Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala

Anonim

Faʻaaoga suauʻu fualaʻau, meafale makaina, faʻaputuga faʻapitoa poʻo le tuʻuga - matou te lisiina nei ma isi filifiliga mo le faʻaleleia o le fola.

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_1

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala

O le lelei o le suauʻu o loʻo taʻe i fale, ofisa ma nofoaga faitele. O lona lauiloa lauiloa e faigofie ona faamatalaina e aoga, tumau ma le manaia foliga. Ma se le mautonu o loʻo faʻataʻamilomilo, o le laualuga o le a faigofie ona faʻaleagaina. I le tulaga lea, e mafai ona e suia le mea na tupu ai le au fuafuaga pe taumafai e toe faaleleia. O le a matou auiliiliina ni auala sili ona aoga e aveese ai ni maosiosia mai le laminare.

Mea uma e uiga i le aveeseina o le aufaafefe mai le laumua

Vaega o le faaumaina o mea

Auala e lima o le Toefuataiga

- Lauga suauu

- meaafale faailoga

- wax polesi

- Superhard Wax

- pluccle

Fautuaga Aoga

Vaega o le lalagaina

Laminare faasino i le tele-valavana mea. O lona faʻavae o le ogaumu taʻigaga laupapa o le malosi faʻapitoa. Ua faʻaititia i lalo ifo o le vaega o le palasitika, o nisi taimi o le mea faʻamatalaina o loʻo faʻapipiʻiina i ai. Mai luga, o pepa e pipii faatasi ma se mamanu, ona faaaoga lea malosi se isi vaega puipuia. O Ia "tali" mo le malosi o le faaiu mea ua uma.

O le igoa faʻapitoa o le palasitika faʻapitoa e lava le teteʻe atu i le faʻaleagaina o mea leaga. Ae ui i lea, o ata, chips ma isi mea mataina o loo aliali mai pea i luga. O le faigofie e mafai ona faʻaleagaina ai mea taugata, o le nofoaga puipuia o le mea e le tumau.

O faaletonu foliga mai mo mafuaaga eseese. O lea, tamai faʻamaumauga e tumau pea pe a maeʻa le faʻamasinoga i mea faʻapefea. Laititi tamai chips ma le loloto o scratches foliga mai i le tele o manu, maʻamamaina, mai mataua o mea maʻai ma mamafa. O le loloto o le tele o faʻafitauli e tulaʻi mai pe a feoʻia ai mamafa i luga o le mamafa poʻo le tino o nofoa i luga o uili.

O le le mafai ona talepeina foliga o le uunaiga. Latou te tatalaina le moli uila i le mea e maua ai le mea. Ma talu ai o le teuga laupapa laupapa, na te mitiia vai, momomo ma faateleina le tele. E le mafai ona toe faafoi atu i le setete muamua i lenei mataupu. O le mea lea, e taua tele le faʻalogo i faʻaletonu o le taoaʻe ma aveese vave i latou.

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_3

  • E iai sau laumua i le fale mautotogi? Aloese mai nei mea sese i le faamamaina

Faʻafefea ona nana le scratches i luga o laumua

E mafai ona aveʻese le tele o fuataʻo. Afai e te faia mea uma, o le a leai sesi mai ia i latou. I lea tulaga, o le faamaoni o le luga ua uma ona toe maua. O le a matou auiliiliina auala sili ona aoga auala auala e toe faʻafoʻi ai le laumei.

1. Oloa fualaau faisua

O le faigofie sili auala e faʻatatau i le faʻaaogaina o soʻo se suauʻu fualaʻau. Moni, e naʻo fetaui e tau ai faʻatau fasi. O loʻo faia galuega i se faʻasologa.

  1. O loʻu nofoaga na faʻaleagaina. Aemaise o loo mumu ma le totoʻa, pe a māsega o laupapa. Afai o le efuefu o loʻo tumau i totonu o le faʻaleagaina, o le a foliga mai o le lanu pouliuli i luga o le malamalama.
  2. Solo ma se ie mago. 'Aua nei mago mago.
  3. I luga o le sponge poʻo le taʻele o le a ni nai mataua o soʻo se suauʻu fualaʻau. Teisi lemu i totonu o le maosia.

Nai lo le suauu, e mafai ona e faʻaogaina se talafeagai lanu pelyrolol poʻo le wd-40 vai. O nisi taimi o le scratches o loʻo vaʻai atu i le 'ai o le utupoto o urnut.

2. Mafuaaga Marker

Se isi auala mo le teuina o ni faaletonu E le faʻateʻaina le leaga, aua e le faʻatumuina le kalave o le taʻe, ae na o mea e ufiufi ai ma le susuga o le susu. O meaafale maka e faʻatau atu i faleoloa faʻapitoa. , E tutusa lava ma mea e lua ma le faʻailoga, peitaʻi o le tuʻufaʻatasiga o le Dye e ese mai. O faʻailoga o ata eseese e gaosia, o lona uiga e le o manaʻomia le filifilia o le itu taumatau.

Aveese le swollow scratch e matua faigofie. Muamua, o le tauemu o loʻo talepeina ma se ie susu e faʻateʻa ai le filogia ma le pefu. Ona latou aumaia ai lea o le fola e mago lelei. A maeʻa, o loʻo vali le faʻailoga o le faʻailoga. E tagi vave lava, moni lava i nai sekone. A faʻapea e le faatamalaina auala mai le faʻailoga na totoe i fafo atu o le toe faʻaleleia, e mafai ona latou aveeseina i le solosolo o le ava malosi.

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_5

  • Laminate vasega: O le a ma le auala e filifili lelei ai

3. wax panic

Faigofie e faʻaaoga le penitala wax penitala mo le aveeseina o le loloto o le loloto. Faʻamatuʻu i ata eseese, aʻo leʻi faʻatau e te filifili le itu taumatau. A faʻaaoga, tapunia le maʻa i luga. E i ai le vai-fou mea, o le ua e puipuia le faavae mai le faatafunaga o susuga.

Matou te ofoina atu lea laasaga-ala-sitepu muamua, faʻafefea ona tapuni lau maosia i luga o le laʻau ma le paʻu paleka.

  1. Matou te faia le susu susu. Fufulu le vaega ua leaga mai le filogia ma le pefu.
  2. Solo solo solo le leaga le mama. Tuu ia mama atoa.
  3. Ou te faaaluina le tele o taimi ma sina taumafaiga i luga o le valu. E manaʻomia le leiloa poʻo le vali.
  4. Faatasi ai ma se ie vaivai e aunoa ma se faaputuga, matou te valivali ai le laufanua, aveese mea totoe o le vai.

Pipi ae o le taimi e solo mai ile laupapa, ma na toe iloa le tau. O le mea lea, e tatau ona latou toe faitalia le toe faʻafouina o le lauʻeleʻele.

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_7

4. Superhard Wax

Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, e mafai ona e tapeina feololo ma loloto. O mea faʻavae o eseʻese ata tifaga e gaosia, o lea ae leʻi faia le Toefuataiga e manaʻomia ona e filifilia se leo talafeagai. Mo galuega, o se masini faʻapitoa o le a manaʻomia - manogi manogi. Na ia manogi i le mea e fuliina ai i totonu o se palu malu.

Laasaga i lea laasaga o le a auiliiliina ai le faʻasologa o gaioiga i le toe faʻaleleia o le faʻapipiʻi o le ogalaau.

  1. O le togafiti ma se faʻaletonu ua maeʻa faʻamamaina mai le pefu ma vailaʻau.
  2. O le pito i luga o le spatila agamalu lemu o pito o le maosia. Ua matou faia i latou atili ai ma agamalu.
  3. Soʻo se ava malosi-aofia ai o lona uiga poʻo le sologa lelei le faʻaleagaina. Tuu ia te ia mago lelei.
  4. Ua liusuavai liusuavai se fasi ipu. E le tatau ona ulaula le masini pe a tupu se mea, ia faʻatoʻilaloina o ia.
  5. O le spalala e maua lemu se fasi apamemea, taʻoto i le va, tufatufa e le ona. Faatumu le le atoatoa ma sina mea laiti. A o le lafoaʻiga, o le galu o le a faʻaitiitia i le tele.
  6. Matou te tuua le tele o le afa minute, ona aveese lea o le spatula ma se totoa le pito.
  7. Olo le mea faigata.
  8. Faamama le manogi ma le spatila mai le wax toega.

Superhard wax rex reably faasaʻoina faʻaleagaina, atoatoa toe faʻafoʻi le foliga o le laualuga. Afai o se auala saʻo, e manaʻomia ai le faʻaaogaina o mea o eseese lanu mo le Toefuataiga. Ua latou faʻaaoga i le isi taimi, o le uluaʻi faʻaaliga ua toe faʻafoʻi.

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_8
Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_9
Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_10

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_11

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_12

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_13

  • O le a le fanua e filifili ai mo se mafanafana mafanafana

5. packuckle

E filifilia le Drap Dear Chap pe a o loʻo saili i lo le leiloa o le loloto o le laumei i luga o le laumua. Ua tapunia lelei le faʻaleagaina, toe faʻafoʻiina le faʻamaoni o le taʻotoga. O le tufu e gaosia i ituaiga eseese. E sili ona faigofie le galue ma le sauniaina o le tapenaga o loʻo faia i totonu o Ubes, e mafai ona vave faʻaaogaina i se nofoaga leaga. I le faʻaopopoga i ai, e mafai ona e mauaina le mastic i Briquettes poʻo le palu. E tatau ona latou sauni mo le talosaga. E tutusa lanu faʻalelei, ae tatau ona filifilia i le lanu o le fola.

Galue ma totoa i se faasologa.

  1. Mama faamamaina vaega ua faaleagaina mai le palapala ma le efuefu. Fufulu ma se ie susu, tuu atoa mago.
  2. Fasi ata o vali scotch rash o lo o fiafia i le faaletonu. E manaʻomia e le pa le piliki le fola. Afai e tupu lenei mea, o le a faigata tele ona 'ave ai.
  3. O loo matou sauni e faamavae. Vavaeese se tamai fasi ma faaee atu i luga o le stchutch. Matou te olo atu i le spakula vaivai i totonu o le faʻavae, tuputupu ae ma aveese le sili atu.
  4. Ia le mastic wean. O le taimi na manaʻomia mo lenei ua faʻaalia i luga o lana afifi.
  5. O le toe faʻafouina vaega o loʻo faʻamamaina e olo ma le paʻu i le papaʻu.
  6. Na matou tuʻuina i luga o le Punety Seater o le puipuiga faʻapitoa. E sili le ave o se ata faʻapitoa o laʻau o laʻau, ae e mafai ona e faia le lanu leai se lanu mo fao.

A aunoa ma le poto masani, e faigata tele ona ou galue ma le loto mafanafana. E vave ona faʻamamali, aveese lona toega mai le lauʻeleʻele e leʻo faigofie. O le mea lea, afai e leai se poto masani o se Toefuataiga, e sili le faia muamua o le galuega i luga o le lamella e uiga i le taotoga.

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_15

Fautuaga Aoga

Faatulaga le leaga i le lalagaina o luga e faigofie. O lea e leai ni faʻailoga o le valu, e manaʻomia ai le saʻo lelei piki i luga o le lanu o le toe faʻafouina. O le mea lea, i luma o le alu i le faleoloa, matou te fautuaina e saunia se fasipepa o totoe o le fale seia oo i le taʻoto. O lea e faigofie ona e filifilia le paolo manaomia. O le fetu sa filifilia ua filifilia i luga o le foloa o le a ia vaai teisi teisi. Penitala e masani ona foliga pogisa i luga o le leo.

O le sili ona faigata galuega ma moli moli. E le saʻo le filifilia o le Hue o le toe faʻaleleia o le sooupu poʻo le pefu o loʻo totoe i totonu o le paʻu foliga pei o palapala. O lea, o le leo o le elemene elemene ua masani ona filifilia ma le faaeteete. O nisi taimi e sili atu le aveina o se paolo o se mea pupula o le a. O le a matauina nai lo le pogisa leo.

Toefuatai o faaputuga uliuli sa i ai foi lona lava uiga. Afai o le faʻaletonu o loʻo iai se loloto ma vaaia, e tatau ona vali muamua le faʻailoga i le itu o le laumeta. Naʻo le maeʻa o le mea e mafai ona e faʻatumuina ai le kalave ma se talafeagai. Atonu e faigata ona maua se pa puipui lelei mo le toe faaleleia, o le mea sili lea o filifiliga o le a fefiloi i luga o isi leo. E faigofie ona maua le lanu manao.

Faʻafefea ona fai se maosia i luga o le laʻau lava ia: 5 faigofie auala 13408_16

Na matou mauaina pe faʻafefea ona faʻasaʻoina i le fale gaosi i le fale pe a fai o oe ma le lalagaina o le laumua. E faigofie, ua na o le a o le mea faigaluega sao mo le Toefuataiga ma ave i luga. E manaʻomia le galue faʻamalosi e tusa ma faʻatonuga, ona leai lea o se faʻaaliga mai le vavale mai le vavale.

  • Toe lipea pu i Linoleum e te faia ia te oe lava: Fautuaga i le toe faaleleia ma se patch ma aunoa

Faitau atili