Fale o Finnish i le Rusia faiga

Anonim

O le "faioloa" fale e lua-storey ma se vaega atoa o 260 m 2 i se faapaologa maualuga ma interiors matagofie i le agaga Rusia, fausia i luga o se faavae Finnish.

Fale o Finnish i le Rusia faiga 13353_1

Fale o Finnish i le Rusia faiga

Fale o Finnish i le Rusia faiga

Fale o Finnish i le Rusia faiga
Andular Sofa ma se paga o nofoa e fausia ai se "o le" Islet "i le ogatotonu o le potu malolo. Muamua sailiiliga - o le a le tagata, faia i le tutusa ie e pei o pupuni i luga o faamalama
Fale o Finnish i le Rusia faiga
I lalo o faasitepu, na latou filifili e faatulaga se tulimanu lelei ma le mama mo le faasausiliina o talanoaga - o se tamai sofa ma se laulau kofe
Fale o Finnish i le Rusia faiga
O le "tino" o le afi mugala ua tuu mai i le teritona teritori. I tafatafa o ia i le iʻuga o le lima o le lima o le umukuka faʻapipiʻi i luga o masini.
Fale o Finnish i le Rusia faiga
O le foloa o le foloa o le foloa faletaele teuteuina o se mea manaia "fala" mai chramic tiles ma floral teuteu
Fale o Finnish i le Rusia faiga
Lamepa, o le tui i le sitepu, suluia le avanoa i lalo o lea. Planboard Panel, ufiufi i le ie, maua ai lenei nofoaga o se faamafanafanaga faapitoa
Fale o Finnish i le Rusia faiga
I le lobby o le fogafale lona lua, e ese mai i le isi vaega o le fale, o le faamalama o le faamalama e totoe ma le malamalama, aunoa ma le pogisa. Na fesoasoani e aloese mai teuteuga na sili atu nai lo le vanu itiiti.

Fale o Finnish i le Rusia faiga

Fale o Finnish i le Rusia faiga
Mo le faletaele o le fogafale lona lua sa fai ai le faʻatulagaina o le taualuga ma le laulau ma puipui puipui ma chramic o loʻo teuteuina i le gzhel vali
Fale o Finnish i le Rusia faiga
Tuufaatasia faletalimalo i totonu o le potumoe o le 'au sa i ai se muamua nofoaga - i le faigofie o le faamalama
Fale o Finnish i le Rusia faiga
Pogisa faamalama faamalama, pinela i luga o utupoto, swirms ma faʻata e faia le talaʻaga o le malamalama o le moli puipui faʻaali mamanu

Fale o Finnish i le Rusia faiga

Fale o Finnish i le Rusia faiga
O isi potumoe e lua o le fola lona lua e faigofie, ae o lo oi ai lo latou lava manatu maualuga. E matua talafeagai le fausia o le tele o fausia-i totonu o le potu malolo, masani lava i le potu tele. Ua faia e tusa ai ma le tasi aʻoaʻoga ma eseese na o nai faʻamatalaga ma lanu. Ae o nei upu "mea laiti" na fausia ai se tulaga tulaga faʻataʻitaʻi o potu taʻitasi. Faʻafanua, faʻapea foi ma le lobby o le fogafale lona lua o loʻo faʻatumuina i le malulu moli kapeta
Fale o Finnish i le Rusia faiga
Fuafuaga o le fola
Fale o Finnish i le Rusia faiga
Fuafua o le fogafale lona lua

Masalo e leai se tasi o le a finau o le alamanuia fausiaina o fale laupapa sili ona manaia. O tusi e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, maualuga sili ona lelei ma o se faʻatasiga anapogi. Ae tusa lava pe o le a le lelei o le ata filifilia o le itu lea, o tagata e masani ona tulaʻi mai i luma o le manaʻo e faʻaleleia atili, fetuunai i lo latou tofo. Na tupu i le fale o lo o matou talanoa ai.

Fale o Finnish i le Rusia faiga

Finnish Base

O le fale e tu i luga o se fale faavae faavae faavae faavae o le masina, o le loloto o le 1.5m. O le vaega pito i luga o le Faavae o loʻo i ai se monolithic faʻamalosia sima sima. Mo se tele ma le mumū, o lona lava tino, tuʻufaʻatasi-monolifi sima. O puipui i fafo ma totonu o loʻo aofia ai le paʻu pa (200140m0m). I totonu o le koluse o puipui, o le laupapa e fesootai i le togavao. Taulaga ma faitotoʻa o loʻo tuʻuina i le pauna mai se pa ma le kolosi o le 20050mm. O mea laupapa laupapa uma e togafitia ma le faʻavae o le CSM, e maua ai le afi ma le puipuia o amioga. I se faʻaopopoga, o puipui o loʻo i fafo o loʻo ufitia i le vanitilo (Tukalu, Finelani).

Faafitauli: E maualuga le taualuga

Fale o Finnish i le Rusia faiga

Fai mai lava fai mai o se tagata o lona fua o mea uma. E matua moni lenei mea pe a oo mai i le faalapotopotoga o le avanoa avanoa. Soona latalata latalata i nofoaga o le tino Ae afai e le mafai ona suia le ata tusitusia, e saili foi le lolotu, faataga ai oe e faʻasaʻo le tulaga vaʻai. I le tulaga o le "lona lua malamalama" sone i le potu 'ai ma le potu malolo: ona o lona tamai sikuea ma lona maualuga na latou foliga loloto "e loloto atu latou". " Ina ia mafai ona maua i le faaitiitia le maualuga o puipui, na pa le faalava o laiti ma ni mea teuteu teuteu. Na tusia i le pogisa o tautotogo tuai, o nei elemene ua matua iloga i tua atu o le pito i tua o se moli moli laupapa. O le pito i lalo o Beam na tu i le tulaga o le oso i luga o le fogafale muamua, o le pito i luga o le laina o le puipui ma le taualuga. Na maua fasi vaega i lenei auala na teuteuina eseese. O le mea e tasi o le vaega o le plasterboard panels, ufiufi i ie (na latou filifilia avanoa avanoa). O le pito i luga tauagavale e pei ona i ai. Vao o le laupapa laupapa laupapa na valiina ma le paʻepaʻe paʻepaʻe o le lakapi o le lacquer ina ia mafai ai le pa ma lugalaup i le lanu. O le tufuga lava e tasi na teuteuina i Breams Beams, lea e le faaituau le lagona o le maualuga.

O le taualuga o le fale e iai le ata o le ata. Ua faia foʻi le taʻavale e fai ai ni pa (200600mm). O le taualuga o loʻo aofia i le avanoa nofomau, sa sefe ai le saogalemu ma Paroc Minerale Wool (Filland), o le mafiafia o le 250mm. O le Humarmlul Cressives e muamua i le Vapar Contrator vaega, ma o le matagi o le matagi o loʻo faia i luga. O le taualuga o le binumen peile kutepal (Finelani).

O le mafiafia e le fale ma electrocalores faapipii i puipui i luga o puipui. E le gata i lea, o le eletise eletise vevela falaoa e faaauupegaina i faletaele.

Rusia "Faatumu"

O le fale o se tuʻufaʻatasiga o ese o le maualuga o le ata o ata tusi, o loʻo poloka uma e le taualuga e le taualuga. Freeshing tafatolu o Uptones faia se ituaiga o lalaga laʻasaga, faʻailoa le faigofie ma le feutagaiga o le puipui, o loʻo feagai ma le 'au-gelběchic. O le autu e tasi o le tuʻuina atu o le fale aulelei, o le tala o le potu matala o le pamu, teperace pa ma fafine laiti e tau atu i le terrace ma i le pomu taʻitasi.

Ina ia faʻatagaina le fausiaina o uiga o le popo, ua suia ai ni suiga i ona suiga. O lea, sa faʻaaoga e se piliki teuteu mo le omea, faʻataʻitaʻiina o le tele o piliki tuai ma se lanu mataʻutia ma le le tutusa lanu. Ua filifili Windows tele e teuteu ma vaneina le pamu o fuaiupu pogisa.

Ae o le autu o le gaioiga o gaioiga o le au mamanu o loʻo mafaufau i ai lava i totonu o le fale, lea sa manaʻomia e toe fafagaina ai ma le manaʻomia le taua, fai e faigofie mo tagata o loʻo nonofo ai. O aitia o ata o loʻo i ai i nisi taimi, o nisi taimi o le faʻagasologa o le faʻagasologa o le vave galuega. Faʻataʻitaʻiga, mo le tele faigofie, na manaʻomia le faʻaleleia o le faʻatulagaina o moli eletise ma sologa lelei. Molia i lenei toe tausia uma uaea. O le isi fesili o le fesili: O fea e nana ai uaea? O le tali na aliali mai e faigofie tele. O uaea uma na faʻapipiʻiina o ni laupapa laupapa, lea, i lea itu, na ufitia i se ie ma se fugalaʻau mamanu, tutusa le tino o le pavlovi O le mulumulu o le pa puipui, fola ma le taualuga o panels foliga sili atu le lelei ma aumai se lagona faʻapitoa o le mafanafana ma le mafanafana i totonu. Ioe, ma mai i se manatunatuga faʻataʻitaʻiga, o lea faaiuga e sili: O lenei o loʻo avanoa nei i le vaega o le "eletise eletise" e faʻafaigofie e le fale. O le eletise uaea o le tutusa o le tutusa (i le "saito") i moli o moli, tapuni le ufiufi.

Faia o se totonu i totonu o le "tagata faʻatau" sitaili, na tausia ai tagata mamanuina o se tulaga lelei. O faitotoʻa uma ma le faʻamalama o faʻamalama ua teuteuina i le vaneina o le pa puipui i lalo o le oak. O meafale na filifilia i le manava tutusa-faigofie ma tele, o le uliuli fafie. Uma ituaiga o tala faatino, pupuni ma atigipala, faia i le mafiafia o le teuteu, ua taina ma se taua taua.

Fantasy i le autu ...

O le fausaga o le fale i le talosaga a le aufaitau ua suia teisi. O loʻo tosoina, vavaeeseina le potu 'ai ma le umukuka mai le potu malolo, faʻatulaga le tatalaina o se tagata faigofie I se faʻaopopoga, o le saina ua faʻalauteleina i luga o le fogafale muamua, faʻapipiʻi se tamaʻi ala laʻititi i ai i luma o le faitotoʻa ulufale. O le pini masani i le va o le fale puipui na suia i le sili atu ona taatele, mai le oak gayray, ma le vaneina racks rang (Artewood, Rusia).

O lea, i le taimi nei i le fogafale muamua o loʻo iai se sui sone (potu malolo, kamuta-'potu potu), o se suʻesuʻega, faletaele, mouna, o le tamaoaiga ma faʻatekinisi, saita, o le tamaoaiga ma faʻatekinisi, saita, fale faʻapitoa tamaoaiga ma faʻapitoa. Mai le potu 'ai ma potu malolo o loʻo i ai ni suiga eseese i luga o le sili ona faigata. O le fola lona lua i le eria e itiiti ifo nai lo le muamua. O le potu tele lenei, master potumoe, potu, potu e tamaiti ma faletaele.

O le uʻunaʻiga lelei o totonu o le ata o le tuʻuga o le tuufaatasia o potu uma, amata i le potu malolo ma faʻaiʻuina le faletaele. Sa i ai se mea manaia poʻo se elemene e mafai ai ona masani ai, pei ona latou faʻapea, "suamalie." Ave le itiiti ifo ma le umukuka-fasia vaega. Ua foia i le lua autu lanu - paʻepaʻe ma lanu enaena enaena. O lenei eseesega, e le gata i lea i le Arca umukuka meaafale lua (Asaly), ae faʻapea foi i le faʻatulagaina o puipui ma le taualuga, e fausia ai se lagona o le mama ma le lelei. O le manuia o le mauaina o le atinaʻeina o le NICHOM ma se faaiuga tuʻu i le meafale ua fai ai mea. O le paʻu papaʻu o le foliga tutusa o loʻo faʻatulaga i le pito i tua o le magalafu (o le fuʻa o loʻo feagai ma le potu malolo, ma le "tino" o loʻo tuu i totonu o le umukuka). O Nichhe ua faʻavae i le ituaiga o se sapalai o loʻo teuina ai le aoina o ata gzhel.

Fale o Finnish i le Rusia faiga
O le felauaiga o le magalafu ua faʻapipiʻiina ma le suavai faʻafefeteina ma bizarre teuteu ma ata o lvIv ma griftolov.

Na faia i latou e tusa ma faʻataʻitaʻiga tuai i le fale faigaluega o lo o galulue ia Abrammtsev, o le maʻula, maualuga ma mataina, vave tosina mai ai le potu malolo. O lona tomai o loʻo nanaina i le malae vaalele, e faʻasaoina le vaega o le potu. O le tuʻufaʻatasiga i le faʻaumaina o le afi o le tolu lanu (piliki-mumu-mumu, herbal ma lanumeamata ma susuga paʻepaʻe) fausia se malosi lanu lanu. O le mea malie, o le ogaumu o loʻo i luga aʻe, nai lo masani. Faʻalauiloa le fatu mo le faigofie o le valea fesili le pule o le fale. O le fale puipui o le uili e tosina ai le ulu o le moega. O lona foliga na maua foi i le taimi o le fofo o se faʻafitauli faanatinati: Faʻafefea ona ulufale i se moega i le avanoa avanoa. O le taimi saʻo lava i le ogatotonu o le laupapa na tusia mo le nofoaga o le lautele, e fesoʻotaʻi ai o pa o le puipui. Ina ua maeʻa, o le tumutumu o le ulu o le laupapa na faia i le ituaiga o laʻau mama ma fauina o le o lo o faʻapipiʻi ai le pusa e pasi ai le pusa ma le Dwarf mins. Tusa ai foi lea e mafai ai ona nanaeaina uaea o i lamepa, e tutusa itu uma o le ulu o le ulu.

Le aitutmotif, lea e masani ona i ai i potu nofoia uma, ua avea ma fao manu. E mafai ona vaʻaia i le foeuce decor puipui puipui, ma i le tele o mea e fai. Leai se tuusaunoaga ma le faletaele o le fogafale lona lua. Na o le pau lava le fugalaʻau e le faataapeapeina ae le o le ie, ae i le CABRAD CLEILE, o loʻo faʻapipiʻi ai pa ma le lona tolu (luga o loʻo suʻiina ma le lona tolu (luga o loʻo suʻi ai le tolu (luga o loʻo suʻi ai le tolu (luga o loʻo suʻi ai le tolu (luga o loʻo suʻi ai le lona tolu. O le lalelei ata o le kapeta e aofia ai le pa o loʻo i ai le taele, faʻapea foi ma le podum o loʻo alu i le atoaga o le potu lautele. Aofai ma le moli lanumoana ua filifilia ma pupuni, ma paʻepaʻe lake e teuteu.

O le mamanu o potu uma e matua faia lava i le manava. O le Iblagigatory na tulaʻi mai ai le lagona loto atoa, fealofani ma i totonu o loʻo i totonu o le fale, lea e le gata ai le fiafia i lana tagata.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le vaega atoa o le 260m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 70m3 340. 23 800.
Oneone base masini, lapisi 170m2. 84. 14 280.
Masini o le boronobulited faaputuga ma le viliina o lelei ma tumu i faaputuga sima 15m3 2500. 37 500.
Sima laupapa laupapa laupapa 24m3 1800. 43 200.
Le masini o le sifi ma le faʻaseʻe 240m2. 112. 26 880.
Masini faavae faavae o le faamalosia sima 4m3 1620. 6480.
O le 'ava malosi e ala i taʻavale dump ducks e aunoa ma le utaina 70m3 189. 13 23.
Suia le fusi, faʻapipiʻi o le vaega o loʻo totoe o le eleele 20m3 - 6300.
Atoa 171670.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima mamafa, paipa abian 70m3 - 182,000
Nutimomo maa granite, oneone 34m3 950. 32 300.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 240m2. 90. 21 600.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea - - 9600.
Atoa 245500.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Faʻaputuputu puipui ma vaega mai le brusev 60m3 2600. 156,000
Fausia i luga o le utupoto 259m2. 324. 83 916.
Kapeneta veranda, faapaologa, vaaia seti - 49 500.
Fausia elemene o le taualuga ma le masini o le crate ma tauina plywood pepa 240m2. 290. 69 600.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga 450m2. 165. 74 250.
Hydro ma le SyPorizootion masini 450m2. lima sefulu 22 500.
Bitsumen triles coting masini 240m2. 216. 51 8400.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 7200.
Swanging magoto 24m2. 392. 9408.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 36m2 - 48 900.
Atoa 573 120.
Apalai mea i luga o le vaega
Lumber (laminated Timber) 60m3 13 500. 810 000
Ato ato 12m3 4500. 54,000
Plywood 450m2. - 162,000
Paro-, matagi-, hydralic ata 450m2. - 24 300.
Minerale waul creous 450m2. - 36 500.
Bimuminius tile (atoa) 240m2. - 77 800.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 23 600.
Booden faamalama poloka ma lua-potu lua lua-glazed faamalama 36m2 - 247,000
Lotomalie seti - 16 000
Atoa 1451200.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le afi mumū, chimney seti - 73 200
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 312,000
Atoa 385200.
Apalai mea i luga o le vaega
Afi, chimney (Siamani) seti - 71 500.
Plumping ma eletise eletise seti - 391 700.
Atoa 463200.
Faauma galuega
Faasaga i le pito i luga o le ie mamago 26m2. 297. 7722.
Masini o le laupapa laupapa, ofutino mai le kapeta 185m2. - 55 200.
Gaugau i luga o le clirings ma le kukaina, kukaina glc 259m2. - 83 900.
Masini o ofutino mai chramic fales, puipui puipui 140m2. - 94 500.
Faapipiiina, kapeteni, lolomi ma valiina galuega seti - 690 878.
Atoa 932200.
Apalai mea i luga o le vaega
Cerammic tile, kapeta, folasaga, sitepu, poloka, o mea teuteu elemene, wallpaper, vale, prey stried ma isi mea seti - 1750000.
Atoa 1750000.
*--Ctacts faia i luga o le averesi fua faatatau o le fausiaina o le fauina o le askuc e aunoa ma le aveina o tala

Faitau atili