Malu matagofie

Anonim

Vaeluaina le Actut Court Accepping: Ituaiga o poloka i totonu, manaia o mea e fausia ai, foliga o le mauga o le mauga "

Malu matagofie 13465_1

Malu matagofie
O aso nei a le Spat Congon Comen Account:

A- Aph289se (Samang);

B-cf-acf-24hr (AEG)

Malu matagofie
Ollengeant maualuga-tech-cictical inververt o le ea malulu o le ea malulu cs-he122dke (pasonic)
Malu matagofie
Cassette Poll Systems:

A- 40gkx (Carrier);

B- spw-x253GH56 (Sanyo)

Malu matagofie
Air Cloving KFR-25GW / 46 (CHIGO) i le faʻaaliga "lalolagi o le tau-2006"
Malu matagofie
Ftxs20c Air Conditioners (daikin) - maualuga-lelei ma mea mautu. Faʻafetai i le ata matagofie, o le a latou faʻatonutonu lelei i toetoe o soʻo se mea faaonapo nei.
Malu matagofie
I lalo o le ata ata o le arcool (LG) faigofie ona toe gaosia le toe gaosia po o ata
Malu matagofie
Air Cirging Artcool (LG) ma se vaega i le agaga o le anoanoai
Malu matagofie
O le tusitala o le poloketi A.dluv

Ata V.nepledova

Manaia le talimalo fofo: O le ea malulu i Nichh

Malu matagofie
O le ata fou na faʻatumuina ai le faʻataʻitaʻiga (Eleni): O le tasi le leo ua lava e lagona le mafanafana ma le malu
Malu matagofie
O le ata o le poloka i totonu o nei tau o nei ea o aso nei o le a manino ma mausali:

A- fitxg-e (dakin);

SMS (Samsung)

Malu matagofie
KSRF21C O le ea malulu (Kentatu) ma Bizarre Curves, Titeted agai i le potu pito i luma potu
Malu matagofie
Designer i.andreyev-mack

Ata R.rathonnyh

O le iunite i totonu o le ea malulu e fetaui lelei ma le totonu o le umukuka-o le potu malolo

Malu matagofie
Tulimanu o le ea malulu kfr-35Gjw / a30 (Eleni)
Malu matagofie
O poloka i totonu o le ea o le ea:

A- tao-12chslw (nofoa afi);

B-cs 245hr (AEG)

Malu matagofie
O le taupulepule o le ea mo potu tele:

O le a- koluma malulu o le Mfs faasologa (polo polo);

B-fafo atu le sili atu le maualuga o le prorarats Uv (LG);

Auala o le ea o le ea o le Sounter (LG) (faʻaaogaina pe a le mafai ona faʻapipiʻi se pepa matala)

O le ea o le ea e manaia ma aoga. Ae manaia? E leai lava se tali mautinoa i lenei fesili. E ui i lea, o le tagata faʻatau faʻapuaʻapeina le filifili i le faʻatau, faʻavae i fafo foliga o le masini. O le faatinoina o le faʻatagaina e faʻaleleia ai le mamanu o faʻasologa o tau.

Malu matagofie
Tusiata k. beskibalov, e. grigoriev

Ata V.nepledova

O le moli moli susulu e suia ai le foliga mai o lenei le ea malulu e uiga i tomai faapitoa o le ea i aso nei o le suavai na tusia faafia. Ua oʻo i le taimi e talanoa ai e uiga i le vaeluaina-faiga (sili atu saʻo, e uiga i a latou poloka i totonu) o ni vaega teuteu i totonu o loʻo aʻafia i le faʻavae o foliga vaaia. Ioe, e leai se tofo ma le lanu o maliega. Se tasi ua matua talitonuina le pito i luga o le atoatoa o "togafiti faataulaitu" ma faailoga ma moli i le laulau i luma; Se tasi, i le isi itu, o le a faia le mea e faia ai le masini filemu ma le le aoga. Ae o loʻo tatou faʻalauiloaina pea oe e faʻailoa atu ia te oe se manuia, i lo matou manatu, vaeluaina, polokaina fale i totonu o loʻo mafai ona faia o se faʻalelei lelei o nei.

Teuteuga mo le puipui

Na matou mauaina le tele o le tele o mea manaia o le mea manaia o loʻo i totonu o le vaeluaina ma se poloka i totonu o le puipui i totonu. Manua, talu ai o tagata gaosi oloa o le tau o loʻo i totonu o le faʻatauina o mea matagofie o lona uiga o le atinaʻe ma le faʻaleleia o sea masini. Puipui i totonu e ese mai i totonu o le pepa ma teuteu. E tele lava taimi e iai nifo elefane ma paʻepaʻe lanu, ae lata mai metallic, ua maeʻa ai medallic, ua maeʻa i lalo o le taua taua o le laʻau.

O le tele o le tele o puipui o pa puipui o loʻo faʻaaogaina Nofoaga i totonu o le faatafafa o foliga. O ofisa o lala sooupu e masani ona mou atu i tafatafa o le faamalama, i le maualuga o 2.2-2.5 m i luga o le fola. Ae o isi filifiliga e mafai, ona o se faʻataʻitaʻiga i le ogatotonu o le puipui (tatou fai mai, maualuga i luga aʻe o le laupapa laupapa i luga o le potu, i luga o pou, i pou. Ile aso nei, e vaeluaina faiga e maua i toetoe o soʻo se potu o le fale mautotogi: i le potu malolo, tamaiti, ofisa, ma e oʻo lava i le umukuka. Aua neʻi tuu i latou vagana i faletaele, ofuvae ma le taumalulu faitotoʻa.

Manaia i le tulaga o loʻo tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga i Rusia o Daikin, Toshiba, Hitchi, Neyyo (Iapani), Haier (Saina) E faʻaalia ai le faʻalogo i le faʻailoga o le faʻailoga a le au faʻatau mai le Samsung (Korea) ma le vaega matagofie ma se "faʻata" numera o le numera. Mana o nei masini - 2.5-6.5Kw, faʻailoga faʻailoga, mai le $ 700. O poloka i totonu o le Slim Pardity Conditions (mai le $ 700) o pasonic (Iapani), o ai e taʻu le mata e le atoatoa o latou ituaiga ma o le chrome pito i luga e matua lelei lava. Vavaeese, ou te fia taʻua le vaeluaina o faiga mai Mitsbihish Select (Iapani). O a latou pa puipui i totonu, e tusa ma le sui o le tagata gaosi oloa, toetoe a le mafai ona vaaia i totonu o le potu. O lenei ua maua ona o le faʻapitoa o le latou laufanua. Split system-chameleon msz-fa25va-e1 (METIBIHI BOLED) MA LE MAFAI ONA 2.5 KW o le a tau le tagata faatau i le $ 1320.

Faʻatasi ai ma le faʻatamafa i luga o le maketi, vaeluaina faiga e fai ma sui ma sikuea puipui i totonu. Mo le taimi muamua, o se faʻaiuga lea, foliga mai, na tuʻuina atu e LG (Korea). O ana tagata mamanuina na atiaʻe se faʻasologa o le arcool apecooliones e vaʻai i potu i totonu o potu o soʻo se tele lapoa, talu ai latou te fesoʻotaʻi ma se ata poʻo se mea teuteu elemene i luga o le puipui. Faʻaopopo Papa ma le lanu Faʻamaeʻaina o le lanumoana lagi, pogisa poʻo moli moli, lanu efuefu, faʻapea foi ma le faʻata o le malae o le ea. Afai na e suia le faʻaleleia o meafale poʻo le pepa puipui, ua lava le naʻo le filifilia o se isi laulau pito i luma, ma o le a toe ogatasi le masini ma le tulaga. I se faʻaopopoga, o le pito i luma o le faatufugaga i totonu o le poloka (Faʻavaʻa faʻataʻitaʻiga) mafai ona tuʻuina i le toe gaosia o soʻo se ata poʻo lau ata e te fiafia iai. Malosiaga o mea faigaluega | 2.1-5,3KW I LE ASO LELEI, Tau- $ 560-16.

O le isi kamupani o loʻo vaeluaina-faiga ma puipui i totonu o le sikuea foliga o le kamupani filifilia (Isaraelu). O lona maualuga o le ea malulu mai le WMF faasologa ua teuteuina i le tele-lanu fetu e mafai ona filifilia, e le gata ona filifilia i le leo o le totonu, ae o suiga foi e faalagolago i le ula. I le taeao, e pei o flamingo, afiafi-siliva-siliva, o taeao o le lanu o le sami galu (o le mea tonu lea e taua ai le 12-mafaufau. Ona o lona fausaga, o le iunite o totonu e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se maualuga ma soʻo se vaega o le potu, tusa lava pe o le tulimanu. O le mana o le masini i le malulu - 2.2-3.5Kw, o le tau e $ 935-1115. Suiga o le tau o le tau e tusa ma le $ 50.

O se vaʻaiga manaia o loʻo vaeluaina o loʻo vaeluaina polokalame ma totonu o le puipui o puipui o puipui-siʻosiʻomaga ma le faʻapipiʻiina. E le masalomia, e aoga le taliaina i le Fujitsgu General General Fujitgu General General (Iapani) Vavae-Faiga. Na faʻailogaina lenei atinaʻeina e le Iapani Fedearation o Alamanuia Fuafuaga (Jidpo) i le filifilia "o le sili ona lelei o oloa aiga". O lomia lomiina i luga o le puipui, i lalo o le taualuga. O le 14 faʻataʻitaʻiga (malulu le agavaʻa - 0.9-5,3kw, faʻamafanafana - 0.9-8,4kw) ma le o le tagata faʻatau i le $ 2170. E leai ni poloka e le aoga mo le faʻapipiʻiina i totonu o tulimanu o le fale. E tusa ai ma latou, e mafai ona latou pei o le kuata o le tele o le sisi ma (ma se lauiloa lauiloa lautele o le fantasy) pipii i le tulimanu o se fasi lele. Faʻatautaia o le Kamupani Eleni (saina) Air Clonding KFR-35GJW / A30 Orminiten ma le malosi o 3.5 KWA e $ 1230.

Avanoa faʻatekinisi mo aso nei o loʻo vaeluaina polokalame

O le vaega vaevaeina e aofia ai ni poloka e lua fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi ma le apamemea copper tumu i le mumu, ma se uafu eletise. O le vaega i fafo o loʻo i ai le mea e sili ona pisapisao ai (faʻamalosi), o loʻo tagofia i fafo o le fale. O le iunite i totonu e masani ona faʻapipiʻiina i le ea-malulu potu. O lenei nofoaga e suia ai le vevela, susu ma le mama o le ea. Liliu i luga-tapunia, faʻapea foi ma le filifiliga o le tasi poʻo le isi auala o faʻagaioiga o le ea malulu, e faʻatinoina e le tagata le faʻaaogaina le mamao.

O le faigofie ata e mafai ona o le malu. Fufuluina le tau, i le maualuga o le susu, o le a latou fesoasoani i lalo ifo o le vevela i totonu o le potu ma masani ai susu. Afai o le faʻataʻitaʻiga ua tuʻuina atu i le auala o le pamu vevela, ona i le pa'ū pe o le tautotogo, pe a oso le vevela, ma fafo atu o le wind compoponi o le a vevela le potu. O faʻamaumauga alualu i luma o masini e mafai ona faʻamamaina ai le ea mai i ituaiga eseese o le tele o mea leaga (e aofia ai i le manogi), faʻatupuina le faʻatagaina tupe atoa ma le gauai atu i le fale fou.

Eseese o foliga

O poloka i totonu o le i fafo o fafo, taualuga, fafo o le taualuga, kaseti ma le koluma ituaiga (e seasea lava, ae o loo maua lava i totonu o potu fou. Peitai, i totonu o i latou, e mafai ona matou mauaina se metotia, lea e le gata le taulimaina ma a latou matafaioi se faʻatonuga, ae o le a fesoʻotaʻi foi ma le loʻo fuafuaina. E matua moni lea i mataupu i le mea o le faʻaaogaina o le ea malulu ma puipui i totonu mo nisi mafuaʻaga e le manaʻomia.

I fafo i totonu poloka E i ai le mafolafola symmetric mamanu. O lenei mamanu e tuʻufaʻatasia ma foliga (convex poʻo le concave) elemene. O ia masini e faʻapipiʻi faʻapipiʻi i nofoaga e le mafai ai e le malua o le pa puipui (faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona aveese ni pusa pupuʻu i totonu o le pa. O mea e matagofie o loʻo iloga e le fola i totonu o le taʻavale o taʻavale o taʻavale, fai mai le 42kle faʻataʻitaʻiga (mana i le 10kw, tau e tusa ma le $ 2000). O le foliga o le tino o lenei ea malulu ua mafai ai ona faigofie ona faʻatulaga i le sub-Niche (o loʻo leai se avanoa) poʻo le potu e iai le potu mo le mauaina o malo.

Tutusa ma fafo Polokaina poloka pe lautele lautele I fafo atu o le taualuga ituaiga E talafeagai le Mauga i lalo o le pito i luga o le mea e le o le taofia ai le taualuga. I fafo, o nei masini e le tutusa mai i le pito i fafo. O lenei metotia ua fuafuaina mo avanoa tele, pei o fale sili ona lautele. I totonu o le fia iloa mamanu o faʻataʻitaʻiga, matou te viliina le PXD (Electra) Or conditioner faasologa, CS (Pananoc), LGV (LG).

Kaseti poloka - Le atoatoa fofo mo nofoaga ma le le fiafia o le taualuga. E talafeagai mo potu feololo ma potu tele o le masani ai ma le tele o sili ona lelei (e oʻo atu i le 3.8-4m). O loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻamalosi i totonu, ona naʻo le vaega o le teuteuga o le tagata i totonu o le tagata o loʻo tumau pea i foliga, o le tulafono, ae le o se tasi o le aū o sela. O lenei faʻapipiʻiina filifiliga faʻatagaina oe e sefe le avanoa i potu o loʻo nofoia ai le fola ma puipui. E moni, o poloka kaseti e manaʻomia fua fua le sao o le faʻauiga 0.25-0.4 m maualuga (fuafua i le faʻataʻitaʻiga). I totonu o masini e mafai ona faʻaaogaina i fale nofomau, e tatau ona tusia o le Spawx253GH56 (Sanyo) ma le malulu agavaʻa i le 7,3c5. O nei tulafono o le ea o le a talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se isi nofoaga faataʻitaʻiga i le fale mautotogi. "O tagata kaseti" o loʻo avanoa i le tele o Kamupani o DAIAIN, MITIUBIIDI Eleele eletise, Carrive ma numera o isi.

O le uluaʻi teuteuga o le lapopoa umukuka poʻo le potu o le 50-100m2 mafai ona avea Pou O le ea malulu. E faapipiiina, pei o se poloka i totonu o le potu i totonu, i le puipui o le potu (i tafatafa o le faamalama pe i totonu o se vave lautele auala). O lenei ituaiga o masini e sili ona lauiloa i fafo, i totonu o atunuu e vevela vevela, ae ua tatou masani ai, ma manuia. Ou te manaʻo e matauina le uluaʻi foliga o le Eas Eas Panditioners Colonen (Saina) - ma le ata i le laulau i luma. O le faasologa o loʻo avea ma sui o faʻataʻitaʻiga ma le malulu o le tau 7, 10 ma le 12kw. Tau - $ 1990-2790.

Le manaia

Afai o le tatalaina o le faʻapipiʻiina o le poloka i totonu o le vaega o le split system mo nisi mafuaʻaga e le aoga, e talafeagai le filifilia o le ea Ma le poloka i totonu o le auala. O lenei masini o loʻo i luga o le aniva o le aʻai fale poʻo tua o le siʻusiʻu o le alavai poʻo le faleuila. E toetoe lava a le mafai ona faʻaloaloa le ea i luga o le poloka i totonu o le potu i totonu o le potu i le avanoa i tua atu o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu o le o loʻo taofia ai le 10-15 cm ). Ma i totonu o le potu i luga o le taualuga poʻo luga o puipui, naʻo le faʻatonutonuina o le ea ma vaʻa o le ea o le a vaʻaia o le ea o le a vaʻaia, ufiufi le vai o le ea. O le ata o nei elemene o le a iloa ai le talafeagai o le ea o le ea ma le teuteuga o le potu malulu.

O le uiga o le vaeluaina-faiga ma poloka i totonu o le auala o le auala e mafai ona maua ai le ea malulu uma i le tasi ma le tele o potu i le 30- 40 i le 250-300m2 pe sili atu. I se faʻaopopoga, o meafaigaluega e mafai ona maua ai le nofoaga o se tau talafeagai fou o le ea i le fua o le 10-15% o le aofaʻiga atoa o le vaega o le vai. O le mea lea, e tusa ai ma ona uiga o tagata faʻatau, auala auala o le ea e le maualalo i le ogatotonu o le ea ea. O le fuafuaina o le ea malulu 1m2 o le potu ma le vaeluaina ma le auala i totonu o le auala e masani ona maualalo atu nai lo le tau o le sili atu o le mafanafana.

Spot systems ma maualalo-talaaga auala o poloka e maualalo le maualuga o le tino (o se maualuga maualuga o se mea taua, faamalosia i le sili atu o le maualuga o le siusiu Fashion Pule o le "Afa o Wannen Waternel Air Conditioners-Carrer and Yok Kamupani (USA). O le manaʻoga mo Daikin Sturs o loʻo faʻateleina pea, faʻapea foi ma Fujitsgu General, Hitmishi, Mitbishi Sound (Iapani), Sarya, Sadran).

Faitau atili