Ata ma le Malamalama

Anonim

Vaʻaiga lautele i le maketiina Pavival mo vaitaʻele o fafo: faʻatusaga o ituaiga, o mataupu silisili, mataupu silisili o faʻapipiʻi ma taotoga.

Ata ma le Malamalama 13436_1

Ata ma le Malamalama
"Atlanta"

Tele-№ Atlantis Mobile Hall (Campana) mafai ona le amanaiaina se tulaga o se tulaga mo le lautele i le 11m

Ata ma le Malamalama
"Pavillionaon mo vaitaele"
Ata ma le Malamalama
Valivali glazing o pavili o soʻo se fausaga e masani ona aumaia i taimi uma i le laufanua siosiomaga o le aso malolo

Ata ma le Malamalama

Ata ma le Malamalama
O le Glazing Poloaiga o loʻo taofia i luga o le ARC faʻamatalaga faʻaaogaina 'apalai (a) pe faʻapipiʻi i totonu o le' au, o loʻo iai i le tino o le tino (B)
Ata ma le Malamalama
Sliding Pavilion polokalame (Anukov-IPC Team)
Ata ma le Malamalama
Polokalame o faletaele (vroka)
Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

O le lelei o le maualalo o faʻataʻitaʻiga (e oʻo i le 1.2 m) o latou o loʻo latou suia ai le laufanua. O lo latou manino o loʻo manino: Ulufale le vaitaʻele ma alu i fafo e tatau ona i ai

Ata ma le Malamalama
O se siata o se avanoa avanoa i le vai vevela i se ufiufi ufiufi i luga o le lautele o le 50-52 (tusa o le IPCEAM)

Ata ma le Malamalama

Ata ma le Malamalama
Vaega Chassis:

Fesoasoani faaautainisi;

B- pad e faʻaalia ai le tulaʻi mai o le matagi vaega (tuʻu totonu le faʻavaʻa)

Ata ma le Malamalama
O le polokalame mo le tuʻuina o vaega o le pavil e uiga i le ipu (filifiliga)
Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

O le tele o le potu o le taʻele o le taʻele e mafai ona vave fausia e ala i le faʻatulagaina o se pavilion i luga o se pupuga o le pulu manaʻomia

Ata ma le Malamalama

Ata ma le Malamalama

Ata ma le Malamalama
Gagana faitotoa e tele niisi tupe (a). O latou tapunia (b) ma faʻaalia (b) faʻafaigofieina ni masini kesi
Ata ma le Malamalama
"Eco Project"

O le maualuga maualuga o le ala o le gaoioi o le puipui o le nofoaga e faigofie ona manumalo i le faia o se vaega o lona lakapi

Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

Mo le faapaologa i luga o le oval vaitaele, o le ata autu (vroka) o se tasi o le sailia-mulimuli: I totonu o le 'olo o le upega tafailagi mafai ona faʻaaugaina i nofoaga tuʻufua

Ata ma le Malamalama

Ata ma le Malamalama
Sese Shelsters:

A- Mo vai vai - laguna;

B - Spa-Orlando Hydro-Massball Basenis (IPCTSAM)

Ata ma le Malamalama
"Togafitiga"

Mobile faataitaiga Monaco (Albion). O lenei mamanu e mafai ai ona e savali saoloto i le tasi itu o le vaitaʻele

Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

Tuʻufaʻatasiga o vaega o le teltomom ma verio faʻataʻitaʻiga (vroka) mo le potu malolo

Ata ma le Malamalama
Campnana.

I tala atu o le asini o le vaega na suia i le faʻalauteleina o auala

Ata ma le Malamalama

Ata ma le Malamalama
Tamoe o Tatuuina o Taotoga:

A- mimc 'au;

B- v-4ka.

Ata ma le Malamalama
"Atlanta"

Lautele Bowl Bowl - lelei tamoe auala lagolago

Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

O le pa o le pa, latalata i le puipui mafanafana, o se auala sili ona taugofie e faʻalautele ai le aau o le vaitau mo le itiiti ifo i le lua vaiaso

Ata ma le Malamalama

Ata ma le Malamalama
Popps i Ipcteam Models:

A- mai mai vaega a le autau (

E - mai le fanau

Ata ma le Malamalama
O le Hermimete Little Chan Chan Demort Drive
Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

Vaitafe ma le faapaologa o nisi tagata e faʻaaogaina i tausaga uma o le tausaga atoa

Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

O le lautele o vaega e faʻatapulaʻaina le taua o le 2.3m: ina ia mafai ona feʻaveaʻi i uta uta. Pavalion felauaiga e manaʻomia le maualuga saʻo

Faʻafefea ona faʻalautele le taʻele o le vaitau ma teu vai mama i le tatala i luga vaitaʻele? Mo a latou tagata, o le faafitauli sili lea. E mafai ona foia, fausia luga o le ipu o le traincent pavilion.

Aukuso, i le faaiuga o le taumafanafana ... sa iai nei le manaʻo o le Aso Palota o le aoauli e faʻalautele le tausaga faʻamanuia. O JePy - Oketopa o E tele le tele o le lolofiola ma fugalaʻau, ae aau i lalo o le mafanafana la ma le osofaʻiga e pei ona faia. O osofaiga e manao! O loʻo i ai le pule o vaitaʻele o loʻo i ai i se tulaga manumalo. O le Fale o le Fale o le Fale "e susulu mai, ma fefaatogi vai mafanafana ma mafanafana i le matafaga, e mafai foi ona pisa i luga o le patele. le vai o le vai. Ona aau lea o le la ma le sunbathing (o le mea moni, ia le masani i se tulaga o le koma a le Black South Coast) i le ogatotonu o Oketopa E tele ma isi galuega ile atunuʻu ile aso nei.

Lotogatasi o teteega

Ata ma le Malamalama
O le pa pule a le lalolagi i le lalolagi atoa ma se itutino na tuʻuina atu i se filifili eletise eletise ma le mamao ("Pavalions mo vaitaʻele o le taʻele"? O le uʻamea uʻamea o loʻo amoina le fausaga ma le faʻateleina o le tumu mai polycarboate (PC). O le fale atoa e aofia ai le powol boss. E masani lava o le faapaologa e aofia ai vaega na lalagaina. E mafai ona latou agai i luga aʻe o le vaitaʻele i luga o moli faʻapitoa o loʻo taoto i luga o le pito i lalo o le pesini, ma le tele o luga o le isi. O vaega ogaoga i pito o le ipu ua tapunia ma puipui puipui. Plavilion e taʻitaʻiina le faitotoʻa (swang, slite pe gagau), e masani ona o i le puipui i le puipui, e masani ona faʻafeagai o le faafeagai o le vaitaele).

E ui i le le fetaui lelei, o se fausaga faapena e faʻamoemoe e foia le galuega sili ona faigata o le tuʻufaʻatasia teteʻe. Muamua, e tatau ona tatala i le mafai ona faʻalavelave i le lotogatasi o se tagata ma le natura. I mea uma lava, na faia ai le vaitaʻele i fafo mo le fiafia o le vai, le la, faamanu o laau, matagofie laufanua. Lona lua, o loʻo faʻamoemoe pea le malupuipuia e faʻaola le tagata o le malulu malulu, timuga, ufi ma lapisi. Ioe, ae le o tagata uma e manaia le amoina i vai faatasi ma rane ma iniseti.

O le faʻauiga o soʻoga faʻatagaina e te tuʻufaʻatasia le lelei o le avanoa o le matala ma tapuni vaitaʻele. I le faʻatusatusaga ma le tele o mea e faʻalagolago i ai foliga foliga. E mafai e le tagata ona faʻatauina se tagata sauni-faia le malosi ma faʻapipiʻi i luga o se vaitaʻele o vaitaʻele mo ni nai itula pe fai se fausaga e okaina (faʻamuta mo le faʻasologa.

O le a matou taʻu atu ia te oe naʻo ni ata o le fale gaosi oloa. Ua vaevaeina i le faasee (Mobile) ma le le mautonu. Luga o vaega (modules) feoai faʻatatau i le tasi ma le isi i luga o rollers i luga o taʻiala. Ae peitai, o le faʻalua ua faʻamalosia i le faʻavae o loʻo mafai ona faʻagaioi o latou puipui (ae le o ni faʻataʻitaʻiga uma) luga, tatalaina le saʻo i le la ma le ea fou. O le muamua-ituaiga faapaopiga o loʻo faʻaaogaina o le malutaga (tele lava) poʻo le potu taele. Ktakim faʻataʻitaʻiga aofia ai ma, faʻataʻitaʻiga, satesigea, safata (vroka, Siamani), luko, onipa-le-o-suka (Cambolics, Siamani, Siamani). O loʻo faʻaaogaina le fale tuʻutuʻuga o se potu malolo. I le puipui o lea mau o se faapalaga, e le gata ona pau lava le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe, ae ia faʻatulaga foi tulaga faʻataʻitaʻi mo malologa ma le la tama, laulau, laʻau. E le gata i lea, e iai lava le naunautaiga e fausia le tulaga maualuga mai se mafiafia o palasi malu o faaputuga ipu ina ia mafai ona latou faʻaaogaina i le tausaga atoa. E tusa ma faʻamatalaga, o sea fausaga e 1.5-2 taimi taugofie nai lo se fale ese.

Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

O le sili ona masani ai o le faʻasesega o le palu (faʻataʻitaʻiga o loimata, VROka) i le alofa mai nei ata o loʻo faʻaaogaina le matagofie o le fale. O le faʻamaufaʻailoga e puʻeina ai le vevela vevela ma faʻaputuputu, faʻateleina le vevela o le ea i totonu o le fausaga i le 6-10s. I le po, vai e malu teisi, ma i le aoauli na te saoasaoa ia te ia. E le mafai ona taofi le laina faavavau i le laina o Rusia (ma mo le Free) e tusa ma le 300W le malosi i le 1m2 o le Lalolagi o loʻo i le 5-8 itula ua maeʻa i le 5-8 itula talu ai nei. Ua lava lea o lenei mea i luma o le faapaologa e faʻalautele le vaipuna e 2-3 masina. Afai o le vai i totonu o le vaitaʻele o loʻo faʻamafanafanaina, faʻaitiitia le tau i luga o kuata, ma isi, faʻaititia ai le faʻaleagaina o le vanimonimo o le siosiomaga.

O le isi itu taua o meavae na matua faaitiitia ai lo latou faaitiitia ma le faigata o le malosi o le vai mama. E le o le matagi, ma le agamalu eligiva, mutia, mutia ma le efuefu na o oe i le taeao o le a le toe faia ma le le fiafia i le taeao. O le mea lea, o le vailaʻau o le vai e mafai ona toe faʻatino ai le tele o taimi (taumafaina o vailaʻau, e tusa ma le tele o tausaga o le vaitaʻele o le vaitaʻele Galaxy, ua faʻaititia i le 30-40%). Ioe, ma vai fou ua faʻamalosia e masani ai, pei ona faʻaitiitia ai le faʻaolaina mai le vaitaʻele.

I lalo o ia "awnging" E mafai ona e mo le tele o itula, e le fefe e susunu. AUZEHEA E le masani ai Crystal, Tarquoise ma Bronose Pavisina liua le laufanua!

O ia fausaga na amata ona tuina i totonu o eria sefulu tausaga talu ai. O le amataga, na iloga i latou i le 3-4 tausaga talu ona maeʻa le fausiaina o le vaitaʻele o fafo. E oʻo lava i nai tausaga ua mavae, tusa ma le ono o le vaega lona ono o le Tamaloa na fausia i le taimi e tasi ma vaitaʻele. Lenei aso, o lenei sea ua faateleina faalua lua.

O le numera o le numera o tagata gaosi oloa o loʻo laʻititi lava: Vroka, Campata, Anukov. Peitaʻi, o le maketi na atili ai ona toe faʻatumuina e tagata fou: Noviam (Lusia), Albion, Guer, Guct, Czec Team (uma Czec Republic). O le kamupani lata mai, faʻatasi ai ma le tele o tagata gaosi mai isi atunuʻu i le faʻalapotopotoga, o loʻo ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga - o loʻo sailia foi vaʻa o loʻo sailia e vaʻa a le atunuʻu. O nisi faʻatau faapalaga na aoina mai le vaega o tagata gaosi oloa ma le faʻatagaga a le tagata mulimuli (faʻataʻitaʻiga, "ATLANTA" i totonu o le paga ma le oscar-Ipc Team i le Union ma Askori-Ipc Team i le Union ma Askota-Ipc Team i le Union ma ApcAv-Ipc Team i le Union ma Askorp-Ipc Team i le Union ma Askorp-Ipc Team i le Union i le Union). O isi e faʻaputuputu i latou lava lamatiaga ma o isi taimi e faʻataʻuina ai oloa o ni oloa e pei o le uluaʻi fua, a latou lava atinaʻe. Talimalo o le talimalo, aiseā ia i latou i totonu o le initaneti ua faʻailoa mai le amataga a Rusia, sa matou le mauaina o latou e manaʻomia e tuʻuina atu se ata o ni faʻataʻitaʻiga mo se tusitusiga. O le tuusaunoaga o le kamupani "siviliaon mo vaitaʻele", fausiaina o latou ata (e sili atu le tauofoga) mai le shinlenless.

O le faapapenaga o se mea lelei, ae le taugofie: O le pule, e faʻatusatusa i le vaitaʻele. I le faʻaopopo atu i le faʻataʻitaʻiga ma le faʻatulagaina, o le tau o le tau i le laina o le 4550-12600 o loʻo iai le olo. Mo le 1m2 o le vaega. Soʻo se faʻafiafiaga mai le faʻavae faʻavae e tau ai i le tau o le tau. O le mea lea, o isi mea e lua o le 10cm faapaopiga faʻateleina le aofaiga faʻavae e 3-4%. Suia o le leai se lanu PC o le a faʻateleina ai le tau e 5-10%. O le lanu o le Almininum Deliliels i lalo o le lanu o le fale "toso" i le 10%. O le uiga lea o le tau o ituaiga tutusa mai eseese gaosi gaosi e eseese e le 5-15%. Peitaʻi, o loʻo iai nei le aʻoaʻoga e faʻaititia le tau - o le manaʻoga mo ia galuega ma ua tulaʻi mai le faʻalauiloaina o le maketi galuega fou. O lea, ia, fefaatauaiga. E aoga.

Taʻaloga ma le La.

Ata ma le Malamalama
"Vaitaele Galaxy"

O le pito iu ma se faʻavaʻa o le vaega o le sili atu vaega e masani ona faʻasaʻo i luga o le faʻavae. I le taimi lava lea, o isi vaega o vaega na faia i o latou saofaga, o loʻo manaʻomia ai le pa o aau mo vaitaʻele vaipuna e manaʻomia e pali mai polycarboates. O loʻo gaosia i latou ma se vaega mautu (monolithic) ma le tele-potu (cellular). O le tusi e aʻoaʻoina e masani lava, e toetoe lava o le atoatoa o mea mo le sikafuina o gaioiga. Latou aofia ai le lua, tolu ma sili ona super spenters (0..3-0.7 mm) fesootai e se tino o le sili ona umi (sitepu-5-1im). I le auala i le faʻasalalauga o fusi faʻasalalau o loʻo faʻataʻotoʻo "e valaʻauina ai le lua ma tafatolu panels,. Ua faia e le umi o le 3-12, 2.1 m lautele ma le 4, 6, 8, 10, 16, 26 ma le matutu ma le mafiafia. E le tusa ai ma le leai o se lanu, opl, lanumoana, lanumeamata ma le apamemea.

Polycarbonate o 250 taimi le tioata ma 8 tagata masani. 3mm mafiafia monolithic e le mafai ona gagau se leo. Cell Scnels tuuina atu le saogalemu glazing. E mafai ona faigofie ona punou (i luga o ivi), tipi, toso. O loʻo teteʻe atu le palasitika i vailaʻau, e faʻatinoina i le vevela -50 ... + 120c, e le lagolagoina e le afi le afi. O le tele o le potu o le tele o le potu o loʻo maua ai le moli ma maualuga le vevela ma le maualuga o mea totino. O le vevela faʻaseʻe o le 8mm mafiafia vaega e tutusa lava ma faʻatasi ai ma le faʻafanua laupapa faʻatasi ma aso faʻataavale. I se faʻaopopoga, o le PC Cendeption o se faʻapitoa faʻapitoa o le lafoina o moli moli. O le mea sili ona taua o Plastics: O le moli moli o le vai o le sami i le va o 75-89%. Ae tusa ai ma le lanu fasifuaitau, o lenei faʻatusa e tasi, ma seʻia afa lalo ifo o le vaipuna e sili atu ona talafeagai mo le faʻatupuina o vaitaele lanu.

Rays ma eseese Wavelengths pasi mai i se PC i auala eseese. O le vaega vaʻaia o le alavai ma le ua taʻua latalata (a) UV Shipding Laasaga (330-380 NM) ua pasi. Avot faigata uv scangation (290-330 Nm), o le leaga i le tino faaletagata, toetoe a le osooso. Aua le pasi i totonu o le palasitika le umi-galu-wave ir rays (umi atu nai lo le 2500 nm). O lenei mea totino e maua ai le aafiaga autu o le faapaologa-lanumeamata. O lona moni e pei ona taua. Fiafia i le susulu o le vevela vevela i le vai ma tino uma. Latou, o i ai, amata ona aveese ni ie vevela, ae na o le umi-umi-galu-ma sili atu nai lo 5000nm (tusa o lona vevela). O le palasitika e le misia nei ave, ae toe faamatala i tua. Iv ma o lea o lenei mea masani i le tele o taimi. VOTOGA O le vevela o le ea ma vai i lalo o le taupulega ua faasolosolo ona tupu seiloga o le vevela o le vevela e ala i le vevela fesiitai i luga o le vevela mai le la. E matua atagia mai o le autū saʻo e foliga manino mai lava o loʻo faʻaalia mai i pa ma o loʻo pasi ma totonu i totonu o le pepa faʻasalalau. O le mea lea, e mafai ai ona oso i luga o le pavilion (vaivai Uv ray pasi) aunoa ma le lamatiaga e mumu.

Ae ui i lea, o laupepa leaga i le polycarboatea o ia lava, ua puaoa, samasama samasama, faʻaititia le malosiʻaga masini. O le mea lea, o pepa pepa ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i luga o le auala e masani ona puipuia e puipuia ai le leo lemu. Tele taimi e faia ai lea e ala i le apalai (coextrumster po o varnishing) o le puipuiga puipuia i luga o le tasi pe lua itu o le laupepa. A faʻagaioia, e tatau ona puipuia le taufaʻamataʻu mai le faʻaleagaina o mea leaga. Ua galo e avea le puipuiga i le 10-12 tausaga, ina ua uma ona suia fale. Ua ofoina atu i luga o le maketi a lexan PC i luga o le maketi (lautele eletise E tau 1M2 upu manino o mea 315-420b20., Lanu lanu e 5-6% sili atu taugata.

Afai e te fefe i le siʻosiʻomia o Kraso / o le a e vaʻai mai i totonu o le pavilion e le lava, nai lo le cellalalac pepa e mafai ona faʻapipiʻi monolithic pepa (a itiiti i nofoaga eseese (a itiiti i nofoaga eseese). E le maualalo ifo i le tioata i le manino o le manino, ae toetoe lava a le fa taimi sili atu taugata nai lo sela celnels. O le isi filifiliga o le faʻatauina o se faapaologa ma fuaiupu faʻavaveina, mo le faʻataʻitaʻiga eseese poʻo le sili (vroka).

Svetoppppustestenising e ala i se cellalar pc,%

(Spotparent pepa mafiafia o le 6mm polygal brand, i le wavelength laina, NM)
IR Vaaia malamalama Uv Beal
760-2500 380-780 330-380 (a) 290-330 (B)
6-80 70-80 70-75 valu

O nisi uiga o le akrilon cellul polycarbonate

Tulaga faalemafaufau O le pati ma le mafiafia, mm
fa 6. valu 10 16 (3 faaputuga)
Mass, KG / M2 0.8. 1,3 1.5 1,7 2.7
Sveta Transparent PC,% 86. 86. 84. 81. 73.
Svetoppppus Matte PC,% 32-42 32-42 32-42 32-42 35.
Comeectuae o le vevela felauaiga, w / (M2C) 3.9 3.6 3,2 2.8. 2,3.
Le mautonu i lalo o le tusiga, DB sefulu ma le ono sefulu ma le valu sefulu ma le valu lua sefulu 21.
Laititi bend scredius, m 0.70 1.05 1.40 1.75 2.80.

Faʻavaʻa Faʻavaʻa

Ata ma le Malamalama
"Togafitiga"

Faʻateʻaina le vaega o le paviliona atoa, puipuia le pito i lalo puipui ma lokaina le faitotoʻa i luga o le loka, e le mafai ona e fefe i le vai o loʻo alu ese ai i le kiona ma o le taimi lava e tasi e le mafai ona iloa. O le foliga o le faʻavaʻa o loʻo eseʻese foliga o faʻataʻitaʻiga taʻitasi, ma le mamanuina o ni faʻailoga (pugs i luga o faʻamatalaga, mago, tuu i totonu o faitotoʻa o tagata gaosi oloa. O loʻo iai ni faʻavaʻa o le faʻatamala, lapotopoto poʻo le ova. O le vaega o le koluse e le o ese foi o le tele o ituaiga: o se lio poʻo se vaega elis, o se vaega ma le tasi pe lua tipi vaega i luga o le tasi pe lua itu puipui mafolafola). Ae o le tele o le tele o le tele: lautele - 2.5-11m, umi - 4-16m, maualuga, 0.8-3.5 o le lautele o le 0.25-0.5. A manaʻo iai, o le umi o le faapaupau mafai ona faʻaopopoina e le faʻatau vaega o isi isi.

O le sili ona lauiloa ituaiga o le faapalaga o le ma se vaega (tunnel ituaiga). O faʻamaumauga o nei fale lautele e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, The Cody Movisi (VROpa), Robka), Klassic (Albssic (Albssic's. Maualalo malupuipuia (0.8-12), e pei o flarir (vroka), "Atlanta le telefoni" ("AtTANTA" Maualalo faapaopine ma mafolafola itu (karat (vroka), amperia (Apokov-Ipc Team) (e lelei mo le ormi-solia Fausiaina ma le tasi puipui mafolafola-sili, faʻapitoa (vroka), monaco (gorco (Guer) - Faʻatagaina oe e faʻaitiitia le pesini o le tolu itu. Lelei, tuʻufaʻatasia vaega mai eseese pavilion, e mafai ona e maua ai se faʻapitoa mamanu, pei o le maualalo o le malu o le sone o loʻo i ai.

O mea autu mo le faʻavaʻa-poloʻilalo mai le Alumini eny. Aquatic Model e mafai ona faʻaaogaina i le 15 o latou ituaiga i le kolosi o le vaega. O loo latou agai i luma. O loʻo i ai i ni mea taua i totonu o le h-fausaga vaega i totonu o le faʻapipiʻiina mo le faʻapipiʻiina o le sikaina ma faʻamaufaʻailoga. O le maualuga o le maualuga maualuga, ma le lautele puipui pe lautele faia mai le tele o malosi malosi, talu ona i ai ni taumafaiga taua i o latou nodes. O le faʻalauiloaina o mea faʻaseʻe o loʻo feaveaʻi ai arcs (2-4 fasi) e tatau ona i ai i faʻaopopoga o 0.7-1.05 ina ia o le taufaʻasalaga o le kiona. E i ai faʻataʻitaʻiga i le maketi ma se arc Laʻasaga 2.1m. E tusa o le 20% le taugofie, ae o le a le mafai ona mafaufau i ai le kiona ma i latou (le mafai ona sili atu nai lo le 10 cm).

O le kilia i le va o vaega e faʻamaufaʻailogaina ma le pulumu faʻamau poʻo se paʻu paʻu paʻu. I le pito i lalo o vaega taʻitasi, e lua rollers e faʻapipiʻi i itu uma e lua. Faia o polymide, latou te faigofie ona liua i ni lagona faasolitulafono.

Faʻavaʻa faʻavae o loʻo faia o faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ai ona e vave, ae e fesoʻotaʻi le puipui ma le puipui o le malupuipuia e aunoa ma ni spews. Afai e naʻo ni faʻafitauli laiti o loʻo maua i le ala o le gaoioi o le vaega, o le gata i le va o le puipui ma le "fola" ua tapunia ma le pulumu o loʻo tapunia) poʻo le 40 grom vibbon). Afai e maualuga le mea e sili ona maualuga (i luga ole 0.7 m), o le pito i lalo o le puipui o loo faia i le piilima. O nisi taimi o le puipui atoa e faia mai le PVC ata (Ma taugofie), o le auala e mafai ona liua i le taamilo ma faapipii i le vaega o le vaega.

O tagata gaosi oloa e ofoina atu ni faʻavaʻa na o le utu mai le uʻamea valiina paipa o vaega faʻatagata. E leai ni mea lelei le lelei o pulou e leai ni kesi i luga o le aufila.

Ata ma le Malamalama
"Pavillionaon mo vaitaele" O le mataupu o le itulagi o le itulagi ma le axis o le rotation o taoto i le tulaga o le sipela o le dametrical vaalele o le vaega o le lalolagi, faatagaina:

faia e aunoa ma le misa ma le faavae;

Faʻaoga vaega eseese arc cravergang

Ata ma le Malamalama

Fratwork (Axis; BI-Bricator) aunoa ma le le talitonu i le malosi o le fausaga;

Faʻateleina le faʻailoa sone e oʻo i le 50% vai stroit.

Auala-ala

O vaega o sliding patele o tietiega i luga o le ola ala, taitasi i lona nofoaafi. O auala e mafai ona tuʻuina atu i le 2-7 alavai, o loʻo i ai se vaega o le pito i luga ma teisi i luga o le mafolafola lagolago. O le lautele o ala e eseese e eseese i le laina o le 200-500mm, o le tau o le 1pog. M- 700-2800rub. Mo faapaologa - spoteres faʻaaogaina faʻailoga lapotopoto. Ua uma ona souina le au iPC ma le saogalemu o faiga o le "faamafanafanaga" ma le "alualu i luma" taututu faiga. Latou eseese i le faʻaititia o le maualuga (10-18mmm), ma e le mafai ona tautevateva i luga, aua e le faʻaseʻe atu alavai i luga o le lau lagolago.

O le faʻapipiʻiina o auala e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le mafolafola pito i luga. Mo lenei, o le lautele o puipui o le ipu, ma mafiafia ogaumu o le palu (naʻo le sima i luga (naʻo le sima, ae le o i totonu o le oneone) e talafeagai. Ae ui i lea, e toʻalua ese faʻatasi ai faʻamatalaga o le faʻavae o le faavae o le loloto o le 30-40 cm ua faʻaaogaina. O se tulafono, latou te faia lē e ona o le vaitaʻele. O le manaʻoga autu o le pito i luga o lipine uma e lua faʻataʻatia i le vaalele lava e tasi na lamolemole ma lamolemole. O le faʻailo e faʻatagaina i le 0.003 (o lona uiga, 3mm i le 1pog), ae naʻo le tasi le auala i le lagolago lagolago. Faapipiiina le lautele o auala e tamoe ai ala i le 50-80mm. Ina ia fausia fou, e mafai ona faʻatumuina i latou i le taimi e tasi ma le pou poli. Faʻatulagaina o taiala i le faʻavae e tatau ona naʻo le aumea uʻamea ma se sitepu e le sili atu nai lo le 1m. O Slots na faia i le va o le pito i lalo o taiala ma le faʻavae e latalata i le sili ona lelei o le sami. O le tolauapiga a le Campan a latou paʻu paʻu (maua eseese), mo le faʻaleleia o se fale faʻapitoa o loʻo tuʻuina i totonu o taiala.

Afai e te manaʻo e suia le vaega i tala atu o le pesini, o le a tatau ona faʻatupulaia alatele. Ina ia faia lenei mea, o le a manaʻomia le faʻatau atu o vaega faʻaopopo o le faʻataʻitaʻi o le faʻataʻitaʻiga ma faʻaoloʻau le faʻavae. Ucampana ei ai le lautele o ni taʻiala e le mafai ona manaʻomia le faʻapipiʻi o lipine.

Ina ia le siʻe vaega mo vaega o le matagi, e lua faʻailoga faiga. Mai le Aerodynamic siitia o le vaega o le vaega o le a uuina brace-pei o le ufiufi. O loʻo tuʻuina atu i luga o le pito i lalo o le faaupuga ina ia puʻeina le papala, e aunoa ma le paʻi atu ia i latou. O le umi o le tau o loʻo lapataiina e na o le: o le laina o le laina, o loʻo 'oloina faʻatasi i le nofoaga ma i le pu i le matagi o le paʻu e faʻapipiʻi ai le rod-taofi. O faʻatonuga iPCTEM mo nei faʻamoemoe o loʻo tuʻuina atu e se maota o loʻo faʻatautaia i luga o le ituaiga o faʻamalama faamalama.

Aspta "HASP HOME" mafai ona faʻaaogaina le eletise eletise e faʻagaioi ai vaega i totonu o taiala (12v pe mai le togalaau na faʻapipiʻi i luga o le vaega). O se seti o le atamamai (o le afiafi, timuga, matagi, leo, gaoioi, muta tulaga o le a mafai ona ofi i le tino pe o le a le tino o le tino. o ona tagata. Latou te ofoina atu na nofoaga ma faiga sili atu. Na o le tau o nei "mea laiti laiti" - mai le 140000 ob.

Faafitauli o gaioiga

Ata ma le Malamalama
"Pavillionaon mo vaitaele"

O le koluma faavae ma se laupapa laupapa i luga o loʻo faʻatagaina e taugofie e fausia ai se potu mafanafana, e naʻo le faʻatauga o le paʻu o le pavine. O le faafitauli autu o le faamamaina mai le kiona. Ina ua uma, i le mea sili, o le faapaologa ua mamanuina mo uta 120kg / m2. O lea, o le mafiafia o le moli mumu o le kiona fou i luga e le tatau ona sili atu ma le 60 cm, ma le susu susu. O le mea lea, mo le taumalulu, e le mafai ona tuua le patele e le faapalepale. E manaʻomia le faʻatulagaina o lona faʻamamaina mai le kiona ma le aisa pe faʻamalosia le faʻavaʻa o le tuala. E manaʻomia le faitauina o le kiona naʻo le mafanafana o le mea e te faia e le faʻaleagaina ai le nofoaga puipuia i luga o papa. Mo le mafuaaga lava lea, e le mafai ona i ai le aisa.

Faafitauli e mafai ona taugofie laupapa. E taua i ai i totonu o le potu i le taimi malulu: I le taumafanafana i le taeao, ma i le tautoto ma i le tautotogo, tusa lava ma le aso. Ina ia le faʻapipiʻi e aua le faʻapipiʻi i luga o le timu, e fautuaina le faʻaaogaina o le nodrop faʻapitoa faʻaputuga faʻapipiʻi. Ma o le faʻaiuga o le sua o le vai ma jets i luga o le puipui ma o le a tuʻuina atu i le pesini. E sili atu le tauivi e faʻamaloloina i totonu o le laulau, i ana auala. E le mafai ona aliali mai lava ma e faʻalagolago i tulaga patino o le vaitaʻele ma le mamanu o le faapaologa. Ina ia puipuia ai lenei mea o le lua o le lua auala. VROKA ofo atu pito i lalo pito i lalo o le fetuʻutuʻu e alu ese mai le tatalaina ma faia se pupuʻu o loʻo galue ia i latou e faʻaleleia atili ai le ventrainelation o auala. Campan, i le isi itu, o le faamaufaailoga lelei o nei faamaufaailoga. E mafai lava ona le aofia ai i luga o auala i luga o auala o le ea, faʻapea foʻi ma iniseti ma le faʻalumaina o feeseeseaiga, o nisi taimi e oʻo ai i le faʻavae o le efuefu proque. I fafo o le laulau e tatau ona fufuluina i le vai. O se tasi itu o se auala poʻo se isi, o nei faigata uma e faʻateʻaʻesea ae leʻo le faʻafefeteina, o le numera o loʻo tumau pea ona alualu i luma.

O le faatonu faafetai i le kamupani "siviliaon mo vaitaʻele", vaitaʻele Galaxyp-ipcarp-ipc, Tylanta, mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili