Agai i le malamalama

Anonim

Nofoaga tusiata i le mamanu o se fale mautofi ma se nofoaga o 132 M2 i le vaega o le fausiaina o le Maota ma tau talafeagai

Agai i le malamalama 13425_1

Agai i le malamalama

Agai i le malamalama
Taofia le mamanu i luga o le taualuga o le potu malolo auina atu se vaaiga i se tagata matapogia. O le tele o pupuni pupuni i luga o faamalama o loʻo faʻamamafaina lona tulaga tafatolu. Faigofie i totonu o le Glass Couptetertops ma le tutusa fatafata faitotoa i lalo o le faamalama
Agai i le malamalama
Suiga i le faʻaumaina o suʻega o le palasitika panels ma veneer faia se matagofie ituaiga i le umukuka
Agai i le malamalama
I le pito i luga o le papaʻu paʻepaʻe i le potu o le afafine o loʻo i ai le pito i tua
Agai i le malamalama
A o le taualuga i totonu o le fale mautotogi e maualalo, o le tele o suiga i le mamanu i luga o nofoaga maualalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tipima o le tolu-faitotoʻa kapeneta i totonu o le potumoe o matua e maua ai ni fasi pito i luma o le pogisa ma le master. O le manatu lava e tasi o loʻo lagolagoina e se moega maualalo ma faʻaofuina o loʻo i luga o le laupapa laupapa i luga o le laupapa. Tauaveina ma taofia elemene i luga o le taualuga, fausia-i tua o le pito i tua e maua ai foi le avanoa avanoa
Agai i le malamalama
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Agai i le malamalama
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le faʻatauina o se fale mautotogi i totonu o le fale o loʻo fausia ai, na vave ona faʻafetaia ona sui i le tusiata fesili e atiaʻe le mamanu o le lumanaʻi. IKak taimi i le taimi: Faafetai i le faʻalavelaveina o se tagata faʻapitoa i lenei tulaga, i le lumanaʻi, sa mafai ona e aloese mai faʻafitauli le talafeagai ma tau.

I lenei fale mautotogi, o se aiga o le toatolu o tagata mai le ogatotonu o Kiev ola: matua ma se afafine matua. Faataitaiga o le fuafuaina nei ma le amataga na toe faamautu ai le faamatalaga: "E soifua pea le Atua." E le o le faʻaalia manino o puipui o pa ma vaega na mafua ai ona suia atoa le suiga, e faʻafaigofie ai, malamalama ma malu.

O mamanu na faia na faia pe a leʻi faagaoioia le fale fou o le fale. O le mea lea, suiga uma i le faia ma ni faʻafitauli faʻapitoa ma le faʻaeteete muamua ma malilie i ai le tagata tuputupu ae. Faʻalauiloaina o le tusiata i mataupu faʻapitoa ma le filifilia o fuafuaga sili lelei fuafuaina na faʻaititia ai le tau o le poloketi.

O lenei ua ulufale atu i le fale mautotogi i le avanoa avanoa o le potu tele, o le sili ona leaga lea vaega o le mea na tumu ai le ao. Faʻafeagai le faitotoʻa - o se tamai nicho ma le faʻata ma se laulau moega. E oʻo mai le fausia-i le Kapeneta i le itu tauagavale ma saʻo mai le sao. Latalata i le faitotoa i le faletaele faletaele.

O le moli paʻepaʻe paʻepaʻe i le potu malolo, o le maualalo i luga o meaafale ma smoky-efuefu o le potu i tua, o nofoa tioata uila e mafai ona oso i luga o le la. E oʻo lava i le fale i le sone e tagata e le aoga, tuʻuina atu i le potu se vaʻaiga o se fale lauʻeleʻele i le fale gaosi, e afaina ai le moli o le moli.

Mea lilo o le Steden Uekuka

Agai i le malamalama
O le faigofie o le Moto o lenei Interor: o se moli moli i luga o le laulau 'ai, o le Spinetors o tauaso manifinifi i le umukuka. Toe faʻavaveina le faʻafitauli o le gaioiga, o le tusiata fatuina o se sili sili ona mafanafana o le olaga: o se pisi e fesoʻotaʻi ma le kuka o le aiga aiga (muamua le umukuka na latalata i le potumoe).

Na o le faʻaleleia o le vaega ma le faʻaititia o le tele o umukuka, o le tusitala o le poloketi na fuliloina i ai se faʻanoanoa nid o loʻo faia atoa le kamuta ma se pusa puipui. Apernos galue nofoaga i se isi puipui faamaea le umukuka liua i totonu o se paie, toetoe lava sikuea i tulaga o le potu ma se tamai laulau e latalata i le faamalama.

O le ata o meaafale i le ogatotonu o le umukuka na fausia ai se tusiata. O le laulau 'ai o loʻo fesoʻotaʻi ma le laulau (o loʻo avea foi ma se laulau tipi lea e tolu pusa o loʻo faia, itu-fuʻa mo le solo). I le va o faʻamalama o loʻo faʻapipiʻiina ai se kapeteni Lolomiina, tali tutusa ma le aquarium.

Faafeagai le potu malolo nei o le faitotoʻa o le potu o le tama teine ​​o le afafine. O le faaliliuina o le Intut Repen na faʻatagaina latou lava e fausia ai se amfilad o potu e tolu, o loʻo taofia ai le manatu o le "malamalama o le malamalama". O le auala "ulufale atu i le potu-faapalepaleina" e le o poloka meafale taulai atu i le lua o puipui. Socan System tusi fanua, tatala fata faʻatasi ma fale leo ma ata vitio ma tapuni tapunia mo le teuina o mea, i le isi, faʻataʻamilosaga lemu ma le kesi i le faamalama. Ia o le potu na foliga sili atu ona matua tele lava, fausia se Niche i le Tagi ao ese o le maota ma e iai le fale faaipoipo loloto. O lenei o le potu o le tama teine ​​a le afafine, e ui lava o lo o latalata i le ulufale atu i le fale mautotogi, e tauemu i le fale o loʻo fausia e se lua faʻaaogaina faiga.

Agai i le malamalama

O le malamalama lelei o le nofoaga o le taliaina ua saunia e le faataatiaga o loʻo faʻamamafaina e le au fai. Talu ona manaʻomia e le au teu le potu malolo o le potu malolo o le a faʻamalamalamaina mai i potu tuaoi o le umukuka ma le potu, na valavala mai i latou e faʻavasegaina o le ata. O le auro Brown Brown Foryouts i luga o le panel cozy ma greens greore o laʻau i totonu o laʻau, o loʻo maua ai le mamanu "e le o le potu i le va o le potu. Ae e le aoga le ulufale atu i le pogisa, sa faia e le taavale. Mai le itu o le faleluga na ia ufiufi i le tele o le ma tioata.

O le ea ma ua taufaaleaga i totonu o le sui sone ma o le teine ​​o le a tuʻuina atu e se isi talia. E lua foliga mai i le potu o le tama teine ​​ma se naifi luga o le sofa i totonu o le potu malolo na faamauina i le fatafata ma vali i se malu-lilac lanu. E maua ai le nofoaga e loloto ai ma e ese mai le matagofie tuʻufaʻatasia ma auro auro beech ma dairy paepae o le tasi o puipui.

Agai i le malamalama
O se faitotoʻa tele o le faitotoʻa o le fale i le alavai na mafai ai ona matou "tatala" lenei sone. O se faʻata lapotopoto i luga o le laulau e fatuina ai se mafaufau lagona. O le maingelol vavaeese mai le penitiga - o le mamanu ua avea ma sili atu o le faʻavae i le vaega o le tusiata o le tusiata a le tusiata Sili atu pa'ū i le faitotoʻa faitotoʻa i tafatafa o le nichh mo le fale faifeʻau. O le ulufale atu i le potumoe o matua o loo i le loloto o le fale tele, na o le faafeagai o le faletaele. Ona o le Anamua, e matua faateleina. E pei ona i ai i le vaega o totoe o potu, o ni faʻailoga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fale ma meaafale ma meaafale na fesoasoani fetuutuunai o le potumoe.

Shed ma Cuishine o se taunuuga o le toe faia, o suiga sili ona manaia na tupu. Nai lo le lua potu le mautonu ma se auala e le malamalama ai ma se auala aoga, "O le 'ai" o le itu aoga, e lua nofoaga manaia ma le lautele na tu ai. Na aliali mai le po o le itu o loʻo tuu uma ai le sone, na tuu le masini fufulu i totonu o le niko. Ona o le le taua o le fesiitaiina o vaega o vaega vavaeeseina o lenei potu mai le potu malolo, o le isi Nichoring - aemaise lava mo loka, e fetaui lelei vai ma mea faigaluega.

O le galuega toe faʻaleleia e maua ai se sili atu talafeagai nofoaga o le suavai o le vai ma le suwgec system - i luga o le muamua paipa o le paipa moni o puipui ma le taualuga o le faletaele. Ua masani ona ogatasi ma faapipipiiina faiga ma lilo i tua atu o puipui o puipui ma i le fogamutatiga.

A o mafai ona e vaʻai i ai, o le fausaga uma ma fuafuaga o loʻo faʻatinoina i lenei fale mautotogi e faʻasolo atu i le galuega autu: Faia se siosiomaga talafeagai ma soʻona auai, ma tofo i tagata uma o le aiga.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Agai i le malamalama 13425_12

Architect: Sagey Tolkichav

Architect: Anitoly Prokopchuk

Matamata i luga

Faitau atili