Tufatufa atu se ulugalii!

Anonim

Vaʻaiga lautele o le ea ea headdififiers: ituaiga mea. O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga mo potu susu ma se vaega o le 30-60 m2.

Tufatufa atu se ulugalii! 13372_1

Tufatufa atu se ulugalii!
O le leona.

O le lemu o le galuega o le ultrasounders faʻafiafiaina latou faʻaaogaina lelei e ono mafai ai ona matauina i na potu e tatau ona matauina.

Tufatufa atu se ulugalii!
Tusiata fale

T. Timpars

Tufuga

M. Shenberg

Ata K. Manko.

Tufatufa atu se ulugalii!
Tufuga

K. Rowluchusk

Ata

E. Ma S. Morganov

Tufatufa atu se ulugalii!
Malie malie ultrasonic

O Ultra 602 (AE) ua fuafuaina mo tamaiti ma o le a pei o le tele o ana tagata e nofo ai. Ua foia o ia i le lanumoana-paepae manava ma manuia o le a ofi i totonu o soʻo se fanau

Tufatufa atu se ulugalii!
Bionire.
Tufatufa atu se ulugalii!
Palasitika

I le tele o faʻataʻitaʻiga o mea leaga, e iai le filifiliga e faʻamalosia ai le ea

Tufatufa atu se ulugalii!
Palasitika

Fausaga

Ea susu

O Boneco 1355 n e le o maua ni faʻamama faʻapitoa, ma le matagofie mamanu o le a faʻatagaina e ofi i totonu o soʻo se potu

Tufatufa atu se ulugalii!
O le Boneco 7135 ultrasonic hyddif hystafifier (Plastson) o le Scient Shipped ma le isu, e mafai ai ona e setiina le itu tonu o le steam jet o le steam jet. Atonu e tatau ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia aloese ai mai se paga o le tui
Tufatufa atu se ulugalii!
Designer decorator

I. Zhuken

Ata V. Neftudo

Tufatufa atu se ulugalii!
Lanu Faaali

Ma auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le faʻagaioiga faiga e faʻafaigofie ai le faʻatonutonuina o le indoor microclite

Tufatufa atu se ulugalii!
Tufuga

A. Vlasov

Ata e D. Minkin

Filifilia o se tina headdififier, e manaʻomia le amanaia le tele o le potu pe, pei o lenei tulaga, o le aofaʻiga atoa o le tele o potu e fesoʻotaʻi i latou

Tufatufa atu se ulugalii!
Palasitika

A manaʻomia, tuʻufaʻatasia le faiga mo le faʻamamaina o le ea ma lona faʻamamāina mai le pefu ma isi vailaau, faʻapea foi ma mea le fiafia o loʻo faʻaaogaina, e pei o, faʻataʻitaʻiga

Air-O-Swiss 2071

Tufatufa atu se ulugalii!
Tusiata fale

M. Slobodskaya

Ata

Z. ryutdinova

O faʻataʻitaʻiga a le aiga o le ea o le ea e iloga e le puʻupuʻu o le mamanu, lea e mafai ai ona e tuuina i latou i soʻo se faigofie, mai le manatu o le 'au o loʻo umia, ma, e faigofie ai, e faigofie ai sui le "faʻaaogaina nofoaga" o masini

O le faamaoniga "o le vai o le ola" na matua lauiloa e iloa o se faʻailoga o le anoanoai o o tatou uso e mo latou lava fale mautotogi.

Masini mo le faʻamamaina o le ea i totonu o nofoaga ua uma ona lauiloa o le tele o afe tausaga. E oʻo lava i Aikupito anamua e fai se foliga manaia o microclite, sa faʻaaoga ai vaʻa ma le faʻamalosiʻau ma le vai na faʻaaoga, lea na tuu ai le seleselega mai Taavas ie. Afai e te faʻatulaga se vaʻa i luga o le ata, o lona uiga o le faʻaola o le suavai o le vai, o nisi faʻateleina o le faʻanoanoa ea le osofaʻiga e mafai ona ausia. O le mea moni, o se tekonolosi e aoga, ae o le mea e tatau ai, ma mafai ona faʻaaogaina, e lava lofituina, ua lava le faʻaalu o le solo susu i le laʻasaga o le taʻele a le auvae. Ma e sili atu le faigofie ma sili atu le talitonuina ni mea faigaluega faapitoa - faitala i totonu o le lotoifale.

O lenei metotia i lenei aso na avea o se taimi lautele uma, ae le gata i lea i atunuʻu ma se matu matutu. E i ai taimi e le fiafia ai ma e ono afaina foi i le ola maloloina i nofoaga o fale mautotogi e aunoa ma le faagaeeina atu o le ea aisa. O le soona faʻamamaina e masani ona avea ma le ita o le mucous o le manava o le manava ma le faʻaaliga o vaega, o se mea taua o le totoina o le manava nofoaga, arlegies ma isi vaiiina. Latou mafatia i le le fiafia i le ea e le gata o meaola e le gata, ae o mea faitino,: o mea fai musika ma meaafale meaaiga, valiina o ata ma lavalava.

Faamamaina le susu

Mo le aino o nisi o fualaʻau, ua manaʻomia le ea, o lona taufaʻafefe e latalata ile 90%. O le tino a le tagata e le manaʻomia: e tusa ai ma fautuaga a le lalolagi o le soifua maloloina, o le faʻaaloalo o le ea o le ea i fale nofomau e tatau ona avea ma 40-60% i le 18-20 i le 18-20 i 18-2000 C. Peitaʻi, e oʻo i soʻo ni tuʻutuʻuga i totonu o 'US, e le faʻaaloalogia lava lea. O le tele o le le fiafia o le vevela o le vevela pe a faʻapea o papaʻu o maa vevela "o le ea, o le maualuga o le maualuga o le vailaʻau paʻu i le 20%. O le etogonity o sea microclite o loʻo faʻailoa mai ai le itiiti ifo i le mea moni e oʻo lava i le suka suka e le pa'ū i lalo ifo o le 25%.

Mo le faamomoliina o le Huodio, o masini o loʻo faʻaaogaina mo ni ituaiga. O nei mea e ono amo ma ultrasond matuia, faʻaleaʻoaʻomaga e fiafia tele i ai ma le mamafa o le ea. Sili atu e uiga i a latou mamanu na faamatala atu i le tusitusiga "

Aua le avatua ia te oe le mago! ". O iinei e na ona matou faʻamanatu mai le fiafia ma le le lelei o mossiousters.

Steam Smodififiers Latou te tali atu i le faigofie ma le taua tele. Moni, o le latou tau maualalo o loʻo paleni lava e le tele o taumafa lelei. E lava le umi o le faagaioiga o ia masini, e mafai ona faʻateleina ai le oso oso le faʻailo i se taimi puʻupuʻu ile 80-100%. Latou te galulue lemu, ae i le taimi lava e tasi "mafanafana" o le potu vevela, faʻatagaina latou e faʻaaoga ai o le ea feople. Mo lenei mea, a agafemitic faʻaopoopoina o loʻo tuʻuina atu i totonu o se koneteina faʻapitoa. Ae afai o le vevela o le ea i totonu o le fale e maualuga tele, o le vevela o le le aoga e mafai ona manatu o se sese.

Ultrasound Humaditofiers Tele le fiafia faʻafetai i le maualalo o le malosi o le taumafaina, puʻupuʻu, faʻaaloalo, faʻapea foi ma le mafai ona saʻo galuega o le ea susuga o le ea. O le le lelei o nei masini e aofia ai le manaʻoga e faʻaaoga le vai malulu (e le talafeagai le fuʻa). I ni nai faʻataʻitaʻiga, ae ui i lea, e mafai ona sasaa ma popo le vai - mo lenei mea latou te tuʻuina atu i se faʻamamaluina ma le faʻamama i totonu.

Faʻalapotopotoga faʻafiafiaga faʻapitoa o loʻo iai le hirdifiers. Faigofie ma tamaoaiga. O faamama i le ituaiga ituaiga o le hitdiorive tatau ona suia e tatau ona suia o lo o aafia ai. Peitaʻi o nei masini e mafai ona fafagaina e le vai masani mai le vai o le vai paipa.

O le fufuluina o le ea. Auala aoga tele e faʻatagaina ona toe faʻaleleia le ea, ae ia mama foʻi mai le pefu ma meaola o meaola. E leai ni mea e mafai ona maua ai le sili atu o le faʻamamaina o mea o loʻo avea ma ni mea palasitika ma se ata o loʻo liligi ma toso vai mai le pallet i le ala. O le faʻagasologa o le faamamaina e tutusa ma le natura o le ea o le ea, e tupu i le natura i le taimi o le timu. Falemai, o nei masini e taugata tele atu nai lo le le fiafia o isi ituaiga.

A o le filifilia o se Headdififir, e tatau ona e gauai atu i lana mamanuina ma faʻatinoga (e le gata o le aofaʻi o le steam e gaosia i kalama, o lenei faʻataʻitaʻiga o le potu Tank, Manang Managements, tulaga le mautonu. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻauʻuina i ni faʻailoga vai, ua fausia i luga o le vaalele o tulafono a le kamupani, taimi ma isi masini, e faʻamalieina ma le saogalemu. Air faamafanafanaga (Italia), AEG Hastechnik, Venta, Berear, Borks (Siamani), BOODO, ONCAD (BOOTAND, LORA, Lautele (Taiwan). E mafai ona e mauaina faʻataʻitaʻiga a le aiga mai le 1000-1500 i le 8000-12 000 000.

O le aso o le a tatou iloiloina ai ni faʻataʻitaʻiga fou o Moisturizers, na fuafuaina e faʻatino i totonu o potu ma se vaega o le 30-60m2. E le gata i le faʻaaogaina o mea faigaluega o le a amanaia, ae faʻapea foi ma le faigofie fegalegaleaiga faʻapea foʻi ma foliga.

Ea-o-swiss 2055 (Plaston)

Tufatufa atu se ulugalii!

O le fufuluina o le ea, o loʻo faʻaaogaina le faʻamamaina o tekonolosi e ala i le fufuluina o le ea i le vai. AOS 2055 Faʻailoga o loʻo iai foʻi se masini mo le muamua-atoa o le ea, lea e mafai ai ona e tau ai le "faʻafitauli" faʻaleaga, pei o tapaa manogi. Ina ia faʻatumauina le malosi o le vai i le ea-o-Swiss 2055, o se siliva siliva o loʻo faʻaaoga. Ma i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se avanoa e faʻamalosia ai le ea.

Iloiloga "IVD". O le leai se aoga o le masini o lona maualuga meafaigaluega, ona o le mea e mafai ona faʻaaogaina e pei o se ea mama. Afai tatou te talanoa e uiga i le faigofie o le mamanu, ona iloga lea o le Aaos 2055 faʻataʻitaʻiga o le tele o potu tele (7l) vai tane. O le isi foliga faʻataʻitaʻiga-fetuunai le umi umi umi.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Tupe Faʻapitoa - "Lelei". Fuafua, le faigofie o mamanu ma gaioiga- lelei. "

Hf sul 1520 gy (bork)

Tufatufa atu se ulugalii!

I lenei anmrasond ardidifile, o se aofaʻi o faʻateleina faʻatekinisi atinaʻe na faʻaaogaina e faʻaopoopo ai le faʻatuatuaina ma le lelei o le masini. Faatasi ai ma le malosi o le 35W, o le masini e mafai ona tausisia se tulaga o le le gaoia o le 55% i se potu tapunia ma se eria o 25M2 mo le 25 itula. E faʻaoʻo atu i le ADSPRipption vai faʻamama e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le vai e aunoa ma le faʻamamaina muamua. Tasi le lua-vaega o le ea o le ea faʻamama le ea mai le pefu. Faaauupegaina ma se taimi mo le 6 itula, o le hermometer, o le hygrometer. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i totonu o le eletise eletise, otometi tapunia ma manogi.

Iloiloga "IVD". Maualuga-Tech hitdififier ma le tele o mea aoga. Manaia le mamanuina, o se fuafuaga faʻataʻitaʻi, o se viseea vai tane (5.5 lita).

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Tupe Faʻapitoa - "Lelei". Faigofie mamanu, mamanuina, gaosiga- lelei. "

Ultra 7138 (AEG Hasustechnik)

Tufatufa atu se ulugalii!

Ultrasonic jadidifier. Faaauupegaina ma se fausia-i le tau o le tau, o le mea lea e fuafuaina ai le lautele o le vevela ma le susu i totonu o le potu. O le faʻaeletonika faʻamaonia o loʻo faʻaaoga ai faʻamaumauga e mafai ai ona e tausia le sili ona mafanafana susu i le otometi faiga. O lea, i le vevela o le 23 ° C, o le masini o le a otometi lava ona mou atu le ea i totonu o le potu i le 50%, ma pe a faʻaitiitia le vevela i le 18 tausaga. Uma le manaʻomia o le manaʻoga o le a naʻo le tapeina o le masini e le solia ai tulaga tafitaga. Mai i isi mafuaaga e mafai ai, e aoga le taʻua o se tele o faiga mo le sapalaiina o le ea vevela, e fesoasoani i se sili atu lelei gaioiga o le masini. O loʻo tuʻuina mai le itu i le leai o se vai i le tane, o le lanu lcd faʻaali, o loʻo faʻaalia uma o mea e tatau ai o loʻo faʻatautaia o faʻailoga, ma le taimi tapuni. Ona o le faʻamoemoega o le galuega, o le vai vai i le hemotufir e oʻo atu i ai 80s, ma i le taimi lava e tasi o le tele o le tele o microfiavings oti. O lea e le aliali mai mea o loʻo i totonu, i Altra faʻataʻitaʻiga, o le vai faʻamamaina o loʻo faia e se toe faʻatumu o faʻamama ma le expret e sui ai.

Iloiloga "IVD". O lenei hirdifir e ese mai isi faʻataʻitaʻiga ma lona mamanu i le sitaili o le maualuga-tekonolosi. O isi faʻamanuiaga o loʻo iai avanoa o se lelei tau faʻatonutonu o le tau o le tau o tau, maualuga mea faigaluega maualuga. Ae ui i lea, o lona tau e maualuga atu foi nai lo le averesi.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Design ma faʻatekinisi faʻatekinolosi- "sili ona lelei." Fua ma le poto masani-"lelei".

Boneco 2031 (Plaston)

Tufatufa atu se ulugalii!

I totonu o lenei Steam Jomamdifier, o se nofoaga saogalemu o le vevela Na faʻamaonia e faʻaopoopoina le faʻatinoga o le masini, ma o le eletise eletise e faʻaititia ai. O sina laʻititi o le vai e vevela i totonu o se potu eseese, o le tane atoa ua le toe faʻapipiʻiina, o le mea e faʻatagaina ai le saogalemu ma le faʻalavelaveina o le masini. O le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai le vevela o le mea totino ma teflon coting e le aofia ai le faʻavae o le fua i luga. O le iʻuga, ua siʻitia le ola tautua, ma le faʻamafanafana o ia lava e le manaʻomia ona suia.

Iloiloga "IVD". Faatuatuaina ma le saogalemu saam memdififier. Ona o lona tau maualalo, e lelei tele mo se tagata faʻatau tino e fiafia i ai i foliga o meafaigaluega.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Faigofie mamanu- "sili ona lelei". Maliecal meafaigaluega ma oloa- lelei ". Tofoina- "Legacy".

132 (polo)

Tufatufa atu se ulugalii!

Faʻataʻitaʻiga ma le vevela steam susu. E i ai le maualuga maualuga oloa - 700G / h. O le masini e maua ai se tulaga maualalo o galuega talafeagai mo le faʻagaioiga: Faʻagaioiga Pule ma otometi tapunia faiga ma le gaogao tane. Ma i totonu o le masini e i ai se fale o loʻo fausia mo le manogi o mea faʻaopoopo, e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei faʻammififier i le taimi e tasi o le ea.

Iloiloga "IVD". O le fuafuaga e faigofie ma aoga. E moni e mo le ata, le faiā le taulaloa, o le palasitika paʻepaʻe, pei o se gugu. O le tapulaʻa pito i lalo o galuega talafeagai e maua ai faʻataʻitaʻiga sili atu nai lo se tau matagofie faʻatusatusa i tagata tauva.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Oloa o le "sili." Faigofie mamanu- "Lelei". Mamanuina ma faʻatekinisi faʻapitoa- "faʻamalieina".

VH 400 (Delonghi)

Tufatufa atu se ulugalii!

Steam crydifier. Opaque Blueque Blue Plastic o loʻo faʻaaogaina e pei o se mea mo le fale. O le masini ua mamanuina e galue i potu i le 60m2. O le ituaiga o ituaiga masini, ata o le tane tane - 4.5L.

Iloiloga "IVD". Le faʻataʻitaʻiga foliga lelei tele. O le uluaʻi tino e pei o se pepa lele ma le, e le masalomia, o le a tosina mai ai le mafaufau o le au o le ituaiga o le maualuga-tekonolosi. Ae ui i lea, o le aofaʻi o le vai i totonu o mea fai mea faigaluega e le mafai ona vaʻavaʻaia manatu mo le o lona poto. O lona tulaga o loʻo faʻaalia i luga o se fua o fua o loʻo i ai i le fale i le itu, - Afai o le le fiafiaga o loʻo faʻaaogaina i le e ona "ae le o le tele o vai i totonu e le faigofie. O le mea pito i lalo o filifiliga e mafai ona tauia e se tau maualalo o le masini.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Tofoina- "le sili." Aoga faʻapitoa ma le faigofie o le fuafuaina- "faʻamalieina".

Cuckoo lh 6511 fn (Liot)

Tufatufa atu se ulugalii!

Ituaiga-ultrasound. Avanoa i ni isi itu o le trim homise - mumu ma uliuli. O le masini faʻamama se masini faʻamama, faamama vai ma mo Steam, Timer, LCD faʻaali, Hygromester, vai. E taua tele le taua o le galuega "Steam Steam" e maua ai le vevela o le ea vevela vevela.

Iloiloga "IVD". O le uiga o le mea muamua o le mea muamua e oʻo i le mafaufau pe a vaʻai i lenei faʻataʻitaʻiga. Faʻafetai i le tino faʻatulagaina ma fale, o loʻo ufiufi i le piano Varnish, o le a foliga talafeagai le masini i totonu.

Aofaiga o iloiloga o IvD. O meafaigaluega faʻatekinolosi, aʻoaʻoga-"E Lelei." Fualaʻauga Faʻafitauli, "Lelei '.

Ultra 900 (AE)

Tufatufa atu se ulugalii!

Ultrasonic Jedidurifier ma fausia-i le ea i le ea. I le faʻaopopoga i le hygrostat ma le suavai tioata faʻaali, o le tulaga teteʻe e aofia ai se pulega mamao. Ma, o le masini e faʻapipiʻiina i se otometi tapunia faiga i le leai o le vai ma se potu malolo (6l) tane, o le a le aoga "i le tasi e toe faʻafouina" i le tasi e le mafai ona galue "i le tasi.

Iloiloga "IVD". Galuega aoga ma le tau tele. O le nofoaga mamao e mafai ai ona e tuʻuina se mossirizer i fafo atu o tamaiti sone.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Tupe Faʻapitoa - "Lelei". Mamanuina ma le faigofie mamanu- "lelei". Oloa o loʻo "faʻamalieina."

M 1030 (Biantick)

Tufatufa atu se ulugalii!

Puʻupuʻu ultrasound himpdifier ma fausia-i le ea o le ea. O le talafeagai o isi galuega e aofia ai se timer ma le ono mafai ona amata ona amata galue i le 4 h ma se faailoaina o le le lava le totogi. Ae ui i lea, o le aofaʻi o le vai e mafai ai e le tagata ona iloa le mata ona o le tane o le palasitika o le palasitika. O lenei tane e sili ona lautele, lea faʻatagaina le masini e faʻagaioia pea i le 15 itula.

Iloiloga "IVD". Faigofie ma taugofie masini. Faʻafetai i le faʻaupuga o se uiga faigofie, o le finagalo e mauaina lona nofoaga o ni vaega laʻititi o le potu.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Meafaigaluega faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga masani- "Lelei '. Mamanuina ma le gaosia o le "faʻamalieina."

B-4000 (Bionire)

Tufatufa atu se ulugalii!

I totonu o ata o loʻo iai o le New Ultrasonic Smadulifrify Biotaire, ou te manaʻo e taʻu o le faʻamamaina o le vai ma le aufaʻasalaga o le puipuia o Microbancer o Microbancy Sciences. O le masini e maualuga le faatinoga ma mafai ona maua i le 11kg steam i le aso.

Iloiloga "IVD". O le Bu-4000 faʻataʻitaʻiga na tosina mai ai i le matagofie o le matagofie-efuefu mataupu mamanu. Ole falemaʻi, o le faʻatinoga e le "faʻamau" o se potu potu tane.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Tofoina- "le sili." Maliecal meafaigaluega ma oloa- lelei ". O le faigofie o le ata faʻataʻitaʻiga o le "faʻamalieina."

Lw24 (Venta)

Tufatufa atu se ulugalii!

O le faʻataʻitaʻiga o se manogi o le ea. I totonu, o loʻo i ai ni moli faʻaseʻe o loʻo mimilo ai i le vai taele. O le iʻuga, e faʻaaoga e le masini le malosi, mama lelei le ea ma e le manaʻomia ni faʻasoaina fetuutuunai. Ae ui i lea, i le faiga masani, o le taotoga e pisa tele (48dba). Ua tosina mai i se spacious (7l) tane tane. O le ata o le faʻataʻitaʻiga o le aga masani mo lenei faʻasologa: toetoe a atoatoa le pisi o le lanu efuefu palasitika.

Iloiloga "IVD". Auala maualuga-vasega, e le gata i le faʻaleleia, ae o le faʻamamaina foi o le ea. Atunuu, o le ea o le ea e sili atu ona taugata nai lo le mostiurrizers o isi uma ituaiga.

Aotelega Iloiloga o le "IVD". Meafaigaluega faʻapitoa, mamanuina o mea taua, faʻamanatuina mamanu "" Lelei ".

Faaaliga Air-O-Swiss 2055 Ultra 7138. Ponaivi 2031. B-4000. Vh 400. 132. Ultra 900. M 1030. Hf sul 1520 g Cuckoo lh 6511 fn Lw24.
Tagata gaosi Palasitika AEG Haus-Techik Palasitika Bionire. Delonghi. Polo. Ae Bintik. Bork. O le leona. Venta.
Se Ituaiga:

U-ultrasonic

P-steam

M-hashher

M. W. Itulau W. Itulau Itulau W. W. W. W. M.
Malosiaga o le taumafaina, W lua sefulu 45. 325. 45. 380. 500. 45. 45. 35. 40. 32.
Fautuaina le potu voluma, m3 150. 150. 125. N / D. 60. N / D. N / D. 70. 70. 100 136/80 *
Fautuaina vaega o le potu, m2 lima sefulu N / D. N / D. 65. 25. 40. tolu sefulu 25. 25. E oo i le 35. 34/24 *
Suavai taumafaina, G / H 300. 500. 400. 460. N / D. 700. 300. 300. 200. 550. N / D.
O le pisa, DBA 25 ** N / D. 34. N / D. N / D. N / D. N / D. 25. 25. 25. E oo i le 48.
Gafatia o le vai tane, l 7. N / D. 5.5 3,1 4.5 fa 6. 4.5 5.5 5,2 7.
O tulaga (s), vaai 4040.

40.

3217.

32.

3232.

20.4

3329.

23.

2030.

tolu sefulu

3625.

sefulu ma le iva

3426.5

35.5.

2133.6

21.

3233.5

29.

3221.

28.

2930.

33.

Mass, kg. 5.9 3.7. 1.5 3,1 1,2 1,1 3. 2,4. 3.7. 3.5 fa
tau, olo. 11 740. 6300. 2700. 1.00. 1990. 1450. 2700. 1990. 3980. 7600. 11 360.
* -Elity / ea le faʻamamaina; ** - i le po

E tusa ai ma faʻaiuga o la tatou iloiloga, e tele ni vaega o masini e ese ai i oloa, e feteʻenaʻi ai o faʻagaioiga e mafai ona faʻaalia o se faʻataʻitaʻiga. I le tulaga o le faʻatinoga o "taʻitaʻi i le le aloaia tulaga tulaga", o le faʻataʻitaʻiga 132 (polo), Air-of-swoss) ma le concitions vai o se steam, ma le tasi. O ia mea e sili ona aoga e le mafai ona manaʻo e manaʻo i taimi uma, ae o nei masini e mafai ona aumaia le maualuga o le faʻanoanoa i le manaʻomia o le aoga.

Mo le tele o tagata fefaʻatauaʻi, o tapulaʻa sili ona taua mo le lelei o fale faigaluega o loʻo faigofie lea o lana fuafuaga ma aoga. E tusa ai ma le ea o le Smoidifiers i lalo o se fuafuaga talafeagai, o se potu avanoa o le vai o lona uiga, saunia le faaauauina o le faagaoioia mo se taimi umi, o se faʻataʻitaʻiga faigofie i luga o le tau nofoaga ma faʻatonutonu masini, faʻaopopo avanoa o le afi eletise ma le ea ea. Mo se maualuga maualuga o mea aoga faʻapitoa, o le "alofa" o le Faʻatonu o Faʻatonutonu na maua ai le vaʻa-o-Swisss 2055 (Phortra 7138 (AEG HOUSDECHESSCHESSH). Ma ou te manaʻo tele e matauina le faʻataʻitaʻiga ultra 900 (AE), tuʻuina atu i se auala mamao.

Mulimuli ane, athetics. O le iloiloga o foliga vaaia o se mataupu o mama mama. Peitaʻi, e le mafai ona matou taʻua le ea-o-swoss 2251 (Plaston), But-4000 (Binsare), VECASH) ma CLACEH) ma CWACO) ma CWACOC) ma CWACE Liot). O nei tomalogo e faailoa atu se tagata moni fatufatu auala o tagata gaosi i le ata o a latou oloa. I tulaga faʻapitoa, o le ata faʻasino o lona lava: E mafai ona avea ma tagata masani ua ufitia i se piano varnish, pei o le cuckoo lh, poʻo le anst Tagata faʻatau e tatau ona faia lana lava filifiliga o meafaigaluega, lea e manaʻomia e tofo ai.

O faatonu faafetai a le kamupani vaalele vaalele, "M. Vitio "," Rusky "," Tekonolosi "mo fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili