Toemea

Anonim

O le tele o paʻepaʻe, o sina efuefu ma le itiiti ifo uliuli, o le lanu uliuli lea o le pito i luga o le tolu-potu potu fale (105 m2) i totonu o Yametanburg.

Toemea 13458_1

Toemea

Toemea
E ala i le lapotopoto avanoa matala, o le potu malolo vaʻaia o loʻo vaʻaia le tioata e agaʻi i le Tamobour i luma o nofoaga tumaʻoti. E ala i la latou matematili tioata, vaitafe susulu o moli o le moli moli o le pasiaina, o le ata o le "fausaga" arcrictage)
Toemea
O le fale o le fale na ulufale mai i le Shashal Nicho o le potu malolo. Glashed spusen tatala i lalo o le taualuga ma le faitotoa-o le itu mai le matematika tioata vaaia e faafaigofie ai le totonu
Toemea
P-foliga nofoaga o le umukuka headset - o se vailaʻau lamatia mo se tamai avanoa. Ae o lea e le vaʻavaʻaia le potu i le aluga o le tele o le lanu ma le ogaoga o le tini. O le faigofie tioata malu puipuia foliga vaaia o le tulimanu i autafa o le magoto
Toemea
O le fola i totonu o le umukuka ua laina i le efuefu lanu polesi o le poletini. O le a matou atagia mai le shiny chrome auiliiliga ma paʻepaʻe tomai o le auvae i lalo o le Kapeneta
Toemea
O le ata o le potu o le potu o le aiga o lou aiga ua ogatasi ma le aotelega o manatu o le fale mautotogi. Na o le tusiata na o ni nai "astal" auiliiliga: Nai lo le ata i luga o le puipui - ata taʻavale, i lalo o le taualuga, "Ofisa" amp. O le moega e sui ai le sofa sofa (ikata), saunia avanoa saogalemu. Lisi pito i luga mo le lautele lautele o pupuni o le faamalama, ua maeʻa ona okaina, o le sili ona lelei o le sili ona lelei i tulaga o Ergonomics
Toemea
O se tamai potumoe ua maeʻa ona faʻatumuina e ala i le mea e sili ona talafeagai. Faafeagai le faitotoʻa faitotoʻa i le puipui - maualuga fola o le faʻata: O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo fausia ai le taufaasese o le spatial loloto tusa lava pe latalata i ai
Toemea
O le "manatu o le faasinomaga" i le faletaele ua setiina i le pogisa fola ma se vaapiapi e faatusatusaina o falai i lalo o le taualuga. O le pito i tua o le vai o loʻo nana i tua o le lapotopoto o le uaina i le faʻasologa o le vai, o le otootoga o le taualuga o le taʻele
Toemea
O puipui i totonu o le faletaele e vavaeeseina e se taimama sitaili o Marca Corona, faʻataʻitaʻiina o se mosaic lelei. O lona foliga mai o loʻo fusifusi ma faia se lagona o le ea malulu, "faʻalauteleina" o tuaoi o le potu. I tua o ia lava, e oʻo lava i le masani ai santayan foliga foliga aulelei tele
Toemea
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Toemea
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le fale mautotogi ua e vaʻai o le atchromach, e pei ona manaʻo le tagata ona. O le tele o paʻepaʻe, laititi sinasina ma e le itiiti le lanu uliuli, ma le lanu uma o Gamma. E tusa ai ma le fuafuaga a le tusiata, O le ituaiga ma tino e manaʻomia iinei: i se siʻosiʻomaga, i le filemu ma le faʻamaualuga o loʻo aliali mai latou.

Toemea
O le pulega ua fausia na mafua ai le toetoe lava o le tele o le ata i le ala savali: E le mafai ona atamai, mai lea itu o se mea moni, ma ma se ata. O le laina i le va o puipui ma le taualuga e le faʻaalia, o lea e foliga mai e sili atu le potu. O le auivi o le potu tele "na o le" Naʻo le PLON] o le News 12-Formy Bicky House, o loʻo iai le fale mautotogi, i se nofoaga matagofie. Mo se tau i le lotoifale i lona taimi o le taumalulu o le taumalulu ma vave taumafanafana, o le ao ao ma le ea o le la susulu ua faamatalaina. O lenei vaega e mafai ona faʻamatalaina le manaʻo o le fale mautotogi e oʻo i le tele o paʻepaʻe lanu. Peitaʻi, o le mafuaaga autu mo lea faaiuga, sa fai lava a faʻamatalaga a le tali a le HUSTEss ma lona manaʻo e vaʻai i le mama, ae le o loʻo ova atu i le lanu ma auiliiliga i totonu. O lona falesa e le mafai ona iai mea uma, e aofia ai ile filifilia o lavalava ma mea faigaluega. E lua upu e uiga i tagata na 'upu: o se ulugalii faaipoipo lenei ma le la tama tama.

O lea, o tagata e ona o le fale mautotogi na manaʻo e maua se avanoa matala, o le tele o le fatuga, o le tele o le tusiata na fausia ma tele lava ona foʻia i lanu paʻepaʻe. Alexander VoronoV o loʻo tupu faapenei: "E masani lava ona manaia le galue pe a fai o tagata faʻatau o loʻo sauni mo le amataga, ma saunia se tusitusiga i le maualuga o le saʻolotoga."

Luma le laina, na tatau ona ou faasaoloto le fale e alu ese mai le le fiafia vaega. O le avanoa e paʻu ai i luga o le AXIS e faigofie ma talafeagai vaevaeina i ni vaega lelei e lua. O lenei o le tasi itu o le ulufale o le lautele o nofoaga (potu malolo, umukuka ma le faletaele faletaele), ma i isi, o le isi potu-potu-potu ma potu faletaele). O le vaega o potu tutotonu ua suia i ai: mai se tamai taʻamilosaga, "na potopoto ai i le" faitotoʻa, na maua ai se potu malolo o se potu malolo ma se vaifofo tumaʻoti. O le ulufale atu i le potu ofu na faaseʻe ai i le potumoe. Ana umukuka o lea e mafai ona e mauaina i le potu malolo, iinei latou faʻapipiʻiina matte sliding dolder o loʻo tuua i totonu o se plansterboard faʻasalaga i le puipui. O le iʻuga, o le ogatotonu o le fale mautotogi o se ata faʻamanatu ma amata ona sili atu le lautele.

Hall: mai le malamalama ma le ea

Toemea

Hall ma Hall ave le muamua, le lagona sili ona malosi o totonu. O le ogatotonu o le fale o le fale mautotogi o le potu. E ui i le leai o se faʻamalama, e faʻatumuina i le malamalama ma le ea. Ua ausia lenei lagona i le paʻepaʻe malu o Gama ma le tusiata "tele 'pa. Latalata i le puipui faafeagai i le ulufale o se lamepa le masani ai. Tusiata ma talimalo i le fale "feagai" ia "o ia. O le vaega faʻavae o le faʻavae o le nofoaga o loʻo amata mai le fola i le fola ma le lamolemole lamolemole e alu i le taualuga. I le ogatotonu o lana susu-lanu fiober-lanu, ua punou foi i lalo o le taualuga. Totonu o le mamanu - tumau uafu (O le le faigofie le taugofie e faigofie ona suia ai le sili atu o le aluga o le olaga i totonu.)

Manifinifi chrome drop swordd agai atu i tumutumu o le tioata fasi pepa. O mea o loʻo i ai le tulaga o le stattacts o le shootisd e ala i laina faʻaupuga mai le tutusa ata o le vavaeeseina o le moli moli i luga o sikuea. O lenei mea e faia i manatu faʻapitoa: Naʻo le tasi le faʻamatalaga e nana ai le nofoaga o le fesoʻotaʻi lua vaega o le tioata Web, o totoe o ni mea e tolu faʻapitoa. I luga o le faʻauiga o mea uma ua maeʻa ma se moli i sisifo. Tagata nonofo ma tusiata na valaau o ia o le "mata". O lenei mea na tumu i le faʻaumaina, o laʻau aa ane ua faʻaofi i totonu, ma e faia ai le PPAF o le Poixgess. E faapena foi "Oko" i luga o le fola ua lafoina i lanu efuefu poletivin i le pito i tua o le laupapa laupapa. O tioata tioata e faʻamalosia i itu o le mamanu. Mo i latou, i ni avanoa laiti, spiptor faʻata o loʻo fausia. O le atoa vaega e fausia ai se avanoa moni.

Sa faalauteleina le faletaele. Ia faia lea mea, ave le laulau a le Atalii o le Alo ma le limafola, ma faaitino foi o le potumoe.

O le faʻateʻaina o fale e manaʻomia le taumafaiga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le samoa muamua na taumafai e avea ai ma le tele o le fola na filifili e fai ai lapoʻa, faʻaaogaina le omea ma le tolu vaega o le digwall. O puipui o le pamu ma vaega fou na taʻaveges, stevili ma ufiufi i papaʻe papaʻe, pei o le taualuga. O le foloa i nofoaga uma, seʻi vagana le potu o le ataliʻi, na lafoina se paʻu o le fale povi signik.

Ae o le a le mea manaia: ae le o le mononomes moynotony, o loʻo maua ai le tele o mea taua. O talitama, o le taʻaloga o le malamalama ma ata lafoia ua tulaʻi mai i le tele o ata - mai le kiona-paʻu i le paʻu-paʻepaʻe. Pouliuli i luga o laina faʻapipiʻi, malulu ma malamalama ma le mama ma le malulu ma le malulu o le faʻata, o le mea faigata o lenei mea na maua ai mea uma, tuʻutuʻuga o le fale ma le lagona o le mumu.

O se matata faʻapitoa o le potu malolo ma le 'eseʻese vaega na tuʻuina atu galuega o ata o aso nei: togalaʻau lio ma Pecym, e pei o tagata paʻepaʻe. Malamalama sese otootoga o lanu e fausia ai se ata vali ata o le taumafanafana. O le fafine silhouette i totonu o le potumoe e aumaia le lagona o le tino. Lagolagoina o foliga mai o le ea ma le malamalama i totonu, o le styque stavas aumai le faʻaleleia, agamalu ma alofa.

Ua faʻaalia foi e leʻoa o le faʻatusa o foliga o le foliga mai o faʻamatalaga uma. Faʻafetai i le faʻamau o meaafale o meaafale, o se papeta a le efuefu o le papeta ma o le skeoy pupuni, o le potu malolo ua mauaina se uiga malu. I luga o le tioata kofe kofe, o loʻo tau le masani ai ona osofaʻiga se moliuila, e mafai ona faʻafefeteina ona pa puipui e te fiafia ai, i lona pule. O lea la, sa luluina e le kaneneka le umi atoa, talu mai le potu ua faʻataʻuina mai foliga, ma ua vave ona ou maua ai le potu ma vave ona tupu.

Toemea

Faaauau le autu o laina faʻaali i totonu, na fausia ai e le tusiata se faigata o le potu mo le potu malolo. O le tasi o puipui o le potu e teʻi o le malologa i le isi. Masaga ma faʻatulaga i totonu-laʻei faʻavasegaina matala matala. I totonu, i se mamao o le 40cm mai luga o pito, lua pito sao e faʻapipiʻi. O pou sili e latalata i vaega maʻai o le tatalaina i tafatafa o le fola, aua le faʻatagaina le alu atu i le ulufale atu ia te i latou. O le manatu o le Portal ua faʻaleleia atili e se vaʻai loloto, faʻatino i luga o le faʻaupuga i luga o le tatalaina. Faataamilo i le ulufale, i itu uma e lua o le portā, o se faiga lavelave o le fana na faia. Otomball e vaapiapi, i lalo o le vioa, na fausia i totonu. O le puipui i nei nofoaga e pei o le le vaaia. O le mea lea, o le taualuga e fesoʻotaʻi i se potu e naʻo le sesega sesega o le storasius o loʻo foliga mai o le mamafa.

I luga o le puipui latalata i le faʻamalama o loʻo i ai ni osofaʻiga o vevela, lea na muamua na te nana i tua o se pusa vaʻai, ae na te le faʻatagaina latou natia atoa. Ile nofoaga lea, o se faʻataʻitaʻiga lelei o nofoaga o Papatusi Faʻatapatasi ile nofoaga lea, e o ai ma le tele o laina o laina o totonu. O le fausiaina na valiina i se matua Patelani, lona tolu le ogatotonu o le meaafale. Totonu, Halone lamepa, taulaʻi i le ata i luga o le sofa, na fausia ai. O le ki i totonu e teuteuina i le umukuka: o lona itu taumatau pito i luga o le itu atoa, ma i le pito o le porrel, o le tuaga na faʻatulaga e faʻasino i luga o chrome. O le Tusitusi Tusi Mataupu ma le mea moni o le sili atu leaga o vaega o le ata lafoia o le a faailoaina: o le potu umukuka, e faafaigofieina i totonu o fata malamalama. Lenei e mafai ona e faʻatulaga lelei ipu poʻo le filiga. I se faʻaopopoga, o se vaega 'ai e vaʻaia, ua mafai ona maua i le tutusa stylist o totonu o le lautele o le lautele. White nofoa siomia se laulau tioata, e atagia mai ai le malupuipuia malu. O le maualalo o le malosi o le paʻu ua faʻaofi i totonu o loʻo fausia ai ma le sili ona mafanafana moli moli. I foliga, o lenei moli e tutusa ma le mata, pei o le lobby.

O le faʻamalama e teuteuina i se ie manino ma le ata o le lele draton. Faafeagai o le uffetie umukuka meafale (Italia). O lona paʻepaʻe fausaga e teuteu ai ni vaega o chrome; O le umukuka "o loʻo lafoina" e faʻapipiʻiina, e aunoa ma ni mea teuteu, lanu efuefu ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe.

Faʻaopopo i le potu malolo ma umukuka i le nofoaga o le nofoaga o le fale mautotogi o loʻo iai se faletaele. E foia i se sitaili faigofie ma le malosi, ona faʻaaoga ai lea o le paʻepaʻe paʻepaʻe, teuteuina i le vase o le tuaoi ma le geomentaric henication. Tauaso na nana le potu faʻapitoa i se masini fufulu, faʻaputuputu pomuina.

O le faletaele na teuteuina sili atu ona toe teuteuina: O le uliuli fola ma paepae puipui e laina i se sesega ma se samasama gloss. O lona fucker e alualu i luma Saunia e Non Revistplight na fausia i le totonugalemu i luga o le faletaele. E togi e Matte Glass Glass Gress Down le Blues-Lilac. O se tuaoi uliuli e ui atu i le faʻata ma lalo o le taualuga e fesoʻotaʻi i luga o puipui ma le fola uliuli, o le poto o le desor o le a faia.

I le isi itu o se tamai auala o se potumoe o matua. O ia foi o Ahromatic, ae sili atu feteenai. O totonu o loʻo tuʻuina atu i le uliuli mea e faʻamamafa ai le geometry o mea. Faafeagai le ulufale o loo i ai se maualuga maualuga faʻatamala i lanu o faʻamanatuga. Mai le laau e tasi, fatuga o le moega, o se laulau moe, ma tauau, ma le paʻu manulele e paepae. O loʻo lagolagoina e le au tusitala se fofo lautele: o le paʻepaʻe fulufulu, kapeta ma pupuni ma le lanu efuefu-uliuli ma paʻepaʻe, foliga faʻapitoa

O foliga o vali

Toemea

Ata i le potu nofomau - o se pisinisi pisinisi o le faatufugaga tofo o ona tagata. E tele filifiliga mo foliga o vali ata i totonu. O nisi taimi o le ata ua filifilia mo le ua uma ona teuteu fale o loʻo i ai i le fale, taumafai e alu i le sitaili ma uiga o le avanoa. Mai lea taimi, pe a fai e ana ana au e ona ana ana tauaiga, o le mamanu o le potu atoa e mafai ona faia i lalo. I le tulaga lea, matou te talanoa e uiga i se isi, sili atu le tino, ae o se ala le masani ai: O mea uma na fausia i le tutusa mamanu, ma sao lava mo ia. Tusiata vladimir borodin tusia ata vali, i aso ua mavae, o le faiaoga Alexander Voronov (O lea ua latou sao atoatoa malamalama). Ina ua masani i tagata e ona le fale mautotogi, faʻapea foi ma le manatu o le poloketi, ae amata loa ona ia fatuʻia faʻapitoa nofoaga faapitoa mo lenei totonu, faʻatautaia o le faʻasologa o ata taʻitasi, ma le lumanaʻi. O le tusiata o ia lava na te manatu o le sitaili o ana galuega o le neo-sili ona tutusa.

O le tama tama o loʻo i ai i le sili ona mamao o le vaega tumaʻoti. I luga o le mamanu, o le a le tagata aʻoga amio lelei e ese mai i le vaega o totoe o le nofoaga: O puipui o loʻo ufiufi i le lanu sima, o le fola o se moli manifinifi. O mea e mafai ona maua, faamamafaina le itu o le gaoioi. O le kapeta vaivai ma le sofa o le lanu lanumeamata lanumeamata foliga foliga o se tulimanu leaga mo faafiafiaga. Luga o le lapoʻa tusitusi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e le faʻamalama o loʻo fausia teuteu teuteu mafuaʻaga, o le otootoina o le galuega faigaluega. E le o se mea o le tusiata o le tusiata - faʻatasi ai ma le fesoasoani a se siʻusiʻu o le faʻauiga sa tatau ona faʻateʻaina le fale i mea o loʻo i luga: O le faʻamalama na tafe saʻo i le pito i luga ma malolo i le pito i luga ma malolo i luga o le taualuga. Sa manaʻomia le faʻaputuputu o lenei nofoaga na mafai ai ona e faia i se mamago uafu. O se mafiafia o le aano o Aam ua natia i tua, ma o fafo atu o haloseen lamepa na faatonu atu i le galuega. I luga o le puipui i tafatafa o le laulau o i ai ipu tioata, fuafuaina e aoina ni faʻataʻitaʻiga taʻavale.

Ua maeʻa le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o loʻo avea ma se pito sili ona matagofie ma faʻaalia ni talaaga o faʻamaumauga o faʻamaumauga na faia e le poloketi e le tusitala. O le faʻaofiina o le malosi o le mea e sili ona manaia. O se siosiomaga inmosphere i le fale o loʻo nonofo ai o ia o loʻo nonofo ai i mea fou o loʻo nonofo.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Toemea 13458_17

Tusiata: Alexander Vronov

Matamata i luga

Faitau atili