Tamaloa ma toe faaleleia

Anonim

Faafitauli o le toe faʻaleleia o mea faigaluega a le aiga: o loʻo tuʻuina atu i faʻamaumauga, o foliga o le filifiliga o le tautua nofoaga, faʻamaumauga o faʻamaumauga.

Tamaloa ma toe faaleleia 13463_1

Sa susulu mai mata o Karlsson. O le Alyash ua uma ona taofia le popole

E uiga i nofoaga i luga o le fata. Na fiafia o ia ma sa ia maua ...

Steam Car ma le mea na ia feiloai ai Carlson,

O le lalolagi sili ona lelei a le lalolagi tagata faapitoa

Lea na sili atu le siakiina o le auala saogalemu.

A. Lindgseren. Tama ma karlson

O taimi taʻitasi, o tupe maua o mea i totonu o le fale, matou te faʻamoemoe o le a tumau mo matou mo se taimi umi ma o le taimi o faʻagaioiga o le a le laveaʻi i ai faʻafitauli. Talimalo, o nei afu e le masani ona taunuu. O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai o le TV, pusapole poʻo le lepela le mama o le "Zakaupinnan"? I le tusi o le a tatou talanoaina ai nisi o le tausiga o tekinolosi ma taʻu mai le mea e tatau ona latou faʻatonuina pe a faʻatau ma filifilia se nofoaga taupuleʻoa.

Tamaloa ma toe faaleleia
Sylent fetaomi /

Sasae tala o le tele oa matou tautotoga e le faʻatamala e uiga i le faʻafefea, o le a le mea moni, latou te toe faʻaleleia tulaga o aiga pe a solia. O le tapulaʻa o le pule e mafai, o le filifili mai lea mai le fuafuaina o faʻataʻitaʻiga "sili ona faʻatuatuaina" ma fesili poʻo le a le atunuʻu na aoina. Ae o ia faiga e faʻatatau manino ina ia mautinoa o loʻo iai i le aʻafia o faʻafitauli-leai se faʻagaioiga o masini i le taimi atoa o lana tautua. O le mea mulimuli o loʻo masani ona le mautonu le faʻatagaina, e ui lava o le taimi faʻatulagaina taimi fuafuaina o ni isi taimi. E ese mai tagata gaosi o mea faigaluega i le faʻavaeina o le latou olaga, e masani ona maua mai ile 15 tausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo TV, e mafai ona iai le 7 tausaga mo redrigerators - 10, mo faleoloa faʻatau atu - 15. Soʻo se polokalame e tatau ona faʻatumauina le faʻatinoga o le faʻatauga o le faʻatauga o le oloa pe mai le aso o le tatalaina, afai e le o faʻamaumauga e faʻamaonia ai lenei aso). I le faʻaiuga o le olaga tautua, e le faia e le Tagata faʻatau galuega mo ana oloa.

O le mea moni, o le a le tele o tagata gaosi e maua ai se taʻiala sili ona faatuatuaina, o le mea e masani ona faʻaaogaina e aunoa ma le gagau i le sefulu tausaga. Ae e oʻo lava i le lalolagi sili i le lalolagi e le mafai ona mautinoa e laititi lona mea faigaluega e laʻititi pe mulimuli ane, "O le falemaʻi" o le a le manaʻomia. E tusa ai ma faʻamaumauga, faʻataʻitaʻiga, pe a ma le kuata o masini fufulu uma ua paʻu i lalo ifo o le tasi i le lima tausaga muamua o le galuega. O lea ia saunia (sili atu le amio) i le asiasiga a le malaga a le Wizard e tatau ona i ai i luma. O le a le mea e faʻalogo iai, faʻatau meafaigaluega?

Pepa Faatulaga?

Filifilia o le faʻataʻitaʻiga e te fiafia i ai, masalo e asiasi ma le totoʻa ma ia mautinoa e leai ni mea vaʻaia e leai ni mea e ono vaʻaia, faʻatagata, o fale. Ia e mautinoa ia mautinoa o mea uma o loʻo faʻatulaga ma faʻatasi ma pepa faʻatasi. Atoa e aofia ai:

Tusifolau mo masini;

faatonuga;

Pepa tusi.

Tamaloa ma toe faaleleia

E leʻi alu e aunoa ma se tala, e tatau ona i ai i le telsia, anoa lava, o le ono ono e sili ona filifilia le masini na e filifilia mai le vaega o "efuefu" metotia. Na o ia, "efuefu" oloa oloa e le o le faaletonu uma pe le talafeagai mo le faaaogaina. E mafai e le faʻataʻitaʻiga o le mea e te fiafia iai o loʻo e faʻamaonia i Rusia. O lona mea leaga tele o le leai o se lagolago o le lagolago mai le kamupani a le gaosi oloa. I le faʻatauina o le TV poʻo le fufuluina masini i luga o le maketi, o le tagata faʻatau e le iloa ma e le mafai ona iloa le ituaiga metotia o le "efuefu" poʻo le "paʻepaʻe". Ae ina ua fealuaʻi i le kamupani tautua, o le a fesiligia e faʻaigoaina le faʻatau numera, faʻasologa numera ma numera faʻatagaina. Azatat o le a faʻailoa atu i le "fiafia" Tala Fou: O lenei faʻasologa e le o mauaina aloaia i Rusia ma e le o tautua. O le tagata gaosi e i ai le aia tatau e te le ogatasi ai

"Pasina" ua taʻua mea ua aumai i le atunuʻu, o le faʻamaonia aloaia o tagata faʻatau. E mafai ona e mauaina i luga o le pepa faʻamaumauga: O faʻamaumauga ia o le le faʻapipiʻiina i le Marsian Federation, peitaʻi, fai mai, o le faavaomalo faataitaiga va i totonu o le Europa tuufaatasi. O nisi taimi e leai foi faʻatonuga i le rusia. E ui o le tulaga o loʻo i ai nei o le atinaʻeina o le kopiina o masini e tuʻuina atu masini ma se pepa faʻamaoniaina poʻo se pepa faʻamaonia "

O le mea lea, e tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻatinoga o pepa i le pepa malo. E tatau ona 'aina lelei: O le saini a le tagata faʻatau atu, faʻapea foʻi ma le faʻaalia o faʻamatalaga uma o le metotia ma le faʻatau kamupani. I se faʻaopopoga, e masani lava ona iai se lisi o nofoaga faʻatagaina o auaunaga a le Taʻiala (sili atu i le mea o le a iai, o le a maua ai).

E taua tele le taimi o le ele o le a faamaoti i le Camprast Card. O le mea moni o le vaitaimi faʻavae o le oloa, faʻapea foʻi ma le olaga o auaunaga ua faʻaaogaina mai le aso o le faʻatau. Afai e le mafai lenei aso, ua fuafua le taimi talu ona gaosia le faia o le masini. AES le faʻataʻitaʻiga na e filifilia e le fou, ona e aunoa ma se faʻamaoniaina o le aso o le faʻatau, o le vaitaimi faʻavae e ono faʻaitiitia.

O le aso, o le lava finauga a le Rusia e mafai ai ona tatou faʻamaonia le oloa e le gata o oloa, ae o faʻalapotopotoga foʻi fefaʻatauaiga. O ia "mea feteelesa" o loʻo maua ai le saʻolotoga o le manelaver ma le le mautonu pisinisi o loʻo faʻatau atu "Sulver" metotia. Sei o tatou fai atu i le fefaʻatauaiga a le aufaʻatasi faʻamaeʻaina se konekarate mo le faʻatumauina o mea faigaluega ma soʻo se mea o le LLC "pu", ona, o le laki i le tagata faʻatau. E mafai ona tautua ona metotia. E mafai ona tupu i le lima tausaga "o nifo ma manu" e sili atu le matagofie i le le atoatoa. I se faʻaopopoga, o le le lava o le lautele o le tele o tautua a le upega tafailagi o le a le mafai ona faʻataua le tausiga o masini pe a o atu i se isi taulaga.

Aisea na e manaʻomia ai le faia o se "faʻatauga a le tagata faʻatau"? E foliga mai e ono lagona pe a faʻatau mai e le oloa se mau lemu ma faʻatapulaʻa avanoa mo auaunaga lagolago mo ana oloa. Ae pe a faʻatau mea faigaluega mai le tele gaosi oloa ma le lautele lautele o le faʻatulagaina o ofisa faʻatulagaina poʻo ni auʻaunaga faʻatonutonu, pei o Boskang (Prena) (Slovenia), le talafeagai o le tusi i le Camrasty Card i luga o le rog ma le atigivae o se mafuaaga ogaoga mo mafaufauga.

O le mea moni, o le tagata faʻatau e leʻi maeʻa le faʻatau e mafai ona oʻo i le sili atu ma ni faʻamatalaga pepelo ma se isi tusitusiga. Alas, i lenei tulaga o le tagata faʻatau e le mafai ona iloa le pepelo. Lenei o le a matou fautuaina le tasi mea: fai ni faatauga i fesoʻotaʻiga tetele o le a aoga ma o latou igoa taʻuleleia. E mafai ona siakiina e le Aloga o le faʻatauga o le faʻatauga e ala i le faʻafesoʻotaʻiga o le nofoaga o le Kamupani gaosi a le gaosi oloa ma logoina latou le faʻailoga faʻamaonia.

O ai o ai i le tautua a Rusia

O faʻalapotopotoga e tuʻuina atu auaunaga mo le tausiga o mea faigaluega o aiga e mafai ona vaevaeina i ni vaega:

O le taʻimuaina o Faletusi gaosi o le aiga tagata gaosi oloa ma le aia tatau o lona tausiga o lona numera (tautua-tautua-aʻoaʻoga monopolists);

Nofoaga Autu ua faatagaina;

Taofia o Tautaiga o Tau.

Tamaloa ma toe faaleleia

Tausisi galuega monopolist. O lenei, o le tautala lea, o le maualuga maualuga fesoʻotaʻiga i totonu o le tulaga maualuga. O le aufaigaluega lelei a Europa, tagata maualuluga, le faʻaaogaina o naʻo le uluaʻi vaega o le Finagalo Muamua. Pau le mea e sili ai o se tautua o le maualuga lea o le tautua. Pe a toe faʻafoʻiina le poloaʻiga, e le pei ona maitauina, ae o le taimi e mafai ai e le tagata talosaga ona faʻamoemoeina se mea le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Moscow, o se tusi faʻapitoa valaauina mai le masani ai tautua a le a tau le 250-500 rubles., Ma le Kamupani- i Roma. ma sili atu. Sili atu le maualuga (tele taimi) ma le tau o vaega o avanoa. Tatou fai mai le sui o le pule eletise o le fufuluina masini i le ogatotonu o nisi tagata gaosi oloa tau 450-500. O lenei aofaʻi e faʻatusatusa i le tau o se masini fufulu fou. O lea, o se togafiti talafeagai i nisi taimi e tatau ona suia seʻia oʻo i le upu mafua ona o le taugata.

Nofoaga Faatagaina o Auaunaga. I le faʻaopopoina o le faʻatonutonuina o galuega a le monopolists, e iai tautua autu o tagata gaosi oloa, o le tuʻufaʻatasia o vaega o tupe ma vaega o tau mo tagata faʻatau. O nei faʻalapotopotoga e faʻaiuga lea o konekarate mo le faʻatagaina o tautua tautua ma faʻatautaia gaioiga o pulega faʻatagaina o auaunaga. O le mea mulimuli o sui o le tagata gaosi oloa. E le gata latou a faʻataunuʻu lava le tausiga ma le post-staderatūina o le tekonolosi o tekinoina, ae e mafai foi ona faʻagaioia, mo faʻataʻitaʻiga, e faia ai ni faʻaiuga o le faʻavae poʻo le manaʻomia e suia mea. Ae ui i lea, e tatau ona manatua e aoga, o le tutoʻatasi manatu e oʻo mai o mea leaga, o lona tele ma mafuaaga ua aiaina faʻalapotopotoga. O loo i ai i totonu o lenei mea, fai mai, fai mai, Moscow City Bureau o oloa tomai faʻapitoa poʻo tutotonu o suʻega o suʻega, faʻaputuga ma tusipasi.

O le konekarate mo le faʻatagaina o tautua i le va o le tuʻusaʻo-tautua faamaopoopo ma le tautua nofoaga o loʻo taoto pe a fai o le mea e manaʻomia (o nisi taimi e sili atu le ogaoga). O le mea moni, o le konekarate mo le faatagaga o se faʻamaoniga o le maualuga o le tautua tautua tautua, pei ona mafai ona le amanaʻiaina le galuega le mautonu.

E taua tele o le ogatotonu o le tautua e le mafai ona faʻatagaina e faʻatatau i se tagata e faʻatatau i se tagata gaosi oloa. Tele taimi, o le tautua e tutusa lava e faʻatagaina e le toʻatele o tagata gaosi. O le mea lea, ia filifili se liliuga o le faʻatulagaina, faʻamanino pe o se tagata faʻatagaina o le tagata gaosi oloa e te manaʻomia. O le faigofie auala e faʻafesoʻotaʻi ai le tagata faʻatau galuega poʻo le sui o le sui o le gaosi oloa, lea e le gata o le faʻamaonia poʻo le mafai ona faʻamaonia o le ogatotonu o le sauniga. O le tele o fale o le fefaʻatauaʻiga, o le "M.Vitiano", "Filemu", "Tes Thocksise").

O le tautua a le aiga e mafai foi ona faʻapipiʻiina. Ae e le o lona uiga o se tagata faʻapitoa faapitoa poʻo se sui o le tagata gaosi oloa e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le metotia. E tusa lava ituaiga a le tulafono a le rusia, o lenei ituaiga auaunaga e le laiseneina ma fesootaiga meafaigaluega (vagana ai meafaigaluega e fesoʻotaʻi i le kesi fesootaiga, ma meafaigaluega) e mafai ona auai i se tagata. O le tagata gaosi oloa a le tagata gaosi i sea "le faʻatagaina" faʻapipiʻi e le faʻaleaogaina pe a le maua le faʻafitauli.

Auaunaga e le i ai le faatagaga. A o le toe vaega o le toe faaleleia (tautua e le faʻatagaina, tumaʻoti pisinisi ma "na o tagata e mafai ona avea ma o le maketi atoa vevesi. O nisi o nei auaunaga e faia faapitoa e fefaʻatauaiga faalapotopotoga (mo se faʻataʻitaʻiga, oloa oloa) mo le faʻapipiʻiina o masini na faʻatau atu ma le faʻamaoniaina o lenei faʻalapotopotoga. O isi o loʻo galulue i le postnatolome livi, tosina tagata faʻatau tau maualalo mo auaunaga. Ia, o le agasala e uiga i lona tulaga, e i ai le taufaasese o Fransters.

Faleoloa - Aua le faalavelavea!

Tamaloa ma toe faaleleia

Faʻafefea ona maua pe a lelei le nofoaga o auaunaga? A faaleaga, e tatau ona iloa pe a uma ona tuʻuina atu i luga o le maketi, faʻatagaina e le tele o tagata gaosi oloa. E taua tele le faʻamaninoina pe oʻo mai i le master o le a sau ma le latou auiliiliga pe tuʻuina atu o ia suʻesuʻega ia te oe. Bon o le sili atu ituaiga o le "Malamalama faʻatau atu" e aofia ai i le saʻo o le fautuaga. I nisi taimi, o le Matai e suʻesuʻe se mea gau, ma se sili sili lea oona, faʻaiʻuga, e alagatatau ona suia faapena, faʻatau, o le a mautinoa lava. Swas 200 (300, 500) ru. Mo feutagaiga.

Tamaloa ma toe faaleleia
Faʻataʻitaʻiga o le faʻatamala o le faʻalavelave o polofesa:

A- Shopwashing O le masini fufulu ua taofi i le puipui ma se tasi o le tapiina o ia lava, ae le o le toatolu;

O le iʻuga, o se lolo, na tupu aʻe;

Manava o le vai vevela ona o le faʻaaogaina o le Shapreandard Badber Kakafusi nai lo le omea na fautuaina ai e se tulafono, e tolu filifiliga mo le isi atiaʻe o mea e ono tutupu. Muamua: Na ave e le tagata pepelo le tupe, ma e te le toe vaai iai. Lua: O le Matai e Faʻamaoni Tautinoga, o le auiliiliga na e faʻatau o le a suia. O lenei filifiliga e sili ona manuia, ae o le toe faʻaleleia e faʻatusatusa lea ia i latou i le "Mea Taumatau" i Faiga faʻatino, lea e oʻo mai ai le fomaʻi ma lona vaega faʻapitoa. I le iuga, o le filifiliga lona tolu e mafai: E faʻamaoni le Matai, ae e le fesoasoani tele ia te oe e faʻatau auiliiliga "ma le faʻasao". O lona iʻuga, e faʻateleina le tau o tau, e faʻatusatusa i le tau o tautua a le "catpike" tautua monopolist.

O lea la, pe a filifilia se nofoaga tuʻuga, oe manaʻomia le aʻoaʻo e le gata ile fua mo ia mo ana tautua, ae o le faʻagasologa o la latou aiaiga. Afai e te fai mai: latou fai mai, e sau le Matai, o le a avea ma faʻailoaina, ma o le a e sailia oe lava, e sili le faʻaaogaina o tagata faʻapitoa o ai. Ia mautinoa ia mautinoa o le a e totogia le mea moni o le toe faʻaleleia, ae le mo le maʻi ("i le taeao o le taeao - i nofoa o le afiafi").

Sili atu tautua na faʻaaogaina se lua-tulaga faʻatulagaina o tagata faʻatau auaunaga. I totonu o lenei mataupu, o le tasi tomai e iloa ai le auala ma lipoti se leaga i le lafoina. Mai iina, na taunuu ai le isi aliʻi mai iina: Na te aumaia ma faʻatulagaina lea mea sili ona manaʻomia. O sea faiga e taliaina. E mafai ai ona e faʻaititia le tau o le paka o le paka. E moni, e iai lona le faʻaletonu; faʻaopoopoina e aunoa ma le vaega faʻapipiʻi, "E le aoga le taua" e le masani ai.

I se faʻaopopoga, i nisi o tautua o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o le tosina atu o patele i lalo o le konekarate i le suliseta. O le tautua e galue ai i lenei auala e faia ai le mea moni faia tulaga o le lafoina o le lafoina o le lafoina, toe faʻauuina le talosaga i le va o tagata faʻapitoa. Mo le nofoaga autu e talisapaia tele aua e faʻaumatia ai le tiute uma mai ai mo le leaga o le nofoaga e faʻalelei. O lea, pe a tuʻu se talosaga, e sili atu le faʻamaumauina pe o le aliʻi i le tautua "lava" poʻo le galuega i luga o le subcontank e pei o le tutoʻatasi tumaʻoti.

E le gafatia uma le nofoaga autu o auaunaga uma e maua ai se numera o le spare o le spare - o le a se mea tatou te talanoa ai e uiga i tagata ese?! Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tautua "paka o faʻataʻitaʻiga" mai le kamupani Samoa i aso nei e silia ma le 400 aitema, o le lisi atoa o vaega ia i latou o le 5,000 tulaga. Sili atu meafaigaluega mai electrolux-2600 faʻataʻitaʻiga. Afai e manaʻo le nofoaga tutotonu i le tauvaga ma o loʻo taofia ai le mafai ona avea ma se aso lelei o le faʻaaogaina o le talosaga (lua i le tolu aso), o lona vaega o le fale teu oloa e tatau ona tau i le 1-1,5mll. Leai se tamaʻi tautua i malosiaga o le "digshes" faʻapena e aunoa ma le fesoasoani a tagata gaosi oloa.

I le mea moni o le toe faʻaleleia, o pepa aitalafu e tatau ona tuʻuina atu. O le igoa o le Faalapotopotoga, igoa o le Matai, igoa o Tekinotusi o loʻo lisiina ai, o le natura o le vaega auga, o loʻo lisiina ma o latou tau ua faʻamauina. Ia saʻiina i le saʻo o le faʻatumuina o le avanoa, pei ona latou fai mai, o loʻo taoto le Tiapolo i auiliiliga.

Tamaloa ma toe faaleleia
Sylent fetaomi /

I le taimi mulimuli ane, matou te mananaʻo e faamanatu: pe a iloa le leaga o le mea e mafai ai ona toe suia le masini mo se isi vaitaimi. Na faatonuina i matou e Otuku i le kamupani "Elko-Service". Faʻatalanoaina tagata e ona o le pusaaisa, lea, ina ua mavae le fitu tausaga o le galuega, o le palasitika i le iunite o le pusa ua ufitia i faʻaputuga ma ua paʻu. Na asia e le Wizard Wing Wing le masini, iloa le faaletonu ma tusi i lalo o pepa na faʻatagaina e sui ai le oloa. Peitai e taua tele naʻo naʻo le faʻapitoa mai se faʻatagaina auaunaga faʻatulagaina poʻo le nofoaga o tautua tuʻusaʻo mai le tagata gaosi oloa o loʻo tautua i le taimi atoa o le faʻagaioiga atoa. Afai na faʻatinoina le tautua i tulafono uma, aunoa ma fafo atu o fesoʻotaʻiga, ona tusa ma tulafono o loʻo iai nei, o le a suia fua o oloa poʻo se tagata gaosi oloa.

O faatonu faafetai i le kamupani "El Ko-Auauna", sui sui o kamupani o kamupani "o mea faigaluega i totonu o le aiga", eletise mo le fesoasoani i le tapenaga o mea.

Faitau atili