Loʻu Mansard

Anonim

Toe fausia o se lua-potu potu fale fale ma le atoa o le 60 m2 i le ogatotonu o le rigasa: o le taulaga nofo i totonu o le totonu.

Loʻu Mansard 13367_1

Loʻu Mansard
"Faʻalauiloa" potu malolo faia faamalama e aunoa ma pupuni ma tagata tauaso
Loʻu Mansard
Kapeneta i le ala savali i luga ma lalo o le pito i lalo o le pito i tua. E faʻaalia le "faʻafaigofie" meafale ma avea ma tiute o le tiute i le po. I luga o le faʻafilemu o le alatele o le alatele o le feʻaveaʻiga o le vaeluaina o le split system
Loʻu Mansard
Teuteu sima i luga o puipui (Coccio antico, OKos) ei ai se malamalama atagia mai ai aafiaga ma susulu, ona o le nofoaga o le potu, ma vaai lelei mai le potu malolo.

Loʻu Mansard

Loʻu Mansard
E i ai i se tagata se fale gaosi i luga o le laulau, ma e iai se maile I lea tulaga, mo se taumafataga o augatupulaga, e le manaomia ona e malamalama moligao. O le mafaufau loloto o le afi ma le vai e manatu o le sili meafaigaluega o le malolo. O le kasa tele i le va o le laulau i le va o le laulau ma o le okeni omea na faamautinoa ai le mamanu o le mamanu. O le mafiafia o le maa faavae o le magala e tuʻufaʻatasia ma le mafiafia laulau pito i luga
Loʻu Mansard
A faʻapipiʻi se pusaaisa i se nichh i lona fale i tua, sa manaʻomia le tuʻuina atu o le ea ea ma lautele o le 5-10 cm. Ina ia faʻaleleia le ventilation, faʻaaoga lattipes: tasi i le pito i lalo, i lalo o le pusaaisa, ma le isi, luga (mai le alatele)
Loʻu Mansard
Na filifilia e Silk Wallpapers ma le Bamiboo fiber e aofia ai suiga o lanu ma isi moli
Loʻu Mansard
E ulufale i le potu taele i le faletaele, faia se mea. Ina ia faia lenei mea, sa matou faʻaogaina le aʻoga o iai iai. O puipui o loʻo ogatasi ma lanu lanu o fale mautotogi
Loʻu Mansard
O le suboolent Niche faatagaina le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi faiga e faʻapipiʻi ai ma le puipui, sefe mai le le talafeagai
Loʻu Mansard
O le terrace e oʻo atu i le sitepu, laina ma le tutusa Kashmir paʻepaʻe granite e pei o le magalafu. E tatau ona tatalaina e le pule le faitotoʻa faitotoʻa

O lenei fale mautotogi, o loʻo toetoe lava o le ogatotonu o Riga, o se faʻataʻitaʻiga o se fou ituaiga o fale. O lona tagata e ona e nofo ai pea i se isi atunuu. Ae e tele mafuaaga e sili atu ai ona talafeagai ona faʻaalu le po i le taulaga, ina ua maeʻa le afiafi, ma le faʻaeteete talanoaga. O se nofoaga e nofo ai ma na manaʻomia e mamanuina ma faʻatulaga.

Loʻu Mansard
E foliga mai tasi le laulau laʻitiitie e tele galuega na faia! I tua e mafaia e Ia ona o Ia ma mea oti, ma faitau ma galue. Elefane meafale i le agaga o faatufugaga deco (Porada) faʻapipiʻiina se faʻatulagaina o le matagofie o le matagofie o le tagata faʻatauga o le rigakovskaya vave le fiafia i le fale puipui. A aemaise ona ia tosina atu i le faʻafitauli, natia mai manatu o prying. Mai iinei, mai le maualuga o le lima o le fogafale lima, tepa i luga o le paka, faaopopo i le nofoaafi ala savali i luga o fafo. E faʻapea o loʻo e i ai i le taulaga tele.

I le tulaga o le fale o se tafatafa o se tafatafa ma se tasi itu tutusa. O le fale mautotogi e masani ona saoloto mai le totonu o puipui, e na o le toatolu faigofie o loʻo i luga o le tasi Axis. O lenei Axis na faʻatauatua ai le potu i se fua o le 1: 2, ma faʻataʻitaʻi le lumanaʻi. I se vaega laititi, o le alatele-potu ma faletaele o loʻo i ai, ma i totonu o se potu tele i totonu ma se umukuka nich ma le potumoe. O le galuega faatino i le pito o le pito i tua o le potu, faʻafeagai le faitotoʻa i le potumoe, ma foliga lelei mai le potu malolo.

O le lanu lanu o le totonu o loʻo taofia, toetoe lava faʻateleina. Fugalaʻau susu lanu (taualuga, puipui, afi, faʻamau i totonu o le faletaele) ma moli moli (chempon staged, nofoa ma o le potu malolo o le sukalati, fatafata o papa ma momoe i le potumoe). O sea ituaiga o leo vaʻaia faʻaalia le avanoa, faʻafaigofie, ma o le lanu eseʻese o loʻo faʻamamafaina ai fausaga fausaga ma le matagofie o meaafale i le agaga o faatufugaga deco.

Actipthictics

O lē e ona le fale mautotogi e nafa ma le ofisa faatonu.

• Faʻafefea ona e fua mai le taimi nei, ae le o le taimi tonu lava e masani ai lau fale? O le a le mea e foliga mai e sili ona e manuia ai i le poloketi?

- Ou te matua fiafia lava i loʻu fale mautotogi. O le a le tele o mea ou te fiafia i ai le fofo ma le magalafu ma le mamanu o le terrace. O se ata tifaga e faia i luga o le afa o le sorrace, o lea e manaia le i ai i soo se tau.

- Fai mai ia te aʻu, fai ou manatu e uiga i le lumanaʻi fale i le vasega o le galulue faʻatasi ma le tusiata? E te salamo i ni manatu le taua?

- I le taimi muamua ou te leʻi manaʻo e faʻatulagaina se potumoe faʻatasi, ma o lenei ua ou malamalama e sili atu le faigofie. A faʻapea e tumau aʻu uo poʻo ni aiga i le po, ia litaea, na o le tapunia faitotoʻa i ou tua. O le sofa i le potu malolo e mafai ona suia i le nofoaga moe, e matua talafeagai foi. E moni, na faigata le maua o ni atinaʻe o se lipinelima, ona, e pei ona ou talitonu i se mea na ou iloa lelei, e masani lava ona matua leaga meaaiga i le tele o tapulaʻa. Ae o lenei sofa (poltrona fra, Italia) maualuga maualuga.

O e fuafua e faia ni suiga i foliga o le fale mautotogi?

- Ou te matua fiafia lava i ai. O se alofa e seasea lava ona o lea, - tele lava ola i totonu o se atunuʻu fale.

O se tasi teuina o le tino ua faia i le Hallway-Hall. O aʻoaʻoga faʻapitoa o se leoleo foʻi lea, ma le potu e teu ai faʻatoʻa teuina. E i ai le avanoa fua i le va oi latou: O se mea e fai ai le fale laugatasi Plasma, fonotaga ma vitio. Faafetai i lenei, o le potu tele na manatu o se vaega o le potu malolo.

O le potu malolo e aofia ai se nofoaga faafiafia ma tusia i se niko o le umukuka. O le loloto o le mea na fuafuaina e Nicom 1m e le Atiina o le kapeti puipui, ae na filifili ai le tusiata e faateleina. O le faia lea o lenei mea, o le digwall o 75 cm ma le umi o le 75cm o loʻo ulagia ma luga o le puipui o le kapeti (mai le auala). Ona o le eseesega i le mafiafia o le puipui (50cm) ma le Vaega (10cm), o se avanoa mo se pusa puipuia ma se ulcrowave un na fausia. O le umukuka seti ma luga o luga o le luga o pusa pusa e faia e okaina. O le Golden Maple Veneer Kidecnades o loʻo tuʻufaʻatasia ma le fola mai le larch okenif.

O le tuaoi masani i le va o le umukuka sone ma o le potu malolo o se masani o le tutusa ma se magalafu. E faʻapea lava ona vaaia mai le potu potu uma ma le masani ona tosina mai ai le mafaufau. Peitaʻi, i luga o le faʻavaeina o le afi masoa, na tatau ona gagau lona ulu o lona ulu. O le mea moni lava, faʻafefea ona foia le faʻafitauli ma le chimney, pe a fai o le fale e le o aumaia? I le faaiuga, o le vaega o taualuga fausaga ma le le mafai ona faʻamalosi, na tutulu ma faʻamalosia ai le nofoaga o raim i le taualuga i le taualuga. Aau mai itu uma o le ogaumu o loʻo i ai i le laulau tulaga, ma o le afi 'olo lafoaʻi le matagofie o loʻo iai. O lea o lenei o le tagata e ona ma ana malo o loʻo faʻatali i se filifiliga faigata: vaʻai TV pe faʻamemelo le taʻaloga afi. E mafai ona faʻapipiʻi le paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o le potu malolo ola ma liliu i totonu o se nofoaga moe. O le potumoe mea na fai o le masani ai: moega ma le mafanafana fatafata.

Loʻu Mansard

O le magalafu o le umi o le tagata o le tagata faʻatau ma ulufale i le lisi o mea manaʻomia mo se nofoaga fou: O le a le isi vaega o le toe ola? Peitaʻi, o le fale mautotogi e laʻititi lava, ma e naʻo le pau le puipui o le maota e pisi i Kapeneta. O lea, sa i ai se mea e saoloto ai ma le afi poʻa, faʻatasi ai ma se laulau, e mafai ona avea ma tipi ma se laulau 'ai. O le isi talosaga e tatau ona faia ina ia mafai e lenei laulau ona galue ma vaʻai e ala i nusipepa. Ona aliali mai ai lea o le iʻuga o le laulau o le laulau "- o se laulau tulimanu, sosoʻo ai ma se ipu kofe ma faitau.

O le faigofie o le poloketi o loʻo tipiina e le faʻaititia o le faʻaititia o le faʻavae mai vaega le talafeagai. Laulau Top - E lua papatusi e lua na faia i le malamalama ma le pogisa fafie ma le mafiafia o le 7CM ma le lautele 60c e faigofie ona faʻaaogaina le tasi i le isi. Aquince laina ma BeigE Granite, "o loʻo faʻapipiʻi ai" i totonu o le siʻomaga o se tasi o latou. Ina ia mafai ona faʻaalia le faʻatulagaina o le fausaga, i le feagai ai o le magalafuga faʻamalosia, o le loloto o le faʻalauteleina o moli moli o moli moli. O le mea lea, o le mamanu vaʻaia leiloa o lona mamafa ma foliga mai e faʻavaivai i le ea.

O le countertops e faia o le palu pasgie O le laulau 'ai o loʻo laina i le melon veneer (pei o le scades o le umukuka), ma o le laulau kofe o se ipu faʻalelei. Umi luga lapotopoto pito i luga- 385cm, maualuga-5cm. Kofe laulau umi - 75cm, maualuga- 82cm. O le mautu o le mamanu ua ausia ona o le lagolago i nofoaga e fa: o le ofi i le puipui ma le fesoasoani a mokesi faalilolilo, lua vae-laupapa ma lagolago i luga o le afi. O le tumutumu i lalo o le maota e faʻamalosia i uʻamea uʻamea, lea e fai atu i le mokesi o loʻo momea o loʻo iai ni fale. Pe a fatuina se magalafu, o se uila ua sauni e maua mai ai le afi mumu mai ia Seguin Durmiez (Farani) faaaogaina. Faʻapipiʻi galuega faia e Kamini Num (Latvia).

Ma le faletaele i fafo atu o le fale o le taʻele o le taʻele o le taʻele, fulafula ma faleuila. E le gata i lea, o le faleuila ma le faʻapipiʻiina o faiga e faʻamauina i lalo o le faʻamalama, lea e manaʻomia ai le faʻaopopoina o fesoʻotaʻiga. Ina ia mafai ona faʻamamafa le tele o ituaiga o le potu, na faʻataʻavaleina puipui e se paʻu e faʻaosofia ai le papaʻu o le papala o pakete.

Faʻateʻaina, o tagata mama o le matagofie o tagata o loʻo tutusa lelei e fetaui ma le natura o le e ona le tagata e ona ma faʻatagaina mo le faʻalata o le laititi o faʻaopopoga.

Overpowering

Tusiata: VITA PHOOVIVNIKOVA, INNA KALIKOVSKAYA

Loʻu Mansard
Fuafuaga aʻo leʻi faia le toe faʻatulagaina o fale i le 80s. Xxv. Muamua, potu mautotogi i luga o folapuʻu o le lua-tulaga ma faʻamoemoe mo aʻoaʻoga o tusiata. I le talosaga a le tagata faʻatau, o se tasi o nei fale mautotogi na liliu i ni isi mea eseese. O le iʻuga i le tasi o loʻo i ai i le falealuga, faʻaopopo se avanoa sa nofoia muamua, o loʻo faatele ai lea o le nofoaga e 5.6 M2.

O puipui o loʻo i totonu o le tino na toesea. O le tuusaunoaga e tolu faigofie, o loo tu ai i luga o le faaputuga tutusa. Na ia fuafuaina le fuafuaina o le fale mautotogi, i se vaega laititi ua matou faia ai se auala vave ma le faletaele, ma le potu malolo, o se potu malolo e sili atu.

Loʻu Mansard
Fuafua pe a maeʻa toe faʻaleleia talu ona faʻafiafiaina le tagata e ona le tagata aʻoga, o le vaega autu o le fale mautotogi o se avanoa avanoa. Muamua lava, naʻo le manaʻo e vavae ese le mea moe mai le vaega o totoe o le vaega. Ae, vaʻai i le muamua ata o le toe faia o le toe faʻaleleia, manaʻomia se filifiliga masani ma se potu malolo ese.

O le galuega fuafuaina na faʻafaigataina e le mea moni o le nofoaiga, o le faʻatulagaina lea i nofoaga o le toetoe o le toe tele o tusitusiga - inisinia fesootaiga o le fale atoa. Ua tatau ona nana ia paipa i lalo o le fola, ma ua oso aʻe lona tulaga i le 40cm. O fesoʻotaʻiga o loʻo ao ai i luga o puipui, masoa ma suʻi ma le laupepa. O lenei e leai se mea e tutusa ai le iai o nei mea uma faʻalilolilo "faʻamatalaga i totonu o le fale mautotogi. Na oʻo atu le taimi na totoe ai i le leo o le fale 'aʻai i le pito i lalo o le fale maʻotiga, i le taimi o fale faufale, o le va o papaʻe o le vine o le viu o le tapuvae ma le fola.

I luga o le nofoaga o le sa avea ma nofoaga o le sana, na matou filifili ai e faʻatulaga se tamaʻi faletaele ma se vaega o le 3.7 M2. O ona paipa uma e pasia i le fola. O le alavai alavai o loʻo auai i le o loʻo i ai nei le osofaʻiga e tu i le va o le teltrace ma le faletaele.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le meaafale o loʻo i totonu o le lex i totonu ma Siena o le mea na saunia mo mea e te puʻeina ai.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Loʻu Mansard 13367_16

Architect: Vita Pota Oonavnikova

Architect: Inna Kulkovskaya

Matamata i luga

Faitau atili