Sao faʻapipiʻi

Anonim

Air Conditioners i le taulaga fale gaosi: Faʻapipiʻiina o ni vaega o loʻo i ai i le fou tulafono o le LCD RF, o faʻavae o le faʻapipiʻiina lelei o mea taua.

Sao faʻapipiʻi 13485_1

Mo le ea i totonu o le ea i totonu o fale mautotogi i aso nei, fetaui lelei, maualalo le pisa ma taugofie valet spotms o loʻo faʻaaogaina. O le lauiloa o nei masini e maualuga tele. Falemai, o la latou masani ai ma le faʻatonutonuina faʻapipiʻi mo le sefulu tausaga o loʻo tau ai i se tulaga taua i foliga o le tele o fale i taulaga o lo matou atunuʻu.

Sao faʻapipiʻi

O poloka i fafo o vitiō e faʻapipiʻi, e pei o karts, o le auala tele o fale, ma o fale fausaga tele e le inisiua. E masani lava, aua o se tagata e le o le saogalemu e tu latalata mai ona o le taufaʻamataʻu o le paʻu ua maeʻa lelei meafaigaluega. E mautinoa lava, e lē o le a suia le tulaga o le ai ai. Amata mai le 1Mart2005, pe a faʻavasega se tulafono fou o le fale (o Allinafter i le WHCRF, e manaʻomia le maua o le faʻatagaina o le ea. Ot, o le a le SISOV O lenei tulafono, e le o le mamao e leʻi mate uma tagatanuu. E toʻatele e matuā tigaina i le Mauga o le metotia o le le aoga, faitauina i le maea mai le manava mai le pule ma le agavaʻa e faʻamaopoopo ai le o loʻo i ai i le taimi nei o loʻo iai nei. Peitaʻi, o lenei ala ua pupuni i tupe taua ma ogaoga (e oʻo atu i tagata solitulafono) tiute, aemaise lava pe afai o le tekonolosi o faʻapipiʻi meafaigaluega e le mafai ai ona faʻapipiʻi meafaigaluega.

Auala faaletulafono

Sao faʻapipiʻi
Le lelei o le ea malulu: I totonu o ia tulaga faʻapitoa, latou te le toe faalauteleina lava ... matou fautua atu e te mulimulitaʻi i manaʻoga o le LCD o le HCD o le Feterika o le Russiation Fed A o le i faʻatauina le ea malulu, e manaʻomia le mauaina o le faʻatagaina o le State Statements i lana faʻapipiʻi. E moni lava, e tusa ma tusitusiga.25SKRF, faapipiiina o masini eletise, aofia ai ma le ea malulu (boler, bole.), e faasino i le toe faatulagaina o le fale mautotogi. E tusa ai ma le Mataupu 166SKRF e tatau ona faʻatinoina soʻofaʻatasi ma le Pulega o Pulega (Faʻailoga, Pulega o le Itumalo poʻo le taulaga, ae le o le JVEC poʻo le JZ. O le Mauga o le Air Conderion ua na o le tumau na o se kamupani laisene laisene. Ae e lē o mea uma lena. E tusa ai ma tulafono fou, pe a maeʻa ona faʻatuina mea faigaluega, o le taliaina taliaina o le Ekalesia e aofia ai sui sui o le pule i le lotoifale ma pulega o le lotoifale, e tatau ona teuina ma sui o le faʻatulafonoina. E fuafuaina muamua le Komisi mo le auala na faatino ai lea galuega, ona faamautu ai lea e le Tulafono le saʻo o le tuʻuina atu poʻo le faʻaaogaina o sese. I le amataga lava lena, e tatau ona toe faatuina mea uma, ina ua uma ona faia le Komisi. O le gaioiga o le saʻo maeʻa faʻapipiʻi o le ea malulu (toe faʻatulagaina) o loʻo lafoina i le faʻalapotopotoga e ave ai mea e faʻaaoga ai mea totino o lau taulaga (o, i BTI).

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le laumua, o le faʻapipiʻiina o le ea malulu e tatau ona faʻamaopoopoina i totonu o le setete fale o loʻo asiasia o Moscow (Moszhilosts). E mo ia e le tulafono a le malo o Moscow Nu. 73-pp o le 08.02.2005. O galuega a le tino ua faʻatagaina i le tuʻufaʻatasia o toe faʻatulagaina ma toe fausia o loʻo tuʻuina atu.

E tusa ai ma le parakalafa 3 o le Annex1 o lenei Tulafono Faʻatonutonu, o le a le vaetamaina o nei tulaga o le mauaina o se nofoaga malupuipuia.

I le tulaga muamua, e tatau ona e tusia le ata o le faʻapipiʻiina o le ea malulu i totonu o se faʻalapotopotoga faʻapitoa e i ai se laisene mo lenei ituaiga gaioiga. O le poloketi uma e noatia e tuʻufaʻatasia i le Itumalo o Itumalo, ma se tulafono, i tulaga nei:

tusiata ma le fuafuaina pulega;

Auauna Tau Tauva;

Le tumama ma le poto o le tautua;

Paleni fale.

Sao faʻapipiʻi
O le tusiata o lenei fale e mautinoa lava o le fiafia i se "faaumaina" o le fetagaga e saunia uma fautuaga talafeagai ma le poloketi, o le a le sili atu Ina ua maeʻa le 45 tausaga o aso mai le tutusa "Windows" e tatau ona i ai se filifiliga lelei o le moszhuissuss i le ono faʻapipiʻiina o le ea malulu poʻo se faʻalavelave. Mo le tulaga muamua, e mafai ona e faʻatupu e faʻatamaia ai nofoaga faʻaalu ma le kamupani numera, lona lua, pe musu e faʻatau, pe faia i lou lava lamatiaga.

Falemai, mo i latou na uma ona faʻapipiʻiina le ea i luma o le ulufale atu i le faʻamalosia o le Zhcrf (e oʻo i le 1Mort 2005), o se fofo i le faiā o pulega a le atunuʻu. Faʻataʻitaʻiga, i totonu o le laumua, e tusa ai ma le poloaʻiga a le malo o Moscow Nu o loʻo tuʻuina atu le 15.11.2005. E leai se mea a le Moskilia. solia aia tatau ma le le talafeagai o tagatanuu ma aua le faia se faʻamataʻu i o latou olaga ma le soifua maloloina. Afai o le faʻapipiʻi na faia muamua e le manuia, o le ea malulu o le a tatau ona le mautonu. Peitai, e le manaʻomia le faʻatoto i ai i lenei mataupu. Afai e te le manaʻo e nofo e aunoa ma se tau o le tau, e iai le filifiliga e faʻatau ai le paʻu o le ea, e maua le faʻatagaina e faʻapipiʻi ai e ono faigofie. E mafai foi ona e faʻaaogaina le metotia e leai se faʻatagaina i mea uma (mo se faʻataʻitaʻiga, o le ea feaveaʻi ea).

O le le faʻatagaina o le toe faʻatulagaina o fale nofomau (faʻapipiʻi o le sploatch system) mafai ona oʻo atu ai i le solia o aia tatau o ou tuaoi ma le soifua maloloina. Ona ia tatau lea ona gafatia e lona uiga ma le tulafono.

Lamatiaga ma ona taunuuga

Sao faʻapipiʻi
Faapipiiina o le ea malulu i le agaga o "wild" comlicrization brrves: tofoina, valevale ma matua le manuia

O le le malamalama i le tulafono e le o se 'alofaga. Afai e te faʻataunuʻuina le toe faʻatulagaina o nofoaga e nofo ai, o le iʻuga o aia tatau ma manaʻoga o ou tuaoi ma tagata ese, o le a faʻamaoni i ai Aumai le faasalaga i le atoa o le tulafono o le tulafono. I le mataupu lea, o loʻo e faʻatali mo noataga a tagata tau solitulafono (tatou fai mai pe a pa'ū le poloka mai fafo i luga o le ulu o paketi, o le a oʻo atu i le faʻamalosiʻau). Poʻo tupe leiloa, o le fea, o fea, e ono laʻititi le taua nai lo le tau o le tuʻufaʻatasia o le toe faʻatonutonuina, lea o le a fesoasoani ia te oe e fai sau tulafono faʻapitoa (i Mosped.). I le taimi nei, i isi nofoaga mo le atoa o le taimi o le faʻagaioiga faakomepiuta o le ea malulu, e matua mataga lava ma le manino, mo oe ma tagi, e leai se tasi e mafai ona faʻafesoʻotaʻia. Alas, o mea moni o le mea moni o le Rusia moni ...

E tusa ai ma le tusitusiga.25SKRF, faʻapipiʻiina o le ea malulu o se toe faʻatulagaina o le fale mautotogi o le fale mautotogi. E tusa ai ma le mataupu.26WHKRF, e tatau ona faʻatino i le tuʻufaʻatasia ma le pule a le tagata lava ia (ma le faʻailoga poʻo le pulega ole itumalo poʻo le taulaga, ae le o le Jevec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec, ae le o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec, ae le o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec poʻo le faʻailoga o le javec pe dez).

Tekonolosi likbez

Sao faʻapipiʻi
O lenei fale na fausia talu ai nei, ae o lona foliga "ua leva ona uʻu i fafo atu o poloka o le ea. Afai e te filifili i ai le faʻauiga o le ea e sili atu le lelei, i a itiiti tatou ave ma le faaeteete i le mafai i le fesili o le filifilia o le tagata enstaller. A maeʻa, o lea ua i ai nei ni nai Chaptrat on o le maketi e le o iloaina foʻi mea taua o le faʻapipiʻiina o mea aoga. Faapitoa le tatau ona galue e galue i le "maualuga vaitau", faʻafia, i le vevela, pe a o ni tenisi o faʻasalalauga faʻasolitulafono) o se mana. O le toʻatele oi latou na feoai ma tagata faigaluega i nei tagata faigaluega, o Kit ¯ e tipua ai. Afai e mafai, ave le manaʻomia i kamupani e laiseneina e faʻapipiʻi ai le tau o le ea.

O le a tatou le toe faʻataunuʻuina oe lava i le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o aso nei vaeluaina faiga. Faʻamolemole matau o agavaʻa faʻapitoa, sefe taimi, malosi poʻo mea faitino, o nisi taimi e solia ai le saʻo o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o lau ea.

Manatua (ma mo i latou e leʻi iloa, aua neʻi e logoina) o le vaeluaina polokalama e aofia ai lua poloka. O se tasi oi latou o loʻo tuʻuina i totonu o le fale mautotogi poʻo le natia, i tua o le taualuga. O le lona lua o loʻo faʻaiʻu ai le sili ona pisapisao mea e pei o se atopau) - o loʻo i totonu o le fale mautotogi. E fesoʻotaʻi poloka i isi Ubbees Ubes, o fea o loʻo faʻataʻitaʻia ai le Freon, faʻapea foi ma tagata eletise. E pulea le ea malulu, pei o se pulega, o le pulufana e masani ona tutusa ma le TV. Ina ia fuafua le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le i totonu ma fafo poloka o le split system e tatau ona avea o se tagata tomai faʻapitoa (o se tulafono, o le pule o le tagata faʻatau).

Afai e leai se isi nofoaga e faʻapipiʻi ai le split system, vagana ai le felauaiga o lou fale, taumafai e alu ese mai le tulaga ma le sili ona lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, valivali le poloka pito i fafo i le lanu o le puipui o le fale. O le filifilia lelei o le ammospheric vali o le a faia le masini toetoe lava o le le mautonu.

Sao faʻapipiʻi
Anti-vandal sela mo le tau malulu Nofoaga mo le poloka i totonu Filifili e tatau ona amanaia le aoga tulaga ma foliga o le geometry o le potu. E tatau ona faia ina ia le mafai ona faʻamalosia le poloka tuʻusaʻo i le susu, susulu o le la ma isi punavai o le vevela, ma o le tautua afi e faigofie ona fetuunai ai le ea. o le ea malulu. E tutusa lava le taua o le condnate e mafai ona aveeseina mai le pito i totonu o le iunite e sili ona lelei i totonu o le fale seweage network.

Pusa i fafo I se auala na ia te ia i le taimi o le galuega e leʻi faʻalavelavea ai tuaoi, ma le mafanafana mai le potu e le o le taofia "toe setiina" i le siosiomaga. O le mea autu o le metotia o loʻo ogatasi ma le tusiata o le fale ma e leai ni faʻailoga na sili atu le maualuga o le umi o le paluga ma totonu o le tagata.

Ina ia aua neʻi lafoina meafaigaluega i luga o le fale mautotogi o se fale mautotogi o se fale, i nisi o mataupu e talafeagai e faʻavae ai se iunite fafo i luga o le fola o le Loggia. Lenei ua le tosina tele lava manatu ia te ia, ma o le a ia maua le tele o tulaga manumalo o le iai. AVOT i luga o le tapunia loka o le ea conditioner o le a i ai i le matua le lelei tulaga: o se faʻaiuga o le tele o le vevela o le vevela, lea e mafai ona sili atu le maualuga o le suavai gaioiga o meafaigaluega ma le le fiafia. O mea faʻapitoa a le tekinolosi ma tomai faʻapitoa o loʻo fausia talu ai nei mo tagata vaʻalele. O iinei e mafai ai e le faʻatulagaina o fale ona faʻatu poloka fafo o le vaeluaina o faiga.

Sao faʻapipiʻi
O lenei aso, ae leʻi faʻapipiʻi le split system, o le satelite antenna pe na o le ataata, e manaʻomia le maua o le faʻatagaina o le ea, vagana ai le nofoaga o le ea, o lea e sili atu e alu ese mai le tulaga ma le sili atu le talafeagai. Sei o tatou fai, ave ma vali le iunite i fafo i le lanu o le puipui o le fale. Faʻamaonia lelei le ATMorsheric e mafai ai ona e faia le masini i luga o le faʻafou toetoe lava o le faʻailogaina. O le lanu o poloka mai fafo i le mea e manaʻomia ai le lanu o loʻo i ai i fafo o le tele o kamupani taulele o loʻo faʻagaioia i le maketi moscow. Peitaʻi, e leai se mea na tupu i lenei faiga, e le faʻaaogaina atoa ai tagata e le ofi i ai tagata. O le tau fuafuaina o le lanu o le ea malulu tino i le lanu o le folauga - $ 100.

O le mea faigaluega o mea e sili atu le o le muina i fafo o le iunite i fafo atu o le Windowinnt Windonents e faasino i le ea malulu (o le masani o le la Faʻaleaogaina masini ona o le soona fai i luga o le 'aina o laʻau (Fouges Lightters vevela fetuutuunai). E faasa ona faʻapipiʻi tuʻusaʻo poloka i luga o le foāʻeleʻele ma na nofoaga e mafai ai ona ofi i le kiona, ma sa lolofi ai le timu poʻo otaota, e latalata i le kesi kesi ua folasia ai le fogafale lona lua i luga o puipui o fale kesi.).

E leʻo le mea e le tatau ona faʻaoʻo mai se iunite i fafo i se vaega maaleale, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o le puipui o le pulupulu o Preball Brick pe manifinifi. O le faʻapogai o le faʻatulafonoina o le tautua masani ona avea pea ma mafuaʻaga o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le tele o leo, lea e manaʻomia le tele o le malosi ma lona tulaga e faʻateʻaina. E i ai mataupu pe a mamafa (e oʻo atu i le 80kg) fafo poloka na pa'ū i luga o le auala poʻo luga o le ala savali. Ina ia aloese mai le tutusa o faʻafitauli, e fautuaina le tuulafoaʻiina o le faʻaaogaina o le tele o le tele o le tele o luga o luga o luga, faʻapea foi ma le fale o le fale o tautau.

E i ai le isi filifiliga!

Sao faʻapipiʻi

Sao faʻapipiʻi

Faapea e le mafai ona faʻapipiʻi le vae vae o le fale i totonu o le fale mautotogi, aua e leai se nofoaga mo le itu i fafo o le fale. Ae ui i lea, o le leai o se malulu i le taumafanafana e te lagona atoatoa. I lea tulaga, e mafai ona faauigaina isi meafaigaluega o le a matua le afaina ai le foliga o le fale. I totonu o fofo sili ona gafatiaina (le iloga, e le o maualuga tele, o le a matou valaʻau ai telefoni feʻaveaʻi-monoblocks.

Sao faʻapipiʻi
O le ea o le ea malulu o le ea o loʻo tatala i se lisi o le faʻamalama (a). E le o le tamaoaiga i tulaga o le lelei o le malu o le malu o le malu poʻo le faʻamafanafana o le ea i totonu. E sili atu le tipiina o le pu lelei i le glazing ma faʻapipiʻi le ea alatoto (b) i luga o le masini latou te ono tutusa ma le faamalama ", ma i ai Air Douct e oʻo i le 5m, e mafai ona fesoʻotaʻi i le puipui i le puipui, le faʻamalama poʻo le iʻu, tuʻu i fafo le moli matala (o le a tonu lava le tele o aliʻi ( O lenei ea e le mo le pa o le ea i fafo atu, ae e faʻaaoga ai le vevela ua tatalaina. O le ea o le ea o le ea o le ea, e faʻavae i latou e faʻavae i luga o le atoatoa toe faʻaaogaina. Latou te matua fiafia lava i le taimi e masani ai - "Microclite" malaga faʻatasi ma oe (faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu).

Talu mai le feaveai o luga o le ea malulu, o le tagata faʻamalosi e aofia ai i totonu, ma ona foliga leo e latalata i le faʻasino i fafo o le tulaga masani o le vaeluaina. Mo lenei mafuaʻaga, pe a faʻatau, ia mautinoa e faʻataʻitaʻi le masini i le tapulaa maualuga o le saoasaoa saoasaoa. Saili le agavaʻa o le condian conductor (i Mobile Monoblocks). Afai e laʻititi tele, e tatau ona faʻataina le vai i le lua pe tolu itula. E aoga foi le taliaina o le tele ma le tele o le mea faigaluega, ona o lo latou aafiaga ai lona aoga tele tele.

Sao faʻapipiʻi
O le isi felauaiga o le ea E fesoʻotaʻi i fafo poloka i totonu E ala i le pu i le puipui e ala i paipa o loʻo i ai ma le uaea ma eletise eletise. O le pu e 'oloina e se peritorator ma le bromide lapoa o 45-70mm. I le taimi lava e tasi, o togi e ao ai ona faia se faʻailoga faapitoa, talu ai o loʻo mafai ona tuʻuina puipui i totonu o le puipui, eletise eletise, ma kesi kesi. O le pu e masani ona faia ma se tamai faʻaituau i fafo atu ina ia le paʻu le susu i totonu o le potu i le taimi o le timu. E tatau ona faia galuega i le fesoasoani a se faʻapolofesa meafaigaluega mai le lua itu, agai atu i le tasi ma le isi. Ma "Pepa lilo" mai nisi aso e toʻatele ai-aso (lea, o le mea e gatasi, mou atu i le pito i lalo o le vaitau, faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o le tagata faʻatau) e le usitaʻia lenei tulaga. O le mea lea, o se ata tele e masani ona fausiaina i le ulufafo o le barra mai le puipui.

O le punaoa o le ea malulu e faʻalagolago tele i le lelei o le faʻaaogaina o le 'apamemea o le' apamemea. Talimalo, o se tagata le-lotu e faigata ona pulea le ala o le faʻatinoina o nei gaioiga, e ese mai, e mafai ona oʻo le faʻaipoipoga ona o se taimi.

Sao faʻapipiʻi
I totonu o fale ma le tulaga o le ea ogatotonu o le ea, o le femala e mama: o le pamu o le ea (o le tau faamalosi tino (Fina na o fale, o ni faʻailoga e mafai ona faʻamasinoina ai maualalo le faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi se ea malulu o le ea, e le mafai ona faʻaaogaina le paipa o le suauʻu e le mafai ona faʻaaogaina nai lo le mafiafia o le mea e faʻamatalaina i le gaosi oloa. Mo le latou tipiina proprorez. O le tipiina o paipa ma le naifi e le mafai ona avea ma uʻamea uʻamea na paʻu'ū i luga o le pito i totonu o tagata faifeʻau o le a oʻo atu ai i le pamu o loʻo muamua. I se faʻaopopoga, o le hacks e le maua ai le atoatoa lamolemole tipi, o lona uiga e le faʻatagaina ai le lelei o le faʻamamaina o pito ma faʻamama le upping ma le auala o le rolling ma le solo. Le lelei le faʻagaioiga o pito ma roller e oʻo atu i le paʻu o kesi ma toilalo i le faʻagaioiga o le ea malulu. Ina ia aloese mai avanoa, e manaʻomia le faʻaaogaina o le paipa key faitiʻe mo le faʻapalepale o le paipa. E tusa lava poʻo le a le taupulepulega a le ea, o paipa e tatau ona tuʻufaʻatasia o tagata. O le leai o le tuʻufaʻatasia e mafai ona tumu i foliga o le faʻaititia o luga o le paipa ma le le faʻamaoni o le malosi o le malosi.

A faʻapipiʻiina le eletise eletise ma alavai O faʻafitauli faʻapitoa e le mafai ona tupu. Ae ui i lea, e aoga le mautinoa o le kolosi o le uaea ma le tapulaʻa o le puipui puipui o loʻo i luga o le eletise eletise, ma masini eletise e fetaui lelei ma le eletise o le ea. E le gata i lea, o le alavai le tatau ona faʻaseʻe e aunoa ma ni avanoa ma livi. Paipelines, uaea uaea uaea ma alavai o le potu e lua o le ea e fesoʻotaʻi ai, ona afifi ai lea ma le faʻamalosia o lipine i lalo. I le fale, o lenei "fusi" tuu i totonu o le pusa, pe a maeʻa le pu i totonu o le puipui i le vevela vevela (faʻapipiʻi o fulafula). O le tao tao e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete, talu mai le faʻatagata sa i totonu ma faʻatamala faʻapipiʻi, e mafai ona taia i totonu poʻo foliga o puipui i fafo.

Oloa Suctor e faʻataʻitaʻi ai mea faigaluega aʻo leʻi lololo. Fuafua le voltage i le fesoʻotaʻiga, o le paoa o le ea malulu, o le faʻamalosi tino, fuaina le vevela i le vaitusi ma fafo atu o le iunite i totonu poʻo le toe faʻafouina poʻo le faʻamalieina o le iunite i totonu.

Tofotofoina O mea faigaluega i mea uma o loʻo faia i le taimi uma o loʻo faʻatautaia vave pe a uma ona amata. I le taimi lava lea, o le voltage i le fesoʻotaʻiga, o le eletise o loʻo taumafaina o le ea laʻititi, le faʻamalologa, o le vevela i le sao ma fafo atu o le iunite i totonu e fuaina. Afai e tatau ai, fai le toe faʻafouina poʻo le le fiafia. Naʻo le maeʻa o nei gaioiga uma, o le ea conditioder o loʻo faagasolo i le tagata faʻatau.

Faitau atili