Magnets faasaga fua

Anonim

O auala le masani ai e faʻaititia ai le malosi o le suavai: maneta masini mo le faʻaalu fua, faʻamatalaga. Aotelega o masini meafaigaluega.

Magnets faasaga fua 13375_1

Magnets faasaga fua
Vai le tupu.

Togafiti

O le vaipuna 31 e mafai ona faʻaulu i luga o paipa ma le lapoa e oʻo atu i le 64mm

Magnets faasaga fua
Masterfile / Sasaʻe Tala Fou
Magnets faasaga fua
Magnetic orrators ("maneta toto alavai"):

ma se vaega o fale gaosi (flange);

b-home (du8-du32, filogia)

Magnets faasaga fua
Ata faʻataʻitaʻi o le maneta faʻamalosiʻau o le vai:

1-fetaui;

2-gasket;

3-mataupu;

4-faafaigaluegaina;

5-paipa;

6 maneta;

7-faigofie;

8-Center satauro

Magnets faasaga fua
I le va o le mataupu ma le maneta elemene o loʻo i ai se mama gaʻo mo le vai tafe
Magnets faasaga fua
Mav i le mafanafana faiga

1 maneta galue i totonu o le tapuni tapunia; 2 maneta galue i le fafaga faiga

Magnets faasaga fua
"Malosi"

I le Ammm Sturatus, o le vai o le vai e le o i le mama, ae i se va masani

Magnets faasaga fua
"Magnetic Water Systems"

O le maneta faʻamalosi o se vaega o soʻo se numera o loʻo i ai

Magnets faasaga fua
O le maota o le maota o le aiga o le vai ("Ruanga")
Magnets faasaga fua
"Magnetic Water Systems"

Masini faʻamamaina faʻamamaina faʻapipiʻi spers o le aragonite o loʻo faia i le taimi o maneta gaosiga ma feololo ma vai

Magnets faasaga fua
Bouer.

Skipping tupe teu (Calciaum ma Magnesium Salts) O puipui o pa o le vai vevela o le a mafua ai le faaitiitia taua

Magnets faasaga fua
O le fale o le maneta o le malosi o le faasologa fou ("MVS KEMA") e faia o le slivalzed Steel ma e le i ai ni taugofie
Magnets faasaga fua
Mediagon (Mediagon) e aofia ai vaega e lua e faʻasaʻo i luga o le paipa ma faʻamaligiina ma fao
Magnets faasaga fua
O mea o le maneta o le maneta e aofia ai i le aiga faasologa o loʻo faia i maneta stranec stanless steel ma faʻaaogaina ma fetaui lelei
Magnets faasaga fua
Faapipiiina o masini maneta i le folasaga o le vai i totonu o le fale mautotogi:

1-Orltine;

2-masini masini;

3 maneta malosi

Magnets faasaga fua

Magnets faasaga fua
O le maneta malosi ("Eins-sg") aiga (s) ma falefaigaluega (B) faasologa
Magnets faasaga fua
Aqamax

O le Etragig vaega o loʻo aofia ai faʻataʻitaʻiga uma o faʻapipiʻi i luga o le paipa e aunoa ma le lafoaia ma tipi i totonu.

Magnets faasaga fua

Magnets faasaga fua
Pulea le pati (a) ma masini (b) o le eletise eletise o le vai o le vaipuna ("Intendgotrast")
Magnets faasaga fua
Masini "lemi"

("Alphatekh") - O se tagata tauva faamalosi i masini osofaiga.

Atonu e iai se masani ai, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le mamanuina.

Magnets faasaga fua
Bauer waertternologyology.

O le Bauer PIpejet masini pusa e aofia ai se eletise eletise (a) ma le fola atu poloka (B)

Magnets faasaga fua
I le Hydroflow (Hydropath) masini, o vaega uma o i le tasi mataupu
Magnets faasaga fua
Aqamax

Faigofie o le faʻaaogaina o le tele o mea faʻaulufale mai o loʻo faʻapipiʻiina i fafo i fafo atu o paipa e aunoa ma le tipiina

Ole maualuga ole vai, fuafuaina e le anotusi o kalisium ma magnesium masima, o se faʻafitauli e talafeagai mo taulaga ma fale. Faʻafefea ona faʻafetaiaʻi?

E tusa ai ma le faʻamatalaga o fomaʻi, o le maualuga o mea o le le atoatoa salu e sao i le atinaʻeina o le hyper o le hyper, aua e le mafai ona aveʻesea ai le cardiovascular latou mai le vai). Le tatau ma le tagata o le tagata o le au o le vai o le vai faigata. E mafua ai le faʻatamala o le faʻaleagaina pe a fufulu ma taʻele i le 30-50%. Meaʻai ma fualaʻau 'aina e le lelei i ai. Sa matua faigata tele le vai malosi i le tofo o le tofo o lauti ma kofe.

Mo mea e fai ma tagata faigaluega i le fale, o le vai malosi o se mea moni o le mala. O le a tupu i le autasi vai vevela ma vevela i faiga? Ua atoa ona mafiafia i le mafiafia o le 1.5mm, fausia i pi, faʻateleina le taumafaina manaʻomia mo vai vevela, saunia e 15%; vaega 38- i le 25%; I le 7mm, o lenei faʻailoga e oʻo atu ile 39%, ma i le 10MM- 50 50.50%. I se isi ana upu, o le faʻamafanafana o le vai e ala i le faaputuga o fua e mafai ona faʻatusatusaina ma se taumafaiga e mafanafana ai i le osmos-pele malosi na o lele e naʻo le paipa. Peitai, o le faʻafitauli e le gata i le ova o le "suauu", ae o le mea tonu lava o le vevela sili ona siʻitia, ma e leʻi maua e le vai, o le suavai e le o se mea E le mafai. I le faaopoopo atu, o se fua faia i luga o le ea faamafanafana ma paipa, fegalegaleai ma le vai (hydrolysis o masima magnesium), e faateleina ai lona hydrogen gafatia TA. E faʻamalosia ai le faiga faʻavae o faiga atoa. E tau ai fua, o le mea e ofo ai, o le vaega autu o le maneta.

Faʻafefea ona faʻaititia le vai

O auala o iai nei ina ia faʻaititia ai le atoatoa o vai mafai ona vaevaeina ma aga masani. E aofia ai le AIO Fetufaaiga metotia (faʻaaogaina i le SLFTNTER FIVERTERS), O loʻo aveesea le faʻamamaina o le 'ai (e le faʻaaogaina o le vaifofo. Na latou tusia le upu saito.

O le aso o le a matou taʻuina atu ai se tasi o auala le masani ai. O se vai vai lenei i le maneta fanua, o loʻo faʻaogaina e tau le saʻo o le saienisi. O lenei metotia o loʻo faamatalaina e le faigofie, taugofie, saogalemu, agafesootai, le siosiomaga, maualalo faʻagaoioiga. O vai vai e le mauaina so o se itu, ma e atili ai ona afaina ai i aiga o le soifua maloloina tagata, e le suia ai le masima a le masima ma taofi le tofo. Maneta gaosi masini foliga sili atu nai lo le 40 tausaga talu ai. Fautuaga mo o latou faʻaaogaina ua tuʻuina i le tele o faʻailoga faʻatonutonuina le faʻagaioiga o le SMO tulaga ma fesoʻotaʻiga. (O se isi auala e le masani ai, o se mea e pei o se akin i maneta faʻaalia, o le leitio taimi o le tele o le suavai. E i ai se mea fou e leai se mea o iai i totonu o soʻoga.)

Vai ma maneta fanua

Mai lava i le amataga lava o loʻo tatau ona faʻamamafaina o faiga na tupu i le vai i le maneta fanua e suʻesuʻeina teisi o manatu e tasi i lenei mataupu. Peitaʻi, e tele lava itu o le aʻafiaga o le maneta o le fanua o loʻo soloia i le vai. I lo matou manatu, o mea nei e manino lava (matou te tuʻuina atu i se pepa faʻafaigofie).

O le vai mole e mafai ona avea o se sui o se vaega sili ona lelei o le dippole proten ma lelei ma le lelei totogi pou. I lalo o le gaioiga o malosiaga o le Mutual foliga o le vai foliga na sili ona valaʻauina, ae le o latou lava, ae o le tuʻufaʻatasia o le suavai, ma le cound) Tuʻu i latou e fefaʻatauaʻi ma le tasi ma le isi. A oomia le vai, sa faʻaumatia le vaega o le vai, ma le asini, fesoʻotaʻi, lolomiina ai Calbonate Coco3, e faʻatuina le faʻavae o le fua.

O le a le mea e tupu pe a fai o le maneta faagasologa o le malulu vai? A oʻo mai le vai vili i le maneta o le maneta, o le mana areseta e fai ia latou, e mafua ai ni faʻamalosiʻau e faʻatino ai ocillamictory gaioiga. Ioe, afai e tasi le maneta, ia e faia e Daoutolet se tasi oa, ma o le a le taitai atu i le faatafunaga o fusi. Ae afai o le maneta e tele ma faʻatulaga ina ia mafai ai i se taimi puʻupuʻu e suia ai le maneta i le tasi (o lenei mataupu faavae o loʻo faia e se fesuiaiga o le maneta tumaʻoti (ma electromagnetic Aafiaga), Ona faasolo lea o le pala o le pala o le pala.

O microparparinam tatala i le faʻaleagaina o fulatila o loʻo avea e pei o crastall ringstallization, o loʻo sili ona fiafia i ai e faʻaosofia mai le oona o le sas3 mole. Le isi, o le faʻagasologa na maua Avalanche-foliga uiga o le osofaʻiga o le iʻuga o le faʻatupuina o meaola laiti, e faʻapipiʻi uma mole. O lea, o le cuco3 crystallzation e tupu i le tele o vai, ma o se iʻuga, ae le o se parro-faʻaigoaina o Amorchus, o le tele atoa o le Aramoni. Latou malaga faʻatasi ma le vaitafe ma e faigofie ona aveeseina le faʻaaogaina o se mea lelei. A vevela le vai, o le lapoa o ia vaega e faʻateleina ai, ae e le o fausia le fua.

Ae e le iʻu i luga o lenei togafiti ... Calcium Ions amata ona tu i fafo mai le ua uma ona salalau fua ma auai i mea fou na faia e microlcrystals operats i le vai. O le iʻuga, o le fua tuai ua faʻamatuʻu atu ma e matua fufulu ese mai le laualuga o paipa ma le faʻamafanafana o elemene (Aveesea o tupe teu mai le 1-6 masina). E le gata i lea, i le umi o le taimi, o se manifinifi lanu uliuli ata ua fausia i paipa ma vevela vevela, e aofia ai mea sili ona lelei, e pei ona faia e le 40-75 %).

Mai le manatu e faataitai

Faʻafefea ona faʻatinoina le puipuiga faʻapitoa i le faʻataʻitaʻiga? O fale gaosi, e tatau ona faapipiiina masini faapena i le ulufale atu i le vai vevela ma le malulu. Aofia ai ma le Autonomy System System ma le vevela vai sapalai - i le folasaga o le malulu vai. E tatau ona foaʻiina i le aʻafiaga o le suʻega o maneta o loʻo faʻaalia i le taimi o se taimi faʻapitoa (mai le 8h i le 5 aso, i le taimi o le paʻu o le vai o loʻo tupu). O le umi o lenei vaitau e faʻalagolago i le vailaʻau o le vai, o lona vevela ma faʻagaioiga o tulaga. O le mafuaʻaga lena ua vave ai ona faʻamalieina faiga o le faʻamaloloina, i le faʻaopopo atu i le "ocginization" o le fafagaina, e tatau ona faʻapipiʻi ai le vai, ma fai ina ia valaʻau ai le vai.

O masini puipuia o le lotoifale i le faʻaaogaina o le vai e mafai ona faʻapipiʻiina i le kesi kesi, pili, taumafa eletise, fufulu masini, fufulu ma suauu. O masini maneta o loʻo faʻaaogaina i le fesoʻotaʻiga ma le vai togafitiga (lea faʻatagaina oe e faʻateleina le umi o le faʻamama o le vaega o le vaitaʻele o le vaipuna o le vaitaʻele Heating masini).

E tatau ona faʻaosofia tele i ai manatu faamaneta pe a le foia le faʻafitauli o le suavai, ma e le mafai ona iloiloina mo gaioiga o le vai e manaʻomia. Na o latou faʻagaioiga (liliu) vai, tuʻua lona vailaʻau e pei o le aʻafiaga, ma i le tele lava taimi e taofia ai le faʻavae o le fua. O le maketi o Rusia o le Rusia o loʻo ofoina atu ni ituaiga faʻavae e lua o le Sturatus mo maneta vai togafitiga - ma tumau maneta ma eletise.

Mafuave maneta masini

O nei masini e tele se mamanu, aua e te faʻaumatia eletise ma eseʻese faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le saogalemu eletise. E faigofie ona latou faʻapipiʻiina ma faʻatumauina, e taʻua e le maualuga le faʻatuatuaina ma le fiafia.

O le faia o masini maneta, o mea faapena e pei o maneta, o se paluga o polyner po o mineral bonders ma le portromagn opers) sa masani ona faaaogaina talu ai nei. I le amataga, o maneta e faʻavae i luga o nofoaga e seasea o le lalolagi e sili ona taʻutaʻua. Sili ona taua "malosi" o latou o mea o le neornam system. O loʻo latou faʻapipiʻiina, aua le leiloa o latou uiga i le vevela i le 120 ° C ma le umi o le taimi (o le leiloa o mea maneta e naʻo le 0.2% Sili atu nai lo 10 tausaga).

Faʻavae i luga o Magnets, faʻapipiʻi masini o se augatupulaga fou - maneta faʻamalosiʻau o le vai (Mav) ua uma ona atiaʻe. O loʻo fausia i luga o le faʻavae o le toto o le toto i luga o le vai o le tuu i totonu o le masini o maneta (o loʻo taʻua ai le faʻateleina o le maneta). O le fausaga, e aofia ai i se fale siliva na faia mai le maneta mea (tautua o se maneta autu ma tapunia le fanua i totonu o le masini), ma totonu o lona maneta elemene. I luga o le vai mama i le va oi latou ma le vai pasi.

O le mab fale e faia i le shinlessless maneta uʻamea po o le kapeta uʻamea ma mai le pito o loʻo tuʻuina atu ma le faʻaaogaina o le paipa). O mea lelei e faia i le spingless steel poʻo apamemea (o loʻo lelei i fafo, e faʻaleleia ai le foliga mai o le masini). E moni, i le mataupu o le faʻaaogaina o apamemea, o le gaosi oloa e faʻamalosia e puipuia ai le masini mai le eletise eletise mai le eletise eletise (faapipiiina fetaui ma le fale e ala i se nofoaga).

O le maneta o le elemene o se manifinifi-faʻaputuga ua faia o stanless le-maneta uʻamea, i totonu o loʻo i totonu o faʻafitauli tumau i le tulaga o tisiki tumau. O pito o le paipa e faʻaauauina i le ogatasi o lupe-newiet ma le ogatotonu vaʻa (o loʻo faia foi i le syinless stal ma toto ai i le Argoon-arc po o le unsus welding).

E aoga le maitauina o le masini faʻamatala e foliga mai e faigofie ona faia e faia e manaʻomia e faʻatino ai le sili ona faigata. Muamua, o le moli moli i le va o le tino ma le maneta o elemene o loʻo faʻamalosia e maua ai se tulaga matua faʻamatalaina, lea e faʻamautinoaina ai le fua faʻapitoa fua ma lona maneta poʻo lona maneta silisili. Nei, o le satauro-vaega vaega o lenei avanoa (fuafuaina e le lapoa o le tuutuuga o le auala) e tatau ona faʻatusatusa i le vaega o le paipa o loʻo faʻapipiʻiina, ina ia aua neʻi mafua ai le faʻaletonu o le paipa o le mamafa mata i le system. Lona lua, e manaʻomia le mamanuina o le geometry o le cone ai ma le ogatotonu o le va o le vai tafe o le vai i le va o le omiga i le taimi o le prosstar (e le o le tusi folau) , a leai e le mafai ona umi le faʻaitiitia o le faʻagaioiga o le faʻatinoina. Lona tolu, o le magnetic elemene ua mamanuina e tuʻuina atu le sili atu le tele o maneta feteʻenaʻiga i le vale, faʻapea foi ma le faʻavae o le vaega, suia le itu o taimi, a leai o le a le o se lagona o le toe faaleleia.

Magnetic Productor maketiina

O nei masini o loʻo ofoina mai e nei masini le tele o kamupani-fanua, mai latalata ma mamao ese atu i fafo. O faʻamatalaga taʻitasi e gaosia e le gaosia o mea e fai ai o ona lava igoa. O le mea lea, i le kamupani "malosi" o le fautua mai ia i latou i tofiga, "Runga" ma "Eris-Sgs-Sydro), - Lusia) - maneta suavai felauaiga; PetromeTalsnab (Lusia) ma le "Ross" (Ukraine) - masini o maneta togafitiga o le vai (Meday). A latou, o latou mea uma o maneta vai faʻamalosi (mav) ma ua faʻatulaga i le auala na faʻamatalaina i luga.

O meafaifai o gaosi oloa uma ei ai eseesega, tusa lava pe laiti. O lea, "Runga" faʻaaogaina mo le gaosiina o mataupu ma fesoʻotaʻi matata o ana masini na o le uamea faʻapitoa staness. "MVS KEMA" SEʻIGAʻI I LE NUMULI FAAFITAULI MA FAʻAFITAULI O MA MANUUGA STINGY SHASEL, MA LE FAʻAFITAULI O LE FAʻAPITOA OLAGA. E tele masina talu ai ina ia faʻaopopo ai le laina o le taugofie oloa, ua tatala e le kamupani se mea fou o le magafagafa o loʻo faʻaaoga i le faʻapipiʻiina o le paipa. O le kamupani "maneta vai vaega" e masani ona ofoina atu a latou ma o latou ma o lo o slivan steel hausings ma poletitu boss.

O masini na gaosia e le tele o kamupani o loʻo ofoina atu i le lua faasologa o aiga (o le lapoa o le faʻasologa o le auala - DU332, o loʻo i ai o le filo). O le laititi o le aufaitau ma le faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le vai i totonu o le fale.

O le mea manaia, i le taimi e tasi, tolu kamupani ("Einsis-sg", "scinetic vai system" ma "MVS KEMA". O le filo o tagata faigaluega o nei masini i le saʻo e fetaui ma le tele o tusitusiga o le fufuluina masini masini - mo le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le faʻaaogaina o le suavai o le suavai o le suavai o le suavai o le suavai o le vai o le vai o le hose. manatu i ai.

Aua le manatu e naʻo le kopiina o kamupani o le tasi o le isi. O lea, i le maneta e faia ai le vai na gaosia e Pretellsellnab, tafe le vai e ala i le PVC Tabe, lea "Afa o Afa. O lenei maneta elemene o loʻo faʻapipiʻi i totonu o se uʻamea uʻamea ma le muta faʻapipiʻi.

E ese mai le mamanu ma le polokalama o le ammm (le masini maneta i luga o le tumau maneta), gaosia e le kamupani "malosi". O le tulaga o le spineless steel (12x18n10t brand) vai o loʻo togafitia ma le maneta fanua fausia e le o i totonu o le mama, ae i se vanu tele. O masini na fuafuaina mo le tautua olaga i le itiiti ifo ma le 30 tausaga o loʻo ofoina atu i ni suiga lona tolu: ampm 2, ammm 5 ma le numera o loʻo faʻaaogaina e le VMS e uiga i le VMD3 / H). Fua: 6030-220135mm. Ammm tau le tau mai le 10,000 i le 22000 rubles.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Maualuga le paipa lapoa, mm O le itu, mm. Malosiaga o le taumafaina, W tau, olo.
Vai le tupu. O le uaina na faoa. 32. 1357555. Tusa ma le 2. 6000.
O le savali 2. 42. 218145555550. e oo i le 5. 10,000
O le savali 3. 64. 218145555550. i le 10 22 000
"Alphatekh" "Togafitiga 35" / "Demite Lux 35" 35. 18013545. Tusa ma le 2. 210/232.
"Themic 60" / "Togafitiga Huilimic 60" 60. 18013545. e oo i le 5. 737/759.

O atunuu uma o le a asia tatou

E tatau ona maitauina o mea lilo o le mamanu o masini i luga o le tumau maneta e ulufale mai ia i matou mai fafo, tagata gaosi oloa e le fuafuaina. Aua le faʻavave e malamalama ai i lenei mataupu ma le teuga o le fai a tagata e faʻatau e latou. O le mea lea, tatou te tuʻuina atu nei tusitusiga tatou mafai ona faʻaleleia, ma o le a tatou taumafai e aloese mai faʻamatalaga.

Aqumax (Italia) ofoina atu se emicag meafaigaluega faʻatulagaina, e aofia ai ni faʻataʻitaʻiga. O lea, e faʻatau atu le 035, 300, 350 ma le 400 o le faʻaaogaina lautele e i ai le ituaiga o se pusa pupuʻu, o loʻo faʻapipiʻiina i le paipa ole vai. Tau - 1344-8763RUB. E faʻatauga 010, 030 ma le 032 masini ua fuafuaina e galue i se paga ma fale vevela. E i ai faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina i le vevela ma le suavai o le sapalai (etalang 150, 240, 250 (fai se filo i lalo o le 100 (ma le numera o le 1 pe 2 inisi). Tau - 24472-28392RRAB. Faapitoa Faapitoa ma palasitika fesoʻotaʻiga mo le faʻapipiʻiina i luga o le fufuluina ma le ipu - eCagshers - ECataging 085. Tau- 924 Rusia.

Mediakon (Mediagon, Switzerland) seʻi vagana le tumau maneta o loʻo iai se masini faʻapitoa, gaosia, e tusa ai ma ana tagata atiaʻe, o le meron, zinc, zincon shoplen. O le faʻaaogaina o le eletise eletise o le siosiomaga "(o nei fanua o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai le vai i le tuʻufaʻatasiga ma le vaivai magenetic fanua). O le Mediagon e aofia ai vaega e lua o loʻo taofi i luga o le paipa i luga o soʻo se tuʻusaʻo (16-30 cm) vertical, o le mea leaga o le paipa e le manaʻomia). O le masini ua maeʻa faʻagaioia i le vevela i le 100-120c. O le tau o masini ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e faʻalagolago i le lapoa o paipa o loʻo faʻapipiʻiina (mai le 1/2 i le 11/4 inisi le ate. Fuaitau - mai le 16014090 i le 160160100mm.

O le mea lava lea e tasi matou te manatu i luga o le itu tutusa. I totonu o le mau o loʻo faʻapipiʻi i faʻamaumauga o faʻamaumauga, o loʻo iai le paipa e aunoa ma le tipiina, e mafai ona faʻamalieina le fuaiupu lea: "O mea na faia e le afaina ai le faʻagaioiga o le masini." O le fuaitau lenei e mafua ai le le iva: O le a le feteʻenaʻiga e tatau ona iai se maneta laufanua na faia e le masini ina ia mafai ai i le pa o le preeli o le 3.5mm? Masalo o le paipa o loʻo i ai pea se polymer, uʻamea-polymer poʻo 'apamemea? Ona fai mai lea i le pepa faʻamatalaga e matua talafeagai. Masalo, tagata gaosi oloa ma tagata faatau e tatau ona iloa.

Electromagnetic faiga

O le faiga o loʻo tupu i nei masini, o lona uiga o le puipuiga o mea faigaluega mai le fua e toetoe lava o le mea e tupu ai i le maʻai tumau. O le Ava o le Ava o Faʻataʻitaʻiga e matua ese lava, talu ai o le punavai o le magnetic fanua o le electromagnet.

Masalo o le sili sili ona faigofie a ala i luga o masini (maneta o le ofu o le ofutino) mo electromaginic gaosiga o le vai ofoina atu le kamupani "malosi". E aofia ai vaega e lua na vavaeeseina e se diagogontic mama. Totonu o vaega na tuu ai le radial ma le pito i lalo maneta paipa, o le eletise eletise eletise e mou atu i fafo. O togafitiga vai e tupu pe a oʻo i le itu o le maneta fanua suia i le taimi o le suiga mai le tasi vaega i le isi. Fua o le masini - 200135mm. Tele-8kg. Le mana talitonuina o le 40w. Auaunaga olaga - 10 tausaga. Tau - 11000rub. O le potu e aofia ai se mana o le eletise 220 pe 220 / 36b.

Manaia le fiailoa hydroflow eletise eletise (hydropath, lotogatasi atoa). O le masini o se electromagnetic maualalo le malosi eletise, pulea e le microprocestor, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le paipa. E tusa ai ma le gaosi oloa, o le lelei le faʻaogaina o le masini, o le taimi e galue ai, o le a mafai ona galue i le tele o vai, ae le o le saoasaoa o le vai, ae le o le saoasaoa, i le Sone ma le tele o le maneta fanua o Mav masini. O le iʻuga o le faatafunaina o fusi (ma o le mea lea o le faʻatulagaina o crystallzation o le ogatotonu) e tupu malosi. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, hydroflow auala i le lautele o le vai o fua o le suavai o fua ma e oʻo lava i le "tu" vai (o lona uiga, i le leai o se vaitafe pe a taofia le paʻo).

O le gaosi oloa ua taʻu mai foi o le masini e galue pea i luga o le vai ma le sili atu nai lo le sili onana ma magnesium 8 taimi ma luga. E i ai foʻi faʻaiuga lelei o lona faʻaaogaina i le vai, ma se mea e siitia ai le ieaso, socic ma e oʻo lava ile sami sami. O le faʻataʻitaʻiga ua filifilia e le lapoa o le paipa i le faʻapipiʻi nofoaga. Faamalosia e 220v network. O le tau o le HS-38 masini, ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina i paipa ma se lapoa o le 1 inisi, o le 10400 paipa.

Vai o le tupu (Lusia) faia mea faigaluega e atiaʻe ai le vai tafe ala i paipa e ala i electromagnetic galu o se taimi faʻapitoa (e latalata i leo). O nei galu e sili atu i le 350 tagata exera e faailo, modulates se microcroproctor tuuina i se mataupu hermonic (e mafai ona galue e tusa lava ma le suamalie o ai le hummic o le 100%). O nei galu o loʻo feaveaʻi ulufale i le vai e ala i le matagi soʻape soloia paipa. E pei ona faʻamaonia ia O totoga ua faʻamaonia, o galu e matua leaga lava i tagata. O masini o loʻo faʻamalosia e se votage o le 220v ma e mafai ona aoga i le vevela e oʻo atu i le 70C.

O mea uma e aofia ai le iva masini, fa e fesoʻotaʻi ile aiga, ma le lima falefaigaluega. O le sili ona fetaui lelei mai masini ma le suavai na tuʻuina atu i le tasi paipa. O le vaipuna 2 o loʻo faʻaaogaina mo le tutusa o le vai i totonu o le vai i le lua paipa (e mafai ona faʻapipiʻi ai paipa vevela ma malulu o le vai o le taulaga). O le vai o le 31 e mafai ona stagnate vai i totonu o le paipa ma le lapoa o le 64mmm ma e talafeagai mo le faapipiiina i le fale.

O se tagata tauva i le kamupani vai vai tupu i le Rusia o le Alphaherech vaega o kamupani, ua uma ona gaosia le lona lima augatupulaga o le "Tiga". O le mataupu faavae o a latou gaioiga e sili ona tutusa ma le faʻamatalaina. O masini e faʻamatuʻu mai i suiga e tolu: aiga ("vaitaimi", "Hition Lux") ma le Alamanuia faʻasologa ("Hition -d m"). "Na faatusaina le Tri Malolo" i le masini "Termin" o loʻo faʻaleleia atili lona faʻatulagaina ma tau, 750 rubles. sili taugata.

O Bauer Waterrttechnolo-Gy (Finelani) ofo ai Bauer PIpejet (PJ) masini mo le togafitia vai ma se fesuiaiga o maneta. O le masini e aofia ai vaega e lua: o se faʻaeletonika pulea iunite ma le tuʻufaʻatasia microproctor ma le iunite. O le lelei o le vai o Water Order system O le masini i le ulufale i le ulufale e naʻo le paʻu i totonu o le paipa ma le filo ma le filo. Tua atu o le tausiga o polokalame, e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i luga o le paipa, ma tutusa o le laina (tagata folau e tatau ona teteʻa ese mai le paipa taua ua faʻaitiitia). O le tolu o le valu faʻataʻitaʻiga na ofoina mai e le kamupani e mafai ona faʻailoa i le Kbbyt, o le tau o le 51200rub.), Pj-335300-40153

Ocgunetic vai ma seleselega

Ua uma ona faavaeina afai e te faʻatagaina laʻau i le vai na pasi ai, o le a faʻatagaina oe e faʻateleina le latou fua i le 20-40% ma faʻaitiitia ai le matua o fua. O nei iʻuga na maua e saienitisi o le Stavropol Standard Coupinity i le suʻesuʻeina o le faʻaaogaina o masini togafitiga mo le alatofoina.

O La Tatou Manatu

A o fai mai le fomaʻi Igilisi, "le vai, o lenei matua tuai o mea lilo, e faʻavavau lava e oti o fomaʻi ma vaiaiva." Iz, o le vai lava ia o loʻo iai pea o se mea lilo lava mo saienitisi, o le mea lea na tupu i totonu ma le maneta gaosiga o le sili atu o se tupua. Ia, o mea lilo, aemaise masini lilo e fuaina ai le gaumasia, aua le fiafia i ai. O le mea lea, e foliga mai, ma e le apalai. Azy!

I totonu o lenei tusitusiga, o loʻo matou taʻua uma gaosi oloa e galulue ai i le maketi o lenei oloa, ma taʻu atu e uiga i ituaiga uma o loʻo i ai nei mea faigaluega mo le maneta vai. Peitai, matou te faʻamoemoe tatou te mafaia ona faʻaititia le pito i lalo o le mea lilo e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o nei masini. E foliga mai, o la latou mea taua o le a faʻatagaina ai vai vevela e tafe mai le crane i le tausaga atoa e aunoa ma se malologa mo le faʻamamaina o le vevela. O le meia o le a amata ona faʻamafanafana i matou ina ia sili atu ona o loʻo faʻamatuʻuina atu o manu i totonu. Atiperale, Loli ma isi masini e faafaigofie ai lo matou olaga faigata, e tusa lava pe a leai se auala e faavavau lava le callengson.

Tagata gaosi O le laina Faatinoga (Min / Max), M3 / H Fuaitau (umi / lapoa), mm Mass, kg. tau, olo.
"Runga" GMS-15M-GMS-20 0.08 / 0.8-0.15 / 2 95 / 30-130 / 45 0.5-0.6 1300-3300
"Magnetic Water Systems" MPV MVS na faia8-DY25 0.08 / 0.8-1-1 / 7 104 / 32-183 / 56 0.35-1.35 990-8100
"Eriis-sg" GMS-15- GMS-32-r 0.08 / 1.5-1.8 / 10 120 / 30-230 / 60 0.4-3. 2950-11 564.
"MVS KEMA" Faasologa e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi vaega o elemene (ma curvings i luga o le mataupu) na1-dy25 0.1 / 1-1 / 6 77 / 20-137 / 25 0.13-0.98 2180-6900.
Faasologa ma fesoʻotaʻiga elemene o le faia o le mea o le faia 0.08 / 0.45-1.6 / 7.4 92 / 32-180 / 56 0.45-1.8 1380-9360

O faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani o loʻo avea ma tupu o loʻo nonofo ai, "Eririsis -sg" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili