Tatala Multitun

Anonim

Fale otometi polokalama Aoao: Coponents, taotoga. Ole tau o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina mo le tolu-potu fale mautotogi.

Tatala Multitun 13352_1

Tatala Multitun

Tatala Multitun
Auala Acoustic System

Papa 6.3 (jamo)

Tatala Multitun
Multi-pule

AM4.6 (jamo)

Tatala Multitun

Tatala Multitun
O le faʻamoemoe lcr 3 acoustic system (speerftracraft) (a) (a) faʻatagaina se tutoʻatasi o loʻo tulaʻi mai o le acoustic angers. JSS6-T TS Acoustic System Swordor (b) (b) ua fuafuaina e faʻafesoʻotaʻi le ono 80w MispperSpaker

Tatala Multitun

Tatala Multitun
Tele-amplifier

MPA 101 (JAMA).

I luga o le potu pito i tua, Universal Screw Profilt ma le maualalo-pasi faamama pule

Tatala Multitun
Pulea le Panene

Z250 (elan)

Tatala Multitun
Masani lava

Ava avetaavale

TX-SR 803 E

(Onekyo)

I le avanoa i le le vaega o le tele-sone

Tatala Multitun
Pao Pulea Pasi

E ala! (Elan)

Tatala Multitun
Luga o luga.

O le mea lea o le pito i tua o le a masani.

Av-tagata

(TX-SR 803 E).

Lua dozen leo leo ma video fesoʻotaʻiga, galuega faatino mo failauga faila, Rs-232 taulaga, Antenna ulufale FM / AMERYN

Tatala Multitun
Faigofie leo tetele (i totonu o le taualuga (i totonu o le tele o mataupu e mafai ona faʻapipiʻi i le fanua fanua e mautinoa ai lelei foliga lelei.
Tatala Multitun
Faletaele ma le fausia-i le acoustic system. Saili mai taumafaiga e tolu ... o le leo tele mo nei faʻamoemoe e faia ai le susu-faʻamaonia ("dayproof" dipsurs, tapunia avanoa o maneta)
Tatala Multitun
Multi-system system system

Faailo mai Places ua fafagaina i se Multi-Controller, ona o laina uaea e ala i le puleaina o panels ua tufatufa atu i tagata ulufale

Tatala Multitun
Talatuu

Tatala Multitun

Tatala Multitun
Tusiata (joamo) o le faasologa o le faasologa o le acoustic faiga
Tatala Multitun
Av scorcor

Mc-12

(Oxicon) HD

Faʻatupeina i le HDMI Digital Interfices (6 Inputs ma 1 galuega faʻatino)

Tatala Multitun
Av scorcor

Sp 600.

Delloca faasologa

(Classe) ua faaauupegaina i se pa

Tatala Multitun
Amx Amerika kamupani o loʻo maua ai se aiga atoa o le uaealesi (uaealesi) 'ai o panels ma eseʻese screens

O le "Home Spidy" e masani ona taʻua o se mea, amata mai le faletaavale ma otometi faletaavale faitotoʻa ma faʻaiʻu ma se fale faʻatonutonu. I le taimi nei, o le otometi o le polokalama o se faiga e aofia ai le tele o elemene, ma e le o se pele pele.

O le manatu o le "fale le mafaufau" o le tele tele. O tagata faʻapitoa-faʻapitoa e fai mai "o le numera faʻatonutonu faʻatonutonu", ae o le "Fale STRA SAMA" ulufale atu i le puna. O faiga e faigofie, e aofia ai moli faʻatonutonu, poʻo le lavelave, o le moli, faʻailo, o ie puipui e sili atu ona faʻaaogaina i luga o le lalolagi ma e mafai ona faʻaaogaina i le lalolagi atoa. 40%) le sefeina o le malosi. Peitaʻi, o le tau o "aiga sili", tatou te leʻi fautua mai foi ma a latou fesoasoani e mafai ona faʻaitiitia ai le tau o le eletise. Ae tou te 'ai lole, e le manaʻomia le avea ma faatonu o le fale gaosi oloa. O Se Vaega Laiti o le "Fale STRad" e taʻua "Multi-Sui matirom) e i ai uma avanoa uma o le mauaina e le mafaatusalia.

O le a le tele o mea?

Mai le manatu o tekonolosi o tekinolosi, o le multifor o se faiga o le tufatufaina o vitio ma leo faailoga i totonu o le tele o potu-sone. E faʻatauaina le faʻasalalauga o le ata ma leo mai itu eseese i potu eseese i le fale. I le tulaga lautele, o le faiga o le tele o le tele o le tele o faʻamatalaga o loʻo aofia ai mea taua (DVD Player, Scoreberer, satelite TV, ae o le OFF GALUEGA, tele o loʻo galulue faʻatasi ma le leo e faʻailoa atu i le fale mautotogi atoa.

Fale Smart (Hear Smart), ma le tele o mea, i le faʻaopopoga i mea faigaluega, e faʻatino i le tauaveina o se seti o galuega i luga o le faʻaputuga o masini. O nei gaioiga uma o loʻo faʻatinoina i le tulaga o le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia ma e masani ona manaʻomia taua tupe teufaafaigaluega. I le amataga lava le taimi, o faʻasologa o le tele o le tele o le pusa "mai le tasi pusa" lea e mafai ona faapipiiina ma le faʻalavelaveina faʻalavelave i totonu o le fale. O se tasi o faʻafitauli o le taimi tonu o le ituaiga o jomo faʻafesoʻotaʻi le tele o le tele. O se seti o ala o ala i le mauaina, faʻamalosia ma tufa atu leo ​​ma faʻailoga vitio mo potu uma o se fale mautotogi poʻo isi nofoaga). O le tau fuafuaina o le jamo sootaga fua o le 43 afe rubles.

Aisea e manaomia ai?

Le manaʻomia e faʻatulaga faʻamatalaga tafe, faʻapea foi ma le tufatufaina atu o leo ma vitio o loʻo tupu i sone eseese, ae ou te fia faʻalogo i musika pe matamata i ata tifaga. Seʻia mai Talu ai nei, e mafai ai le ola i lenei mea, o le mea la nei, o le ampli tillifore, failauga ma TV sa iai. Ina ia maua le leo ma ata i soo se vaega o le fale mautotogi, na tatau ona ou faʻatau ni auupega tele a ni auupega, e masani ona le talafeagai i totonu o le mamanuina ma tele avanoa. Avto e televave ma faʻapipiʻi acoustics ma Flat Flas e le mafai ona matauina uma i totonu. Mo fale tau tele, o le maʻuma ua taugata, e sili atu lava le talafeagai nai lo mo lua-lua potu malolo. Ae i tulaga faʻatapulaʻaina o taulaga, e matua faʻaleaogaina olaga (mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatagaina oe e sefe i le aofaʻi o satelite a le NTV +.

E taua tele na toetoe lava o uma tagata gaosia o le asete tekonolosi o nei aso nei saili "o atu i le tele." Mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻataʻitaʻiga fou a tagata tagata faʻatau, 'auʻaunaga leo o loʻo tuʻuina atu i luga o le lona lua sone (sone 2). O le iʻuga, afai o le fale faʻa-fale o loʻo faʻatulaga i totonu o le potu malolo, e mafai ona e faʻalogoina ma le iloa o musika i totonu o le potumoe.

Tagata faʻatau ma tagata faʻatautaia ma le tele-lagolagoina lagolago o loʻo faʻaalia i luga o le maketi mo Kamupani Faavaomalo Denton Denton Denton Denton, Maamaha, Orty, Pickyo, Portery O nei masini o loʻo tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga le tomai e fatu ai le tele-pe o le tele lava taimi e masani ai ona faʻamutaina le paʻu o le uaea ma le paso manaʻomia. E oʻo lava i le puleaina lautele o se siʻosiʻomaga lea, o lona sui masani o le mamao o le aʻafia, e le o taimi uma e tipiina i lalo. O le lautele e faigofie ona faʻatulaga e faʻatulaga le faʻaaogaina o se mamao le faʻaletonu o se lagona mo le mamao. O le sensor o loʻo fesoʻotaʻi ma le tagata e mauaina ma faʻatasi ma le uaea e amo ai le logo, agai atu i le lona lua sone o loʻo iai tagata failauga. Lea e mafai ai ona e kiliki le faʻamafanafana i le lona lua sone (suia le voluma, filifili le faʻailoga o le faʻailo), e ui lava o le lisi o loʻo nana i tua o le opaque mo le puipui.

E moni, e leai se mea a le tele o mea faigata. O lenei faiga e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o se masini e taʻua o le Pule e faʻatagaina e le pule o pane.

Afai e te filifili e fausia se tele tele, sili atu le fetaui ma tagata faʻapipiʻi. AESNO taeao e te manaʻo e faʻatautaia ma fale fale faʻa-fale, ma le malamalama malosi, ma le ea malulu? Ioe, o le lumanaʻi, lea, aʻo le "fale poto", sili atu le mafaufau muamua. E mafai ona e valaau mai le tele-sui-sui tino!

Pule

O le vaega autu o le tele-faʻatonutonu faiga. O le fesuiaiga o masini ma tufatufaina (o nisi taimi ma le amplification) faailo soofaatasi. O na masini atonu e tele. Leo ma le ata alu i le pule, o loʻo toe faʻafoi atu le faʻailoga ese mai isi sone e fuafua i le taimi nei ma poloaʻiga. Sini e ui atu i le Cable Network e ufitia le fale atoa po o le fale. I le avea ai o se tulafono, kamupani o loʻo gaosia ma le malosi tele o meafaigaluega, e aofia ai le faʻatusi o faiga e fai ai, amplifor, pulea solo. O tagata taʻutaʻua taʻutaʻua o tagata faufautua ma le onosaʻi meafaigaluega i luga o le matou maketi, WWSron, xantench, Ellan, Resen

Uaea

E faigofie tele lenei mea, e ui lava o se umi le autu ... o se fale o loʻo iai le umi o le tele o le tele o totogi ma uaea e mafai ona fuafuaina e kilomita. E le gata i lea, o le mea moni, o faʻailoilo e faigofie ona faʻaseseinaina e aunoa ma uaea (wI-fi sitaili), peitaʻi o foliga o leo ma aemaise foliga o loʻo faʻamalieina tele pea. WI-fi e masani ona faʻaaogaina i se faʻalapotopotoga i se fale uaealesi i le initaneti. Mo le faʻasalalauina o leo ma ata vitio, tagata atamamai latou te manaʻomia le faʻaaogaina lelei (faitau-pele) uaea. Muamua lava, o lenei talafeagai i le vitio. E le gata i lea, o pou ua maliu uaea ma le faʻatupuina o se faʻaititia o le lelei o le leo ma aemaise o ni faʻailoga eseese ia i latou. O le tele o uaea e ofoina i le maketi e tele. Ofu lelei uaea, maualuga-lelei uaea ma fesoʻotaʻiga - o mea uma o se taua (ma e le taugofie (ma e le taugofie) vaega o le tele-faiga tino.

Puleaina

I le vaega, o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o loʻo faia se fesoʻotaʻiga ma le mamao o le faʻaaogaina (latou agavaʻa, toe totogi) pane). O latou foi o le tuleia - faamau, ae o le sili "alualu i luma" alualu i luma o le "Sponsory LCD panels o loʻo iloiloina (LCD Way Panels). O le Multifanicnal Nineratory Panels o Amx ma Cusnsron Kamupani ma tele lanu lanu (diagonal - 5-15 inisi) na sili ona lauiloa. Faʻaaoga ni masini e matua faigofie lava: ia faʻagaioia soʻo se tulaga ua lava e paʻi atu i le ata o virtalt i luga o le mata. Ia o le pulega na faigofie ma faigofie, o le tagoga o le alavai e tatau ona faʻatautaia i ni galuega muamua ma se seti o fale faigaluega. O lenei faiga o le afua o le au tomai faʻapitoa. O le faiga faʻatonutonu ma le vaega e mafai ai ona faʻapipiʻi le leo i soʻo se potu-sone, filifili o le faʻailoga (tagata taalo, vcrlist / faʻamaumauga o le TRACT .P.).

Tatala Multitun
Desktop tago le pulea panels

TPS 12 g ma

TPS 15 G.

(Chastron)

Tatala Multitun
Tapuni i totonu o le pa puipui o le pati ma lcd screen

Aao.

(Chastron)

Tatala Multitun
Faʻapipiʻi i le puipui lanu paʻi pauna Pulea

Modero Nxd-1500 VG RGB (AMX)

O mea e aoga

Faʻapipiʻi le Acoustic Commacts e iai se mea e masani ai ona mafai ona faʻaaogaina - latou te le mafai ona vaʻaia i totonu. O nei aufaasese e vaevaeina ia fausia i totonu o puipui (i totonu o puipui) ma i le taualuga (i le totonugalemu). Mo fale o le atunuʻu e talafeagai i fafo (fafo) faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina i fafo atu o le fale - o loʻo puipuia mai le susu, afmosyculed ma le tele o mea na tutupu Tagata taaalo: Bose, Atlantic Tekonolosi, BW, Dali, Dls Acousnics, JOMON, ANTON, GRANGHES, E le apefa O lenei vaega na faʻatautaia foʻi le tele o le eletise. O auala tetele o auala e foliga foliga o le "usuina o maa" poʻo "fugalaʻau fugalaau". O mea le masani ai e tele na tupu e ofoina atu kamupani faʻapitoa: JAMA, Rostsos, Stereostones.

O le taimi e faʻateleina ai?

E oʻo lava i se mea lelei, o le faʻavasegaina o le tele o faiga o loʻo taofia le tele o mea. E iai le sini faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, maualuga tau mo mea faʻapitoa meafaigaluega). Peitaʻi o le mea a le tagata, masalo, e manumalo ai: o le faaoolima i le tele o tagata faatau, o le le manaʻomia o le uaeasageso, lea e talanoaina ai faʻafitauli. O lenei mea e tupu, aemaise, ona o le tele o le mafaufau i mafaufauga e uiga ese ai i leo ma video: faʻalogo i musika e le tatau ona avea ma musika paia. O le mea moni, o le mafai o le mea faigaluega e soloia ai i soʻo se tau i totonu o le tau. O lenei metotia, faʻatasi ai ma le tau o faʻapipiʻiina, tau i taimi sili atu taugata. Ia, o le tau o le faʻamafanafanaga.

E le o mea taua uma e mafai ona faʻapipiʻi manino a latou lava manaʻoga, ma pupunia faʻapitoa e o mai mo le laveaʻiina. O le latou tala lea e talanoaina ai uiga o le lumanaʻi i le itu i le tulaga muamua, i le Vaega o fausia manaʻoga ma atinaʻe o le poloketi. O tautua a le kamupani faʻapipiʻi e taugata tele, ae i lenei tulaga, o le tulaga agavaa faʻaiʻuga ua mautinoa. E i ai le seti o fofo masani ma saunia-faia fautuaga mo le faia o le acaustd guscoustics. Mo se faʻataʻitaʻiga, e lima e aofia ai failauga (tolu-puipui, lua-siʻosiʻomaga) faia se fale faʻa-fale i le potu malolo. Stereopara- i totonu o le potumoe. Mo cuisii, o le a e manaʻomia ni lua faʻailoga sili. O le ulo ma le faleuila e lava mo le tasi le susu-faamaoniga auk ... Vitolega Tulafono-i failauga e tusa ma le afa tasene. Ae o le musika o le a mulimuli ia te oe, ae le o oe mo ia!

Tatala Multitun
Pule Faatonu

Taimi vf.

I le pusa

Uluai saini 7nt.

(B w)

Tatala Multitun
Fausia-i le acoustic system

Sini 7 Lima.

(Fofoga-Foafoaga)

Tatala Multitun
Faʻapipiʻi

I totonu o le puipui (i totonu o le puipui) cwm800 acoustic system

(B w)

Le a le tele o le a iai le tau masani-faʻapipiʻi tau mo le 3-potu potu fale ma se vaega o le 120m2, e aofia ai le ono tutoʻatasi ono? O le tau o ia fiafiaga (mamanu, meafaigaluega, party ma faʻailo faʻaituau, faiaʻoga ma le faʻatonuina galuega) o le a le 250 afe o galuega. Faaopoopo, pe tusa o le 100 afe o rubles. - I luga o failauga. Ole aofaʻi o le tele, ae na o le toso naʻo nai pasene o le tau faʻavae o fale. Matou te faʻamamafaina o le maeʻa o le faʻatulagaina o le polokalama, o le suavai o le fale mautotogi faʻateleina. E aoga mafaufau i ai.

Vaogagana

Faapipiiina I le gagana o tagata atamamai, e manaʻomia le galue i luga o le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o le "SMART" System, Cladic poʻo le fale o le fale.

Tele Le tufatufaga faiga o leo ma (poʻo) faʻailoga vitio mo se tele o potu (artirom). Tuufaatasia AVVronics ma akoutisi i se masani masani. E aofia ai puna, pulea le pulea, o loʻo iai pou faʻatonutonu i so sone, faʻapea foʻi ma le lisi.

Tagata ulufale O se vaega taua o le fale o le fale o le fale. Tuufaatasiga se seti o le Avi Intut / Intutputs, Siosiomaga Proders (Delby Digital, DTS), Tryichannel Amplifor (5-7 auala) ma FM / AMER AMP / AMER AR / AMER AMP / AMER / AMER ASER. O se masini ma tagata teuteu e aunoa ma le tun ma le mana Amplifiers e igoa o se tautua.

Ia maua le taugofie

Mata e mafai e faʻatau tetele, pei o se fale tifaga, "i le tasi pusa"? E masani lava o se faiga e le o se oloa ua maeʻa, e ui lava o manatu i le faʻaalia o le faʻaalia o tali talafeagai o fofo ua uma ona vaaia. O mea faigaluega o loʻo faʻatulagaga e mafai gafatia foliga foliga mai, faʻataʻitaʻiga, joma sootaga i le tau o le malu o failauga. Ae o le faʻamatalaga o loʻo taofia ai a latou tusi talosaga o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga o fale masani. Seʻi oʻo i le taimi nei, i fale fou, e pagatia mai, saunia-i-faʻaaoga upwork i taimi nei o loʻo iai nei. O le mea lea, ia maua ai uaea, e manaʻomia i le palalosi o puipui, pe fatu se faʻasologa "i lalo o le plthon".

O le manaʻoga e solia le faʻavae i totonu e le maua ai faʻateleina sili lauiloa. Peitaʻi, o le fauina o fale taʻitasi (o le faʻamamaina o nuʻu ma isi ituaiga atinaʻe) o loʻo faʻateleina nei lima i aso nei ma le mamanu o le tuʻufaʻatasia o faiga. O le vaega o loʻo iai le siʻosiʻomaga e galue i se paga ma se kamupani faʻapipiʻi e faia atoa le afifi o tautua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e malie i le fesoʻotaʻiga i le initaneti ma le faʻaeata o le initaneti. E tauina ma paket e pulea moli ... pe a fai e le mafai ona e faʻatinoina le manatu i le taimi nei, o le vaʻa laʻau o le Cable o le a galue i le lumanaʻi, pe a manaʻo le nofo ". I le alofa, amata loa le fausiaina o le fale poʻo le faʻaleleia o le fale mautotogi, e aoga mafaufau pe mafaufau ai i le otometi faʻatonutonu faiga.

I le ala, e aunoa ma le faʻatali mo le lalolagi faʻavaveina, o le muamua masani vasega i le tele o faiga e mafai ona opogiina i le taofia o le faletaele ... peitaʻi, i potu nei.

Faitau atili