Aso Nei

Anonim

Fale ma le atoa o le 211 m2 - poloketi o tusiata mai ia Eseta. "Aso nei o aso" i le ituaiga o semi, tuufaatasi ma se faatafafa.

Aso Nei 13470_1

Aso Nei
Faʻateʻa soʻoga o le pito i luga o pepa vaapiapi o le 'apamemea o le' apamemea o se ituaiga o pala, tuʻuina i le fale ma le loto gatasi o lona maualuga
Aso Nei
O se tamai alataimi ma pa puipui e fesoʻotaʻi ai lua vaega o le fale. E ala i lenei manino "jumper" e mafai ona e vaai i le faaauauina o le togavao
Aso Nei
O le tele o fola e faʻatulaga e faʻatulaga i le fesuiaʻiga o auala. O sea filifiliga na mafua mai i le mautu o se mea i fafo atu e tele ma faaletau fualaau aoga.
Aso Nei
Sui vaega o le eleele fola, le itu o lea e 58.3 m2, fofo o se tasi avanoa, e aofia ai le umukuka ma le potu malolo. Lokaina faamalama lapopoʻa i lalo o faamalama iinei e le gata o se sili sili ona lelei o le ao, ae faʻapea foi mo isi mea ona faʻatagaina e faʻafiafiaina laufanua laufanua.
Aso Nei
A maeʻa ona maeʻa le faʻaupuga faʻatapulaʻaina i le faʻaaogaina o se monolithic sima o loʻo i luga o se vaega puipuia o le vaega o le monolithic
Aso Nei
O le pito i lalo o le starcase 40cm e le o maua le puipui. Lea e mafai ai ona e vaʻai i lalo o le laupapa laupapa e fausia ai se mea faʻapipiʻi geometric mamanu.
Aso Nei
O le mumu streentiats e avea ma na o le faʻauma o le umukuka meafale, ae o mea uma ma fafo atu o le taʻele o le auala
Aso Nei
Faasaga i le talaʻaga o le moli moli o le fale, foloa o le totonugalemu, o faʻamatalaga o le mauoa mumu foliga pei o se lanu pupula. Mai iinei i totonu o se faitotoʻa gase, e mafai ona e alu i se mea tatala laupapa o le 20m2. I le vaitau mafanafana, o 'au e masani ona faʻatulagaina iinei mo latou lava ma latou malo ua avea ma faʻapogaia o le cafe i le ea fou.
Aso Nei
O faamalama o vaega eseese o loʻo latalata mai, e le gata i le oso i le la susulu o tamaiti, ae o loʻo teuteuina foʻi
Aso Nei
O le avanoa o le matua o le potu moe o loʻo vaʻaia ona o le tele o faʻamalama ma faʻata
Aso Nei
O totonu o le faletaele o matua e fausia i luga o le eseesega o le uliuli ma paʻepaʻe. Aloese mai le tele o le malosi o puipui, laina ma chramic tiles, tuu le asbrative repred lanu lanu

Aso Nei

Aso Nei
Fuafuaga o le fola
Aso Nei
Fuafua o le fogafale lona lua

O le poloketi a tusiata mai ia Isatonia, i le tasi itu, o se ata faʻataʻitaʻi e talitomi i aʻa o talaʻaga o le masani a Eseta. O le au e ese lava, manatunatu i le fiafia i le uluaʻi mea, muamua o le tino o le nonofo ai, sa i ai muamua i le lotogatasi ma le siosiomaga masani.

Foliga o le Espenian i le Distorian's Architectives - faigofie ma le saʻolotoga o ituaiga i le tuʻufaʻatasiga ma laufanua masani. E le gata i lea, o le tulaga masani a Eleni e faia i mea faalenatura, e suia i lalo o gaioiga a vala o mea masani i luga o le taimi. O lenei foliga faʻapitoa na avea ma faʻavae o le atinaʻeina o se atunuʻu galuega mo se ulugalii talavou ma tamaiti e toʻalua.

Feeseeseaiga ma le natura

Aso Nei
O le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le efuefu faleʻi o loʻo paʻu i le "staprane" o le loloto o le fale o le galuega o le gaioiga o le eria, lea e tatau ona taʻitaʻi ai le 'fau. O le '' upega tafaʻilagi o loʻo i ai i le tufuga o le nofoa, i luga o le papala papa. E masani ona tupu le mea na tupu i lenei mea, o le tusiata i luga o le manatu o le fausiaina o se fale nofomau, e ala i le fausaga e pei o le tagata muamua o nofo. E le gata i lea, e faʻailoa e le au taʻavale le maua o se fale, faʻailoaina le uluaʻi vaega o le fuafuaga.

O le fausiaina o le fausiaina o se semi e tuʻufaʻatasia ma se faʻasologa. Faʻafetai i le fuafuaina, o le la e sau se malaga i potu nofomautasi, vaʻai i le tele o pupuni. O tusiata o itu uma e lua o le fale e faʻatulaga ai le lua pito loloto e pei o le paolo o loʻo i ai i le ana. O le asue le avega, palu pa puipui tipiina i le eseese o faʻamalama matala i luga o le faʻatulagaina o loʻo fesoʻotaʻi ma le papa. E atili ai foi i le papa na te faia le fale, le vaega a le vaega o le puipui.

O le avea o le natura e suia lona ata, faʻalagolago i le vaitau, i le manatu o le tusiata, ma foliga o le tagata tagata e tatau ona mulimuli i le natura ma suiga. Ina ia mafai ona suia le foliga o le fale i luga o le fa taimi, na iloga na faamatalaina ai, o le foe o pa e faia i pamu o apamemea. O lenei faiga e le faʻalagolago i le apa o le tagata, lona fale, e mautinoa lava e mafai ona olaola lona lava ola ia tutusa ma le natura.

"Cave" mai le sima

Aso Nei
O le manaia o laufanua o le eseese o le tele o sikuea ma faʻatamala e toe faʻafofo ai le lamolemole luga o puipui, faʻaputuputu i le apamemea mea taua ". O le fale o loʻo 'olo i luga o le sima faʻavae o le ituaiga aoina (loloto - 1,2m). O le faʻasusu faʻafuaseʻi o le suavai e faʻaaoga e faʻaaoga ai Polymer Mastic. Faapipiiina le migala o le susu o le susu.

O pa e lalagaina mai poloka sima. Avota patu ua le mautonu i luga o le lalolagi i se tulimanu o 80 o le monolithic sima fausaga, fausia i luga o se galuega taugofie. O fafo o le pa o le fale ua sosolo. O le mafiafia o le fale moe o le vevela (minerale fulufulu paroc, salan) o le 150mm. E faʻapipiʻi ai, na 'matou faia se laupapa laupapa i potu faʻapipiʻi talafeagai ma le tele o papatusi. Luga o le tuufaatasia, na tuu ai le matagi le matagi. O puipui na vavaeeseina e le 0.6mm mafiafia ie, lea na malupuipuia i luga o se laupapa laupapa.

A o le taualuga, o se mamanu mafolafola i le ituaiga o se faamafanafanaga monolithic malosi sima. O fafo atu, luga o le sima i luga o le vaega o se vaega o crubbroid - mo le susu. O le taualuga e fai ai le paroc minerale papatusi ma le mafiafia o le 300mm. Faʻaputuputu o le taualuga e ala i le membrane "yarokrom" ("Rusia paʻu", Lusia). O le fale ua faanoanoa atoatoa ona o le vai mafanafana fola. O le Boiler o loʻo faʻagaioi i luga o le suavai suauu (caullant, Siamani) o loʻo faʻapipiʻiina i le potu faʻatekinolosi tuʻu i le faletaavale.

Vistabirnit potu

Aso Nei
Ona o le tele o le tele o faamalama sipala, Windows, tulimanu Windows, Glass Vaelds - O le avanoa i totonu o le fale e sili atu le tatalaina o le fale lua vaega. E fesoasoani i le faʻatasia o se lavelave i totonu o le fale.

O le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo i luma, o loʻo tu i le itu tauagavale o se tasi o le taulaga, o loʻo tatalaina i le auala savali. Aua o fafo atu o fafo, o se potu malolo o loo faaauupegaina iinei. I luga o le foloa muamua i lenei vaega o le fale o loʻo i ai foʻi se kapeneta, faletaele ma sana ma loka potu ma taʻele. O loo faʻaalu ai foʻi se fale tali faʻamalieina, o lea e te mafai ai foʻi ona e agaʻi atu i le ala savali.

O le tino tele o le aufaitau i le itu taumatau o le alatele, o se sootaga i le va o vaega e lua o le fausiaina. O se isi vaega ua tofia i se sui sui: E i ai se potu 'ai ma se potu malolo iinei, matagofie malamalama e Windows. O le avanoa o loʻo faia foi se avanoa o loʻo faia pea ma faʻaluaina, e foliga mai e tele lava le lapoʻa ma tumu i le ea. O le matafaioi mulimuli i le fatuina o se faʻatusa e pei o le malamalama o le faʻauma.

Taualuga Terrace

Aso Nei

O le i ai i le fale o le fale mafolafola o le taualuga e masani ona tuufaatasia se tusi tusia i le fausiaina o le terrace. I le mea na tupu ai le taualuga o le faletaavale gasee na avea ma tulaga lelei o se nofoaga mo faʻafiafiaga i le vaitau o le vaitau. Talu ai o le faʻafitauli o loʻo faʻatulaga i luga o le potu le nofomau, o le sima i luga o le siʻosiʻomia iinei e iai se manifinifi (150mm) puipuia vaega o Paroc. Faaputuputu e le susu mea le susu susu. O le maualuga o le siʻitia o le suavai i luga o le puipui o le 30cm (faʻaaoga i le mafiafia o le kiona o le kiona ua ufitia). I luga o le terrace na faia alavai i totonu ma le eletise eletise, e manaʻomia ina ia taumalulu i le taumalulu. O ni tamai miso o le ova o le maualuga (1-4) maua ai le itu o le tafe o timuga o timuga o le timu i le gestnec gentnels. O le pito i tafatafa o loʻo faia o ata o ituaiga o loʻo faʻatasia ma le va o le 5mm. Ina ia mafai ona puipuia le fafie mai mea leaga o le la ma le susuga, na matua le maina i se vaega o le afitusisi, ona suauʻu lea i le tele o meaola.

E faʻaaogaina mea faʻanatutoa mo nofoaga nofomau. VGIDYYO I LE LIMI-Birch parquet, o puipui ua teuteuina i ie puipui o Birch ma Plywood. E fiafia tele o le tiapolo e le nana ai fausaga o foliga o le fale, e faʻatagaina ai oe ina ia faʻalogo atoatoa i lana tusiata fatufatu. O le mea lea, o le sima o le faʻamamafa o loʻo totoe e aunoa ma se mea teuteu teuteu, o le faʻauma e faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina o le sili ona lelei puipuiga. E avatua i tagata o le fale o le avanoa e vaʻai ai le malosi o meaʻai o le faleʻofa o le mea. I se tulaga faigata tele, o le pusa o le ea e oʻo i le umukuka, e foliga mai o se teuteuga i le umukuka, e ui lava, o le mea moni e ono mama.

O le tamaʻi tino vaivai e latalata mai, i totonu e mafai ona e maua mai le auala e ala i le ulufale atu i le itu tauagavale o le vaega lona lua.

Aso Nei
O le sitepu e tau atu i le fogafale lona lua e sau i luga o se tamai sitepu, lea e faia ai le galuega a le potu siva. Na faia ona o le mea moni o le tulaga o le fogafale lona lua, e lua vaega o le fale e fesoʻotaʻi e le fale saʻo ", faʻapea foi ma le pito i lalo o le folasaga lona lua itula le sitepu. E aofia ai le lautele o sima sima, lea e tumau ai laasaga laupapa. Ua teuteuina le 'auvai i Plywood. O Sailor o Kourur ua vavaeʻese e le laufanua, o loʻo avatu ai i le faʻavaeina atoa o ata tifaga ma Monolith. Pagata Faʻatagaina faʻaaogaina faʻavaʻa o le ata o le slapy foliga, ufiufi i fasi pepa papala. Ona o lona manino geometric ituaiga, o le sitepu ua avea ma o se moni teuteuga o totonu o le fale.

I le fogafale lona lua i luga atu o le sui sone o loʻo iai potu o tamaiti ma se faletaele tumaʻoti. Tamaiti e iloga e le malamalamaina o ata pupula. Peitaʻi, o loʻo tupu mai i le manatu o le faʻaalia o vaega fausaga o le fale: aʻo suia vaega, faʻaesea mai poloka papaʻe, puipui ma vali i potu uma o le monolithic pa.

O le fogafale lona lua o le isi vaega o le vaega o matua o matua: E tele potu moe i se potu ofu, faʻapea foi ma faletaele. O se tala manaia o le totonu o le potu moe-moli-moli mai le fola 'i luga o le fola ia, lea e tuʻu faʻatasi ma le faʻamalama i le taualuga o le fale. O lea, o le aʻafiaga o se mea na tupu ai le puipui o le monolithic pa, e faʻamamafaina ai le malosi o le fausaga fausaga ma le taimi lava e tasi e mafai ai ona faʻatagaina. O le atopau o le la o le la o loʻo tuiina le potu ma i le tafailagi, ma i le itu agai i luma, o le potumoe na mauaina lelei le malamalama masani.

Mai le matua fiafia le potu iina o le avanoa i le fogafale lona lua, ua faʻatulaga i luga o le taualuga o le faletaavale. I luga o le terrace e mafai ona e alu saʻo mai le faletaele, lea e matua manaia le taeao fou. Mai iinei ei ai se ofoofogia vaaiga ma latalata i le vaomatua.

O le mea lea e aoga o lenei galuega iloga na faia muamua i le tauvaga o tagata o Eseta, ma na tuuina atu i le tauvaga tupua ma Carcelona. Na matauina i mea uma, e le o lava le mea e sili ai, mai le ana ...

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 211m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Atinaʻe ma le malologa o le eleele i le Excavator 140m3. fa 560.
Faavae faavae faavae masini 130m2. 3. 390.
Suavai hydrohotellollozol (lua vaega) 130m2. lima 650.
Puipuia e toto mo le suavai 130m2. fa 520.
Masini faavae faavae o le faamalosia sima 90m3 60. 5400.
Masini o le faʻauiga o le paʻu 50m2. fa 200.
Dump Aveesea ma le lafo loli e aunoa ma le utaina 140m3. 7. 980.
Atoa 8700.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 90m3 64. 5760.
Nutimomo maa granite, oneone 37m3 28. 1036.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 180m2. 3. 540.
Totogi o Steel, fetaui lelei, blueting uaea 0.9 T. 610. 549.
Atoa 7885.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
O fafo o le Walldoor Masonry Rustix mai poloka 60m3 40. 2400.
Masini o le faamalosia sima 11m3 90. 990.
Masini o le faʻamalosia o vaega mai poloka 104m2 10 1040.
Faapipiiina o uʻamea uʻamea, utupoto o luga o le tele, ofutino, vaʻai 3 T. 200. 600.
Masini o monolithic w / w luga 49m3 75. 3675.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina 480m2. 2. 960.
Masini o le vapsozoing 480m2. tasi 480.
Taavale o le taualuga 120m2. valu 960.
Faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le tioata faamalama, faʻamalama poloka faia o le alumini o loʻo avea ma nofoaga o Naschelnikov 42m2. - 2100.
Copper Wall pepa mo le faavaa 200m2. 45. 9000.
Atoa 22205.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellolar sima (puipui, vaeluaina) 91m3 75. 6825.
Masonry Mafaufauga 15m3 56. 840.
Mamafa mamafa 60m3 64. 3840.
Totogi o le Steel, Steel Rain punavai, armature, talaaga 3 T. 610. 1830.
Paro-, matagi-, hydralic ata 480m2. 2. 960.
Faasalepale Paroc. 480m2. - 1990.
Reurbitup Ropert Coating 120m2. lima 600.
Timbers teuteuina (faavaa) 1m3 120. 120.
Apamemea pepa (Siamani) 200m2. 110. 22 000
Fesuiaiga o fale mai le "mafanafana Alumisina" (Siamani) 42m2. 850. 3500.
Atoa 747055.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le sapalai ma le sili ona vaivai striving system seti - 1400.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 6700.
Atoa 8100.
Apalai mea i luga o le vaega
Bouler meafaigaluega, o le vai vevela (Siamani) seti - 7900.
WALAMO MANATUCECE seti - 450.
Faamalosia le fontiness system seti - 1800.
Plumping ma eletise eletise seti - 9500.
Atoa 19650.
Faauma galuega
Taofia le malulu mai le gcl 60m2. sefulu ma le lima 900.
Laei Pisinisi Pulea masini 90m2. 25. 2250.
Pulea masini laupapa 56m2. 10 560.
Ceramic kiles coting masini 50m2. - 970.
Masini o le tele o le tele 71m2. 6. 426.
Masini o faasitepu seti - 1200.
Faapipiiina, kapeteni, lolomi ma valiina galuega seti - 15 600.
Atoa 21906.
Apalai mea i luga o le vaega
Plasterboard pepa, talaaga o ni ata 60m2. - 450.
Parqut (birch) 90m2. 38. 3420.
Polani Boards (Pine) 56m2. tolu sefulu 1680.
Ceramic tile, sitepu, faitotoʻa faitotoʻa, vale, vali, palu ma isi mea seti - 31 150.
Atoa 36700.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili