LandCape Sadik

Anonim

O nisi taimi o tagata lava ia e mafai ona maua ai le tele o manatu mo le faatulagaga o le togalaau. Na o le aoga lava e vaai i malae i lona atunuu.

LandCape Sadik 13345_1

LandCape Sadik
I le mamanu o le auala sao sa faʻaaogaina le Froncy Mostino mamanu mai mea eseese
LandCape Sadik
O se punavai o foolent masani faapaleina ulu o Neptune, ma le pa'ū vaitafe o le vai i totonu o le faatanoa maualalo, soona ola ma le tootoo

LandCape Sadik

LandCape Sadik

LandCape Sadik
Taʻitasi o le auala o loʻo sui ai le tele o sone o le togalaʻau ma o le mea lea e iai lona lava foliga ma faʻauma. O i latou e taitai atu ai i nofoaga autu o faafiafiaga e pa puipui e se pa puipui.
LandCape Sadik
Fafie laupapa ua teuteuina i Porracotta Pondts ma Perlegonia, tumutumu, Peninia. E le mamao mai le pito o le upega tafailagi na faia e Green "Faʻaofi" Cuffs Free, miliona, Iris o Marsh ma Ceepals (Tautala ma tala). O mea masani na faʻaaogaina iinei (iliili, maa, Teracotta poʻo fafie) o le a talafeagai i soʻo se tulimanu o le togalaʻau, ma le tulaga ese e maua ai se tamaʻi togalaau

LandCape Sadik

LandCape Sadik
I le ogatotonu o le Minitie Group "Tet-At-Tet" o se rone lapoa o le lanumoana lanumoana. Faaaoaoga (aiga o le kane) tupu i luga ma le fiafiaina
LandCape Sadik
O mea pupula o mea o mea e maua ai le suamalie suamalie uliuli lanumeamata lanumeamata o le susu ma le aisa

LandCape Sadik

LandCape Sadik

LandCape Sadik
O le ata o le alavai o le alavai na aveese mai le fale e matua tele lava: na latou vaʻaia ma roses, vine vine ma hop woodgen poʻo le laumei. O mea teuteu a le tauau tauagafau, o fana ma faavaivaia o le matagofie o roses na teuteuina. Protulas manuia fesoasoani nana fale o le tamaoaiga ma fatuina se lagona fiafia

LandCape Sadik

LandCape Sadik
I totonu o lau, na faʻasaga ai e le au fana ma le fiva ma mea malie
LandCape Sadik
Funny aoaoga tusitusi pelican. Na lafi i totonu o laulaʻau o Derboynik ma "Matamata" mo iʻa
LandCape Sadik
Ua paʻu i totonu o le vai palu o le kuka o se volatile ituaiga, o le ae fatuina se lanu pupula ma faʻafouina le matafaga o le vaituloto
LandCape Sadik
O le maualuga o pa o laʻau ma laʻau na fausia ai se siosiomaga alofa i le potu lanumeamata
LandCape Sadik
Fancy Whilluslist Willow Wilidy e fausia matagofie lanumeamata lanumeamata
LandCape Sadik
"Merry Geese" Fiafia e sau e aau i le togalaau
LandCape Sadik
E manaia le taimi o le togalaʻau o loʻo i ai ni laina e tasi, na lafi i le gagana Greeney o le Honeysuckle, Genaum, iva

O nisi taimi e le aoga le aʻoaʻo mai le matua. Faaeteete asiasia le laufanua faataamilo i lou atunuu nofoaga, ia faaaoga nisi ituaiga o le "manatu" ... IV e pei o le a maua lava taunuuga o se togalaau e atoatoa fetaui i le laufanua o loo siomia ai.

Faapolofesa laufanua o loʻo iai le tagata taʻalo o loʻo faia se togalaʻau o le a matou taʻuina atu ia te oe nei. Peitaʻi, ia manatua o le ia iloa o loʻo fautuaina e nisi ata, e oʻo lava i le natura o ia lava, e oʻo lava i togalaau pito i ai sui.

I lalo o le puipuia o puipui alofa

O le masani ai o le fale o le Igilisi o loʻo i ai i luma o se ata o loʻo i ai se foliga manaia. O le nofoaafi ogatotonu o le fale mai le togalaʻau na faʻatagaina e fausia ai se faiga o le tele o faʻafitauli o loʻo puipuia mai le matagi. E aofia ai le tulaga autu mo faʻafiafiaga ma meaafale meaafale ma le tele o teratura faʻapitoa e fesoʻotaʻi i laʻasaga ma faasolosolo lemu ifo i lalo. I se tasi o latou, o le paie "Terracotta Garden" ua faatulagaina. I aso nei, o se tuufaatasiga o eseese vases ma ulo keramika ma laau ma cereals faifaipea (e pei o 'au, polaris o volatile) po o annuals felanulanuai. e mafai ona fanua Inbox ma laau isi atunuu, e pei o Yucca, Agapanthus, mati, a couth-ituaiga laau o le pama (e ui lava i le taimi o le malulu vaitau o le a latou e tatau ona tuu i totonu o le potu). O se siosiomaga faʻapitoa i Gripygorted e fausia ai se soʻona faʻamalosi tino.

LandCape Sadik

1. Sone

2.Pud

3. "O le potu lanumeamata"

4. Pergola.

5. Stusk "Tet-A-Tee"

6. O le malologa mo malologa

7. Eraraty mesk

Lataina Rivers, Freral Shores ...

O le faavae o le fuafuaina o lenei faatoaga laufanua o se lautele green "vaitafe" o le mutia ma elegantly otooto "matafaga", e aofia ai se nofoaga ma fale ma vaega o fualaau faisua eseese o faafiafiaga. O le vaaiga matagofie o le mutia tatalaina vave mai le wicket, ma se ala patched matagofie o le ala, lea e tau atu i le fale. Mai iinei, o le ola "Islands" e lelei le faʻailoaina mai o fugalaʻau ma togavao. Lea e mafai ona e vaʻaia ni faʻailoga iloga o loʻo galu. Fugalaau i luga o le "motu" ua faia i luga o laau filifilia i le mafanafana tele - mumu poppies o le itu i sasae, moli aū Boom, samasama inflorescences o cuffs filemu. Faʻaleleia lo latou lanu lanu malamalama lanu piniki falaoa o fugalaʻau o le masani (vasega o le vasega a Paulo Scarlett). E tusa ai ma le "matafaga", o le vao taulai atu i le lanu o le tuufaatasiga o ario wormwood, artichoke ma cereals, lanumoana geraniums, galo-au-leai, violē polo aufana teuteu ma infloresions lupine papaʻe piniki.

Uma mo malologa

O se tasi o malo o le fale o latalata i se tamai lapotopoto vao. O loʻo siosiomia e se fualaʻau 'aina, o se leo lanu e suia mai lanu mafanafana i le malulu. (O le faʻafanua faʻalataina o loʻo taua i se ituaiga o "alalaupapa", teuteuina ma se teuteu faʻapipiʻi ma se ata o Mose.) Ma i le isi itu, o le laufanua o loʻo latalata i le nofoaga o faʻaeega i le vaniti.

Iinei, i luga o se maualuga laiti, ua faatulaga ai se fola faatafafa laupapa, resembling a fogavaa o le iakiti, i luga o loo lea loungers la faia o laau matutua. Rope FCT O le nuʻu e uiga i le vaalele o loʻo lagolagoina ma taua le autu o le upega tafailagi. Tele o le Terracotta Pouts ma Pelargoniaum, velvets, Pounves, Painias ma le tele o galuega o le togavao fai lenei matagofie ma le paie.

Mai le laupapa fola lapopoa maa lapoa, vevesi salalau solo i luga o moli kapeta mafanafana, tau i se nofoa malolo latalata i le malo le masani ai E faia i le sili sili ona maualuga le cone-foliga. Mai le pu i luga o le pito i luga o lenei maa mai lea taimi i lea taimi amata i le tafe vai, teu le atoa. O le tufuga e aofia ai papa mafolafola maa ma "Islands" mai le lush lanumeamata pulou o cereals, iris, cuffs. elemene mamanu fiailoa - cobblestones lapotopoto, lea faamamafa laau nofoaga totoina ma faamalosia motifs sasaʻe i le foliga faatoaga.

E le mamao mai le faitotoʻa o se laʻititi lea o le togalaʻau "a-ti-ti" na faia i se Farani tulaga. O se tamai laʻau lapotopoto, ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, i le ogatotonu o le mea lea na faia mai iliili mai iliili ma se vase ma le eletise eletise e faʻapipiʻiina. ua teuteuina o le tulaga ma vaaiga lauolaola mai le matutu, perennials (e pei o geranium, sofp) ma conifers (mauga paina, Lavson cypress). Laupapa laupapa o loʻo faʻapipiʻiina volubine.

Romance "vao" natura

A o aveese le togalaʻau ua aveese mai le fale, ua avea mea uma ma le tele o laufanua. O paratailo le faʻatapulaʻaina o konekarate e suia i le malu, saoloto, masani laufanua faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiina. Monochrome o tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau e faʻavae i luga o le tele o lanumeamata lanumeamata, samasama ma siliva sili ona amata manumalo. O le fiafia foliga o le togalaʻau o loʻo faia ai faʻafetai i le lanumeamata "suiga" i le va o ona sone. O le faavae mo i latou o laau pergolas po o solofanua lalagaina teuteuina i laau galugalu: vine vao, rosa tele, musa, suilapalapa honechiness. E tutusa foʻi le "tagata ola o le ola" e manaʻomia tele e nana ni mea mai le vaʻai, pei o se tuaoi poʻo se fale o le tamaoaiga.

E ala atu i se tasi o nei faatau atu o rosa, o le togi mai i le itu i le togavao o le togalaau. O se tamaʻi tamaʻi-tasi-faia faʻapolopolo, e masani ona oʻo i tua. E tu i le paolo o laau tetele. Kögaga e sili atu le tatalaina, o le vasega autu o le pond o loʻo latalata i se tamaʻi vest, e faʻatagaina ai se tasi o le togalaʻau. I le itu o le laufanua, o loʻo siʻomia e se suiga matagofie o failautusi o teuteuga-faʻamalosi-faigata (pei o le iva, hostes). O le alofa foi o se auala mataga tele i le vaituloto. Na afua mai i le vete natia i totonu o laufanua vao. Mai le vasa, o loʻo faʻaauau lona ala i le foloa le tagata, sau i nofoa faʻapipiʻi, ma seti i lalo o pale o laau. Lea ua matou nofo ai faavavega filifilia mo le tasi i le tasi ma talavou le le fiafia ma fugalaʻau o loʻo maua i meaola. O laina o laina mamao e avea ma sili atu curved ma leai se totogi. Faʻapapaina le ofutino na faʻaaoga ai mea sili ona palasitika - ceive ma fanua mutia. I le taimi lava lea e tasi, o fualaʻau fualaʻau i autafa o ala o le ala o le matagofie tele, o lea e foliga mai ua ova le faʻaititia ma le masani ai.

O le faʻavae o laufanua i le vaega masani o le togalaʻau o le Rowsan Kishmir, Birch e aoga, lipa metstliya ma imbbzy (le masani ai manatu ma le mimilo o vesoges). O loʻo iai foʻi ma mea lilo o moli, akacia o le paʻepaʻe ma honeysuckle. O le vaega taua o le laufanua tutotonu, na lafi i totonu o le vaomatua o le vaomatua, liliu i se "potu lanumeamata". Ia, faʻatasi ai ma laʻau, nana o se tamaʻi laufanua, lea ua tu ai le nofoalii tuai. Nofo ia te ia, e mafai ona e fiafia i le tautotogo fuga o almond laau.

Indut Court - Asiasi Card Faoa. E faase ese i le lush honeysuckles ma susu.

LandCape Sadik

Fanua Falatona meafale faatatau i le tuʻufaʻatasiga ma le faʻatonutonuina ma le maa faʻapipiʻi e talafeagai mo le teteʻeina toetoe lava o soʻo se togalaʻau.

LandCape Sadik

O le a fesoasoani i le togalaʻau o le a fesoasoani i le faʻatoʻaga o se foliga fiafia. Punou Lagolago mo i latou e mafai ona faʻaaogaina ni pene o loʻo lata ane i le fale.

LandCape Sadik

E tapunia le Hold-Barard Hop i luga o le maea maea ma ua filifilia i le pou laupapa, lea o le a vave ona avea ma lagolago autu.

LandCape Sadik

Laupapa line, e fulifu i luma o le fale, ei ai lona lua lona lelei i foliga o le auala, puipui e se sima.

LandCape Sadik

O le faʻatulagaina o le fale o loʻo tumu i le fale moli lanumoana, ma luga o pito o loʻo teuteuina i le Lavender, eseese ituaiga o le le-overs.

LandCape Sadik

I le mafanafana o le vaitau puipuia mai le matagi i le taimi o le taua, e mafai ona e lafoina lau mea e te fiafia i ai i totonu.

LandCape Sadik

O le foliga masani o le togalaʻau na faia ona o laʻau tetele ma laina lapotopoto.

LandCape Sadik

O tuʻufaʻatasiga i le malulu e aofia ai Wormwood, Archephoke, Geniaum, faʻagalo - ou te le.

LandCape Sadik

I le togalaʻau a Lineko, e tatau ona faʻaipoipo ai le auala, ma faʻatino i laina masani.

LandCape Sadik

O le isi faʻataʻitaʻiga o tuʻufaʻatasiga o "paleʻu" o se suamalie siʻusiʻu o le susu, tolu ma punaʻoa, o le mea lea e tuʻufaʻatasia ma le susulu o le aʻiaʻi.

LandCape Sadik

O le suiga i le va o vaega e lua o le vao o loʻo faaesea e le muamua "alalaupapa" teuteuina ma se teuteu faʻapipiʻi ma se ata mostic.

LandCape Sadik

O le ala, lea e tafe i le pito o le vao, e teuteuina i se tuʻufaʻatasiga o cereals, yukki, o se "mea tuai" vase ma le paleni ma le liu o le aniva.

LandCape Sadik

Ole itu tauagavale o le itu tauagavale o le laufanua kalapu ua totoina, ua filifilia i le malulu lanu komepiuta, i le itu taumatau "- i le mafanafana" -

LandCape Sadik

I le togalaʻau atoa o le togalaʻau, na faʻaiʻu ai le galuega tele tele i le taimi, lea na i ai i le taimi na maua ai ni fatu. O lenei, i lalo o lo latou palealii malosi, matagofie foliga matagofie o tulimanu.

LandCape Sadik

I le cozy "iliili" tulimanu, o le faalo o le efuefu papatusi ma iliili e avea o se faamatalaga mo se nofoa papae ma greenery pupula.

LandCape Sadik

O le le amanaʻia o malaia ma laʻau o loʻo aofia i le vaipuna. 'Auina atu le malu o le' au o lau o iris ma manoa.

LandCape Sadik

O se laupapa laupapa faʻapipiʻi i luga o le platmist i le faʻatamaʻia e iai le manaia o le nofo i lalo o le malie).

LandCape Sadik

O laau aquatic pei Rogoz, lago, Iris Siberian ma Kaluzhnitsa, e mafai ona suia e oo lava i le tulimanu sili ona inconspicuous o le vaituloto.

LandCape Sadik

E mafai ona teuteuina le talafatai o le faatanoa o le lalolagi e tulaueleele i le tafatafa o le ie puipui mai le Iris o Siberian, eseese ituaiga o punaoa, bada ma shipyanik.

LandCape Sadik

I le ata o le Grotto faaaoga ituaiga ituaiga o maa. O nei papatusi oneone i le tuʻufaʻatasiga ma le tele o maamora. O teuteu o lenei tuufaatasiga i le tautotogo o taimi o le a mautinoa lava ona avea le mumu-lanu piniki inflorescences Terry o le Hawthorn o le masani.

LandCape Sadik

Faitau atili