Laititi, ioe tape! (Lona fale numera 5 2006, p.133)

Anonim

Laititi, ioe tape! (Lona fale numera 5 2006, p.133) 13409_1

Laititi, ioe tape! (Lona fale numera 5 2006, p.133)

Laititi, ioe tape! (Lona fale numera 5 2006, p.133)

Cractorctor- O se ituaiga o le matua o le paipa. Oso aʻe le ea mafanafana, ma pasi atu i se puipui mamao ma le pauna, alu ifo i lalo, i le foloa, pe a fai o loʻo taofia i le masini. I le tele o le vevela o le coollant i totonu o le contars i le 3-4 ma le mafanafana nai lo le tulaga o le lalaga. AOO ua uma ona avea ma se tupe tele (e oo i le 25%)

O le filifiliga o mea e sili ona fiafia ai mo potu vevela e le faigofie. O tagata e ona o le atunuʻu na foʻia lenei faʻafitauli e masani ona le masani ai auala. Filifilia o se kesi kesi uila boler protherm e pei o le vevela o le'vea, mo le fofoa o le nofoaga, na latou faʻaaogaina le taʻu o le taʻuleleia.

Mai le masani o le vai o le vevela o le toto, o lenei ituaiga o masini e faʻailoaina e se mamanu ma o se auala o le lafoina o le vevela i totonu o le potu. A faʻapea o loʻo i ai i tagata pupula le faʻamafanafana i le fale i totonu o le fale o aitema ma le samoa o le fale gaosi i le 45%, ma o isi o loʻo faʻamafanafanaina e ala i le faʻataʻotoina 95% o le vevela fesiitai. O le Consertive Convector e leai se mea ae o se paipa ma se uʻamea "ogatasi", tapunia ma se teuteu teuteu uaina. O ni mea e sili ona faigata ma malosi a ia paipa e ono lua pe sili atu, o le tele o faʻataʻitaʻiga tele. Mo upou o le Contactorctor, o le malulu o loʻo agai ma faʻamafanafanaina ai papatusi a togi na ofi pe faʻamamaina i latou. O le ea o siʻosiʻomia e fesoʻotaʻi ma nei papatusi, o loʻo avea o latou maʻai o lo latou vevela ma vevela, faʻamafanafanaina, ma lona nofoaga o loʻo nofoia e vaega fou o le ea malulu malulu. O lea e iai le tafega o tafega o le ea. O le mea e sili ona taua i le gaosia o le faia o fonotaga o le mautinoa o le maualuga o le mafiafia o papatusi a le ipu o ipu i le paipa, e tafe ai le malulu. O le soli o lenei tulaga e mafua ai le lava o le saoasaoa o papatusi ma, o le iʻuga, i se tele leiloa o le vevela o le vevela faʻaliliuina o le masini. Mo Constard, o le fetaui, laʻititi le voleniga i lalo ma le maualalo ifo i totonu o le Toeterlia o se uiga uiga.

O le Plinning Convector e aofia ai faʻataʻitaʻiga ma se aotelega maualuga o le 20-25cm. E pei foi o mea fai fale, o loʻo tusia i le tasi ma faʻalua ūina, latou faʻapotopotoga e faʻalagolago i lenei. O le tele o taimi umi o mea na te vaʻavaʻaia o ni suiga mai le 30cm i le 2-3m, ae e mafai ona faʻaputu ai se faʻataʻitaʻiga e oʻo atu i le 6m umi. I luga o le tioata fofoina, e le gata i latou mafanafana mafanafana ai le potu, ae fausia foi se vevela vevela e taofia ai le puao i luga o le ipu vai. E mafua ona o lenei aʻafiaga e le iʻa o loʻo i ai mea lelei mo le mamafa o fale ma se taua tele o sipela, siviliaon mo vaitaʻele, nofoaga ma faʻamalama Farani. Peitai, o sea masini tali e faʻatatau i le puipui, ae o le a latou taofia le vevesi o le malulu malulu 'pito i luga o le fola, lea ua faʻateleina ai le vevela o le fola.

Ua amata ona faʻaaoga e le matou mea faigaluega i lenei ituaiga o tausaga o iai le atoa o tausaga talu ai, aʻo le tele o tausaga ua latou maua ai le taʻutaʻua sili ona taʻutaʻua. O lenei saofaga i le tele o lo latou maumafaoa, maualuga le siosiomaga lelei ma le talitonuina.

O lea o loʻo iai ni suiga i totonu o le atunuʻu i le maketi maketi mo le gaosia o le telē ma Rusia gaosiga. E pei o le faifaatoaga uma, e mafai ona latou vaevaeina i ni vaega se lua. O le faʻataʻitaʻiga muamua lea e faia ai paipa ma iʻa e sili atu onamea ia Steel Convectors. Ivtortia-faʻataʻitaʻiga ma paipa ma le vevela fesuiaʻi papatusi mai le eseese o metals, pei o le steel ma almininum poʻo le 'apamemea ma le' apamemea ma le 'apamemea ma le' apamemea ma le 'apamemea ma le' apamemea ma le 'apamemea ma le' apamemea ma le 'alo. O i ai nei bimtallic Convedcts. O masini uma lava, e tusa ma ituaiga, ua fuafuaina ina ia aoga i le laʻau e lua, ma le lua paipa o loʻo unaʻia. O le faʻasoaina o le malosi o na faiva e mautinoa le naʻo le faʻalagolago i faiga tulaga faʻavae o loʻo taʻua ai.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu muamua e ala i le Bimetallic Convectacts o le Soundline Company Clantfin (USA). E aofia ai se paipa paipa i le Alumini Sinas, lea ua tapunia i totonu o le Steel Suas, puipuia le masini mai le leaga ma le afaina. O lenei cmungs o loʻo paolo, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi ma tausia mo le taupulepulega. O le malosi o le malosi o sea masini e fuafua i le vevela o le Coollant Reang mai 0.8 i le 1.0 KW i le mita o le umi o le masini.

E le gata i lea o le Online Constrotect, e mafai foi ona e mauaina le Prenin Bimtallic Multibag Alleiti / Pak ma Mini Models (Jaga Actids (Jaga Models (Jaga Agsids (Jaga Actips (Jaga Agsids (Jaga Models (Jaga). I totonu o le 'aufaʻatasi Cliv Convectors, o le a matou valaʻau i fafo masini "solo" ma le "Breeze-preseon". E manaia tele le mamanuina o oloa o le ituaiga o le "aafiaga" o le kimra laau toto o meafaigaluega vevela. O la latou faʻavae o le Steel Sterizal Sminild Paipa, o loʻo i totonu o Stelted Walded Steel Cylinder o loʻo faia le galuega o Convective Roations ma PRS. O le maualuga o ia o se konepona o le 20cm. O masini o loʻo avanoa i le laina e tasi ma le lua-laina faafuaseʻi, aʻo le laina tasi e oʻo i mea e iai ma le pasia faʻalelei.

O le faʻataʻitaʻiga o le "Blues" Convector ma se Oves Maualuga o le 25 CM mafai foi ona faʻapipiʻi i le Amio Tupu. O nei masini o se vevela vevela na togi mai le uamea papatusi i luga o le paepae paipa.

Laititi, ioe tape! (Lona fale numera 5 2006, p.133)

Slant Fil Plunning Covetor masini:

O le 1- papatusi o Ortems

2-ea susu

3- apamemea pu

4-kesi kesi

5- Pa puipui (mo faapipii le masini)

6- faapaologa a le Steel

Faitau atili