Fusi matitiva (lona fale numera 5 2006 P.86)

Anonim

Fusi matitiva (lona fale numera 5 2006 P.86) 13421_1

O suiga uma o le laufanua o taualuga tetele o taualuga o le ato ufiufi o le sili sili ona faigofie ma taotoga. O laʻau e filifilia mo ia e filifilia sili le faʻatamaʻia, mo faʻataʻitaʻiga, o temoni e le manaʻomia ni fetisisa, vai ma moʻosi. Mai i Ceareman na fautuaina se laufanua manifinifi, Mintalist Medad, oatmeal fanua ma mumu.

Mo le tele o taualuga ma le vao, o le faʻaituau e sili ona lelei i le 4-6, o loʻo aumaia ai le tafe o le sili atu vai. Faatasi ai ma le faailo o le sili atu nai lo le 10, o lapisi sela o lo o masani ai i le mutia vao, lea e taua ai i le eleele laau. Faʻaoga faʻavae fualaʻau 'aina, poʻo ni manifinifi, faʻamafanafana lelei le suamalie ma le i ai o meaʻai.

E tusa lava po o le a le faigofie o le taualuga ma le utu i luga o le lalagaina, o se isi avega i luga o le fua o le fausaga o le a fausiaina ai le tele. O lea, muamua o mea uma e tatau ona faʻamautu ai pe o le a tatalia lou fale. I faʻamatalaga, e le gata o fausaga fausaga o le taualuga, ae o le mamafa foi lea o le vai faʻapupu e pei foi o le kiona.

Tele o tekinolosi mo le fatuina o le taualuga laʻau e fausia ai i fafo. O loʻo avea ma mea e tutusa ai o faʻataʻitaʻiga mai i Iomrevl (Belgium), faʻasino (Italia), Soprema (Farani). E fausia i luga o se tasi mataupu faavae. O le taualuga ua saunia o se pipili tele e aofia ai se tulaga lelei o le le mafiafia o le 50mm, osofaʻiga le susu, faʻapipiʻi, alavai, faʻapea foi ma eleele selesele, faʻapea foi ma eleele lafulemu pe suia foi. Ose faʻafitauli matuia mo le lanumeamata o le vai o le vai, pe naʻo le leai o lona le lava pe sili atu. O lea la, e manaʻomia le tausiaina o se alavai faʻaolaina o le alatele-faʻaputuga faiga, mo le masini o loʻo masani ona faʻaaogaina.

Tatou taumafai e fuafua pe faʻafefea ona faʻatulaga le fanua i luga o le pito i luga o le matou atunuʻu. O le taualuga e laititi le faʻaita mo vai vai. O le fausiaina o ia, o laupapa na suia ai le tele o mea mafiafia na tuu i luga o le 'ai o le antippitic Pine utupoto. O le feutanaʻi o le faʻaeteete na faʻaaogaina ai le polystyrene o le vaipuna (100mm), puipuia le susuga le susu. Ufiufi ma le Polythylene ata tifaga, faʻapipiʻi le galuega mai laupapa ma lafo se manifinifi (70mm) sima membrane, faʻamalosia i totonu o le uʻamea mesh, ma o le sili ona taʻutaʻua; E tolu vaega o le susu ma Galan na tuu i luga. Ona liligiina se vaega o le lafulemu o le eleele (50mm) ma le a le lalagaina o le vao na faaeeina mai le kamupani "Runkiaz o le taualuga, tuu i luga o le taualuga. I luga o le tele o le taualuga I le va o papatusi, tafe vai tafe i le tupuga ma e toe sosoʻo mai ma se isi vaega ile alavai.

Fusi matitiva (lona fale numera 5 2006 P.86)

Polokalame o le fale lanumeamata:

1. Balka

2. Fautuaga fetuunai

3. Nakat mai le laupapa laupapa

4.mad 40125mm

5. Faamolemole faasee

6. Polythylene ata

7. Sevenz lelei sauniuniga

8. Sii le paluga

9. Hydrozoing

10. Aluka

11. Garbonic vaega

12.TRAVOOYA POKRO

13.plnninka

Faitau atili