Saienisi aveese

Anonim

Tomai faʻapolofesa i totonu o le fale: faamamaina o kamupani faʻaaogaina e mea lua faʻaaoga mea atofaina ma vailaʻau. Tau o Taulaga Faamamaina.

Saienisi aveese 13340_1

Saienisi aveese
"Doncom"

Ecotes manino mafai ona maua saogalemu aveese le parcury crdiry hydralic masini po o tioata

Saienisi aveese
Extractor masini (pefu-vaitaele) aoina shampoo ma mud
Saienisi aveese
Delvir.
Saienisi aveese
Malosi kapeta expectrackers (faamama masini moli) mo galuega

National Fufulu

Saienisi aveese
I luga o le mea faʻapipiʻi i luga o meaafale fufuluina ma le totoʻa
Saienisi aveese
O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina e vave aveeseina le faʻaaogaina o le pefu-mata, faʻaaogaina ma se faʻapitoa faʻapitoa
Saienisi aveese
O le malosi o le ea o le malulu ea mai le ea o le ea vevela mo le 5-6h mago mago susu susu

Saienisi aveese

Saienisi aveese

Saienisi aveese
Umia ma le BEZZE (BESUndER) (A) faʻaaogaina mo le fufuluina o tioata ma faʻata. Ma o le fesoasoani a le "fur ofu" (b) mai le afu o le fagota
Saienisi aveese
"Doncom"

O le Steam Bealtorator faatagaina e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau meafaigaluega ma le le atoatoa

Laupapa laupapa i le Sauna

Saienisi aveese

Saienisi aveese
Faamamaina mautu fola e faʻafaigofie ai taʻavale o le seleseleina o taʻavale. Ua le malue lemu, ma e iai so latou vai siber o galuega mops

Saienisi aveese

Saienisi aveese

Saienisi aveese
O le faʻamamaina o vailaʻau oona o loʻo fesiitai i totonu o pusa lelei. Faʻaaogaina i latou e faʻaaoga se pulumu faʻapitoa
Saienisi aveese
Otoʻaga faʻapitoa e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻapitoa e mafai ona vave faʻamamaina le taualuga na faia mai toetoe o soʻo se mea.
Saienisi aveese
Delvir.

E talafeagai le Cipatum Clanner e aoga mo le faʻaaogaina i potu latalata

Saienisi aveese
"Eei"

O le aumalaga e le gata i le fufuluina o faamalama i fafo atu, ae o ia foi i le folauga o fale

Saienisi aveese

Saienisi aveese

Saienisi aveese
Fesoasoani i le Manu Atu i le Maota Fesoasoani:

A-e tai atu mo le tele o numera;

B-pulu i le tasi-fasi vaega vaega o mea teuteu fola;

In-Myd-2000, posterate mo fola mai le maamora ma popcevin geneware

E tau le lagona e tagata le faʻamamaina o soʻo se faamamaina, o le sili atu o tagata lautele mulimuli ane. Vitoga le sili ona matagofie i totonu o le "leiloa" i lalo o le mafiafia vaega o le efuefu. O le a matou taʻuina mai lenei tala nai lo le itu tumaʻoti, e ese mai le faʻamama o le tumama ma o loʻo matou faia i le fale i lea taimi.

I le tele o Aiga, faʻamamaina mamafa uta o uta i luga o le tauau o maʻa leaga o le tali a le MESSS. O nisi taimi o tufatufaina tiute i aiga uma lava. O nisi e tulituliloa i lenei fale teu oloa. I le tulaga lautele, o filifiliga e mafai ona "ae faʻatalitali mo le taunuʻuga o lona tina pele-i-o le aso malolo i se tasi aso, o le masani o le fale mautotogi e toetoe lava a le mafai. Ioe, pe a na o se brigade mai se kamupani faapitoa o le a le faia. Ua avea nei ma auʻaʻiga nei ua lauiloa. Faia ma le loto masani i latou ma faʻaaoga. Tuuina atu le tele o galuega tele o le toʻatele o tagata i le galuega, atonu e naʻo le pau le avanoa e faʻatumauina ai le mama i le fale.

Malaga atu i le talafaasolopito

Faapitoa le kilia (mai le Igilisi. Faamama- "Faamama", "Fufulu") na aliali mai i Amerika i le 50s. Xxv; I le 60-70s. Ua uma ona manuia o ia i Europa. B1961 O le Instish Institute o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le saienisi (BICs) na faʻavae. Ona amata loa lea ona tupu le vaega o se pisinisi tutoʻatasi o se pisinisi tumaoti, ma o lea e iai le manaʻoga mo masini faʻapitoa ma vailaʻau.

O lenei i luga o le lalolagi atoa e tele le tele o masini ma oloa e faʻaleleia atili ai le lelei o le galuega i lenei nofoaga. Tele vailaʻau popolega i atunuʻu eseese e maua ai le faitau afe o tagata faʻatau mea. E malamalama ai lenei mea: auā e manaʻomia le amio mama i nofoaga o nofoaga, ae faʻapea foʻi ma lona aiga. O lea la, o le a leai se faʻateleina o loʻo fai mai ai o le taimi nei, o le tausiga faʻapolofesa mo le fale na liliu atu i le saienisi. Tele ma toʻatele tagata aʻoaʻoina e uiga i se galuega faapena o se kiliaina, ma liliu i polofesa.

O le mea e ave e le pro

I le tatou atunuʻu, o le faʻauiga o le faʻapolofesa ua lauiloa talu mai le amataga o le 90s. I le sefulu tausaga talu ai, o le numera o oloa o loʻo auai i le faʻauiga o le faʻamamaina o nofoaga o loʻo siʻitia ai o nofoaga o nofoaga Aranhhche sa naʻo le tasi le kamupani - o le Upoquate "o le taeao", lea ina ia mafai ona alu i fale o matou uso tagatanuu. Tagata faigaluega "Dawn" aveese uma nofoaga o nofoaga eseese, mafai ona matou mauaina se tasi o tautua i le taumalulu, fufulu ma feeseeseaiga o le taumafataga, lapisi aveese le toe faaleleia o le au faalupega.

Vnashy Day e fufuluina ai ni galuega ogaoga. O lenei i le ulu o kamupani tautua tautua mo le faʻamamaina o nofoaga, ua iai faʻapolofesa faʻapitoa faʻapitoa (I Moscow University of Service ua tatalaina). E fiafia tele kamupani i le filifiliga ma aʻoaʻoga a tagata faigaluega. O le upu "Faufaʻailoga" ua Leiloa Lona Faʻatiga i Isi Mafuaitaunuʻu Itu Taualumaga o lenei galuega: "Faʻamaonia" e le aliʻi fanua. "

Mo se faataʻitaʻiga, i Moscow, faamamaina auaunaga i le vaega tumaʻoti o loʻo tuʻuina mai e kamupani laiti: "Aiaka Auaunaga" Auaunaga "," Memo O le mama aʻiaʻi "," o Sikapi - Heimy Auaunaga "ID. O kamupani tele, faʻamamaina tomai faʻapitoa i fale ma faleʻaga o loʻo auai, mo se faʻataʻitaʻiga, "faʻailoga" ma le "Arklin vaega o kamupani".

"O le soʻotaga o le CRASUN Beaver Kamupani" (Aruk) faʻatasi ai mea uma e manaʻomia i le amio mama i le mama alamanuia. O lenei mea e mafai ai ona foia soʻo faʻafitauli faigata ma faʻavasega galuega ina ia sili ona lelei e tali atu ai i tagata faʻatau talosaga. O le lelei o mataupu kisi ua manatu ua i ai nei i le tulaga pito i maualuga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fono a se tasi o komiti o le Fono Faiva. Ma, ia Iuni 2006 O le tulaga o mataupu i lenei alamanuia na talanoaina: O le Fomai Tumalia Tumaoti o Moscow N.n O le fivatov na faʻaalia le fefe i nisi kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga lelei. O mea matuia e manaʻomia mo le faʻamamaina o le a le faʻatagaina ai kamupani le mautonu i aso taʻitasi i luga o le maketi.

Meafaigaluega ma Meafaigaluega

O le faʻamamaina o kamupani e naʻo mea faʻapitoa o mea faigaluega, lea e iai le mana ma isi uiga taua e sili atu nai lo mea o le aiga. Duplex, Portotecnicnica (Italia), Nilfisk Alualu i luma (DEMMAK, VERSPAX (JOKYIX (ASKIX ), Numatic, Victor (United Kingdom), Delvir (EU). Brict Celers na o ese mai i ona vasega ma ana mea, e le manatu foi e avatu ai i latou ou lagona gaogao o lou aiga, tusa po o le a le alualu i luma o lou aiga. O le kamupani e mautinoa ai se maualuga maualuga o le faʻamamaina, o lea, ia tuu atu ia tuʻu i ai le aia tatau e filifili ai poʻo fea metotia e faʻaaoga. Mo Taʻitaʻiga Lelei Aʻoaʻoga, Kamupani manaʻomia masini faʻapolofesa, faʻapitoa tali atu ma a tusia.

Roomer (disk) masini. E mafai ona tatou fufuluina o fola ma le faʻaputuga mautu o lenei metotia (aveese le pefu, palapala), faʻapea foi ma le kapeta mama. E masani lava ina ua maeʻa faʻamamaina paga, laminate poʻo se mea e sili ona faʻamalamalamaina, mo le mea e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi faʻapitoa.

O masini i luga o masini (efuefu-foliga). E le gata ona aoina le efuefu ma isi lapisi, ae mafai foi ona spray spragent (shampoo) i lalo o le mamafa i luga o le kapeta poʻo le vave aveese ma le palapala. E masani ona latou faʻaaogaina le kapeta poʻo le kapeta, faʻapea foi ma le mamafa o meaa ina ua maeʻa faʻamamaina le mama o le fufulu. O le pefu-bamer e matua mamana ma maua se tane tele tane, lea e faʻatagaina mo galuega umi ma a latou fesoasoani.

O mea e faʻamamaina ai le faʻamamaina o le faʻamamaina. O tagata eseese gaogao o tagata gaoi ua iloga e iloga e se vaega tele o le pule, honeserance, maualalo leo. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i totonu o le suavai o le vai faʻaaogaina, faʻapea foi ma electrolates mo le tuʻufaʻatasia o se faaputuga maualuga o kapeti. O se seti tele o ni auupega o loʻo faʻapipiʻi i le "faʻamago" o loʻo faʻamamaina ailaina, faʻafetai i le mea e mafai ona e faʻamamaina i luga.

O le ea o le ea. Ina ua maeʻa tapenaina o kapeta le faʻaputugatupe, ua faʻamalosia le faʻamamaina o, aua o le itu masani e 10-2 o le vevela o 20-25с. Ia faia lenei mea, faʻaaoga malosiaga malosi a le ea i vaʻalele o vaʻalele, mo se faʻataʻitaʻiga s111 (faʻamamaina). O le tafe mai o le ea, na 'alo i luga o le fola, e soloiloia le kapeta ma puipuia le foliga o paie ma teteʻa. O se tusi o loʻo faʻamatuʻuina atu o le tagata tomai faʻapitoa e ala i le nofoaga o le aveeseina o ni pisia, fafagaina i le ea malulu, e pei ona suia le gaioiga o se oloa vevela, ma o lona lanu ua suia.

Polesi masini. E faigofie ona lalagaina i latou i luga o le fola luga (panite, larqut, linoleam, ie linoleum, na alu ai e le gata i le tasi, ae mago ma luga o le tasi, ae o le matutu. Mafai ona salu le lapisi ma le pefu i tulimanu.

Steam georratons (steam mama). O loʻo faʻatagaina e le au faigaluega a le auʻaunaga a le Steam e aunoa ma le faʻaaogaina o le agimgim e taulima ai kapeta, kapeta, tusi, puipui, papaʻe, itu o le idor. Mai le vai malulu, liligi atu i se tulaga faʻapitoa, o loʻo faia le aumea i le 3 minute. O le vevela o le vaalele o le vevela vevela i lalo o le faʻamalosi e oʻo atu i le 150-160s (i le galuega faatino). Faʻafetai i le Steam Limaner, e mafai ona e aveese ni microbes, iniseti. I le faʻaopopoga, o le ea i totonu o le ea, e faʻasaʻolotoina mai pefu, afaina ma manogi.

Faiga mo le matutu ma le susu o le faʻamamaina faʻamamaina. O le sili pb-iii ma xlt-60 meafaigaluega (U.S.Pot.Poots) E aunoa ma le aveeseina, ma le pupuni o ie, lamepa, o lamepa, moli o ie. O nei masini e le afaina ai ie, aua le tuua tetete.

Faipisinisi. O le seleseleina o le seleselega, lelei swables-swabs (swaps (smart, sweden) ma le tele o augutu ma le tolu autosoga ma prom-groody). O lenei faʻamaumauga e mafai ai ona e fufuluina ai se faʻailoga, laʻau, maʻa masani, ma pamu, ae le tuʻuina atu i teteʻa.

Feutagaiga. O tusi e aofia ai le isumu, tumutumu, samani, seti mo le fufuluina o faamalama, o ni mea e sui ai.d.d. O oloa o na kamupani e pei o le BRAA, Kimberly-Clark (Siamani), O oloa e sili ona lelei (Autasi (Autasi (Autasi (Autasi), 3m Rusia ID. Microfuber solosolo, o loʻo aʻafia i se vailaʻau ma masini masini pe aofia ai le lelei oona (smart), e aunoa ma le tetea o le eletise eletise.

Vailaau-fesoasoani

E faigata ona e mafaufau i mea o le a iai pe faʻapitoa vailaʻau pe faʻapitoa foi. O sauniuniga o mea ua faʻaleagaina, le maitauina, faʻamaʻi, faʻapea foi ma shampolas, anti-pyock, Pric, Privas, e faʻaaogaina e tusa ai ma faʻatonuga a tagata gaosi. Tuʻuina atu le mama o le tana faʻasologa (werner merz tomai faʻapitoa, Ausetalia); Flore chemie, HENKEL (usitaʻi Siamani); SOLIPROFI faasologa (Bufa) ma le tele o isi. O kamupani faʻapolofesa e faʻaaoga ai na o ia vailaʻau ma faʻamamaina oloa na i ai ni fomaʻi tumaʻoti. O nei vailaʻau na e matua leaga ai i le soifua maloloina o tagata ma le faʻaaogaina le faʻaaogaina e le afaina ai le meatotino a le au faʻatauga o le faʻamamaina o le Chest Courty, filifili le mea e manaʻomia mo tagata gaosi oloa -Faʻatasi le faʻamamaina. I le lavelave ia faʻamamaina o nofoaga, masini mo le mautu pito i luga, poly rays mo meaafale ma le tau le mafaufau, wiper wirters (o le malo oona), fremier . Mo le faʻamamaina o fola e faʻaaoga ai le alkiliti. Latou te gaosia werner merz polofesa (Tana faasologa), Granwax (United Kingdom), Pramol (Suirzerland), muamua oloa ID. Polymer Lacquier o loʻo faʻaaoga e tausi ai foloa, faʻapea foi ma le polymer-faʻavae prommer, o loʻo gaosia le S.c.jows tomai, vimol. A toe mafai e le le malamalama o fola mai le natura poʻo ni vailaʻau faʻapipiʻi ma le vaipanoa o kapeta, faʻapitoa tuufaatasia ma faʻateleina tulaga o chempec marmater, heleat e faʻaaogaina. O le umukuka e tatau ona matua tapena. Tele taimi e masani ai mai splashes lele mai le falai pani, le umukuka "afu" tiga. Ua fufuluina i vailaʻau e ave ai le gaʻo, pei o le agyllex (flore chemie), Universal Roabier (Tana, Wernner merz tomai). O le mea mulimuli e le talafeagai mo faletaele ma umukuka ei ai le manaia citrus harmos orma (10-50 g o le fualaau faasaina o loo tetea i le 1 lita). A galueaina faletaele ma faleuila, Sanox (Flore Chemie) aoga, aoga mo le faʻateʻaina ma le aveeseina o le pae ua teu ma le prost pue. Mo le faʻamamaina ma le le mautonu o faletaele e masani ona faʻaaoga le faʻapolofesa uma o loʻo iai le hydrochloric acid (loleolen) poʻo le phosphorics (loto (jothocs (loto-jonchop; Latou te faamamaina, masolo, aveese le afi. Mo le faʻamaʻi o nofoaga o nofoaga, o sauniuniga a APSIs o loʻo avanoa (tana, werner mertz polofesa). Latou te feagai ma kolone o siama ma fungi, siama ma tapupoto ma tapuA fufulu le fesoʻotaʻiga o le Interctitric, faʻapea foi ma le aveeseina o le vai maa ma le ola o le umukuka (i totonu o le umukuka o loʻo faʻaaoga i totonu 1 l vai). E aveesea ai le gaʻo, gaʻo, lololo, ma aveese foʻi le fala, maʻamamaina o le papala, o tupe siliva. Flore conz (flore chemie) - o se mafaufau loloto ma le manogi o barberries - e talafeagai mo le fufuluina o tioata ma faʻata, o loʻo i ai le o lona uiga o le solo i le 1 l vai). O le isi vailaʻau-flore acyl super (flore chemie) faʻatagaina oe e tausi i laupapa laupapa ma fola o loʻo ufiufi i le laʻau. Floare Acryl Wischpflege (Flore Chemie) o se auala mo le faʻamamaina o ato laupapa: Ina ua maeʻa ona gaosia le ata tifaga, ma ua latou teteʻe i ni tagata.

O lea, na amata!

Afai e te filifili e okaina se maʻi faʻapolofesa, filifili se kamupani faʻamaoni i le faʻamama o le suauʻu, lea ua faʻamaonia lava ia i le maketi. Tago i se kamupani, lagona le saoloto e seti le "kilipa" mataupu o le a fesoasoani ia te oe e iloa ai o ai o ai o oe o feagai.

O fea na iai le au pasi a le kamupani?

E i ai i le kamupani se laisene mo le fufuluina o gaioiga? (O le vaitaimi o lana gaioiga o le lima tausaga; o nisi kamupani e le tumau. O le a matou faʻamatalaina: O le ituaiga gaioiga e le manaʻomia ni laiseneina o loʻo taumafai e mauaina se pepa faapena.)

Mata e i ai le kamupani faʻamaonia tusi faʻamaonia mo le faʻamamaina o auaunaga ma vailaau? (O lea, o le a e faamautuina: Manaʻomia tusi faʻamaonia mo le faʻamamaina e le manaʻomia. Ae, o le tele o le tele o tagata taʻaʻalo e maua i le fa tusipao Tolu tausaga.)

E fai e le pisinisi se tulafono mo le faʻamamaina lelei? O le a le vaitaimi? O lona uiga, afai e i ai vaivaiga i le galuega, o lona uiga o faiaoga e aveese. (O le tamai kamupani "Doug-fanua" e le mafai ona mautinoa le tulaga saʻo o le faʻamamaina, ma e le o faʻamoemoe e mafai foi ona mou atu e aunoa ma le saogalemu.) E taua foi le le mautinoa i le saogalemu o mea. E manaʻomia ona e faʻaopopoina: Mo mea totino uma faʻaleagaina, o le kamupani o se tiute faʻa-tiute.

O le au faʻamalosia o le a saunia e le Pule o le Kamupani, e tatau ona faʻasino i le Gost RF "mo le faʻamamaina o fale ma fausaga" ma luga o le numera numera. Afai e iai ni fesoʻotaʻiga i totonu o le feagaiga, ona e feagai ai ma se malosi faʻapitoa.

Manatu o se faapitoa

Saienisi aveese

DOERY ZAITSEV, TELEDELE TAʻITAʻI

O le a le soona fai mai e faapea o le faʻamamaina o le faʻamamaina i Rusia e iai lona lumanaʻi. O le tele o tagata Rusia ua uma ona maua se igoa lelei i sisifo. Ioe, na amata ona matou amataina iinei nai lo le US po o Europa. E malamalama ai lenei mea: O lo ma atunuʻu o tau ma taunuuga o le taua lona lua o le lalolagi, ma o loʻo faafaigaluegaina polofesa o loʻo faafaigaluegaina tagata mai fafo. Ae o le taimi e tatau ona faʻasaʻo ai le faʻamama avega. O lenei ma e tele a matou tagata e fia faia tupe, a o le fale mautotogi poʻo le fale o le fale o le amiole o polofesa. Pe malolo ina ia i ai a latou malosiaga e maua ai. Faʻataʻitaʻiga, o le matou kamupani, o le mea e tuʻuina atu i tagata faʻatau. Matou te tuʻufaʻatasia se feagaiga mo le faʻamamaina o se pepa fesili (e teu ai le taimi ma tupe a tagata faʻatau, ma matou foi). E le gata i lea, matou te faia galuega masani - o galuega tau galuega - o le Crystal 6-Myter Chandelier na fufulu i le tasi fale (muamua e le atoatoa). Inisiua inisiua lagolago a matou tagata faʻatau - pe a maeʻa mea uma, e masani ona manaʻomia le toe faʻaleleia o le o le ae Tusitusiga matou te faʻalauiloaina auaunaga faapena o le tapenaina o aiga mo le taunuu mai o tagata e ona, ia fai mai, mai le malaga mamao. O le a o le a avea ma teuga o ki mai le tagata o tausia e faia le galuega talafeagai i luga o la manaoga. A maeʻa mea uma, sili atu le fiafia pe a maeʻa se pisinisi umi e o mai i le fale mama. Ina ia saunia se tele tele o tautua, na matou ave le galuega a le Florist (e tausi ai laau) ma le Galues ​​(mo le lesitala ma faamamaina o aquathiums).

I le telefoni e te malilie i le aso o le faamamaina. Muamua, o se pule o le pule o le, Lou manaoga. O le mea lea e faʻalagolago i le tau o le faʻamamaina. A maeʻa ona asiasia le potu, o le tagata o tausia e maua ai se maliliega mo le faʻatautaia lautele (poʻo auaunaga taʻitasi) ma le faʻatonutonuina. O nisi kamupani tele, pei o le Correlten, galue i le metotia o le mauaina o se poloaiga e se fesili fesili (o le mea lea na te teuina le taimi finafi).

O le Brivitam o mea e faʻamamaina o le a oʻo mai o le a o mai ia te oe. E masani ona aofia ai tagata e toafa (o nisi taimi o latou aofaiga e mafai ona eseese mai le tolu i le lima, fuafua i le eria ma tikeri o le filogia). Tele taimi e lua o le Bridoade e lua o fafine ma tamaloloa e toʻalua (i luga o le mea mulimuli (e le gata i le faʻamamaina, e i ai le tiute e momoli ma faʻaliliu meafaigaluega mamafa). O nisi taimi o se pule agavaa e faimalaga ma le Brizoade: E taʻitaʻia le saogalemu o mea taua i le fale mautotogi, e filifili ai le agavaʻa o loʻo faʻamamaina.

E fia le mama

Afai e te filifili e fuafua i tautua o galuega, o le a e fiafia e iloa pe o le a se mea matuia o le a le mea na tupu ai le mea totino. E le gata i lea, e tatau ona manatua o le tau o Tausiga o Tautusifesootai i totonu o kamupani eseese e mafai ona eseese lagona.

I le okaina o le vaega lautele e faʻamamaina ai, ia manatua o loʻo e ono ono faia vave, mo se faʻataʻitaʻiga taeao. O le faʻasologa e masani ona faia i le tolu aso ae leʻi faia le aso o le taʻiala. E moni, i nisi o kamupani, e mafai ona e faia se poloaiga a se fesili fesili, ma e na o le mea moni, faaopoopoga i luga atoa. O le tau o le faʻamamaina 1m2 fale i kamupani eseese o le 30-150 rubles. (O le averesi o tau i le maketi o le faʻamamaina o tautua - 50-60 rubles).

E te agavaʻa e faʻatonuina le faʻamamaina o le fale atoa ma ona nofoaga taʻitasi. Peitaʻi, o le tau o 'auʻaunaga e le mafai ona laititi ifo nai lo le tapulaʻa tau oka, o lona uiga, 3-3.5 afe o rubles. Mo lenei aofaʻi o le a aveʻeseina oe, fai mai, malosi malosi le pumukuka. E ala i le auala, o loʻo taumafai ai vaʻalele tetele e faʻaititia ai le tau o le itiiti o le faʻatulagaina (e mafai ona, mo se faʻataʻitaʻiga, 2.9 afe rubles).

Afai e tigaina se tasi mai tagata o lou aiga mai i fafo atu o le aiga, e manaʻomia i le muamua faia le pule e uiga i ai. E ui o loʻo i ai i mea uma o loʻo i ai le faʻamaoniaina o tomai faʻapitoa ma le le talafeagai e mafai ai ona faʻaaogaina, o se fesoʻotaʻiga soʻotaga e le mafai ona faʻaaogaina ni vailaʻau (pe afai e na ona lafoaia o lou aiga) pe ua le salamo lava. Aua neʻi e teʻi: O meafaigaluega i onapo nei e mafai ai e te faia. Ona e tatau lea ona e faia le fale mautotogi ma le Steam Greator (Steam mama). Ulugalii, na tuʻuina atu i lalo o le maualuga o le mamafa, mafai ona faʻafesoʻotaʻi le filogia, nofoaga ma isi faʻafitauli (mo se faʻataʻitaʻiga, fungis). E moni, e tutusa ai le faʻamamaina i le 80% sili atu taugata - 90 rubtus. Mo le 1m2 o mea uma. O lea, mafaufau pe a manaʻomia taulaga ia ituaiga mea.

O lea, toe foi i le fua faatatau. O nisi kamupani e aofia ai le gaosi o sikuea sikuea mita. O isi e talitonu o ni tautua e pei o Windows Hall Washing (i le taumalulu faamalama e mafai ona fufuluina na o le itu o le potu), faʻamaloloina o le tele o mea, e tatau ona i ai ua molia mo i latou. Avanoa O lea, i le "Tiute" 50-60 NUBRTS. Mo 1m2, ia le itiiti ifo o le tau o fufulu uma faamalama i lou fale o le a faaopoopo. Fufulu se tasi o le faʻamalama tau e tusa ma le 17 ربا ru. Mo le 1m2. A e manaʻomia, o tagata faʻapolofesa o le a tosina i le tosinaina o lenei gaioiga, faʻapea foi ma mea faʻapitoa, 25 rubrs. Mo le 1m2).

O tomai e aofia ai le toe faʻaleleia o fola o fola mai le natura ma faʻalenatura maa (1m2-10-500, faʻapea foi ma le le lua o le faletaele. E le gata i lea, peʻa oʻo mai se Pule ia te oe e tuʻufaʻatasia se faʻasologa, e mafai ona e filifilia le faʻamamaina o oloa ballled Okesi (ufi, ufiufi, ufiufi, ufiufi, ufiufi O le a aveesea i latou, lafoai faamama faamalu, ma aumaia oe. O nisi kamupani e ofoina atu i le faʻaaogaina o le gaosiga ma le faʻapitoa metotia mo le matutu ma susu o le faʻamamaina. Ona le tatau ai foi ona fana le pupuni. Faatasi ai ma isi mea, e tele foi galuega pei o le fufuluina o tauaso i luga o pupuni. O le 1 olo. Mo le 1m2. O le tauaso ma le palasitika poʻo le uamea o loʻo fufuluina e se fusi faʻapitoa, lea e mafai ai ona e soloi uma lamella i itu uma e lua i itu uma e lua. O loʻo taulimaina e le 'ie puipui o le tissusi. Afai e le lava le tauaso o le pefu ma le palapala ma le falemai ma le falemai e mafai ona mautinoa latou te toe faafoi atu i le muamua foliga, latou te ofoina atu oe e pasi ai fufulu mama. Ona latou mautinoa ai e toe foi i tua i le atoatoa tulaga.

E tele a latou 'auʻaunaga, le manaʻoga o le tagata faʻatau e mafai ona iloiloina, naʻo le itiiti ifo i se taimi na faʻaaogaina ai. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le puipuiga o mea mautu e Emuligiina e Emiliona penfulla, o le galu o le porqut, faʻaaoga se polem o loʻo tataina i totonu o Chitam. O auala e faʻatagaina ai le umi o le puipuia e puipuia ai le laʻau mai le piki, ma o se faʻaiʻuga, e le tatau ona e okaina se faʻamamaina fou.

Manatu o se faapitoa

Saienisi aveese

Lyud Agalaulai Tabalolova, Faatonu Aoao o Diana-office Service

- Fai mai ia te aʻu, o Loadgia Aleksandrovna, faamama tautua ua sili atu ona lauiloa i le lima tausaga talu ai?

- Ioe, ua tupu le numera o tagata tau i o tatou aso. E toatele tagata e popole i le faʻafitauli o le faʻatumauina o le amio mama ile latou fale. O le au pantry o i latou e faaalu le tele o le taimi i le galuega. E le mafai ona fefefe le a la tatou uso e o i le fale o isi tagata. I mea uma, o le kamupani e nafa ma le lelei o le faʻamamaina. Ina ia faʻatagaina e le togafitia ni ituaiga o fale mautotogi, o le faigata o le faʻamamaina o le faʻamamaina o sikuea taʻitasi. Tele, pei o le mea na taofia ai le itu tau tupe o le mataupu ...

- O le a le mea e fai i le tagata o tausia o lo o popole e uiga i le saogalemu o mea taua i totonu o le fale mautotogi mau i totonu o le fale mautotogi?

- filemu i lalo. O le aleaga korier pule le galuega o le kuka ma, pe a tatau ai, faailoa atu ia i latou e asiasia. Pau lava le tulaga: tagi e faʻatatau i le maliu o mea e tatau ona tuʻuina vave. Afai o le talisua, manatua fefiloi e pei o nisi taua ua leiloa, o le a le mafai ona faia se mea. Faʻamalie tagata na ona, e sili atu le aveeseina o ni mea taugata i se saogalemu poʻo se fale talimalo. Ae o loo nafa lo tatou tagata. O lē e faʻatonuina ai foʻi tagata faigaluega e leʻo le tausaga muamua e tautua ai i totonu o le Kamupani. I se isi tulaga, o le galuega o fale ola mama, na totogi uma, ma o matou tagata faigaluega o le a le afaina ai la latou lava igoata ma le igoa lelei o le kamupani.

• Faʻafefea ona oʻo i au tagata faigaluega pe a latou feagai ma faʻafitauli aʻo fufulu? E faʻapena foʻi lenei faʻataʻitaʻiga, o le faigata e faʻateʻa i luga o le auala poʻo le kolone o le fungas, taia le puipui o le faletaele ...

- Ia, o ai na fai mai o le ofu e le o se galuega fatu? O nisi taimi e tatau ona e foia faʻafitauli faigata i luga o le alu. Tusa lava pe faʻataʻitaʻi, o le a ou le fefe i lenei upu ... pe a uma, e faigofie atu le lafoaʻi o le nofoaga o le le iloa. E moni lava le manao ia Maam e avea ma ma fale o le matou tagata faatau.

- Talu ona tatou amata talanoa e uiga i iʻa: Ua tele nei ni inisiua o faʻasalalau mai o latou tulaga e aumai ni filosofia eseʻese. Masalo le manaʻomia ni polofesa ma a latou vailaʻau ma mea faigata?

- Faʻafefea ona ou faʻapea ... E mafai na aveese mai ai ni pisia ma nisi "sauniuniga o vavega". AEFECHASE MO SE MEA UA FAI LE O LE O LE CARPEPEPET poʻo URHOLSEDINK Meafale manaʻomia. O laʻu fautuaga: Manatua pe tusi i lalo le mea na e faʻaaogaina ina ia faʻateʻa ai le filogia i luga o se lima o le falemaʻi. A leai, pe a e valaauliaina tagata faʻapitoa e faʻamamaina le kapeta mo tulafono uma, e aliali i fafo ua sili atu le leaga ma le fale vailaʻau na e faʻaaogaina iai. O taunuuga atonu e matua matuia lava, i luga o le leiloa o mea ...

• O le a se mea e mafai ona e avatua le tagata e tausia e manaʻomia e le gata ua aveese le fale mautotogi, ae i le taimi e tasi e alu ese ai ni iniseti faiʻai i le atunuʻu?

- Ia, ua atoa lava se tala ese mai ... aua o le faʻaleagaina o iniseti o aiga mea e nonofo ai tagata, e manaʻomia se laisene faʻapitoa. Tatou te le o auai i nei gaioiga. E moni, e tatau ona iloa ai o latou 'au tauemu latou te alu atu i fafo o le fale mautotogi mai ni tagata leaga. Masalo mama e fefe ai i latou ...

O lea, matou te lapataia uma, o se tasi e tu i le aiga malologa i le natura, o le tautua lagolago, faʻatasi ai ma taimi uma e taʻu ai le falemaʻi? .. Faavaeina oe.

Le faatonu faafetai t.i. Zavalakin (inisitituti o suʻesuʻega o le tamaoaiga o le tamaoaiga), faʻapea foi ma faʻalapotopotoga "Diana-Chance-Services", "Comer of Astocky-Herota" o le tapenaina o mea.

Faitau atili