Toe foi i le lumanai

Anonim

Toe fausia o se lua-potu fale mautotogi ma le vaega atoa o le 56 M2: Aloese mai le malosi na mafai ai ona fatuina potu avanoa ma se potu faasee.

Toe foi i le lumanai 13347_1

Toe foi i le lumanai
Ia faamamafa atu le faʻasinomaga o mea o loʻo tupu ma faia le taufaasese o le fale tifaga, i luga o le fola ma le taualuga o le potu o le potu, o le dologn o lo o fausia ai 4cm ma halogn ua fausia. Tape i luga o lamepa i mea apamemea e sili ona ofoofogia i luga o le pogisa fola mai le mafanafana ma le moli
Toe foi i le lumanai
O le potu malolo o le potu malolo (o ia o se potumoe) manino

Toe foi i le lumanai

Toe foi i le lumanai
O le umukuka ma le potu malolo ma matala matala faitotoa o loʻo fai ai se potu e tasi. Ina ia fausia le Sasaʻe o le Sasaʻe, o se mea tuai Iapani laulau ua mauaina
Toe foi i le lumanai
O le leo lelei e finau ai e ala i le kolorate faʻatulaga o koluma. O se tasi o latou o loʻo tautau i luga o le mata, ma o se fata faʻapitoa i luga o uaea na fausia mo lona faʻapipiʻi.
Toe foi i le lumanai
O le laulau o le laulau transformer e tumau i mea maualuluga. I le itu i sasaʻe Taamilosaga o le pati, o le maualalo ifo o malo, ma timuga e paipa i luga o le fola, tuʻu le aluga i le paʻu o le faʻasologa

Toe foi i le lumanai

Toe foi i le lumanai
O faʻaseʻe vaega i luga o le swoller faʻamalolo ma le saʻo le faʻaseʻe i luga o le fola, ona o le potu malolo ma le auala e tasi e tasi le fola e tasi.
Toe foi i le lumanai
O le faʻata o le faʻata o loʻo vaʻaia loloto le va o le va o se umi o le auala umi. Shealatete masini e ese mai i le nofoaga tuʻutuʻuga faʻaaogaina o se tautau ma le limatusi
Toe foi i le lumanai
O le stades o le umukuka meafale faia o le pogisa fafie o loʻo ofi ma le "Iapani" potu malolo
Toe foi i le lumanai
Aua o le pusaaisa sa i ai se nofoaga i le potu malolo, i totonu o se vaega faapitoa o ō. Peitai na matala mai, masani lava, mai le itu o le umukuka. Gagau o le '' ai laulau e talafeagai tele mo sina vaega i le itu o le umukuka
Toe foi i le lumanai
Old Babushkano Piano na te fausia se siosiomaga alofa o le taimi ua tuanai i le potu o le teine
Toe foi i le lumanai
Ina ia mafai ona sefe le avanoa mo tamaiti faʻatau se moega o le moega ma tosoina
Toe foi i le lumanai
Meafale mo le faletaele, faapea foi ma le atoa o le Plumping - Villeroy boch
Toe foi i le lumanai
Ceramic faaputuga o eseese lapoa foliga o se faigofie geometric mamanu i puipui o le faletaele
Toe foi i le lumanai
Muamua folau-mamanuina coopers faʻatagaina oe e faʻaaoga se taʻele o se fale taʻele
Toe foi i le lumanai
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Toe foi i le lumanai
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E mafai ona e faʻaleleia tulaga o fale e ala i le faʻatauina o se fale fou poʻo se suiga o le matua. Ae e i ai le tasi, i le taimi muamua, i le taimi muamua, o se auala le mafaitau ai i relegalerated maua sikuea sikuea mita. Aloese mai le malosi o le a faʻatagaina le fausiaina o le potu avanoa. O le Transformer-Transformer-Transformer-Swords e aunoa ma le faigata o le a tuʻufaʻatasia galuega o le leiloa o nofoaga.

O lenei tala na amata i le taua tele-taua, pe a o le matata o tagata moni o macovites ma tamaiti e toalua na nonofo i se isi tagata lautele. Na ola aʻe le atalii ma le afafine, ua maua o latou lava aiga ma tuua le fale o le tama. Na filifili tagata o le a tutupu ua latou le manaʻomia ni aufaipese ia i latou, ma suia ai o latou avanoa tele i se tasi. 'Ona' ō ai lea oi latou i le falelaʻau o potu e lua i le Dynara Metrol. O sui na nonofo mo se taimi umi ma le fiafia ma latou liu ma le fiafia ia lana tama teine ​​mo le veronication.

O puipui faatanoa

Ua lauiloa le tala e atiaʻe i luga o le hellix. Na matuā maeu le afafine o afafine, na fananau mai Fanau se toʻalua. I le aluga o taimi i le fale mautotogi, o le aiga o le fa ua avea vavalalata. Ae leʻi manaʻo Veronica e tuʻutu ma matua o matua matutua ma Tamamatua, o le tele o manatua faʻamanatuga sa fetaui ma o latou puipui. O lea la, sa filifili ulugalii talavou e sili atu le faʻatulagaina o avanoa, ma ia latou faʻailoa ia mea e fiafia i ai le aiga.

Na filifilia e 'au e vaeluaina potu faapena: Tasi matua, isi tamaiti. Vabetingkaya e manaʻomia le saunia o ni nofoaga talafeagai se lua mo vasega, tuu ie moega, kapeneta ma piano. O le miti faapelepele o se teine ​​sinia o se tamaititi aʻoga o le aʻoga - sa i ai le faʻata o le pa ma le masini paluni, pei o le siva.

O le potu o matua e tatau ona tuʻufaʻatasia ai le galuega a le potumoe ma le potu malolo. E le gata i lea, sa miti o le ulu o le aiga i se taimi nei o meaalofa fale. O le faletua o le tea-alofaga o ti o le ti o le ti o le ti o le a faia i sasae-sitaili i sasaʻe-sitaili mo se talanoaga faʻafiafia e mafai ona fiafia i le susuga malie. Ma le isi, o aiga uma e matua le fiafia i le Tafani i aso uma suamalie i se vaapuʻu i aso taʻitasi, na ia mautinoa sa manaʻomia le toe faʻaaogaina! Mai le toe faʻafouina o loʻo faʻatali mo le uluaʻi (ae e aunoa ma le le mautonu), faʻapea foi ma le faʻaalia o mea moni.

Fausia-i le potu lavalava

O le mea saʻo e faʻaaoga ai le vaega o le tamaʻi potu o le potu malolo, fausia se fale o loʻo avea ma potu lavalava. O ona pa na faia mai le uʻamea faʻapipiʻi ma sa teuteu i Mrwall, i fafo atu o le OMEXCO BAMBO (Belgium). O le fausia e teuina faiga e sili atu lona uiga faʻatusa faʻatusa faʻatusa i le kapeneta meafale na faʻatauina, e pei ona faia i lalo o vaega faʻapitoa. E manaʻomia le itiiti le avanoa mo faitotoʻa, e ese mai, o loʻo iai i totonu o vaega i totonu e mafai ona tuʻufaʻatasia i o latou pule.

Ola-Transformer

Tagata tomai faapitoa a le tusiata ma le fale o le fale "potu-A" na filifili e faalauteleina le avanoa o le fale mautotogi i le aluga o faaeeina o vaega faataupupula atu. Na faapipiiina i latou nai na folasia o puipui e tuueseeseina ai le potu o matua mai le ala savali ma le umukuka. O se toe faaleleia ua faʻatagaina e aveese le tumutumu o le auala, tatalaina le fuaitau i le umukuka, o loʻo punou o le ala savali ma ua mafai, pe a fai o le umukuka ma le potu malolo ma le potu malolo ma le potu malolo ma le potu malolo. E le gata i lea, o le potu o le toʻalua e mafai ona faʻaesea: Le leva o i le afiafi, matagofie tala masani a faitotoʻa, liligiina le potu malolo i le potumoe. Ma le mea mulimuli, o le vaega o le vaega o faitotoʻa faitotoʻa e fetaui ma manaʻoga o le tali a le tali a le talimalo e iai se tulimanu o le ti o le ti. Sei o tatou fai soo: O lenei manatu ua avea ma amataga o le ata o le totonu atoa. O faitotoʻa na faia i le matte tioata i le vaega o le pogisa o le laʻau foliga tutusa nofoa - Iapani lautele. O le faʻaaologa o le autu o le autu na avea o ni puipui mai le BAMBOO ma moli moli suauʻu ma le auvae o vaʻa.

E le afaina le togiola i mea ua toe faaleleia o le fale. I totonu o tulimanu o le potu o loʻo lagolagoina pusa o loʻo filifilia e nana, fatuina o se niko mo le faʻapipiʻi meafale. Ma i le ala savali sa i ai se ofu mafanafana, ma i totonu o le potu o loo i ai se tamai potu laei. Muamua atiaʻe le autu o le fauina-i meaafale tiga mo le pusaaisa. O lona "pusa" o loo i totonu o le potu, ma le foaoina o le faitotoʻa o feagai ma le umukuka. Mai le itu o le potu malolo, o le leotele o le iva ua leiloa i tua atu o se vaapiapi, sa faia ai ia tepa.

Faatasi ai ma atotala tapuni ma punou ie puipui, o se tamai potu malolo, o ia o le potu e tasi lava le potu, liliu i totonu o le fale fale. O ana meafaigaluega e aofia ai se poloketi ma le maualalo maualalo. E pei ona fuafuaina, ia faiga e filifilia mo nofoaga lautele, ma o le mauaina o tekinolosi ma se puʻupuʻu puʻupuʻu na avea ma faigofie, ae mafai. O le mata o loʻo malolo i luga o le faʻavasegaina vasega. Na faʻamautu i luga o le taʻavale taʻavale i le va o le umukuka ma le potu malolo, faʻafeagai ai le sofa. A filifilia se mea manaia poʻo se ata tifaga, ona ia tatalaina lea o le poloaʻiga mai le nofoaga mamao, ma na faatofuina uma i le lalolagi o tala pepelo. Ina ia aua neʻi afaina tuaoi o loʻo i lalo, o le fofoga o le fogafale na maua ai: O le tele o le laupapa e taoto i le gasy, ma o le a le avanoa e tumu i le omea.

Mo laiti swans

O le potu lona lua, e faʻaesea mai le toega o le potu kapoti ma le fale faʻamalieina, o lea i tamaiti. Sa leai se avanoa e te le fiafia ai pe toe suia se mea. Potu mafanafana mo vasega, taʻaloga ma moe o loʻo faia ma le matagofie moli meafale. I luga o le semi-tele laupapa ma neoprene faʻapipiʻi (junckers, denmark). Puipui e vavae ese e mea eseese. O le tasi e fesoʻotaʻi vavalalata ma le kesi ma le moega ma le moega, o ufiufi i se siren-piniki exbost deciouts plam (Italia). O lenei laualuga e mafai ona soloiesea ma se ie susu, ma e le gata i lea, o lenei maeʻa o loʻo faʻaalia e ala i le faʻateleina o le tetee atu i le faʻaleagaina o masini. O isi puipui ma le faʻamiligiina o le faʻauiga o loʻo tuu i luga o le flisline (o lea e le aliali mai le pamu) ma ufiufi i vali Dulux (III vali, Malo).

O mea uma na o mai e matua matagofie, e naʻo le masini paleni e le fetaui i totonu o le potu. Ae mo ia, i le faaiuga, na i ai se nofoaga - i le auala savali. O le pu i luma o le potu moe o loʻo faʻapipiʻi ai faʻata e lua (mai le fola i le taualuga) ma paluni O le iʻuga o le tuʻufaʻatasia e matua manaia lava. A e ulufale i totonu o le fale mautotogi, ma le tatalaina o le vanititi o se lagona o loo i ai se lagona o se avanoa tele. Le pese tutusa e talafeagai mo Pereobunya tu. Sa maua e Adevochka le avanoa e faamaneta paluni pale.

Arfresol ma tauaso

O le puipui, tuuesena ai le umukuka ma potu, aofia ai lua lagolago e lua ma Carrier um. O le maualuga o le ula na mafai ona faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa, ma lona lautele ma le tatalaina ma le tatalaina o totoe i luga ma tuleia le foafoaina o tamai mesanini. Na o le maualuga o le tatalaina o le tatalaina mo i latou e faitau ai le 0.45m, a o le au faitotoʻa masani mo le Antisole ei ai le maualuga o le 0.6 m ma sili atu. Taugofie tele, manuia ma o ni fofo a le au atamamai o ni ie pupuni mai le BAMBOO. O malamalama e i latou, eco-faauo, faigofie ona faagasolo ma e ese mai faatasi le itu i totonu o isi i totonu.

O matou o le taeao malulu ...

Vavae le faletaele na filifili e liliu i se potu sipai e tasi ma le taele, magoto ma le faleuila. Manaʻomia faʻapitoa faʻatagaina le faʻaaogaina o le taele ma pei o le fale taʻele. Faatasi ai ma le masani o le taʻele o le taʻele, e i ai se tasi na taʻua o le "tropical" taʻele, faʻaaogaina i se isi fausia-fale. Ae e le faigofie ona alu i le taele. O le mea moni e faapitoa mo le ulu o le aiga, lea e eseʻese mai le tuputupu aʻe, o se faʻataʻitaʻiga na maua i le loloto o le silia ma le 1m. Masalo, mo le faigofie o le ulu atu i totonu, sa i ai se laʻasaga laʻititi, ae o tagata uma o le aiga o ni taʻaloga, ma latou te le o maasiasi ma le tele o faʻafitauli.

Matua le masani ai o le faletaele. I le atavali i le paʻepaʻe lanu o le susu-faʻamaligiina digwall, o le faʻatonutonuga faia o ie o loʻo faia ai le lanu uliuli. Na faʻapipiʻiina ma le tusi ia te ia lava i se uamea talaaga, lea o loʻo umiaina se uʻamea. O fola i totonu o le faletaele ma le umukuka ua vevela (deci, denmark).

Laau ma le paʻu

Toe foi i le lumanai

Neoprene (Paru-Cloudrum Brober) na fausia i le 40s. Xxv. Galue i luga o lona fausiaina o loʻo tupu ai le DUPONT CHUPONT (USA). O le mea e iloga i le maualuga vevela ma le vailaau le talafeagai. O le vaapiapi o le neoprene, lea e faʻatumu ai le slots i le va o fola laupapa, faʻatagaina oe e taui ai mo ni suiga i le susu ma le vevela, ona vave ai lea o le vevela o le susuga. O le sili ona aoga i potu ma le le fiafia e oʻo i le 85% pe i le vevela o fola (o le faʻamafanafana e oʻo atu i le faʻamamaina o fafie ma le tino, e aveese ai le faʻafitauli o loʻo aveesea ai.

Malo o le kuka

O le umukuka ua tumu i le KPPorsbusch meafaigaluega (Siamani), mafai ona aveese galuega i le fale. I lalo o le Corian Chanterttop, loka, fufulu fufulu ma fufulu fufulu ma le ipu natia i tua atu o tala teuteu. Umukuka "apu" mai se papaʻe paʻepaʻe maalili, tumau ma le susu-faʻamalosi-puipuia, suia le masani masani o le masani masani. (E le fautuaina ni mea faʻapitoa a le gagana marble e faʻaaoga ai le umukuka.)

E leai se tuʻufaʻatasia o sapalai vai vevela i totonu o le fale o le fale tuai. O le fufuluina o le kesi kesi. O se iunite e leʻi avanoa pe a maeʻa le faamaopoopoina ma le Mostaish teuteu i lalo o le fofoina o kamuta kamuta, ma se kesi o kesi, e le mafai ona suisui, nana

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O LE SUʻESUʻEGA GALUEGA - - 37 800.
Masini vaega 35m2 324. 11 340.
Masini o le faʻamalieina o le faʻafilemu, o mea teuteu vaega mai le GLC - - 42 700.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 10 400.
Atoa 102 240.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Pa poloka, Glue palu 35m2 - 7550.
Pepa susu, talaaga, sikulu, faamau ribbon seti - 9400.
Polypropylene ato mo le fausiaina o otaota 120 PC. 10 1200.
Atoa 18 150.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Masini o le Taufauga Vaitaimi sefulu mal le fa 135. 1890.
Sima nonoa masini sefulu mal le fa 324. 4536.
Laina lag ma le faʻatumuina o le omea 42. 244. 10 248.
Masini laupapa laupapa 42. 324. 13 608.
Fetaui le Coanger masini sefulu mal le fa 540. 7560.
Atoa 37 842.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 20kg 75. 1500.
PESKOBETON, CERAMZIT (Rusia) 1100kg - 564.
Laupapa laupapa, FSF Plywood 1,6m3 - 17 850.
Fale Komitiitita 42m2. - 90 700.
Tiele, Porcelain Stonesswork, kelu 14m2. - 15 360.
Atoa 125 974.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 150. 324. 48 600.
Puipui paipa pepa puipui, atavali 118. 380. 44 840.
Feagai ma puipui ma ceramic fafie, maa 32. - 21 600.
Carpentry, carpent galuega - - 13,400
Atoa 128 440.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, tagata oti, eleele 1900kg - 16 500.
OOkos teuteuga katepita, vali v / d doulux - - 28,700
Ceramic tile, teuteuina maa, mostac 32m2. - 32 900.
Tile glue 160kg 12 1920.
Atoa 80 020.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faapipiiina o uaea 650 pauna M. - 27 300.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 7200.
Faapipiiina o switches, sckets 35 pcs. 270. 9450.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers - - 4800.
Faapipiiina o fola vevela seti - 4400.
Atoa 53150.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 650 pauna M. - 15 700.
Eletise, otometi, uzo seti - 8400.
O mea faigaluega 35 pcs. - 7500.
Devi fola vevela seti - 14 200.
Atoa 45800.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 28 pog M. 189. 5292.
Tagi o le Sweage Paipelines 17 Pog. M. 80. 1360.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 1550. 1550.
Faapipiiina o faleuila, faapipiiina faiga 1 PC. 1890. 1890.
Faapipiiina o Hashbanin, taele, fefiloi - - 7500.
Atoa 17592.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 28 pog M. 54. 1512.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 17 Pog. M. - 2295.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 7400.
Taele, faleuila Bowl, Burbasan, fefiloi seti - 45 600.
Atoa 56807.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Toe foi i le lumanai 13347_21

Matamata i luga

Faitau atili