O fea o le tala fatu ola o fea

Anonim

Fale talimalo ma se vaega o 6.3 M2 i totonu o se mea e masani ai o se tagata i totonu o le tagata gaosi nai lo se tagata soifua. Peitaʻi, e fetaui le faʻaalu o le po i soʻo se taimi o le tausaga.

O fea o le tala fatu ola o fea 13343_1

O fea o le tala fatu ola o fea

O fea o le tala fatu ola o fea

O fea o le tala fatu ola o fea
O le totonu o lenei fale e matua i ai i le vevela: o le urosa o le paʻu i luga o le puipui, kolose fola ma se ogaumu o le a mafanafana ai
O fea o le tala fatu ola o fea
O se ie teuteu e faʻatulaga i le laupapa, o loʻo tu ai tioata i le "Scient Depsils" o loʻo iai - o se uiga tuʻufaʻatasia o Baba Yaa

O fea o le tala fatu ola o fea

O fea o le tala fatu ola o fea
Windows Windroartters, Decorives Loong, teuteuina o puipui ma taualuga i le fale, ia sologa lelei pepa, faamamafaina le tusitusiga ma palasitika meatotino o le laau
O fea o le tala fatu ola o fea
Afai o le moli moli i taimi uma o loʻo tilotilo i le laupapa faamalama, o le afu o le moli moli o le umu e foliga mai e faʻalauteleina i le taumalulu
O fea o le tala fatu ola o fea
O luga o le laupapa laupapa o loʻo tusia ma ufiufi i le lua vaega o le transparent nutrocelsulose valnish

O fea o le tala fatu ola o fea

O fea o le tala fatu ola o fea
I totonu o loʻo tusia i totonu o "galuega" na faia e ala i le natura o ia lava - o lena, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o se mea manaia, faia o se vaega o le tele aʻa lapoa rout
O fea o le tala fatu ola o fea
Fuafuaga o le fale

O lenei fale na foliga mai ua alu ese mai i le itulau o le tusi a tamaiti e uiga ia BUB Yagu, o fale ma fale. O le Americati ogalaau fale ma le tele o 2.5x2.5m pei o le Caricied Cakket, teuteuina i le vavaeina o le tagata ma se mea teuteu tagata. E ui i lea, o loʻo iai le i ai o tatou fale talimalo e talafeagai le faʻaaluina o le po i soʻo se taimi o le tausaga.

O fea o le tala fatu ola o fea

Gatekeroppers, le fiafia, tumu i le glamor lion ua tipi ese mai laupapa atamamai lima. IAPKA Na matou vaʻaia naʻo nisi o le mea e le masani ai le fale ua sauni e ofo. Ae e sili atu i mea uma i le poloaiga ...

Hut, liliu mai ia i matou ae leʻi ...

O le fausiaina o se fale teu fale o Duplex lapoa o 24-26 cm. O le faavae na faia o piliki ma Bounded na o 25cm. O lenei mea na mafai ona ona o le oneone oneone, lea e maua ai le maualalo le solomuli, faʻapea foʻi ma le iʻuga o le osofaʻiga o le fale o le fale laupapa. O le eleele i luga o le faʻavae o le faʻavae i le maualuga o le 35Cm o loʻo i ai le faʻavae. Faʻamaonia le faʻaaogaina o le gaosia o le dolomite, e maua ai se fale o mamafa ma i le taimi lava e tasi e sili ona faʻaleleia. Faʻafetai i le pito o le puipui ma le fola o loʻo siitia i luga aʻe o le eleele, e puipuia le fausaga mai le faʻaʻaisa i le taumalulu. O le ventipelatila pu na faʻatulaga i le faʻavae e tuʻuina atu ventiving vertiving plantilation. O le popole i ai e le faaputuputu mai le mafai ona feoai ai vaega o le fausiaina o vaega laupapa.

O puipui o lo ogalaau e taofiofia e afifi ma ufiufi i fafo ma i totonu o le puipui puipui o Pinotex (Finelani) o le WALULL. Aua le osofaia va o pa ma le faavae, e lua vaega o rubbemid ua tuu.

O le fausiaina e tumu i se maea tuʻufaʻatasia ma laupapa laupapa. Mo lona faaseeina, mineral wolu o ursa (Rusia), o loʻo taoto i le tasi vaega ma le mafiafia o le 10 cm, sa faʻaaogaina. O le taualuga e faia o le uʻamea uʻamea.

Ua mafiafia e le fale ma se kesi-genrator teuina-kalori boarlejan ("prokkin malosi", Lusia) galue i luga o laupapa suauu. O lona agavaʻa e sili atu lona malosi e faʻatumauina ai le vevela vevela i soʻo se taimi o le tausaga. A faʻapipiʻi le ogaumu, tulafono o le saogalemu saogalemu na manatu. Talu mai le fola ma pa i le fale laupapa, sa manaʻomia le faʻatulagaina o le ogaumu i se mamao mamao mai le afi afi. Ina ia faia lea mea, sa laga mai i luga o ogauga o le piliki i le mafiafia o le aisa ma le maualuga o le 1m ma latou tulei ai i puipui. O le tulaga na faʻataʻitaʻi ma le faʻanatura faʻanatura.

Faigofie togafiti faataulaitu

O le vaega o le fale talimalo o 6.25m2, o lea na lava le avanoa iinei mo le potumoe. Ae i na nofoaga la, o tusitala o le poloketi na mafai ona iloa le tele o manatu manaia.

O fea o le tala fatu ola o fea
O le faʻavae o le faitotoʻa o le ulufale atu ua siʻitia ai i le tele o seneturi i luga o le fola i luga aʻe o le fola ma fausia se tamai tulaga. E faia lenei mea ina ia o le ea malulu mai le auala na pipiʻi i le potu e ala i le slot i le va o le faitotoʻa ma le fola o mea uma o loʻo faia i laupapa autu o loʻo faia i le vaega autu o loʻo faia i totonu o le laupapa ii. Ae i luga o nei mea, Artistic Detort e le muta. E taua foi le lanu, e fetaui lelei ma le avanoa o le fale i totonu o le fale. Tatou fai atu, o le fola o se vaitafe lanumoana, o le a le mautonu i ulu. O le Zelery o le faitotoa ulufale - o le sami i le ogatotonu o le sami . Ma le mea mulimuli, o le pou o le plywood e liua i le fugalaau gamela. Mo lenei, sa teuteuina i le appliqué: O ie pupula ua faʻapipiʻiina i ni laupepa laiti laupapa faʻapipiʻi i laupapa laupapa.

E tutusa lava le mafaufau e faʻaaogaina e faʻaaoga ai le malosi o le faʻamamaina o mea. Talu ai o le tele o laupapa laupapa laupapa faamalama o loʻo faʻaofi le lanu o tioata vaega, susulu o susulu i totonu, valiina lanu samasama-lanu samasama ma le "mafanafana.

Aoga ma matagofie manaia

O lo matou ogalaau ogalaau e faigata ona fetuunai ina ia leai ni taufetuli i le va oi latou. O le mea lea, ia puipuia le tulai mai i le fale o ata mataga na le aoga fesoasoani i se mamafa mamafa o le pulumu o le mea. Na ona gaoioi i lenei mataupu. Ae o le tasi metotia faalemafaufau sa filifilia e le faʻatapulaʻaina. I le ala o le malulu ea, na latou filifili ai e foia se isi papupuni: i luga o le afifi i luga o le au afifi i le va o ogalaau, i fafo ma totonu o le fale mafiafia. Pasi atu ma ni tamai fao. O lenei mea na faia e lenei gaioiga i le taimi e tasi: Muamua, e faʻateleina ai le fufusi o le iema, lona lua, e le faʻatagaina manu o manu o le faʻauiga o se mea teuteu muamua.

O meaafale uma mo le fale na faia e se poloketi. O nofoa nei laupapa i vae na vaneina ma tua, o se laulau i le ulu o le moega, pei o le mashom-drovek, o loʻo ala aʻe i luga o le fale ogalaau. E mafai ona taʻua faapea o le amio lea na te faia i lana mamanu. I totonu o tuaga o loʻo faʻaogaina e le au laiti moli laʻau ma moli laau o laʻau laiti, na o loʻo fufuluina mai le paʻu ma lau maelega. Mo le mafanafana sili i luga o le laupapa laupapa, e tele laupepa laiti i afi mumu na nonoa atoa, lalaga ua litaea i totonu o laupapa laupapa. E aunoa ma se masalosalo, naʻo miti ofoofogia o le a miti o le a miti i luga o se moega. Guaua, na te alu i se asiasiga, o le a manatuaina o se tala lelei ma lele tele.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 6.3 M2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Atinae ma lapisi 2m3 340. 680.
Oneone base masini, lapisi 8m2 84. 672.
Fausiaina o le Faavae o se piliki fusi 2,5m3 1850. 4625.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 15m2. 108. 1620.
Atoa 7600.
Apalai mea i luga o le vaega
CHARAMIC RICKINK PRICK 0.96 afe PCs. 6700. 6432.
Masonry fofo 0,6m3 1490. 894.
Nutimomo maa granite, oneone 2,3m3 950. 2185.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 15m2. 90. 1350.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 1200.
Atoa 12100.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Pati tipiina mai logs 6m3 2600. 15 600.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga 15m2. 54. 810.
Hydro, Vaopiazoop masini 15m2. lima sefulu 750.
Faapotopotoina taua taualuga 9m2. 570. 5130.
Uamea le masini uamea 9m2. 210. 1890.
Atoa 24200.
Apalai mea i luga o le vaega
Fausiaina ogalaau, o ato laupapa seti - 32 800.
Meznets ita, faamama seti - 9800.
Paro-, matagi-, hydralic ata 15m2. - 540.
Faʻaʻesega 15m2. - 1650.
Uamea galugalu pepa 9m2. 135. 1215.
Atoa 46000.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti - 13 600.
Atoa 13600.
Apalai mea i luga o le vaega
Kesi boogertor kaloritor bullenjan seti - 14,000
Masini eletise eletise seti - 4500.
Atoa 18500.
Faauma galuega ma mea
Prnana Civings stitching 9m2. 240. 2160.
Faasaga i le pito i lalo o le mea teuteu lelei 7m2. - 4800.
Laʻau Tausia, Art ma Isi Galuega, e aofia ai mea sa faʻaaogaina seti - 783,000
Atoa 790000.
*--Ctacts faia i luga o le averesi fua faatatau o le fausiaina o le fauina o le askuc e aunoa ma le aveina o tala

Faitau atili