Puipui fatu

Anonim

FAAMATALAGA O PULE MA LE POLOKALAMA FALE: Ituaiga o Tafalugalii Faʻavae, Tekonolosi o le talosaga o mea i laʻasaga i laufanua, metotia mo le aveeseina o le faʻavae.

Puipui fatu 13338_1

Puipui fatu
Capal

Azure ma siliva siliva e faʻaaoga i le faʻaaogaina o le pamu

Puipui fatu
Teraco.
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.

O tulaga fausaga e fausia ai ma ulugalii o le tauemuga - mai le talatala i le pamu

Puipui fatu
Okos.

Na faia ni laina o le vaega

Puipui fatu

Puipui fatu
Teraco.
Puipui fatu
Teraco.

O le faʻapipiʻi o le laupepa laupepa ma faʻamalosi tino, fufulu ma rollers

Puipui fatu
Bayramix.
Puipui fatu
Bayramix.

Opeopea o le opeopea ma le maamomoia

Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.
Puipui fatu
Capal
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.
Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.

O nisi taimi o le mamanuina o le laupepa avea ma galuega o faatufugaga. O LE FAIA LE PUIPUIGA MA FALILI, faʻaaogaina pe a vaʻaia faitotoʻa faitotoʻa ma faamalama, Arches, mo le faia o le tusiata maunu

Puipui fatu
Teraco.

O le pa e ufiufi i le fausaga fausaga o le lagona o se tala tusiata.

Puipui fatu
Teraco.
Puipui fatu
Teraco.
Puipui fatu
Teraco.
Puipui fatu
Teraco.

O le ulu o le puipui o le puipui ona o le taʻaloga o le malamalama ma shadow foafoaina mea e leʻi mafaufauina

Puipui fatu
Okos.

O itulau fausaga taofi taofi le susulu o le lanu mo se taimi umi, ma o latou micropous luga mafai ona "manava"

O se tasi o nai mea e mafai ai e se tagata ona faʻaalia lona tagata taʻitoʻatasi e sili ona lelei le sisitema. I lea foʻi e tuʻuina mai ai le mamanu o pa puipui i tagata faʻapitoa, o le a mafai e le tagata faʻatau ona iloa ona ituaiga mafaufau ma mafaufauga.

Faʻafefea ona faʻamatalaina le lauiloa lauiloa o le faʻatonutonuina o faʻapipiʻi? E tusa ai ma le tele o mamanu, e maualalo ifo i fafo o le pepa puipui o onapo, ma o le filifiliga ma le faʻaaogaina o mea e masani ona manaʻomia le poto ma ni faʻailoga. O lenei, i le toʻatele o fale mautotogi, o loʻo iai le pa puipui ma sipuni o utupoto ma paipa o loʻo aliali mai ma o i le loloto o le fale e sili ona le fuafuaina, o loʻo fetaui ma le ata ma le mea moni o mea taʻitoʻatasi. Avot start, o se spatola poʻo le fufuluina faʻalelei ma vave taulimaina faʻatasi ma nei faʻafitauli, fesoasoani e fatu ai matagofie ma muamua ofutino. O lea o le Lologe Temptures Plaster e matua aoga tele, aemaise lava pe afai e te manatu o lona uiga o le e ofi i mea laiti o le faavae o le faavae o le faavae o le faavae o le faavae i luga o le faavae luga o le faavae..

Foliga po o le fausaga?

Puipui fatu
Capal

O le faʻalua vaega o azuries i luga o le pa puipui e maua ai le aʻafiaga o "ao" o le sili ona faigofie i le faʻasesega o lotoa tioata. O le uluaʻi fesoasoani a lo latou laufanua o le faʻatuina, o le mafuaʻaga o le faʻaaogaina o le faʻavae i luga o le puipui. O le mea lea e manaʻo e iloa ai le tomai o le tusiata, e aoga le ulufale atu i le faʻatulagaina o nofoaga. I lenei tulaga, ua faʻataunuʻuina le Foafoaga e mafua mai i metotia faʻapitoa o le faʻavae, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o meafaigaluega eseese: pulumu ma le le mautonu poʻo le paʻu, spaches, pulumu. E le gata i lea, o tagata faigaluega faapolofesa e le gata i lea seti. Na latou tutoʻatasi pisinisi meafaigaluega mo le lolomiina o mamanu poʻo le faʻaaogaina uma ituaiga o metotia: ipu, seevae ma le suʻisuʻi ma isi mea o totonu.

Pisinisi Onosene

Puipui fatu
Teraco.

O le aafiaga o le poritiona i le faʻamalosiʻau o le faʻamalosi e maua e ala i le faʻaaogaina o se vai-faʻavae vali ma faʻamamaina i se vaega faʻapitoa pe a galulue faʻatasi ai ma pisinisi. O Smears faʻaaogaina i le puipui ma se pulumu ma le spatula e mafai ona puʻupuʻu ma umi, vevesi ma lamolemole, uumi, faʻapea foʻi ma le transverse, e pei ona faia i le ituaiga o papa ma manatu. Maua le uluaʻi ata fesoasoani ma faʻataʻavale i luga i luga o itu eseese. I se faapuupuuga, e liliu le pa i totonu o le polygon mo le faʻaalia o le vevesi o le saua. O se sao taua i le Foafoaga o le fili e faia e le faʻailoga o le faʻapipiʻi ma le malamalamaaga o metotia faʻapitoa o mea faʻaaogaina. Ioe, o tautua o mea taua e taugata. Ae o le iʻuga o le latou galuega o nisi taimi sili atu i manaʻoga sili ona loto. O le tau o galuega ma pepa teuteu e masani ona tutusa ma le tau o mea. O le tau o le puletaofia e amata i le 5 afe rotabs. Mo le 1m2.

Filifiliga o

I Rusia, o loʻo tuʻuina atu i le vaega o loʻo tuʻuina atu i le vaega o le tele o kamupani faʻapitoa i le teuteuga o ofutino teuteu. Caprol, Myffrter (Siamani), OOKOS (Italia), Greedeco (Farani), Terraco (Suraden) ma isi tagata gaosi. O loʻo vaevaeina ni ata faʻapipiʻi i minerale (i luga o le lime-cloecle tulaga), alceate, sonicone, acrylion (deplions). Soʻo se ituaiga e iai le vailaʻau ma le faʻagaioiga o le gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, minerale ma legkote compocations e masani ona faʻaaogaina i fafo atu o galuega pe a taua le faʻaaogaina o le hydrophobia vase e taua mo le faaiuina o mea. Taumalulu, o se tulafono, faʻaaoga le acrylic plassister. E faigofie ona faʻaaoga, siama (le pei o migao) i le lautele o lanu, e i ai le lelei o le aʻiaʻi.

Tele oloa e faʻatau atu e pei ona sauni-i-faʻaaoga paʻepaʻe paʻepaʻe. Faʻaopopoina, aʻo leʻi faia ni avega, e fautuaina e le tagata gaosi faʻaopopo faʻaopopo o le vai. Valivali ofu ua maua mai i le tosoina o le tele o lapisi ma ni pignis, poʻo le laualuga ma luga pe a uma ona faʻamamaina. O pese masani ma penina, e fesoasoani i le manino aseparent e fai ai le faʻaalia o totonu, faʻamaoni ma aso nei.

E tusa lava po o le a le vaega, o nofoaga talafeagai uma e faʻapipiʻi ai i luga o puipui o sima, piliki, sima, plywood, mywall. Peitaʻi, e toetoe lava o soʻo se auala e manaʻomia ai le amataga o taimi. E aoga lea mo mea eseese. Kymera, Luga o le Togafitiga i se faʻamatalaga faapitoa e mafai ona faʻaititia ai lona porosity, ma e matua faʻaititia le faʻaititia o le matua faʻaititia le taumafaina o le taugata oloa.

E tatau ona maitauina o loʻo sili ona aoga ma faʻaalia ai ni gaioiga fausaga mo se olaga umi i totonu o le itiiti ifo 10 tausaga. E tele a latou tulaga maualuga, e le mafai ona faʻamamaina, e faigofie ai ona faʻamamaina ma le faʻaaogaina o le malu puipuia poʻo le faʻaeʻe fofo.

Gaioiga fatufatu

Puipui fatu
Teraco.

O le masani a spitula i lima o se polofesa e avea ai ma mea faigaluega e fausiaina se muamua o le toomaga e i ai se ata atoa o le faʻaaogaina o le potu e faʻaaoga ai ). Ina ia faia galuega, tele vaega e manaʻomia: eleele, faʻavae, dye, lanu, lanu, leai se lanu. O le fola e tumu. O 'ie faʻaʻele i luga o le faʻaulufaleina mai o laʻau, faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa i puipui, ufiufi i puipui faʻapipiʻi e puipui ai mea e le manaʻomia. Muamua i luga o puipui (i lenei mataupu, sima ma sima) o loʻo faʻaaogaina e le aufaʻatasi lua vaega o le faʻapitoa faʻasalalauga pressotion. E faʻaleleia atili le faʻatulagaina ma le faʻamalosia o le manoa clolisfore ma luga ma, i le leai o se tuʻufaʻatasiga e le maua ai se feagaiga vave.

O le Dye ua faaopoopoina e le kbala dye. O le tuʻufaʻatasiga ua maeʻa fefiloi ma se eletise eletise seia oʻo ina maua e le homogenous moli maoaʻe i totonu o puipui. Faʻaoga le mea mai le pito i luga i le pito i lalo, sili atu, tele, ae le faʻatagaina ni ie. O le galuega e faia e se tamai ofuvae o le amo e fai ai se vaega e le masani ai. I soosoo, o le faʻafanua ma puipui, i tua atu o maa, i tulimanu, faataamilo i laʻasaga ma fesuiaʻi nai lo le faʻaaogaina o le pulumu. Ma o le iʻuga o le tuʻituʻi o loʻo tuʻufaʻatasia e se steal spatala. O iʻuga i luga o le puipui e aliali mai se ata e pei o se paʻu o se laʻau.

E taua tele le faia o le galuega i se vave saoasaoa saoasaoa, pei ona amata ona malo ai le pulega i le 40 minute. Ma o le puipui e tatau ona taulimaina le tasi matai i le tasi e talia (ae le o vaega). Na o le a mafai ona maua se ofu sili ona lelei.

Puipui fatu
Baryatov Studio Reassuc.

Ua teuteuina puipui ma se teuteuga i le itu faaonapo nei. O se vaega o Wax e apalai i puipui o le laupepa (pe tusa o le 12 itula) i puipui o le laupepa (tusa o le 12 itula) i luga o le palapala, ona e ufiufi ai lea i le vaega lona lua. E puipuia i luga e le WEX luga, e faigofie ai ona fufulu soʻo se faʻaleagaina mai ai.

O nisi taimi o le malamalama lanu-lanu e manaia, tau le mafai ona maua le lanu i luga o se puipui tele ono foliga mai e susulu ma le saua. I lea tulaga, e tatau ona e faʻatali seʻia faʻamago le popo ma o le lanu o le a faʻaititia ai. Afai o le a ia faʻaosofia pea le lagona o le soona malosi, oe mafai ona faʻamalosia le laufanua e le manino, ae paʻepaʻe paʻepaʻe.

Manaʻomia puipuiga: O le faʻapipiʻiina o le taʻele i luga o le taualuga e puipuia mai le mafai ona ulufale i le lanu lapoʻa o le sipuni.

Puipui fatu

Aʻo le i talanoaina, o puipui o loʻo tumu i vaega e lua o le Priciate e faʻaleleia atili le taulimaina.

Puipui fatu

O le tele o le suavai malosi o le sisitema o loʻo tufatufaina i luga o le pito o le faʻaseʻe.

Puipui fatu

Puipui fatu

O uiga faaalia o le itu o le papumo na tuua e le Bam Roller, ona taia lea e se spatula.

Puipui fatu

Wex, faʻaaogaina i puipui ina ua maeʻa faʻamago le fasimea, faʻateleina le tumau o mea i aʻafiaga o le vai.

Puipui fatu

O le ata o le teuteuga ai luga o le lamiina o le pulou o le laau.

Puipui fatu

Akak aveese o ia?

Tele taimi, o le faʻamatala e uiga i le fausaga nofoaga, tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau e faʻatautaia ai ana mea teuteu ma tagata faʻatau aoga. Avatoe pe faʻapefea, ina ua maeʻa ni nai tausaga, aveese lenei super-solaʻaga ma le patele, e masani ona fai tala. O le mea moni, o lenei iloa e le lilo mo ni maaafale i le fitu. Naʻo le taimi o le fatufatuga suʻesuʻega, tagata faʻatau o loʻo popole tele fesili eseese. O le a matou gauai atu i lenei faafitauli.

E le itiiti ifo ma le tolu auala e faʻaliliu ai le ata faʻapipiʻi. O le faigofie sili ona foliga foliga. Ia mafai ona e suia tele le manatu o puipui, tuua le sili atu le talosagaina. O le mea autu o le filifilia o le vali. E tatau ona fetuutuunafi i le ituaiga o inisiua. Sei o tatou fai, e mafai ona valiina le faʻauiga e talafeagai mo stuccotings i luga o le acrylic faʻavae.

Afai o le maualuga o le magamau na le fiafia ma manaʻo e maua le lelei tele o puipui, o le fausaga fausaga e mafai ona faʻapipiʻi. O le vaalele ua talafeagai i lenei auala o loʻo faia i seisi lava auala, ma se faʻataʻitaʻiga, e ufitia i le pepa puipui. O le pa e sili atu lona malosi mai lenei, aemaise i le tulaga o le faʻaaogaina o ofutino e faʻavae i luga o le elacsic acmlic resins.

Peitaʻi, e iai le isi filifiliga e suia ai foliga o le pa, ae ua uma ona manaʻomia ni taumafaiga tau. E faasino i le maoaʻe ma le mafaufau i le eletise eletise. Manatua o lenei o le penemu ma le loto tautua, aemaise lava i gaioiga na faʻaaogaina ai le fesoʻotaʻiga i se faʻavae lelei lelei-muamua ma le faʻaeteete muamua.

O a metotia e fiafia iai, i se filifiliga taitoatasi i nisi mataupu faapitoa.

Trust Inforgals

I le faaiuga, matou te matauina, naʻo le faʻafesoʻotaʻi o le tagata fai ata tifaga, i failauga a kamupani tetele na faʻatau atu ni fautuaga faʻapitoa, ma mafai foi ona faʻaaogaina fesoasoani a tagata faʻapitoa. O le matai o le a fai ni faʻataʻitaʻiga laiti o le laualuga mo oe, e faigofie lava ona filifili le sili ona talafeagai lanu ma foliga. O le a iloa, matagofie mafiafia o pa o le a fiafia e faʻamalieina ai oe ma faʻateki isi.

O le faatonu o faʻafetai i le Kamupani "Stroy City", Burāvo Ricato Profectco, Caparoco, Okioko mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili