Faamāfanafanaga mo Tusi

Anonim

Lua-potu potu fale fale ma se vaega o le 120.3 m2 i se nofoaga fou o Moscow: Hall Debounds Revidwes na faia e le tusiata tusiata.

Faamāfanafanaga mo Tusi 13459_1

Faamāfanafanaga mo Tusi

Faamāfanafanaga mo Tusi

Faamāfanafanaga mo Tusi
Hall Recreent Rescases tusi na faia e le tusiata tusiata. O latou pito i luga ma pito i luga o seevae o loʻo matala, o le a le vaʻai vaʻaia e faʻafaigofie ai atoa le maʻi
Faamāfanafanaga mo Tusi
O le tulimanu e malolo ai i luga o le Loggia o se tasi o nofoaga sili ona manaia i le fale mautotogi. "Oni tekinononic" moli na faʻapipiʻiina i faʻavaʻa lautele, vaʻai iinei e pei o mea totino
Faamāfanafanaga mo Tusi
O le ala vaapiapi i le va o le potumoe ma le Loggidia na liliu i se uluaʻi vaega na faʻauluulu, laina i le "piliki galuega". Techna o le Provict Notich
Faamāfanafanaga mo Tusi
O le sili atu o le pamu o loʻo lelei o le oona o loʻo sioa ma faʻaputuga pupuni ma le pa ma le corona. O lenei mea matagofie ma le tumama matagofie e sili ona lelei mo aso nei ma le umukuka.
Faamāfanafanaga mo Tusi
I luga o le laupapa i le potumoe-planboard "Pannel", teuteuina i le Seatic Dead ina ua uma ona tuu le faletaele. Aofai o le la. Cosmetics Center

Mafaufau i ata o lenei fale mautotogi, vave ae e te le fai mai o ana tagata e ana le faletusi tele. Avataga o ia o se sa avea ma anotusi pe a fausia se totonu: e le pei o fata masani, a e fuafuaina le fua o puipui i totonu, o le mea na tupu ai pa puipui. O le luʻitau galuega e manaʻomia se faiga le taua ma tulei o Tatiana ma Vladimir e suʻe ai lona "O lana tusi tusiata.

Faamāfanafanaga mo Tusi
O se tulimanu vaivai o le potu malolo e tu latalata i le vasega o se lavelave foliga. I tua o ia, o le maota o se tusi tusi. O le lalelei o le chandelier ma le tele o moli moli "moligaʻo" (OLIGO) - O le Pisinisi Pisinisi o le tusiga o le Discitom, ma Valatiar, o tagata e ona O le fale mautotogi i se nofoaga fou i le itu i matu o le laumua, na fasiotia le manatu e fai se mea tutusa i le fale. O le isi Emobodiantint na fai atu i tagata alolofa o tusi. O le faletusi irina na ofoina atu i luga o le spiral-foliga rack, liliu i totonu o le semanntic ma comsociate center faataatiaga.

O le le manuia o le auala na tosina ai tagata matamata. IVOT i lalo o le tusiata na o mai i lenei tulaga. I le va o le maota ma le potu tutotonu, o lenei o le potu malolo, na fausia ai ni vaega se lua mai le Plaredboary Dayled i le tulimanu o 30 i le pa tetele. Ona o lenei, na faʻataunuʻuina ai iʻa sili, o le mea na faʻatulaga ai e le Kapeneta. Tusi ia i latou tuu i laina e lua. Lua lua tusi tusi na tuu ese faafeagai. O vaega e faʻatagaina se mea fou e faʻatulaga ai le avanoa o le fale mautotogi: malosi, vave faʻaali foliga na avea ma seitmotif i le mamanu o lona tino.

O le dynamics o le gaioiga ua uma ona faʻamatalaina mai le pito o le itu e tasi e pei ona fausia-i vaega, o puipui o le faletaele. Naʻo lenei potu e suia lona faʻatulagaina: O le faletaele muamua o le faletaele sa faalauteleina ma talafeagai ma le tamaititi, tapuni le fuaitau mai le alavai i le umukuka. O le taimi nei, e mafai ona alu ese mai le potu malolo, e uiga i le lua-mita matala. I le filifiliga lea, o talimalo na miti "e mafua ai le faʻaesea ma i le taimi lava lea e tuʻufaʻatasia ai vaega uma o le sui o le fale mautotogi o le fale mautotogi". Mulimuli i le mataupu faʻavae o le avanoa avanoa, ma moli ata na faia i tioata matua na faʻapipiʻi i le va o le potu malolo ma le potu tele. E mafai ai e matua uma ona matua, ma le latou afafine matutua Masha e ese mai ai uo, tuueseeseina le paratailo ma le sone tumaʻoti. A leai ni pulevalaloina, ua sosolo ma nana i tua o le nofoa i le potu malolo, ma o le itu i luma o le sologa lelei.

Faʻaputuputu mai le tautoulu laʻau

Faamāfanafanaga mo Tusi

O totonu o le potu malolo ua teuteuina i le lua o le sifi i luga: tasi-laina, o le isi - vertical (le galuega o Marina Zavenka). Ona o le maualuga maualuga, o taʻamilosaga taʻitasi e tasi e aofia ai vaega e tolu, ma o soʻoga i le va o tagata e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia. Ua faia e tusa ai ma le muamua tekonolosi o le tusiata, fausiaina foi o mata ma lamepa: i luga o ipu masani, ala

Faamāfanafanaga mo Tusi

Susu le ata o le pa puipui o puipui, laina ma se teuteuga mai le mago lau ma fasi ie. O vaega uma ua mautu ma e le o vaaia le ata manino manino mai le pito i luma, na avea ma mapusaga ona o lenei. O upu mago o loʻo faʻaaogaina muamua e le tekonolosi faʻapitoa ma tuufaatasia ma le faʻatuatuaina mai le susu, vevela ma malamalama.

Faamāfanafanaga mo Tusi
O le autu lanu lanu i le pito i luma. I le faʻaopopoina o le teuteu falai, enaena o le brownters o sofa (bonaldo) o le beple ("pale o le oona Faitau e le gata i le faʻatulagaina o avanoa, ae faʻapea foi i le lotu, faʻapea foi i le filifilia o tagata. Faapitoa manino e mafai ona suʻe i le fola o le fola. Na tuliesea le taualuga o le suli, o le galu-pei o laina o loʻo maua ai ma le malamalamaʻaga loloto, piki i luga le otootoga ua otootoina. Sa faʻaauau pea le faʻaoʻoina o le ata, na mafai ai foi e Irina supalova foi ona vaʻaia le laina manino i le va o le faitotoʻa faitotoʻa ma le fale o le Matai, o le taʻele o le tasi. Faʻailoa e le auala o le agai i luma i le pito i luma o le sone, o le mea lea e maua ai le potumoe o le potumoe i itu uma o le faletaele.

Mai le ulufale atu i le faletaele e faʻalavelave ai i le tioata o le faʻamalama tioata ma le fausiaina-i tua. I le tioata o le ata o ata mago. O mea fiafia ma fugalaʻau ma laulaʻau e faia e le tutusa tekonolosi. Tasi, siʻosiʻomaga, o loʻo i luga o le fuaitau i le umukuka, le isi, taotoga, - i le fata ma le plasma o le komiti ma mea faigaluega. Vaega i le faiga o le herbarium decorates o le matai potumoe. E i ai iinei ma ata tifaga: O le tusiata na faʻatumuina ai le totonu o le tagata ma mea na faia e le tagata e tuʻuina ia te ia se tagata taʻitoʻatasi. O lea la, ua maeʻa le tele o meafale ile aiga.

Faamāfanafanaga mo Tusi

I totonu o le Hallway Cantuts feiloai i se aiga ata i le faʻavaʻa e pei o se ata tifaga. E faʻapena foi mafuaaga i le potu o le tama teine: O se tagata faʻatauvaʻa o le curture o loʻo faʻaalu iinei ma se lanu uliuli ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe. Ua pupuni le pito i luga ma le itu taumatau o le pupuni i le pupuni i luga o le faamalama, ae faʻateleina foʻi. E le gata i lea, ua ova le paipa i paipa na tagofia o paipa ma o lea e faʻafesoʻotaʻi ai le vaiaso faigofie ma le faʻamalama i le tasi. E pei o pupuni i totonu o le potu malolo ma umukuka, o le lammune, o le lambonen e faia e le auto o Lilu-mamanu i luga o le ata o Aritova. E maileia mai le sili ona manaia, ma sikuea paʻepaʻe e le o faʻaaogaina i luga o le uliuli talaaga, ae i se mea e sili atu, i le uliuli (i le paʻepaʻe o le paʻepaʻe ma "faamalama" ma le pito i tua o le paʻepaʻe o le paepae

Faamāfanafanaga mo Tusi
O puipui o le faletaele e laina i le faaputuga o se lanu piniki lanu piniki (Bardelli).

O lona lanu e foliga mai e le o faʻaalia ona o le faʻaʻoleʻole o le uamea mostuc

(Sini) Tatiana, o le ona sa ia auai sili ona ola i le toe faaleleia ma lagolagoina le naunautaiga uma o le tusiata. Naʻo le tasi le faigata, lea, o le fea mea na faʻafouina ai le totonu: O le Hostess na maitauina i le faʻatauina o le umukuka o lona lanumoana. O le lanumoana VItoga na ia paleni malosi uliuli. Lea ua aliali mai le pa o Crona; Black Steel ma Ueleselo laulau pito i luga, Tala, Tau Badoli, fasi ie pupuni. Faʻafetai i le samasama samasama latalata i le faʻamalama, na mafai ai ona toe faʻafoʻi le lanu paleni i le umukuka.

O le sauniuni mo faʻataʻitaʻiga ma le lagolago mo fale teu oloa na fesoasoani i le tusiata e iloa ai se numera o le aoga ma le masani ai manatu e faʻamautuina ai le olaga.

Faamāfanafanaga mo Tusi
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Faamāfanafanaga mo Tusi
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faamāfanafanaga mo Tusi 13459_17

Fausia: Arthur sargsyan

Architect: Irina Suslova

Matamata i luga

Faitau atili