Falani potu potu

Anonim

Fai se taugofie ma le matagofie o le fale o le fale mautotogi e mafai. E te manaʻomia naʻo loʻu manaʻo, o le fautuaga a metotia faapolofesa ma faigofie sukalati.

Falani potu potu 13468_1

Falani potu potu

Falani potu potu

E toʻatele e foliga mai e "taugofie" ma "matagofie" - lua le talafeagai manatu. Ae ua tatou sauni e lafoa oe. Faʻatuina se fale mautotogi, i le le itiiti ifo i le itiiti ifo o tupe ma taimi avanoa, e mafai. E te manaʻomia naʻo lou manaʻo, polofesa o a latou mataupu ma faigofie decorator o metotia. Lea, e ala i le auala, e mafai ona tutoʻatasi tutoatasi. E na o ou mata le fefe, ae o lima o lima.

Lea na amata uma ai mea uma

Falani potu potu

2.

O le potu malolo ua vaeluaina i le tolu sone. O le muamua oi latou o le faletusi: malu ma tusi, magafagafa, sofa.

Falani potu potu
Ata o le potu malolo iinei e faʻaalu ai afiafi ma malo poʻo naʻo oe, faitauga. O le isi vaega lona lua ua fuafuaina mo pisinisi pisinisi: O se tamai laulau, e tolu nofoa ma le paʻu paʻu paʻu, pul. O le lona tolu sone e valaʻauina ai oe e tuʻu oe o le koktailly meaʻai. Ia faia lenei mea, e i ai le pa o le pusa ma se laupapa laupapa faʻapipiʻi i luga o pou mai le komu.

Falani potu potu

Falani potu potu
Faʻavae i luga na o le lua lanu-sukalati ma liusuavai susu, na faia e le au fai togafiti i le isi vaega o le taʻaloga lanu. O lenei tuʻufaʻatasiga ua avea ma amataga o mea pe a filifilia meaafale.

Maoae i auiliiliga

Falani potu potu
O le faʻavae uʻamea o se masani masani na faatauina i le IKA sa ia suia foi. "Oni Antiques" i aso nei i le masani e tatau ai ona fai atu o le siosiomaga o le potu e fausia ai auiliiliga, ma le moni Farani screy chrasic scress chrages chic, pamu ma faamafanafanaga? O sea intination e manaʻomia ai le iloa lelei o le talaʻaga o le tusiata, faʻaaloalogia uiga agai i le filifiliga o meafale ma faigaluega i tamaʻi laititi. Ua faigata ona fai mai le Careconomic. E faasino i lenei aso i aso nei ile vasega. Ae, o le ECCimism, mafaufau loloto faʻatasi ai ma isi talafasi, o mea faʻasolopito ma uluaʻi faʻaaliga. O aitema tetele (sofa, afi, bar rack, fata) seti le sitaili ma fausia avanoa mo isi taʻaloga. Mea faigaluega e fai ai le potu malolo ma gedowown. Gauai atu i le moli. A aunoa ma le malamalama lautele, o le mea moni, aua le faia. Auā o le mea lea na tupu ai le toega o le randelier i lalo o le taualuga. Ae o le atoatoa lomiga iinei o loʻo i lalo o le lotoifale ma moligaʻo o loʻo i ai i aofaʻiga tetele. I le afiafi, o le taimi o faamaneta e sau i totonu o le potu malolo, e i ai se mea lilo o le malamalama ma le ata lafoia. Malulu lima ma feololo o le afi moligaʻo o moligaʻo mafua ai le pau le manaʻo e malolo.

O le tasi o foafoa o decorators - o le pusa pa. O le laulau pito i luga o le nofoa laupapa muamua, vali ma tupuaga matua. O le faʻavae pepa e lua laʻasaga mai le Chamot

Falani potu potu

O le lautele vaaiga a le potu malolo ua fausia i luga o ni eseesega. O totonu o laulau e paʻepaʻe, o loʻo soloa foʻi le fola, e faʻateleina ai le vaʻai i le avanoa, e sili atu ai le ea. Tapeti Tutotonu-lanu enaena

Falani potu potu

Taimi e taalo ma tofo uaina! O le fola o le laulau ma se laupapa laupapa laupapa ma le chessaboard na fausia ai se siosiomaga talafeagai mo lenei

Falani potu potu

Anufe moligao na aumaia mai le fatu o Farani - mai Pale

Falani potu potu

I le nofoaga mamalu i le potu malolo, o le roy bosh ("meafale tao oloa meafale"). E atoatoa mo faafiafiaga

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu
Moligao, maasiasi fata, matutu kupita, strolgeton cooboon, kapeta Tumuta, ae taua tele auiliiliga. A aunoa ma latou o le potu malolo e le mafai ona avea ma le mama
Falani potu potu
Soʻo se mea faigata ma o iina staces, ufiufi i le paʻu, - maua iinei mai Lonetona, mai le Maketi Portobello
Falani potu potu
O le tagata e ona. I ona lima, o loʻo ia te ia seisi tagata nofomau i cleosotra

Romasia o Roman nofoa

O le nofoa lenei-aiga Relic. A o ou o atu i loʻu tinamatua, ma o loʻo ui nei i tofi i le laao a afafine-talimalo o le fale mautotogi. E tatau ona ou fai atu ai, sa i ai le nofoa sa i le setete le suia - o le a se mea e mafai ona e faia, tausaga. Ae na filifili e toe faʻafoʻi ai (i le vaega, o lenei faiga o loʻo faʻaalia i le ata i lalo). Ina ua maeʻa galuega toe faʻaleleia, sa faia e le toe faʻatuina se nofoaga aoga i le va o le afi ma le tusi faitautusi. O lenei, suʻe i le nofoa, e mafai ona e malolo i le magalafu (tusa lava pe e teuteu).

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

O le nofoa o loʻo olo ma le faʻaeteete, aveese le mamao o le tele o mea taua mai luga. Ona mumu ai lea o le enaena enaena vali vali i tua; Ua valivali pito. I le faʻaopopoga i le pito i luga o le vaega pito i luga, o le nofoa o loʻo ufiufi atoa i lanu enaena lanu. Ina ua uma ona mago i nofoaga o "nutimomo" ua fuafuaina, o le Wox o loʻo apalai, ona uma lea i luga o le nofoa atoa ma faʻafefeteina le tagi. A mate, o le nofoaga o "scfuff" ua togafitia ma olo. I le vaega mulimuli, o le atoa o le nofoa o loʻo ufitia i le vai-faʻavae varnish

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

O le kapeteni o le kapeneta ma le solofanua mai le chamot

Malie teuteu elemene elemene o le potu malolo - o le pa puipui. O le taimi lava ua ia sauni ai, na filifili Decorators e faʻaauau le taʻaloga. Mo faʻataʻitaʻiga, sa faʻatau e le uarota i Melesa. Sa tatau ona liua o ia i le Zebra. A o tupu, ua aliali mai i ata o loo i lalo. Aisea e fiafia ai le tele o tagata pele e toe fausia meafale o lenei gaosiga faʻapitoa? Ua fai mai e tatau ona tautesa (o ana foliga e lelei, ae o foliga vaaia e manaia. Ae o le galuega ma ia o se fiafiaga. O le autu autu i lenei mataupu o le fasi pepa i luga o le puipui o le palu e tutusa ma fusi i luga o le kapoti. Ma o lea, aʻo leʻi auai i le atavali, e tatau ona mafaufau loloto i ai o le a iai le fasi meafale.

O le isi mea e le masani ai ata o loʻo i ai le potu o loʻo avea o se solofanua o le chamot, o se ituaiga o lapoa dymkovsky meataʻalo meataʻalo. Ma ona foliga i le fale lea, e moomia ia Seruko o le mata a tapolo. O le teine ​​a Lusi o le teine ​​na alu i tua atu o le matiga, ma i ai se faʻataʻitaʻiga matagofie na matuaʻi fiafia lava i ai, na latou iloa ai latou te le o ese pe a leai. O lenei o le solofanua o le mitaamoa lea o le aiga, ona e leai sona malo e simiaiina o ia e aunoa ma le faalogo. ADA lima-tausaga le pule o lenei saili ua avea ma mea e te fiafia iai.

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

Falani potu potu

A o le i amataina le galuega, o le tioata i le faitotoʻa o le Kapeneta e faʻamaufaʻailogaina i pepa Scotch, ma e le o faʻaaogaina. Ona ufitia uma lea o le kapeneta atoa ma le lua faaputuga paepae o le paepae. Ina ua uma ona mago i le fesoasoani a le pule o se faipule ma se penitala tusi strip e fetaui ma fusi i luga o le puipui. Ona punou ai lea o le auupega lanu enaena. O le laasaga mulimuli o le faʻagasologa o le kapeneta ma se vai-faʻavae mat-faʻavae. A faʻaaoga ni pepa, faʻaaoga pepa pepa, ona fai lea o le tuaoi i le va oi latou o le a lamolemole

O faatonu faafetai i le kamupani "meaafalefale meaafale maketi" ma le chamotteomeroophone "o atua o atua" mo meaafale ma mea faigaluega na saunia mo le fanaina.

Faitau atili