I lanu lanu

Anonim

O le uluaʻi geometry of the Free Debime Waterness (109 M2) O le tusiata na taumafai e taia i totonu o le totonu e mafai ai ma aoga.

I lanu lanu 13337_1

I lanu lanu

I lanu lanu
O le faʻata i le puipui atoa i le 'ai o le' 'aʻai o le umukuka vaʻai faʻalauteleina le avanoa o le potu ma fausia se taufaasese o oe i le laulau i le paie kafe
I lanu lanu
O le dynamics o le totonu o le potu malolo ua setiina e lanu eseese. O le puipui, o loʻo agaʻi i lalo i itu a le itu o le agai mai i le ala savali, o loʻo valiina i totonu o se burgindy mumu kel, aveina se tau o le fiafia ma le malosi. O lenei lanu lanu malamalama e faʻamamafa e feololo paleni ma paolo o efuefu (o totoe o puipui, meaafale) ma enaena (parqut). O le lagona o le ata i totonu o le potu e pi i luga o faamalama tetele ma ie pupuni malamalama, maualuga taualuga ma le itiiti ifo o meaafale.
I lanu lanu
Kitchens Bar Rack ei ai le uaina teuina o mea uaina ma tapunia vaega mo eseese mea faigaluega eseese
I lanu lanu
I se tasi o le pa puipui i le potu malolo na faapipiiina tapunia faleoloa o le Sounter Scrond (SoaBERUCFE) i le sitaili o le itiiti ifo
I lanu lanu
Bar Rack Shares Rerevel Resport and umukuka eria
I lanu lanu
O le faitotoʻa i le itu tauagavale o le ulufale e oʻo atu i le potu faifeʻau, ma i luga o le isi itu o loʻo iai le fale puipui
I lanu lanu
E ui lava i le lauiloa, e fiafia e aloaʻia lava o le tuʻufaʻatasia o liʻai, o tagata e ona filifilia i luga o le faʻauma i le Kapeneta meaaʻi o se laʻau sili atu. Mai modules eseese faʻaputuputu se faiga faʻasaina teuina o loʻo nofoia toetoe lava o le puipui atoa. AChetoba na te le vaʻai i le CUMumbomeme, o loʻo i ai pea le tulaga o le puipui i le puipui na tuʻuina atu mo se lagona loloto

I lanu lanu

I lanu lanu
Vae o le tulivae sasaʻe ma le naifi mo le tipiina o kapeta
I lanu lanu
Mo le sili ona lelei o le fale o le Master Shem, o se faʻata tele ma o se laʻei laulau ua saunia

I lanu lanu

I lanu lanu
Aptract Rock ma Grot Niches, faia o Mywwall ma faʻapipiʻi ma Ceramic Tiles, Hides i totonu o le fufulu masini ma link teuina. O le pito i luga o le vaega o loʻo i luga o le sami, na o le tagata lava ia e ona tagata faʻatau,
I lanu lanu
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
I lanu lanu
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le tagata soifua e manaʻomia e toe faʻafoʻi le malosi, lea e ogatasi ma le siosiomaga siosiomaga. E sili ona taua lenei mo tagata, e tele ma le aoga tele le aoga. O augataʻi soo taʻitasi o loʻo maitauina le faʻateleina o faʻateleina ai le umi i lona lava ala. Talavou talavou, e umia le fale mautotogi, aua le tamoe mai ia te ia. I le isi itu, sa latou fesili ifo i le tusiata e fatuina se totonu ia latou, lea e le uma ai le dynamics o pisinisi vaiaso uma. Faalelei oe lava ua lelei le manaia.

Maeuli talavou faalatai ma Tatiana na miti i se fale mautotogi na teuteuina i se itu faaonapo nei. Na latou manaʻo o le lagona i totonu o fesili, fiafia, ae le faʻatagaina lanu. I se faʻaopopoga, o manaoga o tagata taʻitoʻatasi e manaʻomia le seti o nofoaga. Na o se fale fou, na mananaʻo le ulugalii talavou e vaʻai i nofoaga sili ona faigata a le malo, faʻapea foi ma le malolo tumaʻoti, e aofia ai se potumoe, o se potu tele (i le isi potu).

Natia elemene

O le gau o le fale o le fale-fou na fuafuaina le uluai geometry o le fale mautotogi: A o nisi puipui e le talafeagai i lalo o le ata masani o Natian mafai ma aoga.

Muamua, o le fale mautotogi (atoa le eria - 109m2, o le Free Toyyot) aofia ai ni vaega sili ona faamalosia ma le tasi i totonu. Lenei puipui, e tusa ai ma se poloketi fou, o le tuaoi i le va o le potumoe ma le lumanaʻi. Vaega i Totonu (12cm mafiafia) taʻoto ese mai le piliki. AkOlonna, lea e leʻi mamao ese mai le Itulagi ma e le atani isi o puipui, nana i le vaega o le faletaele. O le iʻuga, ua mauaina e lenei potu se pepa le masani ai, o le faʻaauau o le mataupu o le le mautonu tulimanu. O isi koluma na saunoa mai i puipui (faʻataʻitaʻiga, i le potu malolo) fautuaina le manatu o le fatuina o le papalaʻe.

Cafe-pa

O le potu tele o le potu e ave le tulaga tutotonu i le fale mautotogi i le fale mautotogi. 'Ia te ia, i le ala' iā te aʻu, 'ua mafai' ona outou tau atu i 'auʻaunaga o lē' iā. O le ulufale mai i lenei mea e teuteuina i le lua concave i tuutuuga o faigofie, lea e tuu ai le simpspopboard o le lua. O moli moli moli ua faʻapipiʻiina i latou o loʻo faʻaaogaina i le pito i tua. O le lio o loʻo taoto i luga o le fola mai le parqutt scts faʻaauau le autu o laina lamolemole ma laina o le va.

O le umukuka ua vavaeʻese mai le potu potu malolo ma se tamaʻi pulou i luga o le maʻaʻa, e faʻamatalaina ai le tele o le laulau pito i luga. Ina ia mafai ai ona faʻasolo atu i le umukuka-o loʻo 'ai vaega o le umukuka, o le foloa i totonu o le 12 cm. Ina ia faafaigofie ai le mamanu o le portaium i lona faʻavae, na faʻatino ai jerete, le avanoa i le va oi latou na ufitia i le omea ma faʻamalulu. I fafo atu o le podium na suesueina ma se ata.

O le isi mea manaia o loʻo fesoʻotaʻi o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻata. E ave le puipui atoa, faafeagai o se vaega o le aoauli. Lea faʻatagaina le lagona e te lagona e pei o le pupuʻu i se tamaʻi cafe. Ina ua uma ona manaia le "suia le tulaga" ma alu i mea masani i aso uma.

O puipui o le potu malolo ma le umukuka ua faasalalauina e le autala i le au aʻoga: O loʻo lelei le felelei, galulue ma ufiufi i le vali positisi o le postitot,. O lenei mea teuteu mea e manaia i totonu o loʻo faʻatagaina oe e ausia ni tulaga ese e faʻatatau i le metotia o talosaga. I le tulaga, o le pulumu sa faʻaaogaina, o lea na faia ai le aafiaga o linnu tapoleni.

Aso malolo atoa

Ia tatou faʻaeteete nei i le alataia e tau atu i le tumaʻoti o tagata e ona o le fale mautotogi. Taʻitaʻi i le POLVE ILOA LE MULIMULI MA LE "O LE LELEI" O LAMPI "O LE FOʻI O LE TOTOGI O LENEI SOVELODE, faʻatagaina oe ona lagona le suiga o le lagona ma tiga. E taua tele pe a ola tagata i se tai-aso nei aai ma e le tele se taimi e malolo ai.

O le itu uma e tau atu i potu nofomau o loʻo faia i le Matte Grey i le moli moli o le Avamina. O le potumoe e sili atu nai lo le mafanafana, e valaʻau foʻi ia te oe e te malolo ai. Ua maeʻa le mata o le mata o le mata ma le tele o le kulimi ma taʻaloga a le pach. Kapeta (Jab, Siamani) sa tuu i luga o le fola ma le fufula maualuga, o ia agai i le mafanafana sili atu ma le toafilemu laasaga. O le agamalu o loʻo i luga o fulufulu masani o le gaʻo o le faʻaoʻomia ma fesoʻotaʻiga faʻataʻitaʻi. O le manatu e taoto i luga o le foloa o le kapeta na alu ese mai i latou. O le fale mautotogi a Apriple na faʻaigoa i mea ua valaauina, ua leva na filifilia i nofoaga uma o fale (o le tautua tautua o lenei mea e masani ona faʻaaogaina i luga o le potumoe o le tulaga lelei. Faʻapapaina le saoasaoa o le kapeta na faʻaaoga ai polyturethane - O se faʻaiuga, na malu le foloa, mafanafana, laei. ICRome o lena, e le aliali mai i luga o le ata o le fola o le parquth. O le kapeta na sosolo ma faʻapipiʻi i le mea e faʻaaoga ai le lua-pito pito i luga o le lua-itu i luga o pito o le pronth. O le tekonolosi o le tekinolosi ua mafai ai ona e faʻaauau le le fiafia i mea e aunoa ma faʻaleagaina le afi o le sinine.

O le papala omea

Faatasi ai ma le faigofie faigofie o le galulue ma kapeta, o le tagata suia i totonu o lenei pisinisi o le a feagai ma faafitauli o le a taoto ai mea o le potu. Ona o le lapopoa tele (lautele o le taʻele - 2-4m) ma o le manaia o le mea e faʻatiga ai o le mea faigata. Faʻapitoa faʻapitoa meafaigaluega faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe. O le Slate itu o le masini e i ai le "paw" ma maʻai maʻai uʻamea taua, ma le isi-paʻu alu e taia ma le tulivae. O le matai, tu i luga o le faeata uma ma le malolo o ni tau i le kapisi, sasaina le pipi i luga o le teʻi ai vaega o le mea faigaluega, ua mafua ai le talau i le itu saʻo. Faʻavasega kapeta i luga o le glue poʻo le lua-itu o le lipine mafai ona avea ma se ipu faʻapitoa faʻapitoa. ConCrewow, o le uamea faʻaseʻe ma le valea vaivai e sili atu le faʻaaogaina o le tagata.

I lanu lanu

I lanu lanu

I lanu lanu

I lanu lanu

I lanu lanu

I lanu lanu

O le kapeta e mafai ona teuina i luga o soʻo se tulaga. O le mea autu o le e faʻatopetosi ai, mautu, faʻamago ma mama. O le mea na tupu (a) ua tuʻuina ina ia faʻalautele le tautua o le kapeta, faʻaleleia atili le faʻaeteete ma puipui le faʻavae mai le pipili o le palapala. O se tulafono, i nofoaga e nofo ai, o kapeta na tumau ma le kulimi, ae a fai e manaʻomia e faʻatumauina le mea e faʻatumauina ai i se pepa soo, mo le tino sipuni, o loʻo faʻaaoga ai le sipuni ti (b) faʻaaoga. O le mea o loʻo tuʻuina atu ma se laina o le 5-10 cm ma ogatasi ma le tulivae sasaʻe (B) poʻo le laupapa laupapa. O loʻo tipiina e le sili atu o se naifi faʻapitoa (g). O le vaega o le uting ua siitia e faʻalavelave ai le taʻele puipui mai le lipine (d). Ona faʻataʻapeʻapeina lea o le mea e teu ai (e), fetaomi le mea i le mea e tupu ai. Latalata i puipui o le pito o le kapeta tapunia le upu.

Malamalama ma togafiti

Faʻatinoina le faʻatulagaina o auala malamalama mai le leo vaivai o le leo e sau e fausia se siosiomaga faʻasaina. Ma, i le potumoe, i luga aʻe o le moega, Lumeinaires ua faʻamalosia ma le ie. O le nofoaga o le potu malolo, i le pito i lalo o le uaea o le uafu, dot halosen moli, pei ona taitaia modules, o le tuu laina moli. WEVER DUCRE (Belgium), puipuia mai le susu, faʻaaogaina Napanese. E tumu le eletise i totonu o le fale eletise, ma le pulea lelei.

O le tasi, o loo maua ai le fale mautotogi, o loʻo tuʻuina atu mo le ea i totonu o le ea, na taʻitaʻiina atu i le pala o le taualuga ma foliga mai o faʻafitauli. I potu uma i le taualuga, o pou o le polokalama tele o le polokalame, lea e mafai ai ona faʻalogologo i musika i soʻo se taimi o le fale.

Ma i le vai mumu

I totonu o faletaele, i le mamao o vai vai e le sili atu 0.6 M, na matou faʻapipiʻiina moli-faʻamaonia ma se tikeri o le puipuiga e le maualalo le faʻaaogaina o le masini moli; O le numera lona lua o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le puipuia mai le susu.) I totonu o le vai taele na fausia i le Smart Halorcer (isver Direstration Faʻateleina mataupu faʻaaogaina masini mo fale o aiga (IP 20). Mo manatu loloto, faʻataʻitaʻiga na filifilia uma i le haloseen moli ma i luga atu. Faatusatusa i halogen lamepa, taʻitaʻi modules e sili atu le iloa. O le mea lea, o le fausiaina o latou, se faʻataʻitaʻiga, i se kapeta, e manaʻomia le faʻateleina o le mamao i le va o le ogalaau ma le manoa.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Galuega sauniuni - - 12 400.
Masini o le sili atu le malosi piliki 64m2. 330. 21 120.
Masini o mea teuteu mai le glc - - 35
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 2 pusa - 7600.
Atoa 76300.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Clay piliki, masonry paluga, fetaui lelei 64m2. - 29 300.
Pepa susu, talaaga, sikulu, faamau ribbon seti - 9600.
Polypropylene ato mo le fausiaina o otaota 100 fasi. 10 1000.
Atoa 39900.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina le Taaloga Vaitaimi 109. 135. 14 715.
Sima nonoa masini 109. 324. 35 76.
Masini o le tele o le tele o tamaiga, podium 65. - 11 300.
Faapipiiina o fola o le fola 65. 320. 20 800.
Taao ofutino mai le kapeta 22. 213. 4686.
Fetaui le Coanger masini 44. - 28 600.
Atoa 115420.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 218kg 75. 167.
PESKOBETON, CERAMZIT (Rusia) - - 12 800.
Parqut laupapa, kapeta (Siamani) 87m2 - 157 300.
Ceramic tile, procelain connedware 4432. - 47 500.
Tile glue 220kg 12 2640.
Atoa 236600.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 280m2. 324. 90 720.
Maualuga maualuga lanu o luga o luga 223m2. 4300. 95 890.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles, Mosaic 57m2. - 198 200
Carpentry, carpent galuega - - 4. 200.
Atoa 255000.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, tagata oti, eleele - - 36 500.
D / D Volt, Teuteuga o le Coating (Italia) - - 21 600.
Ceramic faaputuga 57m2. - 42 5000.
Tile glue 285kg 12 3420.
Atoa 104300.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faapipiiina o uaea 810 M. - 34 020.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 7300.
Faapipiiina o switches, sckets 54 PCs. 270. 14 580.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers - - 7400.
Atoa 63300.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 810 M. - 19,700
Eletise eletise, puipuia masini, taavaletoto seti - 9100.
O mea faigaluega 54 PCs. - 13 200
Atoa 42,000

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 42 taga. M. 189. 7938.
Tagi o le Sweage Paipelines 28 pog M. 80. 2240.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 2300. 2300.
Faapipiiina o le fiva moe seti - 15 600.
Atoa 28 078.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Paila Sipi (Belgium) 42 taga. M. 54. 2268.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 28 pog M. - 3780.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 9500.
Taele, faleuila, fale kuka, hardbusins, fefiloi, vevela solo seti - 68 900.
Atoa 84448.

O faatonu faafetai i le kamupani "Kontraftstroy" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I lanu lanu 13337_23

Tusiata: Natatalia Elseeva

Matamata i luga

Faitau atili