Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

Anonim

Auala o le o le o le ea o le ea ua i ai ua uma ona sauaina nofoaga. Faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina o galuega i le faʻapipiʻiina o se fausia-i le gaogao mama i totonu o le lua-potu fale mautotogi.

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia 13484_1

I luga o le tulaga sili ona lelei o le tulafono o le fausia o oloa i totonu o le aufaiti ie, o le aufaitau o la matou mekasini latou te iloa faigata. Ae toʻatele lava latou te popole i se faʻafitauli matuia. Mata e mafai ona faʻapipiʻi nei faʻavaega ofoofogia i fale mautotogi i fale mautotogi ma eria, ua leva ona toe faʻaleleia? Mata o le a le 'ati i le mea sili ona tulaga ese o le galuega fou toe faaleleia galuega? Sei o tatou manatu.

O le mea moni, o le taimi sili e faʻapipiʻi ai le ua fausia-i totonu o le pusa uila o loʻo i le faiga o le fausiaina poʻo le faʻaleleia o le tulaga, e mafai foi i le palasitika kulu o le fusipaʻu o loʻo i lalo o le fusipaʻu ona la nana lea o pu uma i totonu o pa i lalo o le faamaeaina ogalaau. Akak e avea, pe a fai o le fausiaina pe toe faaleleia ua uma ona uma? E tele naua le faʻapipiʻiina filifiliga ma i lenei mataupu.

O le lalagaina o le ea i meaafale. O se tasi o sili ona taʻutaʻua filifiliga na maua i le ala, faʻatau atu lava latou. Afai ei ai le meafale papa i totonu o le fale, modular meafaigaluega poʻo le le faalumaina, nofoia atoa le puipui atoa i se tasi o potu, o le a le ea o le ea i luga o le puipui) pe o luga o latou (ona le mafai lea o le nofoaga o le eria). Faʻateʻelue o paipa i totonu o kapeneta e mafai; Muamua, i le pito i lalo (o le pito maualalo o le fata, o se tulafono, ua siitia i luga o le foloa i luga o le ea i luga o le kesi); Lona lua, i luga o le puipui pito i lalo i lalo. Faatasi ai ma se auala o le gateteina o le ea, o tui o lo o tuʻuina atu e pei o i totonu o puipui (pe a fai o le kapeneta e faʻapipiʻi e le itu i lo latou puipui i le isi). O le kapeneta, tapuni le heleam ma le gaogao i le soifua maloloina.

O le lalagaina o le ea i se auala matala. I lenei tulaga, o le ducts ua faataatia i luga o le pa nai lo o se plinth (vaega o le ala e mafai ona fuafuaina ina ia alu mo meafale) po o lalo o le taualuga. Mo le matua muamua o le matua, e mafai ona latou masei (ma i le taimi e tasi e puipuia ai) e pusa palasitika, i le lua-teuteu stacco.

O le lalagaina o le ea i luga o fafo o le puipui. I le tulaga o le mea moni, o le sauniuni galuega e faʻaititia: E leai se mea e manaʻomia ona lelei - E tatau ona e manaʻomia e vili pu i totonu o le ea. Ua mafai ona tuʻuina atu le pasi i luga o le mea teuteu pusa.

O le masani ai, o lenei metotia o le taʻoto o le pa e talafeagai mo se fale tumaʻoti. O le kesi o le ea o le ea i luga o le pa pito i fafo o le fale mautotogi e tusa ma le fale o le a manaʻomia le faʻatagaina.

Faʻataʻamilo i se auala lilo ma le toe faʻaleleia atili. Afai o fola o loʻo ufitia i se mea e faigofie ona aveese, ona toe foʻi lea i le nofoaga (linoleum, lamepaina e faʻaaoga ai le fola o le a faʻaititia ai le tino o le a faʻaititia ai le tino. Aveese le Tynth, tatala le vaega o le ogaumu, o le a pasi ai le ala, fai se paipa, pā le paipa, tapuni le tata o le paipa. O se embodimt ma le faʻaaogaina o le pa puipui o loʻo faʻaalia ai le atoatoa o le puipui o le puipui (ae le o le kamuta!).

Lapataiga: Malosiaga Vailaau mama!

Aisea e te le o faʻapipiʻi ai le mamafa tiute o loʻo tata ai le mama o le fale i totonu o se tamaʻi fale mautotogi? E foliga mai o se manatu lelei: susu le pefu o le a sili atu le lelei ma vave. O le a le mea mai lenei sitepu e tatau ona taofia. O le mama malosi uaea e togi ai le ea i fafo atu o le fale i le saoasaoa o le 250-350m3 / h, mai le nofoaga o 40 ma le ea i le mataupu o minute. Ioe, o le ea i le fale o le fale o le a tufatufaina. E na o lena? Tusa lava pe i totonu o le fale (fale mautotogi) E i ai le sapalaiina o le starlailation system ma lautele sloces i le Windows, o le tele o le ea e oʻo mai ia i latou atonu e le lava. Tasi o le a amata ona galue e ala i le luko o le faitotoʻa ulufale mai faasitepu ma tu o le sosolo o le manava o le lapisi o lapisi, o le umukuka ma faletaele. O lea e le tupu lea, i le taimi o le faʻamamaina o loʻo aoga le teuina o pupuni ma se vaega (gaosi tagata gaosi ma fautuaina). E naʻo le faʻaoʻo atu o le ea i le taumalulu mo se taimi umi ma le toe fai.

E tatau ona i ai se eseʻesega i le va o auala i le mana o le Releamu masima mai i nuʻu eseʻese. O lea, o le National Kamupani Kronemark e iai ni faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo fale mautotogi ma se vaega o le 60m2, ma o le BVC M DoC MIIT O LE AOAO I LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ILOA O LE ISAGA AMBIDS MO LE OLAGA FANga Spines mo le 100m2. UFA gaosi oloa o loʻo matua ese lava, latou te fiafia i le lautele o le tagata faʻapipiʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, EEVA mai le Puzer e talafeagai mo le 50-mita fale ma mo le 500-mita o le fale.

Faʻaititia le ala. Ina ia faʻaititia toetoe lava leai se galuega toe faaleleia pe a uma le ea o le ea, e manaʻomia o le ala e puʻupuʻu e mafai ai, ma o le numera o pomu. Ae i le taimi lava e tatau ona fuafuaina ina ia mafai ona fetuʻutuʻu e soʻo se mea e fetuʻutuʻunai.

Aveese le tusi faʻamaonia e foia ai le faʻafitauli o le fuafuaina o le nofoaga o softkes ma o latou aofaiga o le a fesoasoani i le ata o le fale o loʻo fausia i le lua-potu o le alavai ma le tolu-potu potu potu i le mataupu muamua

"Aunoa ma le pisa ma le efuefu ...".

Fuafua le lua-potu potu fale

Aofaiga o le 53M2

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

Faamatalaga

1. Alatele

2. Le potu malolo

3. Glazed Faleoloa

4. potumoe

5. umukuka

6. Sassoel

Talatuu

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

Vaega o le faʻapipiʻiina o le fausia-i Kronemark Widuum Cleaner i totonu o le lua-potu fale mautotogi:

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

1- faʻafefelaina pu i le puipui i fafo ma lata ane i ai i totonu;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

2- Vaitau o se eletise eletise;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

3-Faʻapipiʻiina o le paipa: tipiina paipa,

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

4- Faaaoga kulimi

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

5- Ina ia ulufale atu i le fale mautotogi, o le paipama na tauina "i le potu lona lua;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

6fae I totonu, ua maliu lava i lalo o le kapeneta;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

7- Saunia mai i lalo o le Kapeneta, o le paipa na "tulaʻi ai" i le puipui o le perilori;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

8- Faapipiiina le sone, o le paipa ua siitia i luga o le fola. Faʻatasi ai ma le alatotolava paʻu, o le Cable Cable na tuʻuina atu ai le fesoʻotaʻiga ma se eletise eletise;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

9- Faia se pu i le puipui e faʻapipiʻi ai le poloppe;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

10- Fesootai atu i le Pneum. Uaina Cable;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

11- Na faʻapipiʻiina lea puipui o le faapaoko i se puipui faʻapitoa ma faʻaalu se iunite eletise;

Muamua ma ina ua uma ona toe faaleleia

12- O le umi na tuu i luga o le uʻamea puipui i luga o le suavai e mama

Na faʻailoa fautuaga: Aua neʻi e tigaina lava oe, atiaʻe le polokalame. Valaaulia se pule tenisi mai se kamupani e mafua ai ona e talitonuina (tele kamupani ua uma ona maua le poto masani o le faʻapipiʻiina o moli faʻapipiʻi i totonu o fale mautotogi, ma "fuaina" e leai se totogi). O le a ia talisapaia le tulaga i le nofoaga ma o le a ofoina atu se polokalame sili ona lelei, ma sili ona taua, o le a fuafua le tau o masini faʻatau ma galuega.

Faitau atili