Iapani khrushchev

Anonim

Toe fausia o le masani "Faʻaluaina" vaega o 46.4 m2 i totonu o le potu faʻafanua. O le iʻuga, o se taimi atoa ma le taimi atoa-adminway-carridor ma se potumoe tuʻufua.

Iapani khrushchev 13443_1

Iapani khrushchev

Iapani khrushchev
Burgundy Checkckered kapeta mai fasi o paʻu i le lanu o le vanu faʻatasi ma se kolose bodeat mai mea lelei
Iapani khrushchev
O le pogisa o le moli o le taʻele o le itu o le gaioiga i le matagaluega ma faʻapea e faʻalavelaveina le gauai mai o le duf puipui e faʻafeagai ai le faitotoʻa o le faitotoʻa. O loʻo iai se fuaitau i le umukuka
Iapani khrushchev
I totonu o le umukuka, faʻapea foi i le potu malolo, o le autu a Iapani o loʻo faʻaauau ai le faʻamanatuina o le lamepa o lamepa (axo malamalama) ma le moli lanu uliuli. E tu tonu i luga aʻe o le laulau, e ala i le auala e tasi le fale mautotogi, o le mea lea e le naʻo le 'aʻai, ae masani foi ona e faigaluega ai ma le laptop
Iapani khrushchev
I le pito i tua o le aufaitau na fausia i le fufuluina. E mafai ona e le o le sili ona foliga lanu o le 'aiga o le' ai o le 'aʻai ma le sone galue, ae o le tulaga lea na faia e le umukuka
Iapani khrushchev
O le avanoa lautele avanoa o le pau lava le potu moe o potu moe - e le faalavelave i filifiliga mo le lalagaina o meafale. O le ata o meafale na faʻavaeina e se matagofie-agamalu lanu tuʻufaʻatasiga o se moe ulu houset (tomasella) ma le afā o Virnyl (turse ua aliaʻe). O latou solo ma mea le taualoa o loʻo aofia ai le fugalaʻau rosa
Iapani khrushchev
I le fatu o le teuteuga fofo o le faletaele, o le manino ginometric mamanu o loo sailia. O meafale iinei e iai le faʻafanofo malosi foliga, lanu uliuli lanu brown e gagau le vaalele o puipui
Iapani khrushchev
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Iapani khrushchev
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le galuega fuafuaina o le toe fuafuaina o typovascular i totonu o le fale potu faamaonia e leai se leai se faamoemoe tulaga. E leai se tasi o le ulagia puipui o loʻo ulagia i le va o potu malolo e lua, e le mafai ona toe faia se mea e tusa ai ma le faʻapotopotoga o le nofoaga o nofo ai. Iv ma le filifiliga lava e tasi na maua.

Iapani khrushchev
O le tatalaina o le avanoa i le potu malolo e teuteuina i se osofaʻiga o le overyx ma garvin, nonoa i le fola i lona tino o loʻo nofo faʻatasi ma lona toʻalua, Ona o le laititi, ae matua mafaufau lelei ma faʻamaonia o le fofo. Taumalulu ma nota o Iapani missionalism. O se tamai vaipanoa ma maualalo o le migao amata ona iloa o le sologa lelei. Faʻagamanatu tulaga o loʻo faʻaogaina, o le faʻaaogaina o mea masani o le siosiomaga faauo mea, o le tuʻufaʻatasiga o mea eseese ma le faʻaeteete filifilia ma le faʻaeteete meaaʻi ua suia ai le avanoa o le fale tuai.

Malolo malosi

Muamua, o le masani ai o le lalagaina o se lua-potu fale mautotogi sa matua le manuia. O le gasologa o le ulufale i totonu o le potu malolo, faletaele ma le faleuila, tapuni le umukuka, o le avanoa o le fuaitau (ma diagonically!) Potu i aso uma o le olaga. Ole mea e sili ona faʻaalu uma o le faletaele o le faleuila: O se upega faleuila, lea e manaʻomia ai le paʻi atu i puipui, ma le faletaele, e le lava le avanoa mo le masini fufulu. O le au fetuutuunaiga o le masani ai ala nofoaga na fausia ai faʻafitauli ma le teuina o le interweear, e le mafai ona unaʻia ma faʻamatuʻuina atu, faʻapea foi ma le fiafia.

Smash Space

Iapani khrushchev
O lenei e mafai ona e alu i totonu o le umukuka i le potu malolo. O le leai o se faʻavae o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le avanoa o le tatalaina i le vaega o loʻo latalata i le umukuka laulau, e faʻatele le va o vaega laiti uma i le nofoaga o loʻo iai O le alatele na aveese mai e ala i le faʻapipiʻiina o se vaega o lenei sone i le faletaele (iina, i le iʻuga o le lima, faʻapipiʻi. Fufulu masini). O le vaega i le va o le potu auala ma o le auala savali na aveese e ala i le faʻateleina o le vaega o le taʻaloga o le faletusi (Carridor) i le tupe alu o le vaega o le potu malolo. O le faitotoʻa na faʻasolo atu i le faitotoʻa i le faitotoʻa, o lea ua mafai ai ona e alu mai le ala savali. O le mea lea, o le Intert sone na siʻitia ai, ma nai lo le 'aʻai ma le vaega o le 3,6m2, lea e atoʻatoa faitotoʻa o faitotoʻa i le vaipanoa o le 7.4 m2 ma le lua faitotoʻa (i le faletaele ma potumoe) ma le lautele avanoa matala tatala avanoa ma saunia auala i totonu o lenei nofoaga. O le faletaele na tuufaatasi, lea na faia foi se sologa lelei.

O le tele o fausaga faapogisaina o vaega o le potu o le potu o le potu na tuʻufaʻatasia ma le umukuka. O le vavaeeseina i totonu o le vavaeeseina o nofoaga na faatamaia ai nofoaga. Ia, na iai lava se fuaitau i totonu o le umukuka ma se fou mimiti fou, i lalo ifo le laulau a umukuka. E le toe i ai i le potu malolo ma e mafai ona e matamata i le TV. E tatau ona ou taʻuina atu o le laulau faʻapipiʻi umukuka na suia i se mea le masani ai. O le pito i luma o le lamentored Tablettop o loʻo 'aina fufulu. Muamua, o le magoto i le umukuka (ma, e tusa ai, dzer) na tu i le itu faafeagai, o le mea lea e faia e le "Uddlement" i totonu o le galuega o le fale -Faʻavea le fofo e faʻasolo ai le paʻu. Na faia e le au faapolofesa lenei: O le taliga o le ulu i lalo o le malifa o loʻo faʻatulaga e fausia ai se vaega fou ma aumai i le faletaele.

Faavae i luga o le fale Iapani

Iapani khrushchev
Ina ia fausia se teuteuga i luga o le tasi o puipui i totonu o le potu malolo, o se auala e uiga ese ai filifilia. Sili ona manaia sikuea sikuea, fasi mai le pepa puipui ma le ata o le faʻapipiʻi o pepa Osirisii (Arte) ma le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Faʻatonuina o gaioiga mai le faitotoʻa faitotoʻa i le malaga ese o le faʻatuina o se fasi o le faʻaofuina o pou o le moli uila. I le itu tauagavale i le alatele o loʻo i ai le spacis spabbe ma faitotoʻa faitotoʻa faia i le master tioata. Na te tatalaina le autu o le Iapani minilinim sa siakiina i le mamanu o le totonu atoa. O faitotoʻa o le kapeneta faʻafetai i le laupapa laupapa e vaevaeina i ni taimi tutusa, pei o sedzi (feaveaʻiga o vaega), faʻailoaina le avanoa i totonu o le fale Iapani.

Lautele matala e tau atu i le potu malolo. Twin, e pei ona manaʻomia e le tagata filifilia, o le mea e sili ona tele o meaafale, ina ia le manaʻomia uma mea.

Tapulaa faʻapitoa tatau ona pa puipui. O se tasi o puipui i totonu o le potu malolo e faʻasaoina ma sikuea fasi mai le pepa laulau ma le faʻapipiʻiina o pepa, - aoina o Isiris II (Arte, Belgium). O le isi vavaeeseina o le potu malolo mai le auala e teuteuina i se tolopoina o le vaega mai le natura oyyx. O le mamanu masani o se maa matagofie ma lona matagofie faamamafaina ai le tautinoga o le laina ecological i le foafoaga o le totonu ma sao i le tui o le malamalama i totonu o le sone sao. O le mea manogi i totonu o le potumoe na faia faʻafetai i le manuia tuʻufaʻatasiga o le potu moe ma moli laupapa laupapa (Italia) ma le lanu o le puipui o le puipui o le puipui o le puipui o le puipui e aoina (Arte).

Faapitoa Lonity

Iapani khrushchev
Lua lanu autu o loʻo pulea e lua lanu autu - kulimi-oneone (tuʻutuʻuga, o le ki o le stare, eseese, eseese, eseese, eseese o le brown o le potumoe), faia i le plaster, motusia. O vaega fou fou na gauga mai i pamu sima. O le laumua puipui ua tipiina le fou tafaoga ma faamalosia i le charserler. O le amataga o loʻo i ai na o se vaega o loʻo gaosia, tuua se nich mo le TV i le puipui. Matou te leʻi tupu lava i le Wayrier Wall ma le mafiafia o le 0.4m faʻafitauli i totonu o le Wander Wall ma le mafiafia o le faitotoʻa i le fanauina o le faitotoʻa. Atonu e taua tele iinei o le fale mautotogi i luga o le foga pito mulimuli o le fale, e sinatua le avega.

O le palota a tagata palota ua suia e suia ai le Brandwet Community mai Homeen Homes (Siamani). Talu ai, na tatau ona faʻataʻitaʻia le fale i totonu o le fale mautotogi i luga o le au a lolofima e tatau ona faʻapopoleina. O le laufanua fou na alu ai le siusiu ma sima; Sa faaesea, vaega o Plywood (na galue ai), ma se sisitema a le komiti mai luga. I le aotelega, na avatu ai ni manumalo laiti i le maualuga. O le atoaga o le fale mafiafia i luga o le lags o le 7cm, ma le sima-sima o lotoa "'ai" na o le 3 cm. Lagolagoina o le maualuga o taualuga i le fale mautotogi o 2.5 m, o le faʻaopoopo sootaga na avea ma ala i le ala. Lenei ua mafai ona faʻapipiʻi paʻepaʻe paʻepaʻe pine o le Stelzo (Farani). Faatasi ai ma se tamai mea maualuga o le fale ma le i ai o punven jawock o le pito i lalo o le pito sili ona lelei fofo i le faafitauli.

Toe fetuunaiga i luga o le fua o le faletaele

Iapani khrushchev
Taui i luga o se pusa pito i tua o le faleuila. Mo le ulufale atu i le pamu o le uaea o se fofo. O le faʻatulagaina o potu malolo, ioe, sa matua ese lava. I ata o loʻo i lalo e mafai ona vaʻaia o le eletise eletise o loʻo tuʻuina atu, ma o le faʻatulagaina o paipa pipisi o le pamu o le tino, e vavaeeseina ai le fale Valaʻauina Plumping - Sauni-Faʻamaonia mo le faʻatulagaina o le laupepa ma faitotoʻa faitotoʻa, faigofie ma ventinelation pu. O lenei fale e tele vailaʻau, o le autu o le mea ua ou le galulue ai "le maina" (o lona uiga, o loʻo i le itu taumatau) ma e le lava le pa-lelei i le maualuga-lelei tino, lea ua faigata ai mo le maualuga o puipui. O puipui o Santechkabine mai le sipuni o le 5 cm, ma o le sui o faitotoʻa i totonu o le faletaele avea ma faʻafitauli matuia, talu ai le mafiafia o le faitotoʻa faitotoʻa o le pusa faitotoʻa o le 6-7cm.

I se faʻaopopoga, o lentekhkabAbina o lona lava taualuga ma le maualuga o 2.3m, o le 20-30cm itiiti nai lo le maualuga o le siʻitia o le vaega o totoe o le nofoaga. I le taimi o le fausiaina o le fale (o le sauni-ua sauni o le SantekhkabAb, ma le fesoasoani a se crane, tuu le nofoaga ia te ia) E masani lava, tamai fasimea o le pefu o le fauina mai le taualuga o Santechkabina e siitia atu i nofoaga, faia le microclite i le fale mautotogi. I le nofoaga lava e tasi, luga o le taualuga o Santechkabina, tuʻu le uauʻu, ia leai se avanoa i lenei nofoaga. O nei mea uma le aoga o le malosi o tagata nofoia pe a mafai ona aveese le le le manuia o se vaega. Ioe, o le faʻamaʻi o le nentechkabina e tatau ona faʻamaopoopoina. O le vaega toe faʻaleleia, e pei o le faʻafaigaluegaina o se tasi o vaega poʻo le taualuga, e le fautuaina, e pei ona le maua e le mamanu, o le a le maua ai le taimi nei

Iapani khrushchev

Ona o le goto uma o vaivaiga, na filifili ai Satechkubin i totonu o le fale mautotogi e gagau. O puipui fou o le faletaele na tuʻuina atu i fafo o poloka o le Foam sima mea ma le lelei vevela ma le le mautonu,

Iapani khrushchev

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faʻatulagaina Vaega, Nettekhkabina - - 290.
Fatu masini matala (ma le uamea o'clock) 1 PC. - 300.
Faʻamamaina o luga mai le Plaster, Faʻamau pepa .D. 120m2. 3. 360.
Le mautonu o fafo 46,4m2 3.5 162.
Masini vaega mai poloka puipui 15m2. 10 150.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 350.
Atoa 1612.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Pa poloka (Foam sima), Glue fefiloi 15m2. - 115.
Totogi o Steel, Electrodes - - 90.
Lapisi ato 200 PCs. 0,3. 60.
Atoa 265.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Masini o le Taufauga Vaitaimi 46.4. lima 232.
Sima nonoa masini 46.4. sefulu ma le tasi 510.
Fola i luga o le plywood i le kelu ma fusi lua sefulu 4.7 94.
Purqut laupapa laupapa lua sefulu 10 200.
Ceramic kiles coting masini 26,4. - 530
Atoa 1566.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Suavai (Rusia) 50kg 2.7 135.
PESKOBETON (Lusia) 1900kg 0.07 133.
Plywood fsf 9 laupepa sefulu mal le fa 126.
Cirqut laupapa (Siamani) 20m2 48. 960.
Ceramic faaputuga 26,4M2. - 980.
Tile faʻapipiʻi (Lusia) 132kg 0,3. 40.
Atoa 2374.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o vae vaevaega 46,4m2 - 1300.
Matamata i luga 140m2. 10 1400.
Puipui vali ma puipui 112m2. sefulu ma le ono 1792.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 28m2 22. 616.
Carpentry, carpent galuega - - 450.
Atoa 5558.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Fuli mai le taualuga o OFNZO. 46,4m2 37. 1717.
Stucco "ua pala", punou 1620kg - 580.
Eleele dfa, "Betokontakt", kelu 200kg - 264.
Vali V / D, Wallpaper Arte - - 750.
Ceramic tile pocelanosa. 28m2 - 1400.
Atoa 4711.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o uaea, uaea 340 pauna M. - 510.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 310.
Faapipiiina o switches, sckets 30 PCs. 10 300.
Faapipiiina o fola vevela seti - 140.
Atoa 1260.

Le tau o mea eletise

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 340 pauna M. - 350.
Eletise eletise, puipuia masini tapuni, ototo (Siamani) seti - 260.
Eletise eletise (shuts, switches) 30 PCs. - 350.
Fuga o le fola o le tino (uaea, faʻafesoʻotaʻi, torstrut, le mafaufau) seti - 4300.
Atoa 1390.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Laina vai sapalai 29 POG M. 7. 203.
Tagi o le Sweage Paipelines 8. M. 3. Aua.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 60. 60.
Faapipiiina o faleuila 1 PC. lima sefulu lima sefulu
Faapipiiina o Hashbasin, taele 2 pcs. - 210.
Faapipiiina o le solo solo solo solo, vai vevela 2 pcs. - 70.
Atoa 617.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Sipi Paipa (Siamani) 20 pauna M. 2. 40.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 9 po M. lima 45.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 180.
Toleti ipu, hardbasin, taele, Faucet, vevela solo tietie seti - 1200.
Atoa 1465.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Iapani khrushchev 13443_18

Architect: Ulyana umi

Matamata i luga

Faitau atili