Planet mo le lua

Anonim

Toe fausia o le tasi-potu potu fale fale (53.6 M2): O le manatu o vaega o vaega na faʻatagaina e faʻaaoga se vaega laʻititi.

Planet mo le lua 13464_1

Planet mo le lua
Le masani ai fuafuaga fuafuaina o le fofo ma le mapu o le la o le lanu o le sili atu o le faʻamalosia o puipui o pa o le auala ma le potu malolo
Planet mo le lua
O le maualuga maualuga o le faapaologa e vavaeeseina ai le ala savali mai le vaega o le mea e fausia ai i totonu o le fale o le "o le 'au
Planet mo le lua
O le faʻaputuga vaega o le potu malolo e le masani ai, ae e matua talafeagai. Tele sofa ma le leai o le agai i le taimi nei e malolo ai
Planet mo le lua
O le pito i luga o le sofa e "vaivai foi." O oloa e le masani ai mo le ea mafanafana, alu aʻe mai le laʻei, e sili atu le faʻafetai i le muamua o le faʻavae o le potu malolo
Planet mo le lua
Faʻafetai i le Wall-o loʻo faʻapipiʻi moli moli, susulu o le la i luga o le umukuka, leai ni faamalama
Planet mo le lua
IKEA LALI LE TOTOGI O LE VAEGA O LE VAEGA I SE MUAMUA MUAMUA, FAAFITAULI I GREFED Grevor. O lenei lanu e faʻamamafa ai le faʻaaloalo
Planet mo le lua
O le ulufale atu i le potumoe e teuteuina i se pomu loloto, ma tipiina le ogalaau o le lalolagi, faamaopoopo le va o le fale atoa. I le itu tauagavale, afai e te vaai mai i le potumoe, e iai le potu tele, lea e nofoia ai le "Tumaoti" o loʻo faia ona o le fausiaina o le "o le potu o le tino o le tupua". Le faitotoʻa i le itu taumatau e oʻo atu i le faletaele, naʻo le pau le tasi i le fale mautotogi
Planet mo le lua
O le fusi pito i luga o le malulafatu o le uluaʻi sepela sepela na faia e tusa ai ma le tagata taʻitoʻatasi.
Planet mo le lua
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Planet mo le lua
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O tulimanu sao e seasea maua i le natura, lea e taumafai ai tagata uma mo laina lamolemole. O foliga tutusa o foliga e sili ona maua e se tagata. O le tusiata na fausia le tusiata i le WIP Aluminim fale mautoma i le muamua vaʻai, sina masani ai, ae ae peitai O lona tiute na mafua ai ona ia faʻaaogaina le faʻatulagaina o ia vaega laiti.

O le fale mautotogi o le a talanoaina o le fua o le meaola o le tusiata ma e ana le vaega autu o le fuafuaga. Na ia fai mai: "O le mea autu o le a leai ni tulimanu sao. O laina lapotopoto o le a aumaia ai se siosiomaga toʻafilemu ma le masani ai i le fale o le mehinus. O se nofoaga e nofo ai e tatau ona liliu i se tasi atoa, lea e sologa lelei le sone o le a suia ai le isi, a o tumau le lagona manaʻomia o gaioiga faifai pea. O le tusiata o le fausiaina o se microcosm ma le ogatotonu o le tosina, o le autu ma le perphery-malosi-malosi potats.

I le poloketi a le poloketi

Planet mo le lua
O le lapotopoto e faʻataʻamilomilo i le ogatotonu o le Axis o loʻo lagolagoina e le ituaiga o le faʻamaloloina o le faʻafitauli o le CloPrared Exvility, o le fale mautotogi na masani ona faʻatulaga. I le itu tauagavale o se auala tele o le faletaele ma le faleuila, ma e lua faamalama na fuafuaina e le nofoaga o le potu ma umukuka.

E tatau ona ou faapea atu o le galuega faafoliga faatoa faagasolo. I le taimi muamua, o le tusiata tusiata fuafuaina e tolu filifiliga, pe a latalata le mafai ona o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei le faʻatulagaina o avanoa. Peitaʻi, o lona iʻuga, na matou filifili ai e lafoai le tulaga masani na taliaina ma le faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga.

I le lava o se tulaga, sa latou taliaina le manatu o se lio o se lelei atoatoa foliga. O le faʻafitauli tele o le tuʻuina atu lea i totonu o se tusi faatafafa, e aunoa ma le leiloa o le nofoaga aoga, ma pe a mafai, malo manumalo. Ma sa i ai le manatu o le faʻasesega faʻataʻamilomilo mai i le nofoaga masani. E mafai ona aoga le manatu. Na mafua mai o loʻo mafai ai ona faʻateleina le vaega taua o se tasi-potu fale, tuʻu i luga o lona teritori ma se umukuka, ma potu potu ma se potu malolo o le potu.

O le itu o le gaioiga mai le ala savali mai i le potu malolo ua tuuina mai e le Scrius Pa o le Aitioga. O lo latou tulaga maualuga o loʻo suʻeina foi i le umukuka, le mea o loʻo faia ai le tuaoi i le va o fola ma ceraramini. I se faʻaopopoga, o le lapotopoto e lagolagoina e le teuteuga o le sulugatiti o le radial foliga, e vavaeʻese ai se vaega o le alatele. O le ulufale atu i le sone tumaʻoti, o loʻo iai le potumoe o loʻo iai ma le faletaele e muamua i se auala tuʻusaʻo. Na pasia e ala i le ogatotonu o liʻo o loʻo fausia ai puipui o le radius alalaupapa. O le logonoa, mauaina mai le siʻosiʻole sosolo vasega, o loʻo faʻaaogaina mo le potu ofu. E le gata i lea, ma se fuafuaga fuafuaina ua fuafuaina, e lē mafai ona faitauina ni pamu tepetola.

Toe fausiaina ma faauma

Planet mo le lua
O le pito i lalo o le fola i totonu o le fola i le alatele e faigofie mai ai se manatu aoga, o le pi aisa na aumai mai le auala o le a le pau i totonu o isi nofoaga. Mo se faitotoʻa faitotoʻa, o se taʻele talenia ma se uʻamea faʻapipiʻi ma o se ata vaʻaia o vai, na amata galuega fausiaina i le suia o fesoʻotaʻiga. O le ipu na faataatia ma le uʻamea-palasitika o loʻo faʻamamaina ma le suavai. O le teuina o le vai o moli na faʻaaoga e le faʻamafanafana potu. Napanese e faamatuu atu ma le eletise eletise.

O le isi tulaga o le toe faaleleia galuega sa o le tuʻufaʻatasia o le itupa, puipui ma le taualuga (o le muamua pa'ū o le fola o le 15cm, ma le contal - i luga o le 3 cm). I luga o le fola sa faia se sima o le sima. I lalo o le Podium, mo le faʻamoemoe o le faʻasaoina e leʻi faia. O le faʻavae o le podium o se laupapa laupapa, lea na olopalaina e se faʻalua vaega o le plywood (10mm). O le laau e sili atu ona afaina i le antispicetic ma anti-vaaiga ituaiga. Le isi, na faʻapipiʻi ai se fale laupapa i se pito i luga o le barinander (nofoa afi, Suetena). Afai o le fola na faaputuputu e le Ceramic Titad Iris Ceraraca (Italia).

Mo le ogatasi o puipui, o le "rollband" plaster ("Knaufi", Rusia) na faaaogaina. O le faʻauma uma na faia na faia e faʻaaoga ai le tele o vaega o le pulupulu "Fogonturler" ("Knaufi"). Na fesoasoani foi ia te ia le tulaga o le taualuga (le mea e le faʻapipiʻi ai le laupepa laupepa).

O mea o loʻo i totonu o loʻo faia o le susu. O le convex radius puipui o le auala ma le potu malolo e faʻavae i luga o le faʻavae ma faʻailoga uamea. Le mautonu i le faʻavaʻa o le Minera Wool Ursa (Lusia) 50mm mafiafia. I fafo, o le laupapa o loʻo ufiufi i le ata vali sikkens (Siamani), faia le aʻafiaga o se puipui tuai ma crackers. O le faia lea o lenei mea, i luga o le lanu autu lea o loʻo pipiʻi ai le faʻapipiʻiina, o le slim inhomogenous vaega o loʻo tuʻuina atu se pou auro. O le iʻuga e faʻaosoina ai le pepelo, faʻapitoa lava i ave o le goto o le la.

Laiti PaNnet

O le vaʻaiga o totonu o le potu malolo ua faʻamoemoe tele i le WRAKER WIND. O le manatu lea o le faʻailoga o le faʻaʻoleʻole e taia ai le manatu o vaega o lea itu o le manatu, naʻo le laititi lautele. O le vaega autu o le tufuga ua avea o se sofa foliga shre-strire, o se foliga o le semore (na faʻataunuʻuina e faʻailoa ai le tele o le potu). O le sofa ma se laulau lapotopoto i se vai mafolafola o loʻo manavaina, o loʻo iai nei le potu malolo, ia faamamafa le itu o pepa faataatitia, ma le isi, e lelei ona faʻatulagaina e ala i le avanoa. E tusa ai ma le TV, na tuuina ai o ia i se niche na faia i se puipui faataoto. Manatua o lenei puipui e matua taua tele i totonu. E foliga mai o se mamana malosi, o se uiga ese o le lalolagi laau, e fausia ai se fuafuaina fou o le fale mautotogi atoa.

Sofa ma faamalama

Planet mo le lua

Faapitoa faʻapitoa faia o laupapa ma plywood tuʻufaʻatasia se lapoʻa lapoʻa sima ma faʻamalama. O lona laualuga na ufitia i le pa lava e tasi e pei o le sofa. Amthotoba Tuʻu i luga o le osofaʻiga o le ea malulu e oʻo mai mai le faʻamafanafanaga, lapotopoto pu, o pito o sa teuteuina i le pito o le faamalama.

Gaoioi i le pobit

Planet mo le lua
O le galue i luga o le umukuka laulau ua malamalama lelei i le malamalama o mea, faʻapipiʻi i totonu o le pusa loka sopoia le vaega o le fale mautotogi. Le isi amata le mama o le auala-podium. Oloina, o le ata laupepa laupapa, faʻasolo atu i le itu taumatau o lea. O lana tele tioata tioata na maua i luga o pito o loʻo puʻeina le gaioiga i se lio, ma le fiafia i le potu malolo na ulufale atu i le potu malolo.

I le itu tauagavale o le ala savali o le umukuka. O lana laʻititi lapoa e tatau ona ona o manaoga o tagata o latou lava, o se ulugalii talavou. O le dynamic rhythm o o latou olaga e le o iai le taimi e le o iai se taimi mo gaioiga auiliili. E ui i lea, o loo tuu faamaumau le umukuka ma mea uma e tatau ai: E fa-mita kuka pepa, se fale savali, o se fale puipui ma le kolisi), lea e mafai ona ofi i ai saunia vai vevela e le gata o le umukuka, ae o se faletaele.

E leai ni pupuni o le umukuka. Ae le o lona uiga e matua leai se mea e tupu i le ao. O le la o le la ua tuiina iinei e ala mai i lalo ifo mai matemate lanumeamata tioata tioata. O latou ala e matua faigata. E ala i le matematika tioata faitotoa o le tama tama (Italia) moli mai le potumoe i le faletaele, ma mai iina, i le umukuka avanoa. E aoga le matauina lelei o tulaga oi ai, sa suʻesuʻe ai le potu i lalo o le umukuka e lava se avanoa, o lona uiga na atoa le avanoa. O le mea lea e malilie i ai o le toe faaleleia o le a matua vevesi.

A o le sone o le potu 'ai, o ona ituaiga e faaitiitia. O se tamai tioata laulau, tusi i le Andour Nichhe. O lona lapotopoto o loʻo faʻaauau le laina o le ogatotonu o le fale puipui. Inlagociarus E i ai se sooga i luga o le initaneti ma televise o Antenna iinei, o le 'autū laulau e faigofie ona liliu i se nofoaga faigaluega, e talafeagai le nofo ma le laptop.

Terie Teritori

Planet mo le lua

E mafai ona e alu i totonu o le faletaele, na o le pasi atu i le potumoe. Ae peitai, i aso uma o le olaga, o le taimi lea e le o fai ma sui o le faaletonu mo talavou sipela. Tuuina atu le vaega laʻititi o le faletaele, o le taele i ai na filifili e le faʻapipiʻi, faʻatapulaʻaina le Grohe (Siamani) taele. O le faʻavae o le taʻele o le taʻele o loʻo fausia se pallet mai se sima o loʻo iai ni mea faʻafefeteina. Punch fortical

Planet mo le lua
Green Gamma maua se faaauauina o le ata o le faletaele. O le tauina o fafo o loʻo faia o le sili atu o le ceramoc trigh ma anti-sling taleti c.sui. A faapipiiina puipui na faaaoga aitu mosaic. Uma le Plumping ma fefiloi - Scheer Winprooft faʻaaogaina bitsumen Mastuc, ma o se faʻaupuga lua lua vaega o le hydrokhotloclacola. Mai totonu ma fafo atu o le pallet ua laina ma mosaic internd (Italia).

Vao o le puipui o le faletaele, i le nich, o le fufulu masini ma linou ato e faigofie ona iai. O le amataga o le nico e fesoʻotaʻi ma le fuafuaga tuʻaiga o nofoaga. O le mea moni o lena mea i le taimi nei, i le mamao o le 1.2 m mai le foloa, e lua o le lautele o le sipai o le sami, o se mea e teu ai le ipu o le susu.

O le tulimanu o le potumoe o le potu o loʻo faʻamamafa e le gata i lona tulaga, ae e ala i le suia foʻi o le lanu lanu. Afai o le sui o le vaega o le fale mautotogi ua foia i totonu o le malosi o Terracotta Tens, pastel moli lanumeamata lanumeamata iinei. Laumua o le lapotopoto ua suia i le statenastuant fore.

O le mea lena e lua-potu "paneta" mo le lua na sau mai le tasi-potu potu. Izhizn i luga o ia tafe e tusa ma ana tulafono na faavaeina e lona tagata.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Le mautonu vaeluaina 26m2. fa 104.
Vaega o masini mai le GLC (aofia ai ma le lavelave) 48m2. - 910.
O le masini o le faʻamaloloina o le faʻamalologa mai le GLC (e aofia ai ma le lavelave) - - 580.
Masini teuteu masini - - 390.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 353.
Atoa 2337.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Lau pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi 59m2. 12 708.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, lipine faʻamaufaʻailogaina, leo leo o le plate ursa seti - 360.
Lapisi ato 180 PCs. 0,3. 54.
Atoa 1122.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Masini o le Taufauga Vaitaimi 4.5 lima 22.5
Sima nonoa masini 34. 10 340.
Plywood sefulu mal le fa sefulu ma le lima 210.
Masini ofutino mai le palu biboat ma faapipiiina o le pronth 22. 12 264.
Ceramic tile ofutino 26. sefulu ma le valu 468.
Atoa 1305.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Suavai "Splokendht" 9kg 6.5 58.5
O le eleele Prime "Benonoracton" 8L. 2,4. 19,2
PESKOBETON (Lusia) 1800kg 0.07 126.
Plywood fsf 7 laupepa sefulu ma le lima 105.
Fale laupapa laupapa. 22M2. 65. 1430.
Ceramic tile (Italia) 26m2. 40. 1040.
Tile faʻapipiʻi (Lusia) 130kg 0,3. 39.
Atoa 2818.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Maualuga maualuga le pito i luga 130. - 1800.
Maualuga maualuga lanu o luga o luga 175. - 2400.
Feagai ma puipui ma ceramic fales, mosaic sefulu ma le valu - 480.
Carpentry, carpent galuega - - 490.
Atoa 5170.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Plaster gypsum "solo" 1200kg 0,3. 360.
Faʻasaina Vlealetit, Fougenturler 340KG - 204.
Eleele dfa, "Benonoctonton" 110l. - 190.
Vali v / d ma teuteu (Siamani) 53E - 490.
Ceramic tile, mosaic (Italia) 18m2 - 1280.
Tile faʻapipiʻi (Siamani) 90kg 0,6 54.
Fatu poloka le Hedtherhi. 2 pcs. 1200. 2400.
Atoa 4978.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o le uaea, uaea o le laga, uaea 580 Pauna M. - 870.
Faapipiiina o se vaega o kulupu ma otometi ma le maualalo-taimi nei seti - 340.
Faapipiiina o switches, switches, sckets 32 PCs. 10 320.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers seti - 380.
Atoa 1910.

Le tau o mea eletise

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 580 Pauna M. - 530
Eletise, uzo, otometi masini (Siamani) seti - 310.
Eletise eletise (shuts, switches) 32 PCs. - 390.
Atoa 1230.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Laina vai sapalai 33 le M. 7. 231.
Tagi o le Sweage Paipelines 12 pole M. 3. 36.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 57. 57.
Faapipiiina o faleuila 1 PC. 70. 70.
Faapipiiina Belbasin, Mafaufauga seti 65. 65.
Faapipiiina o se taele ulu, faitotoa seti 140. 140.
Faapipiiina o fola vevela seti - 130.
Atoa 729.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Sipi Paipa (Siamani) 33 le M. 2. 66.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 12 pole M. lima 60.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 250.
Fufulu ma lea fale, Toletz, fefiloi, vevela vai seti - 2700.
Fusi Taumafa (Siamani) seti - 380.
Atoa 3456.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Planet mo le lua 13464_18

Architect: Andrei Volkov

Fausiaina Pule: Vlad Canuradze

Matamata i luga

Faitau atili