Faapipiiina o le lavelave taualuga o le taua mai le bitgonous tiles (lona fale numera 4/2006, p. 177)

Anonim

Faapipiiina o le lavelave taualuga o le taua mai le bitgonous tiles (lona fale numera 4/2006, p. 177) 13491_1

Faapipiiina o le lavelave taualuga o le taua mai le bitgonous tiles (lona fale numera 4/2006, p. 177)
Faia ma le solia o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o faʻatonuga na mafua ai le taualuga o le taualuga
Faapipiiina o le lavelave taualuga o le taua mai le bitgonous tiles (lona fale numera 4/2006, p. 177)
"Krovlyster"

Agavaa e faia i se sipai i se paipa e faʻaaoga ai uʻamea pusa

I le taele, o loʻo talanoaina, o le taualuga e faia i Misumen (vaivai) taualuga Tillapal (Finland). Ina ua ia faʻaoʻomiaina mea taua, faʻatauaina faʻapitoa sa latou "vaivai" nofoaga, lea e mafai ai ona faʻapipiʻi sese. O se isi e tusa ai ma le paipa, tumutumu, cornice skes.

O nisi o nota sili ona faigata o le faʻaleleia o le taualuga o mea i le paipa, puipui, papeti ia.p. O le ala savali o loʻo latou maua ai ni vaega e lua o le faʻaosofia o ni vaega o laupapa. O loʻo faia i latou o loʻo i totonu o galvandized bin (sili atu i le lanu polymer cotingm cotings: polyester, plassiol). O le muamua (teena le Plank) e faʻasaʻo i luga o le faʻavae o le taualuga (Faneru, OSB) i lalo ole fale kapeta. O le lona lua (sisina) - i se piliki poʻo se papupuni i luga aʻe o le taualuga. O loʻo tuʻuina i totonu o le pa ma faʻamau ma le bitsumen mastuc po o le sili ona faʻamalosia o le tino i le tau. O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o le apoapoai o le a mafai ai ona e aloese mai le solia o le taualuga o le taualuga e mafua mai i le svalile i le vave faiga o le paipa po o le puipui.

O le mafiafia o le vaega lea ma le aofaʻi o faʻaputuputu tuʻufaʻatasiga e tatau ona tausisia ai manaʻoga o le aʻoaʻoga. O le mataupu faavae o le "sili ona tietie i le taualuga" e mafai ona mafua ai le isi itu: Ma le tele o bitsumen mastemen ma saisaitia o bitumen e mafai. Toetoe lava o meaola uma o bitsumen tiles ua atiaeina o latou tuʻufaʻatasiga mo le faʻamaufaʻailoga: shoungle sping, plastal, plastal, " - M "ma le" Fixwer "mai le Barnikol (Lusia) IDR.

Aia tatau o le taualuga e puipuia i uʻamea saito ma pito i luga o fusi i luga o le laina laina. O loʻo tuu i luga uʻamea pepa o loʻomea le 5cm ma fusi ma le taualuga o fao i le 10-12 cm faʻaopoopo, i nofoaga overlap - 3cm. I le leai o se pa i luga o le saito, o le a felelei le vai i lalo o le taualuga, lea o le a oʻo i le liliuina o le amataga o le laupapa.

Ina ia faʻamaufaʻailoga le nofoaga o le alavai i le taualuga o le Antenna, o le tatalaina o le osofaʻiga o le oso, fusuaga, etc. ). Mo paipa ma a lautele e oo atu i 160mm, o loo i luga o le taualuga mai o maa o bituminous, o le huopa-lagonaina le tufaina o elemene ua faamoemoe (faapipii i le faapipiiina o le taualuga o le fale i lalo o le vaega o le mea faamaeʻaina) ma masani (faamau i luga o le -O le taualuga i luga o le tusi tusia). Faamaufaailoga mo faamauga taualuga penetrations, faia o meteo ma osone-tetee paʻu EPDM, maua se pepa faatumu cone. A o le i taina, ua vavaeina i le tulaga sili ona manaia. Mai luga o le tuu o le maea laupapa. O le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga faʻatagaina natura antitena, paipa

O le fausiaina o le taualuga o le taele, e faʻapefea ona matou taʻisi ia matou tala, e le o faʻaalia le iai o Annda (le faʻamalolo, lea e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le taualuga. Ina ua maeʻa le pito o le le toe faia - o le lona lua o le taualuga e faʻailo ai. E faamau ai le pepe i le taualuga o le maa o vaivai, o se kapeta ie e ufiufi mai se bitumen fesuiai o 3mm mafiafia, 100cm lautele ma oo atu i le 10 m lautele, lea ua tuuina i le e faaaoga le nofoaga autu o le Undova. O loʻo tumau i luga o pito i le fesoasoani o le taualuga o fao i se pulou maualuga. E tatau ona latou sainia ina ia o le pulou e tutusa lava i le tulaga tutusa ma le laina laina, ae le lavea i ia. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le kapeta o le kapeta, amata ona tataina le bitsumen tiles i le pito. E mafai ona faʻatino i ni auala se tolu: tatala, "sraint" pe tapunia.

Mo le faapipiiina o le iuga, fuli mea le faapitoa mo tamaiti laiti (kapeta eletise) mai le fesuiai bitumen o loo faaaogaina i se auala e tatala. O loʻo i luga o le maʻa e le o le lanu e tasi o le paʻu lea e pei o le paʻu, filifilia mo le taualuga. A maeʻa ona taoto se iʻu le kapeta, o le taʻele e mafai ona tipi ese i luga o laina e lua na faia e le panisi. O loʻo latou oʻo mai mai le skate i le oAves, toe faʻaleleia mai le a le faʻasolo a le vai o loʻo i itu uma e 15 cm. E tatau foi ona vavae ese i le tafatolu 5 senitimita mai le tulimanu pito i luga o le pepa o maa mo le taitaiga a le vai i Enda. Ona le pepa 5 senitimita o se sealant bituminous faapitoa o loo faatatau i le faatausiusiuga o pepa tile taitasi ma tuʻituʻi i fao i se mamao e 5cm mai le penisina laina-filtered.

Lelei tele (pe a fai o le faʻapipiʻi e talafeagai lelei) pei ona foliga mai ua uma ona faia e le utu metotia. Tiles e faʻapipiʻi i luga o le vaʻalele o le taualuga o le taualuga. O le pito i luga o le laupapa mulimuli e le itiiti ifo i le 30cm i le isi itu o le taualuga o le taualuga ma le faʻaopopoina o le fao i le tulimanu pito i luga. A o le i palu ma fao, o le taʻele ua fusi mau i le faʻaiuga. Slit mea e tatau ona i ai i se mamao o le 15 cm mai le laina tutotonu o le tutoatasi. O lenei auala o le faapipiiina o tupe ua sili ona faigata, e pei ona tatau ai ina ia amanaia ai le eseesega i malifa o le skates.

O le auala o tapunia rtanda (faatasi ai ma teuteu) e talafeagai mo le taualuga i se tulimanu faanaunauga i 23. tatau ona fesootai le laina muamua (e alu 25cm ma sili atu i luga o le vaalele o le malifa tuaoi). I luga o le pito o laupepa uma o fafie, crossding tatala, faaopoopo e ave le fao. A maeʻa ona faʻapipiʻi le mea taualuga, o le peleni o le a alagia i le mamao o le 5 cm mai le ogatotonu o le itu o le umatua i luga o le skaed cute. Sosoo ai, ua tiled le tile i luga o le malifa lona lua o le taualuga, tipi ese lona penisina markup ma aveese se tafatolu 5 senitimita mai le pito i luga tulimanu o le pepa o maa mo le taitaiga a le vai i Enda. Faʻatumu faʻapipiʻi e ala i le siliina o le pito o le laʻau uma o loʻo latalata atu i le ritumi, tiga le fiafia.

O le isi sone o le mafai o le ea o le taualuga o le taualuga o loʻo i totonu o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama faʻamalama. Ina ia mautinoa le toe fetuunaiga o le taualuga o le taualuga lea, faʻaaoga le faasaʻoga o getters faʻapitoa o loʻo aʻafia solo i le taʻaloga o le faʻamalama. O le totogi o se masini alavai e puipuia ai le timu ma le kiona e ulufale ai i le gagana o le faavaa ma taualuga.

Faʻafitauli nofoaga pe a faʻapipiʻi le taualuga:

Faapipiiina o le lavelave taualuga o le taua mai le bitgonous tiles (lona fale numera 4/2006, p. 177)

1. Saini i le Chimney paipa

2.endova

3. Facilitia Faʻapipiʻiina o se Wictic Wind

4. Maua le sao

5.kone

6. SAVALI

7. Cannition Svez

O le faatonu faafetai i le kamupani "Krovlysters" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili