Faletaele

Anonim

10 O manatu fou o le faletaele e decor: faia se siosiomaga o toeaina Egelani o Egelani, optisi "taufaasese" mo ni avanoa laiti, le masani ai.

Faletaele 13359_1

Faletaele

Egelani, Egelani

Faletaele

76. Fai se STRO Style Compled mai le susu-tetee e suia ma tulle.

I totonu o lenei totonu le fausiaina o se siosiomaga o le matua o Egelani, o le puipui o le mit ma kulimi fugalaau ma tuaoi o loo faaaogaina. O pologa ma avanoa maualuluga e mafai ona faʻaaogaina se tamai togafiti o le mea e te faia ai le palapala, o le a le o le vai ", ma teuteuina o fola i luga o papa i luga o fola.

Faletaele

O le faʻamaloloina o le Plubming (i lenei mataupu ma le faleuila, ma Biott Bowl, e le gata e teuteu le faletaele - e sefe ai se nofoaga ma faʻafaigofie ona fufulu, ma le foloa e masani ai e solo ai le susu.

77. O le lua faamau e le o se apu o le tumama o atinaʻe, ae o le tausiga o tagata gaosi e uiga i le soifua maloloina ma le amio, ma le natura. Ua faʻamaonia e mafai e se aiga o le tolu ona sefe ma lenei faiga e oʻo i le 12.5 o le vai i le tausaga! Mafaufau i le aoga a le aoga ua faʻateleina i taimi uma, o lenei filifiliga (tusa lava pe o le a le taimi e faʻaola ai au tupe.

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faletaele

78. O le faʻafitauli o le masking i le sami, o le uaea ma isi "faʻapitoa" mea i totonu o le faletaele nofoia le tele. I le tulaga o le poloketi na teʻatia le Kapeneta ma le polesi i se tasi o le suauʻu na maeʻa. Nai lo le faʻatamala faʻataʻitaʻi poʻo faitotoʻa faʻaaogaina masini teuteu

Faletaele

Lua-pito i lalo o ie puipui, faʻapipiʻi i le faletaele ma le sili atu ona nofo ai ma animeted vaaiga. O pupuni o le Cellolalale "okete", lea na teuteuina i le fufuluina masini ma luga o le isi Nicho, vaai lelei.

Faletaele

Faletaele

79. O le faʻafitauli o ni avanoa laiti ua lauiloa i le toʻatele. Ae, o le i ai o se tamai potu i le lafoaia, e le tatau ona tuu i lalo ou lima. O ia faigata faigata e mafai ona foʻia e ala i le itu o le mafaufau lelei ma le lelei "taufaasese". O le tau o le sogafaga o le galuega laititi sa itiiti ma napūfana foi, lea na faia ai se numera faʻatapulaʻaina pe a fuafuaina. Ae peitai, na foʻia e le tusiata le faʻafitauli, piki i luga o se puʻupuʻu pamu, nofoia le tele o avanoa, ma faʻaaogaina ni auala teuteu, vaʻai i le potu. O se tasi o le sili ona iloga faʻata na faʻapipiʻiina faʻaliliuina le tasi ma le isi. O le taʻaloga o latou manatunatuga e fausia ai le faʻailoga o loʻo sili atu le lautele nai lo le mea moni.

O le pule o lenei faletaele na filifilia se fofo manaia e faʻavae i luga o se tasi o lanu e fiafia iai - mumu mo lana fai togafiti. Ae e le lelei le faʻaaogaina ma le saʻo faʻaaogaina e mafai ona faʻalauteleina ia sili atu le loloto i ai ma le tamaʻi potu. O le mea lea, o le mumu ua folasia atu i totonu o le avanoa i palu ma laititi i ai ma i le laititi: o se faʻaputuga o le taualuga ma teuteu o le tino.

Faletaele

I le sitaili o techno

Faletaele

O faʻataʻitaʻiga o fatufatu e sili atu le manaia e amata i tamai totonu, ma faletaele o le malo o le sili sili ona lelei mo le iloaina o mafaufauga. I le poloketi, na togi e le au tusitala le autu o le Ataitua, i le tuuina atu o le aufaitau. Fausia ata na fesoasoani i le pamu e leai ni puniti ma le pa ma folo pa. Vaega o le Puipui Taufuga Tufatufa fulufulu ma ni piliki; O le isi itu na teuteuina i le laugutu spill, i se taimi o se uamea o le uamea o le ofi o se vaega.

80. O se fola e le masani ai na faia mai mea e mafai ona maua i totonu o soo se fale. Nati, ki, maʻa vaʻai, faga o latou, ma tele vaega o Polymer Valnish ua faia i luga o le malae.

O le tioata faitotoʻa o le faletaele ua faia foʻi i le Alamanuia System: O le ata ma le Gear e faʻaaoga i luga.

81. Napanona e tatau ona tumau fua avanoa i paipa. Na natia Luka e lenei mea ma se tasi o panee panels na faapipiiina i itu uma e lua o le faleuila.

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faamalama i sasae

Faletaele

Faletaele malu, o le a avea ma matafaioi o se pisinisi pisinisi i le fale, e mafai ona avea ma fanua mo suesuega. E aoga le matauina o manatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Gamma Gamma, Mospac Spashes, apamemea apamemea ma Moroccan moli o le a toe faʻatupuina i totonu o le itu i sasaʻe.

Faletaele

82. Ina ia faʻalautele sina faletaele lapoʻa, o le taʻele na tuʻuina ese mai le taualuga. O lenei metotia foliga loloto e faʻateleina le maualuga o le potu. Ona faia ai lea e le Doporator le taufaasese o Pupuni na fausia e tagata moni ie puipui. Nai lo o le faʻamalama faʻataoto, faʻataga o se faʻata i le afi auro na faʻaaogaina iinei.

Faletaele

Faletaele

O le laki o le laki

83. Afai e faʻatagaina le nofoaga, suia le masani "moʻidoy" ma se laulau mataina pito i luga. O lenei mea ua taliaina ua taofia ai se faletaele. O le fausiaina o nei mamanu o le a le manaʻomia ai maualuga tau. E faigofie ona faia e le countertpop le susuga o le susu susu.

84. E mafai ona e faʻaaogaina se vaega o le laulau e pei o se laulau laʻei.

E ala i le faʻafesoʻotaʻiga i le avanoa tutusa ma modules o le tutusa lanu, e mafai ona e faia se fausaga iloga. O le lanu autu o le faletaele o se matagofie lanu viole, o se tusitala sili ona fiafia i ai. E manaia i totonu, e na o le filifilia o se ata talitonu.

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Toe masani

85. Faletaele e le na o se nofoaga mo le plumbing. O le mea lea, o le teuteuga metotia e faʻaliliu ai lenei potu Utilitarian i se fale nofomau ma talafeagai mo le e ona e na ona talia. O iinei o le a fiafia o manumeni o ni ie pupuni i Porka Dots, o se solosolo lelei mo le fufuluina, o le faʻata i totonu o se faʻapitoa faʻaputuga ma faʻavave.

Faletaele

Faletaele

Faletaele

Faitau atili