Vaitau

Anonim

Transies o le Wallpaper Market: Lelei foliga mamanu o loʻo vaʻaia i le aoina o le aiga ma faʻatoʻaga. Faʻavasegaina ma vaega o le galuega ma mea.

Vaitau 13351_1

Mea tuai rosa vaitau
Effekt BedPaper aoina (eco-borastapeter) mai nonweves
Mea tuai rosa vaitau
Mo se aoina

Fiori (rasch)

Ma sina upu "tofo" o le tala o tagata o loʻo faʻaalia e ala i tuʻufaʻatasiga o vali ma fugalaʻau

Mea tuai rosa vaitau
O le pepa puipui i se fasilaau faʻapipiʻi o se tasi o le autu masani masani o le tausaga. O le sami aoina (eco-borastapeter)
Mea tuai rosa vaitau
Palette

Puipui vavaeina se tuaoi i ni vaega se lua o loʻo faʻaititia lona maualuga

Mea tuai rosa vaitau
O le Wallpaper Rubio Aoged (OMEEXCO) mafai ona tuʻufaʻatasia, taʻalo i le eseesega o mea: decse pepa cargo ma le contaili
Mea tuai rosa vaitau
Faʻafetai i se manogi e le masani ai, o le faʻauiga o le aoina (rasch) fetaui i totonu o soʻo se fale nofomau.
Mea tuai rosa vaitau
Eijffender

Sulu uluai Walpaper ma Bordeurr Devor o le a suia lauiloa

Mea tuai rosa vaitau
O le malu o le Shemmer aoina (eco-borastapeter) aofia ai ma le 20 puipui puipui ma 3 ituaiga o ie mo pupuni
Mea tuai rosa vaitau
O le ECO Bloom aoina (Eco-Borastapeter Mea) Mai le Norwards Mea Faigofie e faia i lanu, laulaau ma laau (beige, lanu enaena)
Mea tuai rosa vaitau
A faʻapipiʻi se tuaoi, o se faʻailoga faʻapitoa na faʻaaogaina tuusaʻo i le pepa puipui, saunia lelei le leo e tusa lava ma le lamolemole vinyl luga. Aoina "Notstalgia"

("Palette")

Mea tuai rosa vaitau
Lagona (rasch inkull) beglelile wallpaper Bounpaper e i ai le lautele lautele: 0.7; 0.9 ma 1,3m
Mea tuai rosa vaitau
Le lalagaina o ni tusitusiga faʻapipiʻi ma le matte-glossy mamanu, tutusa le 70s gg. Lisi lautele - 1m. Aoina o le siliva auro (Omexco) faʻamaeʻaina siliva siliva ie puipui, faia i se tasi gaset ma puipui
Mea tuai rosa vaitau
Arte.

Faʻavasega le faʻaaogaina o tuaoi ma le tele o le tele o le fua o moli poʻo le stappapers i le sitaili o pop e sili ona aoga i lenei vaitau. Tutusa decors faʻatagaina faʻataʻitaʻiga ma lanu ma fausia avanoa

Mea tuai rosa vaitau
Eijffender

O le "ituaiga" ata o le pepa puipui ma teuteu vaega o loʻo i ai pea i faiga. I luga o lenei talaaga, o le meaaitini meafale foliga manaia

Mea tuai rosa vaitau
Elitis.

O se ata faʻataʻitaʻi o liʻo i luga o se paʻu vaivai tele o le paʻu ua oti ma le laser ma faʻapipiʻi i luga o le ario tuli. E foliga mai o lio na faʻamalolo i le ea

Mea tuai rosa vaitau
Aitu

Seʻia taimi talu ai nei, o le fetuunaiga o le puʻeina o pepa aloaia, o loʻo tuʻufaʻatasia mo le Frankful i Frankfurt Arngy, taunuu mai ia i matou i le sili o le tolu tausaga. I le tele o tausaga tatou te faʻamalosia ai le faʻamalosi o loʻo i totonu ma le faʻavae fou o le puletaofia.

Mea tuai rosa vaitau
Eijffender

O le faʻavasegaina o seti e aofia ai ma le taofiofia nofoaga, ma se faʻatusa ma le tuaoi e ui lava i le tele o vali ma teuteu ata, e tumau ai le tasi o mea e sili ona e sailia. O mafuaʻaga mo lo latou taʻutaʻua e matua faigofie lava: O le tele o mamanu, sauaga o tau, o se gaioiga e le mafaatusalia o le fusi puipui i soʻo se taimi.

O le tofo o mea e fiafia i ai a matou faʻatusatusaina o loʻo fuafuaina e le manaʻo e fatuina se siosiomaga mafanafana, ma e masani lava, e masani ona faʻatumauina le tau o le puao-efuefu. O le aoina ma o se ata masani ma fugalaʻau faʻapitoa o loʻo i ai pea le manaʻoga, o lenei tausaga na toe faʻaleleia o se mamanu sili o le "o loʻo iai i le mea e tasi poʻo le isi.

O le tele o Europa mai ia matou, o le tele o Europa, o le sili ona faigofie o puipui o se le atoatoa ata. O loʻo faia le matafaioi o se talaʻaga o talaʻaga, faʻatagaina le taulaʻi i auiliiliga. Ae peitai, o nei mea e faʻamuamua e tele atu le faʻaalia o le faʻamatalaga. Toe faaleleia galuega i fafo e taugata tele, matua tutusa lava le manaʻo e mauaina se mea e mafai ona tuʻuina i au lava, faʻafouga, sui. O afifi e manaʻomia ai se ata mataga o le tusiaina o ata tifaga, faʻapitoa metotia o le talosaga (ese o le tautala, tautua o tagata agavaa faʻapitoa) e itiiti ifo. O ia masani o loʻo puipuia, e ui lava i le lautele o le tele o oloa tetele.

Lusia, talisapaia fou o lenei alamanuia na o le ogatotonu o le 90s. Xxv., Pe a maeʻa le vaitau o le tau le atoatoa, aua neʻi e gauai atu i nei faigata. E i ai pea a latou naunautaiga e suia ai latou totonu i le sitaili ma sili atu tulaga ese nofoaga.

Na mavae le soloia

Atonu e taua le fesisilaina o laau autu o puipui puipui ma avatu ni fautuaga mo le galulue ai ma i latou.

Mea tuai rosa vaitau
O le aoina o le autalavou o le aulelei tasi lua-laupapa pepa pepa (rasch) faʻauma o ie mo pupuni Pepa pepa puipui. O nei tasi-vaega (faigofie) poʻo le lua-vaega (duplex) ma se lamolemole pe o loʻo feololo le pepa puipui i le tele o le le talafeagai lelei. O loʻo faia i mea faʻaleaga mea faʻalelotu mea, e faigofiegofie, faigofie ona faapipiiina. O lenei, o le pepa puipui e le matuā teteʻe atu i aʻafiaga o fesoʻotaʻiga, susu ma le la susulu. Peitaʻi, ia faʻaleleia meatotino faʻatino (susuga ma le malamalama mamana), o le pepa e aofia i ni laupepa faʻapitoa poʻo ni taʻaloga faʻapitoa. Ia manatua: Tele le suavai kelu, i se numera tele na faʻaaoga i le itu pito i tua o le laupapa pepa, mafai ona faia se sooga o le fausaga fausaga o le tino ma mafua ai le opela o le vae o le vae.

O le pule o pepa puipui o loʻo i ai i se laina ma tulaga lautele o le apa oloa. O se faʻapitoa foliga o le sili atu aoina o le fanau: O mea uma, o lenei mea e masani lava o le avea ma se ituaiga o le "polygon" mo le faʻaaogaina o taumafaiga sili ma mea tau aoga.

O le tele o pepa o pepa o loʻo sapalaiina atu i le fale o le atunuʻu o loʻo fai ai Rusia o Rusia, Belarus ma Ukraine. O le tau o se Place Stall 100.53m o 50-300 rubles.

Mea tuai rosa vaitau
Tumau, sa manavaina vinyl preppapers aoina "Akvilia"

("Palette") e lelei mo le maeʻa o falelotu Vinyl Wallpapers. O loʻo fausia i latou e faʻatatau i le faʻatatauina o le vinyl tele i luga o pepa poʻo le manaia faʻavae i le taimi mulimuli ane o le vevela togafitiga poʻo le e oso ai. O le iʻuga o se mea e faigofie ona fufulu, e le gata i lea, e le faʻagasolo ai i le la mo se taimi umi ma tautua le itiiti ifo i le sefulu tausaga. O le pepa puipui mai le "fememele" vinyl ma le fausaga o le fausaga o le laualuga e le lava le rack i le leaga o masini. AOBOI O LE LE-taʻua o le "vevela faʻailoga" (ma se manifinifi ae dense vinyl soarter) e sili atu le teteʻe i aʻafiaga ma le filogia. A o le salami e tatau ona aloese mai le ova tele i le susu, a leai e mafai ona tanu le ata. Ole taimi o le olopalaina ma pepa puipui Washpaper i luga o pepa-3-6 miliona.

Vinyl Wallpapers atoatoa faʻataʻitaʻiina le tino o ie. O lenei tausaga o loʻo sili ona faʻaaogaina mogafagafa ma o se vaipuna, lea e aofia ai lanu enaena, burgundy ma lanu meamata lanu ma le aofia ai o auro. Crugs ma se lauiloa "masani" e masani, masani i le masani ai mai ma le matiga masani ma le puipui mai fualaau 'aina, matagofie ma aoga ua tuufaatasiga.

O faleoloa masani o loʻo i ai se filifiliga tele o nei palu, Siamani, o Sepania, le Netherlands, Frances Grounds. Tau Plan Plan - 300-600 Cloud.

Mea tuai rosa vaitau
O le tusi faʻapipiʻi o loʻo faʻaputuputu siliva siliva siliva auro (omeexco) ma e aofia ai "Byzatine" o le a fausia ai se siosiomaga o le leaga o le siosiomaga Tusi ata. O latou o filo o le cotton, flax, viscose, jute, sipela, afu, afu o eseese mafiafia ma le poto masani i luga. Faafetai i lenei mea, o avanoa o le lola e le o fano, o soo se soʻoga o tapunia taʻitasi e masani ona le mafai ona sili atu ona faigata, ma e foliga o loʻo tuʻu puipui i se ie moni. Confelling Wallpapers e maualuga le vevela ma le mafai ona tuʻufaʻatasia meatotino nai lo le pepa pe vinyl. Latou te le fuafuaina mo carriders, umukuka ma isi nofoaga ma se auala malosi. I nai tausaga ua mavae, o nei pepa puipui sa le ese ai o ata taua a le tino. O le asō e mafai ona e mauaina le aufaipese ma Avor-Gorte Collects na faia i le tele o lanu lanu ma le toa lanu lanu.

Matou te gaosia ia fale puipui i le potuina poʻo le faʻasologa ma le 0,7 ma le 0.9m lautele, o loʻo faʻaititia le numera o soʻoga. O le tau o Rasch Biglelile Wallpaper (Siamani) ma OMEEXCO (Belgium) o le 670-1800 rubles.

Mea tuai rosa vaitau
O le Scala aoina (Omexco) tuʻufaʻatasia se Nonwean Vercose Washpaper (980 Rullas. Mo le 1 M) 1 m) O le pepa puipui. O lenei ituaiga pepa puipui ua gaosia e pei ona taua i lalo: muamua faia ie, ona faʻapipiʻi lea i le faʻavae. O le iʻuga o le faʻapitoa o mea e faʻalautele ai le agavaʻa e mamanuina ai le totonu. O le ua taʻua o le Soumless Forbric Weepaper Clurac (Farani), Bruvatex (Belgiium), Sangiriorgio (Italia) e matua fiafia lava. O le lautele o latou papa o latou laupapa e cumanicre ma le maualuga o puipui ma e 2.6; % 2.8 ma 2.95m. O le ie atoa e faʻapipiʻi mai le tulimanu i le tulimanu i le tulimanu pe faataamilo i le tino o le potu. I lea tulaga, e leai se fesoʻotaʻiga soʻo i totonu o puipui. O le SBIc Wallpapers (Peitai e pei o le tusitusi), aemaise le malamalama, pe a le fautuaina e le fautuaina le sologa lelei o ou lima. Mulimuli ane, latou te manaʻomia le faamamaina i le faʻamamaina o le mama o le 1-2 taimi i le tausaga. Le puipuia o le pefu, o tagata ulufale na togafitia ma faapitoa antistatic tuufaatasiga. O le tau o le lisi o le ie puipui o Fabrics - mai le 1500rub., Ma le le mautonu "o le fiafia" o le averesi o le 750-1350 rotable. Mo le 1m2.

Manatu o se faapitoa

O Flislin (Norward HBric na faia o se paluga o le credged confilose ma synthetic fiber) o loʻo faʻaaogaina o se faʻavae o vine-choncel. O lenei moli moli ma tumau mea e faʻaaoga ai le ea lelei, i le taimi o le susu e le fufusi, ma pe a le faʻaseʻe e le maua ai se solomuli.

O le galue ma le tusi pepa e puipui ai i le Phlizelin faavae o nisi foliga. Muamua, o le laʻau o puipui, sauni mo le gaioiga o lo o saunoa ai, e tatau ona tasi le tagata photon. Faʻateʻaina poʻo le taʻe, o loʻo i ai ma le tuueseeseina le lanu, o le ituaiga tusitusiga o le a o ese mai ai le au fai mea taufaʻatala (aemaise pe a malamalama). Lona lua, e le mafai ona faʻaaogaina le kulimi faʻavae i luga o le puirch. O le laititi o mata o le tufuga i luma o le a liua ai i se muliu leaga paʻepaʻe, faamama le pito. E toetoe lava a le mafai ona aveese. O le faʻafitauli fesoasoani e fofo ai gallue i luga o se fasi vaega o luga, ma e le faʻaaogaina i pepa puipui, ae i luga o le pa. Ae peitai, o le atagia e le uluaʻi ni tapenaga o pa, e mafai ai ona malamalama pe o le matai na i ai se pisinisi ma le pepa puipui pe leai, ma faia faiga talafeagai.

Vadim Rasch, tagata faigaluega o le Moscow Office of Rasch, Faʻatonu o Sales o Rasch Invel i Lusia ma le CIS

Fua mo le manuia

O se tasi o vaega o le galuega galue galue o le saʻo tapenaina o puipui. E tatau ona mama, tusa lava pe laititi le suamalie ma faalevalolu le susu. Muamua, e tatau ona e aveesea paipa tuai, tapuni le laufanua ma tuʻu atu e mago. O le faʻaititia o puipui e manaʻomia le aveeseina o le vali ese o vali, ma glossy-i-lanu ma mama mai le pefu. O le vali, lea e matua le mafai ai ona aveese le susu, e tatau ona aveesea atoa, ma faʻafaigofie luga (faʻataʻitaʻiga, lolomi papatusi) - ia taulimaina le PITY. Uma le faʻaletonu ma le tau e tatau ona faʻamamaʻi. Ioe, e aoga tele le mataala atu i le fegalegaleaiga o tulimanu ma le maualuga o le mulimuli ane o le faʻatumuina o se isi mataupu. Ipomnote e aunoa ma le amanaia o nei mea e faigata ona faʻapipiʻi le pepa puipui.

O le vaega mulimuli - Faʻamaonia o le susu ua saunia i lalo o le faʻapogai o puipui. E tusa ai ma tagata atamamai, e le tatau ona sili atu ile 8%. I le faʻataʻitaʻiga, o lenei tapulaʻa ua siakiina faigofie: Ua lava le puʻeina o se fasi mama ma faʻaaoga i luga o le puipui. Afai o le mataupu na tumau mama, e mafai ona e alu i le galuega.

Malaga i le taimi ma le avanoa

Mea tuai rosa vaitau
PAN-El.

Opepao mai le cone ma jing a o lei mafai ona faʻapipiʻiina e mafai ona mou atu ma le afu o tagata uma o loʻo iai le manaʻoga mo le faʻaalia o le tagata lava ia. E masani ona faʻataunuʻuina i le ata o latou lava nofoia. Faiga masani i le lalolagi o Wallpapers ma o le tele o aoina faʻataga e mafai ai ona e tuʻuina atu i totonu o se tulaga matagofie ma lanu.

E mautinoa e fiafia i latou e fiafia i le "Ekoploneray" i le ata i le Pin-el webpaper (Filipaina), teuteuina i fibers. I luga o le vaipuna i luga ole vai. O le mamafa o le faʻanatura ma fefiloi vaʻalele o loʻo faʻapipiʻi i luga: Jite, Siral, Bambper, Cane, Syppe Mamata. E oʻo lava i se vaega o le puipui, faʻapipiʻi i le pepa puipui ma se foliga le masani ai, o loʻo faia i le sili atu o le faʻamalosi o lanu, o le a faʻataunuʻuina le lautele o le lautele.

O le ulu o le sami o le matafaga o le Allpaper o loʻo aoina (eco lipine, Sweden), tusa lava poʻo le a le filifilia mamanu, tuʻufaʻatasia potu uma i totonu o le iunite e tasi. O lanu e pei o lanu, lanumoana, paʻepaʻe, pipili ma mumu-manatua o le sami, susulu o le la, oneone manava ma masima matagi.

Mea tuai rosa vaitau
Fuafua i le itu o le moli, o le transon (rasch) o loʻo taʻalo ai i mea taua o le sapphire lanu ma le fale o le arnisl. Faʻaititia O loʻo faʻaalia o ie mo le ulagia o puipui ma tulaga faʻapitoa e le mafai ona fetaui ma le motu o le lalolagi.

O se tuʻufaʻatasiga e le masani ai mo le puipuiga o le pa o le omeraco. O le pepa puipui mai le velor Vercose Banvas e faʻatatau i le Scray Sperky Fabric, i le puipui mai le Prepan Paca i luga o se pepa SSAL. O nei mea e lelei ai fausaga o le vaalele o puipui, tufatufa atu vaega o le tusiata.

O se tasi e masani ai ma i le taimi lava e tasi faʻafouina o mea e mafai ona toe fuataiina i taimi uma o le a toe fuatia le agaga o le tele o itu o ituaiga eseese: faʻaititia ma aufai mea taua. Atonu o lena, mo isi sili atu nai lo le auai i le lua tausaga le matua, e le mou atu le lauiloa a le Falelauasiga, ma na maua ai le atinaeina o tekonolosi, na maua e le atinaeina o tekinolosi.

Lotogatasi faiga

Mea tuai rosa vaitau
Ata ma le lanu o le Wallpaper aoina "cocktail"

("Palette") filifilia e tusa ai ma le lanu o le autu o loʻo i totonu o vaega o loʻo i totonu o le potu faʻa-nei potu o loʻo faʻatapulaʻaina o le pa poʻo faitotoʻa. Masani ona vaevaeina i luga o le aoga sone e na o le vaaia. O lea, o se sao taua i le mamanu o le fale mautotogi ua taoto i faʻamatalaga, o lea, e aofia ai ni vaega o pepa puipui (talaʻaga ma mea laiti), faʻapea foi ma le panela. O i latou e le o toe tulaʻi mai i luga o latou lava mafaufauga ma tofo e mafai ona fiafia: aua o faʻafitauli o le tuʻufaʻatasiga o le puipui puipui ma aano ua le toe oi ai. Polofesa tausia le Union of Style. O le ata o le ie puipui e atagia mai ai le faʻataʻitaʻiga ma le lanu o le pepa puipui, ma o mea ua filifilia e tusa ma le mafuaʻaga o le potu.

O le naunau e te manaʻomia e le sili ona taugata i tua. Tostny sili atu le talafeagai teuteu malie malie o le taugata mataupu. O se mea manaia Drapen Windows i le potumoe ua fai ai le tulaga sili atu le aoga, puipuia i le fia iloa manatu. O pupuni mamafa ua avea ma faafitauli e le mafai ona susunuina mo le mu. Malamalama Tulle Remorans Drackts, puipuia le ulufale atu i totonu o le fale. I mataupu alofa, matagofie foliga teuteu e faʻaleleia atili ai le lagona faʻaosofia lagona e le totonu.

Manatu o se faapitoa

O le tatalaina o le tasi aoina o pepa puipui mulimuli i le averesi 3-4 tausaga. Ua mafai nei e lenei teuteu teuteu ona faʻapipiʻi i luga o le puipui 15-20 tausaga. E sili lea ona moni mo se mea lelei mo le soifua maloloina, lea e le o ai, ae le o le le fiafia, ma le manaʻo e suia se mea o loʻo aliali mai lava. Peitai, e leʻi faigofie ona faʻaalia se lelei o sea. Tausia, ae le o tagata uma e mafai ona faʻaaoga le tautua a tagata poto masani o fausia. O le mea lea, o loʻo iai nei le taulaga o faʻaiuga o le faʻamaeʻaina o mea, pe a fai o loʻo aoina mai ai e le pepa puipui faʻatauaʻe tiglenti ma pupuni o ie puipui e matua aoga lava. Faʻaogaina o se fofo fou ua faia, e mafai ona e mautinoa i le manuia tuʻufaʻatasiga o lanu, faʻaauauina o geometric ma fugalaʻau fatufatu. E le tatau ona faʻaalu se taimi e le tagata faʻatau e tasi e suʻe ai le isi mea.

Elemene Komkova, faatonu o le mauaina o le kamupani "matua alii Htinobyhych"

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai Faʻafetai i le Kamupani "AMPor Decor", "O Le Tagata Tupuloa Ia Hottabych", Sleal, Sui Ofisa i Sauniga.

Faitau atili