Pork: foliga o le mamanu (lona fale numera 4-2006)

Anonim

Pork: foliga o le mamanu (lona fale numera 4-2006) 13493_1

Pork: foliga o le mamanu (lona fale numera 4-2006)

Pork: foliga o le mamanu (lona fale numera 4-2006)
Masini siʻusiʻu ma le potu malolo faʻamalosia sima Mati:

1. Paʻepaʻe mai le laupapa

2. O le malupuipuia faamalosia sima Mati

3, 5.Faʻaina poloka

4. Hydroessoration

Pork: foliga o le mamanu (lona fale numera 4-2006)
Fafie Borch masini:

1. The Wardid malae taalo

2. TUPE MAUA

3. Faanatinati mo le Vai Vaivai

4ear

5. Hydroestonal

6. Tau o le tau

Pork: foliga o le mamanu (lona fale numera 4-2006)
Masini o le faʻapipiʻi stargacacacase mai le faʻamalosia sima o loʻo tuʻuina atu e Steel Kosomers:

1. Stall Kosource

2.plita-malosi

3. Krachtein mai le tulimanu

4. Mamanu

O le faapaologa o le fale o le fale. E mafai ona faauo pe le fiafia, manuia pe le fiafia - e faʻamoemoe uma lava pe faʻapefea ona faia.

O le ata o le poleti o se avanoa matala ma sitepu, e faʻalagolago le numera o le maualuga o le vaega faʻavae o le fale.

O le malae taalo i luma o le ulufale (i le matou mataupu, na faʻatuina mai le 60cm, ma pe a iai le potu i lalo poʻo le fola, ua i ai i lalo o le tambur i fafo ( 20m i luga o le 1m umi) mo le moli vai tafe. O le mamanu lea e avea ma se puipuiga faaopoopo o le fogafale muamua mai le susuga ma le palapala.

O le tele o le tulaga o le tulaga e fuafua i luga o le faʻavae o manatu o le faigofie ma le matagofie. O se tulafono, ua avea ma tasi ma le afa taimi o loʻo agaʻi i le faitotoʻa a le faitotoʻa, peitaʻi o loʻo iai foi le tele i le nofoaga o fausiaina, lea e tuʻufaʻatasia ai le portice. O le malae taʻalo e mafai ona faʻatagata ma isi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻafitauli, fausiaina, ae i ai lava, e tatau ona faʻalagolago i se faʻavae mautu. Faatasi ai ma le maualuga o le faavae, luga o le 50cm, le upega tafailagi ma le apefai e mafua ai ona felelei i ai e tatau ona feuila ma le maualuga o le 90-100 cm. Nai lo, i luga o itu o le Intut sone, e mafai ona tuu ni nofoa po o ni auvae ma fugalaau.

O se tasi o mea sese sili ona taatele pe a fausia le poletito, pe a fai o le sitepu ma le malae taalo i le faitotoa o le vaipuna. I luga o fulufulu toto i le tau malulu, o le poleti na siitia e le tele o iunivesethimita. E iʻu lava i le faitotoʻa e le mafai ona mauaina. E le gata i lea, o nisi taimi o le freet sone o loʻo faia i luga o laupapa laupapa e aunoa ma le faʻamamaina o le tino, na faʻamatalaina pou i le eleele mo le loloto loloto. E tau atu i le mea moni e vave ona suia le ogalaau ma ua amata ona tuua le fuafuaga.

O le sitepu e mafai ona lautele pe vaapiapi, ae o le lautele o le savaliga (umi o sitepu) e le tatau ona i lalo ifo o le 110 cm, ma na o le muamua i latou) e masani ona faia sili atu) e masani ona faia i lalo o le malologa. O faasitepu ua fai mai fafie, sima (monolithic mamanu), piliki. E faʻatagaina le faʻaaogaina o mea masani faʻamalosia sili atu (faʻaaoga i totonu o le lautele o fale) lautele 115 pe 135 cm ma le 300 mM lautele. Afai e tatau, o le Smir Mati e mafai ona faʻalauteleina ma piliki Masonry poʻo se isi faʻailoga.

Laʻasaga o loʻo tuʻuina i luga o uʻamea pe faʻamalosia sima o booster poʻo piliki puipui. O le Steel Roorement o le pito i fafo o loʻo i ai le faʻatuatuaina o le puipuia mai le mamafa o le Prarosion of Pricsions o Prices ma PerchlonyTL valivali, zinc tapitish poʻo bussumen frenish. A faʻapipiʻi se fafie laupapa, e manaʻomia le le faʻatonutonuina ma le lalolagi. Mo lenei, o se tulafono, siloma e alu atu, ma o lo o i ai fausaga laupapa ia i latou. I le va o sima ma laupapa vali 2-3 vaega o le fetagisi solo susu.

O le maualuga o sitepu o faasitepu mai fafo e mafai ona fesuisuiai mai le 120 i le 180 mm, lautele - mai le 280 i le 350mm. Faʻateʻa le sitepu e tatau ona iai se tamai slope i fafo (2-3m i le lautele o le tulaga) ina ia le faia vai i tulimanu ma o le aisa e le o fausia. Ma le le saʻo faʻapipiʻiina, o sitepu laupapa e vave ona utaina.

O le alalaloa e manaʻomia e faia ma le tapunia tapunia ina ia le paʻuʻu vai i lalo o le poletito, pe a le mago mo se taimi umi.

O le poletito i totonu o le fale na tuuina atu o le sone masani i le auala. O le lagolagoina o le lagolago o loʻo faʻaaogaina le 4-sitepu faʻavae faia o uʻamea talaaga, faʻavae i luga o le sima faʻapipiʻi faavae. Mai luga, ua tapunia le faʻavaʻa e HydroophoneOLOOOO, faatasi ai ma le fesoasoani o fao, laʻau laʻau e tele naʻua. Ina ia le faatuai le vai i luga o se laupapa laupapa, fagu laiti e totoe i le va o laupapa.

Faitau atili