Puipui mai fafie

Anonim

Vaʻaiga lautele i le Maketi mo le fau o fale laupapa 'aina: o laʻau laʻau, lelei le siʻitia o le fausiaina o puipui ma laupapa.

Puipui mai fafie 13454_1

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie
Ata P.nikolaev

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie
O le tamaoaiga o lotu ma le gagana o le Churce Decho tekonolosi e tatala ai avanoa lautele mo le fausiaina o fale laupapa mai le boailer (a) pe na lavea (C)

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie
Filifiliga mo fesoʻotaʻiga elemene pe a fausia se fale mai se pa:

A- O le anoa o le galuega i fafo atu ma totonu o le upu;

B-tulimanu sootaga liliu i se tagata moni spike

Puipui mai fafie
A o le fausiaina o se fale mai se matuitui o mea leaga, o le pale o loʻo faʻamalosia ma uʻamea steds
Puipui mai fafie
O polofesa laupapa ma le lapotopoto i fafo vaalele

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie
O le polofesa

A- `o le ata o le ata e le polokaina ma e le manaʻomia le faʻaolaina;

B, o le pasiaina ma le tipiina o "ipu" mafai ona faia uma i le nofoaga ma i le fale gaosi, o loʻo televave tele le faʻapipiʻiina

Puipui mai fafie
O le polofiti laupapa i le tolu tausaga o gaioiga
Puipui mai fafie
E amata ona faʻatosina ai le le mautonu o le paʻu, e puipuia le laʻau mai le ultravioplet. Ae o ogalaau na vali i lanu pogisa e sili atu le malosi nai lo le taʻeta lea e mafai ona oʻo atu i foliga o faʻaputuga mai ai.
Puipui mai fafie
Ata V.nepledova
Puipui mai fafie
Ata V.nepledova
Puipui mai fafie
Oti e fai mai ogalaau, lima-taofi i le lima:

O oloa iuga ua faamamaina mai le loka i le lima lima lima;

B - Ia Faʻasaina le ogalaau ma le tasi i le isi e ala i le faʻafanua (o lenei e puipuia ai ma le faʻalumaina taʻitasi ma togi taʻitasi ogatusa), e manaʻomia le faʻaaogaina o fafie;

O le fale ogalaau na aoina mai logs o le ata tusi o le TESE, i foliga, e itiiti ifo le maualalo ifo i le aoina mai le otling

Puipui mai fafie
Ata V.nepledova
Puipui mai fafie
Ata V.nepledova

O le faʻalauiloaina o se ata fou (faʻapipiʻi) i le taimi o loʻo i ai nei faʻafitauli e le faigofie, ae ia faia. Le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le lautele "semi-survene"

(i le ituaiga o vae o le folo pulu)

Puipui mai fafie
Ata e D.Minkina
Puipui mai fafie
Ata e D.Minkina
Puipui mai fafie
Ata e D.Minkina
Puipui mai fafie
Ata P.nikolaev

Puipui mai le boior:

A- "Cayezian Castle" saunia se nofoaga e telse sootaga;

E, o le mea ua faʻatasia lelei le uiga o ogalaau ma Timeber;

Ua amata ona susulu atu le faʻamalama matala e faʻapipiʻi ai se tulaga faʻapitoa

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie
Pa puipui o le lakapi lapotopoto:

Faʻamatalaga filo fetuʻu e faigofie ai ona taui se faʻamalieina o le solomuli o le laupapa laupapa;

E - I le va o pale o loʻo faʻapipiʻi ai ni laʻau se lua o le faʻalavelave;

Paʻu pamu e mafai ona tatalia le Snow avega, ma tele le mamafa o le taualuga mea, pei o le masani masani

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie
O pa puipui o le gludd timber:

E tutusa lava le aoina mai le laupapa faataulaitu;

E - ua amata sauni le tulaga o le Timber mo le faapipiiina;

Itulau ma togalafi e faigata tele i fusi ia i latou lava;

Supery le pale e lauulu

Puipui mai fafie
Faʻataʻitaʻiga o mea faʻapipiʻi mo le fausiaina o fafo (a) ma totonu (b) puipui

Puipui mai fafie

Puipui mai fafie
O le natura masani o le fofo, e na o le fuafuaina o secrading luga o ogalaau, o se atunuu. Afai o lenei suti, e tatau ona e alu i le faleoloa lata ane, faʻatau atu meafale mai pine, ma faʻatau mai i le fale atoa. Pe a filifilia se isi sitaili, e tatau ona e gagau lou ulu, ausia se tuʻufaʻatasiga o mea eseese ma se laʻau

O le tele o ituaiga o galuega faaonapo nei o se tele ituaiga o mea mo le fausiaina o fale laupapa laupapa. O le a lona malamalama i nei mea uma?

Puipui mai fafie
Afai o le faʻalumaina ma le faʻauma i fafo o pa puipui o le bricade ua fuafuaina, ona e tatau lea ona togafitia nei galuega, e manaʻomia le togafitia o le tino o le vaomatua mo le tumau i le nofoaga, i le tele o taimi na fausia mai fafie. O lenei mea masani e iai mea lelei o lo o aafia ai tagata o lotoa e ala i le tipiina ma metotia faʻapea, e aunoa ma ni faʻafitauli, faʻapea foi ma uʻamea faʻapitoa (mo le faʻapitoa uʻamea papatusi). O pa puipui o laupapa e tumau ma e faʻamoemoeina (faʻalenatura, e faʻavae i ai, e faʻavae i ni tulafono fausaga), ae faapena lava taimi lava e malamalama atili ai lava. O le talatala o le "mānava", o le mea lena, latou te maua lelei le ea ma le malosi i le porparable. E maua ai ni tulaga lelei i le ola i fale laupapa ma, e tusa lava, tulaga tumau mo i latou. Mo le fausiaina o fale, e tele lava laʻau o le taufaʻamataʻu o loʻo faʻaaogaina: o le Tano Log ma ona Deasts "(Lost, o loʻo faia i le tasi itu), faʻapea foi ma le lapotopoto ma le faʻailoaina o le ogalaau, timber rectangalar nuu (masani pe faʻaʻoleʻole).

'Ae ui i lea, faʻatasi ai ma agavaʻa o le laʻau o loʻo iai i le matagā. E le fiafia, e le pei o le susu (sifituina fafie ua faʻaalia i le gaioiga o Fun, Bacterlia, o le faʻamalosia e tausisi i le vaega o le snip Mo le ogatotonu o le pito (RO = 3.2m2C / W) Pa mai le ogalaau o soʻo se lapoa poʻo se pa e aunoa ma le faʻaʻaisa o le faʻamoe o loʻo i le tausaga muamua Ina ua maeʻa le fausiaina o le fauina (i le sili atu auiliiliga e mafai ona maua i le "coatge" Mataupu i le faʻamutaina o le fale o le fale e tatau ona "ono sili atu) pei o tagata faʻatau ma tagata atiaʻe. Aveesea o le umi-mulimuli faʻatali faʻatagaina le faʻaaogaina o se teuga poʻo le gludd smiddy e ala i le masani ai heady 8-12%.

O le a tatou faatonu se faʻamatalaga puʻupuʻu o galuega ma le le tagolima o pa puipui, lea na faʻatu mai i oloa uma o le LII-uma o loʻo lisiina atu i luga. Tatou amata i mea o mea suamalie.

Faʻafefea ona e iloa le taumalulu vaomatua mai le taumafanafana

E aoga le faʻatau atu o le taumalulu vaomatua, e sili atu lona mama. Mai le taumafanafana e mafai ona iloga tutoʻatasi e tusa ai ma faʻailoga nei o loʻo mulimuli mai:

i le vaitau pe a e faʻatau;

O pito o le taumalulu vaomatua ogalaau o mama (ma le tautoulu timu latou te pogisa);

Tulagavae o le palapala i luga o le pito o le tele o le taumafanafana vaomatua;

O le vaomatua o le vaomatua e faʻafaigofie ai le tipiina, na o le sologa lelei tele, o se faʻaiuga, moe umi e le maua se auala gevis o le taumafanafana.

E i ai le faigofie vailaʻau metotia: O le autu o le taumalulu vaomatua e aofia ai le tele o tulaga faʻapitoa, ma afai o le yodine paʻu i luga, o le a maua ai e le oʻu pinini. E tutusa ma le 100% le ono mafai ona iloa le taumafanafana poʻo le taumalulu i ou luma, e faigata tele, aua o lisi lisi o le atoa faʻamaonia e le avatua. Mo le mautinoa, e naʻo tagata tomai faʻapitoa pe a maeʻa Sboratory Segatory o loʻo mafai ona taliina lenei fesili.

Masani Tafafa

E mafai ona e mauaina le taimi o le isi vaega: 100100, 120120, 140140, 1501850, 200200, 1801850, 200200m. O le mea e sili ona aoga faʻaaogaina o le laupapa vaega o le 150150mm (tau, mai le 3150 Rullas / M3). Lona tolu (200200mm ia.p.) ma tau sili atu (mai le 3700 Rubles / m3), ma o le maketi e ono pei o filifilia filifilia. O le laititi o pa (tusa o le 100100mm) e manatu e le aoga i le fa i le fa mo le fa. Muamua, o le puipui mafiafia o le 100mm e sili atu le malulu nai lo le 150 mm, ma e tatau ona faʻavaivaia. Lona lua, o le faiga faavae o le fausiaina, talu ai o le numera o pale o loʻo punitia i luga o le puipui (ma o lea o fesoʻotaʻiga ma le faʻamaufaʻailoga, ma le vp o taunuʻuga) i le 1.5ve. Lona tolu, o le umi o le puipui pito i fafo e le manaʻomia se laei ma le puipui o le totonu o le totonu (o lenei pepa o le mea na taʻua o le sili) e na o le 4m. I se isi faaupuga, e le mafai ona fausia se potu ma se vaega o le sili atu nai lo le 44m, lea e taliaina na o fale e oo i le 86m. Mo timber vaega 150150mm O lenei tau o le 6m. Iso, o le tele o le potu e 66m, lea e talafeagai mo ni fale o fale. Lona fa, o le pa manifinifi e oʻo atu nai lo le tele lagolago.

Metotia mo fesoʻotaʻiga tulimanu

Puipui mai fafie
Ata o V.nepledova pe a potopoto puipui mai se tasi o mea o loʻo lisiina i le tusitusiga, e lua metotia o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina ai itu: "i le Pan" (B). A o fale o le kapoti "i le paw", o le laupapa e fesoʻotaʻi i le tulimanu e aunoa ma se toega, pe a kapefea "i le maota". O le fesoʻotaʻiga "i le pad" e maua ai le mafanafana, ae sili atu ona ou faʻaeteete. Tietie "i le itulagi" le faigaluega-malosi-malosi, ae sili atu mea - faʻataʻamilomilo quate

Puipui mai fafie

Aofia ai foi i le totogi totogi o fafie. O le filifiliga o se auala fesoʻotaʻiga faʻalagolago i luga o le tusiata o le fale ma pe o le a mafanafana ma vavaeʻese mai fafo.

E taua tele le filifilia o se laupapa ma se kolupo vaega o le 200200mm ma sili atu, pei ona latou fai mai ai, ma le pisinisi a le Matai. O le vevela tetee atu o le puipui mafiafia 200mm (Ro = 2m2C / W) e ui lava e sili atu i le le lava o le 150mm, ae e mamao pea i manaoga. O le a le tutusa tutusa o mea e maua ai le mafiafia o le pa. Muamua, e tele naua le le lelei, lea e sili ona lelei mo fale o le 1510m ma sili atu. Lona lua, o puipui o le mafiafia o le pa foliga sili atu le matagofie (toaitiiti interveve

I le alofa, o le mataupu o le 6Ma le umi o loʻo tuʻuina atu i le vaega o le 'ai, ma lona tipi, o se nofoaga o loʻo i luga o le Fono Aoaoina o puipui. I le taimi o le fausiaina, e mafai ona e faʻaogaina le laina ma le faiga o feusuaiga o faʻalenatura, mai le 3400 rubras / m3 ").

O loʻo mafai ona faʻailoa mai le vai suamalie o se mea e fai ai i le tau maualalo o le 1m o le 1m ma le faigofie o le galuega. O vaivaiga e tele naua. E le gata i lea, o le tagata le lelei "tulaga" o le pusa (o le pa e faʻaititia i le 6% i le auala transverse). O lenei Hracksion e mafai ona tumau e fuafua i le tele o le pa ma i le fale lava mai le ono masina i le tausaga. O le lona lua vaivai lona lua o le faʻatonutonuina o fafo o le teuteuina o puipui ina ua maeʻa le fausiaina (sili atu i le filifiliga mo le maeʻa o le magapine "). O le mea moni o le sikala o le vailaʻau o le taufaʻamataʻu alu ma le faapalepale o 0.5 cm i le mafiafia. O lea, i lalo o le teuteuga i fafo e manaʻomia e faʻatulaga ai se taufaʻafefe. O le tuusaunoaga i lenei tulafono o le taimi o le 200200mm ma sili atu nai lo puipui, o se tulafono, muamua vaalele, ma le tuʻufaʻatasia ma le faʻatasia o le lanu.

O le mea taua

I le avea ai o se faʻaopoopoga o le faamaufaʻailogaina o puipui, fausia mai le upper e le o loō poʻo ogalaau, moss, lagona, lagona, susu ma flax fbric e mafai ona faʻaaogaina. A talafeagai se isi o mea o loʻo lisiina mo le ogalaau, ona mo puipui mai se pa, e sili le faʻaaogaina o se ie link e faʻaaoga ai le susu. O lenei e faʻamatala i le mea moni o le a le faia o pa "stam" i le va o latou, e foliga mai o le sifi ma le mafolafola, e le pei o le propan "i totonu o le potu. E manino lava i le timu le "o le" o lotoa "sili atu le malosi. O le mea lea na o le femalagaiga i totonu o le pa e manaʻomia ai le tele o le mafaufau. Afai o le pa puipui o loʻo i totonu o le lumanaʻi e le o manatu o se mea pei o se mea, i luga o le pito i luga pito o pa taʻitasi, e tatau ona faia i le tele o le 45. Oo i fafo o le vai mai le "UTams".

Polofesa pa

Puipui mai fafie
Faʻapitoa Faʻapitoa Timber o loʻo faʻaoʻo atu i le Longtumin Labyrinth "Lock"

(Fale Tutotonu i luga ma lalo ma le natiaina i le pito i luga pa) ma lua contairy faamaufaailoga (flax combles) o le mea muamua lea, e pei o le tulaga muamua fesoʻotaʻiga, Spikes ma Groove. Faatasi ai ma se mea faigofie (ma se tamai ata o le timer), atonu e mafai ona tasi le sipipi luga ma le uila i lalo ifo o le taimi nei i le 3-5 stikes ma togavao. Ole a la latou mea e sili atu ai, sili atu, i le va elemene o le faʻatulagaga, o se tagata e leʻi i ai e tupu aʻe. O le masani vaega o le pa o le 150145mm (tau-48r-4800rb. / M3), ae mafai ona e feiloai ia sili atu (210200m (145100m (145100m).

O le lelei o nei mea e faapenei. Muamua, i le fale gaosia, e feaveaʻi ala i le Palota, ma le tasi o ona itu (ma mea uma e lua) e lamolemole. JESL, na e filifili muamua i le itu e tasi (fafo pe i totonu) le mafai ona vavaeeseina, o le tau maualalo o le platinet ma olopalaina). Lona lua, o le talaaga faʻaititia le tele o slots e foliga i le va o pa i le taimi o le solomuli. Lona tolu, o lenei mea e i ai le meaola faʻamalosi nai lo o se masani masani: o le aoga o le faʻapalepale i le lautele ma le maualuga o le 1-1.5mm- Afai e le nofo i lalo o le tasi ma le isi. O gellnostats, i totonu o fale uma mai le laʻau o le vailaʻau masani, I lenei tulaga, pe a faʻaopoopo se isi i le pito pito i luma o le paketi taupuʻu, o nisi taimi E moni, ae le o tagata uma o loʻo iai le talitonuina o lenei mea e faʻaleagaina ai le puipui, "E toʻatele e fai mai o le taʻe o le ata o le ituaiga manaia.

Matutu polotini Ua ofoina nei mai ni nai tagata gaosi, ma se tamoʻega faʻamagoina, o le tapulaʻa e taʻitaʻia ai (ma le faʻaleagaina o mea, e taʻitaʻia lava, ae itiiti). O le lelei o lenei mea e tutusa ma le muamua. Symome, e mafai ona e ulufale i le fale i le taimi lava ina ua maeʻa le pito o le fausiaina. O mea le lelei, ma le autu o le faʻateleina lea i le tau o le fausia. Muamua, o le tipkie lava ia e sili atu taugata (pe tusa o le 6000 torbles / m3), o loʻo maua ai le faʻateleina o le tau (mo le afters: 35m) e manaʻomia i le fale 88M). O le lona lua, o le pale e le fusifusia e ala i le faʻaseʻe alavai poʻo fao, ma ua faʻamalosia ma uʻamea pulupulu (fuafua i luga o le umi, mea ma puipui 400-1000 ruble. Faapipiiina o fesoʻotaʻiga faʻamaumauga faʻaaoga mea lelei-sili ona felelei mea e tutusa ma i latou o loʻo punitia i lalo o le laumua (sili atu e uiga i lenei - i lalo o le laminae? "). Ina ua maeʻa, naʻo le faʻamamaina o le paʻu ma le faiga o le faiga e tatau ona faʻaaogaina, o le tau o loʻo oʻo i le 8000 rubles / m3.

Faapitoa promared laupapa. O loʻo matou talanoa e uiga i se paso risoge plaber (kolosi vaega o le 9595mm poʻo le sili atu) le masani ai mamanuina. E i ai i le ogatotonu o taimi o loʻo i le pito i luga o le pito i luga ma lalo ifo o le pito i lalo (o loʻo fesoʻotaʻi i lalo o le Shipitidal Chiplom i le pito i lalo o le Soundist) ma lua lagolago le spipitin chammfer nofoaga (mo maea) i luga o le itu pito i luga. A potopoto i le va o bricers e lua, o se pulupulu o le Landbyrinth "Lock" ma le faaluaina-mataga le faamatuu. (O lenei sa taʻua sili atu auiliiliga i le tusitusiga "fale mo le 5days".)

O afea e totogi ai tupe?

O le fale mai le Cluched Timber, o se mamago mago laupapa po o se moli uila e mafai ona lafoina vave pe a uma le faaiuga o le fausiaina. O nei lelei faʻatiga ma se ituaiga o faʻafitauli: e amata galuega, e tatau ona e maua uma tupe e tatau ai mo latou taofi (Ae ui i lea, o se mea e mafai ona sainia ma i le taimi o le 1-3 masina). O se tipiloma mai mea o mea suamalie o mea suamalie (pa masani, ogalaau, o le a mafai ona ulufale i le vaveina o le fausiaina (o le fale ogalaau e tatau ona nofoia). O lenei mea e mafai ona tauia i le mea moni o le mea moni o le totogi vaevaeina e le itiiti ifo i le lua tulaga. O lona uiga, i le amataga o le fausiaina e manaʻomia le maua o se aotelega e totogi mo le muamua tulaga. O le vaega lona lua e mafai ona faʻaʻoleʻole i le taimi seʻia oʻo i le faʻailoga o loʻo puipuia.

Ma le taimi e tasi. Ua uma ona fai mai i totonu o le fale na fausia mai i lapisi o mea tau vai suamalie, e mafai ona foia i le taimi muamua ma le tausaga ua matou maua mai le mea moni. A o le usitaʻia ma nisi tulafono tekonolosi (vaʻai i luga o faamalama ma faitotoʻa o.d.), e mafai ona e tuʻuina i ai ina ua maeʻa le fausiaina o le pusa. O le mea moni, o sina faʻamago teisi ma le le lava o le le atoatoa o le a tuʻuina atu faʻalavelave, ae o le a faʻamago le fale. E moni, ma o le "amataga o tupe" o le a manaomiaina atili.

Ma le malosi

Puipui mai fafie
O le ogalaau o le ogalaau e talitutusa lava ma le polofesa o le pauna o le spike, i le pito i lalo o le groove i lalo. Oti "Taulaʻi" Ma le Telefoniina o Fesootaiga Ipu, o se tulafono, o loʻo faia i le taimi o le gaosiga o le tusi ma le tusi lesona. E mafai ona faʻatino le lelei o ia togafitiga e pei ona taua i lalo. I luma le laina i luga o le ogalaau e tumau pea se fafo, resin-mauoa vaega, e tetee tele i aafiaga eseese. I se faʻaopopoga, o se tusi ogalaau e faʻaititia. O lona lapoa lapoa e mafai ai e oe ona fai pa mafanafana puipui. E mafai ona e faʻaaogaina tele ituaiga o tipiʻea, faalenatupii puipui o le teuga. I lea tulaga, o le le lava o mea o mea sa suamalie i lenei mataupu ua faʻaopopoina ona o le lapoa lapoa, o le ogalaau e umi lona 32 a ai e ono mafai ona lua tausaga).

Faaaogaina ituaiga o fafie. Mo le faia o puipui, pine, larch ma cedar ogalaau ua faaaogaina.

Pine Logs e sau mai le eseese o itu o Rusia. Mo se faʻataʻitaʻiga, viddimir poʻo le arkhangelsk Pine (o le tele o le 0.7-0.8 T / M3) o le a tauʻaina o le 1500 M3. O le tau tuʻusaʻo faʻalagolago i le lapoa (o le manifinifi, o le taugofie) ma ogalaau umi (o le umi sili ona taugata). Masani lava lapoa - 22-24cm, maualuga - 32 cm (fuaina e se manifinifi manifinifi). O le umi o le umi o le 6m, o le maualuga - 12,2m (faatapulaaina e le taavaletoso fua). Pine, na tel i le itu o le Kirov Region (o lenei vaomatua e sili atu le mafiafia, ua manatu o le Northern), o le sili atu taugata - 1700 Rubles / M3. O le sili ona taugata Prine Anetikaya. E sili atu le mafiafia o laʻau nai lo le Northern (tusa o le 1 T / M3-S3-Sneakers i le vai), o le manifinifi o le aoga). I le nofoaga o le billet "ahard" tau "Tau o le 1500rrub. / M3, ae i le vaega o le a tupu i le 3400 3. Aia Tatau Tagata O Tagata Mamao: "I tua o le sami Telush - afa, ioe o Ruble Trade."

O le Larch e manaia tele laupapa, aemaise le manaia o laina paʻepaʻe, iloa lelei i le pito ma le tetee ogalaau. E leai se toe foʻi i tua e liligi ma isi faʻamaʻi. Le mautonu - ona o se lapoʻa tele (1.15t / m3), o le laʻau na te ono faʻaloaloaina i le 5-7 tausaga (o lena, o le vaitaimi e tasi e faʻapupula ai le fale. Toe aumai se larch i le 150 rubles. Sili atu taugata tau ma pe a uma le lafoina o le a tau le tau 3,600-3700 rubles / m3.

Cedar fafie (e mafai ona e faitau atili i ai i le tusitusiga.

"O le taʻele i tu ma aga a Rusia") e matagofie foʻi, ma o loʻo kilia i luga o Phytoncdides ma e iai le faʻamalologa aafiaga (o le tele o vailaʻau o le.). E sili atu le taugata o cedar nai lo pine i le 450-600 rubles, ma pe a uma ona momoli atu i le nofoaga tau 4000-4200 mita ma o lea ua faaaogaina faapitoa.

Mo le lisi atoa o loʻo lisiina, na matou valaʻau atu i tau maualalo. A o le vaomatua filifilia, e tau i le isi 500-600 rubles. sili taugata.

Faʻamatalaina faʻamaoni: E le talafeagai lelei, auā o le mea e tatau ai ona okaina o lo o tusia ogalaau mai le arar po o larch, leai. Afai tatou te talanoa e uiga i le sili atu le lelei, o le larch e aoga e fai ai le lua pale e lua i le fale, faʻateleina le faʻafitauli o le puimanava, Fai ni ata laupapa - ona o le tele o ogalaau e tuli ai se taavale mai siberia e matua le aoga). Ae e taua tele. O tatou tuaa na nonofo i le ogatotonu o le fasi i se itu faapaopau, faʻaaogaina foi le laupapa i le lotoifale (vaʻai ma le tala a Rusia ". E le gata i lea, e tele lava le filifiliga tele o puipuiga puipuia, ma lea e le mafai ona sili le lelei puipuia o pale maualalo mai le soloi.

Aloaia: faʻatau sauniuni pe fausia luga o le upega tafailagi? E mafai ona e faʻatau se faitotoʻa na saunia sauni se mea i le VogLADA 15 tausaga, ma fefaʻatauaʻi solo i le upega tafailagi ma faʻatonuina le Fonotaga o le Fale o Fausia ai. E foliga mai o mea uma e faigofie tele. O tagata gaosi aitalafu o le a solia, faʻaigoaina uma ogalaau ma utaina i totonu o le loli. Ae a potopoto i nisi fesili ma faafitauli: E leai se Nuu, ou te leʻi fetaui ma ai iinei. Ia le tupu lenei mea, ua manaʻomia le faʻatagaina ose potopotoga a le vasega i luga o se togafiti ia i latou o loʻo tipi (o latou ogalaau ma tulaʻi mai i nofoaga o le faʻafitauli). E moni, o le a tatau ona e totogia mo le taunuʻu mai o tagata faigaluega ma faʻatulaga a latou nofoaga (faʻapotopotoga i le fale 6-2 aso mulimuli). Ae i le tulaga lea, o le faʻavasegaina ma feteʻenaʻiga o le brides o le a mafai ona faʻaauau ona faʻaauau le fausiaina.

I le tulaga lautele, e masani lava ona totogi uma galuega i le kamupani o le fale ogalaau o le a faia (e masani ona fanau mai i luga o le upega tafailagi, ae o le a aumaia ma o le a aumaia i le nofoaga, ma o le a aumai ai le nofoaga Faatumu foi le fale. Lapataia- o le a avatua ia te ia se faamautinoaga.

Tafeina tala Paʻepaʻe Paʻo, 150150mm O polofesa pa, 150145mmm Faʻamamaina o le poloʻiina o pa, 150145mmm Lakapi ogalaau, 220mm Aitema kene, lima ogalaau Log, lima-taofi Fale o le Fale, Tulimataina O le Bluded Infored Bar
Fafie 472.5 720. 900. 940. 940. 1200. 1340. 1550.
Fafine 19.8. 10 10 27.5 * 27.5 * 27.5 * 27.5 * 70 ** **
Aisi 35 *** 35 *** 35 *** 100 **** 100 **** 100 **** 100 **** 800.
Galuega 369. 535. 535. 733. 1050. 1050. 1050. 1000.
Atoa 896,3 1300. 1480. 1800.5 2117.5 2377.5 2517.5 3420.
Manatua: * - o loʻo taoto i le lua vaega; ** - kalama; *** - fao; **** - Booden Brazen

Afa moli ma malulu

Puipui mai fafie
O le puipui o le afa moli mai fafo o le i tua o le le amanaiaina mai le puipui na aoina mai le ogalaau. O itu o le puipui e mafolafola, lea na faʻafaigofie ai le mamanu o totonu o le potu i totonu o le potu e ala i le tele o loʻo paʻu ma 'afa. E masani ona faʻatau mai ia latou ogalaau, "E leai se manatu o le anoa ai isi tusi." E tatau ona manatua pea i totonu i lena mea ma i le isi enebodime, na taofia, sa i le afa potu, ua tipi ese mai le itu o le potu, i le pole e lua. O lenei fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻatino sese mai le larch, e iai le ogatotonu o le malosi o le malosi nai lo le fafo. Afai tatou te talanoa e uiga i se paneta, e tatau lava ona filifili le afa o moli- i lenei mataupu i fafo atu o le fale, ma le laʻau o le a faʻaolaina le laʻau televave.

O tau o le rafting tau e mafai ona eseese. Afai e gaosia mai se vaomatua vaomatua, o le tau o le 20-30% maualuga atu nai lo le ogalaau. Afai o le showmaker o loʻo faʻaaogaina (o se vaʻaiga o le vaomatua), o le tau e tutusa ma le ogalaau. O le afa o le fiva e na ona gaosia mai le vaomatua vaomatua, ma mea uma e maua 15-20% sili atu taugata. O mea totino a le tagata fai pisinisi ma afa moli e tatau ona mafua ai ni manumalo i Asthetics. Ioe, o le faafaigofieina o le mamanu o nofoaga. E faʻafaigofie ona faigaluega ma le vaa nai lo le 'afa moli, - tusa ma le faʻaaliga o tagata faʻapitoa, ua naʻo se pa e lua.

Sa faʻaaoga e tagata aisi i le fausiaina o puipui

E manaʻomia tele i le tele o ogalaau poʻo pa ia i latou lava. O loʻo iai pea le au laupapa ma uʻamea. A faʻaaoga se laupapa (faataamilo poʻo le sikuea vaega) i le puipui na tosoina (ma le laʻasaga 30-40cm) o pu i le loloto o le tolu pale E leai se malosi ma faʻapipiʻi laupapa laupapa. O le umi ma le maualuga o le pa o le pu e sui i se faasologa tali.

Uamea Brazers gaosia mai le paipa poʻo le faʻamalosia pa. O i latou e amio a le paipa e pei o le auala lava e tasi e pei o laupapa. Sprens mai le faʻamalosia ma galue malosi (faigata ona aveina), ma o le ono tautau i luga o le pale i le taimi o le sessont e sili atu (o le mafuaʻaga "i luga).

Tele kamupani i le faʻaputuga pa puipui mai le pa poʻo se tamai lapoa ogalaau ua suia i fao ma le umi o le 250-300mm. O lenei tautua e mafai, muamua, taui mo le tele o le fale o le pa (ogalaau) ma le, Lona lua, e veli le pale i totonu ia i latou lava. Ia o le tumutumu o le au pale e le tautau i fao manu, o le laupapa ua faʻaoʻo atu i le loloto o le 3-4 cm, pe a maeʻa le fao i le "DOBOLIK".

Lamepa tapuni

Puipui mai fafie
Dorkynution faʻaalia le matagofie matagofie o le laʻau. E masani ona aliali mai i le fale o le mea masani o mamanu i le fale o se mea alofa ma le moni o le ogalaau, ae o le sasaina e maua ai se tasi lapoa. E i ai leisi tekonolosi mo lana gaosiga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se palanike, e faʻaaogaina e ni faʻatauga e leai ni mea faʻapitoa. Faʻagaioiga uiga ma i lena ma i lena ma i se isi tulaga, pei ona tutusa ai, seʻi vagana o mea taua o lala o le sili atu e le mafai.

O le sili ona tamoe atu o le tele o le 22 (4550rub. / M3) ma 24cm (4700rub / m3). O se ogalaau i totonu o le koluse vaega o le 28cm o le a tau ai le sili atu 1.3-1.5 taimi sili ona taugata. O le maualuga maualuga o le 50cm - o le a amata ai le mea ua taua, i se tupe matagofie.

Latou te iloa mai le masani ai le masani ai o le ogalaau ma log o lotoa (i le puipui atoa latou foliga tutusa tutusa). Afai e naʻo le semi-ulu o le ulu o loʻo filifilia i le muamua pito i lalo (e pa'ū i le pito i lalo o le ogalaau lapotopoto musbered laupapa). I luga o le upega tafailagi, o mea na e mafai ona "masani" ma e oo lava i le mimilo i le muamua ipu, e na o le pauu "o le puipui.

O le auala e mafai ai ona faʻailoa mai le Otilization o le taugofie i le taimi puʻupuʻu lamolemole. O lo oi ai foi le le mautonu foi. Muamua, ua aveese le 'oloa puipuia fafo. Lona lua, o le tipiina ogalaau tipi sili atu nai lo le o le TESCO.

Foliga o le totonu o le fale laupapa o se fale laupapa

Totonu o le fale i totonu o se fale fausia mai se pa, o le boaile po o le afa afa, leai ni fesili faapitoa. O puipui e mafolafola mafolafola iinei, e mafai ai ona e filifilia a latou fasi pepa ma mea e fiafia ai, ona faigofie lea o le faʻatulagaina poʻo le fiafia i le mea taua. Avata pe a maeʻa fale mai le lapotopoto laupapa laupapa ma, e le gata i lea, o se lapoa lapoa lapoa ogalaau e masani ona tulaʻi ma meaafale.

E mafua ona manaʻoga tatau le faia mo vai eseese fetu i le vaalele o puipui, lea e mafai ona vavaeeseina e mea e tuʻufaʻatasi ma mea faigaluega. O le tagata faʻataulaitu ua potopoto i se tasi alauni o le alauni e faigata ma taugata tele. O le fausiaina o pepelo pepelo e tau atu i se paʻu i le eria.

Ina ia galue muamua i totonu muamua, e aoga le faʻatulagaina o se ata ata faʻataʻitaʻi e ui lava i le vaega o le fale. E i ai foi le tautua mai le 300-450 o rubles. Mo le 1m2 eria. Peitai mai le amataga o le a e iloa lelei le mea o loʻo iai ni puipui poʻo ni fasimoli o loʻo fai i mafolafola, oa mea e manaʻomia mo a latou pepa ma laupapa ma laupapa pepa.

O le Bluded Infored Bar

I foliga vaaia, o lenei mea e tutusa ma le pa iniso, ae ua faia e tusa ma le mea e muamua mai. Muamua, o le vao lapotopoto o papa e faʻafeiloaʻi ai, e faʻamago i totonu o potu faʻapitoa i potu faʻapitoa i le fefe tele 8-12%. O laupapa matutu mai le fa o loʻo fetuʻutuʻunaʻi, faʻaletonu atoatoa (nonoa, talepeina .D: E leai se pou ua fausia O loʻo faʻavasega faʻatasi ma faʻapipiʻi (faʻaaoga le sili ona maualuga-malosi lemu nunueppproomoom) i luga o le malosi o le propen, e mafua ai i le laupapa. O le numera o le Binaded Lamellae o le 2-5, lea e mafai ai ona maua ai se laupapa ma le mafiafia o le 100-200mm, o loʻo galueaina i luga o le paso o le fa itu e maua ai le paso. Ina ua maeʻa, o mea ma le saʻo o le saʻo o loʻo aoina i luga o mea o le manaʻomia. O le Dractiular susu "ipu" fasiotia "fasiotia", ma o pu e galueina o loʻo faʻaoʻo atu ai le au filo i le tasi i le isi pe a faʻaputuputu se tusi. O loʻo iai mea tutusa i le va o pale e pei ona faʻaaogaina ai le laupapa faʻaʻoleʻole.

O tulaga lelei o le poloka laupapa e mafai ona fausia pei o lenei: O loʻo i ai le tuʻusaʻo, e le manaʻomia le faʻasolo i fafo ma fafo atu o puipui. Tagata gaosi finau e finau mo le fale mai le Bardid Bar 100 tausaga le matua e le o le tapulaa. Leaga o le tasi: Maualuga mea taua - 13800-17300RRAB. / M3.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "e puaa" ma "Vidmistroyzyzyzyz" e tusia ai i le tapenapenation o le lolomiga ma le tuʻuina atu o mea puʻeina.

Faitau atili