Le tala o le tasi sitepu (o lona fale numera 4 2006)

Anonim

Le tala o le tasi sitepu (o lona fale numera 4 2006) 13490_1

Le tala o le tasi sitepu (o lona fale numera 4 2006)
O le faʻatulagaina o lenei sitepu na atiaʻe e se tasi o aʻoga o St. Petersburg. Faʻavae i luga o faʻamaumauga na mauaina o se taunuuga o ni fua, sa faʻailogaina o le sili filifiliga filifiliga o le a lua-itula sitepu sipika ma se liliega o le 180, 18 tulaga. O tagata o loo i luga na o le muamua Mati. O le ata o siʻusi pa e fetaui lelei ma le faʻafanua o le fale i totonu o le fale i totonu

Mo le mamanuina o faasitepu, na amata mai ai le Archite Oleg i le taimi laki pe a fai o pa o le fale na ogatasi i lalo o le taualuga. Sa leai se faʻailoga taua, o lea na latou filifili ai e faʻavae se sitepu o le sitepu, e le pei o le fao, e le fatuina ni faigata mo le siʻitia o tagata pe o le siʻitia o tagata poʻo le siʻitia o tagata poʻo le siʻitia o tagata poʻo le siʻitia o tagata poʻo le siʻitia o le meafale. Peitaʻi, o le taimi sili ona taua i le aso e tasi e tasi, ma le tulimanu o le 30-4-5, pe aisea na faia ai vave le 180, o se laʻau fetaumasina e tasi,

O le isi galuega na iai tagata ua manatu le tagata mamanuina sa popole i le Atila pa ma le Pasekony, "tautau" i le potu fanau tama. E tatau ona latou faia lava ia lava se mea mai i luga o le pito i luga e le mafai ona sosolo i lalo le potu pilioa polo. Ae i le taimi lava e tasi na latou le mautu ai "mamafa o le a i totonu. O le fuafuaina o le lelei lattice stadice - o se tapau i luga o le faapaologa ma se taimane (paralelal slope) i luga o le sitepu Mati.

O loʻo nofo ai e mafai ona tupu e mafai ona avea ma ni isi laasaga e puipuia mai le faʻaleagaina o loʻo tuʻuina atu i le itu maualalo. I le mataupu, o lenei vaega o le faasitepu e le aoga, ma tele pea e faavae i luga o le faavae o talavai. I le faaiuga o Mati, latou te le o, e lafoina mai le ata na lafoina. Laʻasaga ma Faʻavasega Faʻafanua na filifilia e faia ai se oak. E 'ai ma le latalata i le latalata mai o le Aferika ennut, o lana vene e ufitia i faitotoa uma i totonu o lenei fale. O le a le aulotu o loʻo i ai ni vaega o loʻo vaʻaia o loʻo teu ai sitepu, o loʻo faia i le pini o pini, ufiufi i le 6-mm o plywod. Na faʻaititia tele i nei galuega autu, pei ona o le unaʻi o le faamasinoga, e le tatau ona matou toe valaʻauina mai i le inisinia ituaiga vaʻai. O le faʻafitauli e aofia ai i mea nei: Pine ma Oleaks e matua ese lava i le fausaga o le falei, ma le tuʻufaʻatasiga o papa i le taimi e mafai ai ona "taʻimua i le taimi e fai mai. Peitaʻi, o lea agaʻi atu, fai atu - Fai - mo le tausaga o le faʻagaioiga, leai ni suiga le lelei na tupu. O le sitepu e tumau pea i luga o le nofoaga, ma o le gaoioi i luga e le o aumai faatasi ma se leo ita.

O le fausiaina o faasitepu sa ia nofoia le tele o le taimi: O le mea e amata ai le auala matala i le taimi muamua. Tuusaʻo i le taimi o le fausiaina sa galueina mai le matagofie o le tipiina o tekinolosi, liliu ma le gaʻo o le ok remimees. O mea uma o mamanu e faia i le fale gaosi. Sa i ai foi se uluaʻi laupapa e faʻamanino ma faʻasaʻo le tulaga loloto i vailaau.

O le ata o le starcase o le faʻaaogaina o le lagolago i luga o le fola, o le inter-works luga ma le puipui. O le faʻavae mo le 'upega tafaʻilagi nofoaga (2.32.5 m)' Auai i ni leoleo uʻamea se lua ua puʻeina i le fanauina o puipui. Muamua, na latou setiina le faʻavae - o le masani ai le itupa o le itupa, muamua ua matutu ua matutu. O vaega nei o Plywood tuu ni vaega se tolu, ufiufi i latou i le kelu ma tusi. O le lelei o le tulaga o le muamua fola sa faʻaaogaina o le oak pane parquet ma le loka soʻo.

O laʻasaga sa faʻatulagaina i aseta ma le fesoasoani a le tagata lava ia o le faʻaaogaina ma le fusifu (mo fausaga laupapa, o lenei metotia e sili ona lelei, talu ai o le fao faʻamau vaivai i le taimi). Na te leʻi tele se luʻi, talu ai i le faletamaʻi na i ai lau mauaina faapitoa mo moli pepa. Na tumau pea ona tosoina le fao ma tapuni i latou ma le making wooden ufiufi.

O nisi taimi o mea o loʻo faʻamalosia ai le malosi o uʻamea, ae o lenei mataupu o lenei metotia sa leʻi taliaina ona o le maualuga o uiga lelei mo le ata. O loʻo 'alo i le aumea uʻamea o le ututu o utupoto, e faʻapipiʻi i le pito i tua o le sitepu, o le tasi itu i lalo o le pata. Na faʻataʻamiloina solofanua i tulimanu, le mea na afifi ai le fao (o latou umi e tatau ona afifiina (o latou o ifo i le tolu o le mafiafia, ae ua le o le tasi vaetolu o lona mafiafia). O le mea moni, e leʻi manaʻomia le lafoina o ia elemene i luga o vaitau, sa toe faamau sao na na o le tolu sitepu i le savaliga.

I le faaiuga o le faʻapipiʻi, o lapisi uma o le eleele ma ufiufi i luga o semimota meatafale gaosi Samnish Samnish (Suetena).

Faʻateleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea mo le gaosiga o le lua-aso faasitepu

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Faia ma Faatuina
Gaosiga o le mamanu o le faasitepu (i le fale gaosi) seti - - 1300.
Faapipiiina o utupoto mo le lagolagoina o sitepu PC. 3. 90. 270.
Faapotopoto faasitepu ma lapotopoto seti - - 890.
Faaopoopoina Starcase seti - - 60.
Faatasia Nuu, Taualoa seti - - 280.
Olo o le laupapa laupapa seti - - 90.
Luga o le lalagaina o vale seti - - 80.
Aofai: 2970.
Apalai mea i luga o le vaega
Vaega (Oak) M2. 6. 200. 1200.
Orets (Oak) M2. 2.8. 140. 392.
Thodica (Gluded Timber, Oak Plywood) rm. M. 12 lima sefulu 600.
Masini (Oak) rm. M. 6. 38. 228.
Stamp sao (ok) PC. valu lima sefulu 400.
Palusrade (Oak) M2. iva 200. 1800.
Scheller (stargacase) T. 0.09. 620. 56.
Plywood (Starcase) M2. 10 lima lima sefulu
Shild parquet, ok (starcacase) m2. 2.7 40. 108.
Varnish Samsonin (Suetena) L. 10 6.5 65.
O le pulupulu mata, o le faʻaaogaina o le tagata e faʻasusuina, uʻamea tulimanu ma isi mea seti - - 90.
Aofai: 4990.
Aofai Tau o Galuega: 2970.
Tau atoa o mea: 4990.
Aofai: 7960.

Faitau atili