Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

Anonim

Tolu Faʻavae Poloketi o le lua-potu fale fale o le 60.3 m2 ma lua ata faʻapitoa o se tasi-potu potu ma le nofoaga atoa o 43 m2 m2.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale 13369_1

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Fale potu malolo. Ina ia faʻamalamalamaina le fata i luga aʻe o le TV, naʻo le flunorescent lamepa - halosen ma velonecent lamepa ua vevela malosi.
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Faafetai i se vaapiapi, ae loloto ia tekono atigisisi i totonu o se itu sima, tusa lava pe o le kapeneta sa i ai le nofoaga
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Potu malolo

(View mai le alatele).

O le tioata o loʻo faia e oka ai (pe tusa o le 13 afe o rubles. Mo le 1M2). I la tatou mataupu, o lona eria o le 1.1m2.

Ma e mafai ona faʻatau se tulaga maeʻa fuafuaina mo glazing faitotoʻa, o le a tele le taugofie

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
I totonu o le umukuka, o le tuʻufaʻatasiga o tauaso ma ie puipui e mafai ai ona e eseese le teuteuina o le potu.

I le taimi o 'aiga o le afiafi

"Mo le lua" o ie pupuni e mafai ona totini, ma pe a kuka, faʻaaoga le tauaso

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Tioata ie puipui o le a faigofie ona tatalia le taʻele i le taʻele - e fiafia i le fuafuaga ae e te leʻi toe faʻafouina
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

O tagata o le IP-46s fale o fale na mafai ona suia le P-46 faasologa. Fale mautotogi i New 16-falefaigaluega fale o ni spacious, ma o le fuafuaga e sili atu ona talafeagai. O puipui i fafo e i ai le mafiafia o 340 mm ma ua faamatalaina i le faʻateleina o leo leoleoga. O le mafiafia o le pito i totonu o le totonu o le totonuga o le 140 ma le 180mm, ma le lauiloa manatu - 80mm. Ventaila i totonu o fale mautotogi e masani ai, o le ventblocks o loʻo i totonu o faletaele. O nei uiga uma na faia se faʻasologa fou o fale e sili atu le manaia i le tagata faʻatau.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

Mafaufauga ma le mafaufau

Malosiaga o le Poloketi:

  • O le ono mafai ona suia le avanoa o le potu malolo faʻaaogaina faʻaseʻe vaega
  • Fetaui lelei zonting o le atalii o le Alo ona o le tele-maualuga meafale
  • Nofoaga talafeagai o le umukuka headset ma le 'ai o le vaega, vavae ese sipela mo meafaigaluega ma sapalai
  • Fausiaina o se potu laʻei ma nofoaga teu oloa
  • Faʻatupuina le vaʻai i le umukuka o se iʻuga o le lafoaia o le Windows
  • Faatulaga o se Nicho mo se masini fufulu i le auala

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fausiaina o se Tatala i le Paʻu Paʻu ma le faʻalavelaveina o le Windows Platete, lea e manaʻomia ai le fuafuaina o le mamanu ma le faamaopoopo
  • Tuʻufaʻatasia potu malolo ma potumoe
  • Tapuni Paaga
  • Fauina faletaele mo se aiga o le tolu
  • O le potu malolo o le potu malolo

Na faia le poloketi mo sipuni ma se tama-aoga. O tagata e ona o le fale mautotogi e malolosi o tagata e tausisi i taimi. O le ata o le pito i totonu o le faʻavae o le okeni o le maualuga o le maualuga-tekonolosi, technorinam - faia mafai ona faʻatino le elemene o meafaigaluega faʻapitoa, moli, o loʻo ki luga o le faitotoʻa. Vaʻai uʻamea (poletiture stanless steel), fafie, tioata (marte ma faʻavale), o ni lipine. O le ata faʻaalia o le potu malolo o le "sima" luga o le puipui, e pei o loʻo iai ni faʻailoga o galuega. Faʻapea foi i le lisi o faʻataʻitaʻiga o ata faʻataʻitaʻi iinei, e mafai ona e faʻaopopo se siosiomaga- mo le faʻapitoa faʻapitoa mea.

O le fale mautotogi e faia e matua taofia. AIGA, Fuafuaga, nofoa i le potu malolo male umukuka-paʻepaʻe. "Correte" Pa "i luga o le fola i totonu o le fola, Alatele, faletaele ma le fale faigaluega o le umukuka, lamepa i le potu malolo ma le tama-efuefu. O le sofa i totonu o le potu malolo ma le puipui i le umukuka-vavaeina o le potu enaena. Na o le potu o le talavou o talavou e faʻamoemoe e toe fai mai le aofaʻi o le lanu: o le meafale o le mafanafana auro-bige lanu e tuʻufaʻatasia iinei ma le faʻailoga eseese o le lanumoana (pupuni ma le nofoa).

O le fale teu oloa ua le fiafia, i lona tulaga ua fausia ofu Ma puipui na faia i le master tioata i luga o le uamea. I le alofa, e mafai ona fefiloi pepe, ona o le a faateleina ai lava le vaega o le potu malolo. I se isi tulaga, aveesea ai le vaetoma mai tioata master, e mafai ona faalauteleina le potu malolo i le tupe faaalu a le auala savali ma le auala savali.

O le ata i le va potu malolo Ma o le potu umukuka-o loʻo tumu i le 1m lautele. I le auala, o le potu malolo o le a tautua o se potu moe-tulimanu ma pofa i le po e lua-moega moega. Faʻaluga ia galuega a le potu malolo ma le potumoe i le tasi potu, ioe, o se vaivaiga sili ona lelei, ae o se fetuunaiga fofo mo se aiga e toatolu fale i se lua-potu fale.

Sili ona lelei, e tusa ai ma le tusitala o le poloketi, o le mea na tupu ai le meaafale i le potu malolo. Ia, i luma o le shena, e fuafuaina e tuu se TV i se nofoaga rock ua nonoa i le pa ma le foloa. Pasi Mai le auala Le umukuka i luga. I lona tulaga, na fausia ai se tama sefulu, o le a faapipiiina masini vevela ma le ato ato, o fata o lo o faapipii i luga. Latalata ane, i le ala savali, na faʻaauugaina se alofika - o le a fetaui i le fata, leai se uila mama ma le lelei laupapa. Mai le alatele o se taimi e tuueseeseina ai le slictic staror vasega. O le suia o le faʻata i le auala savali, na faʻateleina ai le tele o se tamaʻi meatatisi sone, ma tuʻufua foi i le alavai mai le vaega tumaʻoti o le fale. O le faʻata e tasi lava o le faʻata, o se lapoʻa tele, ua fuafuaina e faʻapipiʻi i le va o le potu malolo ma le umukuka.

I le potu o le umukuka Vao o le faamalama, o le a i ai se taumafataga lotogatasi ma se laulau tioata ma nofoa e fa, ma le meafale fa ma le meaafale o le a suia i le puipui. Lenei, i se loloto Nich, e i ai le nofoaga na fausia i totonu o totonu o le umukuka i le vaitusi ma se falepupuni a le au faioloa ma fufulu kuka. Mo ipu umukuka ma sapalai, o le maualuga o le kapeneta loloto 40cm, o loʻo nofoia sili atu nai lo le afa o puipui faʻafeagai ma le potu malolo. O le umukuka "talipupuni" e faʻapitoa faapitoa i le Gress Greente, lagolagoina le faʻatonuga muamua i totonu. Peitai, o le pa i luga mai le galueaina e le puipuia mai le susu ma le tele, o le mea lea, o le a manaʻomia pea le faʻalelei o le tino.

O le puipui i luma o le ulufale atu i le umukuka o le a ufitia le pepa superster subsken lanu; I lana talaaga, o moli moli ua manumalo. O le a faataapeapeina pa o pa o le a vali ai le susu.

O le fasi mea puipui i lalo o le potu malolo-fafie ua fuafuaina e vaʻaia, o le sipuni e faʻaseʻe atu i le puipui i le itu tauagavale, ma tuu se faitotoʻa faitotoʻa. Logisia O loʻo tuʻufaʻatasia ma foaʻi atu i faamalama fou e lua-potu, e faʻatagaina fualaʻau ma tuu le nofoa iina. O lea, e iʻu ai i le taumalulu togalaʻau, e mafai ona avea ma se isi nofoaga faʻafavefa.

Faletaele Ma o le faleuila e tuʻufaʻatasia (lea e masani lava e le faigofie mo se aiga o le tolu). O le magoto ma se laupepa tele mai le Corriana, o le taele ma se fola o le fale 'olo ma se moli moli e faʻapipiʻi i le potu malosi. Nai lo le tauemu solo, a aunoa ma le toe taʻele e mafai ona faia, o loʻo aumai le potu i luga o le laulau i uili ma le auvae. E natia i lalo o le laulau sima lima.

Mo le potu o le atalii Fuafuaina modular meafale. O se ato ato o le moega i le pito i luga ma le kapeneta i lalo o loo aliali mai. E oʻo i le sitepu e tau atu i moega ua fetuunai mo le teuina o mea ma e mafai ona faʻaaogaina o se cache. Latalata i le faamalama, o se fata tele ma se kesi ma se taʻele-im i luga o le a tuu (E leai se sofa mo uo o se aʻoga maualuga).

Poloketi vaega 75600RRUB.
O le pulega o le tusitala 16200rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 324800RUB.
Afifi mea (fola, puipui, pine - matutu fefiloi, mamago; vaega - plasterboard) 97400rub.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Mo le iunite Lautele
Fola
Logisia Mamanu ADS CONCORE. 2.5 M2 864. 2160.
Malologa Ceramic tile steuler 17.8 M2 1053. 18 743.
Laminate auala. 42.5 m2. 727. 30 898.
Puipui
"Talosaga" umukuka Greyed Glass (Lusia) 1.2 M2 Aua. 29.
Faletaele Ceramic tile venis 23.8 M2 983. 23 3966.
Malologa Stucco Kevyt-Rae, vali V / D - Tikkupla 45 L. - 9700.
Taua
Le mea atoa Vali v / d taikutula 20 l. 162. 3240.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel Read "Legion" 1 PC. - 16 740.
Malologa Swing Union Port 2 pcs. - 17520.
Faasee le deni mamanu 8.4 m2. - 69 670.
Faiva
Faletaele Faleuila talafeagai 1 PC. - 22 877.
Faapipiiina faiga (Siamani) 1 PC. - 8640.
Lelei masani 1 PC. - 7560.
Taele Iakopo faaluaina. 1 PC. - 8100.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokekes, Lega 43 pcs. - 10 530.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa: fausia-i totonu, chandelier, taofi (Italia), lumunescent bire, lumhinescent (Siamani) 30 PCs. - 52 990.
Meafale, Insissi i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Anamua, Workrobe Workrobes, Rack, vaega - Mr. Faitotoa. - - 49 900.
Potu o le umukuka Umukuka "vale" ("Atlas-Suate") 5 pose M. - 67 500.
Oti laulau, nofoa - IKa 5 fasi. - 14,760
Potu moe potu Tulimanu sofa, puff - Boconcept seti - 50 220.
Boconcept tv hack 1 PC. - 18 090.
Nofoa, laulau (Saina) 2 pcs. 8100. 16 200.
Atalii potu Kapeneta meafale Faitotoa, ikea nofoa - - 72 900.
Logisia Taitai (Saina) 1 PC. - 6700.
Faletaele Countertp (corian) (Lusia) 0.78 M2 167. 130.
Atoa 599493.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
E mafai ona ausia le aafiaga o se cararse "sima" puipui ma se sima-oneone fofo
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
View mai le potu malolo i le alatele. O le fata mo soluvela ma tusi o loʻo i totonu o le niko o le mea mulimuli. O le isi faʻaaogaina o lenei avanoa o se vaʻalele vaʻalele. PUF Pick o ni vaega e tasi: O le laulau, ma le nofoa, ma se nofoaga e teu ai mea
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Mo le malamalama o le potu o le tama, o le manoa manoa o loʻo faʻaaogaina, moega i tafatafa ma se laulau moli
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Gubpens Modules ma Fitte Glass Doors ma fausia-i Lumeinares e sili atu le lautele, foliga pei o le teuteuga o le umukuka
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
I le faletaele e lua ituaiga o lamepa: fausia-i totonu o le taualuga halogn ma luminantcent i luga o le faʻata i le faʻatulagaina
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

I le ioe e uiga i ...

Malosiaga o le Poloketi:

  • valaaulia o kapeti fausaga
  • Fausiaina o se avanoa avanoa i le potu tele ma moli masani
  • Faatulagaga o le fale faigaluega i le potu malolo
  • Nofoaga Faatulagaina

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Tuʻufaʻatasia galuega o le potu malolo ma potumoe i le tasi potu
  • Le lava o le fale faigaluega mo le tamaititi matua
  • Faʻapipiʻi le masini fufulu i le umukuka

O lenei ofo o loʻo faʻailoa atu i matua talavou i se tamaʻi teine ​​(pe toʻalua tamaiti). Leai se galuega faigata tele o le a manaʻomia i lenei mataupu. E toetoe lava o isi uma o loʻo iai le nofoaga e faʻaaogaina e le malo o le Doumeric i le GRometrill: Craly Tail Ciring, Racks. Latou te faia i le orthogonoly mamanuina le avanoa gaogao ma le malosi. Foliga o le lio, o le Szluk, o loo i ai i le igoa o le poloketi, o loʻo iai i le taʻele i totonu o le taʻele, ma i le ata o nonoa, ma i luga o le pito i lalo o meaafale, lamepa ma kapeta.

O le polete o le potu malolo, umukuka, alasaoa ma le auala e aofia ai le susu-paʻepaʻe, psistsacio eseese ma le malamalama o le meli. Faletaele ma le faleuila ua foia i le paepae (fola, pipili, puipui) ma moli (pa). O le ulu o le ulu o loʻo i luga o le pito o le malamalama o puipui, meafale ma le fogafale mai le Ash Array o loʻo iloga le tele o leo, o le lanu moana o fuamoa ma nofoa.

I le lautele Anamua Faapipii se pusaaitusi mo fafo atu ma le lapotopoto vaega. O faleoloa o loʻo fauina i totonu o le potu laʻei. O le pa i luma o le ulufale mai o le a taofia ai le faʻata i se faʻataʻoto auro-faʻapipiʻi, faʻailoga e le lua sumisela, ma o le ai aisū o le a tu i lalo.

Pasi B. ala karitoti Ua teuteuina i se kolose kolose ma se stylized fausiaina le fuafuaina o le nofoaga o le laupapa i le fausiaina o lamepa. O puipui o le alatele ma o le auala o loʻo fuafuaina e ufiufi ai ma le faʻamalosi tino ma le aafiaga o le porinalminity.

I totonu potu malolo Taʻitaʻi Sliding faitotoʻa ma opaque glazing. E mafai ai ia oe ona vavaeeseina le potu ma i le taimi lava e tasi e oso ai sina malamalama i le ala savali. I le po, o le sofa ma lua nofoa na sioa ma fausia se nofoaga moe. E faaseolaina i tafatafa o fata na faia mai Mrwwall. I le pito i luga o fata e fesoʻotaʻi i le ogaumu o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu, atoa le p-mamanuina mamanu. I le itu tauagavale o le faitotoa ua saunia mo le fale faigaluega. O le fola o le moli o le moli o le tuʻufaʻatasia ma meaafale, o se birch veneer.

Lautele umukuka vaevaeina i se galuega ma le 'ai o le nofoaga. O meaafale o le seti o le anlular prout. O lona matagofie o le metalic lanu o le a sili atu le aoga o le a atagia ai isi mea uma. O le '' eseʻese vaega ua faʻamamafa e se faʻatagata o le taua i le ogatotonu ma le faʻata tele ma se faʻata tele i luga o le puipui.

Fanau Vaevaeina i ni vaega se lua. Ole vai e lua-tier potumoe e lua (i luga o le moega pito i luga, pito i lalo SOFA), O Shzzinine ma fata mo taʻaloga ma fatufatu, faʻapea foi i taʻaloga.

Malolo ma le faletaele Aua le faia ni suiga autu, naʻo le fufuluina fufulu ua siʻitia i le puipui faʻafeagai. O nei potu e teuteuina i se tasi lanu lanu pameta ma puipui o loʻo feagai ma papa papaʻe, ma le sone i tua o le faleuila ma le moli-teracotta. O le mataupu o le lio ua suʻeina i le vasega pepe, i luga atu o le auiliiliga (ie puipui, o le luga o le aluga o aluga ma taʻaloga o mama). Afai tatou te talanoa e uiga i le lumbares, aua o loʻo atagia mai ai le autu o le polo: O moli malolo e eseese i luga, o le fausiaina o le aʻafiaga o le eliplay

Poloketi vaega 73305RUB.
O le pulega o le tusitala 13500rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 397440.
Fale mea (fola, puipui, faʻataʻotoʻo - matutu fefiloi, plassport 110200RRUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu moe potu fale, carridor Fale laupapa laupapa. 34.1m2 1323. 45 114.
Faleuila, faletaele Comee Prcelain Masini 4.7m2. 899.5 4228.
Malologa Ceramic tile (spain) 23.8m2 - 26 989.
Puipui
Umukuka Tile Kerama Marazzi. 20m2 864. 17 280.
Faleuila, faletaele Coem Tile 30.5m2 624. 19 032.
Malologa Teuteuga Coating Olaios. 40l 337. 13 480.
Taua
Faleuila, faletaele Faapipiiina carere noir 4.7m2. 998. 4691.
Malologa Valiina i / d okios 25l. 152. 3800.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa Oti 1 PC. - 27 400.
Potumoe, chotrobe Sliding faitotoa (Rusia) 8m2 - 40,000
Malologa Swing (Lusia) 4 mea. - 21,700
Faiva
Faletaele, faleuila Taele iso. 1 PC. - 13 743.
Magoto, faleuila 2 pcs. - 12 560.
Taele ulu, fefiloi - manava seti - 14 175.
O le Heatted Theew Rail Somemec. 1 PC. - 3990.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, BCC SCITCHS 25 PCs. - 9180.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa: taofia, lala, chandelier - uamea lux, fausia 46 pc. - 91 530.
Meafale, Insissi i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Anamua, Workrobe Faasao, faʻata i le faʻavaʻa 2 pcs. - 19 170.
Kapeneta, vaega- aldo - - 75 600.
Umukuka Umukuka Amatti. 5 pose M. - 68,000
Laulau, nofoa - Mercantini 5 fasi. - 62 775.
Potu moe potu Sofa, kanesi- abbernshite seti - 108 084.
Laulau kofe (Saina) 1 PC. - 3780.
Tumaʻele, fata, faitotoʻa (Lusia) - - 25 755.
Lisi, nofoa (Lusia) 2 pcs. - 13 825.
Fanau Sofa (Rusia) 1 PC. - 6994.
Kapeneta meafale "mumta" seti - 36 400.
Taaloga Pa (Lusia) seti - 14 120.
Atoa 803395.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Talu ai o le sofa vaega ua suia i le potumoe i po uma, o se telefoni kofe laulau i luga o uili e manaomia
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
I le auala tele i le taʻele o le fola o le fola, o le pstachio lanu o le arc faia o le tioata moka
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
O lenei potu e sili atu ona talafeagai mo le tamaititi. Faʻaluaina i le nofoaga 13m2 o le a tapunia
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
O loʻo faapipiiina le faʻata i le puipui i le tutusa o le tele o le tino, lea na laina i le umukuka "afu". I luga o le laulau o loʻo i ai se fata mo le vaitau o fuafuaga aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

MUAMUA MUAMUA

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fausiaina o se mini-kapeneta i totonu o le potu malolo
  • Nofoaga Faatulagaina
  • Faalauteleina o nofoaga e nofo ai
  • Faʻaititia le ala i le va o le potu malolo ma le umukuka i le aofaʻi o le amataga fou i le sili atu

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Tapuni Paaga
  • Fausiaina o se Tatala i se paoa o loʻo manaʻomia ai le faʻamalosia o le fausiaina ma le felagolagomaʻi
  • Leai ni nofoaga mo le teuina i totonu o le potumoe
  • Le faʻaaogaina le faʻaaogaina o le vaega o ni potu (mo se faʻataʻitaʻiga, lua avanoa ma lua laulau i le umukuka i ai.p.)

Filifiliga mo se talavou e aunoa ma fanau. I le faʻaopopo atu i le masani ai o fale, o le potu malolo o le umukuka, potu malolo ma potu moe - i lenei tulaga ua suia e iloga ai se nofoaga mo se tamaʻi nofoaga.

E afaina le toe faaleleia o auala. O tusitala o le poloketi e ofo atu e faʻafesoʻotaʻi le umukuka ma le potu malolo e ala i le tatalaina, faʻaititia le auala i le va o nei nofoaga. I se faʻaopopoga, o le tatalaina fou na fuafuaina e faamamafaina ai le vaega o le potu malolo i ni vaega se lua: o le faʻafiafiaga vaega ma le ofisa o le kapeneta).

Vaega E valavala ma le faʻagaioiga o le 'ai i le faitotoʻa. Auā o loʻo tuʻuina atu fafo i fafo o fafo, o se vaipuna vavae, e aoga, e aoga, ae faaitiitia o le auala savali. Ua valaʻau le fola e fusifusia moli lanu efuefu laupepa, ma ua valiina pa puipui i lanu meamata laʻau.

Malologa nofoaga I le potu malolo Faʻailoa le duo o le tulimanu faʻamalosi o le lamolemole lelei ma le TV i luga o le tino. O lenei Kapeneta ma Lua O faʻamalama e lua faʻamalama o loʻo mafuta i luga o le laumua o luga o le paka, ma le sofa e toe foʻi i le faʻamalama. Ma le fuafuaga o se fuafuaga e mafai ona matamata i TV mai le umukuka, ma i le aoauli, o nofo i luga o le Sofa, faitau ma le malamalama masani. O le minus o le malamalama lea o faamalama o le a pa'ū i luga o le pupuni ma le TV o le a vaʻai i le masaga faʻailoilo. O le potu malolo ua foia i le tuʻufaʻatasia o ni matata eseese o le sandy-bige (SOREFA Uphonsters, Maplem Sourge, Meatama, Faʻapipiʻiina) ma le Malamalama Green (Pluspaper).

I totonu o le ofisa, na alu ese mai le potu malolo, o le kesi e teu fale, ma malutaga ua tuu. Mo lenei sone, pei o le fale atoa, o loʻo ofoina atu meafale ua tuʻuina atu i le moli uila ma le malamalama maple.

I le umukuka E lua laulau e maua i le taimi e tasi: o se laulau mo fale i le faamalama ma 'ai, i le faitotoa i le potu malolo. Faletaele Tuufaatasi ma se faleuila, na mafai ai ona e fetaui iinei se tulimanu taele. O fola o loʻo ufiufi i le lanumoana paʻepaʻe, ma o le pa e paʻepaʻe ma se samasama-moli mamanu.

Mo potumoe O le faʻalua o le moega, o le fatafata o papa, o le faʻata ma le fata mo le cosmetics, palu, o le fola ma le i totonu o le fola o laʻau o loʻo ofoina. Nai lo le fale puipui, o le fola maulalo i luga o uili o loʻo faʻaaogaina. E masani ona amata le teuina o moega ma ofu o le a alu i le potu manaia, e tatau ona e ui ai i le auala ma le ala savali.

Poloketi vaega 67500RRUB.
O le pulega o le tusitala 10800rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 387450RUB.
Afifi mea (fola, puipui, faʻataʻoto - matutu fefiloi, susuga; vaega - paso i lalo - paso) 118900RRUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Mo le iunite Lautele
Fola
Taofia Hall, Kitchen, Logginia, Carridor Folasia careware caesar 13m2 - 8775.
Potu o le umukuka Vave-laasaga lamepa 6m2 410. 2460.
Faletaele Ceramic tile viva. 4.7m2. 631.9 2970.
Potumoe Rio kapeta (balta) 13m2 918. 11 934.
Malologa Haro karqut laupapa 25m2. 1485. 37 125.
Puipui
"Talosaga" umukuka Adatic masani. 1,4m2 1883. 2636.
Faletaele Tile Viva, Motapacle Tulaga 12,4m2 - 19 910.
Potu malolo O le a o le ark wicander. 6,05m2 698. 4223.
Potumoe Vinyl wallpaper (Farani) 5 taavale 540. 2700.
Malologa Vali v / d taikutula 20l 162. 3240.
Taua
Faletaele Faaaliina sifiu sima. 5m2 1120. 5600.
Malologa Vali v / d taikutula 18l 162. 2916.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Swing, Sliding Union Port 6 PCs. - 959.
Faiva
Faletaele Faleuila i totonu. 1 PC. - 5677.
O le tulimanu taele jamaica (kolpa) 1 PC. - 16 677.
Magoto, masani a joa 1 PC. - 19 367.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, switches (Turkey) 36 pcs. - 11 034.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa (Siamani, Italia) 31 PCs. - 56 808.
Meafale, Insissi i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Anamua, Workrobe Kapeneta, vaega- roolder- roler - - 62 100.
Umukuka-nofo Umukuka novar. 5 pose M. - 83 430.
Laulau, nofoa 4 mea. - 30 240.
Countertp, tu, nofoa - IKa seti - 8070.
Potu malolo Sofa Niu Ioka (CamelGroup) 1 PC. - 50 034.
Sheelves, kofe laulau, kapeneta, shopecases, fata, laulau, nofoa (Rusia, taiwan) - - 51 083.
Potumoe Tamoe Dolce Vita. 1 PC. - 30 666.
Dresser, custortpop, faʻata (Lursia) - o le okaina seti - 22 060.
Le mea atoa Pupuni, moe-le-poloaiga) - - 33 750.
Atoa 6811194.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Muamua scrapping, faʻasaʻo i luga o mea teuteu o loʻo suia ai le ogatotonu o le chandelier plawelier aʻo leʻi toe faʻafouina
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

Miti galue galue

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faateleina le vaega o le umukuka
  • Faigofie masini
  • Faletaele o le fola e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi ai se bidtt
  • Fausiaina o se Spacious ma Mobile System o Racks
  • Faʻatulagaina o se fale faigaluega masani i luga o le puipui atoa ma se faʻamalama

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faalauteleina o le faletaele i le tupe alu o le auala, manaʻomia ma le faʻaopopoina o le suavai
  • Le masini o le tatalaina i le paoa puipui
  • Na pau le potu ua avea
  • Le lava le potu moe

Talaaga o tagata o lenei fale mautotogi tasi, o se ulugalii talavou, maoae galuega. Fatufatu e mafai ona tumau i le uati. O le fale mautotogi i lenei mataupu e le gata o se nofoaga, ae faʻapea foi ma se ofisa o le fale. Ole mea lea, o le poloketi e maua ai se tuʻutuʻuga i le potu nofomau (i le faʻamalama) a le Kapeneta, lea e talafeagai e galue ai i le tasi faʻatasi i ai. I le eria e tusa o le 1/3 o le potu. O le vaega o totoe o le avanoa e tuuina atu i le potumoe. O le iloga o loʻo faia e ala i le faʻaititia o lona uiga, o le sone sone faʻasoa mai le tusi tusi.

O se tuʻufaʻatasiga o le fausiaina o se tofo masani, aemaise le lanu enaena enaena o le laupapa kalama, o loʻo iai i potu uma, seʻi vagana potu uma. O le vene o le kerry ua laina i meafale meafale ma faʻamatalaga taʻitasi: INGLINDES, CLIBID CHMP i totonu o le potu malolo, faʻavaʻa faʻavaʻa. I luga o le fola i le potu malolo o le ai ai o se tamai laupapa o le tele oak, i le potu atoa o le potu - o se tulaga o le malamalama-bigee procevin. E valaaulia pa e faia ai ai atili vave. Aitema o mea faʻapipiʻi (o latou aofaʻi o le moega ma le poutu i le alatele) ia i ai le malu tele lanumeamata oneone lanu.

I le Hall Ua lava le avanoa mo le urorobe loloto le 60cm. O le faitotoʻa o faitotoʻa e tutusa le mamanu e pei o faitotoʻa o faitotoʻa na faia i le magete tioata i le va o le alatele ma le potu malolo: O se faʻavasegaina o le laupapa pogisa.

Faletaele Tuufaatasi ma le faleuila ma e auai foi 0.7m2 sa avea ma folau, agai atu i le umukuka. O le faitotoʻa i le faletaele toso 20cm. O lenei ua lava se avanoa mo le tele o le taele, kuka, fufulu fufulu ma faleuila. Plumping o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi faiga. O le vaifofo lanu ua fausia i luga o le eseesega o le kiona-paʻepaʻe glassy fafie ma lanu efuefu enaena mastic.

O le faʻaʻaisa o le carridor manaʻomia le masini o le tatalaina i totonu o le paoa i le va o le potu malolo ma le umukuka, o lea o le vaeluaina i le va Potu o le umukuka Ma le faletaele e tatau ona agai atu i le mulimuli 67cm. O le iʻuga na fausia e se tamaʻi manuʻaga o se lua-faitotoʻa-faitotoʻa, o se masini fufulu ma o se ulcrowave umu e faigofie ona faʻapipiʻi. O le umukuka o loʻo ave le puipui e faʻafeagai ai le faitotoʻa i le umukuka. O le faʻaaogaina ma le Ergonomic faʻatulagaina o mea faigaluega ma meaafale e mafai ai ona e faʻaogaina le nofoaga mo se lapotopoto laulau 'ai.

Insofar pei potu malolo I le taimi e tasi e taʻalo ai le matafaioi a le potumoe, o le paʻepaʻe moe foliga mai iinei. I le isi itu, ua faʻatuina e faʻatonuina se luʻi mo TV, leo ma mea pupuʻu. E faʻamoemoe e faʻatino i se tasi sitaili ma se tusi poʻo se tusi o le kapeneta.

Nofoaga mo le moe O loʻo faʻamamafaina lelei ma se ata e tutusa ma baldakhin. O le laʻau manaia lenei mai le MDF papatusi o loʻo faʻapipiʻi ma Veneer Cherry, faʻapea foʻi ma pupuni alu ese i le faitaaga.

Mataupu autu I le ofisa o le Ofisa - O le laulau tele mai le puipui i le puipui ma le le mautonu-o le vaeluaina, e aofia ai ituaiga eseese ma pusa.

E mafai ona faʻapipiʻi fata i mea ese i isi tulaga maualuluga - o le iʻuga o le polokalama atoa i le fetuutuunai faʻaaoga faʻapitoa manaʻoga. O le ata o le fata e lelei ma le mea moni e mafai ona faʻateleina o tusi ma faʻamaumauga faʻaputuputu. I luga o le faʻamalama, na faʻailoa e le sui filifilia e faʻapipiʻi ni tauaso.

Poloketi vaega 54000rrub.
O le pulega o le tusitala 12150 olo.
Fausiaina ma Faauma Galuega 265100rub.
Afifi mea (fola, puipui, faʻataʻoto - matutu fefiloi, mamago; vaega - paso laupapa) 79200RUB.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu potu, kapeneta Cistqut laupapa (Oak) Boen 19,6m2 1620. 31 752.
Faletaele Ceramica Bardelli Tile 2,2m2 1455. 3201.
Motalic Biszaza. 3,2m2 1728. 5530.
Malologa Apridici popcelain maa 20.3M2. 1458. 29 597.
Puipui
Faletaele Ceramica Bardelli Tile 21m2. 1455. 3055.
Motalic Biszaza. 4.7m2. 1728. 8122.
"Talosaga" umukuka Ceramic tile marazzi. 2,1m2 945. 1985.
Malologa Valiina i / d okios 20l 152. 3040.
Taua
Potu moe potu Papatusi mdf. 8,6m2 370. 3182.
Malologa Valiina i / d okios 18l 152. 2736.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Sliding Doic mamanu, Swing BerTolotto Port 3 PCs. - 68 484.
Faiva
Faletaele Faleuila, Bidit, magoto, taele - masani masani 4 mea. - 48 600.
Garait faʻapipiʻi faiga 2 pcs. 7155. 14 310.
Dernsterscert fefiloi seti - 23 652.
Vevela solo solo 1 PC. - 5360.
Le mea atoa Softkes, switche- harten 30 PCs. - 23 625.
Malamalama
Le mea atoa Trubel lamepa, OMC 18 PCs. - 54 675.
Meafale, Insissi i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Vaega PUF (Rusia) 1 PC. 3766. 3766.
Anamua, Workrobe Workroe, o le aufaipese a uarota (Lusia) seti - 49 280.
Umukuka-nofo Umukuka "stymed umukuka" 5.2. M. - 83 390.
Countertp (laminate) 3 pog. M. 6912. 20 736.
Laulau, charti - bolthepis casa 5 fasi. - 45 461.
Mea faigaluega a le aiga. - - 171 720.
Potu moe potu Sofa Transformer "" meafale fale gaosi Mati 8 "" 1 PC. 56 700. 56 700.
Laulau kofe (Italia) 1 PC. 11 390. 11 390.
Shelves, uʻamea fata, coudtertpop, moega taʻavale (Rusia) - e okaina; Taitai (Taiwan) - - 105 300.
Atoa 906149.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
O le potu malolo na amata ona le lautele ona o le maualalo numera o meaafale - e mafai ona teuina mea uma i le potu laei.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
O sea ata o le chrome-plated racks ma MDF papatusi faʻapipiʻi ma Veneer Cherry mafai ona faia e okaina i le Joneyry Beachoth mo

37 200-12.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
I le mamafa o le gwl, o lamepa po o le ao pope ua fausia. Faʻaopopoina matte Grey Glass Platones Desect Malamalama Fuafuaga e toe faʻafou
Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale

Masani i le agaga o Wrigh

Malosiaga o le Poloketi:

  • Le maualalo voluma o galuega fausiaina
  • Taaloga moega
  • Tuueseeseina o le potu mo tagata lautele ma tumaʻoti
  • Mini-kapeneta
  • Faateleina nofoaga nofomau i le 3,6m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le lava nofoaga e teu ai mea
  • Vaivai kapeneta i totonu
  • Faaitiitia le Alatele

O lenei tasi-potu potu potu ua fuafuaina mo se ulugalii talavou. O tagata fou e manaʻomia mo fonotaga ma uo, galuega ma faʻafiafiaga, e naʻo le pau le mea na nonofo ai, e manaʻomia le tuʻuina o se potumoe, o se potu malolo ma se nofoaga faigaluega. O le galuega lena o le maualuga. O le poloketi mea moni na mafai ona foia.

O le faʻaalia o le mamanu e ausia ona o le feteʻenaʻi o le malamalama o talaaga (puipui, itupa ma le faʻafanua enaena, laupapa lanu laupapa o le gaʻo tioata). I totonu o totonu, laina sao ma laina o le laina e manumalo ai. I se tulaga lautele, o le filifiliga e pei o le galuega a le Ofisa o le American Archivect Frayd Wlot - o se tipimiti iloga.

Ina ia faʻateleina le avanoa i le potu na auai i le tagata faʻatau. O le Zoming o le avanoa o loʻo faia ma le fesoasoani a se vaega o le tau o se vaega o le vaega (e vavaeeseina ai le ofisa) ma vaega i se tioata tioata, e vavaeʻese ai le moe i le faamalama. O lenei togafiti e le solia ai le paia o le potu o le potu. O le ata o le ata o le ata o se stylized floral floray teuteu ma lau ma avorns.

I le potumoe I le faʻaopopoina o le moega ma le puipui puipui ma le pulupulu i ona luma, o se kapoti vaʻalele. Mo ai, o se se-Nicomenm ua faamalieina. E matua talafeagai lava le mea e le o le moe o le a vaʻaia mai ai le potu malolo ma i le taimi lava e tasi o le ao ao mafai ona ulufale i tulimanu uma o le potu.

I le potu malolo O se nofoaga faafiafiaga na faia i luma o le TV ma le lua laiti sili atu sofa o le lamolemole o fafo ma se laulau kofe.

O le mea e faʻamalieina ai le taʻavale i le ofisa-ofisa. O lona tulaga uma o se laulau ma se nofoa ma se tusi tusi i le totonugalemu ma mat sliding faitotoa. O puipui o loʻo ufiufi i le teuteuina o le pale sipela lanumeamata, i luga o le semi-tele o le laupapa laupapa na faia o lefulefu.

A o le malamalama, o le faʻaʻeleloʻaga o ipu mai le gagana mati o loʻo ofo atu mo le potu malolo ma le kapeneta i se vaega laupapa, ma mo le moega o le laupapa. O isi na maua ai le malosi o le moli.

I le Hall O le spacious spacibe ua faapipiiina i le maualuga o le potu. I le auala I Nichhe, o mea e lua e sili ona manaʻomia o loʻo iai: faʻata ma se faʻasee. O le fola e aofia ai iinei o loʻo tuʻufaʻatasia: O le taʻele lea o le tale i lalo o le falemaʻi ma le laupapa mai se faʻasologa o le ash (i le ulufale atu i le potu malolo). O le taualuga i le alatele ma le auala e tatau ona sui ai le 10cm mo moli moli.

Faitogafa faletaele O le a tuʻuina atu i le 15 CM, ina ia o le SIldBobe o le a faʻamalieina ma le manuia le itu tauagavale o le ulufale. O le masini fufulu, landry ato ma mea taua o malutaga o loʻo nana i tua atu o ona mata manifinifi.

Faleuila I le faleuila Tui i luga o le faapipiiina o le faapipiiina o speed system. O loʻo i luga o le kapeneta ma faitotoʻa na faia i le master tioata.

I totonu Faletaele Ma o le faleuila e faaauupegaina i le faʻapolopolo i totonu o le fausia-i le halogn luminare. O puipui ma fola i totonu o le faletaele o loʻo ufiufi i se compocic pale. I luga o le fola ma puipui faʻaaoga le pastel Tound Tiles: Blue Grey, Caramel ma Saʻo. E malaia ma le susulu o vaega ma se tulaga lautele.

Umukuka Manino vaeluaina i le faigaluega ma le 'ai o le nofoaga. O meaafale o loo i luma o loʻo i luga o le puipui i le itu tauagavale o le faitotoʻa. Meafaigaluega i totonu o le umukuka e misgonomically fuafuaina; O le sana o loʻo i le va o le pusaaisa ma le ogaumu, o le nofoaga i lalo o le kapeti o loʻo faʻaaogaina. O le siʻusiʻu o laʻau maualuga i luga o le nofoaga faigaluega ua faʻaititia e le 12 cm, ma moli moli o loʻo pupuni i le iʻuga o lea laasaga. O le fola i totonu o lenei vaega o le potu o loʻo ufiufi i le malamalama BigE fusi, ma i se nofoaga e 'ai, o se lanu enaena uliuli, faʻataʻitaʻiina o le laʻau. O sea taʻe a le lumanaʻi, i le itu e lima, fausia se tulaga paʻia, ma o le isi itu, o laei ma le faʻamaoni. O se faʻamalologa o le moli moli i totonu o papa tioata i luga o le laulau 'ai e tuʻituʻi mai le tulaga, ae o le a aumaia ai se ituaiga i totonu.

O le teuteuga o le suauu o le moli sili ona mama lanu samasama e iloa ai le lagona o le Sunny Italia i le aso.

Poloketi vaega 290255Rab.
O le pulega o le tusitala 10800rub.
Fausiaina ma Faauma Galuega 229700RRUB.
Afifi mea (fola, puipui, pine - matuitui, mamago; vaega - piliki, gkk) 78300 olo.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Mo le iunite Lautele
Fola
Umukuka, loggi Ceramranitie Kerama Marazzi. 7,2m2 511. 3679.
Taofia Hall, Kitchen, Carridor Ceramic tile poronda. 8,6m2 780. 6708.
Faleuila, faletaele Ceramic pale lagona (fap) 4.7m2. 891. 4188.
Malologa Lautele Wirdeck laupapa 25,2m2 1539. 38 783.
Puipui
"Talosaga" umukuka Tile viva craramica. 1,5m2 810. 1215.
Faleuila, faletaele Ceramic pale lagona (fap) 30m2 1080. 32 400.
Malologa Teuteuga o le kamuta 30l 324. 9720.
Taua
Faleuila, faletaele Tuufaatasia sili ona lauiloa fou. 3,5m2 800. 2800.
Malologa Vali v / d caparol 12l 157. 1884.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa "ofutau" 1 PC. - 28 080.
Malologa Swing ma Sliding-Aries 4 mea. - 62 480.
Faiva
Faletaele, faleuila Acrylic taele, faleuila 2 pcs. - 27 723.
Fufulu fufulu (kerarag) 1 PC. - 13 315.
O le Heatting Towel Rail Arboninia 1 PC. - 18 090.
Taele ulu o fefiloi seti - 14 310.
Tao le taʻele faitotoʻa seti - 11 340.
Garait faʻapipiʻi faiga 1 PC. - 9684.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Orletts, switches - gira 30 PCs. - 11 070.
Malamalama
Le mea atoa IKE o lamepa 26 PCs. - 34 508.
Meafale, Insissi i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Fale moe, potumoe Komander Workrobes - - 36 020.
Ala karitoti Fagaga, faʻata (Lusia) 2 pcs. - 7420.
Potu o le umukuka Laulau, nofoa "viista" 5 fasi. - 26 999.
Umukuka vega vaega. 3.1 pog. M. - 34 736.
Potu malolo Purther sofas 2 pcs. - 25 920.
TV Kapeneta, fata - fua seti - 33 100.
Laulau kofe (Lusia) 1 PC. - 8100.
Sound Glass, laupapa laupapa 1.1m2. - 22 680.
Countertp, chotrobe, malu seti - 36 450.
Potumoe Fa moega o le Bliz. 1 PC. - 35 100.
Puff, faʻata (Lursia) 2 pcs. - 8020.
Atoa 606522.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lima le lima poloketi o fale mautotogi i le sp-46s fale fale 13369_35

Architect: Natatalia Shmelev

Designer: Tatyana Barluli

SPOOPITO CDPHICS: Alexander Shurkurk

Tagata mamanu: Oxana fagafao

Designer: raiasa malyarenko

Architect: Elena Elovik

Designer: VidIm SpIchheskov

Matamata i luga

Faitau atili