Anamua

Anonim

15 Manatu Fou o le Nofoaga Faʻavasegaina Nofoaga: Filifiliga mo le faʻaaogaina o ni vaega teuteu tino lelei, faʻata, faʻata, o le tala a Mzapeni.

Anamua 13360_1

Anamua

Anamua

Ou te sau i totonu

Anamua

Ua matou mauaina le muamua manatu e uiga i le fale i le ala savali. E le tatau ona foliga mai o se pasi le lelei, na faia e kapeneta. E mafai ona tau mai e tagata uma ma se eseʻesega o mamanu, ae e taua le manatua o le au ata vaʻaia, tolona, ​​lea o loʻo faʻatulaga i luga o potu i totonu o potu mafanafana i potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei poloketi, o le pasia o le auala na liliu atu i totonu o se faletusi ma se nofoa manaia.

86. Koluma i le auala e le o se mea e sili ona manino le lelei. E masani ona latou galulue o lamepa: I a latou ata o le au o loʻo taofia i luga o maea, o moli moli ua faʻamaloloina, faʻatupuina ai le mea manaia o le moliina o le moliina o le moliina o tagata o le moli i lupe a coutang.

Anamua

87. E masani ona motusia pa puipui o se mea leaga tele. Susu susu faʻaletonu le fuafuaina o le fuafuaina e liliu ai i le mamalu. O le laufanua o lena vaega o le puipui, lea e vaaia mai le nofoaga ulufale, teuteuina i vaega a Mose.

Anamua

Anamua

Anamua
Jahirezitton verlag. 88. O le a se mea e tatau ona e alu ese ai mai le fale i se lagona lelei ma i le afiafi e toe foi i le auala lava e tasi? Sina tala: o le falelotu o le falelotu. O pusa uʻamea mo togitogiga ua faʻamalolo ma laina i luga o le tolu papa.

89. O le laʻau ma se ala o tautau ma le laulau e le oʻo i le fola - o lenei ua faia e faʻafaigofie ai le faʻamamaina. Lata ane o loʻo faʻaauupegaina i le lua aʻuzzzainine i luga o le faitotoʻa ulufale ma faʻafeagai.

Anamua
Jahirezitton verlag.
Anamua
Jahirezitton verlag.

Anamua
Whnidee. 90. O le atoa tulaga o le lackic. I luga aʻe o pusa taofia mo mea sili ona lelei, i luga o le faʻailoga mai le corrana. I lalo o le taualuga, uliuli oves mai polysurethane. Mo countertops e mafai ona e ave se cheaper wooden clud meafale talita.

O faʻatusatusaga o laau, o ato laʻau laʻau mama, e faʻafefeteina ai keni o le sami, o le satani ave i lenei auala tulaga ese manogi. O le nofoa o se palasitika e le mafai ona valaʻauina i ona luga, ae e sili ona tupu iinei, e leai. Pea

Anamua
Womnedee muamua, o loʻo masani i le faʻamafanafanaga o le Europa, ae le o le leai o se afu.

Anamua
Whnidee.
Anamua
Whnidee.

Anamua
Jahirezitton verlag. 91. Manaia auiliiliga - tautau i le pito i luga o le fata mai matte palasitika. O moli mamafa latou te le tu ai, ae o pusa ma seevae ma isi tausalaina -.

O se leoleo ona o lavalava, i itu uma e lua o faʻata faʻaalo ma malutaga, na avea ma ogatotonu o ata. O loʻo faʻamauina ma le lanu ma le lanu. O Paulo Hangway e ufitia i le kapeta. E pogisa mumu i luga o le, o le ala e ala mai i le faitotoʻa faitotoʻa i le kapoti o se isi faʻailoga i luga o lona tulaga pule.

92. Ofisa i le Intut sone!

Anamua
Jahreszerzien verlag aisea? Ae

Tasi filifiliga e faʻaaoga ai le Kapeneta. Nai lo le peleue ma se peleue ma le vaʻalele mafolafola ma le taʻele o le uamea kapeneta mo pepa. E le manaʻomia se tele.

O lenei laʻau mafolafola e talafeagai ona o le taofia i le puipui, ma le pusa ua ese, manino ona faʻaalia a latou mea.

Anamua
Jahirezitton verlag.
Anamua
Jahirezitton verlag.

Tafe tafe

Anamua

93. Ole auala savali e amata ai ona sauni le fonotaga ma soʻo se fale ma se fale eseese. Mo le tele o taimi i le aso, e fesoʻotaʻi foi le aiga ia, ma galuega, o loʻo iai manaʻoga faʻapitoa mo le fola laupapa ma pa. E oʻo lava i le pepa puipui poʻo le vali e le masani ona sefeina le tulaga. E faigofie ona faia mafuaaga: Ua tele lava latou mafuaaga, ae le o se lalelei lelei (ma mea e matagofie ma le leoa). O lenei ala savali na filifilia o se sili atu aoga filifiliga: o se faaputuga, faʻataʻitaʻiina maa masani. O se ofu manaia e foliga sili ma le fefe i palapala. E matua faigofie ona tausia o ia, e tatau ona e soloiesea mai lea taimi i lea taimi.

Anamua

Na amata e tusitala o le poloketi le taʻaloga o le pogisa ma le malamalama, fausiaina se laina o le uliuli pupula "vaitafe". Ua faia i faitotoʻa e pule. Nai lo le faʻatamalaʻau tioata tioata, na latou faia mai le lanu uliuli. O le Tamoe Arc "Stepm" e le malolo i totonu o le faitotoʻa, ma pe a fai o loʻo teuina ia i latou - O lenei aafiaga faʻaali ua ausia i le ea o le taʻaloga ma le tioata o loʻo tupu i luga o le paʻu ma tioata e tupu i luga o le taʻele ma le tioata e tupu i luga o le paʻu ma tioata e tupu i luga o le taʻele ma tioata e tupu i luga o le laʻau ma le tioata e tupu i luga o le lili ma tioata.

Anamua

Anamua

Mea pueata

Anamua

O le alatele ma le Carridor e masani ona laititi lava i le vaega o le potu. E faʻalautele le avanoa, e le manaʻomia le talepe lea o puipui ma taufetuli i luga o tulaga, tagi faʻatumu. Muamua, e mafai ona e faia le auala savali e tele atu ma le tasi, ae talafeagai talafeagai, ma e lilo ai le seevae i fafo. Lona lua, taumafai e faʻaaoga le faʻamalosiʻau o le faʻamalosiʻau o faʻata, o le faʻalauteleina o le lautele.

Anamua

94. O fale tetele taua i faitotoa o le Kapela o loʻo iai se siʻitaga o siʻitia i le ala savali. Ina ia latou le foliga masani, o latou laualuga taia le stensil ma se masini oneone. O le teuteuga, pei o le palapala i le faʻamalama, sa kopiina mai le pepa puipui o le potu atoa, faʻailoga le potu malolo i tafatafa o le ala savali.

95. Afai o le matafaioi o faʻata e tuʻuina atu faitotoʻa a le Kapeneta, e mafai ona mago i le malamalama, tilotilo i le tamai faʻata, ma faʻatali i le tamai vaega.

Anamua

Anamua

96. Vaʻavaʻai i lenei mesa i lalo o le taualuga. A faia i le pa ma le taualuga, na saunia e le au sauni o le Plywood na auai mai, tuu le vale i le va o latou 35Cm. O se auala vaapitipi o le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o pusa taʻitasi. O faʻamatalaga faʻapitoa e faʻapipiʻi ai panels mai le mafiafia o le palasitika.

O le fatafata na faia mai le MDF e fetaui ma le aotelega o le auala o le alatele. Mo le itupa (Linoleum) ma puipui (vali), o se manaia lilac lanu ua filifilia. O le kapeta e fai sina pogisa, ae ua fuafuaina i le tutusa.

O lenei paʻu maualalo mo seevae e mafai ona faʻaaogaina o se nofoa. Ua lava lea e tuu i luga o le sukalati o le aluga. Blucky agavaʻa faʻateleina le faitotoʻa faitotoʻa ma sela mo seevae.

Anamua
Jahirezitton verlag.
Anamua
Jahirezitton verlag.
Anamua
Jahirezitton verlag.

Anamua
Jahirezitton verlag.
Anamua
Jahirezitton verlag.

97. O lenei alatele e na ona faia mo le poloaiga alofa. O se talimalo faifai pea mo ituaiga uma, o mea ua aveʻesea mea i totonu o atigipusa ma ato, tagata maualalo e umiaina mo faʻamatalaga o le moli moli. Ina ua tapunia faitotoʻa a le kapeneta, o se puipui mautu ma matau mo lavalava ua fausia. Ina ia faʻateleina le lagona o tagata o loʻo valiina i samasama.

I lenei auala auala, o ni mea aoga e aoina. O loʻo i totonu o loʻo galue ma toe faʻatulagaina 'oloa o le Vaega o Faleoloa, aua e faʻateʻia foi latou latalata i le faitotoʻa o le fale i le Faletusi. Umia mo le faamalu e le o le tele o avanoa. Palota uamea o le a fesoasoani o le a fesoasoani i le pito i luga o fata. E pei ona faʻaalia, ia te ia faia le matafaioi a le faʻasoa, e talafeagai e nofo ai i lalo e liliu mai ai.

Anamua
Whnidee.
Anamua
Whnidee.
Anamua
Whnidee.

Anamua
Whnidee.
Anamua
Whnidee.

Anamua

Maualuga modular racks tatala i luma o latou tagata e aofia ai le tele o avanoa. Mai luga, o le modules e faʻavae i luga o le suʻega o le fata, o loʻo unaʻia ai.

98. O le tautau o se faʻaloaloa uamea grid ia e faigofie ona pipii i lavalava o lavalava i soʻo se maualuga.

99. O se tasi o fata (o le lautele lautele) e mafai ona faʻaaogaina o se ofisa-ofisa. O le toe faʻafouina o le mama e mafai ai ona e mauaina le keyboard, ma le loloto o le module ua mamanuina ina ia faigofie ona tuu ma le mataʻitu o le komepiuta. Mo le nofo ai o loʻo fuafuaina fetuunaiga fetuunaiga o le maualuga.

Anamua

O le lanu lanu o le totonu o loʻo faʻavae i totonu o le faʻatusatusaina o lanu e tolu: o le paʻepaʻe paʻepaʻe (mea lelei), optimistic moli (fata ma foloa). O le tuʻufaʻatasiga e lelei tele, e mafua ai ona lelei lagona lelei. O puipui o le alatele o le valiina, i luga o le maualalo-pile fola ufiufi. Filifili kapeti e togafitia ma se palapala-mama-replent.

E mafai ona e faʻatauina meafale pe o le masani ona faia. Ua ou mataala i le auupega palasitika faitotoa na tapunia fata. Suiga i meaafale o matala ma tapuni elemene faia ai foliga o totonu sili atu manaia.

Anamua

Anamua

100. O se tamai potu ma le vaapiapi potu ma le lava maualuga maualuga. Soda pati, e maua ai le lelei, aua o le Eldebel pe naʻo mea e mafai ona faʻaauuina i luga. O le aafiaga o pito lelei, e faia ai se mafaufau le mafaufau i lagona o se tagata iinei. Na manuia le galuega mulimuli e foia. Fua faatatau i le 40cm mai le tumutumu, na fausia ai le fata i totonu o se naiche. I le tulaga lava lea, o le pa na totogia, faʻailoaina ai o se paʻu mafolafola paʻu. O le tumutumu o le puipui na valiina i moli-teracotta. Mafanafana gamut lagolago rollers i luga o le fata-nofoa ma kapeta. Faamaeaina le paie foliga aulelei.

I lenei indililist intersist ua na o le tasi le laulau tatala seevae. Mo fafo o tautau i luga o pavine i paytographs. O le pa o le niko o le faleʻaiga o foliga tutusa, mai le mea na faia ai le ufiufi i luga o fata-potu i lalo o le nofoa. E mafai ona tuua e le tamaʻi leo o se tamai laupapa mo aiga poʻo le faleoloa ata iina.

Anamua

Anamua

Anamua

Faitau atili