Manavaleva

Anonim

Manavaleva 13400_1

Manavaleva
"Even"

Mo le faʻagaioiga o electrocotes e le manaʻomia chimneys ma suauu faʻasao

Manavaleva
Kol
Manavaleva
Eletise Polo o le Faʻataʻitaʻiga o le EPO mai "Evan"
Manavaleva
Eletise Polo o le Faʻataʻitaʻiga o le EPO mai "Evan"
Manavaleva
Eletise Polo o le Faʻataʻitaʻiga o le EPO mai "Evan"
Manavaleva
Wall-Umi i le Power Scroli Bouler "Skat" mai le Protetherm (24000rub.) E 4 pule malosi ma le lelei99.5%
Manavaleva
"Even"

Warmosqx Boiler mafai ona faʻatautaia i le "taumafanafana" faiga. O le puleaina o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se polokalame faiʻai o le potu.

Manavaleva
Ata e Evagena Kolibaba

O le iner manatu o le cabmos ponaivi mai "evan"

Manavaleva
"Galan"

O le sefulutasiga o le eU o le EU faasologa ("Galan") o loʻo sapalaiina ma se faʻaeletonika pulea vaega "Navigator" o le tagata gaosi tagata

Manavaleva
"Galan"

Eletise Polo "Foci" ("Galan")

Manavaleva
Architect O Lyudmila Lomova o le Dald Arth Hall

Bouler potu ma electrocottal

Manavaleva
I le KFM-5P Boiler ("Kirovsky Worte") O loʻo i ai le vai malulu tele
Manavaleva
Ata vitamin Nefedova

Mautu suauu booler "Don" ("Condord")

Manavaleva
O le uʻamea uamea o suauu o loʻo i luga oqinas111 mai le Burerous ua mamanuina e galue i le tulimanu, e ui lava o nisi faʻataʻitaʻiga (32D ma 45d) galuega i luga o le fafie. Faʻataʻitaʻia maua ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ea i le ogaumu
Manavaleva
Steel nofofua-o loʻo faʻapipiʻiina o le masani-baler boiler v 25 Uber mai le CTC i le faiga masani. O le mamanu e maua ai mo le pito i luga ma lalo o auala o auala, o loʻo manaʻomia ai le lelei o fula (fafie, kolo)
Manavaleva
O le lelei ma le siʻosiʻomaga faauo o le v35 kesi botards boler mai ctc tele e fuafua i le suamalie o le suauu faʻaaogaina
Manavaleva
O le tuʻufaʻatasia o le pororar o le P30 faasologa mai Roca (Spain) mafai ona faʻagaioia i le mautu, suavai suauu ma kesi. O le sapalaiina o le ea i le potu e mafai ona fetuunai
Manavaleva
Steel tuʻufaʻatasia Boiler Junior2k (Jaspi)
Manavaleva
Bouler potu faʻatulagaina ma Boiler Cysogeen24 (ma le Pyrolyiss o laupapa) mai Dakon
Manavaleva
O le VILolig150 kesi-Generator Boiler Chamber mai le Viessmann, galue i luga o le fafie, mafai ona utaina i le 75 cm umi
Manavaleva
Ata vitamin Nefedova

Kotel "zosab-45" mai le "Zoasab"

Manavaleva
Dakon.

Faataʻitaʻiga o Dod.

Manavaleva
Dakon.

Opop Fou Buel Boiler

Manavaleva
Na lafo 'au uʻamea mautu le suauu o le Loquanog211 mai le Burerus. O mea faigaluega o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue i luga o fafie, koale, coke
Manavaleva
O le tuʻufaʻatasia o Boiler mai Jaspi mafai ona galue naʻo le malosi, ae faʻapea foi i le suavai suauu
Manavaleva
Faaleoleo le dkm.

Na lafo uʻamea mautu (galue i le tulimanu, Coke, Cood Beael) O le soli seniti o le boiler e mafai ona faʻaoʻo atu i kesi ma vai vai. Malosiaga faʻataʻitaʻiga - mai le 10 i le 81,4kw

Manavaleva
H730pyro spots mai le opop o le fafie muspil i Kamep CGOpis susu i le au faitele
Manavaleva
Architect Wass Borispol

Ata o karen manko

Filifiliga o le Soulerp o le Boiler potu ma electrocottal. A faʻapipiʻiina le eletise eletise, o le faʻafitauli tele o le ausia o le faʻatagaina e tuʻuina atu le malosi malosi malosi malosi (ma le mana o le sili atu i le 15 kw, e faigata tele ona faia)

Manavaleva
Ata vitamin Nefedova

O le faʻamafanafana o se masani masani o le faʻalauteleina o tane e mafai ona suia e le membrane. O le mea mulimuli ua folasia mai ni vome ata eseese.

Manavaleva
Ata vitamin Nefedova

E mafai ona faʻapipiʻi le umbrane faʻalauteleina le tane i soʻo se tulaga o le polokalama, faʻataʻitaʻiga i luga o le pipi tepepe latalata i le polesi.

Manavaleva
Pamu mo le Heating System Systeds32- 120f (Greenfos, Denmark)
Manavaleva
Rl38 / 70 pamu (wilo, Siamani)

O le fofoina o le potu o le atunuʻu fale poʻo le fale o se luʻi. E mafai le foia mo se isi auala. O loʻo i ai ma le fesoasoani a le boiler faʻagaioia i le eletise poʻo le afi afi

Filifilia o le Booiole Pooler, o le fale lea, muamua o mea uma, e tatau ona auiliiliina e le mauaina o lenei po o lena ituaiga suauu. Ma e tatau ona fuafua le tau o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina ma le faʻagaioiga biuler meafaigaluega, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o le kesi faleoloa. E mafai ona pe o le mea e manaʻomia ai le manaʻoga manaʻomia o le boiler manaʻomia i tulaga o le ogatotonu o le pito i tua o Lusia, e mafai ai ona o le 10MS) 1kw) 1kw E manaʻomia le eletise o le pule. Ioe, o le mea lea e faʻatatau ai faʻamatalaga. I se isi itu, o vala taʻitasi o le fale (fale talimalo o loʻo tipiina o le pepa puipui, faʻamalama, faitotoʻa, itupa ma le taualuga) e taʻalili ai se mea taua. Mo le fofoina o se fale taʻitasi, o le lauʻeleʻele e masani ona faʻaaogaina ma le gafatia o le 5-6 i le 30-240kw. A leai se avanoa e fai ai potu leaga ma le kesi masani, faʻapipiʻi le boailer ma le sili ona mafai ona sili ona malosi o le malosi. Mo tuutuuga o le ogatotonu ma le itu o le itu, o le faʻavae ma le lua tagata faipisini o le tamaoaiga e faʻamaonia: E faigaluega i le eletise, ma o lenei o loʻo mautu le suauu. E le gata i lea, o le tasi o latou e taʻalo ai le galuega o le faʻasaoina poʻo se faʻaopopoga o le vevela o le mea e fesoʻotaʻi atu i le autu (maualalo malosi) i le tumutumu o le malulu.

Eletise eletise

Tanuni Plic. O le au elelaiga e sili ona masani ai i le maketi a le Rusia mo le vevela o le atunuʻu-faʻavae suavai, e aofia ai tane ma Taneans, faʻatonutonuina ma puleaina iunite. O le suavai i le vevela o faiga e mafai ona faʻataʻotoʻoina pe masani ai (i le aluga o le kalave i luga o le kalave) poʻo le faʻamalosia ma le pamu. E mafanafana i le vevela o 80-95s. O le tane e masani ona faia o le spinlessless steel ma ei ai se pepa siliva. Taʻuina uʻamea e le aoga mo ia faʻamoemoe, e pei ona taua tele lenei mea i le mamafa o le mamafa o mea.

Tasi-matagaluega ma faaluaina-matagaluega faataitaiga. O le tasi-faʻapipiʻi Bouler e tasi le paipa e tasi le paipa ma se colant ma tautua naʻo mo le vevela. O le Bric-Crioptor Bouler e masani ona faʻaigoaina o se vevela o le Generator, i le fale lea o le lua vevela vevela: tasi e maua ai le vai vevela. Afai e tatau, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se isi vai o loʻo i totonu o le suavai e mautinoa ai le vevela vai vevela i se tasi-matagaluega bieir.

Faʻavae le eletise, pei o se tulafono, e te manaʻomia se eseʻesega ulufale i le faʻavaeina. A faʻapipiʻiina mea faigaluega e taʻitaʻia e le N42-6 / 8-et21mart i le 1994, GlavGoreygoneDzor pepa. "Faatonuga mo le tuuina atu o fale tagata nofomau ma isi fale tumaoti."

O tagata fai pisinisi i le 10-12 kw e tasi-tasi vaega ma tolu-vaega, fafaga mai le fesoʻotaʻiga ma se voltage o 220 ma 380v, masani. Masini o le sili malosi malosi ua na o le tolu-ofa. Tele i electcouplers ma se malosi o le 8Kw, o lana lele fetuunaiga ua saunia, lea e le mafai ona faʻaaoga le masini ina ia sefe ma, a o le mea lea, faʻasaoina le eletise. Fetuunai le pule o le Bouler mafai ona faia uma i totonu o le tusi lesona ma otometi faiga. O le Numera o Kamupani, e pei o Evan "(Lusia), ko / Polaster o loʻo tusia ai nisi o ana faʻataʻitaʻiga le lelei o le vevela malulu i totonu o vaega o le malosi. I le avea ai o se tulafono, o le au fai lafoga ua faʻaaogaina ma le malosi, o le umuta gagese ma le hermometers. Tele tagata gaosi oloa e faia masini ma le puipuia o otometi. O lea, i tagata fai o Pilao Strielebel Wentron, na avea ma nofoaga e mafai ai ona fausia le vevela. Pulea le galuega a le Boiler o loʻo i luga o le pamu ma e ala i le otometi faʻatonutonu o le vevela o le malu poʻo le sili ona vevela le ea. Avanoa avanoa i puipui ma fafo atu o fafo.

Manavaleva
Kol O le electrocotel Defict Cor comco:

1. Otometi Airlock Atora

2. Remeedteerwt3, puipuia le Boiler mai le le fiafia

3. Panronity Pubnic Panel

4. malosi le nonoa i luga o semicounductors

5.Pothing vai vevela

6. Tafafa

7.Nonomester

8. O le saogalemu o le patipati

O le maketi a Rusia o loʻo avea ma sui o le electrocallors o mea uma e lua faʻaulufale mai ma tagata gaosi oloa. I totonu oi latou o Sorthebel Yetron, talofa ia Iseotane (Siamani), CTC (STEDE), DEBON "," Gala "(genvi" (Rusia "(Lubia). O le tau o oloa mai fafo, e faʻatatau i le malosi o suiga mai le 15300 i le 56000 rubles, o Anamec arealogs e mafai ona faʻatauina i le tau o 5600-43799.

Electrode Broolers. E i ai le isi ituaiga o eletise eletise. Latou te leʻi mauaina le tele o tufatufaga ona o le mea moni o le manaʻoga mo le le lelei o loʻo faʻaaogaina ia i latou e matua faigata tele: e tatau ona i ai se toega a le lua eletise , molia i le polero. O le punou o le Coollant i nei masini o loʻo faʻaogaina pe o le vai faʻapitoa poʻo le vai malulu, tuu i ai i le tulaga talafeagai. O masini eletise ma le mana mai2 i le 30KW suiga, o le kamupani Rusia "Galan" ("geyser", "mauga". O le Bouler o se metallic cylinder ma le lapoa o le 40-100mm ma le umi o le 310-350 mm, lea ua aofia ai i le tapunia o le Heating Netting Fesootaiga E ui lava i le puʻupuʻu foliga, o masini o loʻo mafai ona faʻatosina ai le potu mai le 120 i le 850m3. Pe a oʻo i le faʻaʻailoa, o le omiga i le faʻamafanafana fesoʻotaʻiga e oso aʻe i le 2atm, ma e amata ona faʻatamala le taufaʻamataʻu. Mo se vave vevela i le laina o le potu boiley, o le liliuga o le lamiina e mafai ona faaleagaina. O le tau o le electrode broolers o le 2100-16 2210 rubble. Mass - mai0.5 i le 6.5kg. Ona o le mea moni o le malaia o le vevela lea i le "metotia" faʻatonu saʻo mai le paperrosides, ae le mai le mumu, ae tusa ma le tele o mea tau eletise nai lo le inuina o le eletise nai lo le pipisi.

O le faʻafitauli pe a faʻaaogaina ni eletise e mafai ona maualuga le tau o le eletise ma, aemaise lava i nuu i tuaufaʻutua i tua atu o le eletise, lona lava, ma faʻalavelavea ma le sapalaiina o eletise. O lenei mataupu o le a fesoasoani i se faʻaopopo poʻo le faʻatagaina o le poler. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tu ma aga masani faʻailoga builer.

Pukayev T. V., faatonu o le sui ofisa o Eveni i Moscow:

Manavaleva

"E le manaʻomia e le au polofesa eletise mo lo latou lautele o le otometi o le otometi, chimneys ma taufaʻamataʻu ma le suauu i le le fiafia, pefu e pei o isi vaega O tagata pope, o loʻo avea ma Coulalant, e le gata o ni mea faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina (pei o se tulafono, e le malulu), ae aunoa ma le fefe i le vailaʻau. Tele faʻafefeteina le maualuga o le eletise, ae a faʻaaogaina se eletise eletise e mafai ona sefeina le eletise mai le fesoasoani a le lua taimi o le totogi i lenei taimi o le aso. "

Paractural Brand Culers

O le lelei le lelei o le Burue Beael Bonder o se tau maualalo o suauu ma lona avanoa. E lelei i latou mo nofoaga na o loʻo leʻi oʻo atu lala o paipa ma laina eletise. E tutusa lava i Rusia o loo i ai moni tetele a le vale o le koale, vaomatua ma pit. Ole Auala alofa Faaleoleo uma lea fafie, malaa, Peat Briquettes, SSHY IDR. O le mea moni na malemo ai le Broup le Bouler ma le Curle Beal taugofie nai lo le faʻaaogaina mo le vevela o le taʻavale poʻo le eletise. E le gata i lea, o le galuega a se tamaʻitaʻi masani paleni suauu suauu e le faʻalagolago i le avanoa o le eletise. O le mea inosia tele o lenei ituaiga mea faigaluega o le tau le manaʻomia o le utaina o le suauu i totonu o le ogaumu (mo le malala o le 6-8h, mo fafie - 2-3h). E susunuina ma le le talafeagai le loto, i le fesuiaʻiina o le malosi, e le atoa ai. O le Chimneys ua pupuni ma le leaga ona o le 'aisa. Ash e fausia tele, ma e tatau ona mafai ona tuu i lalo ifo. E tutusa le pule o le Boiler e maua mai i le 25-30% i lalo ifo o le pe a faʻaaogaina le kesi poʻo le tiʻetiʻe tiʻetiʻe o le kesi i totonu. E masani lava i le COTTAS e faʻaaoga faʻamatalaga e le sili atu le malosi 30kw.

Manavaleva
Ua tusia e le Breen Fuel Badron Wilers mai Viddus e mafai ona liua e galue i luga o suavai suauu po o kesi. O le ea o le ea e otometi ona pulea e le Pule Faʻatonu o le vevela o le vevela o le fusuʻaga ua faia e faʻapolopolo i totonu o le uʻamea poʻo le maualuga o le uʻamea. Na lafo 'ai uʻamea e namea, o le uʻamea uʻamea, e pei lava ona faʻapipiʻi uma e tagata mativa mafanafana. Peitaʻi, o le pun-uʻamea e mamafa tele ma taugata, e le gata i lea, latou te fefefe e sharp toʻilalo o le tino mumu, e mafai ona latou taʻe. Tout-ironi le taufaʻafesootai e aofia ai a latou lamatia mautu (o le tautua o le olaga o meafaigaluega i luga o le averesi o 50 tausaga). Lafoina uʻamea uʻamea e mafai ona galue i le tauaveina o fesoʻotaʻiga ma masani o le soʻotaga o le maota, o lona uiga, matua le manaʻomia le eletise (i le shol mo taimi uma e le masani ona saunia). Lona lua, latou te le faia se fale atiaʻe i le vevela e mafai ona i ai le vai vevela o le suavai o le vai o loʻo sapalaiina (DHW). O le tuusaunoaga o le na o le faʻaulufaleina bouler ma le ORON-Iron le ogaumu (V25fg mai le CTC), o loʻo faʻaogaina i le 115l mo le vai tumama, 5 " Tuufauga "vaega ma le" le tagi ".

Ua le fefe tagata Porete i le vevela o le vevela malulu, ae e sili atu le malaia. O se tulaga taua faʻapitoa mo mea na e taʻua o le tele o le vevela-vevela o le vevela-i luga o le paʻu o le borale curgebox o loʻo i ai i vailaʻau o loʻo i ai i le Cocinations oloa. O lenei "acid" ua faamaʻimau ma "taumafa" faasolosolo ona puipui. O le mafuaʻaga o ona foliga o loʻo taliaina i le bouler (mai le paipa o loʻo i ai le vevela o le sheong system) o le saogalemu i lalo o le mea e mamanuina ai le mea e mamanuina ai O le tele o le vevela o le malaia e mafai ona puipuia e ala i le faʻatumauina o le vevela maualuga, ma o le mea lea e le i ai le tamaoaiga nai lo le manaʻomia tuʻusaʻo mo le tafeaga, galuega.

O tagata gaoi uamea e ono le mafai ona lafo i totonu i le ituaiga o suauu. E le mafai i le tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ona susunuina le koale. Mo lenei, Latou te saunia i latou ia tasi i le au paia, pei o le paipa o le atunuʻu o le fono o le faʻailo, poʻo le vai, centpi, cenland), centpi, vine. O le isi filifiliga e faia i le boler steel. Verner P45 (Verner, Czech Republic) na faia o le Steal Orgace na o mai i totonu ma le le faaaloalo. O tagata faigaluega uamea na aofia ai le fale-i totonu o le le aoga e saunia ai le vai vevela (matua 1040 ks, Js-TGV, ADD I se faʻaopopoga, o masini faʻaavanoaina mo le faʻapipiʻiina o tan (N6-12kw) e faʻamalolo ai vai i le va o le vaitau o loʻo i ai i le ogaumu.

Manavaleva

Solitulafono ata o le galuega a le Jaspi Boiler i luga o le fiva

1. Faitau le luko

2. Kotysik

3. fortt o le ea o le ea

4. Nofoaga o le Uluai Afioga

5. Schur Trust Springment

O aso nei e mafai ona tausia e le au bulers file e mafai ona tausia le vevela o le vevela vevela. O le engesor-Pule Faʻatonutonu o le vevela o le Coollant o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le telefoni i fafo o le masini. E faʻaoʻo atu le fesoʻotaʻi ma le mea leaga na tupu mai ai le poler. Afai o le vevela o le faʻaʻaiva e sili atu nai lo le mea faʻamatalaina, e otometi lava ona ufitia le aisa, o le ea i tuʻuga o le potu matagofie, ma o le mumu gaioiga lemu i lalo. A faʻaitiitia le vevela o le ea, ua tatala le moli, ma o le ea ea fua saofaga o loʻo ola lelei i le tele o lona faʻamaualuga tele o suauu.

O tagata faipule uma i luga o le suauu mautu i luga o se vaega o se vaega e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: ma le tasi vevela potu ma ma le lua. O i latou ma isi o loʻo vaevae lava faʻatasi i le tasi ma le taʻamilosaga-fetaulaiga. O le muamua saunia naʻua, ma le lona lua e mafai ona maua lava i le vai o se fale.

O se vaega o le tasi-faʻaaoga le tuʻufaʻatasia o tagata faiʻai o le suiga mai le tasi ituaiga o suauu i le isi latou manaʻomia ona toe fetuunai. A uma, ose afi uma e aofia ai lona lava nuʻu, ma ia fai e faʻapea lava i le potu e tasi na pa, e sili ona faigata ma fafie. Fai mai, O le potu afi mo laupapa e tatau ona i ai i laupapa ma e aunoa ma le tele-liliu chimneys e faʻaititia ai le tuʻinanau. O le faʻaaogaina o le feʻeiina paʻu e faʻatonutonuina atoa tapulaʻa o le mea pueata. Latou te le manaʻomia se tagata tutuli, peitaʻi o a ulaula e siʻitia ai le vevela o le vevela "ofutino" e manaʻomia. O nei faatulagaga o nei toe setiina e faigofie ma moega a le e ona meafaigaluega. I se mea e tatau ona e aveese (tuu) chammed laupapa (pei o le fb mai le dakon), i se isi mea - probiles (faʻataʻitaʻiga jamas). DoR (Dakon) ma V25 UB (CTC) ma V25 UB (CTC) e oʻo i le suiga i le pito i luga (luga) suiga o le fafie. Nisi taimi o le reconfiguration e faaitiitia e le gata i le faapipiiina o le burner i le faitotoa pito i lalo o le ogaumu, afai o le manao mounting pu ua uma ona faia (aiga faataitaiga o le COP faasologa ma CCM po boilers JAMA). Ae naʻo le faʻapitoa ma se laisene talafeagai e tuʻuina pe aveese le kesi kesi. Lua-pitching masini e lua o potu vevela o potu: mo le susunuina o le suauu ma faapipiiina se kesi po o se sua suavai fafie. O Manuca e iai lana lava mamanu e mautinoa ai le sili atu le malosi o le suauu. E le manaʻomia le toe fausia se mea i totonu o le Boilers (pei o le tasi-faamalama), o loʻo aoina mea uma i le fale gaosi ma sauni e galue i soʻo se taimi. O loʻo i ai i le tino o loʻo i totonu o le sone o le tino o le tele o le tagata faʻatau, o le a alu i le laʻasaga, faapena ona e le aʻafia le tasi. O mea pueata e faatinoina mai ia Steel. Lolomiina o faʻataʻitaʻiga e maua ai le avanoa o le faʻapipiʻiina o le tan (1-3ctcs ma se tulaga o 6-18kw). Uma masini e mafai ona sapalai le fale ma vai vevela. Bosch (Siamani) Polyfulama TC35 o loʻo faʻaaogaina mo lenei, e fausia ai se booner i le 120l bolir, ma masini toega, tafe vai vevela. O le taumafaina vai vevela e faʻalagolago i le mana o le masini. Ae mo se taʻele lelei ma fufulu ipu o le vai, 600-1200L / h).

Manavaleva

O le polokalame a le fale vevela o le fale ma le masani ai o le sioa o le malulu ma se lua-paipa uaure:

1.chooto

2. Vailaau malulu

3. Vai vevela vai

4. Faalauteleina Tannision Tank

Ua saunia e le Blaiel Bliel Parlisers, ona maua mai lea o Dalia, Opop, Ammos, Viodrus, Viceres (Czeche), Viewerman), Viewerman), Viesos), Viestmann laau. Vasega o le tau - mai le4000 i le 108000 olo. A o le filifilia o se buel buoel bioler, e tatau ona manatua o le a manaʻomia se umi tele le umi o le chimney. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le mana o le masini 16kw, o le umi o le paipa e tatau ona i ai i le 6-12, ma le 40-45kw e mafai ona oʻo i le papeti ma le vaega o le paipa. Masani ai o le paipa o paipa - 150, 200mm. Afai o le paipa o se sikuea poʻo se mea faʻatagata, o le a le vaega o lona kolosi e masani lava mai le 100 i le 400Cm2.

Kesi-rotation broulers

I nei polesi, o le kesi e mumu, tatala i lalo o le sua suauu. Talu mai le fafie laupapa (e le sili atu nai lo le 5 cm umi, ma 3 cm mafiafia), po o pulu paluga (builers e le o le siosiomaga o tagata ma le le filogia tagata. Aveese ni faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona faʻaaogaina ma fafie o le suauu.

Manavaleva

Polokalame o le masini o le kesi o le kesi boler boler: 1. Fasi-asu

2.winevik gvs.

3. Otaota o lologa

4. pupu mea pueata

5. nofo ai

6. Force

7. Tauloto o nofoaga autu

8.Favea pe a uma ona le mautonu le mumu

9. Faavasega "ofutino"

10. SinackOM

11. utaina luc

O le faʻatulagaina o gaioiga e faia i ni vaega e lua: I le uta potu, ma le leai o se okesene, o le taimi muamua o le faʻamago o le fafie kesi. Le isi, o lenei kesi e mumu ma le maualuga lelei i totonu o le ogaumu o le ogaumu, e lua i se vaega o le mana. O le pule o le boailer e sologa lelei fetuunai i le tele o le 40%. O le liʻo o le leona i le 50 cm le umi e mafai ona faalauiloa (ma le mana o le faʻataʻitaʻiga mai le 18 i le 40kw) ma luga o le 65k (ma le malosi o 60-10kt (ma le mana o 60-10k). O le vaega mautu o le potu e mafai ai ona e utaina le boiler ma le suauu le sili atu ma le tasi i le 12 itula. Faʻatonutonu lelei le faʻaaogaina o le masini - 85%.

Faʻatusatusa i le faʻaleaganuʻu paleni paʻu, kesi-gaosi kesi o loʻo tuʻuʻeseina e itiiti ifo e itiiti ifo lefu ma paʻu, ae pe a faʻaleagaina (dronates o loʻo faia (d1l i le aso). O le mea lea, faatasi ai ma se masini mo sea somu, gaosia, o se tulafono, mai le shainless, i lona pito i lalo e tatau ona faʻapipiʻi ai se noncalated. Poolers ma Pyrolyiss Fuel Compust e matua nofouta i le susu (e le tatau ona silia ma le 20%). O lea la, naʻo mataʻa mago e tatau ona apa faʻataʻoto. Ma faʻaopopoina le taufaʻasese, ua faʻaitiitia le lelei o le masini, sili onash ma faʻaititia e iloga. Afai o le Boiler e le saʻo ona faʻatulagaina ma o le chimney masini e mafai ona paʻu i le 7-10l condente i le aso. I le taimi o le faaefitu, ua fesiligia e le au fai vai suka i le 1.2k o le eletise, ma le faagaoioiga mo faiga, 0.1- umi ,3cw.

Manavaleva
O le kesi-gaosia o le tasi-o loʻo faʻapipiʻiina o kingef steel poʻo le fafie, galue i luga o fafie, o loʻo faʻaogaina i luga o le otometi e fetuunai o le osofaʻiga. E i ai le puipuiga o le masini faasaga i le Blilleng Wol Wall Couffer Borgive Swarves e masani ona faʻaaogaina i le Willed Broulers, o le Foot o le ASHATS faaputuputu. Afai e te faʻafesoʻotaʻi meafaigaluega i le mana grid ma faʻamafanafana paipa ma download le suauu o le paʻu, o le boailer potu e mafai ona faʻagaioia otometi i le tele o imeli. O le lelei o pagota ma Pyrolys toeititi o suauu mautu e mafai ona sili atu nai lo le 95% (ma tulafono faʻatonutonu vailaʻau).

Kactor boonar pellet bolitt e masani ona tasi-faʻapipiʻi, ma faʻamalosia le faʻataʻamilomilo o le malulu. O i latou o ni ituaiga e lua - ma se sulu togafiti ma le volumaric. O tagata faʻaaoga e faʻaoʻo atu i le larch burner, o le Burner Fan, o le fatuina o le haltflow, o loʻo tutuina pulu i totonu o le kesi mumu, e iloa ai se kesi mumu i le 1200s. O le iʻuga o le Ash i lalo i le Asepa, mai le mea na muta ai ona faʻafuaseʻi ona aveese ma otometi.

O ni fomaʻi ua faʻaaogaina ma mea manogi tetele, suauu, matamuli i totonu o le burner, o loʻo malamalama ai le kesi, o loʻo faʻamamaina i se moli faʻapitoa. Totonu o le Fue Fue ua tuuina atu e se faapitoa Alite auala. O iina, ia faʻatumauina le auala o suauu ma le eseʻesega o le le mautonu o lotoa, o le FAN e faʻapipiʻiina e ala i se faʻailoga faʻapitoa o le ea fou. O le vevela i le ogatotonu o le burner e oo atu i le 1200s. O le faagaoioiga o nei pagota e masani ona tupu ma le fesoasoani a okture, lea, e fuafua i le vevela o le tau malulu, e tatala ma tapuni le ea ma fafo atu o le vao ma le suauu o loo maua ai le ea. O le lelei o sea masini e sili atu lona maualuga atu nai lo le au faifeʻau ma le afi mumu.

I le maketi a le Rusia, o le kesi-kesi e fai e ala i le tele o faʻataʻitaʻiga. O lea, o le kamupani visasmannmann (Siamani) e maua ai le VITVIG150 Bouler i nisi teuteuga (NOMIMAL LE MANA MAI LE 18 I LE 80KKW). Tele-mai377 i le 1075kg. O le tau o 47,000 i le 113000 rubles. O le KPYRO BOLER COVERS CUKON e tele foi lomiga o mai7.5 i le 40kw. O le tele o masini e fuafua i le faʻataʻitaʻiga - mai le240 i le 300kg, ma le tau o le 53000- 62000 Norbs.

Tuufaatasi

O le tulaga lelei o le tuʻufaʻatasia (o nisi taimi e taʻu mai ai e taʻua o le lautele) e mafai ona latou galue uma i ituaiga uma e fa o le suauu, eletise) ma lua i le lua i vaega eseese. Lautele Faigaluega e galue i ituaiga e fa o le suauu, seti se kesi lautele-suavai-suavai burner, tanoa ma le potu pulu. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e maua ai Jaspi, CTC ma isi. Na faʻaofi i le Tan Boilers i le polokalame e mafai ona faʻatautaia e galue i le po (pe a iai se taugofie eletise eletise totogi). I se faʻaopopoga, e mafai foi ona faʻaaoga le eletise o le faaleoleo sulu.

Tasi-Mauga o Poolers faʻagaioia i luga o le tolu ituaiga o suauu (kesi, suavai ma malosi fulafula), daking dkm (Turkey dack (Turkey) o loʻo sapalaiina atu i le maketi maketi. O masini ma le matagaluega o loʻo valiina. O le solia o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina mai e le lua corum chants - tasi mo le atoatoa suauu, ma o le isi e mo le kesi ma suavai suauu. O le STS kamupani e gaosia ai tagata fai pisinisi e faʻagaioia i le lua ituaiga o eletise ma kesi. Faʻavasega masini e iai le tele ma o loʻo faia i le filifiliga i fafo. Nei o uiga o nisi o latou. O le FB faʻataʻitaʻiga (Dakon) e tele ni suiga, galue i luga o le fusuʻaga mautu ma kesi (poʻo le suauʻu vai). Meafaigaluega agavaʻa - mai le 20 i le 40kw, Magiy210 i le 350kg. O le tau e mai le 33,000 to5000000rrub. O le Jamajauor faaluaina ponaivi e mafai ona galue i soo se ituaiga o suauu. O le Bouler (faʻatasi ma le fesoʻotaiga ma le otometi), galue i luga o suauu mautu ma le eletise, tau i le 145000 rubles. Tau 1200family mai le CTC (eletise, kesi, suavai suauu) - 150000 ru. O le i totonu o le fale o le atunuʻu e tau le taugofie. O lea, o le faʻataʻitaʻiga ks-tg-16 "Don" (mautu suauu ma kesi) tau e tusa ma le 12000 rubras.

Manavaleva
Vaavaai.
Manavaleva
BULERUS.
Manavaleva
Vaavaai.
Manavaleva
Vaavaai.

O otometi otometi faʻatautaia le lelei lelei faʻatautaia galuega, e faʻateleina ai le saogalemu o le tupe, faʻaitiitia le tau o suauʻu ma faʻaleleia le faʻamafanafanaga i le fale e ona fale; Faataga oe e tuu oe i aso uma ma vaiaso o le taotoga o taotoga.

Fagu poloka

Ina ia mafai ona faʻagaioia lelei le ponaivi, e manaʻomia le agavaʻa o lona paʻu ma o loʻo faʻaogaina i luga o le auala ma faʻapipiʻi masini. O le uu o le booler o loʻo faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o le faʻalauteleina o le tane, o le pamu o le kamuta (pe a fai o le vevela o le coolate o le malulu) ma le vaega o le saogalemu. Tele mamanu o tagata faipule e tuʻuina atu i le tagata faʻatau o loʻo i ai ma le faʻalauteleina o tane, o se pamu o le taʻotoga, faʻapea foi ma le saogalemu.

O le faalauteleina o tane e tatau ona o le malulu, sui o lona vevela, suia le lautele. O le mea lea, pe a ova le taugofie ona fausia i totonu o le faʻamafanafana o le upega tafailagi, ua faʻamauina i totonu o tane e faʻalauteleina, ma pe a faʻanoanoa tele le moana, e toe foʻi mai ai mai le tane i le vevela. O le pamu o loʻo setiina e faʻaleleia ai le faʻalauteleina o le siʻomia o le malulu i le vevela o fesoʻotaʻiga. E masani lava ona manaʻomia pe a lava le upu e faʻamafanafana ai ma aofia ai ma le tele o mea a le lafu. O le saogalemu vaega e aofia ai le saogalemu vato o loʻo taumafai pe a fai o le mamafa o le coolant i le fesoʻotaʻiga e sili atu i le ala faʻatagaina. E ala i le alatoto, ua aveʻesea le taufaʻasese i totonu o le afi, ma e le talepe le tapuni tapunia fesoʻotaʻiga. O le eletise e faʻaaogaina ai le RCD (puipuia le masini tapunia), o le motusia o le sapalai o le masini i faʻalavelave faʻafuaseʻi (mo le mea na tupu ai le paleti ). O le vaega o le puipuiga o loʻo aofia ai foi le ea o le ea - o le 'aufaʻatau na aveʻesea ai le ea i soʻo se auala. O le faamama fufulu le auala faʻatulagaina i totonu o le faʻamafanafana o fesoʻotaʻiga mai le tele o mea leaga. O le faʻagasologa o le vevela vevela i totonu o le fale e mafai ona vaevaeina i le tolu vaega: faapipiiina o le polem, paipa uaea ma maata, o le tipiina o le boaiters ma lona fesoʻotaʻiga o le paʻu o paipa. Ioe, o le faʻatulagaina o paipa ma mea e mafai ona fai e tusa ai ma le poloketi, muamua lava, ona faʻapipiʻi ai lea o le polesi, nonoa ma fesoʻotaʻi i paipa.

O le paipa o le Boiler Fooption o loʻo aofia ai masini faʻatonutonu ma faʻatonutonuina masini boiler. Otometi mafai ona avea uma ma masini ma le eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻagaioiga o le electrode Bliolirs na fausia e Galan e mafai ona faʻatautaia le eletise eletise, gaosia e le kamupani tutusa (o le tau o le tutusa o le Kamupani e tusa ma le 5000.). O le faʻagaioiga o nisi masini e mafai ona faʻatonutonuina e le polokalame, faʻatulagaina i aso uma ma vaiaso taʻitasi mo polokalame mo aso taʻitasi. O le mea lea, o le Warmosasqx Bouler ("Evan") mafai ona faʻatonutonuina le faʻaaogaina o le Atit Programmer (Italia, Tau o le 1500 Rullas). Sili atu ma sili atu gaosi oloa faʻaaogaina le faʻamafanafana o tagata faiʻai ma masini microproctor, faʻataga i sili atu ona mataitu ma faʻatonutonuina le faʻatulagaina faʻapitoa i le otometi faiga. O lenei mea e mafai ai ona faʻaitiitia tele le vevela o le leiloa, ma o le mea lea le tau o le fufuluina o se fale poʻo se fale.

O le faʻapipiʻiina o le fale o Boiler ua amata ona faia le uaea, o le faʻapipiʻiina o lapisi lapisi ma fesoʻotaʻi vai malulu. O le Bouler e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le fola ma le le faʻateleina o le ogauʻuga o le ea ea o le ea ua saunia i ai, faʻapea foʻi ma le tausiga. O le ventipela (pu e tatau ona faia i le faʻatapulaʻaina o le avanoa. A o le ea mai le auala, o le vaitusi e tatau ona o le tele o loʻo maua ai le fesuiaiga o le ea. O le Oblet Chimney o le Boiler o loʻo fesoʻotaʻi e se chitfuble chimney ma chimney o le fale. Faʻapipiʻiina o paipa amata ona o le faʻaleleia o le boiler ma faʻalauteleina le tane. Plongs o loʻo faʻapipiʻiina pamu, ea ma le ea ma le palapala. Sa faapipiiina au ma alavai tau fuati i le boiler ma le polero. O paipelone ua faʻasaʻoina i luga o le faʻamalologa o loʻo umiaina ina ia le fuaina le paipa i le stroke e leʻi lafoina i le polero. Ona faʻapipiʻi ai lea o le utisa, e le fiafia o le aufaʻamama, o le vevela ma le vevela.

Faʻafefea ona faʻaititia le vevela leiloa

E oʻo lava i le sili ona lelei o le biole fula boler e mafai ona mago sili atu nai lo ni nai itula i le 2-3 aso. Ona mafai ai lea ona faʻaaoga le suauu e faʻaaoga ai le suauu e lelei, maua se laʻititi laititi o fugalaʻau ma mama fligus. O le faia o lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le vevela o loʻo i totonu o le tane o le vai vevela o le vai vevela (500 lita poʻo sili atu). O le tane e ave le vai mai le boeler pe a o le suauu o loʻo i luga o le malosi, ma faʻaalia le tele o le vevela. Ina ua mu le fafie ma e malulu le suauu, o le maa e fafaga le vai "ofutino" o le boelir ma le vevela vai vevela tino. O le vevela tele o le vevela i totonu o le fale ua lagolagoina mo se umi taimi, ma o tulaga o loʻo teuina i le polere te i le suauu sili o le susunuina. I se faʻaopopoga, o le poʻo o le Booule e mafai ona faia taimi masani, lea e maua ai le tamaoaiga o le tamaoaiga. Faʻafesoʻotaʻi le maa ma le Boiler i auala e lua: tuusaʻo, e aunoa ma tapuni, pei ona faia i le jaspi faʻataʻitaʻiga, pei o le faʻamalosiʻau.

Manavaleva

O le Spal Spal Corpolactor Internet Sminigram Ata i le Breen Fule Boiler:

1.chooto

2.Baypas laina ma le pamu pamu

3. Paʻu vai vevela

O le faatonu faafetai o le Buterus, Fissasmann, Jaspi, Desil dckm, "Evad ... ma" Galan ia mo le sauniaina o mea.

Faitau atili