Faauma i le suiga

Anonim

O le talaʻaga o le fausiaina o le fale mai le peʻa: o faigata na tatau ona foia ma faʻatau atu faʻatau i le taimi mulimuli o le fausiaina, ma le latou faʻaiuga.

Faauma i le suiga 13344_1

Faauma i le suiga
Fale o Woodsite, e ui i le "po augania" o le tupuaga, matua le tekinolosi. Ole olaga ole gaioiga e mafai ona faʻatatau i le faitau selau tausaga - e faʻalagolago uma lava i le tausiga lelei ma le tausiga lelei.
Faauma i le suiga
O se tulaga lelei o le fulafula o le fulafula mai le faʻamalosi sima e amio ai pei o se "tray" o loʻo faʻapipiʻiina ai le mamafa fausaga. O sea tulaga o le lautele ma talafeagai mo soo se ituaiga eleele
Faauma i le suiga
O luga o le faapipii o le faavae na tuu mai le faavae mai poloka sima. I lenei tulaga, na tupu le fale e pei o lefaga
Faauma i le suiga
O le rafter mamanu e faia i laupapa 155cm
Faauma i le suiga
O le faʻatumuina o le taualuga o le "keke" (faʻaseesea o le anti-andustate o ata tifaga - o le lona lua Vantzor) mai le Hormosphercic Process puipuia le Schorspheric Process Puipuiga Puipuiga o loʻo puipuia ai le Schorspher. Valivali - o le sili ona lauiloa - cherry (ral 3005)

Faauma i le suiga

Faauma i le suiga
Na faʻaaoga le antiseptic "Senezh pai". Na ufitia latou e le gata o uluai pale e lua, ae o le fale atoa. O le vailaʻau ua fuafuaina mo nofoaga nofomau i tulaga faigata.
Faauma i le suiga
O loʻo faʻapipiʻiina fale taua o le taualuga ma le laupapa. I le va o le saʻo o le ogalaau (matagi laupapa) ma le taualuga o mea na tuua ai se avanoa o le a faigofie ona ulufale mai ai le ea i le pito i luga ma lalo ifo o le ea.
Faauma i le suiga
Staircase ma le aotelega o sitepu e sefe ai le aoga o le fale
Faauma i le suiga
O le laina i le fogafale o le tofa o na o le le lavalava i fao

Faauma i le suiga

Faauma i le suiga
I luga o itu o le faamalama ma faitotoʻa faitotoʻa faʻapipiʻi poloka eleʻele. Latou te puipuia faitotoa ma faamalama mai le suia o le malupuipuia malosi o puipui o le fale. I le pito i luga o le tatalaina o le tuua o avanoa o loʻo puipuia ai le faʻapipiʻiina o elemene mai le faʻamaloloina

Faauma i le suiga

Faauma i le suiga
O fafo atu o le pa o le fale na teuteuina i se poloka telefoni. Na o le faʻapipiʻiina o ana laupapa i se tulimanu e aunoa ma se kiliaina o tagata fausia na faʻatautaia ma le faigata
Faauma i le suiga
O le mauaina o 'au a le vaega o le eletise na fesoasoani ai. O le lagona o le laina e leʻi vaʻaia, ae o le gnawed ma nifo
Faauma i le suiga
Ona o le le saʻo o le mea e tupu ai, o le chimney e oʻo i le ogatotonu o le faitotoʻa i le fogafale lona lua
Faauma i le suiga
O le mama ma le faafanua o faasitepu foliga manaia ma matagofie. E moni, latou te le faia ni a latou galuega, talu ona latalata i le puipui. O le mea lea na tatau ona ou toe faia
Faauma i le suiga
O le BROKER WINDS o loʻo i ai "muamua" faʻaofi i totonu-tina. Nana i uiga "art" e le totoa, po o le lanu foisoga. Mulimuli ane, o nei faamalama suamalie na suia fou
Faauma i le suiga
A o faʻapipiʻiina faamalama, o le solo atoa ua faʻatumuina i fafo e lava le tele o le lautele mo lenei.
Faauma i le suiga
Sa iloga le faitotoʻa e maʻa. A o mafai ona e vaʻai, uma o le tele o le faitotoʻa na faʻaalia e faʻaalia ai

Faauma i le suiga

Faauma i le suiga
O slots i soʻoga o le poloka poloka ua maeʻa faʻaaogaina atoatoa. Ona ufiufi lea i le tuʻufaʻatasiga o le "Aquatex Extra" ma Wax (le laualuga o le laʻei ma soloia vai)
Faauma i le suiga
Ina ua toe tusi le au taulima, faʻapipiʻi i le puipui faʻaaoga puipui
Faauma i le suiga
O le Soun Roackam Roace e faia ai le taufaasese o le magalafu
Faauma i le suiga
I luga o le Windows o le fale na faapipiiina Steel Lattices. O le toʻatele oi latou e tutuli, ae o le lua matala: o pupuni na faʻataotoina ma i latou e avea ma galuega faʻaalu mai le fale, lea e tausisia tulaga o afi saogalemu.
Faauma i le suiga
Fuafuaga o le fola
Faauma i le suiga
Mansard fola laupapa

O lenei tala na tupu i le tutusa nuu lava. Na toe faamaonia foi e ia se mea mai faalavelave, e i ai taimi e tulaʻi mai i le pito i luga o le fausiaina - E leai se tasi e inisiua i le tulaga o le faʻauma, e leai se inisiua leai se tasi. O le tupua o le tamaʻitaʻi susu e mafai ona alu ese ai ma le lamatia.

E masani ona naʻo le faʻaiʻuga o sauniga o megakol, ae o loʻo faia foi se malologa i le atunuʻu. O le nofoaga pele o le susu e sili ona manaia le sola ese mai le taumafanafana vevela ma malolo, fiafia i le ea fou. Ae afai o le amataga o le toʻatele o se tamaʻi togafiti ma moega ma le tasi-tala le taumafanafana fale, o lenei ua manaʻomia nei mea lelei. Ou te fia i ai se fale faiva, sili atu i le vaega o le taulaga fale mautotogi (pe o le a le tele o le motusia!). Istoba leai ni moega! Tuu atu i le vaega o le malologa! Ia i ai se laufanua ma le alnine slide ma fugalaʻau. Wort Arbor - Tio inu ...

O le mea moni, o le comtick cottage fetuutuunai mo nofoaga uma o le tausaga e sili atu mai tagata uma. I le taimi masani lava e taofia ai e tagata le latou filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le fale mai se pa (vailaʻau masani, le faʻataʻaga ma le le faʻamalosi). Faatoaina o le pusa e le taugata tele, ma faʻauma pe tusa ma le ono masina, e na folafola le tulaga manaʻomia o lenei vaega o le fausiaina. I le lautele, mai i manatu uma o le vaaiga faigofie.

Manaia le amataga

Ma o lea pe e tusa o lenei auala, o le masani a le aiga e masani ona faʻaiu mulimuli ane, o le suʻega faʻalelei ma le toto tuai ma le masi e le mavaʻa tele. Ina ua mavae lena, sa ou iloa ai le manaʻoga mo le fausiaina. E ui i le utiuti o tupe, na filifili ai e le au taavale e tuulafoaia auaunaga a Shabashnikov ma faʻafesoʻotaʻi le Kamupani Fale. Mekasini na tilotilo i nofoaga faʻaali ma tu i totonu o se fale mai se faʻalavelave ma se osofaʻiga (o le 86m, atoa le 80M2). O le tulaga masani poloketi faatulagaina o se aiga. Faatasi ma i latou, sa filifilia i latou ma le kamupani (igoa o lo tatou loto i ai le filemu). O ia mo tupe taliaina ma i le taimi puʻupuʻu na mafai ai ona faʻapaʻiaina se pusa o le fale. E masani lava, a o le tagata o le tagata faʻatau na faasaʻolotoina mai i faʻafitauli mo le faʻatau atu ma le tuʻuina atu o mea, i luga o le vaʻavaʻaia o fauina ma mataʻituina ai le lelei o galuega. Na ou fiafia foi o le kamupani e le naʻo le fausiaina o le fale, ae mo le faʻalauteleina ia avea ma fau ai o le ogaumu. I le taimi e tasi, na saunia le tupe faatauemu i ituaiga uma o galuega - 3 tausaga.

Manatu tagata atamamai

Sergey Zelninsky, o loʻo faʻaalia e le kamupani "tutoʻatasi o le galuega faʻapitoa o le fausiaina o uiga"

Aisea e te manaʻomia ai lena mea? O le mafutaga i le va o le konekarate ma le tagata faʻatau o loʻo pulea e le feagaiga a le Konekarate, o loʻo tusia i luga o le faʻavae o mataupu o le lautele o le tulafono ma le tulafono, strips tulaga (tu). Uesl e uiga i tulafono, moli ma guane o tatou ia o loʻo i ai ia i tatou le faʻaaliga o faʻaaliga, ona e itiiti lava nai tagata e fevae. O nei pepa ua uma ona avanoa mo ni tagata matuia uma. E moni, e tofu lava le ma lana lava pepa. Afai e te faia lena apalai i le konekarate, o le a latou faʻateleina le taua i luga aʻe o snips ma e oʻo foi i malo.

Tulafono faatonutonu. O le lelei faʻatonutonu e tatau ona amata i le fale o le pusa fale. I le taimi lava e tasi, e te manaʻomia e taʻitaʻia e le Stup 3.03.01-87 ma le felelei o fale ", syp-2001 i totonu o fale laupapa", Snap 3.04.01-87 "Faʻasao ma Faʻamaeʻaina ma le ofutino", Town 30.974-2002 "Contictions open-is" Afai o loʻo fausia le faiga, soliga o tekonolosi e faʻatagaina pe o le tala fatu o le fausaga e faʻatagaina, ona le manaʻomia lea e talia le maualuga lelei le lua-lelei. O fale o le BRUDUD e fesoʻotaʻi ma ScIP 3.04.01-87 ma Step 3.03.01-87. Luma mai ia i latou, i le mataupu "faapipiiina o moli ua ufitia fale", e i ai se vaega "Faʻamaeʻaina (Faʻaiuga) Pa puipui, laupepa o fale gaosi faʻauma". O Ktakim mea e mafai ona mafua ai le lofituina. Ile mea uma, matou te mauaina ia faʻamatalaga: "Faʻapitoa faʻailoga ... O le vaalele o le fanua atoa o le atoa fanua o le faʻasaʻoina o le fanua o le faʻasaʻoina o le poloketi." "E le faʻatagaina ni paʻu, maosiosia, pisia i luga o papala." "E tatau ona sili atu le toniga a le au e tatau ona toniga ... o faʻataʻitaʻiga o le fuʻa i le va o loʻo le mafai ona sili atu ile 3mm i le 1m sasaʻo." Ia e uiga i folasaga: "O le le mafai ona faʻatonutonuina o le mafiafia o le ofutino e le tatau ona sili atu i le 10% o le poloketi. O avanoa i le taʻaloga e le mafai ona fuaina le vaalele e le 2 MM. sili atu + 2mm. O le pulupulu o laupapa e tatau ona tuu i luga o le ans. Leai ni nofoaafi e faatagaina i le va o laupapa. " I le "atoa" Faʻamaeʻaina ma le faʻaaogaina o le inisiua "ua fai mai ai" o le "slots i le va o le plport ma le fola o le fola e le faatagaina." Faʻaauʻuina i nei aiaiga, e mafai ona e tausia paopue "i luga o se puʻupuʻu puʻupuʻu".

O ai e mafai ona fesoasoani? E le manaʻomia le iloa o pepa uma i luga o le fausaga ma le teuteuina o fale laupapa. E iai kamupani o loʻo auai i le tutoʻatasi masani. O le a latou fesoasoani ia te oe pe a fai o se tulaga feteenaiga o loʻo faʻatautaia i luga o le fau fale. O le malaga o le tagata faʻapitoa e mai i le 3 afe rubles. - E faʻalagolago uma i le mamao o le fale mai le taulaga, o le tusi o galuega. O le faʻaaogaina o le suʻesuʻega e aofia ai le puipuiga e le gata i le manaʻoga o le tagata faʻatau mai le faatamala o le au paketi, ae o tagata faufalepao o le tagata faʻatau. Ioe, o le suʻesuʻega tutoʻatasi e le lelei ona atiaeina, ma e tele ituaiga avega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Moscow, "o aʻoaʻoga o le fale" o loʻo galue ai, "i luga o le meli". Ioe, ma o atinaʻe e manatu tagata atamamai ma se mea le talafeagai ma manatua ai pe a amata ona paʻu ese le fale fau. O le iʻuga, na tuʻuina mai e le tusi le filifilia o lona tagata, ma e faʻaopopo e le tagata Tulafono e sainia o ia i le Faamasinoga. O le afu o se taimi umi ma toe fai suesuega. VOTOGA MANATU MO LE FAʻAFITAULI FAʻAIʻUGA FAʻAFIAINA LE tulaga, ma o mea uma e faʻaititia ai le faʻaititia o tau (pe a uma a latou tupe, ae le o isi tagata). O Isakaza, na feagai ma le tausaga (pe sili atu foi) ua maeʻa foʻi le maeʻa o le fausiaina, e tutusa ma le iʻuga o suiga. Meli i lea mea, o ia o se tagata poto i le faiga o le faufaelaina, o mea uma e ese.

FAʻAALIGA: Matou te lesitala se feagaiga. Ia mautinoa o loʻo iai le mea o le Konekarate o loʻo iai le mea e faʻaosofia ai le lelei o le galuega. Taʻitasi taʻitasi o galuega e tatau ona maeʻa le gaioiga o lona taliaina. A o le i valiina po o le primer, e tatau ona e ave le laualuga. Afai ua uma ona valiina oe e puipui, ae leai se gaioiga o le taliaina o le tulaga o le duusola, e mafai ona e iloa le ata atoa o le faaipoipoga ae le o totogia. I le sainia o le Tulafono, ia maitauina lena mea i le iʻuga e i ai se fuaitau: "O le faʻaauauina o le galuega ma le suiga i le isi laasaga" faʻatagaina. Faletusifa o fausiaina i sea gaoioiga faʻailoga Tolu: O le Tagata Faʻafai, o le tagata faʻatau, o le konekarate ma le sui o le lautele o vaʻavaʻaia. E le leaga pe a fai o le tagata faʻatau, o se konekarate ma tutoʻatasi poto o le a sainia i totonu o le fausiaina o fale tumaoti. Ma o lea e te maua le avanoa e faʻaosofia ai se tagata poto e fau, e tusa ma faatufugaga. 749 Civil Code i totonu o le konekarate e tatau ona faia se mea faʻapitoa, faʻamalosi le mea lea o lau mea saʻo. Ae o le a e iloiloina le tagata talaʻi Specianicastces e aunoa ma le aia tatau e faʻalavelave ai i fesoʻotaʻiga tau tupe i le va o oe ma le Koʻomia.

O tagata faataulia e talanoaina ma galuega faatino uma auiliili, aofia ai ma le nofoaga o le nofoaga o le lumanai, ma sainia se feagaiga lea na faia mo le fausiaina o le fale. Totogi o galuega na motusia i ni tulaga se fa. Sa i ai se faʻamaoniaina faʻamaonia aloaʻia: Mai lea taimi o le sainia i le taimi o le momoli atu, 1.5 masina.

Ona pei o mea uma pei o se tala fatu. Tonu i le taimi atofaina (i le vaiaso pe a maeʻa le sainia o le Maliega) i luga o le vaega o le taʻavale ma mea fausiaina. Na la laʻomia ma o le aso lava e tasi na amata ona eli se utu mo se taʻamilosaga faavae. O le mamafa na ia faia se oneone oneone na faataatiaina ai le faamalosia o le malosi, pe a maeʻa le sima. O le taimi lava na te fufula ai, o le mautoo mai le sandcate sikafu ua fausia i luga o le lipine. O se vaega sa faʻataʻotoina mea i totonu ma o le laʻau gataʻaga na folasia, lea sa togafitia ma se vaega o le antise onan.

E tusa o le mata o le fiafia i mata o tagata faatau e tuputupu aʻe i puipui o le pa ma le koluse vaega o le 1515cm (nod (nod). Talu ai i le lumanaʻi e fuafuaina i pa ma puipui, taʻimua, 'ua faʻateleina ai le' auʻauna, ma le vanimonimo o loʻo faʻaitiitia ai lo latou tui. Intervexed fuʻa o loʻo feololo ma se flask-pei o upega tafailagi. Mo le tausiga o le Bhedy Brusev i luga o le na faia i le 250mm umi. O le tumutumu ma le faʻatulagaina o le suʻega na faia mai le Komiti Faʻatino ma se koluse vaega o le 155cm, faʻatuina i le 60 cm. O le le mautonu o pa o le fale, na tolopoina ai le utupoto ma taulaga i affaspice.

O le taualuga na fausia i tulafono uma: Faʻamalolo, ona o le soʻotaga o le pule ("sola", Lusia) - 50mm, o le vertund, o le prontages ata tifaga. O luma o loʻo faia - e faʻapena ona matamata. E tusa ai ma le uiga lelei o le faʻataunuʻuina, fola o fola uma ma o le galuega o le monamoʻelaina lea e fesalaʻi ma le tulaupapa. O le faʻataʻitaʻiga o fola na faia mai le vaega o le laupapa, o le faʻamalosi tino na puipuia e se vaprar parrier ata. O laupapa o le uluaʻi foga ma le faiga o le "maliu" e le i gaoioi, e naʻo le le lavalava: o le laina o le faʻaʻaisa, o le ady corpw. "Ia latou feita, ma sa tatou toe saei i latou, aveese mea tau," o le a tatou o mai i le nofoaga. Na faʻapipiʻiina ni siaki uila, lea na tosina i le faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa (luga o latou o loʻo tuua le va o le tino - O le fale ogalaau o le a nofo). Ma o le tupua o le fauina na amata ona puipuia mai le tele o le susu. I le taimi lava lea, e leʻi tapunia e le tau, o le ea, o loʻo savali mai le ea i totonu o le fale, o ogalaau faʻamama vave.

Peitaʻi, na manatu le tagata i le lumanaʻi, ua la paʻuu lava i se tala fatu. Na fausia le fale e se moega, o le a le lelei o le tau. Bracdide- Sociecilils. O le pule i le fale na iai i aso uma i le puleaina o le lelei o gaioiga uma. Na muta le fale, ma e leai ma se faitioga na tu mai.

Asiasi i le faaauauina

Musuia i se lelei lelei i sea mea lelei, e mafaufau le matai i le faaeeina atu o le fale ma filifili loa e okaina atu i le kamupani e tasi. Taimi lelei fausia, aisea suia ai solofanua i luga o le sopoia? Ina ia le faʻagasolo le faʻagasologa mo le gasologa atoa o le taumafanafana, ma faʻaiʻuina i le taimi, na latou faia muamua lava: E oʻo lava i le taumalulu na latou faʻaiʻuina se konekarate ma faʻamamaina na latou faia se feagaiga ma le au aitalafu. E tusa ai ma se maliega fou, pei o le tasi muamua, e tatau ona totogi vave tagata talosaga mo mea ma isi tau muamua. AVOT tulaga o le totogiina mo nisi mafuaaga e le filifilia. "Totogi i se taimi vave lava ina ua maeʻa le ki," o le tala lea a le kamupani. Na faamautinoa mai foi, e pei foi ona ofi atu tagata tomai faapitoa i le taimi o fale. O le taimi faataʻitaʻi na ave i se tamaʻi laʻititi - naʻo le 1.5 masina. Amata-15mie. "Toeitiiti lava o taumafanafana uma o le a matou nonofo ai i se fale fou!" - Na fiafia tagata. E leʻi tuua e le IVstt i le 15th le lelei o lagona

Ae o nei o le muamua polofiti i luga o le mea. Ua vave le tofiga, ua oʻo mai le taimi mo foʻi faʻafitauli. Amata i le mea moni o le taimi lena na faʻamoemoeina ai le 'olo: a o iai se ogaumu ma paipa, e tatau ona faʻapipiʻiina tagata fausia, faitotoʻa ma faʻavaomalo. Ae e leai lava sau. Sa leʻi faʻavaiei le valaau i le mausali o le fiafia: "Na tolopo le mea faapipii i luga o le isi mea, ona ia i ai lea o lona isi, ona ia te outou lea." "E faʻapefea?" E matua maofa le tagata e ana le faleoloa ia te i matou, ua toetoe lava a le eletise, ma ua uma ona pipili o le omea. " E faamautinoa e tagata atamamai le a latou mea a le a tatou: "Matou te faamaonia!" E le i talitonuina e le au ona le talitonuina le talitonuina. Fale talimalo, na o le mea muamua na tupu.

O le lona lua o le 'au a le vaega o tagata faigaluega e lua ma na lata mai le vaega e leai ni mea faigaluega, ma le tasi tusi lesona na vaʻaia ma lua ni ieata. Toe vaʻai muamua, ia tuʻumau, e le saʻo ona faʻatau atu, ma le saʻo a tatou tagata faʻatau, e na ona e manaʻomia: tusi lesona Ae a uma mea, o le mea faigaluega e aoga. Faʻaleagaina o le a Briodus, latou, mapuea maʻua, alu i le fale. Ae ua vave tele ona filemu. O ai na fautuaina e faapea o le ALIoa, e tatau ona faatonutonu ai le vasega ma le lelei o galuega, o le a iai le aoga o se malo togiola? Na ia lafoina mea ma toe mou atu mo se umi, ae i ai foi o ia ma isi, ma sili atu "faigofie" mea leaga "!

A o aumaia i se taimi mulimuli ane, o ia ma le tonu, ma na ia le mulimuli i uma i tua o le tinimi. Sa faatalitonuina i matou e le au teu oloa e ala i le asiasi atu i le fau fale i i ni nai aso. O le mea muamua na latou vaaia o se tipiina i lalo o le tipima, mapuina i fafo i luga o le sua pa puipui. Peitai, o le aufaʻasalaga faʻapitoa na leʻi faʻamamaina. "Faʻafefea?" O tagata faʻatau sa ita tele. - O femalagaiga o loʻo faʻateleina ma aano o manu, o le fale ogalaau ua laga ma soloia le tusi! " Ma i le tali atu, na ia faalogo: "O lea ou te leʻi aumaia ia i matou le faʻafoliga o le lalagaina. O le a le mafai ona seleseleina?" Amata ona le lava le paʻu o le ulu o le ulu o le aiga na faʻatonuina: "Ou te vave alu ese! O le a ou maua se tapoleni!" Ona ia amata lea o le taʻavale, alu i le fale lata mai o le fale ma le itula mulimuli ane na aumaia mea uma e te manaʻomia. Na totogia le atamai o le le poto.

Ae o le tuai i le tuʻuina atu o le tapoleni na mamao ese mai le mulimuli o tagata faʻatau tagata faʻatau. Ina ua mavae ni nai aso, o le aiga ma Douter na iloa o pa o fale na toetoe lava teuteuina ma le kosegapole. Ae o le a! Na foliga e le sana e matitiva tagata matitiva, ae o Gnaw ma malepe. I le sooga o puipui ma fola ma le taualuga, tele o scats ma pu. O le angles o lo o fiafia i se mea faapena. I le aotelega, o mea na faaleagaina i tua. E sili atu le lelei na tilotilo i se poloka poloka mamanuina fuafuaina mo le pito i fafo o puipui. O lona uiga, o se tasi lava na mafai ona tuʻufaʻatasia ana fuafuaga i se tulimanu o 90 faalavelave, ae o le faia i se isi itu (mo le eriky ua teuteuina manino e le ofi manino i luga o le tauau ...

O le Heatther House Scemolim tagata faatau mulimuli ane UGOS. Na latou iloaina a leai se mataua ma le le mafai ona faia e le kamupani. Amata mai le telefoni. "Ioe aua le popole ia te oe! O lenei mea o le a tapunia i le plthus ma tulimanu, - mautinoa i le tali atu. - Tatou talanoaina le mataupu o le galuega ua maeʻa, tatou te manaʻo e faia le itiiti ifo i le 50% o le tau atoa o le galuega ". "Ia, leai!" Tagata faʻatau na faia se tulaga tumau. - E pei ona tusia i le konekarate o le Konekarate, o le a mauaina atoa o le galuega E le i faia ia pau lava, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻavaʻa laupapa i lalo o le laina i totonu o le fale. E sili atu le tuai, o le a ou faia le mea ua e mafai ona faʻaleagaina. "

I lenei talanoaga e uiga i le totogiina o le fuaiupu. Na sau le sui o le kamupani i le tulaga, na tuuina atu i tagata faigaluega taʻiala e sui ai le Bricoades (Peitaʻi, e le o mautinoa e le o se mea fou nai lo lena; o le iʻuga, e leai suia), na ia malo ai o ia toe faapea ona tatau lea ona fai mai uma tagi, ma e faasaʻoina tapulaʻa. Avatu sa suia mea leaga, e leʻi fiu lava. Ae ina ua maeʻa lenei asiasiga, e toetoe lava a leai se galuega i le aveeseina o Ogrekh e leʻi amataina. Na amata ona tietie pagota i totonu o se fau fale o se galuega, e le tele atu nai lo isi aso uma, saunia e 8 AM. Ulufale uma solia ma le mea pueata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamalama i le eriker ma ulo uʻamea, o slots i le va o le kenera boards, lea ua faʻapipiʻiina le au talavou i luga o le faitotoʻa Ia Atoa Lava Ia, I.P.

Manatu o loia

E le o le fausiaina o le fausiaina o se tasi lea o sili ona faigata ona faʻatonutonuina alamanuia. I le tulaga, sa faʻamauina mea uma na manuia ai mea uma - E leʻi tatau lava ona puipuia a latou aia tatau e Diachelni. Tatou taumafai e faʻataʻitaʻi pe aisea na tu ai faʻafitauli ma pe faʻapefea ona mafai ona 'alofia. Masalo o le mafuaʻaga, o tagata faʻatau lea ua alualu i luma i le maeʻa ina ia maeʻa o le fausiaina o le fale o le fale, e le mafai ona faia i le anotusi o le Konekarate. O le iʻuga, na latou sainia se konekarate mo le faʻamaeʻaina, lea e leʻi valiina ai la ma taimi o le faʻatonuga. E le o toe faamaoti mai i le aotelega o galuega ma le taimi e faia ai vaega o vaega taitasi. AVTETA MAI LE VAEGA FAʻATINO O LE manatu i le leai o nei faʻamaumauga, faʻapea foi ma le amataga ma le faʻaiuga o le galuega i luga o tulaga taʻitasi, o le feagaiga e le o iloiloina pagota. O le fautuaga iinei e naʻo le tasi le: Vaʻai ma le faʻaeteete i le tusitusiga o le konekarate. Se a le mea e tosina mai ai le mafaufau i lana saini? Muamua, i le tusitusiga e manaʻomia e faʻailoa ai le vaitaimi amata ma le maeʻa o galuega, o galuega uma e faʻapitoa, e tatau ona faʻatinoina. E taua le maitauina o le konekarate o le a nafa ma le solia o mea ua uma (pe a, o le mea moni, o le mafuaʻaga o le latou tausisia o le malosi o le Aso Tofi. I le tulaga lea, o se faasalaga ile aofaiga o 3% mo aso uma o le tuai na tuuina mai i totonu o le konekarate. Lua, ia mautinoa o metotia o le tuʻufaʻatasia ma tumau faʻatonutonu o le lelei o le galuega faia ua faʻaalia. O lea, o le tala ua taʻua i le tala na maua ai foi le saogalemu aua o le au faʻatau na maua foi le avanoa e faʻatautaia ai le lelei i le faiga o faiga. Na latou o mai, ua matua lelei lava ma umi le taimi. O loʻo i ai i le i ai nei gutules ma moli e faʻatatau i le uiga o le fausiaina ma le teuteuina o se fale laupapa, ae le o mea uma o loʻo unaʻia, fesili i le kamupani na e filifilia le taliaina o le konekarate. Talu mai le fale e tusa ma poloketi masani, atonu na fausia soo le kamupani, e foliga mai ua uma ona atiae tulaga lelei tulaga faatonuina i lenei poloketi. Lona tolu, o le tau o le galuega e mautu (faapea foi ma le konekarate e le mafai ona o atu i le faʻavaʻa o loʻo faʻatuina i totonu o le feagaiga) pe tusa (o le tau o galuega ma faigata). Fiafia o le tau mautu filifiliga, ona e le tatau lea ona e mafaufau i nisi tupe alu. O lea, i le taimi e ulufale ai i lou fale, suʻesuʻe ma le totoʻa tusitusiga o le konekarate ma ou lagona le saoloto e fai atu ni fesili. Masalo o le konekarate ma mafaufau ia te oe o le tagata faatau faʻapitoa, ae o le a e mautinoa uma i lau puipuiga faʻaletulafono.

Yulia Tikhomirovaro, sui tauva o le saienisi faaletonu

Na iʻu ina aliali mai le mea faitino i luga o le mea faitino. Lapotopoto vave, matagofie ma malu, aua le adherd. O le mea moni, o le iʻuga o lana galuega ua sili atu le faʻaititia o le lototele tagata e 'ata ese: sa sau le Chimney i totonu o le potu o le fogafale lona lua e toetoe lava i le ogatotonu o le faitotoʻa. Ia, o le na iloa ua fuafuaina se faavae i lalo o le umu i le poloketi, na faatagaina ai na fai mea sese! O 'au talimalo e leʻi mafaufauina - e le o mafai ona mafai ona mafai ona faitau ata o le fausiaina! Ina ua uma ona valaau se isi i le kamupani, o lenei "moli mea sa faatoʻatoʻa na maua i lona alu, na tulaʻi le paipa, e tatau lava, i le faigofie.

O le paʻu mulimuli, lofituina le onosai ono, na avea ma tagata lima o le suila o Stair Railul, e oʻo i le puipui (e le mafai foi ona paʻu), ma le faalagolago i fafo), ma le faʻamoemoe lava ia), ma le faʻalagolago iai. 'Aufai, vaʻai i osofaʻiga na mafua mai ile latou toesea, ma fai pea pea e aveʻesea ma se tasi o faʻamalama. MOKak lagonaina: Mai le tolu itu o le taga sa sili atu ona mumusu i le fausiaina o vaia, ma le fa, e ala i le va o le 4mm lautele, sa iloa le auala ...

Mea uma! O le onosai o maalili. I lalo o le vaʻavaʻaiga faʻatonutonu a tagata o ē fai faapalepale i luga o platbands, ma o avanoa o loo i tulafono. Ina ua maeʻa, ua aoina e le au faʻatau uma ata, tuʻu se gaioiga ma se lisi o tagi mai le 15 manatu ma alu i le tuʻusaʻo o le kamupani. Ou te le fai atu na fetaiai ma lima matala iina, ae faalogologo ma le totoʻa. Na amata le talanoaga faamuta, pe a faalogo i ai lo matou tagata lima tamaitai: "O le a lau mea o lo o e manao ai? E leai se tulafono faatonutonu mo le teuteuina o fale laupapa e le oi ai. E leai se tagata e faia O le mea lea ua le aoga ai. Matou te malamalama i le lelei o le faʻauma i auala eseese. "

Ua manino lea o le talanoaga lea na alu ai le talanoaga i luga o lanu maualuluga. Alalaga mo se taimi umi. Mea uma. I le au ma aufaipese. Na aliali mai le talosaga a le kamupani i le faaiuga o le faaeega: "Ua lelei! O matou uma o le tele o mea e aveese ma sui le mea." O le tasi tagata faʻatau e mafai ona nofoia se tulaga mautu: "taofi! O matou le taimi na muta ai le 13 aso talu ai - Ua uma ona matou talosaga mo se taimi o le faitotoʻa . A maeʻa ona e faamutaina le vaivaiga, vaai mai ia i tatou o le a tumau pea. "

Na faʻasolosolo atili lava le vasega o le talanoaga, matou te le faʻamatala foi foi. Ae, o tagata na iloga, na ausia e itu faamasinoga le maliega. E le o totogi le tagata faʻatau totogi, ae naʻo se vaega (o le vaega o le aofaʻi o loʻo matou talanoa, tatou te le lelei, ae o loʻo faamalieina itu uma i le maliega). I le mavae ai o lena, e leai foi ni talosaga latou te fai mai ia i latou.

Manatu o se faapitoa

Kirill Sukharev, Faatonu Sili Lautele o Apa-Stroy

O le tagata faʻatau ma le tusiata e masani ona faʻailoaina le manatu o le lelei o le faʻauma. Na faapena foi le tasi taimi, na matou o atu i le faaiuga faigofie: E tatau ona e tatalaina lau oe lava pepa faʻamaonia e faʻamaonia ai le lelei o le faʻauma. Ma o tulaga faʻapitoa na fananau mai ua faʻatu nei ona faʻapipiʻiina i le konekarate na lesitala i le lua itu. E i ai foi le faʻasologa o galuega, ma o nisi tapulaʻa o le tagata faʻatau e mafai ona mataitu.

Muamua galuega. Ua amata ona faauma le galuega ina ua solomuli le fale. Tagata tomai faapitoa na asia le fale ogalaau mo le le mautonu. I le va o pa e le tatau ona fesuiai sili atu nai lo 1.5 cm. I le taimi lava e tasi e pulea ai eseʻesega o puipui mai le faʻatiga. I le taimi lava e tasi, e tau le mautonu le Afi ma faʻasaʻo (O le leo uʻamea o le a sau, ua uʻamea apamemea. Ma o le au faapolofesa o loʻo i totonu (o le taʻele tapoleni poʻo ni afifi) e masani ona maua. Sa le mafai ona pipii i se fao o mea fou. O lea la o le kilipa o le artesta spevise lipine e le mafai ona mitiia susu, e afifiina i totonu o le vaega o le fau. A mativa le fale puipui, e le tatau ona tu i luga ona o le faalauteleina o le au.

Dyketnet, apor ma le le lelei o le sussure. O le crate e faʻapipiʻi i itu uma o le puipui. O le fausaga fausaga pulea le plumb po o le tulaga. O le afu o le apaau o le taofi o paga. I fafo, o le mafiafia o le teʻa o loʻo tuu i le va o le rates. E ufitia i le faʻamalamalamaina o le faʻalumaina o le membrane, o le counccerep e faʻafaileleina i luga o le, ma o le faʻailoga ua maeʻa. O paga ma le faʻamisa o loʻo faʻaalu ai o loʻo faʻaalu i luga o le faʻaupuga, i lalo, ma le faʻaaogaina o le puleaga.

Ogalaau Faʻatonutonu pepa faʻamaonia na matou faʻaogaina ai le mea lea: O le mamao i le va o puipui o le puipui ma le fola e le tatau ona sili atu nai lo le 1 cm. O le lautele o le avanoa i le va o laupapa ma le tulimanu e le sili atu nai lo le 5mm. Pe a tipiina ia laupapa na faia i luga o le "Woody pale", o le toe malosi o le "nuʻu" e le tatau ona sili atu 1 Cm. O le faʻamamaina o laupapa o le laina i le umi e mafai ona faʻatino e se gaioiga poʻo se laina e tasi, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tagata faʻatau.

Ufiufi puipui e ala ile poloka telefoni. O le faia o poloka poloka laupapa i se tulimanu e faia e Pendulum vaaia i le mamanuina. O le lautele o le avanoa e le sili atu nai lo le 1-1.5 mm. O le avanoa e susu i le susu-faʻamalosi tino i luga o le laʻau.

Taofia fola. O fua o le fuataga, o manaʻoga mo faʻamaumauga o loʻo malilie tele i faʻamatalaga na tatou tumau ai e faʻaititia nei tulafono faatonutonu ma saofaga i le faʻatekinisi faʻapitoa. Sa na o se vaega o le faʻamamaina o fola, e aunoa ma lea e le mafai ona faʻataunuʻuina ni manaʻoga faʻapitoa.

Faapipiiina o faamalama. Pe a uma ona solomuli, ua toe faaleleia Windows. I le taimi lava e tasi, ua siitia, faaitiitia le avanoa agavale i luga o le faamalama. O le va i le va o le laupapa vaega o le faamalama matala ma o le Windows State tatau ona 1-2Cm (leai se isi). O le tapulaʻa e tatau ona faʻapipiʻi i pa faʻaulu, ua faʻapipiʻiina fuafuaga i itu o le tatalaina, ae le o le pa bruus. O le avanoa e tatau ona faʻaaogaina, ma o le mea e le o alu i tua atu o le laʻau pito i fafo o le faavaa. I le faafeagai, o le a tatau ona tipi eseam, lea o le a gagau le vai susu i luga. O le avanoa e tatau ona ufitia i le platbands, e le gata o iandetis, ae o le puipuia foi o le vailaau mai le uv susulu. E leai lava se faʻaiuga o avanoa e faʻamatala atu i le tala, tusa lava pe tatau ona le tatau i lauga faʻapea foi ma lauga. Isi tagata tautua fautuaina e Maliega Faaopoopoga Tagata Tagata Tagata Tagata Tagata Tagata Tagata Tagata Tagata Tagata Faʻatau.

Manuia le mulimuli

Aua neʻi o tatou o auiliiliina, ae o le tala atoa na iʻu ina ia vaivai ai ma le toafilemu toa. Galue i luga o le faʻamaeʻaina o le fale sa maeʻa ma le saogalemu. O le folamoli sa aveesea ese mai le puipui, ma e mafai ona latou faalagolago ia te i latou. O mea na teʻa o le paʻu ma totonu, faʻapea foʻi ma le faʻamalama ua suia. Faifai ona le toe faia lenei mea e le toe mataituina ai le kamupani le taʻutaʻua, ae o le Sainalu na filifilia ma le faaeteete e tagata e ona, o loʻo maitauina i le galuega e tuʻuina atu ia i latou. Ana totogiina o la latou galuega ua ia alu ese o auala, "laveai" pe a vaeluaina ma le kamupani.

Otootoina

O le mea moni, o le iʻuga o lenei tala o le a le valaʻau mo tagata atiaʻe e teʻena i le tulaga o le faʻauma mai i tautua a le au tautua ma faʻaaoga na o le galuega a le Shabashniv. E faasa le Atua! E manaʻomia le mafaufau e uiga i le mea e puipuia ai oe mai faʻafitauli pe a maeʻa i le fale. I o tatou manatu, e mafai ona ausia e tolu auala.

Metotia muamua. Ave ma le faaeteete le tosoina o le konekarate. E tatau ona vaevaeina ni au galuega i sitepu (o lena, faamaoti) e faʻailoa mai ai le aso e gata ai mo i latou taʻitasi. E manaʻomia foʻi se fuaiupu e iloilo ai le lelei o le galuega. Ia sili atu foi, afai o manaʻomia manaʻomia mo le lelei o tupe, o loʻo valaʻauina mai ma ou manatu e uiga i ai, ma o le manatu o le tufuga faʻavae o le a faʻatulagaina. E tatau ona e ulufale i totonu o lenei mea o le sili atu le maualuga o le faʻaaogaina o le tele o avanoa, fesoʻotaʻiga o ia.p.

Le auala o le lona lua. Faʻatonu le pulea lelei o le galuega a le tagata poto, pe a, o le mea moni, ua faʻatagaina tupe. Pe faʻafesoʻotaʻi mai ia te ia i le finauga mataupu.

O le tolu auala. Faatonu le galuega a le kamupani, lea ua ma e taʻitaʻia e ala i le maeʻa o galuega ma faʻamatalaga (tu), atoatoa talafeagai ma au manaʻoga mo le lelei o le tini. O nei bu e tatau ona avea ma se taimi faʻatonutonu i le konekarate na faʻaiʻu.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * toe fausia o le fale o le fale ma le atoa o le 80m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Fuafuaga, atinae ma ofu 24m3 340. 8160.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 16m3. 1700. 4. 200.
O le masini o le faatumauina puipui mai le sima poloka 8m3 1650. 13 200
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 35m2 108. 3780.
Atoa 52340.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 16m3. 2400. 38 400.
Poloka sima 8m3 2200. 17 600.
Masonry Mafaufauga 2,2m3 1490. 3278.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 35m2 90. 3150.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea - - 9000.
Atoa 71428.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Sauniuni galuega, faapipiiina ma le lafoaia o le faamalamalamaina seti - 9000.
Tipiina puipui ma vaega mai le Brusev 25m3 2560. 64,000
Faʻaputuputu i luga o le faʻatafunaina o utupoto, ma fola 80m2 330. 26 400.
Kapeneta faasitepu seti - 8200.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 90m2. 620. 55 800.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia 270m2. 54. 14 580.
Hydro, Vaopiazoop masini 270m2. lima sefulu 13 500.
Uamea le masini uamea 90m2. 220. 19 800.
EAves fanauina, svezov 15m2. 390. 5850.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka 34m2 - 31 600.
Tuʻuina atu o le laina faʻapipiʻi ma le ata 170m2. 320. 54 400.
Antiptoption saunia sauni-faia fofo 250m2. 58. 14 500.
Atoa 317630.
Apalai mea i luga o le vaega
Bar, lawn laupapa 30m3 3900. 117,000
Posland laupapa 4m3 6500. 26 000
Interxed creoud - - 3800.
Paro-, matagi-, hydralic ata 270m2. 37. 9990.
Minerale waul creous 270m2. 84. 22 680.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 90m2. - 25 600.
Laupapa laupapa ma poloka poloka 34m2 - 120 200.
Ua puipuia le ua 70l - 4800.
Atoa 330070.
*--Cticts ua maeʻa e aunoa ma le manatu i le tau o le tau o fafo ma totonu o le teuteuga o le teuteuga, luga o luga, tuufaasolo atu. Tupe alu

Faitau atili