Tutusa i luga o le tino!

Anonim

O le kapeti meafale maketi maketi: o mamanu foliga, masani masani, tagata gaosi oloa. Filifiliga mo le faʻatuina o fale meaʻai ma module meafale.

Tutusa i luga o le tino! 13461_1

Tutusa i luga o le tino!
"DyATkovo"
Tutusa i luga o le tino!
"DyATkovo"
Tutusa i luga o le tino!
"DyATkovo"
Tutusa i luga o le tino!
Meafale e mafai ona teuteuina i vae o loʻo i ai: Terracotta, Silver, lanumoana Steel, Mandal, Sikapine, suka, Benge. Stored filifiliga: polokalama (lamolemole), polokalama i luga o le talaaga (ma lugalaina laupapa), faʻata, faʻatamala poʻo le matatataʻa

Faatasi ai ma le faaitiitia o le fausia o Kapeneta, fata, DRODS MA TAU O CORPUS, o o latou corpus o loo totoe taitai o le tau. O a mafuaaga mo lenei?

Duux

Fesili Togafitiga

E te le taʻu maia ia te aʻu le mea a le Kapeneta o le Kapeneta? E tafafao mai, e masalo e sili ona taʻatele i totonu o le mea o iai, ae o loʻo i ai foʻi taimi uma lava, e tatau ona faʻaigoa o lenei taimi. O nisi tagata gaosi upu e faasino i lenei lafoai naʻo ituaiga o kapeneta ma kapeneta, ae aua le aofia ai ni moega poʻo ni taʻamilosaga. O isi e talitonu o moega ma laulau foʻi e mafai foi ona faʻasolosolo i le mea autu o loʻo faia mai papatusi (taga poʻo le MDF) ma o loʻo fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a meafaitino. Attott Measaʻati mai i le laupapa Bunduf sui o le aofaʻi o kamupani ua uma ona iloiloina se isi, ae le o se vaega Corpus.

Tutusa i luga o le tino!
Faʻaputuputu mo le alatele mai le Twingo Aofai (La Sirgavera) O lea e te malamalama pea i lenei mataupu, na matou filifili e faʻafesoʻotaʻi le soʻotaga o le meaafale ma laupapa laupapa o Rusia. O iina na ia faamalamalama mai e mafai ona vaevaeina atoa le tolu ituaiga mea: faletusi, malu ma sili. (O le mea mulimuli e taʻua o le Lattice Masani lava. O le tulivae e aofia ai laulau, nofoa i le maualuga vae ma le tsurgamini e faʻafesoʻotaʻia ai vae o le fata poʻo nofoa.) I se vaega , o pa poʻo puipui o loʻo faʻaaoga e fai ma isi itu.. O le kapeneta meafale e tusa ma le 70% o le atoa meafale gaosia. O oloa ia o a latou mea e faʻatatau i ai i luga o se foliga tutusa. O o latou tino ua faia i fafie, chipboard, mdf, palasitika, tioata, matc.., o ofu ma ie puipui, art, mo le wored, mo tagata ua leiloa ma ie puipui, mo tagata O osofaʻiga o moega ma laulau, ae naʻo i latou o loʻo faia i autafa o laulau (mo laulau), o tua ma tupu (mo moega maualuluga) e faia i foliga o vaalele, ae le o vae maualuluga. O lea, o le tele o tusitusiga tusitusia e mafai, e tusa lava, e faʻatatau i meaafale a le Kapena, ma toeititi lava o le taumafataga o le a le meaʻai.

Fata i itu maʻoti i itu, faʻapea foi ma i latou e aoina e faʻaaoga fata ma puipui, o loʻo faʻasino foi i le "Corps aiga". E mafai ona maua i faʻailoga uma e faitaulia ma umukuka meafaitino, faʻapea foʻi ma meaafale mo fofoga, ae e fesoʻotaʻi lelei i vaega faʻapitoa.

Tu i luma le filifiliga

Tutusa i luga o le tino!
O puipui mo le potu malolo ma se vaega o loʻo faia e le galuega e tusa ai ma le poloketi e manaʻomia le manaʻoga o le tagata faʻatau i le teuina o oloa. o ulu (o fata e maua mai, mo se faʻataʻitaʻiga, sikasaoa, "Ulynobian", uma- Lusia). I tausaga talu ai, na valaauina ai e le modurs format mea taua. E ao mai mai taliputa o nisi lauʻeleʻele, lea e mafai ai e tagata lotu ona faaitiitia faatapulaaina oloa ma faʻaititia le tau o oloa uma. Modutou meafale ua maua mai ai pisinisi taua i le atunuʻu e pei ai o meafale faatatau ", Meaʻai", "O le Lotoa", "Sevorday Meetoretm", "Sevolo" "," Muamua Meafale gaosi "," Glazovskaya Meafale gaosi "IDR. Vavaeʻese Forms maua meafale i luga o poloaiga a le tagata lava ia, pei o Mr.Dovers, uma (uma), Paolo Portters, Schovers), La Prevedra, quaia, roberti rattan, staror, valentini (uma Italia). O se lisi atoa o le tino meafale gaosi oloa o le a tele itulau.

Tutusa i luga o le tino!
Tusi le laulau mai le faasologa "Joconda" lanu o "Urnut", ma le Paperlian Meatane, matou te iloiloina ai i le tutusa o le potu, lona lua, ia aoga. A maeʻa mea uma, o le tuʻufaʻatasia o mea totino o loʻo fuafuaina mo le teuina o se tele o mea, eseʻese i lo latou faʻamoemoe faʻamoemoe. O fautuaga tonu a ia i le mea tonu e tatau ona tu ai meaaiga, ae e te le o iai. E leai ni faʻatapulaʻa o le lanu o le stosodes mo le tasi poʻo le isi potu. O le tagata e na pule na te filifili i ai ma le mea e tupu ai. O tagata gaosi na o le ofoina atu ia faamasani i latou lava i le tele o elemene, mai i totonu e mafai ona e pikiina meafale mo lou fale mautotogi mo lau fale ma fesoʻotaʻiga.

I aso nei, e matua toaitiiti tagata e mafai ona atiaʻe totonu o ni meaafale faʻatasi ma le tagata mamanuina e ono tuʻuina atu i ai i le olaga. Tele o tagata e maua ni meafale meafale e tuu i totonu o se potu teuteuina. Faʻaogaina faʻapitoa komepiuta 3D polokalame, e mafai ona e filifilia mai tagata faʻapitoa e filifili meafale i totonu o le fale e manaʻomia le fetuunaiga ma ituaiga. O nisi na faʻatau le faʻasologa atoa o le potu, ma isi tagata e tasi aitema na faasolo ina ia faʻamuamua ai le faʻamuamua o taʻitasi.

O mea e lelei ai

Tutusa i luga o le tino!
O se seti o kapeneta meafale mo tamaiti Perlar ries e faia i fafie fafie ma teuteu i lima vali ma papala. O le faila faila ma le lanu o le tele o le vaega o loʻo i ai (Pellegatta) e le mafai ona fai mai o le kapeneta meafale e sili atu le fausia poʻo le vice. YouU o le isi e lelei lona atoatoa ma le le lelei. Masalo o le mafuaʻaga ma e fia e sili atu le faʻatau mea mea tutupu ia, e le pei o le fausaga o totonu, tuu ai oe faia ni penefiti taimi. Asry mee mafai ona ou avea ma oe.

Afai e tupu aʻe tamaiti i totonu o le fale, o se filifiliga lautele mo le faʻatulagaina o la latou potu e mafai ona tuʻuina atu mai modules. A o le aunoa le manaʻoga o le tamaititi, e mafai ona e faʻaopopo uma mea fou ma fou i totonu, o le kesi mo tusi, faʻamaumauga faʻaopoopo o le fale apitaga .1. O le taimi e sui ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanu o le maota. O le suiga o le taua mulimuli e sili le taugofie nai lo le numera malo atoa, ma e tusa ma le 20-30% o le tau. O le mea lea, o le faʻatumuina o le potu o le potu o le a "tuputupu aʻe i luga" faʻatasi ma faasolosolo faʻalelei. O le a le manaʻomia se aofaʻiga o meaafale o meaafale uma mo le faleʻau o le Chod.

Kapeneta meafale mo tamaiti, teuteuina ma palasitika faaofi i luga o le stades

(O Mr.Does) seisi meafale, o Moduole a le Kamupani o le tele lea o kamupani i aso nei, ae faapea foi le fale atoa e le gata i le atoa. Latou te atiaʻeina ni aoina o loʻo aofia ai vaega o le tulaga o le taimi nei mo le alatele, potu malolo, potu kapeneta ma le vasega pepese. Aisea o le lelei o totonu, matua i le tasi ki mo potu uma? I lenei tulaga, e matua mafai ona fuafua, aua le faʻalavelaveina le faʻapitoa tulaga, ma soloia mea taua e le gata i totonu o se potu tuʻuga, ae faʻapea foi ma le tasi i le isi. Ma, o le kapeneta, o sina taimi umi lava lo o tu ai i le vasega pepe, e mafai ona i ai i le ala savali, ma i le itu e tasi, o le a feoaʻi mai ai le potu malolo o le vaa.

Faiga masani

O le suā o lanu pogisa (mo se faʻataʻitaʻiga, vinees, sili atu) foliga mai talu ai nei, faasolosolo lava le maualalo o avanoa (maple, tuutuu i lalo o le ea). E foliga mai, e fesoʻotaʻi ma se tulaga suia i le olaga. O le tagata o onapo nei e latalata latalata i le saolotoga, saolotoga. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo tumau pea Gamma: Terracotta, Mocha, lanu o Mahoniy. A o le faaumaina, o le gloss ma vaega mai le master tioata e le oi ai le fiafia.

E toʻatele tagata e mulimuli i loʻo mulimulitaʻi i aso nei, taumafai e sui le totonugalemu o le 5-7 20-7 tausaga, ae le 10-15 tausaga, peitaʻi o le 10-15 tausaga, peitaʻi o lea muamua. Mo lenei mafuaʻaga, e oʻo lava i tagata faʻatau e fiafia e mauaina se mea taugata tele, ina ia mafai ai ona suia i nai tausaga o le a tusia i le lalolagi o le mamanu. Aradnaya, e leʻi faʻafiafiaina i meaafale, o le a pasi atu i le mauaina o tamaiti, e masani pe "nofo" i totonu o le atunuʻu.

O manatu o le mafaufau o le mafaufau

Tutusa i luga o le tino!

O maketi o le tino meafale, o maketi o tupe maua a se oloa e masani ona amata e se tagata ona lagona le lamatia o ia lava "I". Na te le silafia le mea e filifilia ai o ia. O laʻu fautuaga e faigofie: o le mea sili ona taua o oe lava. Ou te fefe foi, pe faapefea ona fai mai ... ia e le tauātala. Le Fale Tumau e tatau ona auai i mea taua o mea taua mai le taimi tuanaʻi, mai le laititi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faigofie opepapers mo le taia poʻo le fatu o le tinamatua o le mea na ofuina i luga o le fatafata. E taua tele le latou tautua mautu ile malosi mo le toe faaleleia o 'au. A mautu, pe afai o la matou tala, e latalata mai ia i matou le totogi mo fatufatuga, faateleina le talitonuina o le tagata lava ia.

Le itiiti ifo i totonu o le potu potu, o le tele lea e tatau ona i ai le malamalama. O le mea lea, e sili le pikiina o le meaafale o le malamalama o Gamma. Avanoa i tafatafa o se kapeneta tele kapeneta taumafai foliga faigofie. Lagolago faaopoopo le moli iinei, tautau ni fatuga itiiti mo sooupu, aiga ata ma ata o tamaiti i totonu.

Afai e mafai, taumafai e aveese le nofoaga faigaluega mai le potumoe. Afai o le vaega o le fale mautotogi e le faʻatagaina ona faʻaauauina se isi ofisa, faʻafesoʻotaʻi mai le potu malolo, umukuka poʻo le potu e nonofo ai, lea e leai se tasi e moe. O loʻo i ai se galuega faʻaseseina i le faʻafouina o malosiaga ma malosiaga faʻamama. E le o se nofoaga mo lilo e fesoʻotaʻi ma le finau.

Afai ua e mafaufau e avatu i mea fou a tamaiti, ia mautinoa e te tauvatalanoa i lau tama ma mafaufau i ona moomooga. I mea uma, e tatau ona ia taʻaalo i le potu nei, moe. O le a 'fesoʻotaʻiga ma mea e fiafia i ai tamaiti, lea o le a Iaʻi ai i Tulaga Matutua.

Elenan bollina

E tatau ona vaai le Cchem

Tutusa i luga o le tino!

Fesili atu i se tusi faʻamaonia mo oloa e te manaʻo e faʻatau ma siaki le kamupani ua e filifilia ma e sili ona e fiafia i ai.

Tutusa i luga o le tino!
Faʻafetai i le modular system, tele o filifiliga mo tali o loʻo i aila, mou atu, ma le faʻamalosiʻau, ma mea taua e taua tele i le faʻagaioiga o le kapeneta o le kapeneta. E tatau ona vave, aoga ma tumau. E tele vaega o aso o onapopo e manaʻomia le faʻaaogaina o ni mea maualuga-tulaga i le gaosiga o latou oloa, e ui lava o lona tau o le 35% o le tau atoa o meaafale.

O mea uma tioata na faʻaaogaina i meaafale mea faitino o loʻo i luga o le saʻo poʻo le siʻosiʻomia luga - tatau ona faamaʻapeina. E taua lenei pe a e tausia le saogalemu o oe pele.

Tele tagata faʻatau e fesoʻotaʻi ma lea meafale faia o laupapa laupapa (CHIPRAPRAD, MDF), ma talitonu ua latou faʻamamafaina mea leaga. Ioe, i le gaosiga o ia slapine, o kapeta o kalama o loʻo faʻaaogaina. Peitaʻi, o le mea na faamaeʻaina, e le tatau ona faʻaaoga mataitusi le mama. E lasaga, e teuteuina pe valiina, ma pito o vaega e faʻamamaina ma le totoʻa, ua mafai ai e taofia le filifilia o tagata i nofoaga. E taua tele le faatumuina uma o oloa ma toesea fua ase amo.

Vaʻai totoʻa i le lelei o pito o le talitamafa o meafale. O le pito i lalo e mafai ona tautua o le tele o laupapa (nofoaafi), parastism, plastics (PVC, abs), faʻapea foi ma le ata tifaga. O Melamise o lo o uluiina ai luga o papatusi a tutuli, tetee i le vevela maualuga, aumai le gulumi.

Tutusa i luga o le tino!
"DyATkovo"
Tutusa i luga o le tino!
Tetris teuina faiga. Modules i le ituaiga o tusi "l" ma "J", ma faitotoa pe leai foi le faʻapipiʻiina o le sifi i luga

(Casa mamanu)

Tutusa i luga o le tino!
Cunter mo seevae oloa oloa melody lanu "maple"

("Dyatkovo")

Tutusa i luga o le tino!
Tulaga ma Dresser mai le Panama faasologa fetaui lelei lelei i totonu o le itu o nei

(Casa mamanu)

Tutusa i luga o le tino!
Le Kapeneta ma le Kapeneta mai le Spaze o lo o malolo i se tasi faavae. Faitotoa o le faitotoa - sraded rattan. Uamea elemene fai mea tau taua (Corazzzin Rattan)
Tutusa i luga o le tino!
I le gaosiga o le Desterport Showcase, o le Rattan Stinks o eseese mafiafia o loʻo faʻaaogaina, faʻapea foi ma rathenting

Roberti rattan)

Tutusa i luga o le tino!
O le maualalo o le matata e mafai ona avea ma se tu mo se TV po o le lamepa (Paolo Marchetti)
Tutusa i luga o le tino!
Faletusi ma mea uma uma (solo)
Tutusa i luga o le tino!
"DyATkovo"
Tutusa i luga o le tino!
Mr. Faitotoa.

O le solomuli o le kapeteni o le a sefe ai avanoa i le ofisa poʻo le fanau

Tutusa i luga o le tino!
Meafale mo le potu malolo o Samba faasologa ("Lotus")

Tutusa i luga o le tino!

Tutusa i luga o le tino!
I lalo o le manino o panels o faʻaaliga kapeneta, e mafai ona ou lafoina pou e sili ona e fiafia i ai poʻo le vali (cia faavaomalo)
Tutusa i luga o le tino!
Lumoliares i lalo o le mekasini kapoti o le a le sili atu le poto, pe a fai e te tuu se sofa po o le laulau i lalo ("dyatkovo")
Tutusa i luga o le tino!
Fatafata le seleselega.

(Casa mamanu)

Tutusa i luga o le tino!
Moega e tu mai i le Monte Carlo aoina (Giorgio Aoina)

Ina ia tuʻuina i le aufaitau i se manatu o le a le tau o se siosiomaga e mafai ona tau mai mea fai fale, mafaufau i ni faʻataʻitaʻiga o galuega i totonu iinei. E toatolu gaosi oloa gaosi o meafale a kapeta sa fuafuaina e tuʻuina atu i ai oloa e fa o le nofoaga e tolu-potu fale fale i le fale o le P-44. , 3- fanau's (14.8M2) ma le 4-potu (18.9m2). O le mea lena na tupu.

MISSMEMEHED. E taʻu atu e le kamupani meafalefale mo se ulufale ai potu, potu malolo, potu 'aiga, potu potu. O le taitaiga a le pisinisi-apalai, faia faʻaaoga elemene o aʻoaʻoga ("Catherine", "Onecine", "Anna", "Joceanda"). Mo lenei meaafale, o le ata faʻapipiʻi faitotoʻa o uiga faʻapitoa, feagai ai ma ata tifaga ma le masani ai laupapa laupapa, valentishing ma patipati, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, fausaga, pulea o vaega.

I le gaosiga o meafale, mea e pei o le chipboard, fiberboard, mdf, tsn (faifai pea (conpentin stars (conpent) elemene, faʻata, lamepa. I totonu o le au faʻatau o mea e mafai, vaega ma isi vaega o hettch, hfelema (uma Siamani), mutia (Ausetalia).

Filifiliga o le fale mautotogi, na fuafuaina e le aasese

Potu Elemene o le kapeneta meafale * Mea Tulaga, mm (maualuga, umi, loloto) Tau, olo.
Vaega Tautau Chiphboard 223988398. 7050.
Tumb ma le faata Chipboard, mdf, faʻata 2239883412. 16,700
Nofofua Kapeneta Chipboard, mdf. 2239788468. 10 600.
Atoa 34350.
Potu malolo Nofofua Kapeneta Chipboard, MDF, tioata 21497114. 224002 = 44800.
Tub mo TV Chipboard, MDF, tioata 6051500495. 20 200.
Atoa 65000.
Kapeneta ** Kesi Chipboard, mdf. 7941548720 25 650.
Kapeneta mo tusi e fa Chipboard, MDF, tioata 21992385438. 58 200.
Atoa 83850.
Potumoe E fa faitotoa faitotoa Chipboard, mdf, faʻata 23362209728. 46 000.
Moega Chipboard, mdf, faia elemene 113720971770. 25 300.
Tub mo TV Chipboard, mdf. 658880495. 13 300.
Moega e tu Chipboard, mdf. 637628445. 6600 2 = 13 200
Fatafata ma se faʻata Chipboard, mdf, faʻata 8701276495. 20 400.
Atoa 118200.
Atoa 301400.
* - meaafale uma - mai le "Joconda" aoina;

** - I le taimi nei, e le o maua e le kamupani meaafale mo tamaiti

Tutusa i luga o le tino!
MisassmelEb
Tutusa i luga o le tino!
MisassmelEb
Tutusa i luga o le tino!
Mo meaafale, o le "Joconda" Colling o loʻo faʻaalia e le uamea o loʻo i totonu o elemene ma le faaumaina o le auro tuai, o loʻo avea ma mea e mafai ai

Mr. Faitotoa. O lenei kamupani Rusia o ata ma gaosi meafale (e aofia ai kapeneta) e okaina. C2005g. Amata ona maua ai se laina o le meafale pele O faitotoʻa o faitotoʻa, atiaʻe faʻatasi ma tagata ofisa o Italia. Mo lenei itu, geomera, laina sao ma foliga, maualalo o le teuteuga vaega o uiga.

Faʻatasi ai ma elemene na faia o le maualuga-lelei le chipboard, mdf, almininum, tioata, i totonu o vaega o loʻo faʻaaogaina i lalo o papala), faʻapea foi ma Plywood (na palu panels, mafanafana ovalafu).

Filifiliga o le fale mautotogi, ua fautuaina e Mr. Faitotoa.

Potu Elemene o le kapeteni meafale Mea e * Tulaga, mm (maualuga, umi, loloto) Tau, Rub. **
Hall *** Ofu Chipboard, mdf, birch gayray 2596180010000. 130 625.
Atoa 130625.
Potu malolo*** Cutter ma slitting scades Chipboard, mdf, birch gayray 8001925444. 28 875.
Showcad Chipboard, mdf, faasologa o birch, tioata mimita 2240947300 27 225.
Module mo le TV. Chipboard, mdf, birch gayray 22401500450. 25 300.
Fata Chipboard, mdf, birch gayray 26003600 450. 152 350.
Atoa 233750.
Fanau Lautele rac ma swing stade Chipboard, palasitika 2100147044. 33,000
Tub mo TV Chiphboard 945610450. 8250.
Vaa vaapiapi ma swing stad Chipboard, palasitika 210049044. 13 750.
Ofu Steel, Chipport, palasitika 23001200600. 34 37 375.
Atoa 89355.
Potumoe Kapeneta "verona" Chippop, mdf, matte tioata 26302792600. 66,000
Moega Chipboard, mdf. 95119342215 34 37 375.
Moega e tu Chipboard, mdf. 347493407. 55002 = 11000.
Pusa toso Chipboard, mdf. 826975615 17 875.
Atoa 129250.
Atoa 583000.
* - I le gaosiga o meaafale, o le laupapa laupapa (Siamani) o loʻo faʻaogaina;

** - O le tau o le tau ua faailoa mai;

*** - Mai le Mr. Series Fale o faitotoa.

Mr.Dors.

Tutusa i luga o le tino!
Mr.Dors.

O le ata i le pito i luga e faʻaalia ai le faʻatulagaina filifiliga e mafai ona vaʻaia i le faʻaalia. O tau o loʻo tuʻuina atu i le laulau e lava le tulaga, talu ai o meaafale uma, o nofoaga, o le ofoina atu o le tagata faʻatau i le tele o mea e mafai ona faʻatino

Tutusa i luga o le tino!
Mr.Dors.

Tutusa i luga o le tino!

"DyATkovo" - Brand byond o le meafale tuufua "Katyusha". O loʻo tuʻuina atu modular meafale mai le lalagaina o le chipboard chipboard o ituaiga eseese: maple, cherry, beech, oge. Lauiloa i polokalame meafale: "Upu Faʻatoʻaga" (Fausia e tusa ma le faʻavae o le "Le mafai a le Kapeneta o le" Failauga Faʻaletonu Melody (na laga ai tagata, ae le o faia i le USSS, e pei ona muamua i polokalame, ma mai le MDF; o le lautele filifiliga o fetaui). O lamepa mamepa (Siamani) ma hetttich, e masani ona faaaoga.

Filifiliga o le tulaga na fuafuaina e le meaafale o le "Katyusha" (meaafale "Dyatkovo")

Potu Elemene o le kapeteni meafale Mea Tulaga, mm (maualuga, umi, loloto) Tau, olo.
Hall Oktava. Cutter ma se malu puipuia Taitaiina. 803839370. 3421.
Tubes: ma le faʻata; Ma Hanger Lldh, faʻata 11878393737; 419839370. 6795; 5825.
Bickcle fata Taitaiina. 195583937370. 5329.
Fata Taitaiina. 19542503770. 1259.
Atoa 22629.
Potu malolo taimi Tui: ma faitotoʻa faitotoʻa; mo le TV. Taitaiina. 8041260376; 40212263604. 9736; 6910.
Kapeneta: bralveve, tasi-lima-lima Lldh, tioata 193888800008003774; 193843774. 11,713; 6541.
Rack; Nofofua Kapeneta Taitaiina. 19335201606; 1938419374. 3574; 7014.
Atoa 45488.
Potu ma le tolori Ofu fatuga Taitaiina. 11712573774. 17 589.
Milomili ma le faʻata Taitaiina. 2034308203. 53192 = 10638.
Kopipiuta Lisi Lisi Taitaiina. 7471259602. 10 027.
Tulimanu tuʻufaʻatasiga o kapeneta Lldh, faʻata 19381081/1081374. 16 619.
Moega ma se dumped druck Taitaiina. 8412083782. 8.826.
Puipui puipui Lldh, mattet tioata 5762083312. 12 819.
Bickcle fata Taitaiina. 1938839623. 10 611.
Atoa 87129.
Potumoe "manatu" Tulimanu tuʻufaʻatasiga o kapeneta Lldh, mdf, faʻata 23481416/2080040. 33 7099.
Tamoe Lua Lldh, mdf, faʻata 91520001600. 10 374.
Po Lldh, mdf. 556849462. 19582 = 3916.
Dresser ma le lua sub-elemene Lldh, mdf. 8491723462. 9619.
Laʻei laulau ma le faʻata Lldh, faʻata 799191271462. 5507.
Atoa 63125.
Atoa 218371.

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "Contor-Style", "Lotus", "Moasmita", "O le saoasaoa o le tautua", Moa Faitotoa, Paolo Marchetti, Katyusha o le popolega, o Metail Faufautua, faapea foi ma le Sui Faatonu Sili o le Faalapotopotoga o Mea e Sauni Ai.

Faitau atili