Faasaoina o le fausiaina

Anonim

Tulafono ma metotia o le puipuia o fale e leʻi maeʻa mai i le susu ma faʻamanatuga le tumau: O Le Fausiaina o Nofoaiga Tumau le Faavae, Paʻu.

Faasaoina o le fausiaina 13380_1

Faasaoina o le fausiaina

Faasaoina o le fausiaina
Faatino

E faigata tele le kale mai le fasi, ma o se tulafono, ua faia i le fale taʻele i luga o le faʻavae o le faʻavaʻa o le a tuʻuina atu ai se fale. Ia o le fale ogalaau "Sat" e tusa lava, i le avanoa le tumau tuua ni nai utupoto

Faasaoina o le fausiaina
O luga o luga o pa o pa e leʻi maeʻa o loʻo tapunia e Rubberoid. Polythylene ata tifaga - o le mea e le talitonuina, pei ona faigofie ona malepe
Faasaoina o le fausiaina
Afai o le mea o loʻo puipuia ma le saogalemu, e mafai ona e tuʻua avanoa tatala
Faasaoina o le fausiaina
Faʻasao le faavae o le Olaga o le Luma o le Olaga ma Bitsumen Mastuc e tatau ona faia aʻo leʻi taumalulu
Faasaoina o le fausiaina
Mai le faʻapipiʻiina ma faʻataʻitaʻi vai sapalai masini aʻo leʻi tau o le taumalulu, vai. Ina ia faia lenei mea, o se vataiga faʻapitoa e tatau ona tuʻuina mai i le lautele faʻapitoa.
Faasaoina o le fausiaina
I lalo o le taualuga o le taualuga mai le pito i luma, o le a le i ai le fale e le o ai le lua i le tolu tausaga, ae le o le umi
Faasaoina o le fausiaina
E mafai ona i ai ni fesoʻotaʻiga aʻo leʻi maeʻa le pito o le fausiaina. O le mea taua e le galo ia latou aumai ma tuu. I tafatafa o le nofoaga o le paipa ma se tapuni tapuni faʻapipiʻi i fafo, o le lelei o le a natia i le tautotogo
Faasaoina o le fausiaina
A o le i taumalulu, o le afi uma ma fesootaiga o loʻo tanumia i tua, ma o le tenisi lelei ua faʻapipiʻiina i ufiufi
Faasaoina o le fausiaina
Ina ia mafai ona aloese mai poloka, e le mafai ona tuʻua lesona o paipi, tusa lava pe latou te vaʻaia. Mo le faʻatuatuaina, faʻapitoa plugs faʻaaoga, aemaise lava talu ai ona o le paipa e iai ni faʻailoga faʻapitoa

I le avea ai ma tulafono, tasi le vaitau o le taumafanafana ua lava e fau ai puipui ma taualuga o se atunuu fale. Ae ona o le tele o mafuaʻaga ma tulaga, o le fausiaina e mafai ona tuai seia tuai le tautoulu. O le manaʻoga e tuu le tautotogo mea ua uma ona fai.

I le taumalulu e le fausia

O tulaga taua o le tautoulu-taumalulu vaitaimi i le ogatotonu o Rusia na faamalosia mo sina taimi pe a taofia le fausiaina o fale tumaoti. E le naʻo le vaega o le fale faʻagaioiga e tusa ma le tekonolosi e manaʻomia i le vevela lelei. (Fai mai, o le sima ma le sima ma vaifofo ua aoina i se vevela e le i lalo ifo o le 5c; sili atu le maeʻa o le galuega - lanu, ua faia na o le tau le mafanafana. e tolopoina seia sili taimi. Ae uma, o le faia o auala masani o galuega, e mautinoa ai auala auala, teuina o mea, e sili ona puʻupuʻu le taumalulu e le talafeagai. Ae ui lava i lea, o le fauga o fale tipilala o lapisi ona o le mea moni lea o le laau e taofia ai se tino malupuipuia.

Peitaʻi, o le tele o galuega o le fausiaina e tupu ona o se tinoitupe le lava o le tagata faʻatau. E toʻatele e tonu mo lenei mafuaʻaga o loʻo fuafua ai se faʻafafa o le atunuʻu o le fale o le atunuʻu poʻo le fale muamua: Faʻatumu le faʻavae, faʻatumu le faavae, i totonu o le fogafale lona tolu. Ae e le masani ona faia fuafuaga i le taimi, ma e sili atu le maualuga o pa i luga o le amataga o le tau malulu, ma folau e aunoa ma se taualuga. O sea mea e le mafai ona taofia aʻo le i nofo i le vaeluaga ma vevela matalu ma le vevela vevela, o lona uiga, tapena mo le taumalulu.

Faasaoina o le fausiaina

Faasaoina o le fausiaina

Faasaoina o le fausiaina

Faasaoina o le fausiaina

Faasaoina o le fausiaina

Faitotoʻa ma faʻamalama matala ua tapunia ma crubbroid poʻo le atoatoa (latou te tumau i le stripect speess), stewod stemps, e faigofie ona tapunia pu

O le autu autu o le faasaoina o le puipuiga mai le susu. Pei ona iloa, vai, liliu i le aisa, faateleina i le tele. E le o le latalata mo le taumalulu sooupu ma le fusi (muamua o le itu uma), ona o le faʻatulagaina o elemene ma le amataga o le oona o le a amata ona teena ma le palu. Ina ia puipuia le tiga i mea e le o vaʻaia ai mea e leʻi maeʻa, faʻafaigofie mamanu le tumau mai mea taugofie ma taugofie e tuufanuteina.

Malutaga faavae

O tagata atamamai talitonu o le faavae (poʻo le leai o le laina) ma le potu i lalo o le fale maa (o fale mai piliki ma le mamafa) e tatau ona faʻatagaina. Ia, e pei ona taʻua, o le a faamalieina, avefeʻau. Mo fale laupapa, e le manaʻomia le faia o lenei mea, aua o le laʻau e matua tele tele ma na te faʻatupuina le tele o avega i le faʻavae.

Faasaoina o le fausiaina
Lava ono ono

O mea le mafai ona le mafai ona faʻaaoga e aunoa ma le poto o le taumalulu mo le taumalulu o le taimi o loʻo faʻatautaia o le maualuga o le kiona i o tatou lautele e sili ona lelei. Ae maise lava, e le mafai foʻi ona malaia, ae e le mafai ona tumau i avega fuafuaina. Muamua o le suʻesuʻega o mea uma lava, o loʻo suesueina lelei, ma le tatau ona iai faʻalavelave poʻo le tatalaina i fea le vai e mafai ai ona mou ese, tapuni. A le toe faʻatagaina ni tulaga le tau i le sima ma le sima sima, ua tapunia le pa o le faʻavae. Punou puipuia o le ufiufi e masani ona faʻaaogaina. Afai o iai se faavae ma se susu, e manaʻomia le tapunia na o le pito i luga o lona pito i luga mai le faʻaaliga faʻataʻitaʻi. E taua foi o le 'apalotoina e le vai e malu e latalata i le faavae faavae. O lea, i le lautele o nofoaga o loʻo faʻataʻapaʻo ai faifeʻau mo lona aveʻesea i lona tuʻua i le mapusaga. Afai e le faʻatagaina oe e le fesoasoani ia te oe e ave vai, ona talafeagai lea pe a faia le taupulea.

Ae o faʻafitauli matuia o faʻafitauli pe a talafeagai ona suia le faʻavae i le potu aʻoga. Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻatuatuaina o le le tumau o le malupuipuia? Ae maise lava, afai e maua pea le vai i totonu ma le miloto i ai, o le a motusia le atoa mamanu. I lea tulaga, i le itu o fatuga o faofu lea o lona lava mea o loʻo i ai ana lava mea, "o tagata" e togi le palasitical fagu i le pulu, tasi vae tolu i le vai. Ma, a o le migoi vai o le faʻaʻaiina o le vai / tele se vaega o taumafaiga faʻavavega, o le a latou faʻamalosia i le faʻavae o le fagu aisa, ma le lalo o le a le tigaina. O lenei metotia faʻamaonia le saogalemu o le mamanu naʻo pe a iai se puipuiga puipuia mai le faʻaosoosoina o timuga, pe a naʻo le laʻititi o le vai poʻo le vaitaʻele (pipita (palasitika fagu i le 1m2).

Taualuga le tumau

Faasaoina o le fausiaina
Lē 'uma

Manaoga o le fale

Nai lo le taua o le taualuga e tupu o le fauina o fauina i le taimi o le fausiaina o puipui ma i luga o puipui. I lea tulaga, e alagatatau ai ona puipuia le oso aʻe i le osofaʻiga o fausaga lautele, aemaise pe a fai o puipui o loʻo faia i bricks spoed ma pilika). I luga atu o le "leʻi maeʻa" tagavai mai laupapa ma pito i luga ae ufiufi i Rubberoid, o lona uiga, e i ai le taualuga le taualuga. E mafai ona e fausia se matauʻa le tumau ma se tolopoina mai le laupapa le mautonu, ma ufiufi mai luga ma lona taʻavale. E le manaʻomia le tapunia o le puipui i fafo- ma se mea leaga poʻo ni foliga sili ona faigata O luga o le vai o le vai o le vai, ma le vaega o le susu o posa o loʻo faʻamatalaina ai le pala, e le mafuatia ai le faʻatamaia.

E sili ona faigofie ona teuina fale laupapa fale, aua o lapisi mai le mea ua fetaui lelei i suiga ile vevela ma le salatau. E mafai ona mafai ona vave maua le sussure, ma toe faʻafoʻi mai ile tau ole tau. O le mea lea, i Sirubi, naʻo le aliʻi pito i luga e tatau ona tapunia mai le tuʻusaʻo. O le mea lea, afai e mo le tau malulu, o le fale e le mafai ona lesitala, o le a moni e le faʻatupuina, seʻi vagana ua salalau le sosolo atili mo le lua tausaga. E oʻo lava i le ala, o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o oloa laupapa i luga o tekinolosi e fautuaina e taulimaina ofu puipui. AVOT atoa le pauna o puipui laupapa ma se palasitika ata na o se foliga puipuia tele, o le mea moni e aumaia tele afaina. Ina ua uma, o le susu mai i lalo o le hermetic ata tifaga e le maise, ae o tulafono i luga. I le fesoʻotaʻiga ma le puipui ma ata tifaga, o le a toe faʻaaogaina mata o le a toe faʻaaogaina i totonu o se laʻau, aua le faʻatagaina le mago, ma ua tapunia le potu.

O komiti a le fausiaina o le faʻatulagaina o le taualuga o le Maota e mafai ona faʻamautu i se vaega, mo le au malaga, o loʻo faʻaputu se togi o taua, ae o le taualuga o mea ia e le o faʻatatia. Ona i ai lea o le le tumau le tumau mai luga, toe ina ia mafai ona puipuia le fale e leʻi maeʻa mai le vaega faʻatamaia. I luga o le faʻaumaina o vaʻa, o le tamoʻe o loʻo tuu ma nonoa i le maka. E taua tele le usitaʻi o le tulafono lea mo nofoaga. Ae maise uma, pe a fai o le a le tatalaina afi o moli uila ma fasi ma o latou mamafa, ona o le malosi o le a pa'ū, o le tino sa leʻi uma.

Tapunia avanoa

Puipui le fale le maeʻa i le fale e le gata i faʻafitauli, ae faʻapea foʻi ona le fiafia i malo. E tusa ma le aotelega o le saogalemu tulafono, o le avanoa i le mea e tatau ona tapunia. E le tele ea e uiga i le leai o se fale ma le fiafiaina o se polofiti faigofie, pe fia ni tamaiti o loʻo sailia se nofoaga mo taʻaloga e mafai ona faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete. O lea la, e manaʻomia le togi o le faitotoʻa ma le faʻamalama matala ma le lelei atoatoa de-faʻamalosi le mea. Mo le faitotoʻa ma le faʻamalama matala, black ratemes e faia mai laupapa, o le fea pito i luga, o le paʻu poʻo le paʻu. E sili atu le faʻaaogaina o le ata masani posthynene e le faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe, a o faigofie ona gagau. I le mataupu o loʻo i ai nei, e mafai ona e faia se faʻailoga teuteu.

Peitaʻi, o fale teu i totonu e manaʻomia se taimi o le soli, e manaʻomia lava ona e o ese mo le tau o le tau, ma matala o loʻo tatala i ou tafatafa. O lenei, o mea moni, e le mafai ona i ai taimi uma ma le le mafaia ae o se mea, ae na o fau nofoaga puipuia.

Faaeteete ma ua uma ona tuufaatasiga. O lea la, o le autasi ole vai vevela i luma o le taumalulu e manaʻomia le feʻaveaʻi o le ua faʻamalosia e aveese le vai ma teu paipa. E manaʻomia foi le faʻaputai o le vai mai le suavai faʻatonutonu.

Afai o loʻo teu le fale mo se taimi umi nai lo le tausaga, e manaʻomia tele le faʻatinoina o ni vaega le faʻatuatuaina (itu, tafe mai le potu i lalo). I le faasao mo le tasi taumalulu, o lenei gaosiga e le manaʻomia - I le taumalulu microorganisms e le faʻateleina.

O le faatonu o faatonu faafetai "stroy-crecst" ma "Anna-Kssu" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili