Lelei fetuutuunai

Anonim

Fale ma le atoa o le 280 m2 ma se vaega tele o fanua, suia le hostess - o se fafine pisinisi ma se fale paganoa i le taimi e tasi.

Lelei fetuutuunai 13379_1

Lelei fetuutuunai

Lelei fetuutuunai

Lelei fetuutuunai
O le fale e taʻitaʻia se laʻasaga maualuga ma le faʻafefeteina. O le tatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa i itu uma e lua o loʻo teuteuina i le faʻapipiʻi mai tioata-lanumeamata tioata poloka poloka.
Lelei fetuutuunai
I luga o le upega tafailagi o le faitotoʻa muamua i le va o le potu ma le umukuka o loʻo i ai le faʻamalama tioata mai le tele o le tele o lanu

Lelei fetuutuunai

Lelei fetuutuunai
Eleele Diging Slap e tatalaina i se auala e mafai ai ona maua 12 tagata. Na filifilia e Castol nofoa (Calligimis)
Lelei fetuutuunai
O se sao taua i totonu o le mataʻupu o loʻo faia e le tele o mea. Soʻo se vaega o loʻo fai ma se matua laititi, e suia ai le tali a le fale talimalo e faʻatatau i le vaitau
Lelei fetuutuunai
Ulufale atu i le umukuka eria o loʻo teuteuina i le fafie laupapa laupapa
Lelei fetuutuunai
O le umukuka o loʻo i ai se tamaʻi laulau ma se taʻamilosaga faʻataʻamilomilo solo i luga o le laulau. I le taeao, o tagata na ona iinei iinei taeao, ma i le afiafi, a o malo e sau, faʻaaoga nai lo le cout cout

Lelei fetuutuunai

Lelei fetuutuunai
O le pusaaisa o le lanu e tasi ua filifilia i le lanumoana lanumoana puipui o le puipui, ina ia mafai ona fetaui lelei i totonu o le umukuka
Lelei fetuutuunai
O le potu tele o le fogafale muamua o se lua-vaiaso avanoa. "O le moli lona lua" na faia ona o le pito i luga o ata
Lelei fetuutuunai
I totonu o puipui o faletaele e faʻapipiʻiina e puipui faʻatasi ma se lautele tuaoi. Tuu Ceramic Wacks ma Faʻatulafonoina o faʻamatalaga faʻapitoa e fausia ai se faʻamafanafanaga
Lelei fetuutuunai
O puipui o le matai potu e teuteuina i le sese
Lelei fetuutuunai
O le nofoaga faafiafiaga o loʻo tuʻuina atu e le pito i luga o le pito i luga (pariov) mai le pvc ata. Mai mea lava e tasi e faia ai le teuteuga mata. O puipui i totonu o le sana i le vaega o loʻo faʻapipiʻiina ma le poletivin
Lelei fetuutuunai
Kesi boler (Ortieb)
Lelei fetuutuunai
Fuafuaga o le fola
Lelei fetuutuunai
Fuafua o le fogafale lona lua

O le talaʻaga o lenei fale na amata i le alofa ... i fugalaʻau. O le Hostess - o se tamaʻitaʻi fai pisinisi ma i le taimi lava e tasi le fiafia Gardyner - e leʻi mafaufauina lona olaga e aunoa ma se nofoaga o loʻo iai se atunuʻu. Peitaʻi e leʻi silafia lava ma tofia le fono a le aiga o le fonotaga, e matua faigata lava ma atofaʻalo i le fale mautotogi ma atofava i le falesami ma le fale. O lea, sa latou filifili e saili se fale talafeagai, ua tupu i tafatafa o le aai ma siosiomia e le lapopoa fanua.

O lenei filifiliga talafeagai e avea ma o se lua-faleoloa piliki maota ma se potu pito i lalo, o le sefulu minute drive mai le nofoaga o galuega. Tagavai, vagana ai le puipui ma le puipui ma taualuga i totonu o le fale e leai se mea, o lona tagata fou e mauaina le nofoaga o ola.

Talitonuina muamua

Muamua lava, sa tatau ona mautinoa le malosi o le faavae o le fale. O Le Faavae i Fale o le Team, 3m Le Matua (i le Sverdlovsk Region, o le eleele lisa 2.5m). Tuuina atu uiga o lana mamanu, faʻapea foi ma le eleele omea e puipuia ai le vave tuʻua o le vai i le aluga o le kiona, ma le tulaga maualuga o le eleele fou e tolu-vaega. O le muamua vaega o se bitsumen coting, o le lona lua e aofia ai le rubbroid, ma o le lona tolu o le isi mea o tupu.

O le piliki puipui o le fale e le i faia e leai ni suiga. 2.5 O le mafiafia o le mafiafia, latou te leʻi manaʻomia ni isi sifi gasegase o loʻo faʻalatalata atu, ma le tuusaunoaga o le tasi nofoaga. O le mea moni o tagata fou na latou manatu e lafoai se tamai papeta ma le le talafeagai, lea, e tusa ma le poloketi, sa iai i le ogatotonu o le felauaiga. O le Wat Sefe Tetee o le faitotoʻa mai le fogalu o lona fogalima sa le masani ai, ma na faʻaliliu Honkimoni i le eʻoa. O le iʻuga o le potu faʻatupuva e faʻalauteleina i le potu tele, lea ua avea ma se nofoaga faʻaalu atoa. I luga o le 'upega tafailagi ma faʻatulaga le totonugalemu o puipui puipui, pei o le faʻamafanafanaga o le' aufa, ma na aumaia ai le pa o le BRKE, e gagau ai le 1.5 pili. O le i ai o le vevela o le fale o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina e minerale i luga o le utupoto (Lusia) mafiafia 100mm.

O laina faʻatasi i totonu o le fale e faia i le faʻamalosia o ata faʻapitoa. I le mea e tasi, o fea le fogafale lua sa pei lava o le faʻavaeina o se magalafu, overlapping e faʻamalosia ai na sili ona fetaui. O le mea taua o se laina, i lalo o le tele o le magalafu o le fogafale muamua na taitaia ai se tulaga ese.

O le talatala o le fale o loʻo i ai le fale o loʻo i ai le ata ma laupapa laupapa ma ufiufi i luga o le taualuga. O le i ai o se tamaʻi malulu o le mea e sau ai le ventives doss, na manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le pito i luga o le fogafale lona lua, 200mmm) na faʻaaogaina.

Siva mai i puipui

I le taimi o le faʻatau, o le fale e leʻi faia ni faʻauiga i totonu. Na faʻatino tele lenei galuega ile faʻatulagaina o le potu i totonu o le fale, e pei ona e leʻi i ai lava le malologa o le fale

O le nofoaga o fale o loʻo o gatasi ma le tusiata o le fale. O lona ogatotonu o se ituaiga o le "intersation": i luga o le muamua fola ei ai le fale moe, i luga o le lua ata lona lua. O faitotoa o potu uma o mai iinei. O le ulufale atu i le fale ua teuteuina i se pale maualuga. O le faitotoʻa faitotoʻa e tatalaina i totonu o se tamai tambour, o le autu autu o le mea e taofia ai le tui o le malulu o le ea i totonu o le fale. I tua o le Tambour e tatau ona alu i luga o le fale, mai le mea e mafai ai ona alu i le sui sui, i le foloa lona lua pe o i lalo i le potu o le potu i lalo. O le Hall o loʻo tu i le Holly, luga, i luga o le fogafale lona lua, o le faletaele. O le mea lea, i le fola i lalo o nei potu e faaauupegaina ma tagamea. (O lea, o le "vai autu o le vai o loʻo i ai" o loʻo taulai atu vaʻaia i totonu o le itu tutusa, o loʻo manaʻomia tele le galuega.)

O le vateatea o eleele e aofia ai le na o le tagamea tagamea ma Bourer potu, o le o le orlieb nin suka (Siamani), o le vai o loo i ai. Se isi nofoaga toe faaleleia o loʻo faamautu ai pea iinei. I le 15M2 na tofia mo lea faamoemoe, na iai se nofoaga mo le Savali a Sana, lea, Worvia Demurcrocamesk (PLODS Cour, ma se paga o moli nofoa e faʻapipiʻiina.

V fulled taugata

O totonu o le fale o le fale e mafai ona faamatalaina o le ecper -pertic: E tuʻufaʻatasia elemene o aso nei, Baroque, Classicticism ma Atunuʻu ma Atunuʻu ma le Atunuu. Tele le faʻaaogaina o le auiliiliga na mamanuina e fausia ai se lagona.

E ui i le mea moni o le sone sui, lea e aofia ai le umukuka, potu maoaʻe, o se potu mautu, e faʻavasega uma lona itu i totonu o se siosiomaga faapitoa. Tatou fai mai o le umukuka ua foia i le agaga o le tagata. Ua maeʻa ona tuʻufaʻatasia meaafale uliuli i totonu ma se uliuli lanumoana laupapa laupapa o le tasi o le puipui. O laupapa Larch o loʻo faʻataʻitaʻia i se auala e i ai se manifinifi manifinifi o paolo i luga o latou luga, foliga foliga vaivai. O le fola e faʻapipiʻi ma ceramic tiles (Ialgraniti, Italia) o le lua lanu - oneone ma moli enaena. O le Tweker sikuea i le ogatotonu, o se teuteuga "Roug i se tuaoi ma se scrazed laau totoa.

Faamalama pou

Talu ai e toʻatele laʻau o le fale i le fale, na latou filifili ai e faʻalelei ni laʻau faʻamalama o loʻo iai, ae tutusa foʻi ma vaega teuteu. O le mafuaʻaga lea mo la latou faʻaiʻu na faʻaaogaina mea eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le umukuka, o le faʻamalama ufiufi ma chitac tiles, o loʻo tau mai ai le siʻosiʻomaga o le mamanu o le potu. Lanu enaena enaena afi afi tutusa i le lanu o meaafale. O le potu '' aina potu o loʻo faia o le lanu mumu poʻo le a le mea e faʻamamaina ai e faʻamamafa ai le mamalu o le tulaga. Seike, i le potu moe o 'au, ua malamalama i latou, le mea mo le faamalama na avea ma maalolo i le paelo uaina e maalili.

E lata i le umukuka o le magalafu, sa fofoina le sili atu ona taofiofi - i le agaga masani. Styligistiss ua faʻamamafaina i le mamanu o le magalafu, laina ma paʻepaʻe paʻepaʻe. O le ogaumu e faʻapipiʻi e le lua tamaʻi puaʻa e lua i luga o 'au, ma i luga o le lamolemole falai, e mafua ai mafutaga ma se poloaʻiga o le fale. O le Scamine e faʻamaluina atoatoa se laupepa lapoa sikuea i totonu o se faigofie, masani na le maua ai le faʻatatauina o le a le va o le apamemea. Aemaise lava mo lenei sone na filifilia ai ni manu malie se lua ma paʻu o le paepae o le paʻepaʻe o Nalozzi (Italia) ma White Soul Wimp ma le Mourano Great Beam.

Faapipiiina e maua ai le faʻaleleia ma le baroque elemene. Faapitoa le mamalu o le fale o le fale ua uma ona fuafuaina le faamamafa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i luga aʻe o le 'ata' ese, o le moli tioata ma le tele o faʻamalologa, lea, o le malamalama malamalama ua faʻafouina, fausiaina se faʻata i luga o le fatafata. O lana tele teuteuga Ram-atoa kopi o le Baroque Eterate. O lenei, o tuugalamepa lelei ma le faʻamoemoeina o mea ua tutupu e faʻasino mai matou i le amataga o le 20th seneturi.

Manumalo tulimanu

Lelei fetuutuunai

O le fausiaina o se togalaau o le taumalulu o se tausia faapitoa o le talimalo. Mo ia, o le itu i sasaʻe o le fale na fausia ai se faʻaopoopoga o se faʻaopoopoga o loʻo feagai ma le upega tafailagi. E fetaui ma le la o le la o loʻo maua ai laʻau o le a latou ave le afa atoa o le aso, ma i le vevela uati i totonu o le afa fiafia i le aso. I lalo o le taumalulu togalaau tuu
Lelei fetuutuunai
O le malulu o le malulu o le togalaʻau e i ai le malulu o meaafale Arcadia (Corazzin Rattan) Vavaeina le tele o le annolithic faʻavae o le lipine ituaiga. O lona loloto o le 40cm. O le Ozn mamanu o se uamea faavaa. O le ituaiga autu o le shirizal uamea ula (lua auala, 250mm), malolo i luga o le lua piliki kolisi (5050cm) e manatu. Lua sili atu piliki semi-laina (5025cm) e latalata i le puipui o le fale. Mo le fauina o puipui manino na faʻaaogaina Aleamini faʻamatalaga o le F-60 faasologa (Herrtmann, Siamani) ma le tasi-potu-potu faaluaina (Mo le faʻamalieina o le vevela leiloa, e mafai ona e fautuaina le lua-potu faʻalua-potu lua-glazed Windows.) O le taualuga e na o le 1/3. O lenei metotia faʻatagaina e fofo ai ni faʻafitauli i le taimi e tasi. Muamua, na faʻapea ona fai le faʻataʻitaʻiga o le taualuga o le taualuga, ma na mou ese ai ina ua uma ona faʻamauina le tutotonu i le ogatotonu. Lona lua, ou te leʻi tauʻaveina lou ulu i le fausiaina o se faʻataʻitaʻiga faigata i luga o le maalofia e puipuia ai laau mai le aluga i fafo. Talu ai o le taualuga o le taualuga e aofia ai se faʻavaʻa ma le lua tioata, o le pito i lalo o le tolu tolu, ma le moli pito i luga o le la I luga o se opaque vaega faʻaaogaina o onduline o le taualuga taualuga (onduline, Farani). O le taualuga e faʻapipiʻi e le laupapa. Ina ia mautinoa le lelei o le siosiomaga mo laʻau i le malulu o le tausaga, o le eletise eletise eletise na faʻatulaga i le taumalulu togalaʻauʻe: Faʻafetai i le mea e oʻo iai le 30-tikeri o loʻo tausia iinei 10-tikeri Sili ona manaʻomia se isi eletise eletise. O loʻo i ai foʻi le faʻamalosia o le fontisiosi ma le avanoa o le fofoina o le ea ma le taʻele ma le mamao. Mo le faʻamamaina o le ea o loʻo iai se tamai vai ma se vaipuna.

O se taua taua o loʻo tofia i totonu o le lanu. Afai o le White Teruin i le magalafu, ona faʻaaoga lea o le potu 'ai "o lanu taugata": BOLD (BOLDE o valiina ma le mumu - o loʻo i ai i faitotoʻa o le Crado Cortaction) ma i mea eseese o le Crado Com (Barassshiin, Italia) ma eseese mea e mafai ona iai. O le autu o le autu sa i ai i le sui sone mafanafana mafanafana auro-osofa o puipui.

Islands atta

O le foloa lona lua e taʻitaʻi ai le moli moli ma laupapa laupapa i luga o le uamea komole (faʻataʻitaʻiga biko alma fua, Italia). O potu malolo na tuu i luga o le tino o le fata pito i luga e tusa lava pe tutusa i le vaega o le faletalimalo: 17,3m2-House potumoe, 17 ma le 14,4 m2 - potu malo. O miti atoa mai le foloa muamua o le foloa, o fea o loʻo tumu fola i laumua ma Cermicic Bales, o loʻo tuʻuina atu i le kapeta sili faaleoleo. Paʻu, o loʻo i luga aʻe o le gaumaina o le faletaavale, na tatau ona i ai le fola i totonu E fai lenei mea, faʻaaogaina mineraral wool ursa (100mm). O le isi o ie o le plywold (20mm), ma le kapeti o le kapeti o lo o faataatia i luga o latou. O puipui o le Hall mai le fola o le uluaʻi fola i le taualuga o le lona lua, faʻapea foi ma le puipui o le sofa, ua ufitia i le papala o le vai.

E gauai tele i le leo o potu faamasino. O le mea lea, o le taʻele o le vanitiʻe i le va o le malo ma le sofa i itu uma sa ufiufi i se faaputuga obaram om o le papala o minera 50 ma suʻi ai le mafiafia. A o isi potu e lua, latou te taʻalo le leo o se pusaaitu (i totonu o le matai potu) ma le potumoe (i le malo).

O le atoaga o le fogafale lua ua fuafuaina i le itu faaonapo nei. O Le Malamalama Gama o Pa, o le fola ma le taualuga faatele o le avanoa, faatumuina le potu i le malamalama. Peitaʻi, e iai faʻamatalaga iinei, lipotia foliga mai o potu taʻitasi o uiga.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 280m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma le faavae galuega
Atinae ma lapisi 490m3. 336. 164 640.
Oneone base masini, lapisi 149m2. 84. 12 516.
Feololo 140m2. 135. 18 900.
Puipuia e toto mo le suavai 140m2. 108. 15 120.
Faavae plate masini (pito i lalo) 35m3 1620. 56 700.
Le masini o puipui o le pito i lalo 134m3 2025. 271 350.
Masini o le Worteral Waterprootuting 150m2. 110. 16 500.
Lafoaia o le Dumplings 460m3. 189. 86 940.
Faʻamalo fou, fuafuaina nofoaga 30m3 - 7300.
Atoa 649 970.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 169m3 2350. 397 150.
Nutimomo maa granite, oneone 45m3 950. 42 750.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 290m2. 130. 37 700.
Totogi o Steel, fetaui lelei, blueting uaea 2 T. 17 100. 34 200.
Atoa 511 800.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia o le tapori i totonu o piliki puipui 250m3. 950. 237 500.
Masini o le sili atu le malosi piliki 78m2. 270. 21 060.
Faapipiiina o uʻamea fausaga - - 16,900
Masini w / b belts, jumpers 9m3 1490. 13,410
Faapipiiina Papatusi o Maualuga 280m2. 243. 68 040.
Masini o Monolithic vaega mai sima 6m3 1620. 9720.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 160m2. 324. 51 8400.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga 280m2. 54. 15 120.
Hydro, Vaopiazoop masini 280m2. 81. 22 680.
Uamea le masini uamea 160m2. 220. 35
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 8400.
Swanging magoto 21m2. 392. 8232.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 24m2. 23 400.
Faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o laʻau alumini seti - 2870.
Faapipiiina o garage faitotoa seti - 9700.
Atoa 569 550.
Apalai mea i luga o le vaega
CHARAMIC RICKINK PRICK 99 afe PCs. 6700. 663 300.
Masonry fofo 58m3 1490. 86 420.
Mamafa mamafa 8m3 2350. 18 800.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei 3 T. 17 100. 51 300.
Ato ato 12m3 3600. 43 200.
Paro-, matagi-, hydralic ata 280m2. 56. 15 680.
Faʻaʻesega 280m2. - 30 400.
Uamea galugalu pepa 280m2. 140. 39 200.
Fenting Alumninum fausaga (Siamani) 35m2 - 131 500.
Palasitika faamalama poloka 24m2. - 149 800.
Faletaavale faitotoa seti - 47 900.
Alavai faiga seti - 24 200.
Atoa 1 301 700.
Inisinia faiga
Manuia seti - 40 500.
Faapipiiina o le afi mumū, chimney seti - 78 300.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 295 600.
Atoa 414 400.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - 85 500.
Vai togafitiga (USA) seti - 83 600.
Boiler, o le vai vevela seti - 170 200.
Plumping ma eletise eletise seti - 530,000
Atoa 869 300.
Faauma galuega
Tagi o le laminate ma fusi - - 196 700.
Faapipiiina, kapeteni, lolomi ma valiina galuega seti - 710 500.
Atoa 907 200.
Apalai mea i luga o le vaega
Ceramic pale, maamora, sitepu, dorton, decor, lkm, paluvai seti - 1 950 700.
Atoa 1 950 700.
*--Ctacts faia i luga o le averesi fua faatatau o le fausiaina o le fauina o le askuc e aunoa ma le aveina o tala

Faitau atili