Lio vai

Anonim

Vaivalava, vaivaiga, o vaitafe ma vaipanoa e sili ona fetaui ma vaega o faʻafiafiaga. Filifiliga mo vailaʻau vailaʻau tino i totonu o togalaʻau.

Lio vai 13356_1

Lio vai
O faʻapitoa i le fausaga o le togalaʻau o le togalaʻau ua aumaia e na o le susu-alofa laʻau, pei o fatafata, punavai, rogod iris

Lio vai

Lio vai

Lio vai
Astilbodes i le le mautonu o le ala o le uluai togalaau o le teuteuga. Samturated greens o lona laulaau ma le manuia uma o se auala sima ma se tuaoi mai le sizai

Suavai- Faʻapitoa Taua: Fopoia, suauu, mafai ona inu lelei. AOGOA E FAʻAMANATUINA O LE A LE MAFAI ONA FANAU O LE AGAGA MULIMULI O LE MULIMULI. O lea, ituaiga o ituaiga eseese, aau o vaipanoa ma vaipuna o loʻo sili atu ona talafeagai i ia ma ia ma ana tagata, ma le mafaufau loloto. E taua tele mo faʻatoʻaga faitotoʻa ma le 'upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina se faʻapitoa, muamua mamanu o le faʻatagata i soʻo se tasi o sili ona lauiloa (faʻanatura, faʻanatura ...

I tausaga taʻitasi, o le faʻavaomalo fugalaʻau o loʻo faʻaalia i Chelsea (United Kingdo) e ofoina mai ia i matou le tele o fofo ma manatu fou o le masini vai o vai. O le sao o le vai i le mamanu o le upega tafailagi o le sili sili ona talafeagai o le autu o le vave taumafanafana i le taumafanafana talu ai.

Sasaʻe o le Sasaʻe

Lio vai

1. Southeur mai le eleele eleele

2. Tapunia ma vaipuna

3. fugalaau togalaau

4. Faamaonia Value

5. Vaaiga

6. Faʻasusu le fugalaʻau

7. Ola Malolo

8. anner

Lio vai
I luga o le Personater, o le lotoa o loʻo faʻatulaga i totonu o le Wall-faia ni vaega o le Wat-na fausia mai i togafiti, faasaʻosaʻo ai aniani, manogi O se mauoa-lanumeamata lafulemu ua tuʻufaʻatasia ma le manuia o le siliva, moe ma lanu viole

Lio vai

Pinnd mama

O le foliga o le siʻosiʻomaga poʻo sesega e fetaui lelei mo le ata o nofoaga laiti e te manaʻo ai e faʻatupu se lagona faʻamafanafana, puipuiga ma le mafanafana. Fugalaʻau ma Platforms, fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o lio, ma manuia ona ofi i totonu o soʻo se tulimanu o le upega tafailagi, pei o le agalelei, o mea na fausia peness ma John Panmisek.

O le tulaga tutotonu iinei e nofo ai se tulaga lapotopoto, laina ma pou. Faatulagaina o se teineitiiti vaipanoa i le ituaiga o se mama. O ia mai itu eseese o le togalaau e taitai ni auala se tele. Ona o le faigofie e ala i le vaituloto, o vaetamio na fausia ai ma eleele laau ma iliili. Ole manuia o le faʻaaogaina o se vaega laititi o le pa malolo (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le matagofie kuzilnik) i le aotelega fugalaʻau. O lona matagofie matagofie-magdanta e faia e Genan o Giahan lau, o le fennel ma agamalu, veronata ma adicona ma astilby. Tosina mai le mafaufau o le vavaeeseina ma moli laupapa laupapa, sisi. I o latou talaaga, o le mumu-mumu-burgundy onloreces o le auvae ma mea teuteu ponaivi ma foliga vaaia. O le pito i luga o le moli laupapa, o se mea taua e le o le mea e fai ai - o le tele o poloka, ua maeʻa faʻatino, ma le manuia sui o le nofoa iinei.

Lio vai

1. Tuu le laina ma fusi

2. Vaitaimi

3. Puipuiga puipui o maa

4. Sili atu

5. Fafie Cood

6. fugalaau

7. Ola Malolo

8. Panels mai le moli moli

Lio vai

Lio vai
O le eleele o le eleele pei o se faʻasologa o loʻo fetolofi, mou o le ie poʻo se pini o le boiler, e mafai ona faʻaoʻo le pipili i vai

"Faasalalafu" togalaau

Lio vai

O le tasi itu o se tamai vaapiapi vaituloto i se masani masani o loʻo sasaina e le malae taʻalo, ma le isi "faafoliga" e le lanumeamata o le Oskock. O le malae taalo na faia sina fesoasoani. O le mea lea, e foliga mai ua tumu i vai i le tasi itu. O mea taua paepae paepae o le sproctics ua tuʻufaʻatasia ma le manuia ma le auvae ma le tele o le Greenery ma Cum.

Ina ia faamamafaina le le faalauaiteleina o lenei tulimanu ma faalavelave i isi sone o le upega tafailagi o le a fesoasoani ia elemene e pei o elemene o fale laiti ma pa laiti, vavaeeseina mai maa. O le kapeteni, o sina tamaʻi laufanua o le a faia ai le le masani ai laufanua o mea e le masani ai - o faʻasologa o faʻasologa mai uʻamea vulu, ufiufi i le mesh ma eleele. Arector, e peiseai i sttercal "fugalaʻau moega," o loʻo fuafua e fanua o loʻo totoina Green Greens.

Lio vai

1. Pusa o pa

2. Vaitaimi

3. nofoa

4. Paʻepaʻe Paʻu

5. "aluga" mai moss

6. Faʻasaʻo "Flowerba" mai le Failautusi

7. Shrubs

8. Busta Bouzina

9. teuteu elemene mai le terracotta

Lio vai
O le iai o le vasa o loʻo faʻamamafaina ai le lua muamua "aluga" mai le moss. E mafai ona suia le tau i le eleele eleele.

Lio vai

Tioata ma vai

Lio vai

O le valu teuteu o le eria faafiafiaga o se tulimanu saʻo. O loʻo tuʻuina atu i le aotelega o fuafuaga talimalo ma i le faʻataoto a le vaega tusia uma o le faʻatoʻaga: i fafo o le togalaʻau ma ogalaau o loʻo iai. puipui sinasina Bright faia ai se faamatalaga e faailoa ai mo tuaoi lauolaola o laau (Puna, i le afu - Miscatus Saina) ma Perennials (Astilba, Geikhera, talimalo).

Le maualuga o le togalaʻau e mafai ona faʻaigoaina saʻo le vaipu vai faʻa-lenei. Mai le vaapiapi o le faʻafanua faʻaseʻe, o le vai o loʻo i totonu o se vaituloto o le taufaʻamataʻu ma tamaʻipau i le pito i lalo. O le mea moni, e leai se mea lenei ae o le faaaʻoaʻo uluai. A faia, o se atigipusa tioata ma le loloto o le palapala CM na fulifuina i totonu o le eleele, na faataapeapeina i se laʻau lapotopoto, ma o le tioata manino na ufitia i luga. O le iʻuga o le lagona e tafe ai vai tafe atu i totonu o se loloto e leʻi faia ai senituri.

1. laulau

2. nofoa

3. Vaitau

4. Paʻepaʻe Paʻu

5. Fualaʻau Faʻapitoa i Pusa

6. Soifua Maloloina

7. laupapa laupapa

8. Blueer Coordination

9. taofi le puipui

Lio vai
Ua pupuni le au pupuni a Astilb, Miscâtus ma osks tofa e faʻatatau i le faatumauina o puipui puipui, pusa laupapa mo laʻau ma meafale mai ai laʻau. Mo le gaosia o le fola ma meafale, o le laau o larch po teak, e tetee atu susu

Lio vai

Tafega aisa

O le autu o le faatanoa o le lalolagi ua le atiina ae o le manuia i totonu o le mamanu o le toetoe lava o so o se faufauga. E le faigata ona faia i lou lava i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai mauga poʻo le a manumalo ai le tamaʻi pese, pe a amata ona e māeʻa o le vaitafe o le vaitafe. na fautuaina lenei faaiuga e Katarina Malmberg-Snodgrass ma Frank Gardner, fuafuaina o lenei faatoaga. O le punavai o le vaitafe e teuteuina i le tioata tioata, e faʻataʻitaʻi ai le glacier. O le vaitafe e mafua ai se auala savali ma le maa, ona to ifo ai lea i autafa o le mauga, tafe i lalo o le tamai vaifoi, pei o le a vaaia i toetoe o vaomatua uma.

Lio vai

Mo se togalaʻau e faigofie ona filifili le ata o le paolo ma le matagofie o laʻau fiafia, pei o le vaʻa-atriturenum, i luga o Telket. O le strey slope e faia ma le tele o 'aʻai (laina mauga, Ssirnihum) ma mutia poʻo le mutia, Akvilia, Tarayland, o le Cormais Dalmadia, o le Cormais ormas;

O le tifato malifa ua faamalosia e tulaueleele laau saʻo i luga. Latou atiaʻe Root system faʻataʻitaʻi malosi le eleele ma puipuia le mauga faʻapipiʻi.

Lio vai

1. O le puna o le vai i luga o le tumutumu o le mauga

2. Vaitaimi

3. fuafuaga mai plexiglas

4. malae taalo mo le taimi avanoa ma nofoa uumi faatoaga

5. tuufaatasiga o vaovao ma laau shadowish

6. Soarcase

Lio vai

Lio vai
O le mafuaʻaga o le vaitafe e faʻailogaina i se ata o le ata-oti ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi laupepa o aila, o loʻo i luga o le aisa aisa. I le va o i latou, o le ala lava na faataatia. O le faʻailoga e mafua mai i le vaitafe e afua ai i glaciers, fausia se lagona o le malulu i le tagata vaʻa

Faasalaga Tumau

Lio vai

O le vai umi e fuafuaina ai taga tetele o tagata lautele iinei: aau, sundapani, laʻau savali. O se masani faapaologa pergola futuristic foliga mai e tautau i luga o le vai mau. O lona foliga manino "taualuga" o le taualuga "mai vaitafe manifinifi e puipuia mai le susulu malamalama o latou e susulu iinei i le taumafanafana.

Itu vaega o le Pule o le Pule o le Pule, faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa o pamu, liliu i totonu o se vai le masani ai vai. E maua ai le malu atili i aso vevela vevela. O le ituaiga o le faapaologa o loʻo faʻaaogaina le nofoa o le nofoa o loʻo faʻapipiʻi i le isi itu o le vaitaʻele. O le mea e tupu ai, e foliga mai e lelei ma ma le magafagafa.

O laina manino o le faʻasao, nofoaga ma fanua e faʻamamāina e le masani masani o le tulaueleele. O lea, o le sitepu e ala i le faitotoa o le mau o le tele telegesegesegese lea i le matagofie ma lanumeamata matagofie o le punavai, genaum, o le aisa, taamilomilo, taamilomilo, taamilomilo, papa.

I le tulaga o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi, o laʻau eseese ua totoina (mo tamaʻi togalaau e sili ona lelei mo fua). O Tandake Red Records i tafatafa o le vaitaele o loʻo ofoina fofo mo tofo uma. O le itu iu o le lalagaina o le mafiafia o le lily, Rudbquicician, Vasilnisnik, Earerus O le Terrace lea o loʻo faʻatulaga ai le tulaga o le tulaga ma se mea tonu o loʻo iai le vao. O se togalaau fugalaʻau, tuʻufaʻatasia ia Norrennial (Akvilia, Peredia, Mokha, Gerana, Smaokychinchinchinch

Lio vai

1. aau vai taele

2. Pavalion Pergola

3. Fawn

4. nofoa

5. O le tuʻufaʻatasia o le tipiina

6. Soarcase

7. Laau

8. Blueer Coordination

9. Paʻoloa taʻalo

Lio vai

Lio vai
Faʻamuta laina manino o vaega tusiavaʻa o le togalaʻau, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tasi o sivinerine uma ma lana fualaʻau ma fanua. Mo se mataupu, faapea hernamelial e pei o tamaʻitaʻi, mianaum, Aqulle, Moketo, Sage, Sage, Sceyan e talafeagai mo lenei mataupu. Ia e viia le ata masani o le "Vaitō" o 'au (Kitivi, Oski, Decampin)

Taumafa i le afu

Lio vai
O se tulimanu lilo ma se togalaau faaseʻe e le avanoa mo mata mataina, aua sa i ai i le loloto ma e sili atu ona matagofie i le togalaʻau o loʻo fuafuaina. O lea e mafai ona e faʻatulaga se umukuka umukuka faʻatasi ma se pato i totonu o le pato ma se nofoaga nofo e mafai ona faia le potu 'ai.

E lagona le malosi faʻapitoa e faʻavae i luga o le lanu lanu o laʻau (o ata o le lanu viole, salati) ma le faʻaaogaina o mea ma mumu mumu ma siliva. Zigzag laina e faʻavae i luga o fuafuaga faʻailoa ai se mea faigata i le togalaʻau. O le 'oa o ese i le tulaga o mea e taua ai ona e faamamafa ai ona foliga o aso nei.

Sulu lanu viole o le otopogon, gihans, Yukki e feololo ma le malamalama maualalo tuaoi mai Barbaris

Lio vai

O puipui o le tulimanu o tamaiti ua ufitia i laupapa laupapa. O le pepe e le gata na o le taʻalo i le oneone, ae tusi foʻi ata i luga o le laupapa, faʻapea foʻi ma le aʻoaʻo e tusi ni tusi.

O kasa o le au pauna ma le faʻamalosia o laina o auala o ala, vai tino ma nofoaga. I le taimi e tasi, e tatau ai ona le faʻaeteeteina le faʻatusa o se faʻatoʻaga vaapiapi, lea e tupu i le togalaʻau, ma se mea lona lua, ma sina taimi e sopoia ai auala lona lua, ma sina taimi e sopoia ai i latou. E amata i se muamua vaipuna faʻatasi ma le ... 'laina laulau. Faʻamatalaina pupuna tau faʻapitoa i totonu o le Grey Sectump Pamu vai, lea e tafe e pei o se kasa, e peiseai o loʻo fanau mai i le laulau pito i luga. Malilie, o se malamalamaaga tele e le masani ai. Atonu o le a le mumusu ou mātuau, e le musu e 'ai i se siosiomaga!

Lio vai

1. Tiping laulau-vaipuna

2. Vaitaimi

3. Chanel

4. Taʻalo Taʻaloga mo le faʻafiafiaga ma le togalaʻau togalaau

5. umukuka Summer i lalo o le faapaologa

6. O le malae taalo a tamaiti

7. Ioe

8. lafumanu

9. Pa o maa

Lio vai

Lio vai
I se laupepa maualuga, tagai mai maa, ua faʻatulaga se faʻamalama muamua, o auala o loʻo vaaia ai laʻau i luga o le 'ie. O lenei manaia mea manaia o le mea e maua ai le vaʻai faʻalili i le vaega o le puipui ma i le taimi lava e tasi faʻalauteleina le avanoa avanoa.

Lio vai

Lio vai

E molimauina mosifs

Lio vai

O le togalaau faavae e matua aoga lava ma faʻaopopoina atoa faʻasolosolo i le vai o le vai o le sami ma eleele alavai. Mo se faʻataʻitaʻiga, manaʻomia mea faigaluega mo faʻateleina o le faʻamamaina ma le fausiaina o le faʻamalioa ma fau i le puipui na siomia ai. O tane nei o loʻo fesoʻotaʻi ma tatala ni paʻu na fausia i le togalaau. O lea o le vai vai i le vaitafe ma le vaipuna tuʻusaʻo e faʻalagolago i le tele o le susu na aoina i le aoina.

Lio vai

A sologa lelei pa faatumauina curved faafuasei liliu i se nofoa toafimalie. Mo se mea e le masani ai decoused o nofoaga faafiafia nofoaga, matagofie togalaau meafale faia o le uamea grid e fetaui lelei. Chranium, Mokhokha, e matalaina, ma le 'ae na o tagata pepelo, amesasshots, toto toto.

O le mea autu o le togalaʻau o loʻo fausia ai se nofoaga faʻapitoa, suia ana otootoga ma tulaga e faʻalagolago i le numera o timuga. O le loto loloto o le pndand i nisi nofoaga e tau atu i le 30-40cm, ma latalata i le matafaga e matua tuai lava, ia tipiina ai le vai. I nisi nofoaga, o le vai e sili ona tupu, faʻatagaina oe e alu i se auala mago, folasia mai le tasi vaega o le faʻatofa i le isi. O lona malamalama o le malamalama o le simula mafolafola pito i luga o maa e sili ona poto i ai ma pogisa manu. O lenei auala ua lologa na lolovamiga - pe a tumu ni tagata ni au faʻaputuputu i timuga. OHew i se mea mamao o le nofoaga ma le mafanafana sofa ma aluga, e mafai ona e alu i le itu taumatau, faatasi ai ma maa tetele o taoto i le vai. I le auala, o le mamanu o le talafatai o le talafatai, i le fausiaina o ia laufanua e tatau ona aofia ai ia laʻau o vaomatua o ni tui, talimalo, ma punavai.

Faʻafetai i le fuafuaina o le vaitusi o le vai paranesi, o se savali i le togalaʻau e liliu ai i se malaga moni. O tuufaatasiga uiga ese o nofoaga laiti, vai ma le matapogia ala mo le natura ma le faʻatagata, o loʻo faʻaalu ai le avanoa.

Lio vai

1. Taofi puipui-nofoa

2. Vaitaimi

3. pese

4. O le malae taalo mo faafiafiaga

5. Lolomi le ala

6. Foafoa togalaau

Faitau atili