E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale

Anonim

Lua mea e tasi o se tasi-potu fale mautotogi ma le aofaʻi o le 38 o le 1 ma le lua o poloketi o le lua-potu o le 5.8 m2.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale 13460_1

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
O se sila nadid o loʻo tuʻuina atu faʻapitoa mo le tuʻuina o ata o aiga.
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Le lanu lanumoana lanumoana i totonu o le potumoe malologa ma mafanafana, ma le uila uila e pupuni ai le potu i le vaalele i luma o le vaalele
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale

O fale fou o loʻo taʻua o metropolitana o fale fou o le GMS-1 faasologa e ese mai le vaega "faʻailoga" vaega o le tusiata o fofo. Sailia fale o fale e mafai ona mai le 9 opeota; Foliga o le mamanu faʻataga oe e fausia e oʻo lava i le 25-faleoloa fale. O le mafiafia o le sili atu o le sili atu i le 160mm e maua ai le fiafia i ai ma so o se foloa masini. O loʻo i totonu o le palu i totonu o le fale e faʻafeiloaʻi ai le mafiafia o le 180mm ma ua faʻateleina ai le leo ma le pisa. Faʻapitoa Faʻapitoa Faʻafitauli Fai ma fale e teteʻe ai. O poloka faamalama o aso nei ma se atigipusa o 127mm mafiafia e fesoasoani e faʻateleina ai le vevela ma le pisa.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale

Lanumoana lagi, samasama oneone

Malosiaga o le Poloketi:

  • Sili atu le avanoa o le ulufale i totonu o le potu ma le carridor
  • Tulaga galue i le potu malolo
  • Nofoaga mo le malologa malo ma talimalo i le umukuka
  • Faʻafetai i le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le potu malolo e le o vaʻaia mai i le alatele

Vaivaiga o le Poloketi:

  • E tele le avanoa mo le teuina o mea
  • Le manaʻoga mo le totoina o le vaega o le ala o le auala pe a faʻalauteleina le taʻele

O le fuafuaina o loʻo ofoina atu e le au tusitala le fale e le gata i ni tagata e ona ni toʻalua faʻamalosi, ae faʻapea foi mo latou fagafao. E iai le nofoaga mo le maile i le potu fiafia, o le a nonofo i le umukuka, ma le potu malolo, Ikanana. O totonu o le fale mautotogi o aso nei ma le dynamic. O le mea o le gaioiga o gaioiga e seti ai le tele o lanu-lanu o le fola o le fola o le fola. O loo i totonu o le tapi i totonu o le taʻele, ma i le auala tele ma se potu linosum (mamanuina o le lile). O le fola o le fola e pei ona atagia mai i le taualuga, pe a fai o lona tagata teuteu e faamalosia i le volumam lanu elemene elemene mai le drywall. Sikuea tetele ma faʻatagata, na faʻapipiʻi i le tulimanu o 45 e faʻatatau i le puipui, suia le masani masani o le faʻataʻu. E masani ona faʻaaogaina le ata o loʻo faʻaaogaina e le lanu o le lanumoana lanumoana, auro ma samasama ma le telracotta.

"Tagata ola mama" (Terarium ma Iguana ma le pa ma se paytary) o le a faʻamamaluina ma le faʻamalie atu o le taulaga o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi Tasi le tulimanu faletaele O le ai ai pea i le 45. Ae o lona vāega toetoe lava a le faʻaititia, pei o le isi pa o le a tuʻu i luma i le auala i le 40cm. O le tuua o se vaega o le vaega o le vaega, i tua atu o le faleuila o le nana, o le faletaele e tuʻufaʻatasia ma le faleuila. Nai lo le taele, e faʻamoemoe e faʻapipiʻi se fale taʻele, ona o le fea potu e sili atu nai lo sili atu. Vaʻai le taele lanu samasama lanu (fola, puipui i luma o le curb) o le a tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe (pipili, puipui).

Oti le tulimanu o le taʻele, o le a mafai e le alatele ona liliu i se potumoe. Ua mafai nei ona matou tuʻuina atu se faitotoʻa tele mo fafo atu o fafo. Ae I le Hall O le agavale o le faitotoʻa o le a maua ai le fale mautotogi o le a i ai se tautau, i tafatafa o le avanoa o loʻo saunia mo le faʻapolopolo.

o le faitotoa I le potumoe O le a faʻaolaina - aua o lenei mea i le aʻoga o le a faia se avanoa fou. O le a fealuaʻi atili ai i le umukuka, lea e faʻaititia ai le ala mai le potu malolo i lenei potu. O sea nofoaga e fetaui foi ma ona o le potu malolo o le a le manatu mai i le faitotoa o le fale mautotogi.

Aiga, o le potu malolo i le po latou te liliu i le potumoe, o le a faigata ona e mateina. O lona siosiomaga e leai sona aoga, e leai se mea e faʻataʻitaʻi ai Sofatai i tagata Sporfarmer, pepa a le Kapeneta, Desktop ma p-mamanuina le pa. O se vaega o le Kapeneta e aofia ai le tatalaina o fale mautotogi, ma i luga o le tapunia o le azzeanes ma i totonu o loka e mafai ona ou moe ma lavalava. O le loloto o le Kapeneta na o le 308m, o lea ua matua lagona le leai o se gaogao o nofoaga ua teuina. V Sgastya ma le manuia tuʻufaʻatasiga o lanu lanumoana (fola o le ufiufi, vaega o puipui ma le taualuga, o faitotoʻa o le artonsole ma lokaina o le sofa).

O le umukuka e tatau ona faʻatulaga e toetoe lava o le tutusa lanu o le ata o le potu malolo, ae o le vaega o le heang o le a ufiufi i le honeer chere. O le tau o loʻo iai se nofoaga mo sina sofa, o le a mafai ai ona e faʻaaogaina ma pei o se potu malo.

Poloketi vaega $ 1200.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 9700.
Fausia mea (fola, puipui, faʻataʻotoʻo - matutu ma le pamu, plasternā $ 3190.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Taele, palu Ceramic tile lipine. 8.5m2 - 306.
Malologa Fuafuaina Tile Scala Valivali100 (Armstrong DLW) 34m2 40. 1360.
Puipui
"Talosaga" umukuka Starplight Porcelain Codeware Motuc 7,2m2 75. 540.
Taʻele Tile, Solitynta desor 15,2m2 - 580.
Malologa Vali v / d, korle dulux 18l 8.9 160.
Taua
Le mea atoa Vali v / d, korle dulux 10L 8,6 86.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel faitotoa (Lusia) 1 PC. - 1200.
Potu moe potu, taele, umukuka Swing Milan (Italia) 3 PCs. - 960.
Faiva
Taʻele Showeramal tampepo le fale (INOO) 1 PC. 1388. 1388.
Pro goto (lafun) 1 PC. 135. 135.
Mostaik faleuila (INO) 1 PC. 376. 376.
Heatted Towel Rail "San.PA" 1 PC. 153. 153.
Faʻata 5070 ma 10070 (Lusia) seti - 80.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Poletts, switches el-bo 27 pc. - 54.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa: faʻamili, tuʻituʻi tele, eglo; E matua laumua na aumaia le fausiaina; Fausiaina-i Paulmann; Luminescent comtech 26 Seti. - 1460.
Meafale, Insissi Agavaa, nila (aofia ai ma le okaina)
Vaega Faletupe aero, faʻata (Lusia) 2 pcs. - 648.
Faitotoʻa, vaega (Lusia) seti - 1100.
Umukuka Cuisiine "AsticA" ("Allas-Suite") 3 pog. M. - 1600.
Laulau, nofoa (saina) 5 fasi. - 611.
Sofa "Allegro-Classic" 1 PC. 570. 570.
Potu moe potu Sofa "pule" ("Allegro-Classic") 1 PC. 2230. 2230.
Taaloga kofe effezeta. 1 PC. 260. 260.
Kapeteni meafale "Lazurit" seti - 1385.
Taitai (Saina) 1 PC. 146. 146.
Potumoe, umukuka, fafaga Faasee ie pupuni ma tauaso ika 9 PCs. - 455.
Faletalimalo Sualu Taitai, WEKA LOUND 2 pcs. - 286.
Atoa 18129.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
O le umukuka atoa o loʻo i luma o loʻo i luga o le paʻepaʻe p-foliga faʻavae mai le dimwall, o tuaoi o loʻo faʻaalia manino i le pito i tua o le pa lanumoana
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
"Sui o le" taele, o se vaega o le sui sone, ina ia o le a aveʻese le masini fufulu i lalo o le laulau hamptopbanin ma tapuni faitotoʻa
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
O le faʻaaogaina o le ofuina o le ofuina o loʻo faʻamatalaina mea o loʻo faʻamatalaina e le mea moni o le au fagafao, e aofia ai ma le maile ma IGUNAS
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Faaitiitia le aofaʻi o mea faʻapipiʻi kapeteni i totonu o le potu ua faʻatagaina ai le siaki a le umu ma le vaapiapi
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale

Potu i le lua fola

Malosiaga o le Poloketi:

  • Fuafuaina le manaia o le moe i le tamaititi
  • E i ai le avanoa mo Mini-kapeneta i totonu o le potu malolo
  • Tele o nofoaga e teu ai mea: o le 'ie puipui, pusa i luma

Vaivaiga o le Poloketi:

  • I le tulimanu o tamaiti e le lava le malamalama, ma e tu latalata ile TV
  • Fauina faletaele mo se aiga o le tolu
  • Plate ma fufulu e latalata tele i le tasi ma le isi

O se tamai faleʻoloa o loʻo fuafuaina ua fuafuaina mo se ulugalii talavou ma le teine ​​talavou i le aoga faataʻitaʻi. E leʻi mafai e le aiga ona faʻatau mea e maua ai se nofoaga tele, pei muamua o le taimi o le a faafanofo ai i latou ma vali se avanoa lelei. O le maualuga o lona uiga e naʻo le pau lava le potu e tatau ona i ai ni potu moe i se lua (matua ma se tamaititi), o se fale faigaluega ma se potu malolo. O le Dwells e iloga i le mamanu o aso nei e aunoa ma se tagata lauiloa stylist sootaga.

Vaega Vaʻaia se tasi mai le potu malolo, ma osofia le faitotoʻa mai le tulimanu i le ogatotonu o le pa. O le iʻuga o le a le vaʻaia mai i le vaega o le Intut sone, lea, e le tatau ona sopoia e alu i totonu o le faletaele (e le manaʻomia mai i le manatu o le hygiene). Mo fafo atu i le alatele o loʻo i ai le fausia-i totonu o le potu.

Faletaele Ma o le faleuila o le a unaia i ai o le a ia maua ai le avanoa e tuʻu saoloto ai le atoa o le paʻulu ma tuʻu se masini fufulu i lalo o le laulau o le pulumea. O le faʻamaloloina o le 'aʻai o loʻo faʻamauina i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi faiga o le a faʻauma ai le taʻele o le taʻele e mafai ai ona e faʻaaogaina e pei o se lupe. O le taʻele o loʻo faʻatumuina ma se faʻamea faʻafanua - "ie puipui" mai le shockproof tioata. Sailia o lenei potu o loʻo faʻatasia ai le cramic trales o paʻepaʻe ma meli lanu.

I le umukuka Le mautonu palasitika o le a faaaogaina. O le vaega o le a faia i le laulau o le a faia i le ituaiga o se tele, lamolemole le palu. I le tasi, le laulau pito i luga o le seevae susu susu susu. O le felauaiga o le umukuka ulu i le maualuga o le a oʻo atu ai i le taualuga ma vaega o le puipui i luga o le puipui ma le faʻamalama. Galue (e le faamalama) ma le 'ese o le vaega o se vaega e tasi. Faʻafetai i le faʻaaogaina o ata eseese, o le o le a mafai e le ofe ona aumai i totonu o le "paʻu" lagona, faʻatupu se siosiomaga lelei i le umukuka.

Potu malolo Faamaea galuega a le potu malolo, potumoe a matua ma fanau, pusaaiu ma tofi. O le vaega autu o le totonu o le a avea ma vaega o se faigata foliga. O le a ia vaeluaina le potu mo ni vaega eseese e lua o le sone. Bo / itula vaega o se potu ola o le a tautua i le po Fale moe. O le a faapipiiina le moega ie malo, faʻafeagai, i le itu i luma o le septum, o le taʻavale televise o le i ai foʻi, ma i tafatafa o le sweformer shoamer. E mafai ona suia le maualuga ma le tele o le countertaps, liliu le laulau kofe i totonu o le potu 'ai. O le faoa faamalosi i le va o Will Windows & faia le fata mo tusi ma alofa.

I luga o le vasega, i le "lona lua fola", hides Fanau Moega (o le ofutino o le a faʻatulaga o le a faʻatulaga i lalo o), o le mea lea e taʻitaʻi ai. O mea e faia o pusa i pusa e mafai ona teuina ai mea ma mea taalo. O le sitepu o le stepper dresser, i foliga o le autoto i luga o le matasele.

I luga o le "muamua fola" mai le itu o le faamalama, o le vaeluaina o le aniche mo se laulau tusitusi o Kapeneta. Masalo o le tofi ma le "tamaiti", "alofilima" i le pogisa, e sili lava le suia o nofoaga, aua o le mafaufau mafanafana o le tamaititi.

O totonu o le potu ua fuafuaina ola i se ituaiga lanu enaena-ena: a paolo pa-creamy, parquet-auro, couplings o se sofa ma se faasitepu toned staircase.

Poloketi vaega $ 1200.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 9850.
Fale mea (fola, puipui, taualuga - matutu - faamamaina paluga, grywalls; gyptum carton vaega) $ 3480.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Vaega Porcelain conyware (Spon) 5,2M2 37.8 197.
Potu potu, ala carridor Laminate Pergo. 18.9m2. Aua. 454.
Malologa Folasia careware caesar 18.4m2 62.5 1150.
Puipui
Faletaele Tile Porelanosa. 19m2 35.6 676.
Malologa Bradoplast-7 vali (Satoson) 20l 6.7 134.
Taua
Potu malolo Fuli mai le taualuga o OFNZO. 11m2. 28. 308.
Le mea atoa Bradoplast-3 vali 12l 4.9 59.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Steel "Contor" 1 PC. - 890.
Le mea atoa Swing Javash 3 PCs. - 1470.
Faiva
Faletaele Taele kaldewei. 1 PC. 341. 341.
Tuʻufaʻatasia le fofoa o le hardria, faʻapipiʻi faiga seti - 550.
Faʻapipiʻi Vidimi Sipom, Countertp (palasitika) seti - 178.
Falecet, Oras taele 2 pcs. - 343.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa O fafo, bjc switches 25 PCs. - 316.
Malamalama
Le mea atoa O loʻo faʻapipiʻi laina laina laina ma Edegara; Taofia le IKA ma Patata Vetro (Album); Faasee drok ma line malamalama; Luminaltit 42 pcs. - 3200.
Meafale, Insissi Agavaa, nila (aofia ai ma le okaina)
Vaega Fausia-i le kapoti "luma", komander faiga - - 1100.
Umukuka Cuisiine "AsticA" ("Allas-Suite") 4 pog. M. - 2640.
Countertp (tioata, lagolago) seti - 150.
Nofoa (Italia) 4 mea. 148. 592.
Potu moe potu Laulau Transformer Roma (UnderDia) 1 PC. 414. 414.
Sofa "Sandham" (IKEA) 1 PC. 971. 971.
Taitai "" Meafalefale Mamafa Mati 8 "" 1 PC. 240. 240.
Desk tusia (Rusia) 1 PC. 462. 462.
Workrobe coupe "luma", komander faiga seti 1335 1335
Faletalimalo Nofoa, weka laulau 3 PCs. - 150.
Atoa 18272.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Mo le lelei ventipelation ma le masani ai o le moli o se nofoaga moe o se tamaititi i le potu malolo, o se kilia ua tuua i lalo o le taualuga
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Eseese moli auala e taulai atu i le isi umukuka sone. Alumini moli i le pito i lalo o le ulutala vaʻaia e faʻafaigofie ai le tele o faʻafitauli. O le pulou na natia i le pito i lalo o le ogatotonu o le Coat Curtat Watch A o leʻi toe faʻatulagaina
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale

Faleie ma hookah

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faigofie masini
  • Faʻateleina le vaega o le faletaele ma faʻapipiʻi se masini fufulu i totonu
  • Faalapotopotoga i le potu malolo o le Chil-Aust
  • Fausiaina o se kapeneta, pa i lalo mai le potu malolo
  • Masini o ie lino e teu ai pusa i le mamanu o le la i le potu moe i le potumoe

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Fausiaina o se Tatala i le Taofia Wall
  • Suia o le potu malolo i le potu mau
  • Nofoaga o le ulu ulu i le potumoe e le faamalama, latalata i le vevela lapotopoto
  • Le manaʻoga e sui le gediator fetuutuunai pe a le poadium masini i totonu o le potumoe

O le poloketi ua fuafuaina mo se ulugalii talavou taʻitaʻiina se olaga malosi. Tusi a latou mea e fiafia i ai ma femalagaaiga o taʻaloga taʻaloga. Mai ana malaga, sa latou aumaia le tele o ni uunaia o lo o latou o ai e avea o latou aiga ma, "tumau." Ole avanoa ole vai e lelei tele e fesoʻotaʻi ai le tele o le faʻailoga o le Iapani, Saina ma le aganuu Turki. O potu taʻitasi e le gata i lona sitaili, ae o lona lanu, o le potu malolo e faia i Lillac-lanumoana tones ma tamai lanu mumu, o le potumoe o loʻo iai i le faletaele ma cardidors e tuʻufaʻatasia ma cocoba scides ma caramel.

O le toe faʻaleleia o le a afaina ai le faletaele ma le umukuka. O le fuaitau i ai mai le alatele o le a tapunia. Nai lo o ia ma le fale o le fale o le fale (i le itu taumatau o le ulufale) filifili e fuafua Ofu 3.8m2 eria. E lava se avanoa mo fafo, ma mo taʻaloga meafaigaluega. Ina ia aua neʻi taofi le avanoa o le auala o le auala, o le ofu o le ofu o le beeking o le a faʻasolo mai i le faʻasologa ma le faʻapipiʻi tioata. Faʻafeagai le kapeneta o le a faia o se faʻata o se laulau na sosolo atu i totonu o le puipui atoa.

I le potu malolo O le podium o le sese atoatoa o le a tuiina I se uiga o le "Island" ma se laulau maualalo ma tele o aluga e mafai ona maua vave e mafai ona maua e se kamupani tele. O lenei sone ua tumu i se ie puipui, lea e tosoina ai se avanoa-i fafo avanoa i foliga o se faleie o loo tulei.

O le paʻu maualalo o loʻo ufiufi i se fasi pachy parquet, ma le isi vaega o le potu malolo ma le auala sili ona lelei-teuteu i lalo o le maʻa. E le gata i lea, i le potu malolo ma le fesoasoani a le curviller mamanuina o simpsterboard ma pupuni o le a fusia ese Kapeneta O le a fetaui lelei mea uma e tatau ona e galue ai: o se laulau komepiuta, fata ma se nofoa ofisa.

Mai le potu malolo e ala i le tatalaina, faia i le puipui puipui, o le a mafai ona o atu i se lotovaivai umukuka. O le ulutala iinei o loʻo tu i luga o pa e tolu, o lea o le a liliu ai le galuega. O le tasi tusitala o le a fesoʻotaʻi ma le 'autū ma galulue laulau o le umukuka.

Potumoe O se fuafuaga na o le faafiafiaga. O lea la, o le a leai se leo ma visuas vitio mea nei. O le atoa nofoaga o le a avea ma moega ma se tagata popole. O le mamanu o loʻo faʻaalia e se osofaʻiga o le Andenval: Place Wimps, Fabric Barvas i luga o le taualuga, batik i luga o puipui. B / Weight vaega o le potu o le a ave se moega ma le maualuga o le 30cm. I itu uma e lua o le pulu ua faʻamauina i le Podium (ina ia aua le Slip), o le a latou tuuina le taliaina, faʻapaʻu i le tapuni, i luga o le tapuni lino e mafai ona teuina. Faʻamatalaga o le a aliali mai teuteu teuteu ma faʻailoga maualuluga.

Faletaele Tuufaatasi ma se faleuila, e mafua ai se potu popole, faalauteleina foi i le aluga o le alatele. O le lio liligiina o le puipui agai i totonu o se auala i le 30cm, ma o le a faapipiiina i le vaieli o le a faʻapipiʻi i le iʻuga na tupu. Nai lo le taʻele o loʻo i ai le taʻele o le fausiaina. Tatala puipui ma le pallet o mosaic. O le fufuluina masini o le a oso i luga o se niko i tafatafa o le taele. I luga o le fola, poletini procedin maatulotoga o le a tuuina atu, ma o puipui o le a ufitia o asuic mai le liliuina faaputuga eseese o caramel.

Poloketi vaega $ 2450.
O le pulega o le tusitala $ 500.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 15500.
Afifi mea (fola, puipui, faʻataʻoto - matutu fefiloi, mamago; vaega - paso laupapa) $ 4300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu potu, potumoe Parquet "Obninsky parqutch walquat" 24.3M2. lima sefulu 1215.
Potumoe Mat (Reed, BAMBOO) 7.9m2. tolu sefulu 237.
Taʻele Ceramic tile vogue (cerammica madicca) 5,4m2 42. 227.
Malologa Ceramic tale piniquique terre cuite (Emil chramica) 32.6m2. 54. 1760.
Puipui
Umukuka, taele MOACIC Jasba. 18.9m2. 86. 1625.
Potumoe BAMBO ONDPAPERS (Taiwan) 5 taavale 175. 875.
Potu malolo, Hallway-Hallway, Barling Potu Wallpapers mo le vali rollover 2 taavale lima sefulu 100
Taʻele Ceramica decicca tile 18,6m2 70. 1302.
Malologa Vali i / d tikkurula, kolela 18l 6. 108.
Taua
Umukuka Fuli mai le taualuga o OFNZO. 6,5m2 37. 241.
Malologa Vali v / d taikutula 16l 6. 96.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Hall-Hall Uamea faitotoa "Gupsh" 1 PC. - 950.
Ofu Faasee aldo 4.14M2. - 1531.
Taele, potumoe Swing Doors "Fale gaosi" 2 pcs. - 714.
Faiva
Taʻele Faleuila, fufulu fufulu 2 pcs. - 680.
O le Heatting Towel Rail Arboninia 1 PC. 690. 690.
Vidima fefiloi seti - 190.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokekes, Lega 40 PCs. - 910.
Malamalama
Le mea atoa Taft Lamp Chemps aboanne ma Axo Malamalama Smith S.a.s.; O moli moli brilux. 30 PCs. - 1200.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Hall-Hall, Workrobe O mea faigaluega o mea, lmimi racks - - 1503.
Umukuka Kitchen "Michelle / OLE" ("Fkm Faasilasilaga") 7.5 Pese M. - 3000.
Nofoa (Lusia) 3 PCs. 68. 204.
Potu malolo Kapeneta meafale (varnish) venier seti - 1700.
Laulau, malupuipuia; Oskar lux nofoa - - 390.
Pupuni, tulle (ie o le aoga) - - 1430.
Potumoe Stimed (Shewed) "po o le po lava" 1 PC. 551. 551.
Lumi chorrobe - - 1200.
Atoa 24629.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
O le faʻatusa o le Emter i Sapara o le a faʻaumaina le maooka, faʻatusa ma le pa'ū o le tino. O malo i totonu o le a nana ai se ie puipui
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
O le tagata o le a avea ma nofoa i luga o le 45cm. E sili le filifilia o nofoa ma le saoasaoa nofoa maualuga
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Filemu ma le malolo i totonu o le potumoe o le a maua ai lanu enaena o le a lanu enaena
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
O le lapotopoto vaega o le taʻele ma le puipui o le faletaele o se tasi o le faʻasologa o se vaega o se faʻataʻitaʻiga o se ata o le potu i le recorterent
E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale

Fou i le taeao

Malosiaga o le Poloketi:

  • Aua le afaina o le lagolago
  • Desktop masini i totonu o le potumoe ma le potu i autafa o le
  • Faateleina le vaega o le faletaele i le faleuila
  • O le foliga mai o le faletaele faletaele

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Vaapiapi fuaitau i le umukuka
  • O le masini o le tagata faitoʻaga o loʻo i luga o le nofoaga o le pantry o le a manaʻomia faʻaopopo le suavai o le potu
  • Tautala mai le faleuila paipa plum e fai ai le faʻapipiʻiina o se masini fufulu i le faletaele

Fuafuaina o se fale mautotogi ua fuafuaina mo talavou singlas. I le aluga o taimi, o le a faʻateleina le aiga, ina ia tatau loa ona saunia le nofoaga mo le tamaititi. O le itu faaonapo nei fofo o loʻo faʻavae i luga o le mea moni o le malamalama o le malamalama, faia fua mai i vaega le aoga o le avanoa e tumu i moli ma ea.

I le Hall Taniia le Hanger ma le faʻata ma le fata. AgGoling kapeneta mo fafo o le a faapipiiina I le auala I luma o le umukuka (ona o le mea o le fuaitau e foliga mai ua le mautonu).

Lea sa i ai se potu teu oloa Faletalimalo Malo Faatasi ai ma se faleuila ma se tamaʻi paʻu o Annicular o le a manaʻomia se vai ma suavai sapalai. O le fale o faletaele ma le faleuila o le a tuʻufaʻatasia, o se tele na fausia faletaele. Sa teuteuina le faletaele e le faletaele i le beige Gamme. Mo le potu mo le palapala puipui, o le vai-vai-restt pulou o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻataʻitaʻiina se papa i luga, ma i le puipui lona lua o le a faʻaputuina ma fusi. Oona o lo o ufiufi se pturcelain maa

Anamua, Carridors ma Umukuka Tuufaatasiina le fola ufiufi, bege pocecelain maa O lenei fatuga o le aafiaga o le amio lelei o le avanoa ma maua ai le vaaia o le tele o nofoaga. O le a iai le 'upega tafaʻilagi a le umukuka i le pepa o le mataitusi "G" i le itu taumatau o le ulufale, ma le pusaaisa ma le fata o le pepa lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faʻapipiʻi ai le itu lamolemole o le a faapipii le itu tauagavale Ukka o le a tuu se tamai laulau i luga o le lua pe toatolu tagata.

I luga o le puipui potu malolo Faʻaaogaina GLCs, e tatau ona fausia se Niche ma tua pito i tua, lea ua tapunia ma tioata pane. O puipui i itu uma e lua o le nichh o loʻo vavaeʻese e se saina o le ark o le afu o le enaena. O loʻo totoe o le pa puipui o loʻo ufitia ai le teuteu teuteu ie. O le a i luga o le fola i luga o le fola. O se sofa ma se laulau kofe o le a tulaʻi ma se mea e sili ona teuteuina, ma puipui i luga o puipui o se laulau tele tele. O le potu malolo e mafai ona iloga i ni tagata eseese: O se kapeta pogisa ma le laulau ua alofa i lalo o se sili atu i luga o le pito i luga o puipui ma le kenera.

Potumoe E vaevaeina i ni vaega se lua iloga e se fom Block Block septum ma moli moli: o se nofoa o le nofoaga ma se laulau e tu ai. O iina i le lumanaʻi e mafai ona e tuʻuina ai se moega. O le squezed moega o le a faʻatulaga se seni o le gcl o le gcl ma le redlit, ma i itu uma, lua laiti ma laupapa laupapa. O totonu o le potumoe ua foia i le paepae ma lanumoana leo.

Poloketi vaega $ 2200.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 12650.
Fale mea (fola, puipui, faʻataʻotoʻo - mamago palu, susuga; vaega - o poloka poloka, plasters) $ 3900.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu potu, potumoe O le saina o le auupega ipocork. 29.3M2 33. 968.
Tagata asiasi Beige pormarrate (Leonardo) 1,5m2 27. 41.
Malologa Cectio cerito (Leonardo) 26.1m2 27. 705.
Puipui
Potu malolo O le saina o le auupega ipocork. 6m2 tolu sefulu 180.
Potu malolo, le tama faletaele Teuteuga stucket Fraticlis 23L. sefulu mal le fa 322.
Potumoe O le Wallpaper Devorii Devori 6 rolls 38. 228.
Tagata asiasi Orin Gold Braun (Venus) 38m2. 29. 980.
Malologa Vali v / d beckers 13l 6. 60.
Taua
Faletaele Tuufaatasia o le taualuga carred noir 6,5m2 35. 228.
Malologa Vali v / d beckers 18l 6. 108.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Swel Read Road Mul-T-loka 1 PC. - 1000.
Le mea atoa Swing BerTolotto Port 4 mea. - 2000.
Faiva
Masteren faletaele Taele acrylic belrado. 1 PC. 600. 600.
Faleuila ipu, handbasin jom linfton 2 pcs. - 489.
Tagata asiasi Faleuila, tulimanu mago lelei tulaga 2 pcs. - 466.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Orletts, WVB switches 30 PCs. - 500.
Malamalama
Le mea atoa Lamepa: chandeliers, togavao, pine, fluorescent, fausia-i, miminescent, miminess, modulex, oscialu 23 pcs. - 4000.
Meafale ma mea fai i totonu (aofia ai ma le poloaiga)
Vaega Fausia-i totonu o le cherrobe "roninion", Hanger, faʻata 2 pcs. - 800.
Umukuka Umukuka zetta. 4 pog. M. - 3800.
Laulau, callicirini nofoa 4 mea. - 685.
Potu malolo Laulau, callicirini nofoa 6 PCs. - 1400.
Sofa Plaza (Dema) 1 PC. 3900. 3900.
Faagaau mo le TV "Dyatkovo" 1 PC. 310. 310.
Tioata panels, kofe laulau "Allantic-Artime" seti - 1040.
Potumoe Odalia moega 1 PC. 1400. 1400.
Workrobe "Ronicson" 1 PC. 890. 890.
Laulau, odatalia nofoa 2 pcs. - 378.
Atoa 27478.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

E fa mamanuina poloketi o fale mautotogi i le HMS-1 potu fale 13460_26

Tagata mamanu: Daria Kutergin

Designer: Malosiaga Frolov

Designer: starislav yakovlev

Designer Drator: Tamara Vedischea

Demigner: Anna Pyhova

SPOOPITO CDPHICS: Alexander Shurkurk

Tusiata mamanu: Victor stonebihner

Architect: Anna BiyukOva

Matamata i luga

Faitau atili