Pacific

Anonim

Iloilo o le Laminite Market ma le pisapisao o le vaega o vaega: o ituaiga o le pisapisao o le tele o faʻafitauli, tagata gaosi, o le aoina o "filemu" mea.

Pacific 13482_1

Pacific
Pergo.

Laminate fola i luga o le ata o le fola mai soʻo se mea lelei: sima, chiptem, plywood, pamu

Pacific
Pergo.

O le sili ona lauiloa aoina, faʻataʻitaʻiga o se fasi parquet ma o se laupapa tele

Pacific
Egger.

O le laualuga o le lalagaina o le lalagaina o le tetee atu i le lagi ma tagata

Pacific
HDM.
Pacific
Egger.
Pacific
HDM.

O le itu pito o le komiti laupapa

Pacific
Vaeluaga.

O le fausia-i le leo popoga substrate faia e le faaopoopoga o le savali i le laitiiti ifo laminate, e tutusa lelei lava ia i latou o le a tatou faalogo, agai i luga o le fanua mai le laau moni

Laminare o se mautu, matagofie, tekinolosi. E le fiafia lava o lona mafai ona liliu le sili ona malie ma le leoa malulu i laasaga o le taʻitaʻi. Ae peitai, tagata gaosi o lenei mea ofo atu se tali talafeagai i le faafitauli.

Faʻafetai i se foliga manaia, o se tau tau gafatia, ma le faigofie faigofie ma vave o le faʻamutaina o fola mai le laumua na masani ona taʻaʻalo. Ae e tasi le foliga foliga mai iinei: o le savali atu ia i latou e masani lava ona o faatasi ma se uiga tu i luga.

Aisea ua foliga mai ai?

E mafai ona e valaʻau ni mafuaʻaga e le mafai ai e le laumei fola ona savali lemu. Muamua, o se lava anagatā ma luga maumaututū o lenei tutusa -O atu i se leo tele mo le pau o mea faitino po o se tuʻituʻi o mulivae. (Mo se faataitaiga, tatou te maitauina o loo i ai se tile keramika, ma poselane stoneware, ma mapu.) O lona lua, o le faatulagaga o le fola o loo taaalo i le faamalosia o leo aafiaga. Pei ona outou silafia, ua tuuina ai e le laminate e se metotia opeopea, e aunoa faapipiia i le fola. O le ea ea i le va o mea ma le faʻavae e maua ai le aʻafiaga o le talipalau, lea e sili ona faʻaalia pe a fai o le taping e fesoʻotaʻi ma le sima. Ma le isi, o puipui o lo o taoto i luga o se lagolago le lelei, pe a uma se a taimi e amata ai ona gaumaina.

E le gata i tagata e ona le fale mautotogi na puapuagatia mai i nei leo uma, ae e iai foʻi tuaoi mai lo oi lalo, faʻamalosi ona faʻamalosia ai ni tagata o se isi tagata. Ina ua maeʻa, pisapisao o se tasi o le autu o le le fiafia o le lelava, mataʻutia ma le faʻanoanoa. O nisi taimi i le tenants o le potu pito i luga o loo talosagaina e muffle le musika po o vavao le fua o le malo faalauiloa. Ae e le mafai ona tuu i latou i lagona seevae tosotoso po o le faasaina i latou e savavali i lo tatou lava aiga.

Manatu o se faapitoa

O le taliga a le tagata o le sili sili ona atamai i le laina o le 1-4Kz. O loo i ai i lenei taimi avanoa e i ai le le fiafia o leo leo, uati ma se ringtone o mulivae. E moni, e manaʻomia le nofouta o le laugatasi ma se leo e faʻaaoga ai mea e sili atu i le le mafiafia o le 1-2mm e faʻaaoga e le mafai ona aʻafia ai le pa o le ea malulu. Faataʻitaʻiga, leotele musika sau mai le potu i se fale faapena i se nofoaga faapena, e mautinoa lava le faalogo moni o tuaoi tuaoi. Avot gatete o le taupulega (ma, e tusa ai, shock leo) i le KHZ, o luga, o se mea e sili ona vaivai. O le falemaʻi, tagata gaosi oloa e le faʻaalia ai poʻo fea le taimi e faʻaalia ai le tele o le laina o loʻo faʻaalia e le pa'ū i le teʻena ma le leo o le ea. Malamalama i lenei faʻamaumauga o le a fesoasoani sili atu le faʻaaogaina lelei le aoga o le faʻaaogaina o mea.

Vsevolod Stepanov, Doctor o Faaletino ma le faamatematika faasaienisi, e tau suesue i le inisitituti acoustic. N. N. Andreeva

E mafaia filifiliga

Ioe, tagata gaosi oloa o loʻo galue pea i le faʻafitauli o le "filemu" laumua. Muamua, na tuʻuina i luga o se suiga faʻapitoa e faʻaititia ai le tele o leo. O se ituaiga o le teʻi o le teʻi e faʻaaoga i le va o le ogaumu ma le faʻavae, ma e le gata i lea, smoothos o le masani ai o le laufanua, puipuia le puipui. Peitai o lenei mea faʻaopopo lemu ona faʻasolo i lalo o le fola fola ma faʻatupuina ai. Atonu o lea ua amata ai ona faia e nisi kamupani ni poloka igoa ma se vaega faʻapitoa, o loʻo iai ni meatotino faʻapitoa.

O le fausia-i le faʻatauina o le masani ai o uluaʻi atinaʻe. O nisi kamupani o loʻo talanoa e uiga ia latou iloa - faʻafefea ona mitamita; I isi, e uiga i le eseesega, latou te leoleoina i le mea sili ona lilo. Mo se faʻataʻitaʻiga, fulise (Nouei) mai le 2003. Atoa laumei ma se tulaga le leoa. O le galue e avea o se e ui pisapisao ma, e tusa ma le faamatalaga o le sui o le kamupani, faaitiitia le teʻi leo e 17DB, ma le taalili totonu o le fale - 2 taimi.

O se faʻailoga talitane e iai uma o le Pergo na taʻua muamua (Suetena) ma se fausia-i le mea na fausia e tusa ai ma le muamua leo blog Techc tekonolosi. O lenei Swedes galulue malosi ma fetaui tonu ai galulue i se faiga mitiia leo fou mea moni.

Egger (Austria) maua ai se fetaui ma se celelolose sui sikalesia. O le leo o loʻo iai ona o ana meatotino faʻapitoa: tele-tele ma maualuga maualuga. O le Tusi Faamaonia o le Inisetiute WKI Braunschweig (Siamani) faamautuina e faapea o le faaaogaina o ni mataupu e faaleleia le soundproofing o le teʻi leo e 17DB, ma le ea-e-13DB.

O le metotia o le faʻaogaina o leo e mafai ona fautuaina ma naʻo ia lava. HDM (Siamani) i luga o le o loo faatatau itu o le laulau laminated faafeagai ma se mautu vaega o thermoactive laminopax thermoactive palasitika, lea mimics le faatulagaga o le sela-4600 lagomeli sela e 1m2. leo Air ma le teʻi, le pauu atu i nei grooves, toetoe lava atoatoa tineia i latou. O na teineiti na mafai ona faʻaitiitia ai le leo i le 50%.

Witex (Siamani) ua atiina ae substrate puipuia a Leo, lea o loo faavae i luga o se mea granular fufusi: a tuufaatasiga o polyurethane ma oneone ma isi mea. E taofia ai le gatete o le lalagaina o le lalagaina o ona o le tele. Mamafa o lenei "faateʻia e ui" pe tusa 6kg i 1m2, ma le vaega tele atoa o le laulau i le tele o 128019210mm- 2.71kg. E faʻaititia le pisapisao o sitepu i le 10 db ma fesuiaʻi i totonu o se itulagi o sili atu taliaina tulaga. O le aʻafiaga i luga o le potu pito i lalo, e tusa ma le faʻamaoniga a le kamupani, ua faʻaititia i le 18DB.

E ono aliaʻe mai faiaoga: O le a le mea e faʻaitiitia ai le pisa i luga o le pisa i le 10 DB ma pe faʻapefea ona lagona? Tagata faʻapitoa-acoustics finau pe o le mataua i le tulaga o le leo i le 10DB o loʻo vaaia e pei o le faʻaititia o lona voluma! E talafeagai ai ona lagona pe faapefea ona manuia le taumafaiga a le mafai ona oo gaosi e tofotofo, mo se faataitaiga, tuitui i papatusi laminate masani ma ufiufi i se vaega leo popoga. O le tau o le "le leoa" filemu "o le maualuga e maualuga atu nai lo masani. Yvsa, o lenei oloa tosina totoʻa i tagata faʻatau. O mea faapena e faʻaitiitia ai le tulaga o aʻafiaga o le aʻafiaga ma totonu o le mausa ma tuʻusaʻo, ma o loʻo nonofo ai tuaoi i lalo. O le aparti faaalia se tulaga lelei (faatasi ai ma se mataua o le maualuluga o se mea e sili 2mm mo le uumi 2m) Laminate ma se vaega leo-popoga faatagaina oe e faasaoina le taimi ma tupe i le fola o le fola, i le eseesega i le mamanu o le ufiufi faaopoopo substrate tutoatasi .

Lamei ma le leo leo-amota

Kamupani-gaosi Atunuu Brand, aoina igoa O le pisapisao fua Lautele fuafuaga, mm Tau mo le 1m2, $
Vaeluaga. Norway Aoina uma Le leoa le faiga. 120719311 (10.8),

121219310

28-41
Egger. Austria Lagona, fola fola Silencio. 12921928 (9; 10,5),

13043268.

855909.

16,7-30
HDM. Siamani Elesgo Laminare: Lelei kiliki, Atunuu Kiliki, Atunuu 2 i le 1 LaminaPax 11841857.6 13.1-19.6
Pergo. Sweden O aoina uma na tuuina atu i Rusia Leo bloc 11981989,

11961449

790999,

3963968.

25-50
Witex. Siamani Mana, Gauaya, Antica, Tautua, Callicia, Casa, Tamamatua O le leo puipuia. 128019210,

118839610,

120830512.

38.2-50

Faitau atili