Geometry o crystal

Anonim

O le lua-faleʻoloa fale ma le atoa o le 110 m2, atiaʻe e le Eleni o Eleni o Eleni, e tutusa ma le tioata susulu.

Geometry o crystal 13450_1

Geometry o crystal

Geometry o crystal

Geometry o crystal
O le malae taalo i luma o le fale na ufitia i le iliili, e taofia ai le lagona o le siosiomaga masani. O le fa papa o le fale e matua le tutusa ai ma le tasi ma le isi. O lenei aafiaga e ausia, i le itu e tasi, faafetai i le teuteuga laupapa laupapa tipi, ma i le isi itu, ona o faamalama e ese i le tele ma fomu.
Geometry o crystal
Paʻepaʻe Paʻu ma le taualuga - Greent of Gience mo Green Landcape "Faʻasao". Ause, pe a tapunia Windows ma pupuni, o se tulaga malo, o se tulaga manuia ma le manuia e toe faʻaleleia le tele o ituaiga
Geometry o crystal
Natura avea ma vaega o totonu ona o le tele o faamalama
Geometry o crystal
O le lautele o le Windows o le lipine faamalama o loʻo faia i laupapa laupapa ma ufiufi i matte varnish, o le lanu o le coincords ma lanu o le umukuka meatama ma le 'ai laulau
Geometry o crystal
I le uluaʻi fola o loʻo i ai le sauna i le taʻele. Lata ane o le faletaele. Austan faʻapipiʻiina eletise eletise-kamenka topclass compi (harvia)
Geometry o crystal
I totonu o le faletaele puipui o loʻo i ai i le sitepu, o se mea teuteu faʻapipiʻi mai tioata poloka e faia. Faafetai ia i latou i le faletaele pinetat ao
Geometry o crystal
I le mamanu o pa o le faletaele o le fogafale lona lua na faʻaaogaina laupapa sili atu o le lua lanu ma paʻepaʻe kofe ma le susu. O mea uma e lua ogatasi ma se mafanafana paolo o laupapa laupapa.
Geometry o crystal
I lalo o le sitepu, o se galuega talafeagai e fetaui lelei

Geometry o crystal

Geometry o crystal
O le faʻatulagaina o tamaiti e matua faigofie ma aoga. Tele meaafale meaafau e mafai ona faigofie ona suia ao tupu tamaiti. E le gata i lea, i potu uma o le fogafale lua, e iai le amo atu o le sipai, faʻatagaina le faʻatagaina o le avanoa
Geometry o crystal
I le atoaga o le sitepu, faʻapea foi ma le fogafale lona lua i le pito i lalo o le puipui, o le anitime Square Lamps o loʻo fausia-i
Geometry o crystal
Fuafuaga o le fola
Geometry o crystal
Fuafua o le fogafale lona lua

Tuafa o le taulaga na atiae e Eleni o Eleni o Eleni e manaia ma se moli sili ona lelei ma se foliga ma le mafaufau lelei o le avanoa i totonu. Lenei e le gata i le faʻailoaina o latou mai ni galuega masani, ae faʻapea foi e fananau mai foi i se ata tusitusi e sili ona manatuaina o le nuʻu.

Geometry o crystal

Avanoa tumaoti

O le taulaga o le falelotu ua uma ona fuafuaina mo aiga e lua. O le fale e aofia ai le lua o tafatafa o le lua, i tulaga o se ata trapezoid. O le fuafuaina ole vaega o le vaega o le fale e tutusa lava: i luga o le fogafale muamua, o le potu, o se sone nofoaga, o se potu malolo, o le faletaele ma o le faletaele. Mai potu malolo taʻitasi e mafai ona alu i luga o le aufaʻatasi tatala, o se triangulalar tulaga ma se laupapa laupapa.

Ona o le mea moni o se tasi fausaga vaega o le tele o tafe agai i le isi, o le fausiaina e sili atu ai le atoa. Ae ui i lea, e iai le manaʻomia tuueseeseina o teritori tumaoti, e saofa saofaga i le tolopole langolale o le taualuga, lafoai i le lalolagi. O lenei tiga-tikeri le togafiti, i le lima e tasi, avea ma se pato i luga o le faitotoʻa faitotoʻa, ma i le isi, o le ituaiga tuaoi faʻatasi.

"Crystal sela"

Geometry o crystal
O le vaega o le sone o loʻo faʻamalamalamaina ma moli moli, o loʻo fausia i totonu o le faʻamaloloina o le faʻamaliega o le palapala. O le fola iinei o loʻo lafoina e Ceramoc Tiles. O le fale e lua-tala o loʻo tu i luga o le monolithoc faʻamalosi atoatoa o le libbontal chabroid O le loloto o le faavae o le 1,2m. O puipui e siitia mai le moli moli sima (Finelani). O le aufaʻafeʻau o loʻo faia o le palolo milo wal o fulufulu (atoa), o lona mafiafia o le 150mm. O loʻo tumu i luga o se pou laupapa, ia faʻapea foi ma le faʻavae mo le laupapa papa. E i ai le vaega o le matagi o le ita ma se vaega o le avo o le ita o le ita ma le ventipala o le agavale o totoe.

O suiga i totonu o se tufuga laupapa, ufiufi i sisitema. Mo le le mautonu, minerale fulufulu paʻepaʻe (100mm) faʻaaogaina. Oo mai le vae vae lona lua. Talu ai o tagata tauva na o puipui i fafo o le fale, uamea pou o le sikuea (100100mm) faʻapipiʻi i le nodal proce ua faʻaaogaina o ni fesoasoani faaopoopo o le maualuga lagolago o le sili atu. O vaega pito i luga o le uʻuina o puipui e faʻavae i luga o pou e tasi o loʻo faia ai le ivi.

Mo le faʻamafanafana o fale, o se siosiomaga faʻaleaga ma le tamaoaiga o le tau o le Goothermal o le Parmal Pamu Duo (Fale o le Fale o le Tamis. O potu uma na faia ai vai mafanafana. O le vevela vevela o loʻo tausia i totonu o le fale.

Sipaina pito

O le taualuga le tului, o le tasi itu i le taimi e avea ma se tagata inisinia fausaga, ma i le isi, e pei ona tele le fausaga ma le fausaga e fausia ai foliga o le fale. O le tulimanu o le faʻanaunauga o le paʻu ua mamanuina ina ia mautinoa o latou mea masani e faʻamamaina mai le kiona. Faʻafetai i le tafatolu o le taualuga o le taualuga, o le alu ifo i le lalolagi, o le faʻatonuga o le tele o le kiona o kiona ua seti, e aoga tele. O le vaega lava e tasi o se timu timu. O le laʻau laʻau i luga o le puipui, o le taimi o le foe pito o le vaefa o loʻo sau, o le a ufiufi i pepa gau moa aʻo le taualuga. Muamua, o se tulaga puipuia e puipuia ai le puipui mai le susu. Lona lua, e tulaʻi mai se lagona o le faifai pea o le sami, susulu i le la ma ona foliga. E leai ni taualuga ile malamalama masani. Ile vaega ia o le taualuga e tatau ona faʻapaʻiaina ai le eleele, o le faʻafeagai ma se laʻau i le puipui i le puipui, e natia ai, o le faʻailoaina o le faʻamaoni o le Malo

Geometric etded

Geometry o crystal
Mo toniga o le toniga o le sui sone, o le tuʻufaʻatasiga o punaoa o itu (luga o le sofa i totonu o le potu malolo ma luga o le umukuka ua faʻaaogaina lelei i le afiafi. O le mea mulimuli e taulaʻi ai le potu 'ai ma potu malolo. O le nofoaga faigaluega o le umukuka ua faʻavasega i tua atu o le pito i tua na fausia i totonu o le kapeteni solo i le geottry e le gata i fafo atu o le fale. O le avanoa o le fogafale muamua ua foia e tasi o le tasi voluma. O le faitotoʻa faitotoʻa e tatalaina i totonu o le tamaʻi potu, lamolemole e soli le liliu i se sui sui. O se faʻamatalaga faʻapitoa e faia e Windows e fausia ai se faʻailoga manino. Tasi laina matala e tasi i luga o le umukuka ma le taumafataga tuʻufaʻatasia, faʻailoaina se manino o taiala taua. O le mea taua, o le faamalama-odedcacacacacacase i le potu malolo o le potu o le mea lea e tupu mai ai se mea malie i fafo. E toetoe lava o le pa atoa ma lipoti se mea e sili ona malie suamalie.

O le taumatemateina o le taumalulu paʻepaʻe lanu, o le pid spined puipui ma le pito o le maaluga le vali. Faasaga i lenei talaaga, pogisa umukuka meafale teuteuina ma nofoaga masani veneer venee. O le umukuka ma le liliuina o le aufaitau e masani ona faia e le tagata taʻitoʻatasi fuafuaga. O a latou mea e faigofie ai Recticiliar o loʻo i ai ma le palasitika mamanu e aunoa ma ni isi vaega teuteu e le mafai ona fetaui ma le aotelega o le atunuʻu. Talu ai o le umukuka o se vaega o le tasi avanoa (faʻatasi ai ma le potu malolo ma le 'ai o potu), o le potu faʻapitoa (aveese ma le faʻasesega o kapeti.

I le fola lona lua o loʻo faʻatulaga ia potu lona lua o tagata o aiga, taʻimuai se tata o le lua itula faʻatasi ma se tamai apefai. O le faʻavae o lenei mamanu o se vai uʻamea uʻamea, lea o loʻo faʻamautu ai laʻasaga laupapa. O le avanoa i lalo o le tulaga o loʻo tuʻuina atu i se autau o le: Sa i ai se nofoaga mo le laulau, o se paʻu maualalo ma le nofoa.

I lalo o le taualuga taualuga

Geometry o crystal
Lua lamepa ua tuu i le ulu o le moega (4ROM) o le matua potumoe ma fanau a fanau e toalua, o loo i luga o le fola o le fale lona lua, ua teuteuina i le tulaga lautele, oi latou o le maoti o manino i le faatulagaga ma le taofia i le lanu. O le seti o meafale i totonu o potu o tamaiti o le: Desktop, Rack ma le fale moe: I le tasi mataupu, moega, i se isi sofa (toega, osternia). Faʻavasegaina le tala fatu, uiga o le sui o le sui o le sui, o loʻo ulagia e le vaega o le foloa lona lua i totonu o le fogafale lona lua. Ta ona fai mai, nai lo le fausia o lamepa ma faʻamatalaga o le itu o le malamalama, i luga o le foloa muamua, moli moli o lanu moli. O le faʻatumuina o vaega o le avanoa, o mea ia o loʻo faʻamamaina ai se tagata e aʻoaʻoina, o lona uiga ia sili atu lona toʻa.

O matua pepelo e fausia ai se siosiomaga vaivai, mayzyphrepher e ala i mea masani. O lea, vaega o le puipui, o le a latalata atu i le laupapa i le ogatotonu o le moega, teuteuina i le rattan laulau. O lona lanu mafanafana e faʻamaluluina ma se mama o pa papaʻe ma taualuga. I se faʻaopopoga, o se mea teuteu e le tusa ai ma le faʻaaloalo i le tofo autu o le potu e vavaeeseina ai le avanoa i vaega laiti, avea ma se isi potu. O le le mautonu o laina sao o loʻo manumalo mai i le faʻaaogaina o le moli o le lamepa e iai se foliga o le polo, faʻapea foi ma drop-up goodw comptans i luga o le moega.

O le Water Poto o loʻo i luga o le fogafale lona lua, o le lanu e paʻepaʻe o paʻepaʻe (Cermic Wall Cladding) ma le mafanafana (meafale teuteu). Matau o le meaafale o le faletaele, o lena, e lua ma le tele o malutaga ma o le sili ona loloto mo le magoto, ua faia ina ia mafai ai ona e maua le tele o le potu.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le aofaʻi o le 110m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 52m3 12 624.
Faavae faavae faavae masini 60m2. 3. 180.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 32m3 60. 1920.
Dump Aveesea ma le lafo loli e aunoa ma le utaina 37m3 7. 259.
Le masini o le sifi ma le faʻaseʻe 112m2. fa 448.
Suia le fusi, faʻapipiʻi o le vaega o loʻo totoe o le eleele 15m3 - 140.
Atoa 3570.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 32m3 64. 2048.
Nutimomo maa granite, oneone 14m3 28. 392.
Suavai 112m2. 3. 336.
Totogi o Steel, fetaui lelei, blueting uaea 1.4 T. 620. 868.
Atoa 3640.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia puipui i fafo mai poloka 52m3 32. 1664.
Masini o le lua-vaega vaega mai Plaster Cards ma laupapa laupapa 65m2 sefulu ma le ono 1040.
Faʻaputuputu i luga o le faʻatafunaina o utupoto, ma fola 110m2. 10 1100.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 140m2. sefulu ma le ono 2240.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina 420m2. 3. 1260.
Hydro, Vaopiazoop masini 420m2. 2. 840.
Fufulu puipui ma palau laupapa (mo le faʻavaʻa) 170m2. 12 2040.
Uamea le masini uamea 140m2. valu 1120.
Swanging magoto 30m2 sefulu mal le fa 420.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 22M2. - 800.
Atoa 12520.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima 52m3 70. 3640.
Masonry fofo 8.9m3 56. 4.99.
Pepa o le palakalafa o le palakalafa, sikulu, lipiuga faamau 260m2. - 470.
Armature, uamea mesh 0.2 T. 620. 124.
Ato ato 19m3. 120. 2280.
Faasolitulafono parock. 420m2. - 1700.
Uamea galugalu pepa 140m2. lima 700.
Paro-, matagi-, hydralic ata 420m2. 2. 840.
PASSSMO faamalama poloka ma lua-potu lua lua-glazed faamalama 22M2. - 4500.
Atoa 14750.
Inisinia faiga
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 5700.
Atoa 5700.
Apalai mea i luga o le vaega
Geothermal pamu (ma faapipii) seti - 12 400.
Eletise eletise seti - 460.
Plumping ma eletise eletise seti - 10 600.
Atoa 23460.
Faauma galuega
O le masini o le taofiga o le le mautonu mai le sisitema pepa 110m2. sefulu ma le lima 1650.
Masini o laugatasi ofutino ma faapipiiina o le pronth 90m2. valu 720.
Masini o ofutino mai chramic fales, puipui puipui 50m2. - 1200.
Faapipiiina, kapeteni, lolomi ma valiina galuega seti - 7730.
Atoa 11300.
Apalai mea i luga o le vaega
Plasterboard pepa, talaaga o ni ata 110m2. - 700.
Laminate, Paganth 90m2. - 1080.
Ceramic tile, sitepu, faitotoʻa faitotoʻa, teuteu vaega, eseese, vali, matutu, matutu fefiloi ma isi mea seti - 17 900.
Atoa 19680.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili