I luga o le petrograd itu

Anonim

Lua-potu potu fale ma le atoa vaega o le 121 m2 i se fale fou i St. Petersburg: Deside ma mea malamalama i se vavalalata malupuipuia, Norble.

I luga o le petrograd itu 13368_1

I luga o le petrograd itu
O le umukuka o le umukuki o se foliga le masani ai foliga o le punou o le nofoaafi, o le a taofia le lamepa. O le ata o le vaega o le vaeluaina e tatalaina le vaaiga a le umukuka ma faʻatagaina oe e vaʻai i se aoina o papatusi
I luga o le petrograd itu
Mai le nofoaga e talia ai, o le tulimanu o le umukuka i tua o le vaega e foliga mai e le fiafia. Sirror i le auala auala e mafai ai le malamalama mai pupuni o le potu malolo
I luga o le petrograd itu
Taofia le kapeteni o kapeti ma tioata malu mo ipu matagofie o loʻo faʻapipiʻi mai i le umukuka i le vasega
I luga o le petrograd itu
O le umukuka "apron" e teuteuina i se leo e le masani ai mai le tokio Aoina (viva). I luga o lona talaaga, uma umukukamea mea faigaluega ma fasimea foliga foliga manino ma feotimis
I luga o le petrograd itu
Meafale ma le moli paʻu paʻu i luga o le paʻu ma le puipui (alatoto) loloto lanu ese mai le paepae, ma foliga mai i luga
I luga o le petrograd itu
O le mamanu o le parataine sone ma nofoaga i tafatafa o se lagona sese, aua o loʻo fausia foʻi ni faʻasalalauga o faiga, lanu, pusa. Manumalo atiaeina eseese faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu: o se laʻau laʻau mai le fasi tioata, faia i le fale faigaluega o N. Recteris ma faaauupegaina ma le tausaga; Ilimpung i tua o le siʻusiʻu o ofaves i le tulaga o le potu, i totonu o le malamalama i totonu o le potu tusi
I luga o le petrograd itu
O le potu faʻatau e masani ona tulaga ese, i le faamalama, atoa ma le ulufale atu i le faapaologa, ona e le gata i le fale faigaluega, ae o se laulau faʻafiafia i le tulimanu). I le va o lenei potu ma le faletaele na tumu i se sauna (Harvia)
I luga o le petrograd itu
Ua faʻaaoga le avanoa o le potu i le tele o le siʻosiʻomaga, o lea e iai se laʻititi muamua
I luga o le petrograd itu
I le auala na tupu ai, e tau mai le faletaele i totonu o le faleoloa, na fuafuaina ai se ofu. I tua atu o ana faitotoʻa faitotoʻa, o le fufuluina masini ma pito i luma o uta ma le aumea mo mea aoga
I luga o le petrograd itu
I itu uma e lua o le vaega o loʻo faʻapipiʻi ai le vaipuna, o loʻo i ai le taʻele potu ma faleuila
I luga o le petrograd itu
O le Pa o le Corridor e teuteuina i le pito i tua ma le tele o teuteuga teuteu i le va o latou
I luga o le petrograd itu
Mo le faitotoʻa faitotoʻa piki i luga o se tamai laupapa laupapa
I luga o le petrograd itu
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
I luga o le petrograd itu
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E manaia le nofo ai i totonu o le fale, tuu le Windows i luga o le pale pale ma se auala laupapa. Ou te le o iai i le St. Petersburg, o le matou Vernari Nornice, iloa se miti faapena? O iinei ma toa o lenei tala na mauaina se fale mautotogi i se fale fou i luga o le Stixgrat itu.

O tagata e ona o le fale mautotogi, o se umi-tu-umi masani Natatia Kobseva, - o le sili atu o le faia o tagata fai pisinisi. Na latou mafaufau manino i le mea o loʻo tatau ai i totonu: O le faigofie ma le faʻamafanafanaga ma le mafanafana i lo latou malamalamaaga e le mafai ona fesoʻotaʻi i le ala ma aga masani.

O le potu potu malolo, o le matou potu 'ai ma Jeachen o faleʻaiga na vaaia o le ituaiga fesoʻotaʻiga o le aiga atoa, kuka meaʻai, matamata TV Muamua, sa ia manatunatu o se tasi avanoa tele na pauu mai le faʻapapavale. Sa i ai foi se manatu o le fausiaina o le itu lapotopoto i le va o le umukuka ma le potu malolo. E pei lava o le apaau, e le fiafia tele o ia o se vaega o le umukuka, tuueseeseina le nofoaga mo kuka ma i le taimi e tasi e aunoa ma le faia o se falepuipui. O le paketi faʻataʻatitia ma faamalama lapopo, lea o loʻo iai le potu '' aina, o loʻo iai le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma fausia se soʻotaga mama ma ai.

"O le fale faʻafiafia e amata i tautau"

I luga o le petrograd itu

O le taimi lava e sopoia ai e le au tauimaina le faitotoa o le fale, i luma o ona mata le faalauiloaina o le faalauiloa o le tala masani a le tupu ma swivel, faaputuputu ma se faata tetele. O le tagata mamanuina ma talimalo faaalu le tele o le taimi e saili ai se fofo le aoga. Mulimuli ane, na latou mauaina se matata atoa na faia mai le laumua i lalo o le lagomeli. Peitai, o le mamanu na matua leaga tele mo le auala vave ma e le o le fetaui i lanu. O le iʻuga, o le kamupani "mautu" (St. Petersburg) e tusa ma le ata o le tagata mamanu na faia ai le faʻaititia o le MDLFA o le tele o le isi mea.

Na faia le potu mauoloa a le 'au falesa. "Nai lo lea foʻi, latou te manaʻomia ia faia le tele o le filemu ma le filemu potu, maʻatau, ne` lei kaʻisila le TV ae le toe faitau. O loo atagia mai i le mamanuina o le mamanuina, faigata le palasitika, o le monophonanic pa puipui, leo tama-enaena O lanu pupula ua avea ma uati tioata tioata mai le tioata atoa. Peitaʻi, latou te fetaui lelei ma le aotelega o le siosiomaga o le malolo ma malolo: O faʻamalama iloga e faʻaosofia ai le faʻamalama o loʻo mafua ai tala faʻasolopito ma fausia se lagona filemu. O faʻailoga e mafai ona maua mai le auala lautele ma le tuʻu saʻo mai le potu malolo. Uma le pese e vaʻaia faʻatasi e le tutusa masani o le malulu ma mafanafana, suamalie lanu fofo.

"Olaga i luga o le faamalama"

I luga o le petrograd itu

E masani ona maua e tagata matutua, ina ua maua le avanoa e tuʻu ai le aiga ile tofo, saili e aumai ni manatuaga a tamaiti i totonu. Elena, o le sana le fale ma le tagata e fiafia i le faia o lesona, o atu i le faaputuputuina ma matamata le mea na tupu i luga o le auala. O lea i le potu malolo o loʻo aliali mai i le faamalama sill ma le lautele o le 0.5 m ma le atoa le umi o le 4.5m, tuʻufaʻatasia le lua pili. "Faafetai i lenei mea, na amata ona latou foliga sili atu sili ona manaia," o le nofoaga tufuga Natatia Kobzevava mauoa Kobzeval. Ae maimau uma, o le tasi o le tele o aoga o le mautotogi, o le tatalaina lea o se vaaiga manaia mai ona faamalama. O le mamanu, na faia e Natatia, ua faamamafaina ai le taua o lenei sone. O le mea lea, o pupuni o le potu malolo ma o le 'eleʻele e leʻi faʻataoina i pupuni mafiafia, ae piki i luga moli malamalama. "O lo matou ola ma le fale o loʻo fausia faataamilo i le faamalama. Matou te ola moni i luga o le Windows," O le OPNA o le tausuaga. O le filifilia o mea mo lena tulaga na muaʻi fuafuaina muamua i le taimi muamua: naʻo ni fafie, ola ma mafanafana. O le malae o le faamalama na faia i kull faʻapipiʻi, ma le vaega faʻafeagai, na sau mai le togiina o fugalaʻau i le susu-ono eseese valevale-malosi. Na avea ma ogaumu ma le mafiafia o le 5cm. I le pito i lalo o le faamalama vaipuna, e fa miliona e faʻatulaga, o loʻo teuina ipu fanua, aiga, agavaʻa ma polokalame komipiuta ma polokalame komipiuta ma polokalame. Ua tapunia tagata matala mai le fale ma ato laupapa mai le mea lava e tasi e pei o faitotoʻa, ma ofi i le aotelega o vaega.

O le potu o le tama a le tamaititi aʻoga na tuu i totonu o le itu filosone o le fale maunu, i le mamao le mamao mai le tau o le potumoe, o lea la, o augatupulaga eseese. O loʻo filifilia e totonu o lana alii talavou ia lava: O se pa lanu samasama-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata pamu, e lolomiina ai se pogisa panimatana.

E sili lava le taua mo le talita puipuia i le fale mautotogi e tele potu manaia ma tele. O lenei moomooga i le faʻatulagaina o se potu laei tele i le potumoe, vavaeʻese i le faʻaseʻe, ma tafatafa ane o le ataliʻi-alias potu.

Mullechelored moli

I luga o le petrograd itu

Taitasi potu mautasi e iai vaega o loʻo tuʻuina atu fale o le uluaʻi foliga mai. O lea, o loʻo pisia tioata papala i totonu o le potumoe - o le iʻuga o le manaʻo e fatuina se mea e le masani ai ma muamua i totonu. "Matou te fiafia i ai ni lanu lelei ma se taʻaloga manaia ma le malamalama," o le tala lea a le e ona, O le ata o moli na atiaʻe Natantai Kobzev, o le tioata o loʻo faʻaaogaina mo i latou na faʻatinoina le tusiata Natatia. O le moli moli i luga o le taualuga ma le sconmium e faia i le tele o fasi tioata ma mamafa tele. O le mea lea, o le fuafuaina o uʻamea faʻamau ma o le latou gaosi oloa na tuʻuina atu e Dlomiry borkingov tagata faʻapitoa. Lumeinares na faaauupegaina tonu i le nofoaga. O le ata o le sconge o le: o le puipui na fafaga e fa sipima, o loʻo tautau mai ai le laupepa papaʻe i le tele o 1500900mburg) ma le pito o lanu. I tua o le puipui i luga o le puipui e lua moli moli. I autafa, ua tapunia i le ovasia laupapa, mai i fafo ipu mdf, "cominess" i luga o le paipa e tasi e lagolagoina. O le Couth Wimps o loʻo i ai se masini faʻapena.

O tagata e ona o le fale mautotogi na manaʻo i le fesoasoani a le malamalama o le malamalama o le malamalama o mea e mafai ona fausia i totonu o le isi lagona. O le moli moli i totonu o le potu ola na faaauupegaina ma se tausaga, lea e mafai ai ona malamalama lelei i le pupula tele, palu ma vavalalata. Anapogi malamalama malu, gugu.

I le tautala lea e uiga i Asthetics o totonu, o tagata muamua na faʻamamaluina latou te fiafia i le "pele pele", o se mamanu ma faʻamatalaga malamalama i luga o le toʻafilemu, Norble talaʻaga o le toʻafilemu, Norble talaʻaga. O le lagona o le fale mautotogi e matua fuafuaina e le siosiomaga o le fale. E tu i le tele o le nuu o tagata na ona i luga o le itu i luga o le petrofi. O lenei vaega o le Aai na fausia uma i le afa muamua o le XXV; E leʻo faʻailogaina tulaga maualuluga, e le faʻailoaina e se masani, ae o nei aemaise o nei aso ma le faʻamalosia. O le fale iinei o se eractic, leai se stylistic homogenely. "Sa ou taumafai e tuu le faʻamalosiʻau saʻo i totonu, ae aunoa maoti upusii ma nonogatupe," o le tala lea a Natatalia. E mafai lena mafuaaga o le manatu o le aoga, o le vaega i le foia o sone o tagata taʻitoʻatasi foliga faʻamalosi ma masani ai iinei.

Faafitauli Filifilia

O le e ona le fale mautotogi e nafa ma fesili faatonu.

"Elena, aisea na e valaauliaina ai oe e atiaʻe se mea ua mamanuina o lou fale mautotogi o lou fale mautotogi e Natalia Kobzyev?"

- E tatou te iloa umi ma lagolagoina faigauo. O nai tausaga ua mavae sa tago ai lea o ia i le toe faʻatulagaina ma faʻatatauina o lo matou tafao tafafao. Tatou te fiafia i ona uiga faapolofesa ma uiga. Untaleni manaia le lagona lanu - Leitioa na ia faʻauʻu mai le Academy of Arts i St. Petersburg.

- St. Petersburg tosina mai le tele o le tulaga muamua o le matagofie o le neoclastical consetts. E te filifilia lau filifiliga i le "uma" nofoaga. Aisea?

- Sa matou sailia ni pepa e le mafai ai le vai, ae sili atu le faigata e filifili ai le filifiliga talafeagai. Auala o le taimi tatou te fiafia ai i le petrograd itu. E i ai se tagata aulelei faapitoa, o se ituaiga o le "atamai o le nofoaga."

- O le fausaga o lou fale e le masani ai. Sa i ai ni manatu mananaia mai lea na latou teena ai lea?

I le taimi muamua, sa matou mafaufau e uiga i le fuafuaina o se ofisa ese, ae na vave lava ona faaleaogaina le penefiti o le fale mautotogi, ae na ia teena lenei manatu. E tele maʻua e loʻu toʻalua ma aʻu, ma na ou filifili i le fale ou te manaʻo pea e toe māea.

• O a ni filifiliga na foliga mai na sili ona lamatia?

- Talu mai le tele o meafale ma isi elemene na faia e poloketi taʻitasi ina ia mafai ona okaina le fale mautotogi taʻitasi. Ae ui i lea, o tatou faʻamoemoe uma na faʻamaonia atoatoa.

"Afai na e maua se avanoa, faʻafefea ona e suia pe faʻaopopo se mamanu totonu?"

- Ou te le suia se mea. E mafai ona atiaʻe le faipule, faʻataʻitaʻiga, e filifili ata faʻapipiʻi o tatou Petersburg tusiata ma manatu o le Petchgrad itu. Atonu sa i ai i le fale mautotogi e tasi le potu, matou te le o manatua ...

O se galuega faigata o le faʻasaoina o le lagona o le siosiomaga tulaga ese peterburgre, e aunoa ma le taumamafa i le taimi, na filifili le pule i le tele o metotia. Muamua, na tu lava i se aliʻi ma le taofiofia, o loʻo paʻepaʻe, lanu efuefu, e i ai ma enaena enaena ma enaena enaena. Lona lua, lamolemole, lapotopoto laina lautele i le va o le umukuka ma le potu malolo i le ala savali o loo faaaogaina. Na filifilia Planquets i se masaniga skedwed (module 6060m). O loʻo ufitia i le faʻailoga na faia e ala i le faʻafefiloi pogisa ma paʻepaʻe o suauʻu. O le ata lautele o loʻo faʻatumuina ai le uluaʻi faʻaputuga o le potu o le potu malolo ma se palasitika mai fasi paʻepaʻe, faia e tusa ai ma ata o Natalia Kobeva i le ata o Natalia Kobersea E fesootai ma curseeliers o le vaitau o le itu i ona po nei.

I luga o le petrograd itu
Luga o le umukuka modules ma

Kapeneta o loo i ai le aoina

O papatusi na aumai e 'au mai le malaga sosolo i le va o le umukuka i le va o le umukuka ma le potu malolo e filifili i le tasi galuega. E faʻaauau le autu o se taʻaloga manaia ma le avanoa na tuʻuina ai i potu 'a le au teu meaʻai, Faʻalomole i le Cometeric Court Moega Ole taimi lava lea, e manino lava pupuni mai le ala savali. O le manatu ua nono mai i se vaega o apili i totonu o le mekasini, lea na maua ai e le Hostess se ata faapena. O le fale curved ua faia i luga o laupepa laupepa i luga o le uʻamea. O lona iʻuga ua tapunia ma le laina o le faia o vailaʻau faʻasaina. Na alualu i luma le foliga o le Vaega ma le faʻatulagaina o mea, ina ia leai ni faʻafitauli ma le le talafeagai i le faʻaliliuina.

I totonu, tele itulagi eseese ma meaafale faia e poloketi taʻitoʻatasi e okaina: O se ie puipui i le ala savali; Faʻateʻaina le faitotoʻa o le Taaloga potu ma le vaeluaina o le potumoe ma le potu malolo (e lua faʻamuamua (uma uma e fiafia); O tusi o tusi i totonu o le potu malolo ma le potumoe, o se televave faamalama mafiafia ma le teuina faiga i le potu malolo. O nei ata uma na gaosia e le leaga (St. Petersburg). O meaafale meafale i le potu malolo ma o le potumoe o loʻo faia e faʻamalosia MDF, ma o le Suʻega mai le Beech Shoech (tusiga le tusitala o le poloketi na filifilia le igoa.

O le faʻatulagaina o le faʻavae na faʻamauina mo le toeitiiti atoa le atoa tausaga, ae o taumafaiga na totogi mo le selau. "Matou te fiafia i aso uma i la matou fale," o le tala lea a le ele o le elena, "

Overpowering

I luga o le petrograd itu
O le Demigner NatalyA Kobzeva o le poloketi toe faaleleia na fausia ma faamaopoopo pe a fausia le fausiaina o le fale i le Zero Cycle tulaga. O le amataga o le lameu o loʻo i ai lava ni nai suiga tele. O le fanauina o puipui e leʻi paʻi atu i ai, mo le tasi faʻailoga: O le faitotoʻa i le pa i le va o le potumoe ma le auala na faalauteleina. Sa faʻaalia e le inisinia faʻamatalaga o lenei mafai ona faia e aunoa ma le faʻailoga i le malosi o le fale, pe a maeʻa le faʻatagaga na maua i tulaga talafeagai.

O le mea o totoe o loʻo feagai ma le tuʻufaʻatasia o vaega i totonu. O lea, o le faitotoʻa i le faitotoʻa o malo e leʻi faia mai le itu o le fuaitau i le potu malolo (pei ona manatu i le faʻavae o le fale), ma mai le alatele. O le umukuka na vavae ese mai le potu malolo e ala i se vasega lapotopoto mai le plasterboard. Mai le potu malolo o loo faʻaalia ai se ala saʻo i le potumoe ma se vaega faʻaseʻe. Muamua, na masalosalo e le aufaigaluega le manaʻoga mo sea fofo masani mo aso nei. Peitaʻi ina ua latou asiasi atu i lo latou lumanaʻi fale i le maota faufale, o latou manatu na suia. O lenei o lenei vasega e seasea tapunia. Na tuueseʻesea le potu teuina ua teuina e se paʻu paʻu e se pale sipela, poo le fea o faʻamaumauga o le tamaoaiga o loʻo teuina. Uma lapotopoto fausaga e siitia mai gyproke degroall (Rusia) i luga o le uamea faavaa.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

I luga o le petrograd itu 13368_21

Designer: Natatia Kobzeva

Matamata i luga

Faitau atili