Tusi o Faitaulaga

Anonim

Faʻafefea ona suia le taualuga tuai? Ae a afai o pu i totonu o puipui o le taʻele fale mo le fesoʻotaʻi o le palu e le o le faʻafefeteina ma pu o le fetaui lelei i le pa? O le a le uiga faʻapitoa e mafai ona fetuʻunaʻi e le vai vevela i totonu o le teuina o vai vevela?

Tusi o Faitaulaga 13447_1

Tusi o Faitaulaga

Tusi o Faitaulaga

Tusi o Faitaulaga
Filifiliga mo le aofia ai se tolu-auala o le arm fagiatic palu i totonu o le boaile sprapping
Tusi o Faitaulaga
Talatuu

Mataala masani

Alexey Metalov

Moscow Region

Tusi o Faitaulaga
Maota i luma o le toe faʻaleleia o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le faʻailoga ua le sili atu nai lo le 30 tausaga. O mea tuai e faʻavae i luga o le Asbestos na faasolosolo malie ona o le maʻanu, amata ona malepe ma utiuti susu. I le taimi lava o le 30 tausaga talu ai, na fausia ai e loʻu tinamatua lo matou fale o aiga. Azadch O lenei taimi e le o le mama: Fausia mea leaga, faigata ma le tilivaina ... ae na lalagaina i le taimi o le paʻu mafiafia. O se tasi popolega i le avea ma faamaʻimau na faasolosolo ona faʻaleagaina, ona o nofoaga na tatau ai ona foliga foliga o se paketi, ma na amata ona pei o le eleele palasitika.

Tusi o Faitaulaga
Sa foliga mai lea o se amataga sili o le 30 tausaga talu ai: O se fao faigofie ma faamau ai mai le 'auʻaunaga o le aiga na ia filifili e fai mea e toe faʻalelei. Na filifilia e le suiina o le sui o se curvanized corvyalist ma le mafiafia o le 0.7 mm ma le galu maualuga o le 21mm. Ole tasi lea o le taugofie ma mama. O lona faʻaaogaina ua mafai ai ona faʻaitiitia ai le avega i le tuai o Tuss Truss, lea, aʻo avea ai, o se tulaga lelei tele.

Ina ia fuafua le numera o mea taua, sa tatau ai ona tusia le po o le taua o le taualuga o papa ma faʻatatau pe faʻapefea o le a pepelo. O le tele o le lapoʻa tele o le 5.5 m (i luga o le skite) e 4.5m (i luga o le skite). Talu ai o le lautele o le uʻamea pepa, ma ia e amanaia le alnn i le tasi galu, sa 1.1 m, i le umi sa manaʻomia e tuu ai le lima pepa. Fefaʻatauaʻi pepa umi e taugata, o lea na latou galulue tonu i le laau i luga o le fasi 2.5 ma le 3.3 lagi, o lea na latou ofi i totonu o le Gazelle Cargo. Lagolagoina o Tuʻuina atu ma foliga o elemene ma le faʻaiuga o le taualuga o loʻomea mo le taualuga atoa (68pog mo le $ 6 mo le 1POG), tau mo le faʻatatau. E tusa o le $ 150 alu i le Hydrototeov, na tuu i luga o le Cloubbroid, ma laupapa mo le tusi savali. Ma le $ 600 talosagaina le Brizeade mo le taamilosaga atoa o galuega, mai le palaā e pala o le au tuai, lea na tosoina e tuaoi, ae leʻi tosoina le tuaoi o matagi laupapa.

Tusi o Faitaulaga
O le mafiafia o coubberoid i lalo o le fola na saogalemu ma faasaolotoina. Na filifili o ia e alu
Tusi o Faitaulaga
O le Hydrosteraclozol fetaomi atu o aʻa o le pusa
Tusi o Faitaulaga
O le Mataupu o le taualuga na oso i totonu o ave o le la

Sefeina le eccepcec

EKALERINA STRUTERNOV

Oretow

Ina ua maeʻa le faletaele, na maua mai i totonu o pu i totonu o le taʻele puipui puipui puipui e fesoʻotaʻi ai le fefiloi e le tutusa ma pu o le pa. E FAAPEFEA ONA FAI?

E tele auala e foia ai lenei faafitauli. Mo le tulaga muamua, pe a fai o le cab ua tuua mo le 10-15 cm, e mafai e le palepaina ona faʻaaogaina se laina fetuʻutuʻunaʻi poʻo se mea e ono paʻu) ma ono paʻu. O le mea lea, o le a mafaia e tauia mo le tapeina o nofoaga tumutumu a pu mai le 5cm ma sili atu. I le tulaga lona lua, afai o le mamao mai le cab i le puipui e laiti (2-3cm), ma le le aoga o le 1-5 cm, e tatau ona e faʻatau atu i ai ma le fefiloi . O itu o latou o se filo i fafo, i le isi, i totonu (i le 1/2 inisi). Ua tatala i fafo i le mamao, lautele o mea lelei, le ISMA (uma Italia)

Tusi o Faitaulaga

Tusi o Faitaulaga
E le mafai e le Eccepceric ona e faʻapipiʻiina le taʻele o le taʻele e palu

Boylera Sweepping

Sheed Leageev

Smolensk

Ina ua ou faapipiiina le faʻaputuputu vai vai vevela i totonu o le fale mautotogi, na ou tamoe atu ai i se faigata: Ina ua liliu le vai vevela, ma taʻi le vai vai. Tau mai ia te aʻu le auala e foia ai lenei faʻafitauli ma tulaga faʻapitoa?

Ina ia maua le tele o vai mafanafana e mafai ai, o le boaile e masani ona setiina i le tapulaa maualuga tulaga. I le taimi lava lea, o le suavai e vevela i le 70-80C, lea e mafai ai ona mu. Afai o iai sau mamafa o le vai o le vai (Ae paga lea, e le faailoa mai e le tagata faitau auiliiliga, ae manaʻo e maua se fautuaga faʻapitoa), matou fautua le fefiloi o se fefiloi. O le a faʻatagaina ai oe e faʻamautuina le vevela atoa i le suotosina o le suotosina (faʻataʻitaʻiga, 38-40C), e le faʻalagolago i le tulaga o vai o loʻo faʻatumuina i le polesi.

O le tele o tali o le faʻapipiʻiina o le mea o le bouler o le bouler o se faʻapitoa tolu-auala o le faʻaʻaisa o le alatoto, mo faʻataʻitaʻiga, bratro-· ") 73. O le le mafai ona sili atu le tauofoga - Faʻatau le ICMA le Sormastac Mafaufauga taua 53. Mo le tasi faʻamatalaga o sea masini, o le vai vevela o le vai o le vai. Ma i le galuega o le a e mauaina le vai i se tau vevela. Mo le faʻatuatuaina gaioiga, e fautuaina le fuli i isi taʻitasi o laʻau i luga o le faʻaliliuga ma le masini faʻamamaina mama.

O na alatoto e mafai foi ona faʻaogaina i polokalame ma faʻagaioiga o faʻasalalauga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e tele togi o vai o loʻo i le fale. Peitaʻi, mo le mea lea o le a e tatau ona faʻaopopoina o mai fafo lua i lenei polokalame.

Faitau atili