O le itiiti ifo i le Lusia

Anonim

Lua-faleoloa fale malolo ma le atoaga o le 64 m2 mai le cludd timber ma le televave o le tau mafanafana ma ausilali.

O le itiiti ifo i le Lusia 13487_1

O le itiiti ifo i le Lusia

O le itiiti ifo i le Lusia
O le fale ma le "shlaspent" taualuga foliga laititi ma squat, pei ona ou manao i tagata faamasino. Taualuga - bitminius tile tega
O le itiiti ifo i le Lusia
Le talitonuina ma le mausali piilima atoa-umi-umi o tagata e ona le aiga. Talu ai o le kebrabs e le gata i le aiga, ae o malo foi, e aunoa ma se oloa e aunoa ma le afi
O le itiiti ifo i le Lusia
O le fola i totonu o le umukuka ua laina i se moli-pige Na faia e le kapeta mamanu ona o le tuʻufaʻatasia o lapoʻa ma lelei fafie
O le itiiti ifo i le Lusia
Halosen luminares maua ai le malamalama ina ia mafai ai ona aoga le hostess i le umukuka i le umukuka
O le itiiti ifo i le Lusia
A leai se auala savali i totonu o le fale, o nisi o faʻailoga o loʻo iai iinei: o le faʻata ma se fata mumu, lapisi ma se tamai tu mo seevae i le itu taumatau o le faitotoʻa
O le itiiti ifo i le Lusia
Galu o se pa i totonu o le faletaele sa manaʻomia taumafaiga, ae mo paga lelei fafie ma le vai - ma le fili, o tuaoi toʻafilemu

O le itiiti ifo i le Lusia

O le itiiti ifo i le Lusia
O totonu o le fogafale muamua o le fogafale muamua ua teuteuina le loto i ai. O le kapeneta, pupuni i faamalama ma le moli uila o le somona na fausia i se tasi lanu lanu
O le itiiti ifo i le Lusia
O le potu i le falefaitau e faigofie pei o le muamua fola laupapa. E ui i lea, o mea uma nei ua mafaufau i sina mea sili ona laʻitiiti, ma e foliga sili fiafia tele le potu. O lenei tulimanu manaia ua mamanuina e maua ai le filemu.
O le itiiti ifo i le Lusia
E le naʻo le malosi o loʻo faia i luga o le 'au i luga o lenei mataupu o lenei mataupu, ae o ni galuega faʻapitoa, faia se galuega i totonu o le potu
O le itiiti ifo i le Lusia
O le laupapa e tasi e mafua ai le au a le togavao. O lona faigofie ona o le kaliber
O le itiiti ifo i le Lusia
O le faamalama i lalo o le taualuga lava ia, o le vaega tutotonu lea ua faia i foliga o se pantagon, e matua talafeagai mo le ea mai o le potu. I le taimi lava e tasi, o se faʻamatalaga manino o totonu.
O le itiiti ifo i le Lusia
O le taualuga o loʻo fausia i totonu o le faʻafanua Fakro, saunia lelei moli. O pou laupapa i luga o le teltrace malolo i luga o le fola e ala i le filogia lapotopoto rods ma lima. Lea e mafai ai ona e fetuunai le maualuga o le lagolago i le solomuli o le fale. O meaafale o le palasitika o loʻo filifilia mo le terrace

O le itiiti ifo i le Lusia

O le itiiti ifo i le Lusia
Fuafuaga o le fola
O le itiiti ifo i le Lusia
Fuafua o le fogafale lona lua

I le sefulu tausaga ua mavae ina ua mavae le sefululima tausaga, i vaitaimi o le fausiaina o le "fanau fananau mai" faʻatasi ai ma potu malolo, salu ma paoa. Avatu mo Dacha olaga e sili atu le lelei sili atu nai lo maota sili.

E matua tamai ma togafitia foi le au faatau na matou fiafia ai e vaai i lo latou fale. Na latou filifilia manino le numera o potu, filifili lena mea mo se aiga malolo o ni tagata se toatolu, ua i ai lava le lua potumoe, umukuka ma le faletaele. Ma le isi, sa latou mananao e faʻapipiʻi i se faletaavale ma teraʻeluʻi i le fale. Nei manaʻoga ma na faʻatupuina le faʻavae o le poloketi.

Mai le poloketi e fausia ai

Ae le i faia le filifiliga mulimuli, na iloiloina e le au faʻatau le ofo o ni ata. Ina ua faʻamoemoe le filifiliga talafeagai, maua ai se 'au galuega ma faʻatonuina e fai ai le muamua faatatau mo galuega. O le malosi talita, lea sa i ai ma le fausiaina ma toe faaleleia, na avea ma se taimi ma se taimi i le propela, o ai e puleaina le tumbodit o miti a le atunuʻu. Na ia faamatalaina lana Tulafono pei o lenei: "Na ou iloaina afai ou te le o i le faalumaina o aʻu le faalumaina aʻu a aʻu mea na tatau ona ou toe faia. E manaʻomia e faʻatautaia le faiga ma e leai se isi mea o le a manaʻomia mea uma e ova atu. "

A filifilia se mea mo le fausiaina, o le manatu fiafia na tuuina atu i le faavaivaiaina o le buld. E i ai le tele o lelei. Muamua o tagata uma, o le le talafeagai foliga (gaosiga tekonolosi manaʻomia, o nonoa uma o nonoa ma isi mea leaga ua aveese mai fafie ae o loʻo filifilia i le lanu). O le pa faaili, e ese mai ai i le faʻasologa, ae le toe avatua se solomuli i le taimi o le taimi, e le mafai ona tui. O le malosi o Willow tuuina atu ia te ia ma foliga o le luluina elemene Lamellae. A o le vevela-puipuia meatotino, sosoo ai ma le puipui mafiafia o le 180mm, latou te feagai ma le rack o piliki ma le mafiafia o le 1m.

Na faia e le kamupani o tagata faʻatau o le a molia le fausiaina o le fale na maua ai le faatatauga na mafua ai masalosaloga ma fesili mai le teine ​​teine. Na o mo na o le laupapa, a aunoa ma le tau o le galuega, e ala ai ona totogi le $ 36 afe. Iso i le nofoaga o le fale na o le 63.7m2. Na faamatala mai i le mea moni o le paʻu o le pa na aumai mai le Krasnoyarsk ma e maualuga tele-tulaga. Filifilia e siaki pe o loʻo gaosia e se mea se mea i totonu o Moscow Rentage, ua maua e le tagata faʻatau se pisinisi o faʻapipiʻi pa, ma ua toe taumafai i le faʻamatalaga. O le a le mea na ofo ai i le taimi nei nai lo le $ 36 afe. Na valaauina o ia le aofaiga e $ 11 afe. Ma sefeina! Naʻo le taunuʻuga o lenei mafuaʻaga e faʻamaonia ai le taimi ma le malosi faʻaalu e le tagata faʻatau e taʻitaʻi ai le fausiaina.

Mamafa tele

E pei ona e iloa, o le faʻamoemoeina o le fale ua fuafuaina e ala i le amanaʻia o lona faʻavae ma lona taualuga. E leai foi se tasi, e leai se mea sese o le a sefe. Na o se isi lava, na matua ogaoga ma lelei. I le lalolagi o le lumanaʻi fausia fausia se tulaga faʻavae. Mai luga, sa ufitia foi i se ulutala ulu ina ia fausia ai puipui. O lenei mamanu na faʻamautinoaina ai le mautu o le fale ma le toniga o le avega tufatufaina.

Pa, faʻapea foʻi ma le fetuutuunai o fausaga ma luga o luga, na faʻatinoina mai se pa o loʻo iai ma se vaega o le 190190mm. O le mea na togafitia ma se amataga muamua. I le fale gaosi, na faataatia le fale gaosi ma faatino le ipu o pamu. Ina ua aumaia ae le augutu ma faaee le ulumatua, na iloa ai e leai se sekone. Ia, o le laʻau e le o i Krasnoyarsk, ae i vaitafe, ma o le faʻafitauli na mafai ona filifili i se tasi aso!

O le taualuga, faigofie, o lona isi vaega, o loʻo faʻagasolo i luga o le laina, na tatau ona toe maua le nofoa. E tusa ai ma le poloketi muamua, sa sili atu lona mau ma na fuafua e le toalua, ae fa faamalama. Ae ina ua lata mai le fale i le iuga, na iʻu foi i le pito i luga e foliga filemu tele. Faʻafefea ona ola ma se vaʻaiga o le taualuga o le taualuga, ua filifili e le paie ma aveese le vaega o ogalaau, ma nai lo le fa o le tuaoi, talu ai o le tuaoi o loʻo tilotilo atu i ai i le tuaoi o lana taele ). O le tuʻituʻi o le taualuga o le taualuga na faʻaaogaina e le palu o le talememena o Teola (Italia), o loʻo faʻaoʻo ai o le membrane o ia te au o ia i totonu O le taualuga "a pai" na faia e tusa ai ma tulafono uma e faʻaaogaina ai se anti-condustate o le ofe, o le fulufulu o le 200m, faʻapea foi ma le le mafiafia o le 200mm, faʻapea foi ma le le mafiafia

O le faʻavae o le fale ma le pogai o le terace na faʻatonuina i le faʻaofuina o le matua matitiva o le procecelain o le mafanafana o le beige-teracotta paolo. O le malepelepe o le fale na faia mai le papupuni "Brooke" ("sima o le".

Fanua Puipuiga mai le susu

O tagata na ona filifili e le mafai ona faaputuputu puipui o le faletaele ma laupapa sima. O le mea lea, o le galuega o le faʻatumauina o le matagofie o le pristining o fafie na oʻo i luma. Napanton laau e masani ona aafia i le susu ma le maualuga vevela. Mo lona puipuiga umi o lo oi ai le tele o tupe.

Sergei Zimakov, Senezh Specialist (Lusia), fautua mai: "I le tulaga o loʻo faʻamatala, e sili ona faʻaaogaina le tele o 'aiga, ae o le taimi lava e puipuia ai le afā i luga atu. Moistare. I le tulaga lea, o le manogi masani ma le lanu o le laʻau o loʻo faʻasaoina. Mo le sili atu le talitonuina o le lua o le tino o na otisa - mai le tolu i le fitu tausaga , fuafua i le faʻagaioiga o tulaga o le potu susu.

O le asō, e tele vailaʻau mo le faʻagaioiga o "susu" sone. Nei, faʻataʻitaʻiga, tutoʻatasi i totonu: antismeppitic "Sezheng Sauna" ("Seztheng")-Heart's Hormam Comtats; Antiseppitic "Sothaks" ma le aquatex popo ("rogged"), e le manaʻomia muamua muamua i le muamua. "Biox" ("Lovin"). E mafai ona e filifilia se tasi o le faʻaulufaleina mai le vai o loʻo faʻaulufale mai le bomppertocics mo potu susu: Honontur (Minlut Anica ma Cungax, Anina (ANUNKAND, Slovenia).

Mai le ala savali i le mesanini

E ui i le itu pito i luga o le fale, ona foia i le lua tulaga. O le fale muamua ei ai le umukuka, potu moe, potumoe, faletaele ma faletaavale ma faletaavale. O le tulaga lona lua ua teuteuina i le ituaiga o le mesanini o loo mafai ona e alu i luga o le laupapa laupapa. O le itu o le potu malulu i lalo o le taualuga e laiti, tusa ma le 8m2.

Tau taua o nofoaga e tatau ona sefe ai sikuea uma. Toeititi lava ona tatou o mai i le umukuka. O loʻo malolo le APA i le atunuʻu e aofia ai tuusaunoaga mai mea uma, ae le mai le kukaina, i le faʻalapotopotoga o le umukuka avanoa, na fofo ai le tagata faʻatau mo le faʻaaogaina o mea sili ona lelei ma le faʻaaogaina o mea. I totonu o se potu lata ane, o se "malo faautau" i luga o se itu o 7.5m2, masalo mai foi e tele lava, ae mo le faletata e lava lava. O meafale na fai ai ni laʻau e latalata i le laupapa laupapa, e foliga mai o se vaega taua o le fale. Sa leai se manaʻomia o se laulau tele 'o ia o ona tagata o se sikuea laulau, lea na agaʻi i luga o le faʻamalama.

O le lanu auro lanu, pine ma le fola o se tulaga matagofie o le pito i tua mo meafale ma le decor. O le laʻau na muamua faia ma le le iloga o Woodtex (Fintex, Finex) faʻavae i luga o le suauʻu flaxseseed coososition (uc-vali o le laupapa laupapa.

Umukuka cointeriere decotivement e matua fesoʻotaʻi ma le masani ai. O le mea lea, o le fola iinei ua tumu i se popcelain maa ma le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafana (deci, Tenimark). Mai se tamai fale i tafatafa o le faasitepu, e mafai ona e alu agavale i totonu o le potumoe po o le taumatau i le faletaele. O le potumoe ua mamanuina matua manino manino: Natura Sofa (Italia), TV, SV, Sele Rack, Mekran Pa (Rusia) mai Anisk Pine. Leai ni lanu lanu e mafai ona faʻalavelaveina ai le faigofie ma le amio saʻo o le ata tusiata. Le tutusa monochromia ma le sili ona manaʻomia seti o meafaigaluega: magoto ma faleuila o Dulevit (Siamani), Teuco taʻele fale (Italia). O tagata na ona filifili e aua le ufiufi puipui ma Ceramic Bales, o lea foi e le o le nana i lalo o le la susulu o fafie. O le a faasaoina a le a le AO i le susu mai le susu o le a vaʻaia ai le pito i lalo o le faʻafitauli, lea ua faʻagaioia e le laupapa. O le tutusa i le potu e lua faamalama (laititi i le pa ma le fale i le taualuga): tatala latou, e mafai ona e aveese le tele o le susu.

Taua ma le ti inu i le terrace

O le isi potu i le fogafale muamua o se faletaavale, faʻaaogaina ma se isi tagata ulufale, ina ia aua neʻi aveina le pefu ma le palapala i totonu o le potu. Le talafeagai, o le roller gate o loʻo faʻapipiʻiina - latou te le faʻaleagaina le totonu ma faia se isi sili atu le lelei i le vaega poʻo le springtion fausaga. O le manaʻoga mo se faletaavale, o le mea moni lava, ae ia fausiaina i foliga o le isi fale e fia feai i le teritori le teritori. O lea na ia liliu ai e "i lalo o le taualuga o le fale." I totonu o loʻo i ai se pea o le malosi o le snowmobiles. I le taumalulu, latou te manaia tele le malaga tuusao mai fafo faitotoʻa i le ogatotonu vaomatua!

O le isi itu, o le mea lea e ona ona 'ai lea o le' au, ma le manaʻoga uma i le laʻititi, le mafai ona teena, o le feteʻenaʻi. I le taumafanafana, e taua tagata o le aiga se vaega taua o le taimi. Lenei latou te 'aʻai ai, inu Tea, Faʻavavave malo ma sauniaʻau. O lenei faʻaopopoga faʻaopopo avanoa o loʻo faʻaogaina i se paie ma le faʻamalieina. O le puletoso e puipuia ai le feverati mai le timu ma le kiona, ma le maualuga o le malamalama e faʻamamafa ai le mafutaga ma le mea o loʻo i ai: o laʻau, fugalaʻau.

Faaaogaina, le sili ona le masani ai o le fale. Nai lo o le faitotoʻa o faitotoʻa faitotoʻa, sa filifilia e tagata le faitotoʻa o lo o siʻosiʻole, ma e oʻo foi i le faʻamasino. O le iʻuga i aso la o le la, o le i totonu o le fale ua faʻatumuina i le malamalama fiafia.

A o lima, mafaufauga ma loto o se tagata e tusa ma le natura o le solo ai, o ia ma lona fale e saili ai fai se filemu filemu. Ina ia le fausia se faamaualuga na luluina i luga o le matua matua, tuputupu aʻe i luga o le togafiti, ma o latou valea lemu i luga o lona ala maualalo, tuu le pito i luga o le lagi ...

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 64m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 25m3 12 300.
Faavae faavae faavae masini 70m2. 3. 210.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 15m3 65. 975.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima 11m3 60. 660.
Suavai hydrohotellollozol (lua vaega) 70m2. lima 350.
Masini o le faʻauiga o le paʻu 20m2 fa 80.
Dump Aveesea ma le lafo loli e aunoa ma le utaina 25m3 7. 175.
Atoa 2750.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 26M3 62. 1612.
Nutimomo maa granite, oneone 15m3 28. 420.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 90m2. 3. 270.
Totogi o Steel, fetaui lelei, blueting uaea 0.5 T. 610. 305.
Atoa 2610.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Faʻaputuputu puipui ma vaega mai le brusev 25m3 90. 2250.
Faapotopoto fola ma le fola 64m2. 12 768.
Kapeneta veranda, faapaologa, vaaia seti - 300.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 75m2. iva 675.
Faapipiiina o rafter talitane 75m2. fa 300.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga 139m2 2. 278.
Masini o le vapsozoing 75m2. tasi 75.
Bitsumen triles coting masini 75m2. valu 600.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 190.
EAves fanauina, svezov 40m2 sefulu ma le ono 640.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 18m2 35. 630.
Faapipiiina o Garage Rourction Gates seti - 200.
Atoa 6910.
Apalai mea i luga o le vaega
Lumber (laminated Timber) 25m3 440. 11 000
Ato ato 9m3 120. 1080.
Fafie-fibous maapupupupupue 75m2. lima 375.
Steam, matagi ma vaipuna 75m2. 2. 150.
Minerale waul creous 139m2 - 560.
Bimuminius tile (Italia) 250m2. 13 3250.
Alavai faiga seti - 490.
Palasitika faamalama poloka, Mansard Windows 18m2 - 3800.
Garage Gate seti - 980.
Atoa 21690.
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) seti - 1400.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 4900.
Atoa 6300.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - 3200.
Suavai togafitiga seti - 370.
Bouler meafaigaluega, o le vai vevela (Siamani) seti - 4500.
Fuga o le fola (Denmark) seti - 490.
Plumping ma eletise eletise seti - 5200.
Atoa 13760.
Faauma galuega
Oti i puipui ma Ceramic Tiles (Trade) 12m2. sefulu ma le valu 216.
Tuufaatasia laina laina 64m2. 12 768.
Faapipiiina o faitotoa o le faitotoa ma platbands 4m2. 35. 140.
Masini o le laupapa coutting ma faapipiiina o le pronth 29m2. 10 290.
Fola ufiufi parquet varnish 2 taimi 29m2. fa 116.
Ceramic kiles coting masini 35m2 - 560.
Masini o faasitepu, faamau seti - 180.
Antiptoptation ma le sauniuni-faia fofo (aofia ai ma le tau) 280m2. 3. 840.
Atoa 3110.
Apalai mea i luga o le vaega
Posland laupapa 29m2. 32. 928.
Euroovanda 64m2. 12 768.
Meaai-puipuia tuufaatasia ma vaovavale 80l. - 560.
Ceramographic 35m2 - 1050.
Shiorcase, faitotoʻa faitotoʻa, teuteu vaega, mamago palu ma isi mea seti - 2300.
Atoa 5610.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili