Uma le tumau ma le mafanafana ...

Anonim

O le faataatiaga o se potu e lua potu ma se vaega o le 94.1 M2 e fetaui ma Mataupu o Fing Shou: Smoothed Streppins o puipui, e leai ni eseesega ma ata lafoia.

Uma le tumau ma le mafanafana ... 13444_1

Uma le tumau ma le mafanafana ...
O le potu sili ona faigata o se potu malolo. E i ai foi se nofoaga mo se tamai togalaau taumalulu o lo o iai i luga o le podium. O le mea e masani ai ona faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia le avanoa mai le potu 'ai ma le umukuka
Uma le tumau ma le mafanafana ...
Eletise eletise, aemaise lava pe a iai le tele o latou lava faʻalogo i ai, o lea na latou natia ai i luma o le podium ma alu ese ma le laulau ma masini
Uma le tumau ma le mafanafana ...
O le tulimanu papa paʻepaʻe lalagaina o taeao, mauaina mo le fale mautotogi muamua, ave le tulimanu o le potu malolo. Na fesoasoani le fana i luga o le SFA e le gata mai le potu e teu ai le potu, ae sefe foi i le kapeneta meaafale
Uma le tumau ma le mafanafana ...
Laulau (Flay) ma le umukuka chartertop faia o corona-matagofie ma tumau o mea faigata
Uma le tumau ma le mafanafana ...
A filifilia e le umukuka mo le umukuka, o se tasi o le tulaga o lanu masani lava-masani-masani masani. Taofi i luga o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga (Aste Cucine) ma se nofoaga o loʻo aʻafia ai. O le umukuka modules o loʻo i ai se auala faʻamalosi e ala i le fatuina o se ergonomic nofoaga mo kuka
Uma le tumau ma le mafanafana ...
O le faaiuga o le fale puipui (Mr.Doders) i le alatele o le natia e se pale singrys
Uma le tumau ma le mafanafana ...
Mo le pa o le sitaili puipui, o le plnon iva o tipi i totonu o tamai fasi ma laau i luga o le kuki
Uma le tumau ma le mafanafana ...
O le Dresser ei ai lala mo lavalava ma moega ie lino ma mafai ona liliu i totonu o se laulau kuka. O le faia lea, o lona pito i luga o loʻo i ai se vaeluaga o le vaega ma se vae lagolagoina.
Uma le tumau ma le mafanafana ...
Faʻapipiʻi le faiga mo le faʻamaloloina o le faleuila ma le Bidit (Pisinisi, Joshquile, Jangtquule, na nana ai le tele o faʻamatalaga mai le susuga susu.
Uma le tumau ma le mafanafana ...
O le monotony o le vaega autu o loʻo faʻalavelaveina i se tulaga o lanu o lanu o lanu ma le le talafeagai
Uma le tumau ma le mafanafana ...
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Uma le tumau ma le mafanafana ...
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Faʻafefea ona aveese le faʻaletonu i le uluaʻi fuafuaga? O a mea e faʻaaoga mo le fausiaina ma le maeʻa? .. e le o se lisi atoa o fesili na tatau ona filifili e faʻatulaga se fale fou i totonu o se fale fou.

Uma le tumau ma le mafanafana ...

Hypontunus o se tafatolu tafatolu

Uma le tumau ma le mafanafana ...
Ina ia mafai ona i totonu o le fale mautotogi e leai ni mea faʻapitoa o puipui, o se tamai vaega na faia i le tulimanu o le potu malolo, o loʻo iai i se fale o Mongothi ia Alexe O lona faʻatulagaina e pei o se vaega o le lua Geometric Shapes: O se potu malolo (potu mamao) ma se lapoʻa o taʻamilosaga e osofia ai ni tulimanu tetele. Ole tapulaʻa o le kulupu puʻupuʻu "o le ulufale lea i le fale, tafatafa o le mea na oso ai o ia, ona o lea o le dypotaf genetalar. O se vaega tele "faʻaulufaleina" na fesiligia ai le faʻamalama matala ma le saʻo. I le itu e tasi, o le faamalama o le potu malolo foi sa lolomiina. O sea tulaga o faamalama manino faʻaititia le numera o le toe faʻafouina filifiliga.

O le tulaga e sili ona faigata o le sailiga mo le fuafuaina o le fofo mo le sone sone ma le umukuka i le tafatolu potu e aunoa ma faamalama. Ioe, o le umukuka e mafai ona

Uma le tumau ma le mafanafana ...
O poloka lanu moana lanu moana o loʻo pasia i totonu o le auala faʻafuaseʻi o le malamalama o le "Siitia i le malamalama, ae o le a la le mea e siomia ai i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi? O le faʻailoga na avea ma pito i luga, ma ina ua maeʻa le faletaele o le potu malolo ma le poto o le umukuka, 'ese mai i le alavai ma le sprioss pa. Uokna e vavae ese se vaega o le 'ai. Na aloaia, na maitauina tulafono uma: na aumaia se umukuka ma se vaega o le 18,2m2 ma se faamalama matala. Aesyy foliga galue, e sau lava mafanafana. Ona o le mea moni o nei sone o loʻo faʻaoʻo mai ai le tutusa o le tutoʻatasi, leai se tagata nofomau foliga foliga mai. I se faʻaopopoga, moli mai le potu 'ai e le gata i le umukuka, ae o le loloto o le alatele o le auala, ma le tolu o le potu o le potu e tasi o le potu i totonu o le potu vaʻai . O isi vaega o nofoaga e le o se suiga taua. O le mamao o le potu o le auala o le auala, o loʻo tatalaina ai faitotoʻa o le maota o le Master faletaele ma o le potu e fai ai le potu. O le tatalaina i le potu moe na matala, ma faatulagaina le faitotoa i le ogatotonu o le auala, e aofia ai le ofu laki i le potumoe.

Uma le tumau ma le mafanafana ...

I lalo o le potu malolo o loʻo maua ai le avanoa i le va o le umukuka, o le sone o le fiafia faʻafiafia, ma le nofoaga faʻafiafia. Muamua, o le faitauga i le potu malolo e tatau ona tuʻuina atu i le ituaiga o se lautele o le portal, ae mulimuli ane na filifilia e faʻatatauina le potu ma se osofaʻiga mataʻutia. O le lua metotia auala o le faʻagaioiga o le faʻavasegaina o mea faʻaseʻe - o le pito i luga o fafo ma le pito i luga, pe a fai o le vaega agai i luga o le foloa i luga o le potu malolo ma le potu 'ai .

Mai le tioata ma piliki

Uma le tumau ma le mafanafana ...
O le saʻo o le masoga o le sprieus vaeluaina o loʻo maua ai "moli" - maea na ofi mai i le taualuga i le fola. O le curvature o le puipui e mafua mai ona o le tipiina o le tipiina ma le fetaui piliki. O le latalata i le taualuga, o mea ua le toe i ai se vaega i tua atu o le vaega, ae o le apefai o lea e totoe le faaeega i le itu taumatau, toe faaleleia ma amata galuega faufale lelei. O nisi vaega ogatotonu, fausia o le ceramzite-sima poloka, sa le fiafia i ai ona o latou curvature. O vaega fou na taʻoto i fafo o le piliki, e aofia ai le sikaunu puipui ma faʻaofi mai i poloka tioata, o le ata o ia mea e tetee i le utaina ma le faʻaleagaina masini.

O le o mai o le lenlinear pa o le taimi o le taimi e faʻaalu ai ma manaʻomia le maualuga faʻailoga o le mason. Muamua, e tusa ai ma le ata i luga o le fola ma le faʻalutasi, o faʻaputuga o vaega na faʻailogaina. Ona taua ai lea o le au moli o moli uila i luga o le taualuga i le faataoto i le fola, faʻailoa ai le ituaiga o le lumanaʻi. Piliki ma tioata poloka na tumu i luga, vaega i tua o le vaega. O le mea e sui ai le piliki ma tioata poloka, na faia ai le Seam (2 cm) ina ia mafai ai ona maua se fetuʻu o le lapoʻa ma piliki o piliki (2512cm). O le a le fausiaina o le vaega, o le tioata poloka "laau" i luga o le fusi saito o loʻo i totonu o le afifiina o le paleti o le polythylene. A maeʻa galuega ua maeʻa, na aveese ai le ata.

Faaumaina luga o luga

Uma le tumau ma le mafanafana ...
I le auala na alu ai, i tua o le puipui mo le atavali, e i ai le avetaʻavale o le ulufale atu i le tele o tusitusiga. E tu i luga iinei ina ia le tatau ona alu le tausiga i le faletaele. E sili atu nai Luca Lautele ile Masani: E faʻalelei atili ai tuutuuga mo le toe faia o galuega toe faʻaleleia ina ua maeʻa le fausiaina o vaega i le fale o loʻo taoto ai. Aua i totonu o se tamai laʻu, tuu i tafatafa o le faitotoʻa o le faitotoa, na o le suavai na faʻapipiʻiina, o le vaʻaia o vai malulu ma vevela e tuʻuina atu le umukuka, ua tatau ona faia le potu malolo ma le faletaele e tatau ona faia mai ai le umukuka. O le faia o lenei mea, faʻaaogaina uʻamea-palasitika paipa henko (belgium). Faalauteleina fesootaiga i luga o le pito i luga o lologa i le sima-sima nonoa. I le le mafaufau ma le alatele na faʻaaogaina ma le eletise mafanafana o fola sima (temmanrk).

Pa, o le potu malolo ma potumoe sa luʻiina le sipela o le sito laau o laʻau vaomatua (Initonesia). O fola i totonu o le umukuka, faletaele, tapuaʻi i le tapuaʻiga ma alavai sa faʻataʻitaʻiina e le poleitini procemin chineware vimoca (Italia). O le Black Ceramic Tile o Losa preto mai le Rustkos Collection (Regigres, Potukale) tuu i fafo le fola o le potu malolo, o fea le mea na maua ai le togavao O le pordium tu maualuga 17m faʻatagaina le tausiga o laʻau ma tuu atili atili malamalama. Faʻafetai i le taʻele tale i luga o le fola, e faigofie ona tausi ia i latou, aunoa ma le fefe e faʻaleagaina ai le fola e ufiufi ai le fola. O le faʻalapapeʻapeʻa o le vevela i totonu o le fale mautotogi ua uma ona i ai, ma i le faia o Eriker, e tatau ona toe faʻaleleia o le CECONICAND i le 10 cm i le va o le vaʻa.

Uma le tumau ma le mafanafana ...
I le nichh o loʻo faia i le va o le pito i luga ma lalo ifo o le pito i luga o le faʻasologa o le sima lea, o moli moli o loʻo nana, o le fatuina o le mea fou i le pogisa. I le ogatotonu o le taualuga, ua faʻapipiʻi ai se moli i le foliga o le itulagi i se mati flatle, o se potu moe ma le toniga malamalama. Mai meaafale, o le ulutala o le Valentino Series (Zanette) ma le fatafata o le papa, e lua coutches o le tele o le alavai ma le mafiafia o 20cm. Le faia o lenei mea, faʻaaoga le pisapisao o le cotton wool "shumanet-bm" ("acaustic mea ma le tekinolosi, o Rusia), Rusia), Rusia-K" (" Acoustic Mea "ma tekonolosi") i le va o le puipui ma le faavaa o le ufiufi. O le tulaga lona lua, faʻatonutonu tulaga o le taualuga o le pito i luga o le laupepa o le 14Cm e le gata mo le faʻamalosia, ae o le faʻapipiʻi foi o lamepa.

Ona o le tele o le numera o le nicho ma le susulu i luga o le fale mautotogi, o le fiafia na tuuina atu i le teuteuga. O puipui na saunia mo le faʻamaeʻaina o se auala masani: faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina o le sima, faʻapipiʻi, mago, togafitia, togafitia, togafitia ma le faaiuina o le manai ma toe faaleleia. E i ai foi le potu malolo, lobby ma le alatele i luga o puipui o le fufuluina o le samasama samasama lanumoana mai le coulissesse, faomea, Farani). O lenei mea faʻavae i luga o le paʻepaʻe paʻu o loʻo faʻaaogaina ma nini faʻapitoa o loʻo iai ni pikiaʻe masani ma maua se paleti o tagata masani. Ina ua uma ona mago i luga o le laufanua, o se vaega puipuia o le tafe, lea e maua ai le pupula o le lanu.

Mo le potumoe, fiber de cotex (RM tufatufa), faʻaaogaina i totonu o le suavai pepa ma sili atu foliga tutusa ma le plaster, ua uma ona filifilia. O le, e le pei o le pusa tusi, e le maua ai manogi ma e le manava i le taimi. O se siosiomaga masani lea, mea antistatic ma saunia se maloloina microclite. E le gata i lea, e talafeagai tele i galuega, e pei ona i ai se faanenefu ma e le manaʻomia ai le faʻalelei atoatoa o puipui. O le utiuti o le aulelei ma mafai ona nana laiti (luga i le 2 mm) crack i luga o puipui.

Vaeluaga i luga o le fouvalega

Uma le tumau ma le mafanafana ...

SJB Atotor Alilig.

Uma le tumau ma le mafanafana ...

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Le mautonu vaeluaina 15m2. fa 60.
Masini o piliki vaega (e aofia ai ma le lavelave le mautonu) 76m2 - 1030.
Masini o le faʻapipiʻiina o le tau mai le Plared Cards (e aofia ai ma le lavelave) 97.9m2. - 2100.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 350.
Atoa 3540.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
CHARAMIC RICKINK PRICK 2235 PC. 0.17. 380.
Mamago Masonry fefiloi (50kg ato) 4200kg 0.05 210.
Armature (mo monolith) 0,046t (128 pm) - 90.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate - - 870.
Atoa 1550.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Masini o le Taufauga Vaitaimi 97.9 lima 490.
Sima ma sima masini, podium 97.9 - 1150.
Fola i luga o le plywood i le kelu ma fusi 50.5 4.7 237.
Laei Pisinisi Pulea masini 50.5 28. 1414.
Ceramic kiles coting masini 47.4 - 930.
Atoa 4221.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Suavai (Rusia) 120kg 2.7 324.
Eleele-primber "betokontakt" 20l 2,4. 48.
PESKOBETON, CERAMZIT (Rusia) 5400kg - 390.
Plywood fsf 23 ie sefulu mal le fa 322.
Parquet (break bicks) 50,5m2 97. 4899.
Ceramic Tile, Porcelain Chotware (Italia) 47.4m2. - 1870.
Tile faʻapipiʻi (Lusia) 237kg 0,3. 71.
Atoa 7924.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Maualuga maualuga pepa afifi 190m2. - 2280.
Maualuga-tulaga lelei puipui ata ma taualuga 288m2. - 4608.
Faatoʻaga paʻu ma tioata poloka 50m2. - 1200.
Carpentry, carpent galuega - - 790.
Atoa 8878.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Stucco "ua solo", punou, eleele, kelu 2570KK - 1230.
Vali, teuteu le suauu (Farani) 89l - 900.
Ceramic tile (Italia), tioata poloka 50m2. - 2100.
Nofoaga poloka, Vaega (Italia) - - 5400.
Atoa 9630.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o uaea, uaea 650 pauna M. - 980.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 340.
Faapipiiina o switches, sckets 40 PCs. 10 400.
Faapipiiina o fola vevela seti - 190.
Atoa 1910.

Le tau o mea eletise

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 650 pauna M. - 590.
Eletise, uzo, otometi seti - 300.
Eletise eletise (shuts, switches) 40 PCs. - 4300.
Heatting system o fola seti - 490.
Atoa 1810.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Laina vai sapalai 37 pog. M. 7. 259.
Tagi o le Sweage Paipelines 11 pauna M. 3. 33.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 120.
Faapipiiina o le faleuila ipu, bidet 3 PCs. - 210.
Faapipiiina o Hashbasin, taele 3 PCs. - 300.
Toefaavatu le vevela - - 230.
Atoa 1152.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Paipa o uamea-polymer 37 pog. M. 2. 74.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 11 pauna M. lima 55.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 350.
Faleuila, bidit, faapipiiina faiga seti - 1270.
Fushbanin, taele, faʻamafanafana faleʻau seti - 3800.
Atoa 5549.

O faatonu faafetai na faʻafetai le kamupani fesoasoani mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Uma le tumau ma le mafanafana ... 13444_23

Architect: Alexey Slaintienv

Matamata i luga

Faitau atili