Mama le filosofia

Anonim

Mama le filosofia 13501_1

Mama le filosofia
O le taualuga o le taele o loʻo ufiufi i le fetuʻutuʻunaʻiina o le icpaptal, Filland (10.6 $ / M2)
Mama le filosofia
O puipui o piliki mai totonu o loʻo teuteu e le pne eurova, o le Finelani (17 $ / M2). I luga o le semi-ceramic tilepi clune maa mai la fabricoa, Italia (73 $ / M2)
Mama le filosofia
Dondolo nofoa mai Rattan Fafie, Italia ($ 1640)
Mama le filosofia
Lua-lima swap faitotoʻa mai fafo o loʻo valiina i le paʻepaʻe, faʻatasi ai ma totonu o le lanu o totonu o fafie e ufiufi i aila
Mama le filosofia
O le afi afi ua faʻapipiʻiina ma le fatu fatu i lalo o le atigi
Mama le filosofia
Wicton meafale mai le vine na faia i Latvia

Mama le filosofia

Mama le filosofia
O le sana e faaauupegaina ma le fafie ma se mamao feenul tinnel kannel rustr kl-12jk mai mala oy, 200land ($ 392). O le faitotoʻa i le potu auvai o Harvia G, Creed Glass mai Harvia, Finelani ($ 414). O puipui ma le taualuga e tipiina e le clappobboard mai Alder ($ 2.7 i le mamei), Shelves - patipati mai ia Abishi ($ 3.35 i le pili.
Mama le filosofia
O le taele o loʻo i ai le aau vaitaʻele SPA Jetseter Hotspring mai Watkins Osiga Corp, USA ($ 9200). SPA-2,081,570,74 le, vai voluma - 814l, ua maeʻa le vaega o le mumu chedar. Bowl o le tuufaatasiga mea

O lenei tamai fale mai le haronous, o mea faʻaleaʻoaʻo e le manaʻo e valaʻau ai le taʻele. Aofia ai i se tagata e toʻatasi e punou i tafatafa o fale autu ma fiafia, o loʻo i ai o le atoa o le au filogia o le atunuʻu olaga, o se malologa malolo e le natura

Masalo o le mea muamua e tosina mai ai le vaʻai i lenei fale o le ofoofogia o le faʻamalieina o laufanua o loʻo siʻosiʻomaga. Agava, i puipui o palapala na ola aʻe saʻo mai le eleele, e toetoe lava ona nana o ia i lalo o le lautele o laʻau o le taualuga. Atonu e fetaui lelei ona o le tele o le eleele o le matagofie o se lanu lanumeamata filemu. O le fale o le falesa e iloa e pei o le pito i lalo o ia te ia o le togavao. O loʻo faʻaauau pea i le isi i le Sauna o loʻo aliali mai i le Oona faʻagasologa mo le faʻamamaina o le tino ma le agaga.

Mai le fale autu i le falelotu, 20-30 laasaga faatauasofia poraisi o le togalaau. O le Slashed Flared o le fausaga na feagai ma le tele o le vao e atoatoa mo le manatu o le ita o le i totonu o le Indoor ma fafo. I le taimi lava lea, e lua sefulu lanu vali na lafo ai faitotoʻa, o le mea moni, lea, o le mea lea na faʻamatala ai, i totonu, o le faʻamamaina o le vaipuna mai le matagi, malulu ma susu.

O se isi faila i le va o le fausiaina ma le laufanua o le tatala terraces i lalo o le visors o le taualuga o le taualuga o le fale. Latou fausia se fale i le tuaoi, le faia o se sone sao i luma o le faafoliga autu, o se tulimanu cozy o le malolo ai i luga o le itu taumatau o le fale, ma le pito i tua, lea o le laʻau ua tuutuu ifo si maualalo, o le sone o le tamaoaiga. Le fola ma le taualuga o le sone sao ua teuteu i se laupapa paina tinted. Fala "o laupepa" o lamepa e faʻapipiʻiina. I tui faapitoa e ua ato taofia lē tumau ma laau ampellable matagofie-talotalo. Sa foia le ki o le taavale lava lea e tasi e le faʻasitepu saʻo, o le fola laupapa o ua tuuina atu mai le visor i le va faatoaga. ua faafaigofie ai slabs e faafaigofie ai le sone o le tamaoaiga. I le itu tauagavale i le fale, o le vai laiti o se ituaiga skimmer e tuaoi, o loo faamau i se malifa agamalu o le lalolagi. O puipui e lafoina mai le faʻamalosia o sima ma fafo teuteuina i le maʻa i lalo o le oneone. O le pito i totonu o le vaitaʻele o loʻo faʻaipoipoina e le pvc ata lanumoana.

O se tasi o le ata na tusia o le tele o faitotoʻa faitotoʻa. I le faaopoopo atu i le faafoliga autu, lea e foliga mai e sauni e salalau atu le malo atoa, e mafai ona maua i totonu i le faitotoa glazed o le faʻasitepu tulimanu tatala. Lautele faitotoa glazed mafuta a fale i se vaitaele. O i latou uma e tau atu i le tele o le avanoa o le taele, faʻatumuina o le malamalama masani. O lenei, ua toe pulea le potu mai le susulu o le la i le pupula o le taualuga. O le puipuiga faaopoopo mai le la-tauaso "Bambo" mai IKA, Sweden (18 $ / M2).

O puipui o le steactious o mea faasee faafaigaluegaina nofoaga e alagaina e le Meliltain ma se ogalaau o le soli o le aoga, i luga o le semi-cramicy ma se ofu mafanafana. O le pupuu i lalo o le faʻapipiʻiina ma le susu-o le a puipuia ai. O lo o fausia e Boot Boods Booms i Squares, i le ogatotonu o le mea e fausia ai afu a halogn halogen. O le isi moli o moli e fai ai lamepa, seti i itu uma e lua o le Wicker Sofa. E latalata i anufa o anufala ma se laulau kofe o faʻapipiʻi i le potu faʻatumu o le magalafu. Sofa vaega, sipi o lapotopoto paʻu pu ma le nofoa o le nofoa, ma le faʻavaeina atoa o lenei potu. O le faʻavae autu o le totonu o loʻo i totonu o le le mautinoa o se pa afi mumu, o se foliga le masani ai foliga ma mamanuina o mea e faʻamalosia e uiga i lona atunuʻu.

Mama le filosofia

Faamatalaga

1. Faafiafiaga 1. Faʻafiafiaga - tamaoaiga-Techyty Resmis 3. Parisy Roaszel 5. O le TV NIVER: PaNUNOEE SPA 8.FETE

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai taele eria ................. 72,5m2

Mamanu

Faavae: Faamalosia Paga

Faleoloa i fafo: piliki

Puipui puipui ma vaega: piliki

Overlap: laupapa laupapa

O le taualuga: Slinged Design, Vaopiazouzoollation, fetuutuunai aila iCopal (Finelani), Minera Waul Creculation

Pupuni: Fafie ma le lua-glazed Windows

O faiga o le ola

Seserage: municipal network

Suavai Seace: Murucipal network

Malosiaga sapalai: municipal network

Vevela: kesi ponaivi

Kesi sapalai: municipal network

O le teuteuga o totonu

Gernder: Fofoga Feusuaiga, Cerearac Tale Ble Fribricoa (Italia)

Puipui: Euroovand (Pine) ma se auala manaia tele; Euro fesoasoani (Alder)

Tomai: Suavai Sporpboard Planboard, Euro Hund (Alder)

Meafale: Wicker mai Rattan Fafie (Italia)

Meafaigaluega: Kamenka Kaomelo Mastor, SPA POOL

O le afi afi e vaevaeina le avanoa i le lua sone. Opel, faʻamoemoe mo se malologa malolo aso malolo, ua uma ona matou taʻua. O le lona lua o loʻo tuʻuina atu i lalo o le taele faʻagasologa. O le mea autu ma na o le "galue malosi" o le spa vaitaʻele. Latalata i le alu i le pito i luga o le pito i luga o le sitaili e iai le faletaele ma taele. O le faitotoʻa mai le irmo-tino e taʻitaʻi atu ai i le palepale Paperan. O isi mea uma ua na o se amataga poʻo se faʻamalologa malulu o le faʻamalosi tino na tuʻuina atu e le Steam Steam.

O le fale o Sauni e laititi - na o le 22m. E ui i lea, e lua tagata e mafai ona tauʻasia i totonu, ma se suiga faigofie i luga o nofoaga tetele. Na faia mai ia obiliary laau, lea, faafetai i lona polositi, toetoe lava a le vevela i luga. Faʻasilasilaga: O avanoa o loʻo totoe i le va o le fata laupapa, o le a le faʻalavelave a latou laʻasaga i le ea. O le fola i totonu o le potu Steam ua laina i tumutumu laupapa ma ufiufi i le fola feolafula fola. O sea tali e sili ona talafeagai mai le manatu o le afi saogalemu ma le tumama. O piliki puipui o le sauna, faʻapea foʻi ma le taualuga o loʻo ufiufi i le eurryinali mai Alder ma le lelei le vevela ma le puporization. O le le lavalava o le le lavalava ua tuua na o le mea o le ogaumu laupapa-ogaumu e latalata i le puipui. Ina ia aloese mai le feololo e uiga i le uʻamea mataupu o le ogaumu, na faʻaaogaina ai ma se pa laupapa, o loʻo tulaʻi mai i luga o le 15 cm. Kamenka ogaumu o loʻo i fafo atu o le sauna i tua o le pa puipui o le magalafu o le afi, lea e faʻatulaga ai se mea lelei o se mea i le teuina o fusifusi o le afi ma le taʻele. O le afi ma le tao o le taele e i ai se tuufaatasiga chimney, a le o le a le tutusa atoatoa. Sceding system i le sauna o se mea masani, poto-mamafa. O le galuega a le Velisia, taatele i potu uma o le fale o le falesa lea, o loo tu i le tino o le asu. O le chimney uamea ua pa, o loʻo taufetuli i luga o le pito i luga o le Wanuna o le sauna i le storese i le magalafu, o loʻo teuteu i le pini chanster.

O le faitotoa tioata mai le faitotoa o Saua e tatau ona gofie, tatala. E ala i se tioata laʻu tusi, e tusa lava pe o le ie puipui, o le paga e vaʻaia lelei ua tumu i le malulu vai spa, sauni i soʻo se taimi e faʻaalu ai le tino matutu o le vevela. Ae ui i lea, e mafai ona e filifilia se isi faamaeaina o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le taʻele: ia o atu i le va feagai o le, nofo i se nofoa manaia elasticity, po o le na oo i le afiafi i le magalafu mo unhurried talanoaga ma uo.

Faalauteleina fuafuaina o le tau o le galuega ma mea e faaaoga mo le fausia o le faletaele ma se vaega atoa o 72,5m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, Tau
Galuega Faavae
faataatiaga Faatomuaga, atinae ma le malologa M3. 38. 12 456.
Faavae faavae faavae masini m2. 74. 3. 222.
Suafa mai le Storprool Syrizstel Hydrosteclozol (2 vaega) m2. 74. lima 370.
screed puipuiga mo waterproofing m2. 74. fa 296.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima M3. 22. 60. 1320.
Masini o le faʻauiga o le paʻu m2. 17. fa 68.
Felauaiga o eleele e ala ile taavale dump M3. 38. 7. 266.
Aofai: 3000.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 22. 64. 1408.
Nutimomo maa granite, oneone M3. lua sefulu 28. 560.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic m2. 17. 3. 51.
Totogi o le sila, totoga, uaea knitting T. 1.5 620. 930.
Aofai: 2950.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia puipui i fafo ma feagai M3. 32. 55. 1760.
Masini o le sili atu le malosi piliki m2. lua sefulu 10 200.
Fausia vaega o le taualuga ma le masini o le crate ma ufiufi pepa plywood m2. 73. sefulu ma le ono 1168.
Masini o le vapsozoing m2. 250. tasi 250.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 250. 2. 500.
Bitsumen triles coting masini m2. 150. valu 1200.
Tulaga o puipui i laupapa teuteu, clapboard m2. 80. 12 960.
Aofai: 6040.
Apalai mea i luga o le vaega
CHARAMIC RICKINK PRICK afe fasi. iva 170. 1530.
Brick Cemic Faceing afe fasi. fa 200. 800.
Masonry fofo M3. 7.8. 56. 437.
Armature, grid T. 0,3. 610. 183.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 250. 2. 500.
Faʻaʻesega m2. 250. fa 1000.
Ato ato M3. 6. 120. 720.
Plywood fsf m2. 150. lima 750.
tile Bituminous, elemene Dobornye (Finelani) m2. 150. - 1650.
Blockchaaus (Finelani) m2. 60. 17. 1020.
Laina (Alder) m2. lua sefulu sefulu ma le valu 360.
Stord-Kamenka (Finelani) PC. tasi 392. 392.
Aofai: 9340.
Aofai Tau o Galuega: 9040.
Tau atoa o mea: 12 290.
Aofai: 21 330.

Faitau atili