Atunuu

Anonim

O le fale ma le vaega atoa o le 82.4 m2 ma le mesanine mo le atunuʻu malolo o se tasi o filifiliga mafai mo se fesoasoani tamaoaiga.

Atunuu 13469_1

Atunuu

Atunuu
I le afiafi, o le faigata o le faigata o loo susulu atu ma ni tamaʻi laʻau e lua, e iai se foliga o se polo (tele).
Atunuu
O le magalafu e taula i le chamotte piliki. O le piliki o le lima o le belgide belgin gaosiga o loʻo faʻaaogaina, fausiaina o le aʻafiaga o le tuai o le matua
Atunuu
O le nofoaga o le potu malolo ei ai lona mafanafana meaafale (GMROPI396) ma se fua faatatau o loʻo avea ma faʻamafanafanaga faʻapitoa. Taifau i luga o le sofa filifilia pupuni i totonu o se pa tele i totonu o se pa tele e fetaui lelei ma le lautele "tuaoi" faiga o mamanu
Atunuu
O mea fai laupapa laupapa laupapa (IKA) Faʻafefea ona mafai ona ofi i totonu o lenei atunuʻu fale. E masani ona faʻailo ma le leo ma le laʻau o puipui, itulagi ma taualuga
Atunuu
O le Chimamine o le Afioga "Fai mai" i totonu o se pusa plaster, o le laualuga o le mea lea e teuteuina i le fatafata. Malamalama Malamalama Paʻu o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi ma se laupapa laupapa laupapa, lea faʻatagaina le chimney e vaʻaia
Atunuu
I luga o se tamai mezzanine, e toalua tamaiti o le 18 ma le 14m2 o foliga tutusa. O le tulaga e aoga Ikea Measa
Atunuu
E lua faamalama pou i le fale. O le ea o le ea i le va o Ramami e fai ma le vevela o le vevela. O le mea fiafia, e faʻaititia ai le tau o Windows i fafo o le pito i fafo faʻapipiʻi tioata, aʻo le itu o totonu o le potu, o le potu faʻamalama e tasi e faʻaaoga ai le puipuiga mai ata. O faamalama ua faaseseina e Pattrabs, faʻatasi ai ma le faamalama faʻavaʻa, e ufiufi i se puipuiga puipuia, tuʻuina le laʻau le laʻau mafanafana
Atunuu
Saturated Terracotta lanu lanu pupuni "mafanafana" le totonu o le matua potumoe
Atunuu
Ina ia mafai ona sefe le eria, na filifili e lafoai le faʻapipiʻi o le faletaele, faʻatapulaʻaina le taʻele. O le faletaele ma le taʻele o loʻo i tafatafa o le sauna. Mo le fola o loʻo feagai ma potu uma e lua, o le taʻele o Talerac o Marazzai na filifilia, tutusa le lanu o le sami oona
Atunuu
Fuafuaga o le fola
Atunuu
Fuafua o le fogafale lona lua

Faʻapefea ona Fausia se Fale Fale ina ia Maʻea le taugofie, aoga ma talafeagai mo le malologa? O lenei fesili e toetoe lava a iai i tagata uma ua foia i luga o sea pisinisi. O le aso o le a matou taʻuina atu ai i se tasi o filifiliga talafeagai mo se suʻega o le tamaoaiga.

Atunuu

Ina ia sefe le taimi, na ou filifili e suʻe i le falemai laupapa. ADEDA Laveai Tupe teutupe - Faʻatau mea uma i le lotoifale maketi. VItoga O le Tau o le Poloketi, e aofia ai galuega fausiaina, maeʻa i totonu o le tulaga, naʻo le $ 85 afe.

Faavae faavae

O le fale e laiti ma o se lanu malamalama lelei laupapa laupapa. O lea, sa filifilia le fausiaina i luga o se atoatoa faʻavae faʻavae o se koluma ituaiga ma le loloto o le 1.5m.

Ua lauiloa o le taimi e masani ai le faʻavae, o faigata e masani ona tulaʻi ma le masini o le fale. Afai, ma se faʻavae faʻavae, o le faʻavae o le faʻaauau lea o le tulaga o le faʻavae i le va o pou i le va o pou, puipui ma e manaʻomia le eleele. I le tulaga, ina ia mafai ona sefe le taimi ma lona ala, o le faifai pea faifaipea ua le faamalieina, ae faatoa tapunia le avanoa ma laupapa laupapa. O le iʻuga o le mea e te faʻaaogaina.

I luga o ogalaau, pei ona tusia

Atunuu
O le tele o le porgola e le gata o faʻamaumauga, ae i le taimi lava e tasi o se mea e sili ona teuteu ai e maua ai le foliga o le bo / vine fale. I se isi mea, o le Pertola e faia ai se isi fesoʻotaʻiga. I le leai o se faʻapitoa masini, o mea mo le fausiaina o le fale pusa (150150mm) mai le ki o le fale. O fafo atu o pa e faʻagaioia e le anissiptic faʻavae. Mai totonu, e ufitia i latou i le le lanu e leai se pacquer e faavae i Sikkens (Siamani).

Toeitiiti lava o pa uma o fale o lo o tauaveina. O le tuusaunoaga na o le vaega i totonu na faia i le ituaiga o se faʻavaʻa ma le faʻatumuina o le fulufulu fulufulu (50mm) ma le ufiufi mai le laupapa faʻapipiʻi, pei o le aʻafiaga o le puipui puipui, tutusa ma tagata faʻatau.

Duplex

O se tamai fale e aofia ai ni voluma ni voluma o le tele o mea maualuluga. O le malaulau e tele naua, i le maualalo lea, o faamalama lona lua. O voluma taʻitasi ua i ai lona lava taufaʻaleaga taualuga. O fasi fasi mea i le va o le 'aʻai o ata tifaga o se faʻavaʻa o loʻo ufitia i le poloka poloka ma faʻaoʻo atu ma le minerale waover (Lusia) mafiafia o le 150mm)

O le taualuga e i ai le laʻau o loʻo i ai le faʻavae, mai totonu o loʻo faʻaogaina i totonu o le vase. O le faʻalumaina o loʻo faʻaaogaina ma le minerale fulufulu tino isover mafiafia 200mm, tapuni i luga o le Anti-Cunsared ata tifaga "o le taualuga).

Mafanafana siosiomaga

O le fale o loʻo vevela i le Steel Pannel Bilatotors tala o le gagana (Siamani) ma le laumata maualalo eyeliner. O loʻo fesoʻotaʻi i le puipui faʻalua-criopy kesi o le Bouler ma se tapunia Aeg Comsis Comber (Siamani). I se faʻaopopoga, o le potu malolo e faʻauʻuina i ai ma le magalafu. Peitaʻi, e afaina ai lava se avega, aʻo filifilia se malosi o le malae lauʻeleʻele ma le faʻasao, ma o le fale lava ia e laitiiti.

Agavaa

O le teuina o le fale o le fale e tatala ma le faatemoratika, lea e tutusa ma le siosiomaga o le atunuu malolo. O le tele o vaega nofoia o se sone masani. E tu i luga o le fola muamua ma e aofia ai se potu malolo, ma 'ai potu ma umukuka. O le nofoaga lea o le aoina o le aiga atoa, faʻapea foi ona maua o malo. I luga o le fogafale muamua o loʻo iai le potumoe o matua, o le faletaele ma le taʻele ma sauna. Ana loloto ia Mezzanine, vavaeeseina e se vasega, o tamaiti e toalua. O le andrerelol ua puipuia na o le palupala, ma o lea foi e ulufale ai foi i le tasi avanoa i totonu o le fale.

Atinae o le autu

I totonu o le teuteuga i totonu na faʻaaogaina faʻapitoa. O puipui, e pei ona ua uma ona tatou talanoa, ua mautofi i se potu e poloka, o se pine laupapa, i potu taʻitasi o le laupapa. Ae, e ui i le faʻasaʻoina o mea, o le lanu o Monomony o Space na mafai ona aloese mai. O lea, o le taualuga ma puipui ona o le Lacquer-faʻavae Lacquer-faʻavae Lacquer o loʻo agaʻi atu e se pa maualalo. O le Asperial Lacquer faaaoga e puipuia ai le fola, faamatala ia te ia se lanu samasama mafanafana. O le lacquar e tasi ua ufitia i se sitepu e tau atu i le fogafale lona lua, taʻele, faʻaputuga faʻataʻoto ma faitotoʻa.

O meaafale i totonu o le fale o fafie, ae pei ona taugofie, e pei ona i ai i le atunuu. Toetoe o mea uma lava o le tulaga, e aofia ai le umukuka, faʻatau mai i IKA. Ielu se tulimanu pito i luga sofa mo le potu ola na faʻatau mai le isi fale gaosi (Gruppo396, Lusia-Italia).

Vaaia solo

Talu ai o le nofo i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaalia ai muamua aso malolo i le ea fou, o le faʻatulagaina o le lotoifale o le lotoifale na maitauina.

Eseese laʻau toto i luga o le tulaga: Ele, maples, apu. O le faʻatoʻaga na filifilia e faʻailoa ai uiga o le eleele. Mo se apu, sa tatau ai ona fai se salu faapitoa fulafula e puipuia mai le vavalalata o eleele vai (o lo latou maualuga tulaga e mafua mai i le vaituloto o le vaituloto). A o tatou o tului laiti, ae naʻo nai tausaga o le a liua ai se faʻatoʻaga matagofie. Peitai, i nei nei, aemaise i le taimi o le tautotogo e fuga, o le nuu e fiafia i le mata. Faʻatau mai o moli talavou, ae leʻo ni tagata matutua faʻaitiitia o ni taimi.

Toeitiiti lava o avanoa uma o le fale o se lanumeamata lanumeamata lanumeamata ufiufi i le togavao. O auala faatofa o lo o afifi e se vao shale. O loʻo iai moega laʻau lata ane i le fale, lea e mafai ona faʻamalieina mai se vateatea ma se nofoaga o 17.5m2. O lona laupapa laupapa e faia o le kimeeboard o loʻo i ai le loloto o le pito i lalo. O laupapa ua faataatia i se mamao o le 10mm mai le tasi ma le isi. O lenei, i luga o le lima e tasi, e puipuia le taumafaina o le fola i lalo o le malosi o le sueina, ma le isi, e sili atu ona maua o le galueaina o mea.

O le lautele o le tino, o le faʻaauauina o le taualuga o le fale, puipuia le faʻafitauli mai le leaga o le tau. O le atopack o loʻo ia faia i le itu la i le la, sa i ai le manaʻoga e fatuina se faʻalavelave i le pulumu ulaula o le la. O lenei faʻamoemoe na fausia e Pergola, lea e malu ai le paolo, i le supa.

Manaia Nakhodka

O nisi taimi o mea e masani ai e mafai ona faʻatinoina galuega le fuafuaina. I le tulaga, matou te uiga i elemene o le fita o le pa puipui. O le faleʻiʻoa na faia o ia o loʻo nofomau i le fale, o lea na faia foʻi ai le pa ma se pa o le 150150mm. Avot manifinifi fata e faʻapipiʻi ai fausaga moli ma teuteu e leai se mea ae o le tipiina o shovers faʻatau i totonu o le faleoloa faatau ma matamata i fasi mea manaʻomia.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 82.4m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 20m3 12 240.
Masini faavae mai lapisi 71m3 2. 142.
O le fausaga o faʻavae o faʻavae o faʻamalosi faʻamalosi sima 5m3 65. 325.
Atoa 707.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 5m3 64. 320.
Nutimomo maa granite, oneone 7m3 28. 76.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 80.
Atoa 596.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Tipiina puipui ma vaega mai le Brusev 20m3 90. 1800.
Faʻaputuputu i luga o le faʻatafunaina o utupoto, ma fola 83m2. 12 996.
Faataitai Faavae Vaelua 19m2 sefulu mal le fa 266.
O le faasitepu, fomai, faapaologa - - 490.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 150m2. - 2500.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 233m2. 2. 466.
Masini o le vapsozoing 150m2. tasi 150.
Suavai masini 221m2. tasi 221.
Uamea le masini uamea 150m2. valu 1200.
EAves fanauina, svezov 26m2. sefulu mal le fa 364.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka 24m2. - 1200.
Atoa 9653
Apalai mea i luga o le vaega
Ato ato 34m3 110. 3740.
Paro-, matagi-, hydralic ata 371m2. 1,3 482.
Minerale waul creous 233m2. 3. 699.
Uamea le pepa uamea (Finelani) 150m2. iva 1350.
Laupapa laupapa ma poloka poloka 24m2. - 3900.
Atoa 10171.
Inisinia faiga
Masini o le vaieli (aveese le eleele, faapipiiina ma faapipiiina o le faʻamalosia sima mama, faʻamaufaʻailoga soʻotaga, faʻamaufaʻailoga) 5 pose M. - 400.
Afi afi, chimney seti - 700.
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - 1900.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 3800.
Atoa 6800.
Apalai mea i luga o le vaega
Otaota o le vaituloto o otaota (Lusia) seti - 3100.
Suavai togafitiga seti - 390.
Kesi puipui ufiufi boiler gkt-243 seti - 1240.
Plumping ma eletise eletise seti - 4700.
Atoa 9430.
Faauma galuega
Tuufaatasia laina laina 130m2. 12 1560.
Masini o le laupapa coutting ma faapipiiina o le pronth 74m2. 10 740.
Fola ufiufi parquet varnish 2 taimi 74m2. fa 296.
Ceramic kiles coting masini 9m2. sefulu ma le valu 162.
Masini o faasitepu, fonotaga o pa / laina / malae taalo seti - 800.
Antiptoptation ma le sauniuni-faia fofo (aofia ai ma le tau) 320m2. 3. 960.
Atoa 4518.
Apalai mea i luga o le vaega
Polani Boards (Pine) 74m2. tolu sefulu 2220.
Euroker ma le faamaeaina o le laupapa 130m2. sefulu ma le valu 2340.
Valnish Parquatch lacquer 10L sefulu ma le valu 180.
Ua puipuia le ua 50l - 350.
Ceramic faaputuga 9m2. - 280.
Shiorcase, faitotoʻa faitotoʻa, teuteu vaega, mamago palu ma isi mea seti - 2700.
Atoa 8070.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili