Tausitusi o mea

Anonim

Vaʻaiga lautele lava o meaafale Maketi mo Aufaigaluega: O ituaiga o fata ma glashed kapeneta faʻaaoga mea. Mataupu Faavae o le Pueina o faatosinaga i fataetania.

Tausitusi o mea 13371_1

Tausitusi o mea
O nisi o mea sili ona fiafia iai

Tusi. E talafeagai le teu ia i latou i fata ato, ae le ole ose laʻititi e fetaui ma taugata tele e fufulu ai i faitotoʻa.

Aoina o le tala ("dyatkovo")

Tausitusi o mea

Tausitusi o mea
Tusiata fale

V. Scardana

Ata k. dubovets

Tausitusi o mea

Tausitusi o mea
O vaega o loʻo faʻapipiʻi ma le saogalemu i fana i le fola ma le taualuga

(Mr. Dortors)

Tausitusi o mea
Odatalia.
Tausitusi o mea
O le mamanu e mafai ai ona e faʻapipiʻi le rack "LacC" (IKA) e pei o le siʻomaga ma le faʻaupuga, ma mo ni uili sili atu, ma faʻapipiʻi uili i ai

Tausitusi o mea

Tausitusi o mea

Tausitusi o mea
Paolo Marchetti.

Plate Tamburato:

A-sacquated ata o le cocquarvent coating;

B-core tumu i le "honeykom" mai Celkulose;

I totonu o le faavaa faia o le faasologa o fafie

Tausitusi o mea
Vaitafe o loʻo faʻaalia o le faʻaalia mataupu ma fata ma le tioata elemene

(Asctor Whil)

Tausitusi o mea

Tausitusi o mea
Meafale mai le Modular elemene ("Dyatkovo")

Tausitusi o mea

Tausitusi o mea
Kapoti

Lima na faia o le wolnut Array (Inert)

Tausitusi o mea
O le tele o faʻaaliga e sili atu le teuina o le pito i lalo o fata, laʻititi -

I luga

Tausitusi o mea
O nei tusi ma CD e masani ona i ai i lima (Mr. Dortors)
Tausitusi o mea
Pule o le Poloketi

A. Kleschevnikov

Ata e D. Minkin

I luga o fata - o se nofoaga meataalo o le meataalo kamupani

Sa i ai sau mea e ao ai? Masalo e faigata le maua o se tagata o le a sosola ese mai lenei vasega fiafia. Mo ni nai aoina, o loʻo lava lea o le paga o pulumu lea poʻo le tasi pe lua pusa. Ae o le toʻatele o le aoina o faʻaaliga e manaʻomia ni meaafale faʻapitoa ma lanu matala matala. Lelei i lenei mataupu o fata ma faleoloa faamalama. E uiga ia i latou ma talanoa.

Tatala avanoa

Tausitusi o mea
Paolo Marchetti pe a fai e le mafai ona fefefe mea e mafai ona fefefe i le pefu ma ua mamanuina e pei o le lima, o loo i ai i luga o fata matala. O nei togafiti e mafai ai ona e faʻavasega se numera tele o faʻaaliga o faʻaaliga i luga o le mataupu ma i soʻo se taimi e iloa tonu ai le mea na teuina ai le fata. O le fata e mafai ona nofoia le puipui i le taimi atoa o le potu poʻo ogalaau i lalo o le faasitepu, e faliu le faitotoʻa pito i luma poʻo le tauagafau i lalo o le faʻamalama pe i le tulimanu. I tua atu i le faʻatulagaina o galuega, e mafai ai ona faia le teteʻa, o lona uiga, avanoa Zoancate. I lenei tulaga, ua faapipiiina le fata e le i le puipui, ae o le potu. I se faʻaopopoga, o fale e faʻatupe ai mea na tuʻufaʻatasia i uili ua matua lauiloa. O ia fausaga e masani ona maualuga ma faigofie ona femino. Ua ofoina atu ia DLCE VITA (Lusia), IKA (Suetena) ma le tele o isi kamupani.

Alofa po o le naunau ?.

Tausitusi o mea

Mo ni mea faʻaputuputu, o se tuʻinanau lea, mo se isi naunautaʻiuau uma, e faʻamalosia le avea ma mea faʻapitoa i totonu o le nofoaga suesue. E mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina, 32sffes, soaps, notapeta, lanumeamata lanumeamata, togi, togitogia ua maua Faamalo, faitioga, tulaga e le faatalie, ona manatu le malie, lapisi i luga o le faamalama, miti, faʻamaumauga, ae leai se mea e fai i meaafale.

Tausitusi o mea
O se tasi o filifiliga filifiliga "matrix" ("Elikaor") O nisi tagata gaosi (IKEA, mo se faʻataʻitaʻiga o loʻo vaʻai i le puipui pe faʻapipiʻi i luga o le puipui . O se faʻapitoa ituaiga o suiga faʻaliliu suiga e ofoina atu se vaega o kamupani "Elikar" (Lusia). O le aoina lenei o le vaega o le "Matrix", e mafai ona aofia ai ma fata o le ono lapopoa ma fesoʻotaʻi o latou metallic tubes filifiliga o le fa o le fa Hellves faʻalagolago i le manaʻo o le tagata faʻatau faia mai le laugatasi chipport (chippobboard), tioata, uʻamea. O le ubes ua uma ona auai i le tasi i le isi e le ituaiga "bol-but-nati", ma le fata e saogalemu ma le saogalemu i le va oi latou. O se fautaga faapena i so o se taimi e mafai ona suia - e tele maualuga, i le taualuga, po o le maualalo o itu faigata o le potu.

Tausitusi o mea
Le tusitala o le poloketi

A. Tulkov

Ata M. Stedanova

O lenei malu o loʻo faʻamaufaʻailoga le umukuka mai le potu malolo. E le mafai ona mafaufau le fata o le masani ai o le haclands, pe logonoa, ae mafai ona i ai ni auvae. Malutaga o loʻo faʻapipiʻiina i le mautu vaega poʻo itupa o loʻo tulaʻi. I le tulaga lona lua, o le fausaga e iloga i le lautele o le tatalaina, e matua tele naua mea e tele, aemaise lava pe a fai o fata e tioata? I le maualuga o fata e mafai ona fetuʻunaʻi e faʻaaoga ai paneford plals. O le loloto o le malu o fata e masani lava e le sili atu nai lo le 35cm, o le umi, a leai, a leai se isi mea o le a manaʻomia se fesoasoani faaopoopo.

O le ata ma le maualuga e oʻo i le 210cm ma le loloto o le le itiiti ifo o le 30 cm, ma le puipui pito i tua, pei o se tulafono, lava e tatau ma e le manaʻomia se faʻailoga faʻapitoa. Maualuga ma le tele o le fausiaina e sili atu ona mautu. E faʻapipiʻiina e le vai (i le va o le fola ma le taualuga), pe faʻapipiʻi i le fola ma le puipui. O lea, i le tele o Mr. Faitotoʻa (Lusia) E i ai ni racks o le LOFO polokalama ma alminineum startical racks, o loʻo fuafuaina e faʻasusu le fusi i le fola, faʻataua poʻo le puipui. Lea e mafai ai ona e puipuia le mamanu i le tulaga manao. Na o le taua le manatuaina o le ogatotonu o vaega mai le digwall e le o fuafuaina mo tele avega, ma e sili atu latou te le faʻaaogaina e pei o le vaalele faʻapipiʻi.

Tausitusi o mea
Afifi poʻo le lacquaner faʻamaeʻaina (solo) i totonu o le gaosia o fata e faʻaaogaina tele o le laupapa laupapa, tioata (uamea laupapa, uamea. Le masani ona faʻaaogaina se laʻau vaega. E tusa ma le 30 tausaga talu ai na i ai se ituaiga papatusi fou mo le gaosiga o kapeneta maina, e aofia ai racks - Tambura. O lenei mea na faia e le Italia Masters, ma i le taimi muamua na faʻaaogaina naʻo na o ni tamaʻi oloa. Naʻo le taimi na o le Tameburato o loʻo siakiina le taimi, na amata ona faʻaaogaina le sili ona lauiloa kamupani (telefoni, molteni, polesi, faʻafanua, Italia, Italia). O Tamburato o se kulupu ma le mafiafia o le 3.6-5 cm, o le faavasega o le faʻasologa o laʻau faʻatasi, ma le autu e tumu i le sili ona lelei countfomces. O le 'au o loʻo vaʻavaʻaia ma le MDF, ata tifaga ma ua ufitia i valevale, lea e mafai ai ona ola le ogaumu, Aprane ma auga o Activic Acad, Amio Bord O le tamboraototo o loʻo avea ma tolu taimi faigofie ma faʻalua i le vave e pei o se talafatu o le togalaʻau. Le tutusa 1m2 o lenei mea (le talitonuina e tumau ma le maualuga-lelei mea faigaluega) o le sili atu o se mea e masani ai i le 100 kilomita. O le le aoga o le suavai ma vevela, ma o lona tuufaatasia tetee i le 2.5 taimi sili atu lona maualuga atu nai lo le vaega o le DSE atoa. E taua tele Jomeda mo le teuina o tusi.

Tausitusi o mea
Paolo Marchetti.

O nei fata e fai ai i le aisa-back-papatusi e aofia ai ni laʻau paʻia ma le okeni o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o tekesi faʻapitoa i totonu o le aisa. I se vaega o le vaega o loʻo faʻapipiʻiina ma isi pa o mea e sili ona manino o mea gaosi ma laʻau masani (maple, ok, o sita, pros, est, i le filifiliga o le tagata faʻatau). Faia mai i le faʻatulagaina o faʻapipiʻi ma fata. Ua atili ai ona faʻaleleia le aafiaga o le 'ai o le' ai i luga ole vailaʻau ole IceWood pe a faʻailoa mai oloa mai ia. O le gaosi oloa e maua ai le aisa o le aisa-tausaga-tausaga.

E mafai ona e faʻatauina se fata i le pepa atoa ("Istramebel", IKA, etc.). Ae ia amanaia manaoga uma o tagata faʻatau, tele kamupani o loʻo gaosia le ituaiga meafale e oka ai. O lenei tautua e ofoina atu e Mr. Faitotoʻa (Lusia), Schmalenbach (Siamani), Paolo Marchetti IDr. E i ai le isi filifiliga e tuʻufaʻatasia ai se tuʻufaʻatasiga o le tele o modules. O le fomaʻi lenei o le dolce vita, dyathado fefaatauaiga, odatalia meaafale popolega "katyha" (Rusia), NEEVA)

E te fiafia ia te oe?

Tausitusi o mea
Tusiata fale

M. Stedanova

Ata V. Neftudo

O faʻamatalaga uma o le aoina o le a faʻamalamalamaina le pito i tua. O se sao faʻapitoa i le faleoloa Windows ua tuuina atu i le pito i tua. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻatulaga ni aoga, faamamafa le fesoasoani ma le tele o le fesoasoani ma se isi faʻaaliga, fausiaina i totonu o le ata ma faataamilo i ai o se siosiomaga faʻapitoa. Mo nei faʻamoemoe, e maualalo le malosi o lamepa ma taʻitaʻi ia faʻaaogaina, lea e le i faʻalogo ai. A faʻapea e manino le fata ma e iai ni mea i luga o tioata poʻo tioata ia latou, e mafai ai ona faʻaalia lelei i latou mai lalo ifo o le faʻasologa o le tioata ma ona lanu). O le taulai atu i le vali o popcelain ipu, e masani ona ufitia i luga pe mai itu. Ma i luga o se mea taua tele - o le mitamifale o le aoina o le mea taua. Afai e manaʻomia le malamalama, o le malamalama matape o loʻo i ai i autafa o le tino. Ae o le pito i tua e taua e le soona fai. Tele otepue i se vaega lautele 'aua le manaʻomia ai le malamalama, i se alavai ala i tioata tioata, pei o se tulafono, ua lava le lava.

Tausitusi o mea
O le fata o le rack i le talosaga a le tagata faʻatau e mafai ona faʻasaʻoina i le faitotoʻa poʻo le faʻamalama matala

(DO Mr. DORDS) O le tau o le olo faʻalagolago i lona tulaga, mea e fai ai, faʻapea foi ma o latou tulaga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Palealo Marchetti, o le 195.6cm faʻataʻitaʻiga, o le umi o le 972 cmth o le 33.6 cm, ma se ata i tua ) o le a tau le tagata faʻatau i le 555. I Mr. Dorss Rack 92.5 cm umi, 235.2 cm ma le loloto o le 35cm, ma le fitu o fata mai le tele o mea e tau $ 431 (Potu 38). Ma afai o le tioata malupuipuia faʻapipiʻi i le lua alminutum fata, o le fausiaina o le lava gaosi oloa o le tau o le $ 257 (LOFO polokalama). I IKA, o le fata o le "tunum" faasologa (2119732Cm) mai le CING COUSSIF e aofia ai i ni suiga manino e na o le 175.

Malo o Suppine Malo

Tausitusi o mea
O le auala tele o le auala ma le anotusi o loʻo taofia, teuteuina i le filo (Panamar). O mea aulelei o loʻo tatou manaʻo e puipuia ai le pefu o loʻo matou puipuia ai le pefu. i tamaʻi kapeneta ma faitotoʻa faitotoʻa-pupula. E matua taua tele kopi o le 'au o loʻo aoina e manaʻomia le loka i luga o le ki (lea ua saunia mo tagata gaosi). Tulouna faʻatasi ma le laulau, Tala ma le CAby e tele lava o se vaega o le 'eseʻese o vaega. Ua manatu e tatau ona i ai sau le tasi aoina o ipu matagofie. Astor Moderali, Giorgio PIDTO, Paolo Marchetti, Italia (Italia Panva, Panama (Meroker Streat Faitotoa, astron, Atlantic-St (Lusia) ma le tele o isi.

Tausitusi o mea
E oʻo lava i tamaʻi manu felelei, chestnuts ma le mago o fugalaʻau e mafai ona avea ma se ituaiga o aoina, pe a fai o loʻo tuʻuina atu i se faʻaaliga (IKA) .D. Ae a o lo o tu Gapupa, nei i luga o puipui (ala, alu ese mai le susulu o le la, ina ia le o seleseleina mea na tutupu ia i latou. Ae o loʻo i ai uma o loʻo faʻapipiʻiina, ma Mobile Modes (i luga o uili), ma o i latou o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le auala manino o le laulau kofe, pei o le "bilba). O le pusa-shopcase i lenei mataupu ua vaevaeina ma ni vaega i luga o sikuea tutusa, o loʻo mafai ona tuʻu ai ni mea muamua (e aofia ai atigi, felelei i totonu o le kofe.

E masani lava i le fale, e le faʻaaogaina le auala, manino mai i itu uma e fa (i le faʻatusatusaina i le faleoloa faʻamalama). O le Opaque mataupu o loʻo faia o fafie laupapa, mdf, chipport poʻo uʻamea. O mea uma e faʻaalia e tatau ona faia i luga o le tele o tioata. Shelves manumalo le tioata po o le laupapa.

Tausitusi o mea
Aitema tuu i totonu o le faleoloa faamalama glazed mai itu uma e fa o le malosi e mafai ona malamalama

(Vlker mamanu) pei o hacks, e mafai ona faʻaaoga e le ata, e mafai ona faʻaaoga le ote ua faʻaaogaina pe o le tagata gaosi oloa e se poloketi. Faʻataʻitaʻiga o kamupani sisifo, faʻataʻitaʻi, lafo mai bronze (aoina alexandra), poʻo le galu-pei o le paʻu o loʻo faʻatusatusaina ). O le tau o le alavai mai le Oktava modular faasologa mai le "Dyatkovo" ma le umi o le 42cm, 195cm maualuga ma le stud of MDF ma GUCALDS CHODS. O se tasi faʻatusatusaga ma le tasi moli tau 6470 rubles. O le faʻapipiʻi "Atlantic-St" kapeneta na faia o tioata, faia i le maopoopo, o le a tau o le 100-1000 pe sili atu.

O le tulaga e faamalosia

Tausitusi o mea

Tausitusi o mea

O mea laiti laiti e sili atu e tuu i luga o le pito i luga, tatala maimoa, ma tele-i lalo ifo, o le paleni ua faasao. O le mea sili ona lelei o loʻo i luga o le maualuga o mata ma teisi i luga, i le maualuga o le lanu ua maeʻa. Peitaʻi, e mafai ona e vaʻavaʻai i lagona o loʻo faʻaalia i fatafai o fata i fata e le na o le tulaʻi mai foi, ae o loʻo nonofo ai foi. O le mea lea, o nisi tagata o loʻo tuʻufaʻatasia aitema i totonu o le faleoloa poʻo luga o le fata i se auala sili ona latou fiafia i ai, na mafaia ai, sa i ai lava i le nofoa poʻo luga o le nofoa.

Tausitusi o mea
I lenei tamaititi o faʻafetai i le hack system e iai se nofoaga mo tusitusiga uma ma meataʻalo

(Palealorchetti) O le uafu uafu e vaʻaia i faʻafitauli, ae le o lumetonu. O le talaaga, i le taimi nei, e le tatau ona matua mamao lava (ina ia aua neʻi e faʻalavelave mai i le artaps) ma e sili atu le faʻatulafonoina (leai se faʻavae o le "leiloa". O nisi taimi i totonu o le auala faʻaalia poʻo le malu o fata o fata e fatu ai se faʻapitoa manatu-ese. E sili atu le taʻalo foʻi i le geometry, ae aua le faia ni mea e faʻaletonu ai laina.

Matou te faʻamoemoe o le a maeʻa le faitauina o lenei tusitusiga o le a e manaʻo ai pe a e le mauaina se fata fou poʻo le faʻamalama o faleoloa, o le mea sili ai, lanu "faʻaputuputu ma le fiafia ma le agaga.

O faatonu faafetai le kamupani IKA, Mr. Taofia, Paolo Marchetti, potu suesue, "Academy a totonu", "" Meagai HourMousha, Werul, mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili